HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Pént. Feb. 18, 2011 4:07 am

előzmény


Igazán békés így, pihengetünk, eszegetünk, iszogatunk, és beszélgetünk. Talán elterjedt valami vírus a világban, ami így hat rám? Mert elméletileg Ő az ellenségem, és mégse harcolok vele, nem, inkább csak békésen elcsacsogunk Csontosról, és egyéb kötetlen dolgokról. Hm, igen betegnek kell lennem, hiszen arrancar ként nem kellene így viselkednem . Na, mindegy. Ő nevet egyet, én is zavartan vele nevetek.
- De ne akarja csak megmutatni, szerintem csak produkálja magát neked, de hogy miért? Na, azt nem vágom. Most azért ilyen, verekedős, de bezzeg otthon. Azért ha valami olyat akar, akkor azonnal jön és hízeleg, bújik, meg amit ilyenkor csinálnak a kutyák. Egy darabig biztosan nem is hozom el magammal, ez lesz a büntetése. – kegyetlenül hangozhatott, de Csontos most megérdemli, megharapott, sőt egy fának is neki lökött. Szerencséje hogy nem kimiskárolni viszem. Bár utána szerintem Ő is valami hasonlott csinálna este velem. A saját biztonságom érdekében nem fogom ezt megcsinálni. Ajaj, ezt nem kéne, megkínálni Csontost, amikorra szólnék már késő. Hát így járt.
- Na igen, kicsit mohó tud lenni. Egy harapást nyújtasz neki, és az egész csirke kell neki. – vigyorgok szélesen, na, majd máskor nem ad neki kóstolót se. Máskor? Mikre nem gondolok, de tényleg? Találkozni akarok majd Shizukával máskor is? Komoly bajom lehet nekem. Lassan több shinigami ismerősöm van, mint arrancar. A végén rám fogják, hogy áruló vagyok, akkor mehetnék a shinigami ismerősökhöz? Á, azt nem, mert lehet azok, akiket ismerek, nem akarnának megölni, de a többiek igen, na, ez ám a patthelyzet. De már megint nagyon előre szaladtam, vagyis nagyon előre fantáziáltam, jelenleg nem vagyok se áruló se olyan, akinek menekülnie kell. S ez maradjon is így.
- Hmm, az osztagod számának a fele a rangod. – pontosan, 6-nak a fele az 3-om, tehát az osztagának a számazonosítójának a fele az Ő rangja. Néha sok a szabad időm, és ilyen hülyeségeken gondolkodok. Na, az én csirke szárnyam elfogyott, a csontot oda dobom Csontosnak. Egye meg a névrokonát. Lassan iszom a teát, hm, finom, azért van abban jó dolog is, hogy Aizen betört hozzánk, kaptunk pár hasznos épületet, és dolgot, teát és ilyeneket. Na, valamit mondani akar nekem Shizuka. Mit csinált a csirke? Kicsit értetlenül nézek rá.
- Pedig nincs is már lába, na, mindegy, majd elkapja valaki és megeszi a kis szökevényt. – na, úgy fest a dolog, hogy azt a kevés bizalmát, amit irányomba táplált sikerült eltüntetnem. Pedig csak felajánlottam egy lehetőséget hogy eldöntsük ki is az erősebb. Talán félre értette, mással is megesik ez. Felállok és leporolom magamat, és elmosolyodok.
- Természetesen te vagy az. – hehe, már megint az a gödör, ha tényleg harcolok vele, akkor csak egy gödröt kell keresnem, és már nyertem is, ha már ennyiszer beleesik, akkor nem lenne nehéz dolgom vele. Most meg mi az istent akar?! Komolyan robbantani akar? Hátrább ugrok és eltakarom szememet. Ez nem lesz jó, nagyon nem. Hallom a hisztit, elveszem a kezemet a szemeim elöl, és a látvány mait megint csak elröhögöm magamat.
- Szerinted mi lett volna a végeredmény? Tuti hogy nem kisebb. Inkább temesd be, akkor már nem lesz gödör. – tik-tak, mire vár ennyit? Keresi a többi gödröt? Á csak nem. Remek, végre egy kis testmozgás. Ránézek Csontosra, a tekintetemből leolvassa, hogy most inkább hátráljon, és maradjon nyugton. Így is tesz, jó pár méterrel odébb sétál és elterülve a földön néz minket.
