HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A Pince

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kohaku
Shinigami
Shinigami
avatar

Female
Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Konyha, pince
Registration date : 2010. Jul. 13.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Démonmágia oktató
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: A Pince   Hétf. Ápr. 25, 2011 11:03 pm

Kevesen tudnak A Pince létezéséről, nyilvánvaló okok miatt mind a Shinigami Nőegylet, mind az 5. osztag beavatott tagjai igyekeznek titokban tartani eme Pokolnál is borzasztóbb hely létezését. Ugyan a különböző, rémhírként terjedő legendáknak hitelt senki sem tud adni, a kósza pletykák a valóságot fedik, A Pince valóban létezik.
Az osztag fogdájából, valamint a konyhából is nyílik egy-egy őrökkel valamint kidou csapdákkal védett bejárat. A sötét folyosószakaszok végén egy egész börtönkomplexum rajzolódik ki, a rothadó tetemek és krumplihéjak aromájának egyvelege a halál szagával párosul. A legszerencsétlenebb férfiak (akiket különböző bűnök miatt hurcoltak a táborba, például szexuális zaklatás, vagy a Shinigami Férfiegylet némelyik akció közben túszul ejtett foglya) egy alig két és fél méter hosszú, levehetetlen láncra kötve találják magukat. Általában az újoncok is ide kerülnek, hogy megtanulják, milyen is errefelé a rend. Az ő feladatuk naphosszat körbe-körbe sétálni és a nehéz szerkezetet (a láncok vége is erre csatlakozik) működtetni ezáltal. Ez biztosítja a konyha áramellátását ugyanis, a befektetett energia működteti a különböző konyhai szerkezeteket.
Az állandó fülledtségről egy kazán gondoskodik, ahová a jó munkásemberek (a hierarchiában már eggyel feljebb álnak az előbbi csoporttól) a szenet pakolják, így biztosítva az 5. osztag tagjainak kényelmét, fűtés, vízforralás meg egyebek.
A hierarchia következő lépcsőfoka a Hagymaszeletelők Cellája. Ugyan megerőltető fizikai munkát már nem kell végezniük, több évre, akár évszázadra is arra vannak kárhoztatva, hogy Kohaku kedvenc Tupperwarés szerkentyűjével hagymákat aprítsanak, ami így mindenki kedvenc szakácsának főztjébe kerül. Még jobban járnak azonban azok, akik már krumplit is hámozhatnak, és akiknek már a zöldségek aprítása a feladata.
A ranglétra legmagadabb fokán az Elit van, akiknek feladatát egyedül Kohaku ismeri (Akane retteg rákérdezni arra, hogy mit csinálnak az üstök körül). Az Elit tagjainak személyiségeit már annyira eltorzította a több évszázados rabszolgamunka, hogy mazochistákká változtak, gonoszságuk határtalan, lényegébe véve azonban első sorban irányíthtó bábuk a Nagyasszony személyének kezében. Ők egy különálló, szigorúan őrzött teremben kotyvasztják az üstök felett a különböző alkímiai vegyületeket, melyek - a többségük - Kohaku főztjébe csepegtetve függőséget okoznak azoknak, akik esznek belőle.
Ostorokkal felfegyverkezett, kiképzett és agymosott őrök figyelik a munka kimenetelét, akik kegyetlenül lecsapnak a rendbontókra és a lustákra. Étel nincs, a kis közösség a feleslegessé vált krumplihéjakkal és egyéb maradékokból táplálkoznak. Fürdési lehetősége csak az Elitnek van, ők még vizet is kapnak a Nagylelkű Kohakutól. Menekülési lehetőség szintén nincs.
A Pincében lévő foglyok ereje legyengítve köszönhetően a területet védő mágiának, ami megakadályozza mind a fizikai, mind a démonmágiával történő rendbontás és elkeseredett szabadulási kísérletek lehetőségét. A mágia ugyanakkor a beavatott tagokra (Kohaku, Akane, némelyik őr és a Nőegylet beavatott tagjai) nem vonatkozik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t1837-a-pince
Kagami Ai
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Rooster
Hozzászólások száma : 302
Age : 25
Registration date : 2011. Apr. 04.
Hírnév : 95

