HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kira vs. Yuke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Kira vs. Yuke   Csüt. Márc. 24, 2011 9:48 am

Karakura város, újabban elég sokat látogatom. Ma is reggel óta itt vagyok. A küldetésem hogy felkutassak egy árulót vagy mi. Bár adhattak volna valami fényképet, ha már a tintát nem akarták pocsékolni arra, hogy egy pontosabb leírást adjanak a célszemélyről így megkönnyítve a dolgomat.
- Lássuk a leírást: férfi, fehér hajú. - Nagyon jó, már megint férfi. Első küldimen egy férfit kellett megfigyelnem azután meg egy kalapos férfi akart megölni egy fantázia világban. Majd megint egy hímnemű egyedet kellett megfigyelnem. Pedig már azt reméltem, hogy végre egy nő lesz a küldetés középpontjában, de nem. Na, mindegy. Most inkább keressük meg.
~ Ne mérgelődj. Legalább erősek és kitartóak.
~ Ja, ez igaz. Legalább ezzel élvezhetővé teszik a harcot.~ mondandóm után elrugaszkodom az épület tetejéről, amin eddig voltam majd a levegő lélekrészecskéit meglovagolva indulok a legközelebb érzett reiatsu kibocsátás felé. Remélem ez már a szökevény lesz. Már egy kicsit kezdem unni a keresgélést.
Úgy 200- 300 métert követően el is érem a lélekenergia forrását. Egy forgalmas kis utcában kötök ki és meg is pillantom a reishi tulajdonosát. Férfi fehér hajjal, shinigami reiatsuval semmi kétség ő lesz az. Meg látom miközben egy kávézó előtt épp teát iszogat. Megáll az eszem én a fél várost bejárom, hogy megtaláljam ez meg itt teát szürcsölget nyugodtan. Na majd mingyárt nem lesz olyan nyugodt arról gondoskodom. Közelebb lépek hozzá és nyugodt hangnemben megszólítom.
- Végre megtaláltam! Tamachi Yukezo vérdíjjal a fején nem szerencsés kiengedett lélekenergiával lófrálni a városban még a végén meg találják és levadásszák. Nem gondolja? – állok meg a férfi előtt jobb kezemmel hátamon lévő kardomhoz nyúlok.
~ Végre megtaláltuk. Remélem, nem akar elfutni, nincs kedvem még fogócskázni is.~ Hangzik el zanpakutom hangja fejemben.
~ Hát ahoz nekem sincs.~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Kedd Ápr. 19, 2011 10:49 pm

- A lényeg, hogy tiszteld a határidőt. Yukezo! Te már több mint hetedszerre léped át a megengedett idődet!- ordítozott velem a főnököm. Egy formás lökhárítóval felszerelt nőszemély bejött, és mintha mi sem történt volna, egy kendővel letörölte a nyálat, amit a lakkozott XV. századi puccos francia asztalára termelt, közvetlenül az anyósának a képe elé. Én azzal foglalkoztam egyoldalú kommunikációnk közben, hogy mennyi energiát égethet aközben, miközben ordításánál az egész arca úgy rezeg, hogy ha kicsit gyorsabb lenne, hangot adna ki. Nem mintha nem lett volna így is elég hangos. Miután szebbnél szebb mondatokkal elküldött vissza oda, ahonnan jöttem, eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha beállítanék Seireitei kapui elé, és a 13 kapitánynak csak ennyit mondtak. „Azt mondták, jöjjek haza”. Így hát egy széles mosollyal távoztam az amúgy is füsttel teli szobából. Ezzel nem igazán tudtam mit kezdeni, csak visszamásztam az irodámba, beléptem, és leültem a helyemre, ahol a kihűlt teám fogadott. Nem gondoltam volna, hogy komolyan ennyi ideig fog tartani. Megmelegítettem a teámat, és leléptem a munkahelyemről. Minél gyorsabban minél messzebbre akartam kerülni. Így történt, hogy sétálgattam az utcákon, mikor furcsa érzés ütött meg. Éppen elértem egy kávézó elé, majd egy kis reiatsut engedtem szabadjára. A lélekkapszulámat belepottyantottam a teámba, majd a következő kortynál le is nyeltem azt. Szerencse, hogy ez nem oldódik O.o. Amint elvált a testem, hihetetlen gyors shunpoval a tetőre ugrottam, amit csak a legfejlettebbek vehettek észre. Nem gondoltam, hogy most egy nagyon fejlett shinigamit küldtek utánam. Éppen hogy megéreztem a reiatsuját. Egy fehérhajó fekete kimonós hölgy sétált oda a gigaiomhoz. Szólt hozzá néhány szót, mire a gigaiom a lélekkel benne csak mosolyogva felfelé mutatott. El kell csalnom innen. Integettem neki, majd egy „lassú” shunpoval tovatűntem. Hátrapillantottam, hogy megnézzem valóban követ-e. Ha követ, akkor kacarászva, játékosan mindig elmozdulok előle, és egy szép kies helyre csalogattam. Ha esetleg nem követett, akkor nem érdekel.
- Üdv. Én vagyok Tamachi Yukezo. Muszáj volt eljönnünk, mert ott nem rendezhetjük meg azt a durva vérfürdőt, amit neked szánok. Csúnya leépülés lenne Karakura városának. Még egy kérdés. Mit tudsz rólam?- mondtam el neki, majd előhúztam a kardomat. Kíváncsivá tett. Vajon miért egyedül küldték rám? Talán Seireitei legújabb tehetsége? Ez is csak egy próba lehet számára. Valószínűleg arra gondolhattak, hogy én majd jól megkínzom, meg ilyenek. Egyáltalán melyik osztagból valósi? Na mindegy. Majd úgyis kiderül. Most pedig jól a sarkára lépek, csak hogy tudja ki vagyok. Hogyan is kezdjek, hogyan is kezdjek? Lássuk csak. Na finomkodjunk. Egy reiatsu lökettel lepattintottam magamról a láb-controlokat, amik lefogják 5%-ra a sebességem. Utána egy fél sebességgel odashunpoztam mögé, amit nagy valószínűséggel fel se fogott.
- Hiába vagy szép, mint a Holdsugár, mely káprázatba ejt mindenkit, én erősebb vagyok. Sokkal!- és arrébb shunpoztam. Hagytam, hogy most már támadjon is Very Happy

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szer. Ápr. 20, 2011 9:50 pm

A férfi csak mosolyog. Na, majd mindjárt nem fog. Kardom már épp előhúzni készülök, mikor megérzem a férfi reiatsuját a fejem fölül. Felnézek majd meg is pillantom, ahogy nekem int majd shunpoval eltűnik a szemem elől. Nem pazarlom az időm tovább a gigaira máris utána indulok. Tudom jól, hogy itt nem harcolhatunk, még a végén megsérülne valaki. Kis idő után be is érem egy elhagyatott helyen. Körbe pásztázom, a helyszínt közben persze nem tévesztem szem elől a célszemélyt sem. Hm, azt hiszem jó lesz. Van itt pár épület mely árnyékot ad ez jó hír. Beszélni kezd a férfi így figyelmem 100%-osan rá összpontosít.
- Üdv. Én pedig Haiiro Kira a 11. osztag tisztje. Hogy mennyit? Nem sokat csak hogy szökevény és a fejét akarják, de nekem ennyi is elég. – azzal a férfi elő is húzza a kardját. Na lám kezdjük is. Miért is ne nem beszélgetni jöttem. Előhúzom kardom ekkor Yukezo lábáról valami leválik. Mi lehetett az? Mindegy most rá kell figyelnem. A franc egy pillanatra nem figyelek oda erre el is tűnik. A hátam mögött! Hátra nézek szemem sarkából és már látom is. Gyors erre figyelnem kell.
- Erősebb? Majd meglátjuk. – már megint eltűnik, most előttem jelenik meg pár méterre. Rám vár arra, hogy támadjak. Hát legyen. Elé shunpozok és fentről fejem fölül indítok egy gyors csapást. Ezután shunpóval háta mögött jelenek meg két métere és felé futok, majd mikor felém fordul, újra eltűnök ám ekkor már fushibivel is elrejtem magam és szemből, vagyis most mivel már megfordult háta mögül indítok egy szúrást. Ez után a támadás sikerétől függően hátrébb ugrok közben Byakurayokat lövök felé. Nem is állok meg körözni kezdek körülötte villámtánccal és közben körbe minden irányból szúrok és vagy csapok egyet felé. Persze tudom, hogy hárítani fogja őket, de bemelegítésnek megteszi.
- Nos ha már harcolunk még is csak megkérdezem, hogy miért lett szökevény? – rendben az előbb azt mondtam, hogy harcolni jöttem nem beszélgetni, de egyszerűen nem bírom megállni. Végül is ő miatta kellett ide jönnöm és több órán át keresnem. Remélem nyomós oka volt ott hagyni SS-t és ezt az életet választani. Istenem mennyi sok ennél jobb dolgot csinálhatnék most. Na, jó azért nem olyan sokat és egy harcot sem utasítok vissza, de miért nem lehet az ellenfelem egy nő? Most már mindegy majd egyszer lesz szerencsém nők ellen harcolni addig is muszáj beérnem férfiakkal. Megállok, és most én várok arra, hogy ő támadjon. Nagyon figyelek láttam milyen gyors. Bár én is elég gyors vagyok de shikai nélkül. Na, mindegy figyelni mindjárt támad…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szer. Ápr. 20, 2011 11:13 pm