- Ha evés után van, akivel lehet, akkor igen. –hátranyúlok a jobb kezemmel és megmarkolom Orgo markolatát, és magam előtt vízszintesen tartom, a pengéi a testem baloldala felől vannak és Shizuka felé néznek.
- Az Ő neve Orgo. Akkor mehet? – csak a válaszra várok, és arra hogy elővegye a kardját, mert utána Sonidot használva előtte termek, és egy baloldalról indítót félköríves vágással kezdek.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Pént. Feb. 18, 2011 9:24 am

Egy békés hollow vadászatnak indult. Különös, mindig ilyenkor kerülök ilyen helyzetbe. Bár ez egy kicsit más, mint Anao ellen. Nyújtózok egyet, akár bemelegítésnek is nevezhetném. Végül is ez nem meglepő. Hisz szalagokkal harcolok. Nem lenne előnyös meghúzódni. Ráadásul most még kis időm is van a bemelegítésre. Mióta rendbejöttem Anao elleni csatámból, folyamatosan gyakorlom a szalagokkal való harcolást. Rájöttem, ha kicsit hajlékonyabb és kecsesebb vagyok, jobban tudom használni őket. Ha hazaértem, biztos folytatom, ahol abbahagytam. Most nem ezen kéne gondolkodnom. Ellenfelem máris kard… mármint kaszát rántott. Bemutatja. Milyen illedelmes. Azt hiszem, illene nekem is bemutatnom a fegyverem. A kezem a kardom nyelére teszem. Kicsit kihúzom, hogy látni lehessen az élét.
- Ő itt Ribbon. – többet nem kell elmondanom. A legjobb, ha saját kézből tapasztalja meg. Visszadugom kardom a hüvelyébe, majd támadóállást veszek föl, ami nálam annyit tesz, hogy… Nem tesz semmit. Nem esek abba a hibába, mint legutóbb. Nem fogok rögtön shikait használni és minden támadást elhamarkodni. A rendes kardformát pedig körülbelül annyira tudom használni, mint egy bunkósbotot. Nem! Még egy ősember is ügyesebben alkalmazná nálam. A hiba bennem van, amennyiben nem lógtam volna el a kendo óráimat, most minden bizonnyal jobban menne. Nem, nekem ehelyett aludnom és ennem kellett! Akkor az tűnt jobb ötletne. Kicsit elkalandoztam. Karasu biztos már gondolkodik is rajta, hogy mi lelt. Ideje lenne életjelet adnom magamról. Már nagyon kíváncsi vagyok, mit tud Karasu.
- Felőlem, mehet. – Szakítom meg a csendet. Lépek párat, megfelelően szeretnék elhelyezkedni. Méregetem kicsit. Jól megfigyelem, nehogy meglepetés érjen. Rühellem a vihar előtti csendet. De nem mehetek fejjel a falnak. Csontos felé nézek. Ő is be fog kapcsolódni a harcunkba? Nem szívesen bántanám. A legjobb, ha megkérdezem.
- Ugye Csontos kimarad a harcból? Nem szeretném bántani- Míg a válaszra várok, ismét megfigyelem a velem szemben álló fiút. Egyáltalán mennyi idős lehet? Nem látszik öregnek. De az is lehet, hogy tapasztaltabb és erősebb nálam. Az kellemetlen lenne. Valószínű, hogy a kaszája a fő fegyvere. Vajon ki tud vele védeni egy kidout? Szemtől szemben biztos. Ha nem tudna, már rég megölte volna valaki más. Ököllel biztos, nem ugrok neki, különben sem szeretem az öklöm használni. Ha választanom kéne, inkább a lábammal támadnék. Nem marad más. Le kell tesztelnem a teóriám. Támadásba lendülök. Vagyis inkább támadásba lendítem a bal kezem. Felemelem mutató és középső ujjam, az ellenfelem felé tartom. Majd egyik kedvelt kidoum használom.
- Hadou 04: Byakurai! – Kék villám tör ki az ujjamból, amely egyenest Karasu felé tart. Egyértelmű, hogy ki fogja védeni. Ezért kicsit tovább bonyolítom a támadásom. Csak a vicc kedvéért. Shunpóval mögé kerülök és megpróbálok egy jól irányzott rúgást mérni a tarkójára, amennyiben egyhelyben marad és kivédi a támadásom a kaszájával. Ha pedig úgy dönt, elugrik, utána ugrok és megpróbálom gyomorszájba térdelni. Kicsit gonosz lépés, de nem hiszem, hogy találattal végződik egy ilyen egyszerű mozdulatsor. Nem is veszem igazán komolyan, csak kóstolgatom.