Karakterinformáció
Rang: Kapitány, Kagami főnemesi ház XVIII. feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
51050/65000  (51050/65000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Vas. Dec. 04, 2011 5:20 am

*Hakufuku, hakufuku..ezt kell alkalmaznom minden olyan hímnemű egyedre, akik nem képesek tisztelettudóan viselkedni a nőkkel. Nem hiába lettem én a nőegylet alelnöke, hiszen nem vagyok rest Kohaku-sanra bízni a semmire kellőket. Természetesen ezt az eljárást azért nem mindenkinél hajtom végre, csak ha éppen bal lábbal keltem fel egy bizonyos napon. S ez alkalommal pedig szintén nem éreztem jól magam kelésnél. Ezért sem bírtam úgy reagálni egy önmagát meg nem nevező tisztre, ahogyan kapitány létemre azért kellett volna. Szerencsére nem volt rajtam haori, így szolgálaton kívülre tudtam magamat helyezni, és igazi nőegylet tagként viselkedni. Mikor pedig közölték velem, hogy az osztagom valamely női tagjával tiszteletlenül bánt ez a férfi, nem volt kérdéses, hogy merre veszem az utamat. Csak a szimpla szerencsémnek köszönhettem, hogy a Kenpachi ivóban megtaláltam a delikvenst. A sok ismeretlen, és ismerős között egy cseppet sem kértem, csupán a férfi elé shunpoztam, hogy a hakufuku technikámmal elaltassam. Kissé viszolyogtam a gondolattól, hogy hozzá kell érnem egy alkoholtól bűzlő férfihoz, de nem tehettem mást, ha megakartam büntetni.
Így történt az, hogy a kezemben lévő férfival, villám lépésekkel indulok meg a Gobantai barakkjaihoz. Az út kissé nehézkes, hiszen nem vagyok hozzászokva, hogy csak úgy cipelgessek valakit, mint holmi tárgyat. De a cél érdekében még ezt is megteszem, hogy kezeim által ismételten egy rublikát húzhassak fel a parafatáblán. Immáron valósan vezetem a listát a nőegyletben, az ilyen akcióimmal. Mindez nem is lenne baj, inkább attól tartanék, ha egyszer kiderülne, hogy Keisuke is a férfiegylet tagja. Az már felvetne némi problémát, mint például azt, hogy éppen mit tennék, ha el kéne látnom a nőegylet iránti kötelességeimet? Őt csak nem vihetem Kohaku-sanhoz némi büntetésért. Vagy lehetséges, hogy pontosan az lenne a legjobb büntetés? Fogalmam sincs, de amíg nem Keisuke van a kezemben, addig ilyesmiken nem is szeretnék elgondolkodni. Meg azért tegyük hozzá azt is, hogy shinigamik vagyunk, nem szabad túlzásba vinni a kötelességet és mértéket. A nőegylet egy szabad egylet, nem pedig katonai szerv, mint a Gotei Juusantai. A földre helyezem az ébredező shinigami testét, hiszen megérkeztünk a célhoz.*
- Íme egy újabb tiszteletlen egyed Kohaku-san. Remélem a megfelelő büntetést szabja ki rá. Bata ne!
*Jelzem az elém érkező nagy hírben álló nőnek, aki egyben a nőegylet megalapítója is volt, s majd elköszönök tőle. Nem tagadom, elismerem a munkáját. Néha valóban nem árt nekünk, ha egy kicsit elklikkesedünk, és elfelejtjük azt, hogy a Gotei tagjai vagyunk. Mindazonáltal engem most hív a felelősség, nem szeretek haori nélkül sétálni a Seireitei utcáin. Ilyenkor mindig úgy érzem, mintha megtagadnám a rám bízott feladatokat, ennek viszont nem engedhetek. Így hát, ha Kohaku-san átveszi tőlem a férfit, akkor én már távozóra is fogom. Lenne egy- két elintézni valóm az osztagomnál, s remélem a férfi nem ússza meg egy kisebb rámordulással. Habár Kohaku-sant ismerve a legkevesebb lesz a mosogatás kényszerítése. Természetesen én nem szeretek mosogatni, valahogy nem illik bele abba a világba, amelyben élek.*