Kellemetlenül fogadtam, hogy nem adta fel a harcot. Azt mondta a 11. osztagból valósi. Nem fogja feladni, csak ha nem adok neki egy olyan leckét, amitől fülét farkát behúzva fog menekülni. Lazán kezdek, nehogy megterheljem szegény szervezetét. Bemelegítésre van szüksége. Gyorsan nekem is ugrik. Szemből akar támadni. Méghozzá olyan lassan, hogy még ásítani is van időm. Kikerülöm a csapását, majd a szemébe nézek. Nincs még benne a gyilkolási szándék. Majd rásegítünk. Addig esélye sincs megcsapni, amíg nem akar komolyan megölni. Ez még csak eszetlen szeletelés. Pechje van, hogy velem került össze. Ha a Gotei 13 ezt kiképzésnek szánta, akkor most megkapja ezt tövestől. Mögém shunpozik, amit én kelletlenül is törzsfordítással reagáltam le. És ez is volt a csele. A következő pillanatban elmosódott előttem az alakja. Sejtettem mit akar, de nem kockáztattam meg, hogy baja essen az öltönyömnek. Arrébb mozdultam egy fél méterrel, segítségül használva a 100%-os sebességemet. Ő csupán egy elmosódást láthatott talán abból, amit most műveltem. Csak egy vigyort engedtem el, mikor fehér villámokkal próbált eltalálni, de én a villámokkal szoktam táncolni. Very Happy . Könnyedén kerülöm ki az esetlen kidoukat. Ezt még gyakorolnia kell. De most mutatok egyet az én táramból. Hadou 50: Rei no kuron futott át az agyamon, és rögtön két klón bukkant elő, akik megigazították egymás nyakkendőjét. Ugyanis az öltönyöm tökéletessége, csak a valóban szakértők előtt egyértelmű. A múltkor is leszólták, fúú de ideges lettem. Na mindegy, most harc van. A klónom kezében egy erős fénygömb kezdett megformálódni.
- Hadou 45: Kohaku koutetsu- neveztem is meg az éppen megformált kidout. A klónom vett egy lendületet magán, és megragadta a másik klón kezét. Azok forogtak egy jó gyorsat, és hihetetlen sebességgel dobta a fénygömbbel rendelkező klónt Kira felé. Ha azt a gömböt szabadjára engedi Kira testének közelében, akkor a több száz apró tűpenge átlyuggatta volna a testét. De mivel ennek a megvalósítására elég kevés volt az esély, én már kezdettől fogva egy erősítő varázsigét motyogok, amit még a Goteies éveim alatt tanultam apámtól. Rámutattam a mutató ujjammal Kira tarkójára, ezzel megteremtve a kapcsot. Mivel ő a klónokkal van el elfoglalva, ezt tuti be fogja nézni.
-Bakudou 91: Maindokonroru Sakkaku- morogtam a rémálom varázslat nevét. Amíg koncentrálni tudok rá, addig a legszörnyűbb rémálmát láthatja. Nagyon kevés esélye van kitörni belőle. Vajon mi lehet az, amitől retteg? Kíváncsi vagyok, bár ezt most neki kell leküzdenie. Megtanítom küzdeni. Ebből a csatából sokkal erősebben fog távozni. Aktiváltam a shikaiomat, majd abbahagytam a kínzást. Már így is talán órákat élhetett át a legrosszabb dolgokkal. Paragon ékesen megnyilvánult előttünk. Még nincs vége a küzdelemnek. Még a poklot fogja kiállni, amit én teremtek, és formálok. A fizikai kínzás még csak most kezdődik. Várom míg föltápászkodik, majd hagytam had tomboljon. Nem fogok még támadni is. De egy egy veszélyes támadás elől esetleg a 100%-os sebességemet használom, vagy ne adj isten teleportálok a shikai képességemmel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Csüt. Ápr. 21, 2011 1:43 am

Támadásom közben ásítani látom a férfit. A kis bunkó, de sebaj, ásítson csak később már úgy sem lesz rá ideje. A támadás úgy néz, ki sikeres lesz, szúrok és a fene. Csak pár centit mozdul arrébb és így elkerüli a pengém. De ez van, majd a következő betalál, erről kezeskedem. Hátrébb ugrok és fehérvillámokkal sorozom meg. Könnyedén kikerüli őket, de hát ilyen sebességgel ez várható volt. Két klón jelenik meg mind kettő a férfi alakjával… megigazítják egymás nyakkendőjét. Kihasználom a figyelmetlenségüket és megindulok futva az irányukba. Még mielőtt oda érnék az egyik klónszerzetnek gyanús fénygömb jelenik meg a kezében. Azonnal hátrálok, nem leszek olyan hülye, hogy belerohanjak a támadásba. A következő pillanatban már hallom a kidou nevét és a varázslatot használó másolat már felém repül. Nem vagyok ostoba kikerülöm a felém repülő egyént és pluszba még meg i támadom. Jól éreztem amint közelebb ért a fénygömbből több száz penge csapódott ki. Ha nem kerültem volna, ki most csúnyán néznék ki. Míg én a klónokkal harcolok, nem figyelek oda arra, akire kéne így hamar meg is járom.
- Koko wa doko{Hol vagyok}? – kérdem, magamtól mikor egy ágyban találom magam. Hamar rá döbbenek hol is vagyok. Ez a hely… villámgyorsan kelek ki az ágyból és a konyha felé veszem az irányt. Jól tudom, hol van hisz ez a ház ahol Midorival együtt éltünk és ahol még mindig élek. Üres nincs senki… máris rohanok a fürdőbe, de ott sincs, pedig érzem, érzem, hogy itt van valahol. Átrohanva a hálószobán – ami egyben a nappali is – megállok és a kertre nyíló ajtó felé nézek. Nyitva hát persze ott lesz kint. A kis udvar felé veszem, az irányt kiérek a teraszra és meg is pillantom szerelmem.
- Midori! – kiálltok oda neki és elindulok, hogy megölelhessem. Ekkor történik valami. Testem nem engedelmeskedik, nekem nem mozdulok. Az ég elsötétül és mindenhonnan hollowok tűnnek elő. Rám nem is figyeknek mindha ott se lennék mind Midori felé igyekeznek, de ő észre se veszi a lényeket. Oda kiálltok neki, de meg se hallja kés ő nem tudok mozdulni nem hallja a hangom. Páholyból nézhetem végig, ahogy ismét meghal, és én nem tehetek semmit. Végig kiabálok, ordítok, hogy hagyják békén és takarodjanak. Kedvesem tehetetlen és hiába küzd, túlerőben vannak. Hirtelen újra mozdulni tudok, oda futok, de már nem tehetek semmit. A lidércek még mielőtt odaérnék, köddé válnak.
- Midori! Midori!- odarohanok és letérdelek mellé. Csupa vér testét sebek borítják már alig él. Karommal kitámasztom, a fejét valamit motyog, de nem hallom túl halkan beszél. Sírok, közelebb hajolok, ekkor még utolsó erejével kezét felemeli és ráteszi az arcomra.
- Sze… szeret… - szeme becsukódik és keze a földre zuhan.
- Ne, ne… kelj… kelj fel… kérlek Midori! – sírok, becsukom a szemem és megölelem az élettelen testet.
~ Kira, Kira mi van, már ébredj. Hallasz?! ~ zanpakutóm hangját meghalva szememet egyből kinyitom. Még mindig könnyezek és a földön térdelek. Szívembe ekkor iszonyat mennyiségű düh és gyilkolni akarás költözik.
- Te rohadék. – halkan földnek szegezett arccal csak ennyit mondok. Felállok, lassan még mindig a föld felé nézek.
~ Na, mi van mi történt? Szólalj már meg.
Shunpóval eltűnök, és ismét szemből támadok rá ellenfelemre. Mélyen a szemébe nézek. Tekintetemből sugárzik a düh. Megölni, megölni. Csak ez jár a fejemben gyorsan kíméletlenül csapok le rá újból és újból. Ám mikor már épp betalálna egy támadásom ő eltűnik és nem messze tőle ismét feltűnik. Bár a harag elborít, még sem csapkodok össze vissza jól irányzott egymást követő mozdulatokat végzek.
- Kagero, Kageookami. – jelenik meg kezemben kardom shikai alakja. Gyorsabb és erősebb csapásokat és rúgásokat indítok meg a férfi felé. Kardom felé suhintom, és így a penge elválik a markolattól és fekete láncot maga után húzva indul meg Yukezo felé. A láncnak rá kéne tekerednie, hogy utána jól megrántva azt a fogságba esettet az egyik épülethez vágjam, de nem biztos hogy elérem célomat.
- Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt. Bakudou 61: Rikujoukourou!- hajtom végre az idézést, hogy a technika hatása erősebb legyen. Ha sikerül, ha nem megint közelharcot alkalmazok, majd amikor sikerül elég közel juttatnom a pengém-ellenfelem arcához újabb kidout használok.
- Hadou 54: Haien! – még ha nem is fog rajta legalább a szeme világát csak elveszi egy kis időre a fénye.
shikai alakja
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szomb. Ápr. 23, 2011 9:12 am