~ Mit szórakozol már? Vedd kicsit komolyabban! A végén egy ütésből végünk.~ Azt mondtam, kóstolgatom! Nem azt, hogy figyelmetlen vagyok és hagyom, hogy lecsapjon. Kész vagyok a védekezésre, feltéve, ha támadásba lendül még ma. Talán kicsit lassú felfogású.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Pént. Feb. 18, 2011 11:10 am

Most mit csinál? Miért nyújtogat? Bár lehet, neki van igaza, és kellene egy kis bemelegítés. Á minek? Egész jó formában vagyok, ettem egyet, Csontossal is „edzetem”, igaz azt leginkább kihagytam volna, de valamiért erőszakoskodott velem, ezért ezt kapta. Én már bemutattam neki Orgot, most ő jön, hogy bemutassa a kardját. Meg is teszi, a tokjából kihúzza, igaz nem teljesen, de ahhoz elég, hogy lássam a pengéjét. Tehát a neve Ribbon. Vajon mi lehet a képessége? Anaoé már meglepet, lehet, most nem kellene majd annyira könnyelműen vennem a dolgokat, bár a legutóbbi harcomban se vettem könnyelműen, inkább csak kíváncsi voltam mire is képes Anao kardja. Meg is lett az eredménye, szépen vesztetem is.
-Hamarosan meg is ismerik egymást. – utalok arra, hogy nemsokára találkozni fognak a pengéink. De miért rakta vissza a tokjába Ribbornt? Ennyire alábecsülne? Az én kaszám három pengéje az ő kardjának egy pengéjével. Bár szerintem csak a legfelső pengém fogja keresztezni az övét. De valamiért az én fegyverem ilyen formát vett fel. Bár nem panaszkodok, mert nagyon hasznos kis fegyver ez az Orgo, ha sikerül egy jó találatot bevinnem, a legalsó pengémmel, akkor a többi megy magától. Csak egyet kell lefelé majd rántanom, és a többi penge mélyíti tovább a sebet, ezzel okozva igazán kellemetlen perceket az ellenfelemnek. Remek Ő is benne van a harcban, végre. Bár egyet megint kérdez, ami érthető is, én se szeretném, ah Csontosnak baja lenne.
- Persze hogy kimarad. Tudja jól, hogy ha harcolok, és ott van, neki Kuss a neve. – tudja jól, hogy ha néha elszabadulok, akkor a környékből nem sok marad. Persze ez is csak akkor történik meg, ha az ellenfelem vagy gyengébb nálam, vagy annyira erős, mint én, esetleg egy kicsivel erősebb. Most győznöm kell, mert ha vesztek, az a piszok Csontos végképp nem fog tisztelni, márpedig azt nem engedhetem meg magamnak. A végén azt gondolná Csontos, hogy Ő a falkavezér, az pedig csak én lehetek ebben a kétszemélyes falkában. De most mit csinál Shizuka? Kidumot használ? Rendben legyen hát az, Hadou 04: Byakurai ezt használta, és az eredménye egy kék villám ami felém tart, ezt megjegyzem, hogy ha megint találkozok vele ne érjen váratlanul. Hogyan hárítsam? Bár kell ezt hárítani? Nem, inkább csak egyszerűen a balra Sonidozok olyan két métert. Így kerülve ki a Byakurai nevű támadást, lehet számított erre, mert már előttem van, és a gyomromba akar térdelni, na azt már nem. Orgoval próbálom hárítani, jobban mondva, a markolatával, ami szép hosszú, és ahhoz megfelelő, hogy a gyomrom elé rántva felfogja Shizuka térdelését. Mindkét kezemmel ráfogtam Orgora, majd elengedve a bal kezemmel megpróbálom megragadni Shizuka ruhájának a nyakát, és felrántva magamhoz erősen az arcába fejeljek. Ha ez sikerült akkor egyszerűen elengedem, hagyom, hogy a földre essen, és távolabb Sonidozok tőle.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Hétf. Feb. 21, 2011 4:14 am

Azt mondtam, kész vagyok? Hát, úgy tűnik nálam és nála ez két külön fogalom, ahogy a támadás is. Ki számított volna arra, hogy lefejel? Ráadásul még a fölsőmnél is fog meg?! Ilyen keményfejű embert még nem láttam! Mikor elenged hátra esek és a földre ülök.