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 32
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Vas. Dec. 04, 2011 6:53 am

Tiszteletlenség egy nővel szemben? Kikérem magamnak, ez egyáltalán nem rám vall. Hogy meglestem egy zuhanyzóban éppen zuhanyzás közben az teljes mértékben a véletlenek összjátékának a műve. Először is csak szimplán arra jártam, miközben a kedvenc drámámat olvastam. Merő véletlenségből fordultam be abba a helyiségbe, amire nagy betűk hirdették: Női zuhanyzó, férfiaknak belépni tilos! Ezek után merő véletlenségből álltam meg egy zuhanyzó fülke előtt, ahol egy shinigami hölgy éppen zuhanyzott. Leengedtem a dráma könyvet, amit éppen olvastam és hát arról nem tehetek, hogy a szemeim, reakcióidőm alig töredéke alatt fókuszáltak a hölgy különböző pontjaira. A sikoly persze felébresztette bennem a gyanút, hogy olvasás közben rossz helyre fordultam és egy kicsit úgy mondván eltévedtem. Ez azonban, azt hiszem minden férfivel előfordul, legalább egyszer. Ha többször nem is, mert olyan választ kap az adott esetre, hogy legközelebb oda figyel hová is teszi be a lábát. A kedves hölgyemény sikoltozására tehát távoztam. Tovább sétálgattam az utcán és olvastam kedvenc drámámat. Útközben azon gondolkodtam, hogy miért nem kérdeztem meg a hölgytől, hogy is hívják és hogy mikor is nincs szolgálatban. De attól tartok, nem adott volna kedvező választ. A városban nyugalom volt és van ... így aztán nyugodtan folytattam őrjáratomat, elvégre a 13. osztag tagjainak az a dolga, hogy vigyázzák a város rendjét. A nap lassan készült lenyugodni, amikor is meguntam a sétálgatást. De most komolyan, mit tehet az ember, ha egyszerűen semmi sem történik a városban, minden békés és nyugalmas. Gondoltam egy jót és befordultam az Ukitake büféjébe. Lévén osztagom korábbi kapitányáé a hely és hát mindig is szerettem ide járni. Kenpachi ivója is jó helynek számít, de a tény, hogy utálom a részegeket, erősen távol tart attól a helytől. Rendeltem egy szendvicset és nyugodtan eszegetni kezdtem. Azt hittem, hogy jó napom van. Hát ... ekkor kezdődött valami különös. Éppen jóízűen emeltem volna fel a szendvicsemet, amikor egy nő shunpózott elém.
- Szép estét, valami gond van?
Kérdeztem de a következő pillanatban arccal a kajámba dőltem és amíg ki nem emelete a fejemet a jó szaftos kajából bugyborékoltam benne egy keveset. Ukitake biztos morcos volt, hogy a fizető vendégeket molesztálják a büféjében, de erről a beszélgetésről erősen lemaradtam. Ahogyan arról is, hogy hova kerültem. Mikor kezdtem magamhoz térni, fogalmam sem volt hol vagyok. Körül nézek, pillogok ezerrel, mert nem ismerős a hely. Amikor megpillantom vélt el rablómat Kohaku asszonyt megszólalok.
- A 13. osztag tagja ellen elkövetett shinigami rablás miatt letartóztatom. Legyen szíves vezessen ki innen, majd kövessen a 13. osztag kapitányságára vallomást tenni. Ellenben kénytelen leszek kényszerítő eszközhöz folyamodni.
Mondom magabiztosan és felkészülten arra, hogy a hölgy ellen kénytelen leszek kidout vagy legrosszabb esetben zanpakutot használni.
- Figyelmeztetem a 13. osztag tagja vagyok, nem szoktam viccelni.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kohaku
Shinigami
Shinigami
avatar