Támad. Folyamatosan csak támad. Úgy felkavarták az események, amiket átélt az elmúlt percekben, hogy úgy érzi meg kell bosszulnia az eseményeket. Teljesen megváltozott. Meg akart ölni. Végre elkezdte a harcot, amire annyira vágyott. Lett értelme a küzdelmünknek. Bár még mindig könnyedén védekezek ellene. Nincs rendszere a harcnak. Még nem támadok vissza. Tudom, hogy ebben az állapotában, két mozdulattal küldhetném a halálba. És egészen pontosan ez volt a legnagyobb átka ennek a varázslatnak, hogy utána képtelen normálisan küzdeni, pusztán ott akar csapni, ahol ér. Aztán kezdett letisztulni a támadása. A szeméből is eltűnt az őrület, csak a színtiszta harag tükröződött. Aktiválta a kardját végre. Kíváncsi voltam rá, mire és hogyan képes. Kiszélesítette a harci eszközeit a teste többi pontjára. Hihetetlen finoman támadta a legveszélyesebb pontokat. Mintha tudná hogyan kell a vadakat könnyedén leteríteni. Egyre jobban oda kellett figyelnem a támadásaira. Nem esett még nehezemre hárítani őket, de egyre értelmesebbé vált az osztagbéli elhelyezkedése. Kezdtem végre én is belemelegedni a küzdelmünkbe. Lassan gyűlik bennem a vágy a harcra, hogy komolyan vegyem, és elpusztítsam. De ő bevetette az első kardképességét. Nem számítottam rá. Távolról csapott egyet, és a pengéje elindult felém. Egy mosollyal tudatosult bennem, hogy lazán elkerülhetném, hiszen végig látom, ahogyan közeledik felém. Lassú. Hagyom, hogy körém csavarodjon. A következő meglepetés akkor ért, amikor a legkisebb erőlködés nélkül arrébb rántott, a falnak csapódtam. Megráztam a fejem, és lehántottam magamról a láncot. A varázsigéje első szavából egy jól ismert elfogó kidou neve jutott eszembe. Az baj. Szét tártam a karomat, és én is egy gyors kidout neveztem meg, tudatom tárából.
- Bakudou 92: Toransu Samenkyou- kántáltam el jó gyorsan, jó sokszor. Megjelentek a tükrök mögöttem, és amikor megéreztem a jól ismert bizsergést magamon, hogy a kidouja aktivizálódott, rögtön felcsillantak. Magamban éreztem az átformált reiatsut, ami rögtön egy démoni varázslatba ötvöződött.
- Hadou 04: Byakurai- kiáltottam, és egy furcsán színeződött villám csapódott ki a kezemből. Egy zöld villámot láttam. Aztán egyre többet. Nem értettem, hogy mi történik. Mintha magamra bocsájtottam volna a rémálom kidoumat. Talán ő volt? Az lehetetlen. Talán egy roham? Akkor nem lennék ennyire biztos magamban. Paragon? Lehet. Vagy van még valaki? Le kell nyugodnom. Már megint az elmém játszik velem. Az elmúlt történések megviselik a tudatom. Beteg is vagyok, fáradt is vagyok. Napok óta nem alszom. Menekülök, mint valami állat. Fekete elhalt földeket látok mindenhol. Talán félek aludni, azért nem alszom. Egy rémálom kísért újra meg újra. A sereg. Miért is kerestem én őket ennyire? Hibáztam. Talán jó lesz még valamire, de lehet, hogy a világ pusztul belé. Rettegek, hogy nem tudom mennyire erősek, hogy nem tudom hol vannak a határok. Mintha csontváz robotokat láttam volna az elrohadt fák közül. Zavaros volt az egész. Megszédültem, leültem. A tükrök darabokra törve tűntek el a levegőben. Megdörzsöltem a szemem. A Nap fénye, mint egy tűszúrás, úgy nyilallt bele a szemembe. Vettem pár mély levegőt, mire realizálódott a világ körülöttem. Csak hallucináltam az egészet. Tudtam jól, mégis felkavarta a nyugodt lelkemet. Biztos kihasználta, hogy így lerogytam pihenni. Ha megvág, hát vágjon, bár láthatja, hogy valami komoly baj van velem. Napok óta láz gyötör, és nem tudok mit kezdeni vele. A negyedik osztag tudna csak segíteni, de mivel pillanatnyilag nem elérhető számomra, így ez kizárható :/ . Felálltam, az aktív kardommal, és a szemébe néztem.
- Tudod a rémálmok olyan dolgok, amikről tudnod kell. Bárki… ismétlem, bárki előidézheti. Az a Midori a szerelmed igaz? Bárki megölheti. Ne azért harcolj, mert azt parancsolták. Azért, hogy megvédd a szerelmed. Ha te nem ölsz most meg, lehet engem látsz majd Midori teteme felett. Akárki ellen harcolsz. Akár a legjobb barátod ellen is kell majd harcolnod élet halál küzdelmet. Hogy miért üldöztek el? Mert megöltem az apámat. Mert a rémálmomat készült végrehajtani. Ebben biztos vagyok. A többi dologról nem tudok, amit tett. De ennyi éppen elég volt, hogy szerelmemet veszélyeztesse. Feláldoztam a szerelmünk az életéért. Most talán megölne, ha látna, de még láthat. És ezért ítéltek halálra engem, csak még nem kaptak el. És nem is fognak. Téged meg most megtanítalak harcolni. - szónokoltam, és egy 100%-os shunpoval elé léptem. Nem láthatott. Az szinte lehetetlen. Ez már olyan sebesség, amivel már Yuu alap szintjét is utolérem könnyedén. Márpedig az jó gyors. A másfélkezes pallosnak számító kardot úgy forgattam, mintha egy tollpehely lett volna. Jobb kezemben tartottam, de néha átvettem a bal kezembe is. Nem okozott gondot, hiszen két kezesen is tudtam harcolni. Két kardom is van egész pontosan. Fölé teleportáltam úgy négy méterre, és aktiváltam az egyik kard támadásomat.
- Nemesek haragja!- kiáltottam, megforgattam párszor a pengét, és egy sarló alakká húztam a sötét mély lila színű gömböt, amit Kira felé toltam. Ha csak kikerüli, akkor megszívja rendesen, mert három méteres körzetbe szívó hatása van. Ha jó messzi elkerüli, akkor megláthatja a pusztítást amit ezzel a suhintással okoztam. Egy mély lukat vájtam vele a földbe. A levegőből elé teleportáltam, és közelharcban mutattam meg mit is tudok. Mély vágásokra pályáztam. Néha teleportáltam egyet-egyet. Talán leeshetett neki szépen lassan, hogy képes vagyok a térben akárhol elhelyezkedni, és támadni. Majd még meg fogom lepni, ugyanis nem csak ilyenfajta képességeim vannak még.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Hétf. Ápr. 25, 2011 5:33 am

Rémálom. Csak egy rémálom igen az. Hisz Midori nem így halt meg nem, nem így. De az a rohadék kibelezem, megcsonkítom. Hogy merte ezt tenni. Két éve, két éve próbálok túl lenni rajta és mikor már majdnem sikerül erre jön egy hasznavehetetlen és ezt teszi. Ez megbocsáthatatlan. Mégis az nem segít, ha nekirontok, és ott ütöm ahol érem így mihelyt kissé megnyugodtam és már csak a harag maradt bennem ütéseim kitisztultak, és ha jól láttam ez meglepte.
Az elfogó kidou amit segítségül hívok már felé tart ám ekkor aktivál egy másik kidout. A sajátom semmissé válik ezt követően Yukezo felém szegezett karjából egy fehérszínű byakurai csapódik ki. Hogy mi? Zöld? Az meg hogy? Áá ez most nem lényeg. Shunpoval kikerülöm a zöld energialövedéket és futni kezdek a férfi felé, hogy lecsapjak, ám mikor odaérek, ő a földön ül. Mi a fene van ezzel. Vagy csak ennyire bunkó azt hiszi erősebb és ezért kedvére heverészhet? Nem itt valami más van. A harag mely szívemben dúl, arra sarkal, hogy most támadjak, de ezen felülemelkedek. Némi becsület is szorult belém annak ellenére, hogy amit tett az nagyon felzaklatott mégsem támadok, rá inkább megvárom, amíg feláll. Persze figyelmem továbbra se lankad és most már szupergyors shunpoja sem akadály. Felerősödött érzékeim nagyban segítenek. Kardomat is magam előtt tartom, hogy ellentámadás esetén védekezni tudjak. Mikor feltápászkodik, kardom markolatát erősen megmarkolom mindkét kezemmel. Beszélni kezd. Egy kis késéssel, de végül válaszol az általam feltett kérdésre is.
- Kedvesem teteme felett? Hát azt már nem hiszem. Amúgy nem kértem, hogy elemezd az álmaimat. – érdekes kis történet. Szóval eltette az apját láb alól a szerelme miatt. Eltűnt hova a fene pedig végig figyeltem… Megvan a hátam mögött! Igen érzékeimmel, sokkal hamarabb észreveszem. Ez jó, de akkor is gyors már csak akkor vettem észre mikor megállt. Felé fordulok, ekkor eltűnik és felettem jelenik meg. Nem érek rá bámészkodni így csak annyit látok, hogy valami lila gömb jelenik meg a pengéjénél és alakot váltva felém nyomja. Úgy érzem jobb elkerülni így a lehető leggyorsabban odébb shunpozok pár métert. Jól is tettem ugyan is kiinduló pontom helyén most egy mély lyuk tátong. Na, azt hiszem ezt a támadást jobb lesz elkerülni. Ismét előttem tűnik fel és most vágásokkal próbálkozik. Ismételten használja azt a helyváltoztató képességét. Arra már rájöttem, hogy nem shunpo szóval csak is valami teleprotációs technika lehet. A vágásait még kivédem vagy megpróbálom kivédeni, aminek eredménye pár kellemetlen, de egyáltalán nem mély vágás a testem egyes részein. Van egy jó pár a hasamnál, amit könnyen észre lehet venni hiányos öltözékem miatt, és ha jól érzem kaptam párat a lábaimra is.
De most én jövök. Először is abba hagyom a védekezést és támadó módba kapcsolok. Megpróbálok sok szúrást és mély vágást ejteni rajta. A legtöbbet a lábai felé intézem, de azért a felső testét sem hanyagolom. Azt hiszem, a bemelegítésnek vége most jöhet a tényleges harc.
- Bakudou 49: Kuro Shitsui – ha minden jól megy, akkor a férfi most egy időre megvakul úgy körülbelül 1 percre. Ez pont jó, hogy megsebesítsem a lábait és ezzel lelassítsam. Lehető leghalkabban közlekedek és néha figyelmét elterelve mozgok.
- Hanto shiro. – a közeli épület árnyékából ekkor előlép két jól megtermett farkas, akik segítségemre lesznek a harcban. Míg elterelik, a figyelmét én újra alkalmazom kardom hosszú láncát, hogy megint foglyul ejtsem és egy erős rántással átküldjem a ház falán be egyenesen a helységbe. Persze ez valami építés alatt álló épület így téglán és más építkezésen használt tárgyon kívül nincs bent semmi. Na, mármost ha sikerült ezt az egészet véghezvinni, ami nem olyan biztos főleg a miatt a nagy gyorsaság és a teleportáció miatt. De ha sikerült, akkor aktiválom katanám másodok képességét a Kage no mai felszólalással és gyorsan el is tűnök az árnyakban. Szerencsére a nap állása nekem kedvez így az épület belsejében teljesen árnyék van. Csak néhol van fény az ablakok miatt. Nos, ellenfelem bent a házban én az árnyakban. Minden megmozdulására a lélekölőm pengéje tűnik elő az árnyakból.
Nos ha ez az egész nem sikerülne, akkor marad a farkasok megidézése és a közelharc, na meg néhány a közvetlen közelében elsütött byakurai
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szer. Május 25, 2011 11:34 pm