- EZ FÁÁÁJ!! – Jókor állok neki hisztizni. Hátradőlök és a lábammal kapálózni kezdek, akár egy kisbaba. Ezért megfojtom! Hogy mert lefejleni? Két perc múlva befejezem a hisztimet. Ismét lábra állok. Remélem, nem hitte azt, hogy ennyitől kibukok.
~ Pedig egészen úgy festett… ~ Igen… Mi?! NEM! Csak fájt! Nem tehetek róla, a fájdalom küszöböm még mindig alacsony. Itt az ideje egy méltó ellentámadásnak. Úgy megkapja, hogy.. hűűű!
- Jövök! – Hülye! Miért jelentem be? Legalább meglephettem volna. Most valami olyat kell tennem, amire még így sem számít. Kardot rántok, a probléma ezzel csak az, hogy én vagyok az egyetlen aki nem számít erre. Minek kell elhamarkodnom ezt is. Most ha elteszem az aztán igazán fura lesz. Ráadásul időveszteséggel jár, amit nem engedhetek meg. Reggelig kell végeznünk, nehogy bajba sodorjuk a gyanútlan sétálni induló embereket. Nincs más választásom, mint kardal támadni. A legjobb lesz lerohanni.
~ Ja, remek ötlet! Lerohanod és megint a fejed bánja. Olyat kapsz, hogy a fal adja a másikat! ~ Ebben van némi igazság. De nem szükséges mindenért beszólni! Megrázom a fejem. Elég a gondolkozásból. Attól nem leszünk előbbre! Karasu felé futok, megállok előtte, kardom a földbe döföm, majd a markolat tetejére ugrok. Szerencsére meg tudok állni - mivel sokat gyakoroltam az egyensúlyozást - és rögtön támadni tudok. Egy jól irányzott rúgással, Karasu fejére célzok, a „szemet szemért” elvet követve. Persze számítok a kivédésre is. Amennyiben elkapja a lábam és el akar rántani valamerre, felkapom a földbe szúrt kardom és azzal próbálom megvágni. Ha a kaszájával suhint, akkor két kezem a penge lapjára téve felemelkedek, így még ki tudom kerülni, majd ebből a pózból próbálok rúgni. Előfordulhat, hogy mást talál ki, arra nincs tervem. Majd csak lesz valahogy, bár nem lenne ínyemre való, ha elveszteném egy végtagom.
~ Őrölt vagy! Mit csinálunk, ha elveszted a lábad?! Miért nem használsz engem? ~ Már elmagyaráztam, figyelj jobban! Mikor eljön az ideje, használlak. Meg akarom lepni. Biztos nem számít rá, hogy ilyen lesz a kardom. Lehet, hogy azt hiszi, nem tudok shikait használni. Amennyiben ezt gondolja, nekem csak nagyobb előnyöm származik belőle. Most már érted? Komolyan, ilyen értelmetlen vagy és még a szád is nagy! A fene megint elkalandoztam. Remélem ,ellenfelem nem lep meg semmivel!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Hétf. Feb. 21, 2011 6:06 am

Lehet nem kellet volna ilyen drasztikusan fellépnem ellene. Legalábbis ami azt illeti, egy nőt arcba fejelni lehet nem éppen a leg elfogadottabb dolog, de elkapott a hév, és minden ment magától. De azt fel lehet írni nekem, hogy nem fogok rátámadni miközben éppen a fájdalmát próbálja palástolni. Mit ne mondjak elég érdekesen kezdet neki a palástolásnak. Ez is elég vicces helyzet, ahogy kapálózik, széles vigyor terül szét az ajkamon.