Female
Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Konyha, pince
Registration date : 2010. Jul. 13.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Démonmágia oktató
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Hétf. Dec. 05, 2011 5:10 am

Karácsonyi előkészületeit végzi, miközben kedvenc szappanoperájának legutóbbi részén hőbörög magában, amikor megzavarják süteményének készítésében. Aljasságát és alávalóságát mi sem bizonyítja jobban, ahogyan még mindig hangosan szidja a főszereplőnőt azért, mert nem veszi észre, hogy annak nagy szívszerelme csak játszadozik vele. Képtelen feldolgozni az epizódot, és azt, hogy a főhősnő ennyire tehetetlen a helyzetben. Persze ha ő lenne a helyében, meg persze olyan fiatal is lenne, a történet egyből másként alakulna, hiszen nem olyan fából faragták őt, hogy hagyja magát megtéveszteni. Meg persze fiatalkorában elég heves vérmérséklete volt, ami a legtöbb udvarlóját inkább elkergette, ezt a tulajdonságát pedig úgy tűnik, mindkét gyermeke örökölte tőle, nem hiába viszik majd olyan magasra az életben, akár csak ő.
Meglepődve pillant oldalra, ahonnan a zajt hallja – bár arcizmai annyira elernyedtek, hogy erre semmiféle arckifejezés nem utal - , s elégedetten konstatálja Kagi… Kagu… szóval aranyoskája újabb fogását. Névmemóriájának elkopása talán újabb jele lenne öregkorának? Na persze nem mintha szándékosan tévesztené el folyton a neveket, s még ha egy kapitányról is van szó, ahány kapitányváltást ő már megélt, talán igazán elnézhető neki egy efféle tévedés. Tekintete ezután a földre helyezett, látszólag ájult shinigami egyedre réved. Szigorú pillantással méregeti végig az újabb példányt, ki minden bizonnyal hasznos tagja lesz az 5. osztag és a Shinigami Nőegylet humánerőforrásának.
- Köszönöm, aranyoskám. Neutral - vesz elő az egyik fiókból egy noteszt, amibe Ka… mu-san neve mellé egy újabb vonalat vés fel. A könnyebb azonosítás miatt fényképeket kellett csatolni a jegyzetfüzetbe, hogy mindenképpen felismerje, éppen kiről van szó. Természetesen nem az írási és olvasási készségével van gond, s még csak nem is látásával, hanem továbbra is névmemóriája a ludas. A notesz persze mindazok nevét és arcát tartalmazza, akik valaha is hozzájárultak egy-egy emberanyaggal a Nőegylet működéséhez, s minden év végén egy ínycsiklandozó tortával lepi meg azt, aki az évben a legtöbb rabot hozta el neki. Kétségtelen, erre az évre már megtalálta a győztest aranyoskájában.
A rabot Eijivel – a démon nagy örömére – A Pince rejtekébe vitette, s fegyverét is félretetette, valamint lábára egy láncot csatolt, aminek végén kellő súly pihen, hogy ne tudjon megszökni. Szerencsétlen Eiji kicsit nehezen kezelhető, de rendes munkaerő, neki is mindig segített, ha kellett valamiben. Persze jelen esetben inkább Toshiro az, ki szerencsétlennek tekinthető, ám ez már részletkérdés. Kohaku-donot már éppen eléggé kikészítette, hogy kedvenc sorozatában számára nem tetsző események folytak le, na meg mi az, hogy holnap adásszünet, és várhat még majdnem két teljes napot, amíg megtudja a folytatást? Átkozott Herold, meg átkozott a fia is, aki azzal a nyomorék televízióval kötötte le. Ahelyett, hogy végre egy unokával lepné meg. Neutral
- Nem hiszem, hogy letartóztatsz, mucikám. Neutral – lehajol hozzá és megcsipkedi arcát olyan vénasszonyosan, majd állát fogja meg, hogy nyitásra kényszerítse száját. Miután meggyőződik róla, hogy fogsora egészséges, már szemeit vizsgálja meg. Nem szeretne selejtes anyagot, még a végén megfertőzik a krumplit meg a hagymát meg a többit, ő pedig nem szeretné, ha világhírű főztjét emiatt leminősítenék.
- Nos aztán, Férfiegylet tag vagy-e, mucikám? Betegségek? Családtagjaid betegségei? Neutral – méri fel egészségi állapota mellett bűnlajstromát. Természetesen ha kiderülne róla, hogy a Férfiegylethez van bármiféle köze, egyből a legnehezebb munkát kapná, azonban egyszerű kukkolásért talán megússza örökké tartó hagymapucolással.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t1837-a-pince
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 32
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Kedd Dec. 06, 2011 2:14 pm