Egy-két gyorsabb nyeső vágásom betalált. Szemének az apróbb rezzenései jelezték számomra, hogy fájt neki, valahol. Bár egészen ügyes volt a hárítási technikája, túl sokat nem ért vele. Végül ráfanyalodott, hogy támadjon, és abbahagyja a védekezést. Olyan manővert vetett be ellenem először, hogy a támadásomból hátrányt csiholt, és pengéje végigszaladt az alkaromon át a vállamig. Hátrábbléptem volna, de záporoztak a kardcsapások. Nem akartam még elővenni a másik kardomat is. A páncélnak köszönhettem, hogy testem épen megúszta. Bár ezt a lábaimról nem mondhattam el. Sajnos több vágás is a lábamat vette célba, és oda nehezen hárítottam. Egy trükkösebb szúrásnak sikerült combomba fúródnia, amit sajnos megéreztem. Felkiáltottam, mikor a hideg penge belehasított a húsomba. Ha így folytatja sajnos meg kell ölnöm a lányt. Bár szép volt, sajnos itt lehet a vége az életének. A kidou, ami elhangzott, egy csöppet megijesztett. Nem tudtam hárítani, olyan váratlanul érkezett. Szememhez kaptam a varázslata hatásának észrevétele után. Be kell valljam, megéreztem. Zanpakutoját kérte utána segítségül. Nem tudtam mi fog történni hiszen semmit se láttam. Csupán a reiatsuja hirtelen megrezdülését vettem észre, és én azonnal cselekedtem, bár kétségtelenül nem egy barátságos módon. Teleportáltam. Hogy hova? Paragonba.
- Ez közel volt basszus, okos a kiscsaj, úgy látszik be kell keményítenem ellene- motyogtam jó halkan, teljesen magamnak. Paragon fémes páncélkesztyűje pihent meg a vállamon a következő másodpercben.
- Add át nekem, majd én levágom, és ennyi. Most miért kell lacafacázni?- búgta nekem, hideg hangján. Kezdett visszatérni a látásom, bár kétségtelenül még eléggé fakó volt minden.
- Nem lehet még cicám! Megtanítom neki, mit jelent shinigaminak lenni, és úgy tervezem, kihozom belőle az igai harcost, csak még nem tudom hogy hogy. Azt mondta, hogy szerette teteme felett, már nem igazán állhatok. Ha egyoldalú is lenne ez a szerelem, akkor is megölhetném. Akkor ez azt jelentheti, hogy már halott. Igazán szomorú. Akkor nincs mást tenni, mint becsalogatni ide, és akkor megmutatom hogy mi is az a pokol… bár én már valóban tudom milyen is az a Pokol O.o…- szavaltam el a probléma lényegét a kardszellemnek. Közben egy kis használtam „Isteni” mivoltom, és nekikezdtem a sebek valamilyen szintű gyógyításának. Csodákra nem vagyok képes, de a fájdalom, és a vérzés csökkent, ahogy forradozni kezdtek a mély vágások és szúrások. Megmozgattam az ízületeimet, és megvártam, míg a látásom helyre áll. Ellenőriztem, hogy még ott volt-e a harcmezőn, ha nem, akkor megkeresem, és elé teleportálok. A lényeg, hogy a harc még nem állt meg.
- Hiányoztam?- kérdeztem rá, és felszabadítottam a reiatsut, jelezve, hogy én iszonyat erős vagyok. Kapitányok állnak azon a szinten, amit én már elértem. A lilás derengés körülöttem csupán fokozta a tényt, hogy ijesztően fessek. Hajam az ég felé lobogott, és kardom szinte világított.
- Alábecsültelek, hiba volt, de most megtudod milyen is az az igazi harc- jelentettem ki neki.
- Hadou 50: Rei no Kuron- és két klón termett mellettem. Az egyik egy villámgyors shunpoval támadt rá, elterelve a figyelmét a következő akciómról. Klónom egy Kokutan Kouval kigyújtotta a fekete lángokkal a kezét, és teleportált Kira mögé, megpróbálván lefogni azt, és fájdalmat okozni a fekete lángokkal, míg én a nagyszabású tervet végig próbáltam hajtani. A csapat fölé teleportáltam, elkiáltottam magam.
- Hadou 31: Shakkahou!- a robbanás természetesen mindkét klónomat elpusztítja, és talán Kirát is, ha nem talál ki valamit gyorsan.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Csüt. Május 26, 2011 6:42 am

A fájdalmat bírom így csak néhány szisszenés adhat jelt arról, hogy nem tetszik az érzés, ami már testem több pontján is érezhető. De ennek vége, most én jövök. Egy ügyes vágás kíséretében adtam is neki egy csinos kis vágást a karjára. Mi az, netán nem számított arra, hogy támadni fogok? Látszik, hogy nem szolgát a tizenegyedik osztagban. Újra vágások és szúrások sorozatát indítom felé. Vág, vág és siker. Bár a felsőtestét egy páncél védi és így a sebek száma elenyésző, de végül egy a lábához irányított szúrás betalált. Ezt jelzi az is, hogy felordít fájdalmában. Ez csak még elszántabbá tesz és még egy gonosz vigyor is megjelenik, az arcomon mielőtt elhangoztatnám a kidou parancsszavát. A mágia is be talált így sikerül megvakítanom, most már csak a lábait kell teljesen mozgásképtelenné tenni. Bár ha még ez teszem még mindig ott a teleportációs képessége és hát az is idegesítő. Na de ideje támadni mielőtt a kidou hatása elmúlik. Már meg is idézem a farkasaim és támadnánk, ellenfelemre mikor az eltűnik.
- Hová tűnt? – mély levegőt veszek az orromon keresztül, de nem érzek semmit. Ez meg mi? Hogyan tűnt el, már a szagát sem érezni. Védekező pózt veszek fel és várok. Szemeim behunyom, hogy felerősíthessem három érzékem képességét, a hallásom a szaglásom és a reiatsu érzékelést. Ezt a három érzékem használva már képes vagyok bemérni 1-2 centiméteres eltéréssel az áldozataim, ám ez most nem segít, sajnos. A farkasokat távolabb küldöm magamtól, így ha ellenfelem netán visszatér, nem fogja észrevenni őket, ha szerencsém van, így azok meglepetést okozhatnak majd neki.
Épp hogy ezt megteszem, mikor az emlegetett személy ismét feltűnik előttem.
- Francnak hiányoztál. – persze az se lett volna jó, ha eliszkol, mert akkor kereshetném megint és azt nem szeretném. Nicsak, amíg elvolt a sebeit is begyógyította? Már ahogy vesszük. A lélekenergiájának szintje hirtelen megugrik, és lilás színben kezd el körülötte keringeni. Egy pillanatra megjelenik arcomon a meglepődés és talán egy kicsike fé… félelem, de csak egy pillanatra ugyanis ezt rögtön követte egy mosoly. A félelem helyét a harcolni vágyás veszi át.
Nem húzza az időt az fix csak azokat az ostoba klónokat hanyagolná. Az egyik Yuke másolat rám támad, de hárítom, viszont a másik már elkap. Feketén lángoló karjai csúnya égési sebeket okoznak a hátamon és bal vállamon. Már én se tudom vissza tartani a fájdalom érzetet így el is sikítom magam. Megpróbálok nem a fájdalomra koncentrálni és inkább a támadásokat védem. De óvatlan vagyok. Míg sebeimmel törődök, a harmadikat szem elől tévesztem. Mire észbe kapok, már felettem van és egy kidou bevetésére készül. Nincs időm elkerülni, de szerencsére épp jókor jut eszembe, hogy alkarvédőmet is használjam.
- Tate! – kiáltom mire jobbomon lévő páncél felizzik, majd a másodperc töredéke alatt köbe von egy védőburokkal. Nem tartom fent sokáig, amint a vörös tűzágyú szertefoszlik, a védőmező is eltűnik így még földet érése előtt visszatámadhatok Yuke-sanra egy kardcsapással. Amint földet ér nem pazarlom az időm én se és megmutatom, hogy én se vagyok egy lassú csiga. Kanashibarit alkalmazok és így próbálom mozgás képtelenné tenni. Majd az eredménytől független kardcsapásokba kezdek és vívásra veszem rá. Ha netalántán nem vagyok képes kivédeni egy támadását kardommal, akkor az utsumesivel próbálom elkerülni őket kisebb nagyobb sikerekkel. Még van egy kidou a zsebemben, amit még bevetek, de addig még ki kell várnom egy megfelelő pillanatot. Mivel a reiatsum is már fogyott rendesen így segítség kép magamhoz hívom az árnyfarkasaimat és azokkal együttesen küzdök tovább.