- Okéoké, sajnálom nem akartam ennyire erősen. – szerencse hogy nem törtem el az orrát, mert akkor most rosszabbul érezném magamat, sőt az is szerencse hogy nem törtem be az orrát, mert egy véres arcú szőke lány, hát nem éppen kellemes látvány. Inkább félelmetes lenne, legrosszabb rémálmomban se jöjjön elő. Na, végre felállt, mert a kapálózása vicces, de a hiszti hangja….na az nagyon idegesítő tud lenni. Ha nem hagyta volna abba, akkor szerintem én csináltam volna valamit. Lehet fejbe vágtam volna, vagy inkább megcsiklandoztam volna, mert a hisztire jó a nevetés, bár az se lett volna olyan jó. Egyes személyek nevetése is olyan, mint a visítás. Aj menyi bajom nekem a mai nap. Először Csontos jött a szokásos hülyeségeivel, utána jött az a hollow, és én megmentetem egy shinigmait, oké utána jó volt a kis beszélgetés, evés és teázás, most pedig egy is mozgás, de hisztiről nem volt szó.
- Én várlak. – vigyorgok, és magam előtt tartom Orgot, felkészülve a támadásra. Most mi lesz majd? Egy újabb Kidou, esetleg valami mással próbálkozik majd? Hm, ahogy nézem mással próbálkozik, most karddal fog rám támadni. Már várom, egy kis zaj, amit a pengék találkozása vált ki, kellemes zene lesz. Na most mi legyen? Ha hárítottam mit csináljak? Esetleg lökjem vissza és Orgoval sebezem meg? Vagy egy Bara is megfelelő lesz majd? Azt hiszem, hogy amikor hárítottam visszalököm, és ráküldök egy Barat, igen, ez jó lesz. S miután eltaláltam a Bara-val, mögé Sonidozok és végig vágom a hátát, bár ha kivédi a Barat akkor is megtehetem majd ezt. Na, nézzük mit is akar most csinálni. Közeledik, közeledik, szélesen elmosolyodok, és felkészülök a támadásra, bár amit csinál, na arra nem készültem fel. Kicsit értetlen arcot veszek fel, és egy „Mi?” hagyja el az ajkamat. Mit csinál most? Sokáig nem tudom nézni mire is készül, mert egy/két talp találja el az arcomat. Hátrálok pár métert, és a bal tenyerembe temetem az arcomat.
- Auauauauauauauauuu….-ez fáj, nagyon fáj. Lehet ilyen érzés volt, amikor én fejeltem arcba? Nem, ez rosszabb annál is szerintem. Lassan elveszem a kezemet az arcomtól, ami szép vörös a találattól.
- Gyááá, ez nagyon nem eset jól. – hirtelen felé iramodok, és vágás helyet valami egész más dolgot találok ki. Hátra húzom azt a kezemet amiben Orgot tartom, majd amikor elég közel érek hozzá, hirtelen előretolom Orgot. Egyenesen a mellkasát célzom meg Orgo elejével, csak egy szép fájdalmas ütést akarok mérni a mellkasára. Nem is a gyomrára, mert nem rég evett, nem akarom, hogy mindent összerókázzon nekem, főleg ne engem. Nehezen jönne ki a szag a ruhámból, dobhatnám ki. Ha kivédeni ezt a támadásomat, akkor nem várom meg hogy visszatámadjon, hanem tovább Sonidozok előre, majd amikor megállok fordulatból egy Barat küldök rá.*

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Hétf. Feb. 21, 2011 8:22 am

Háhhá! Most érezd a fájdalmat és a szenvedést, melyet a talpam okoz! Egy ördögi kacajt is elengedek, persze csak elméletben. Támadásom után földre érek és rögtön felkapom a kardom. Épp kezdenék elmélkedni következő lépésemen, mikor ellenfelem meglep. Végre ő kezdeményez. Szerencse, már kezdtem magam nyomulósnak érezni, mintha kettőnk közül én lennék a férfi. Szerencsére két méteres ellenfelem gyorsan észbe kap támadásom után és választámadást indít. A kaszájával akar támadni? Orgo ha jól emlékszek. A névmemóriám mindig is egy kényes téma volt. A bátyám sokszor ki is nevetett emiatt. Például, mikor vendégek jöttek, emlékeztem rájuk, de a nevük nem akart eszembe jutni. Azóta legalább ezerszer megfogadtam, hogy fejlesztem a névmemóriám, de rendre leégetem magam azóta is. A fene ismét elkalandoztam. Hol is van az ellenfelem? Ja, hogy már az orrom előtt. Kardom védekezésre emelem, mert abban a hitben vagyok, hogy a kaszája csapását kell kivédenem. Hidegzuhanyként ér, mikor nem ez történik. Hogy merészel mást csinálni, mint amit én gondolok, hogy csinálni fog?Kicsit hisztizek, de most ez némán megy és csak pár pillanatig tehetem meg, mert mellkason talál. Hátra esek és fekszek a földön grimaszolva. Most csak egy kis nyekkenő hang jön ki a torkomon. Már nem hisztizek, csak belül.