- Idióta, frigid, vén boszorkány! A Hollowok zabálnának fel. Azonnal engedjen el szedje le rólam ezeket a láncokat. Mit képzel maga, hol van?
Tiltakozom, elvégre kikérem magamnak ezt a bánásmódot. Ez a nő előttem, meg lehet akár a főkapitány nagyanyja is, az sem érdekelne. Mert ezért valaki egyszer szét fogja ennek a boszorkánynak rúgni az alfelét az is biztos. Most pedig aztán végleg elegem van ebből a rusnya banyából, amikor az azt kérdezi tőlem, hogy tagja vagyok-e valami férfi egyletnek.
- Nem vagyok tagja semmiféle férfi egyletnek! A Gotei 13. osztagának vagyok a beosztottja. S utoljára mondom, letartóztatom.
Azzal könnyedén rámutatok és bár az idézést elhagyhatom, ettől még kimondom, csak azért, hogy tudja ... mi fogja lepörkölni a haját és megsütni, mint valami jó ízű falatot. Teljes erőmet beleadom, elvégre ez a nő elraboltatott.
- Hakudo 4. támadás, Byakuray!
Ezek után nyugodtan várom, hogy a mami megpörkölődve észre vegye magát és sűrű bocsánatkérés közepette kiengedjen innen. Elvégre mit képzelnek itt egyesek magukról? Ez a vén trotyi azt hiszi ő itten a főnök. Na meg arra nem gondolnak, hogy amennyiben ő eltűnik, úgy abban az esetben keresni fogják? Elvégre nem tűnnek el maguktól csak úgy a shinigamik. Hogy valami küldetésben leírják, mint veszteséget? Olyan nincs, a küldetésre indulókat feljegyzik valahová. Előbb utóbb pedig fel fog tűnni valakinek a hiánya. Itt súlyos bűnök történnek, törvényszegések és ezekért előbb utóbb valaki csúnyán megfizet. Az pedig nem ő lesz.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kohaku
Shinigami
Shinigami
avatar

Female
Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Konyha, pince
Registration date : 2010. Jul. 13.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Démonmágia oktató
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Csüt. Dec. 08, 2011 1:45 pm