______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szomb. Jún. 04, 2011 9:59 am

Okosan hárította a támadásomat, és némiképp még meg is lepett, hogy kihasználta a támadásom kicsengését, az ő támadásának. A pengéje a hasamba vájt utat magának, amiből kibuggyant a vér. Bár mikor gyorsaságát próbálta fitogtatni nekem, sajnos röhögnöm kellett. Sebessége még a harmadát sem érte el annak, amire én képes lehetek. A kardot jobban forgatja nálam, de sajnos nem gyorsabb annál, mint amit ki tudok védeni. Ha gyorsaságra kíváncsi, megmutatom neki mi is az. A fák között cikázva láthatatlan shunpoval köröztem. Halálos, idegen, de betanult koreográfiával támadtam. Az utsusemim és mozgásom valóban ellehetetlenítette az igazi támadások megidézését. Pláne, hogy egy Rei no Kuron klónt is becsempésztem a táncba. Az hogy két illúzió támadás, vagy a kettőből egy eredeti, vagy mindkettő igazi gondokat okozó támadás, csupán a megtörhetetlen mozgássorozat következtében lett igazán halálos. Klónom és én a támadásoknál Kanashibarit próbáltunk alkalmazni, ezáltal lelassítani Kirát, vagy mozgásképtelenné tenni. Klónom végül hátrébb ugrott, és egy Byakurai elsütésére készült, amint ráfigyelt, és kikerüli a villám útját, én egy Kounkantennyel megmódosítom a pályáját a kidounak, hogy eltalálja a célpontot, utána azonnal támadtam én is, alábbhagyva a halálos táncomat, és figyelve hogy ne jómagam legyek áldozata a kidoumnak. Közelharcban nem sokat tudtam ellene tenni, ezzel tisztában voltam, de taktikázni még taktikázhattam vele. Csapásai nem karddal, hanem shunpoval hárítom. Kimozdulok előle, mielőtt eltalálna, és azt a zizegő hangot lehet hallani csak belőlem. Pár percig képes volt használni ezt, de csak megtalált az undorító rühes kutyája. Eddig eltudtam kerülni a találkozást velük, de most kénytelen voltam elszenvedni a sérülést, amit okozni próbáltak nekem. Foguk belemélyedtek a lábamba, és ennyi shunpo után nem csodáltam, hogy erős fájdalmat okoztak. Kirának is jó pár vágást okozhattam, bár még nem pillantottam rá, hogy megállapítsam ezt. Egy jól irányzott vágással levágtam a kutyát, de a fájdalom amit okozott, jelentősen le fog lassítani a későbbiekben. Immáron 20-ra növelt egységekből most 15 van. Növekedett valamennyivel, mikor odabent pihentem. Nem állt még el a vérzés a hasamból, bár enyhült, és most lábamból is egy apróbb veres patak indult meg, majd több társa is követte, csak más úton. Bár kétségtelenül, még én álltam nyerésre, hiszen erőm, gyorsaságom, és tapasztalatom is több volt. Nem is beszélve a bankaiomról. Ott fog lepecsételődni a harc, amint Paragont megidézem a csatamezőre. Kicsit megállt a harc az irányomból, mert ki akartam fújni magam. Gondoltam Kira se nagyon bánta, mert az elmúlt 2 és fél percben csapások ezreit kellett átélnie, hárítania, reagálnia rá. Fáradhatott, így egy kis pihi, szerintem neki sem árthat, bár nem tudom magam kiismerni a 11. osztagon.
-Bakudou 59: Kurenai Renbon- motyogtam, és megjelentek a vöröses szalagok, és begyógyították a lábamon lévő harapások nyomát, bár fájt. A hasam vérzését is elállították. Készen álltam, rá, hogy most komolyabban is megsérülhetek, ha jól és okosan támad, hiszen lelassultam a harapásnak köszönhetően. Nem vérzek, de piszkosul fáj. Fel kéne dühítenem valamivel, vagy be kéne csalogatnom Paragonba. Bankait nem akarok még használni a lány ellen... minek?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Hétf. Jún. 06, 2011 6:09 am

A lélekenergia pajzs tökéletesen védte ki a kidout. Bár nem sokat használom, mivel viszi a reiatsut hosszútávon, mégis jó érzéssel tölt el a alkalmazása. Mintha minden használatkor kedvesem jelenlétét érezném. Na de vissza a harchoz. Mihelyt a védőburok megszűnik a levegőben lévő ellenfelemre támadok, ami sikeresnek bizonyul. Mély sebet ejtek a hasán. Ez remek nem gondoltam, hogy ennyire komoly sérülést is tudok rajta ejteni majd. De úgy néz ki végül sikerült. A kanashibarival indított támadásom kudarcba fulladt még egy karcolást sem tudok ejteni rajt. Nagyon gyors, cikázik össze-vissza. Szabad szemmel képtelen vagyok követni még a kifinomult szaglásom és hallásom se segít sokat. Egyhelyben állva várom a támadásait.
- Hayai{Gyors}. – jegyzem, meg csak úgy magamnak hangosan miközben próbálom hárítani a kardcsapásokat. Hárítani próbálok, ám a gyorsaság kifog rajtam így csak egy vagy két ütést védek, ki teljesen a többi mind betalál, bár van, amit épp, hogy csak annyira tudok kivédeni, hogy ne, okozzon túl súlyos sérülést. Még így is sok a mélyebb sebem, de megpróbálok nem figyelni rájuk.
Csak káprázik a szemem vagy ebből a mocsokból tényleg több van, mint amennyi kéne vagy csak ilyen gyors? Nem biztos nem hallom amint két különböző helyen ér földet a lábuk. Bár nem mintha ez az előbbi megállapításom sokat segítene jelenlegi helyzetemben. Támadásaikból ismerős technikára leszek figyelmes, kanashibari ha nem tévedek. Felerősödött érzékeimmel és jó reflexeimnek hála megúszom annyival, hogy csak a bal lábam sérül meg súlyosan jobb lábam megússza pár karcolással. Feltűnik előttem az egyik Yuke és hátrább ugorva egy byakurayt lő ki felém. Megpróbálok kimozdulni az energia lövedék elől, de az mégis célba, talál. Érzem, miként a mellkasomba csapódik a kidou csúnya égési sérülést hagyva maga után. Végül a földön kötök ki ám nem maradok ott sokáig. Hamar feltápászkodok és közelharcra próbálom rávenni. Csapásaim elől simán csak el shunpozik. Így elég nehéz lesz rávennem a vívásra. Fáradok, sok a sérülésem könnyen elvérezhetek és az iménti fehér villámot követően még vért is köhögtem fel, ami nagy valószínűséggel belső szervi károsodásra utal. Bárhogy is nézem, nem sok esélyem van a győzelemre. Bár súlyosan megsebeztem, de még ez sem biztosíthatja a győzelmem. De nem adom, fel még van egy kidoum ami amolyan titkos fegyverként funkcionál, ám biztosra kell mennem ahhoz pedig az, kell, hogy lelassítsam. Eddig rejtőzködő farkasaimat is harcba hívom, és segítségükkel végül elérem, hogy sikerül megragadniuk hegyes fogaikkal a lábánál. Ez nem tart túl sokáig így még mozdulatlanságát se tudom kihasználni. Hamar levágja hű követőimet, akik ez után semmivé válnak. Yukezo-san nem támad, inkább azzal van elfoglalva, hogy meggyógyítsa magát. Idióta, és ha most megtámadnám? Bár azt hiszem egy kicsit én is kifújom magam.
~ Hát az jó is lesz. Ha így folytatod, akkor megint az lesz a vége, hogy túlerőlteted magad.~
Ne szekál már. Ki vagy te az anyám. Tch… így könnyű, azt hiszem nekem is be kéne újítanom a kidou táramba valami gyógyító technikát ám most be kell érnem a hakamámból letépett anyagdarabokból.
Egy két perc biztos eltel már a sebeink ellátásával így azt hiszem itt az ideje folytatni. Nem várok, míg ellenfelem támad, inkább én kezdeményezek. Megpróbálok fél lábbal közelebb shunpozni hozzá majd kihasználom, kardom hosszú láncát melynek segítségével a penge már könnyedén elér ellenfelemig. Nem tudom hogy meglepte e a támadásom de nem is érdekel. Ostorként használva a hosszú láncra rögzített pengémet egymás után csapok feléje hátha okozok némi sérülést még pluszba. Kissé még lihegek mivel nem pihentem ki magam teljesen, de ez még nem olyan akadályozó tényező a harcban. Megpróbálok a pengém lóbálása közben minél közelebb érni hozzá majd ha ez megvan egy kidou parancsszavát mondom ki.
- Bakudou 21: Sekienton! – a vörös füstfelhő egész nagy területet beterít és a belsejében eltűnve próbálok rátámadni az ex- shinigamira. A penge a semmiből tűnik elő és a láncnak köszönhetően távolabbról is képes vagyok támadni. A láncot kihasználva megpróbálom rátekerni az ellenfelemre és biztosítékképp, ha sikerül, ha nem egy jól ismert elfogó varázslatot is alkalmazok a biztonság kedvéért.
- Bakudou 61: Rikujoukourou!
Ha a mozgásképtelenné tudtam tenni, akkor eljött az ideje bevetnem az utolsó titkos fegyverem.
- Shisou Kekkai! – idézem meg a négy lándzsát, amiknek meg kell, hogy akadályozzák Yukezo-sant a mozgásban majd a magasba emelve egy fekete koporsóba kell, hogy zárják, amit lánc teker, körbe majd a négy lándzsa átszúrja a koporsót. Mind ez már elvileg elég lesz ahhoz, hogy elfogjam. Ha meg nem az pech ugyan is már nem sok reiatsum maradt, de ha kell, még bírom egy kicsit és mivel már a gyorsaságát sikerült lelassítanom talán még van esélyem, ha győzni nem is, de legalább nem halok meg, remélem.