- Ez aztán.. mellbevágó érzés volt…- mondom és feltámaszkodok egyik kezemmel a mellkasom fogva. Ennek biztos nyoma marad. Vadállat! Én nem is rúgtam meg ennyire! Vagy mégis? Most, hogy végig nézek rajta, lehet, hogy megérdemeltem? Nem! Ezt semmivel sem!
- Fáj a mellkasom, meg ami előtte van!! – Upsz! Ezt hangosan mondtam volna? Na ez ciki. Még bele is vörösödtem. Talpra ugrok morcosan. Most mit csináljak, igazán felidegesített, ez gonoszabb volt, mint a fejelés. Áhh még a fejem is fáj… most ez is.
- Mostaztánmérgesvagyok!- hadarom el tagolás nélkül lelki állapotom. Ezt tudnia kell, mielőtt még meglepődik. A következő támadásom mindent elsöprő és óriási lesz. Felemelem a bal kezem.
- Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt. Bakudou 61: Rikujoukourou -
Karasu körül egy hatszirmú virágra hasonlító, aranyszínű kidou jelenik meg, mely fogságban tartja. Amennyiben sikerül ez a kidou folytatom „Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. Hadou 33: Soukatsui”. Ha pedig sikerül kiszabadulnia, akkor is használom, de idézés nélkül „Hadou 33: Soukatsui”. Csak remélni tudom, hogy találni fogok. De ha már ennyi energiám van benne, csak talál. Végül is kidoukban egészen jó vagyok. Már az akadémián is kaptam dicséreteket érte. Azóta pedig, ha nem is sokkal, de erősebb lettem. Bár a Rikujoukourout most használom először. Tán a kezdők szerencséje mellém áll. Istenem, ha sikerül imádkozni fogok naponta!
~ Ne ígérj olyat, amit úgysem teszel meg. Hidd el, ezért még megbüntet az isten… ha van egyáltalán. ~ Nahát! Nem is tudtam, hogy Ribbon ilyen vallásos.
~ Vallásos a fejed, öreg banya! ~ Mi?! Na ezért meglakolsz! Nem foglak használni ebben a harcban! Visszateszem a markolatába mérgesen. Egye meg, amit főzött. Eközben nem figyelek Karasura, remélem, nem készül semmi meglepővel. Azt hiszem, előbbi lépésem minden szempontból engem fog hátráltatni a harcunkban. De, ha én azt mondom, hogy nem használom, akkor nem is fogom!
~ Makacs, önfejű, őrült, idióta vagy! Utállak! ~ Na tessék! Megsértődött. Mi lesz ebből? Nincs időm ilyenekkel foglalkozni. Vissza a harchoz!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Kedd Feb. 22, 2011 2:43 am

A találatom sikere után egy helyben állok és Orgot a vállamra rakom, vigyorogva nézem Shizukát. Eddig nem sok veszélyes támadást csináltunk, inkább csak kóstolgattuk egymást. Tőlem egy fejelés volt eddig, részéről pedig egy szép arcon rúgás, talpalás, és most ez.
- Szerintem is az lehetett. Arra gondoltam, hogy inkább megint fejelek, de mellkason fejelni valakit? Nem vagyok én focista. – ha jól emlékszem, volt itt régebben az Emberi Világban valami bajnokság, ott fejelte le az egyik játékos a másikat. Pont mellkason, én meg most csak azért se csináltam azt, mert az másolás lett volna. Elkerekedik a szemem, tényleg, Ő nő, én meg ott ütöttem meg? Szerintem ez van olyan kellemetlen, mint ha engem rúgtak volna meg a korona ékszereknél. A jogarnál, és a két gyémántnál. Nem csak Shizukának sikerült zavarba jönnie, nekem is összejött, próbálom egy nevetéssel palástolni, hogy leginkább most elsüllyednék a föld alá.