Hah! Hinné is ez a fatökű, hogy majd szabadulhat, mi? Bizonyára ilyesfajta gondolatok kergetőznek merev, ráncos arcú Kohakunk gyilkos tébolytól és vérszomjtól csillogó szemei mögött. Bár róla kifejezetten nehéz megmondani, éppen mit érez, gyakorlatilag tehetsége van ahhoz, hogyan rejtse el érzelmeit, és még csak nem is tud róla. Mimikája kimerül ugyanabban a fapofában, amit mindig vágni szokott, aztán így mondja meg róla az ember fia, ha épp nem haragszik valakire, hanem boldog valami miatt. Nem csoda, még a legkeményebb shinigamik, de még a negyvenhatok tanácsának tagjai is félve és tisztelegve állnak félre az útból, ha véletlen arra jár Kohaku-dono.
Most azonban nyilvánvaló, egyedül a vérszomj az, ami dulakodik benne. Ez a példány megsértette egy kisasszony személyes, intim szféráját, s Kohaku-dono bizony ismeri már fajtáját. Ezért pedig örök hagymapucolásra lesz kárhoztatva, garantáltan egy nap után szárazra könnyezi majd könnycsatornáit.
- Mucikám, ez itt nem fog működni, felejtsd el, édes drága egyetlenem. – röhögi kis híján képen a félnótást, éppen csak azzal a különbséggel, hogy ő nem szokott röhögni, vagy ha mégis, azt legfeljebb az utált tévéműsorok és reklámok nézése közben. Kell nekik pénzenergiáról meg hasonló tökkolopságokról beszélni.
A kidou egy pillanatra ugyan felfénylik, de ezután a fény tompává válik, s végül feloszlik. A Pince egész területén csak azok képesek kidout használni, akik rendelkeznek egy bizonyos karkötővel, amit persze Kohakun kívül csak Akane lyánya és Eiji édeskéje kaphatnak meg. Esetleg a Nőegylet elnöke, bár édeskéje legfeljebb a küszöbig jött le, tovább nem. Eh, finnyás egy nőszemély az is, na majd megmutatja neki, hogyan kell mosogatni. Neutral
- No aztán remélem, tudod, mit kell csinálnod. – tol elé egy hatalmas kosarat lazán egy mázsányi hagymával. Ma még az egész osztagot el kell látnia vacsorával, délután ötkor pedig vetítik az újabb részt az egyik kedvenc szappanoperájából, amit semmiképp sem akarna kihagyni.
- Siess vele, mucikám, egy óra múlva visszajövök. – hagyja magára hagymával és tupperwarés hagymaszeletelővel, egyrészt, mert nem akarja, hogy véletlen bele találja állítani a kést, másrészt pedig teljesen függője lett annak a márkának, mindig csempésztet is belőle az Emberek Világából. Persze még így is fejen találhatják hagymával, de akkor aztán lesz kapcavicc. Neutral
Egy óra múltán aztán valóban újra levánszorog a pincébe, hogy megnézze, betört-e már eme hímegyed. Eh, talán társaságba kellett volna vitetnie a nagygéphez, akkor legalább megtanulja, mi itt a módi. Aztán reméli, már kipucolta neki azt a sok hagymát és nem folytatja ám neki a 13. osztagos és a letartóztatós szöveget.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t1837-a-pince
Genki Takashi
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Male
Scorpio Buffalo
Hozzászólások száma : 192
Age : 32
Registration date : 2011. Jun. 17.
Hírnév : 16

Karakterinformáció
Rang: Nibantai, yonseki, A Névtelen Egység parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
25700/30000  (25700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Szomb. Dec. 17, 2011 2:54 am

Pislogok nagyokat, ahogyan a kidou amit megidéztem véletlenül elfelejtette kifejteni a hatását.
- Ilyen nincs.
Mondom alaposan meglepődve, hogy ilyen azért már tényleg ritkán van, hogy valami mágikus mezővel kérem itten megbénítják mások képességeit.
- Na jó add ide azt a hagymát, megpucolom én neked.
Amikor megkapom a hagymát elkezdem kénytelen módon pucolni. Amikor a boszorkány viszont hátat fordít, gyorsan kiválasztom, azt amelyik a legocsmányabb és töttyedtnek tűnik. ~ Csodálatos darab.~ Gondolom magamban és mielőtt kilépne az ajtóból a hagymát megküldöm. Elég erősre sikeredett a dobás és a hagyma az asszonyság mellett a falon toccsan és repül sok ezernyi cseppre. Mint egy repeszgránát teríti be a falat és feltehetően szegény banya arcát is. Ezek után folytatom a hagymapucolást és csak az orrom alá dünnyögök.
- Ingyen arcpakolás, nyugtatja és tisztítja a bőrt. Arra, úgy is szüksége lenne.
A hagymákat könnyedén pucolom és amikor a banya felém fordul, hogy kitombolja magát én értetlen képpel nézek rá.
- Azt mondta pucoljam a hagymákat, hát azt teszem. A rohadtat meg kidobom. Bocsánat, rosszul célzok, mert azt a fotelt céloztam, amit folyamatosan magával visz.
Célzok itten az asszonyság terebélyes ülepére. Meg nem ölhet, legfeljebb elver. Becsületembe nem fog így se belegázolni, elvégre nálam nincs semmi és a kidouimat sem tudom használni. Majd túlélem. Nevetek és nevetek. Bármit mondjon is nem veszem magamra, sokkal nagyobb fájdalom az neki, ha nem veszem fel.
- Azért morcos, mert nem magához tévedtem be, ugye? Mióta nem látta férfi, ezer éve?
Kérdezem pimaszul.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kohaku
Shinigami
Shinigami
avatar