______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Csüt. Jún. 09, 2011 8:51 am

A kis pihenőnk után akcióba lendült hát végül. Lassú shunpoját használta ugyan, de volt egy olyan érzésem, hogy teljesen másra volt ez neki jó. Olyan lendületet adott a lánccal meghosszabbított kardjának, hogy a gyorsaságát megtöbbszörözte a megszokhatónál. Későn reagáltam a szokatlan támadásra, és bal vállamnál a páncélválaszték erősen megsérült. Figyeltem rá, hogy még egy ilyet azért ne nagyon nézzek be, és úgy ahogy hárítottam őket. Utána kidout alkalmazott. Méghozzá elég szemetet. A vörös füst teljesen elrejtette előlem, és volt egy olyan sejtelmem, hogy megtanulta okosan használni, hiszen járása kifürkészhetetlenné vált számomra. Fülemre támaszkodhattam csak, meg a füst kavargására, de sajnos édes kevés volt. A csapások most úgy érkeztek, mint az előbb tőlem, bár jóval kevesebb. Arra elég volt, hogy a páncélom gyenge részeit szétkapja. Darabokban hullott le Utara Kezomarutól kapott védelmi vonalam. Testemen is jó pár nyílás termett, és ontott ki magán bíbor folyadékot. Kezdtem pipa lenni rá. Mégis csak be kell vetnem új bankaiom ellene? Rafinált a csaj az biztos, bár tizenegyedik osztagos létére a csatát egy kidouval akarja megnyerni, és nem a puszta harci erőből. Kétségtelenül rájött, hogy erősebb vagyok a vártnál. Mikor már csak a lábszáramon volt a páncél, és a rugalmas al öltözék is szakadozott, kénytelen voltam előrukkolni valami újjal. Vártam a pengét, és a gyorsaságommal meg akartam fogni. Végül is kivitelezhető. Egy kicsit megállt a kiegyenesedett támadás sorozat, és a feszültség robbanásszerűen jött ki rajtam. Most mi lesz? Kutyák, vagy egy sosem látott pusztító technika? Talán ő is csak játszott velem, és gyengébbnek mutatta magát, aztán ő lesz a kivégző osztag egyszemélyben a bűneimért? Összehúzott szemmel figyeltem a dolgokat, majd emeltem karom, a sejtett csapás ellen. Aztán egy váratlan dolog történt. Fenn maradt a karom. Hat fényrúd állt a hasamba, lehorgonyozva engem. Rikujoukourou. Erre tényleg nem számítottam. Tulajdonképpen ez a technika olyan, mintha kifejezetten ellenem találták volna ki. Lőttek a gyorsaságomnak. Az eddigi mosoly most lefagyott az arcomról, és a felismerés, hogy bankai szintet kell alkalmaznom, szinte ledöbbentett. Ki a fene ez a liba? Utána a vörös füst szakadozni kezdett, de egy olyan dolgot láttam magam körül, ami a meglepetés 100%-os szószerinti jelentését aggatta elmémbe. Négy lándzsa. Bevallom sosem láttam ezt a technikát, de ha jól sejtem nem a megsegítésemre való az a négy fegyver. Elemelkedtem a talajtól, és a külvilág lassan eltűnt a szemem elől.

Sötétség...

Meghaltam volna? Akkor jön a Pokol. Szinte látom magam előtt, hogy nyílnak a kapuk, amiket a csontvázak tárnak fel előttem. Rika... elbuktam. Vettem egy mély levegőt, és megéreztem a homlokomon lecsurranó izzadtság cseppet. Élek! Nagyon is. Ez az élmény visszaadott most valamit. A szenvedélyt, hogy harcoljak. Nem vettem komolyan a libát, és majdnem megfogott. Itt az idő, hogy visszavágjak, de most úgy, hogy a halált fogja kívánni magának, és azt is tudom, hogy hogy! A levegő körülöttem vibrálni kezdett. A teljes reiatsumat szabadjára engedtem. Most villogok neki egy kicsit. Azt az erőt használtam, ami az új bankaiomhoz kellett. Valami, ami igazán megrengette a földet. A fekete doboz amibe bele voltam zárva, most aranysárga reiatsuval volt elárasztva. Kiáltásomat odakint is lehetett hallani. És mi volt ez a kiáltás?
- BAN-KAI!!! RAIDEN FUYUU PARAGON!!!//Villám vándor Paragon//- a kardom felvillant a kezemben, és a következő pillanatban már az ékes arany páncél volt rajtam. Fejemre rácsapódott a rostély, a bukósisakszerű fejrészen. A két másfél méteres penge áthasította a falát a koporsónak, de most valami egészen újat mutathatok Kirának. Kiteleportáltam a börtönömből, és kint egy szaltót hányva leszúrtam a jobb kezemen lévő pengét a földbe, és kimondtam a támadás nevét is.
- Raiden Ouchi //Villám vonal//- az égből egy villám csapott le a lyukba, amit bevájtam a talajba, és Kira felé indult végigrepesztve a földet. Iszonyat gyors volt az tény. A gömbök, amiket maguk maga mögött hagyott fényesen szikráztak a levegőben. Ha eltalálja a villám, akkor lebénul teljesen, és a gömbök mikor felrobbannak, gyakorlatilag a halálos ítéletet mondják ki rá. Azért nem olyan nehéz kikerülne ezt a technikát, de megismételtem még kétszer ezt a távolsági támadást. Utána csupán szikrákat hagytam magam után. Olyan gyorsaságot érhettem el, ami a fényt is meghaladja... teleport! Rendszertelnül teleportálgattam körülötte, és olykor lecsaptam. Végül közelharcba szálltam vele. Tudom gyengébb vagyok a kardforgatásban, de ez egy sokkal erősebb páncél, ami rajtam van, bár nem átvághatatlan. És ha védekezik, akkor megtapasztalhatja az ugrásszerűen megnövekedett fizikai erőmet is, hisz minden csapás egy bivaly erejével ért föl. Ez Paragon igazi ereje. Erő, és gyorsaság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Kedd Jún. 14, 2011 12:29 am

Ellenfelemet úgy vélem meglepte kardom láncos meghosszabbítása és az utána következő vörös füst áradat. Tökéletes, a füst számára elég nagy akadály, és még ha meg is próbál a látásán kívül más érzékeire is támaszkodni, akkor sem ér fel az én érzékeimmel. Csapások százát indítom meg felé a füst rejtekéből folyton változtatva a helyemet. A füst ritkulni kezd így ideje belekezdeni a remélhetőleg a végső támadásba. Már suttogom is a kidou igét, melyet követően a hat fényrúd elkapja ellenfelem és tökéletesen mozdulatlanná teszi. Ez után megidézem a Shisou Kekkai nevű technikát mellyel foglyul is ejtem Yukezo-sant.
A kardomat a földbe szúrom és azon támaszkodom meg, hogy elkerüljem az összeesést. Tényleg erős a fickó. Harcaim során még sosem kellett ennyiszer mágiát használnom.
- Aztán most ott is maradj. – nézek a fekete koporsóra mosollyal az arcomon. Elkaptam most pedig indulhatunk vissza, csak előbb még kifújom magam. Végül is 11. osztaghoz tartozom, nem láthatják rajtam, hogy fáradt vagyok épp elég baj, hogy kidouval kellett elkapnom az ex-shinigamit.
Miután kifújom, magam nekikezdek, hogy megnyissak egy Senkaimont ám ekkor a koporsóból ordítást hallok. Bankai? Ugye ez most vicc? Ekkor valami felhasítja a koporsó oldalát majd fél másodpercel később már Yukezo a kidou fogságán kívül van. Kardját a földbe szúrja, majd egy újabb parancsszó hagyja el ajkait. Egy villám hasít, bele a talajba majd egyből felém indul. Gyors, de a lassú shunpommal még ki tudom kerülni ám nem, veszem észre a másik kettőt. Bár még a másodikat nagy nehezen elkerülöm, de a harmadik már nem tudom.
-Tate. – a maradék lélekenergiámból, amit nem a shikai fenntartására használok egy újabb védő burkot vonok magam elé bár ez nem garantálja hogy megtud védeni de legalább csökkenti a támadás rám gyakorolt hatását. Úgy is lett, ahogy jósoltam a mező nem tudott fenn maradni a támadás végéig így az be talál. Érzem, hogy a testem megbénul, de szerencsére nem teljesen. Úgy mozgom akár egy csiga, de még mindig jobb mintha egyáltalán nem tudnék mozdulni. Már megint azt a fránya helyváltoztató képességét használja, oda-vissza kapkodom a fejem, hogy lássam a támadást. Persze említenem se kell, hogy ez nem igazán jön be. Egy támadás a bal oldalamat, míg egy másik a jobb felkaromon ejt sebet. Nyavalyás! Abba hagyom az össze-visszaforgolódást. A fejemet lehajtom, majd szemeimet becsukva koncentrálok. Bár már alig állok a lábamon, amíg harcolni tudok, nem adom fel. Ez be is jön, sikerül kivédenem a támadásait, de ez hosszútávon nem fog menni eszméletlen erővel súlyt le így jobbnak látom megpróbálni elkerülni a csapásokat. Valami ötlet jól jönne, hogy-hogy fordítsam a saját hasznomra az erejét. Ötlet az nincs az viszont biztos, hogy az „elkerülniatámadást” taktika sem egy nyerő ötlet. Csak még jobban kifáradok tőle, de a sebeket még így is beszerzem. Az már biztos, hogy sem a gyorsaságával, sem az erejével nem vehetem fel a versenyt, de akkor mit csináljak? Meg van! Egy alantas ötletem támad. Kikerülve egy támadását katanám pengéjét a földbe csapom úgy, mint amikor egy golf labdát próbálunk elütni^^ Megpróbálok Yukezo szemébe port juttatni, és így ha szerencsém van sikerül is. Persze meg van az esélye annak, hogy rájön, hogy erre készülök, de azért bízzunk benne, hogy nem így lesz. Ha sikerülne megint megvakítanom, akkor talán be tudok vinni pár ütést bár a győzelemhez nem lesz elég, de legalább elmondhatom, hogy harcolni tudtam egy Bankait használó ellen, ami már önmagába is jó érzéssel tölt el. Főleg mert a többi osztagtársamnak biztos nem minden nap adatok meg hogy ilyen erős ellenféllel küzdjön meg. Na de most vissza a harchoz. Tehát ha sikerül megvakítanom, akkor megpróbálok – már amennyire fél lábal, lehet – halkan mozogni és lecsapni áldozatomra. Remélhetőleg nincs olyan elvetemült, hogy el teleportáljon előlem vakon hisz könnyen egy fában végezheti, gondolom, bár én ehhez nem értek.

______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Vas. Jún. 19, 2011 4:05 am

Élvezettel néztem, ahogy küzdeni próbált, de sajnos be kellett látnia, ez egy olyan dolog, ami most le fogja győzni, és nem nagyon tehet ez ellen semmit. A közelharc most egészen máshogy nézett ki. A csapásaimba beleroggyant, mikor hárítani akart, de amikor kikerülni próbálta, én hamarabb megtaláltam a lukat a védelmen, és odacsaptam. Bankai. Sosem gondoltam volna, hogy egykor én leszek az, aki felhasználja ezt a gyilkos szintet, és csap le az áldozatra. Gyengébbnek hittem magam, bár a 70 év gyakorlás megtette a hatását. Íme itt világítok az aranyozott stilizált erőpáncélban. Kacagni tudtam csak, mikor a megtört lány erőt vett magán, és cselekedni próbált. Port kavart fel, de ezzel csak egy gond volt. Sisakom van. Csak éppen hogy koszos lett a rostélyom, és zavartan láttam ki. Nem szerettem volna, hogy ez így maradjon. Hátra shunpoztam, majd letöröltem a sisakot. Jó próbálkozás volt, de most itt a vége! Energia gyűlt az ujjamba, és én elkiáltottam magam.
- Hadou 04: Byakuray!- a fehér lövedék egyenest felé repült. Mikor még csak realizálni próbálta a dolgot, én már a háta mögött voltam, és a megnövelt erőmmel lefogtam, hogy sehová se ugorhasson el. Egyenesen felénk repült a fehér villám. Széles vigyort eresztettem el, miközben a villám közelített felénk. Moccanni sem engedtem. A páncélom kibírja, csak ő nem. Pulzált belőlem a lélekenergia, aztán hirtelen az egyenletes energia kibocsájtás zavaros lett, és a páncélomon fényes repedések keletkeztek.
~ Miért? Csak eddig bírom ezt a szintet? Ilyen rövid ideig?~ kiabáltam gondolataimban. Változott a terv. Eldobtam magamtól a kidou felé biztos, ami biztos alapon, azután teleportáltam. Még el sem értem az úti célt, mikor a null dimenzió kilökött magából, és én a földön értem le, jó pára megpördülve, a páncél már sehol nem volt rajtam. Kiégettem a reiatsum jó részét, és hatalmas fájdalmak lettek úrrá rajtam. Tűzforró volt a kardom, és súlyosan megégette a kezemet. Így nem érhet véget. Van még valamim, amit nem mutattam meg neki, mert otthon is láthat egy ilyet. A medallionom. Az Arkangyalok Ékköve. Érintésemre bíborszínt engedett szabaddá, majd egy gondolatomra a saját reiatsum áraszt el. Nem pont itt akartam elhasználni a begyűjtött reiatsut. Ránéztem, talán most a halál közeli sokkot próbálja legyűrni, talán nem. Szinte alig látok, de egy valamit biztos tudok.
- Bankai… Raiden Fuyuu Paragon- most nem volt elkiáltva a parancsszó, pusztán halkan suttogtam bele a szélbe. Az arany reiatsu ismét fellángolt, de most jóval nehezebb volt a manipulálása, mint először. A lelkemet terhelte a bankai, nem a fizikumomat immáron. Mintha a használata az életemből merítené azokat az alapokat, amire építkezhet a bankai. Mikor a null dimenzióba ugrottam át, mintha a lelkemet törtem volna meg. Fájdalom volt minden egyes pillanat a köztes világban, pedig az a pillanat nem is létezett a valós síkon. Kira mögött bukkantam fel, megragadtam, és ismét teleportáltam. Hova?

Paragonba

Gyenge testét immáron kardok szögezik a kereszthez. Idebent isten vagyok. Az ő erejével már nem tehet semmit. Rajtam sincs már páncél, csak a nemesi köpeny. Én egy fotelben ülök, és egy filmvásznat nézek, pop cornt rágcsálva. Mit nézek? Emlékeket. Kiét? Kiráét. Idebent isten vagyok. Vért köhögtem fel, de ezt nem mutattam az fájdalmas emlékeket bámuló lánykának. Midori. Szóval te vagy az. Egy lány. Hirtelen megértettem a tetoválást a hasánál Kirának. Egy szerelmet elveszíteni fájdalmas, egy szerelmet megölni kín, de egy szerelmet gyászolni maga a pokol. Csettintésemre Kiráról eltűntek a kardok, és leesett a keresztről, intettem neki, hogy jöjjön ide hozzám. Új emlékek sora derült fel. Az enyéim. De most valósan, és nem filmvásznon.

- Ez itt Paragon. Idebent azt tehetem, amit akarok. És amit akarok, az most egy illúzió lesz, de jól figyelj, mert ezt most új lesz számodra. Most az én emlékeimben vehetsz részt- morogtam el, és máris egy érdekes helyszínen vettünk részt. Rokungai nyomor negyede. Egy hangosan szitkozódó fehér hajú úrfit cipel pár nagyember, élen egy magabiztos shinigamival, akinek az ereje többszörösen meghalad bárkijét, aki jelen tartózkodik.
- Nos, egy kis magyarázat. Apám úgy döntött, hogy tiszteletet taníttat, és némi túlélő ösztönt. Elzárt mindentől, és behozott ide. Ezt a helyet apám tette ilyenné, amikor a hatalmat választotta. Mi próbáltuk felépíteni olyanná, hogy a lelkek boldogan éljenek, de el kellett vennünk minden befektetett vagyont, mert azt utasították a nemesek társasága. Szóval nem kívánatosak vagyunk errefelé. A halálomat akarták jópáran. Ekkor még fiatal voltam, nem ismertem Paragont annyira, mint most. És most mozizzunk!- mondtam el röviden az adott sztorit. Itt-ott beletekertem, de a lényeg ugyanaz. Nap, mint nap csak menekülni tudtam. A helyi vezér a fejemet kívánta, így nem volt szövetségesem. Csak egy. De őt hamar megölték. Feláldozta értem magát. Az éjszakákat ládák és dobozok közt elrejtve kényelmetlenül töltöttem, csupán azért, mert apám így döntött. A következő fejezet egy edzés volt apámmal. A kardművészetre, és a fizikum megtartására tanított. Elég sajátos módon. A kardját pengékből összeláncolt ostorrá tudta változtatni a nevének kiejtésével. Ez volt a zanpakutoja. És arra használta természetesen, hogy engem terrorizáljon vele. Egy-egy csapás után véres cafatokban tépte le rólam a bőrt. Ha hibáztam, ha nem. Sosem lehetett megfelelni neki. Éppen az az edzés volt, amikor sikerült elvennie a kardomat. Utána olyan sérüléseket okozott, ami után a negyedik osztagba kellett szállítani. Eltörte a lábamat is mind emellé. És nem mondtak el semmit anyámék. Azt mondták, hogy lezuhantam a tetőről. Ekkor még akadémista voltam. Eljutott hozzájuk a hír, és azon röhögtek rajtam hónapokig, hogy nemes uraságnak sikerült lebénáznia magát a tetőről. Ezeket a képsorokat végül az váltotta fel, hogy már shinigamivá lettem. Éppen egy bevetésen voltam, ahol a hollowokat kellett lekapcsolni, mert elözönlöttek egy várost. Egy két képsor arról, hogy boldogan elbeszélgetek velük, majd egy rajtaütésen rajtam kívül mindenki odaveszett, és nekem is menekülnöm kellett. Mikor visszatértem apámhoz, gondja volt rá, hogy emlékezzek erre a kis hibámra, és 20 ostorcsapással belém égette. Megmutattam, ahogyan kiabált velem, hogy vert, próbált tanítani, és én utána kutatva legszörnyűbb bűncselekményeket tudtam hozzákötni. A következő egy kicsit nyugisabb lehet, hiszen boldognak látszottam. Az voltam. Mayával találkoztam először, és megmutattam még neki, ahogyan egymásba estünk, és szerelmesek lettünk. Utána mikor bemutattam apámnak őt, megsütötte a karomat. Gondoskodtam róla, hogy azt a pillanatot, amikor a Byakuray eltalált, Kira is érezze. Pusztán egy egyszerű hatással. Persze nem látszott utána semmilyen sérülés, mert nem is volt. Nos folytatván utazásunkat, megmutattam neki, mikor megkértem Maya kezét. Eljátszottam a gondolattal még én is. Node, nem tart ez sem soká, mert a következő képsorok Nazohoz fűződtek. Mikor megismertem őt, és elmesélte mit tett az apám, mikor megszülettem. Hasonlóan jártunk el utána. Megmutattam neki, hogyan öltük meg az apámat. Hogy Hitotoki Bakkoval vérmérgezést okoztunk. Nehéz volt most számomra is végig nézni. Utána én voltam a nemesi házunk vezetője, és próbáltam Nazot visszaengedtetni. A nemesek beleegyeztek, de Soul Society örökre bűnösnek tűntette fel, pedig nem tudtak ellene felmutatni semmit. Még egy küldetést is csinált, de nem engedték vissza. Ebben a rendszerben él most Kira. Utána a szakításom Mayával. Előzménynek egy vergődésemet mutattam, ahol álmok gyötörtek. Kiáltoztam, szenvedtem. Elmagyaráztam Kirának, hogy ekkor azon tűnődtem, hogy most hogyan lehetne béke. Igazából arra jutottam, hogy nem tudok hazudni Mayának. Mikor megtanultam a Bankait használni, elpusztítottam a lakhelyemet. Vele együtt anyámat. Utána a legmeghatározóbb pillanataimat mutathattam meg. Odamentem, elmondtam az igazat, és szakítottunk. Ahogyan a szemembe véstem a saját reiatsummal a fájdalmamat. Hogy megszöktem előlük, hogy akkor megöltem pár tisztet. A következő kép az volt, hogy megtaláltam a Sereget, és befogadtak, mint társ-vezetőt. Ez egy laza momentum volt. De a továbbiakhoz muszáj, hogy megértse. Mayával találkoztam ismét hónapok után először. Urahara boltjában kaktuszt kerestem, erre őt találtam. Elhoztam ide, majd jót szórakoztunk. Széles vigyorral mutattam meg a sötétben a jakuzzit, ahogyan elvoltunk benne. Utána a rémálmomat mutattam meg, ahogyan a Sereggel elpusztítok mindent Seireiteiben. Végül apám öl meg, miután megöltem Mayát. Mikor elmondtam a rémálmomat, meg a terveimet Mayának, ő elmenekült tőlem. Szörnyetegnek hitt. Ekkor terveztem, hogy a sereggel megmutatom a lelkeknek, hogy a hollowokkal tudnának összedolgozni. Később letettem erről ugyan, de a Sereget megtartottam. Éreztem, hogy szükségem lesz még rá. A Daitenshiről semmit nem mutatok majd meg neki. Igazából a Daitenshi seregét akarom megcsinálni belőlük. Node ezt majd később. Most éppen azt látja Kira, ahogyan megpróbálom megállítani. Ahogyan könnyekkel teli szemekkel kiabálok utána, és hisztériás rohamban pusztítok. A vörös karikák a szememben, és a narancs reiatsu elárulta az állapotomat. Utána a következő pár hónapot kihagytam neki. Ismét a harmadik osztagnál jártam, és gyilkoltam. Nem önként, de gyilkoltam. Maya kezdett el utána kutatni, és az új Tamachi palotában elkapott, és halálig küzdöttünk egymással. Egymásra küldtük a legszörnyűbb varázslatainkat, és bevetettük a leggyilkosabb mozdulataink. Két szerelmes megpróbálta megölni egymást. Ironikus. Utána itt pangok könyvelőként.