Female
Hozzászólások száma : 45
Tartózkodási hely : Konyha, pince
Registration date : 2010. Jul. 13.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Démonmágia oktató
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6000/15000  (6000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A Pince   Vas. Dec. 18, 2011 11:41 am

Gondolná, legújabb emberanyaga mostanra már felfogta szorult helyzetét, melynek nem biztosít mentsvárat holmi rangokkal való dobálózás, vagy éppen a letartóztatására irányuló fenyegetések. A törvény keze idáig nem ér el, hiszen Kohaku maga A törvény, az ő szava szent és sérthetetlen, meg aztán merészelne bárki is visszaszólni Seireitei Don Vito Corleonének?
Persze mindig akad egy-két olyan elvetemült, galád gazfickó, ki azt hiszi, Kohaku törvényei felett áll. S hogy mekkorát tévednek mind! Általában ők az elsők, akik a kemény munkában kimúlnak, egyszerűen nem elég erősek hozzá, hogy bírják, na meg ugyebár a Darwin-elmélet is beigazolódni látszik. Aki pedig nem alkalmazkodik, az haljon éhen.
Kohaku arca természetesen most is ugyanolyan érzelemmentes marad, mint eddig, arcvonásai egyszerűen képtelenek bármiféle emóció kimutatására. Ismét csak az a feszült, semleges kifejezés, mely megakadályozza, hogy elárulja magát még akkor is, ha épp örül valaminek, például kedvenc pávái látványában, akik kertjében illegetik magukat, vagy épp gyermekei sikereinek. Mandulavágású íriszeiben mégis megcsillan valami sötét, valami veszélyes, feltündököl a gyilkos szikra, idegei pedig egyetlen parancsot juttatnak el hozzá: megölni. Mert mégis mi az, hogy csak úgy képen találják egy rothadt hagymával? A belőle kicsurgó lé még nyakát is befedi kissé, Kohaku pedig kimérten törli le magáról azt egy kendővel, s még szemeit is behunyja egy pillanatra, mikor arcát tisztítja meg.
- Na mindjárt kapsz egy nyaklevest ezért, mucikám. ._. – húzza elő sodrófa formájú zanpakutoját, miután elteszi kendőjét. Mucikájának most sikerült igazán, de úgy igazán felidegesítenie őt, ezt pedig nem hagyhatja szó, vagyis tett nélkül. Lába alatt még a föld is megremegni látszik, ahogyan megtesz előre néhány lépést, s végül, amikor kellően sodrófa-távolságba kerül mucikája nyakától, akkorát csap rá, mint alvó ember a szúnyogra, vagy mint vietnámi szakasszonyra a pénzes páciens.
- Hah! – sikkant fel elégedetten, majd csettint egyet egy közeli őrnek, hogy vigye a gépekhez. Nem gyilkos ő, majd a munka megöli, előbb vagy utóbb. Neutral


______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com/t1837-a-pince
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Pince   

Vissza az elejére Go down
 

A Pince

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 5. Osztag-