- Ez vagyok én. Ez az én valóm. Most hazaküldelek, ápolni kell azt a halálos sebet ott a szíved alatt- mondtam, és egy kard jelent meg, majd a mellkasába fúródott. Még felkiáltani sem tudott, mikor a negyedik osztag területére teleportáltam, a sürgős osztály betegfelvételéhez. A harcnak vége, és talán egy jobb harcos hagyta el a csatateret, mint gondoltam. Rajta múlik hová teszi az előbb látottakat. Én pedig vért köhögve súlyos vérző sebekkel fekszek el a padlón. Haldoklom, és ha nem lenne itt egy gyors regenerációs képességem, már meghaltam volna. Miért? Mert idebent egy isten vagyok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chikanatsu Kira
2. Osztag
2. Osztag
avatar

Female
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 238
Age : 24
Tartózkodási hely : 2. osztag területe, valahol SS-ben, otthon a fürdőkádban
Registration date : 2010. Aug. 15.
Hírnév : 6

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt, Híradó egység (, riteitai) parancsnoka
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
15800/30000  (15800/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szer. Jún. 22, 2011 5:39 am

Na, a jól megtervezett tervem dugába dől. Hogy a fenébe vakulhattam meg annyira, hogy még azt se vettem észre, hogy sisakot visel? Hát most már úgy is mindegy. A sisak kissé piszkos lett így odébb megy, mielőtt támadhatnék, majd letörli a port magáról.
Felém nyújtja a kezét és elhangzik egy már általam is jól ismert kidou neve majd rögtön utána a fehér fénynyaláb.
~ El kell ugranom, gyorsan! Mi ez miért nem mozdulok? ~ Kérdem, magamban miközben rángatódzok és próbálok megmozdulni és ekkor észreveszem, hogy mi vagyis inkább, hogy ki is tart fogva. A fene Yukezo lefog, így már nem tudok semmit tenni. Erőm már ahhoz sem elég, hogy kiszabaduljak a kezei közül. Egy pillanatra mintha a fogása meggyengülne, talán most megtud… Már késő, a férfi a kidou elé dob, mely így belém csapódik súlyos sebeket maga után hagyva. A földön fekve figyelem az eseményeket. Nagyon úgy tűnik, hogy ellenfelem is rossz bőrben van. A páncélja és ezzel együtt a bankaija szűnik meg szemem láttára. Most megtámadhatnám, és talán még győznék is ám a sérülések és, hogy már alig tudom fenntartani a shikai alakom ezt nem teszi lehetővé. Megpróbálok felálni miután ezt sikeresen végrehajtom bal kezem a byakuray okozta vérző sebre teszem és nyomni kezdem, hogy elállítsam a vérzést. Kínyzó fájdalmat érzek a folyamat közben. De próbálok nem odafigyelni rá ezért figyelmem az ellenfelemre összpontosítom.
~ Be kéne, fejezned hagyd elmenni… ~ vág közbe Ookamichan.
~ Nem… Nem hagyom elmenekülni. ~ válaszolok makacsul. Igen befejezem, de csak akkor, ha valamelyikünk harcképtelenné válik vagy meghal. Bár remélem nem az utóbbi fog rám vonatkozni.
~ Térj, már észhez össze fogsz roppanni, megint ha nem, szünteted meg a shikait és a sebeid is súlyosak! ~ Semmi haszna mondtam még nincs vége a küzdelemnek. Ellenfelem láthatóan készül valamire. Rám tekint és suttog valamit. Mivel shikaiom még fent van így az érzékeny hallásom is megvan. Egy pillanatra arcomra kiül a félelem mikor hallom a bankaija parancsszavát. Egy medált szorongat melyből a riatsu a testébe áramlik így megadva neki az erőt a bankai használatára. Teleportál. Eltűnik, és nem látom sehol. Ismét megragadja valaki hátulról a karom, Ő az. Hmm… érezhetően több időbe tellett, mire ide ért. Ekkor olyat tesz, amit harcunkkor még egyszer se, magával visz. De hova?
A következő pillanatban testem egészében fájdalmat érzek. Keresztre feszített, az a dög. Csak egy filmvásznat látok magam előtt.
~ Mi? Mi ez? ~ Kérdem kétségbe esetten magamban mikor ismerős alakok és szituációk tűnnek fel a vásznon. E… ezek emlékek és az enyémek. Szívembe és lelkembe fájdalom nyilall, mely még a fehérvillám által okozott sebnél is fájdalmasabb. Szememből könnyel tőrnek elő és hála Yukezónak a gyász fájdalmai is előtörnek. Próbálom a szemeimet becsukni és így megakadályozni, hogy többet lássak abból, amit már régen elzártam magamban. Ekkor minden elsötétül, és magamat belsővilágomban találom. Ismét valaki a hátam mögé lép, de most nem lefog, hanem átölel. Kageookami ölelése az tudom, végre megnyugszom és a fájdalom is elmúlik. Szemeim kinyitom és már nem belsővilágomban, hanem megint eme ismeretlen világban vagyok. A kereszt már eltűnt és a kardok is melyek átszúrták testemet. Immár shikaiom is megszűnik mivel elfogyott a reiatsum, ami a fenntartásához kell.
Észreveszem, a férfit ki felém int, majd megszólal. Egy világ melyben ő irányít? Ez lehetséges ilyen nagy ereje lehet egy bankainak. Közelebb lépek hozzá viszont tartom tőle a távolságot. Legszívesebben most felnyársalnám az előbbi tettéért, de már így is állni alig tudok. Még ha a kardommal el is érném, addigra már végezne velem, főleg ha igaz, amit erről a helyről mondott. Nincs, mit tennem csak hallgatom és várom, végül mire jut velem kapcsolatban.
Emlékek melyek olyan csúcstechnikás 3D-ben jelennek meg melyért a filmkészítők egymást taposnák. Emlékek egy fiúról, kétségtelen ez Yukezo még gyermekként, de miért… miért mutatja ezt nekem. Hogy lássam ő is szenvedett eleget, nem volt elég az amint az én emlékeim felelevenítésével tett még fokozni akarja?
A szerelme, az apja mi közöm mind ehhez? Fejezze be! Igen megható és intim dolgokat mutatott az életéből, de még mindig nem értem miért. Remélhetőleg majd egyszer rájövök, az is lehet most csak az eddig történtek miatt ilyen nehéz a felfogásom.
Minden esetre a képek véget érnek és ismét Yukezo beszél. Milyen sebről beszél? Kérdem, ám ekkor megjelenik egy kard és a szívem alá párcentivel belemélyed. Egy pillanatra lehunytam a szememet és mikor kinyitom, elcsodálkozom persze a fájdalomtól való ordítással egy időben. A 4. osztagba kerültem és az orvosok már szaladnak, hogy ellássanak.


VégeKöszi jó harc volt. Very Happy

______________

Adatlap
Új külső
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swordartonline.lifeme.net/
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 28
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   Szer. Jún. 22, 2011 9:16 pm

A küzdőztereteket LEZÁROM. Jutalmatok 400 LP és 1500 ryou.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kira vs. Yuke   

Vissza az elejére Go down
 

Kira vs. Yuke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-