- Bocsi, nem gondoltam át teljesen a támadósomat. Nadegyereéslegyélmérges. – hasonlóan elhadarva válaszoltam Shizukának. Védekezzöleg emelem magam elé Orgot, és várom a támadását. Már megint egy mágiához folyamodik? Most vajon mi lesz? Támadás, pajzs, vagy valami trükk. De az idézést megjegyzem, vagyis csak a „Bakudou 61: Rikujoukourout”, mert ha megint lesz valakivel harcom, és meghallom majd ezeket a szavakat, akkor tudni fogom mire is számítsak tőle. Ez nem támadás, meglepetten nézek körbe, nem támadás, ez inkább bénítás. A fenébe, ez nem jó. A következő idézést már ismerem. „Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. Hadou 33: Soukatsui”. Nem jó, a fenébe is ez nem jó, szabadulni akarok, de nem sikerült. Már késő, száguld felém a kék tűzlabda.
- A PICSÁ….-nem tudtam befejezni a káromkodás, mert telibe talált a támadása. Ez nagyon ne jó, ez fáj, éget, és a robbanás is kellemetlen, minden csupa por és füst. Nem elég hogy sikeresen meg is égtem, de még ráadásul fuldoklok is a por miatt. De legalább már az a mi fogva tart elenyészet. Köhögve próbálok kitalálni a füstből. Amikor ez végre sikerül, végignézek magamon. Nem szép látvány, sikerült a ruhámat már megint tönkretenni. Bár lehet ezért kéne a legkevesebbet aggódnom, mert igaz hogy a mellkasomnál sikeresen megsemmisült a ruhám, de azért az égési sérülés se éppen kellemesen mutat. Fáj is rendesen, a tekintetemmel Shizukát keresem. Amikor megvan, elég haragosan nézek rá, sőt, inkább már gyilkos indulattal a szememben.
- Ez nagyon nem volt szép, nagyon nem. Tud meg kedves Shizuka, nagyon, nagyon rossz kislány voltál. Digiéralo, Orgo!!! – kiáltom a parancsszavat miközben Orgo legfelső pengéjén végighúzom a tenyeremet, aminek hatására vér folyik végig a kaszámon. Megkezdődőt, a fekete por lassan kezdi meg táncát körülöttem, és folyamatosan borítja be a testemet. A maszkom darabjai kitörnek a testem alól, és elfoglalják az őket megillető helyet. A testem már felvette a resurrection alakját, és ha jól látom már Orgo is kész van. Köszönhetően az erő felszabadításnak a sebeim is begyógyultak.
- Most pedig készülj, mert nem fogom magamat vissza. – hármat csapok Shizuka felé miközben kimondom a támadásom nevét. „Abdominal(Hasít/vág)”. A vörös félköríves energiák sebesen indulnak meg Shizuka felé. Nem sokkal a támadásom után, talán 10 másodperc telt el, én is megiramodok Shizuka felé. Függetlenül a támadás sikerétől, amikor oda érek csavarok egyet Orgon, és megpróbálok Shizuka vállába harapni Orgo koponyájával és közben ismét kimondok egy támadást. „Moredura”. Ami ha sikeres, nos, akkor Shizuka egy darabig érdekesen fog mozogni, nem az a végtagja fog mozogni amit akar.


______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szomb. Feb. 26, 2011 6:47 am

Nyelek egyet. Nem volt szép? Hiszen ez egy harc nem? Furcsa és ijesztő hanglejtéssel mondta. Biztos, készül valamire.
- Ne kapd föl úgy a vizet! Én csak vicceltem!- Lehet ezt viccnek venni? Ennél jobban is megerőltethettem volna magam, ha már kifogás legyen rendes. Mikor kaszáján végighúzza a kezét, elképedek, még a szám is tágra nyílik.
- Azért ennyire nem kéne mérgesnek lenned… ez az öncsonkítás dolog… kicsit sok nem?- Hátra lépek a biztonság kedvéért. Nyelek egyet és végignézem ezt a furcsa jelenetet.
- Jó ég egy csontváz..- hírtelen ez jut eszembe de helyesbítenem kell -…ra hasonlító izé.. Ömm mond csak, te most mi is vagy?- Úgy tűnik figyelmen kívül hagy. Azért ez kegyetlen. Legalább figyelhetne rám! Ettől most nőtt a kisebbségi komplexusom. Nincs időm ezzel foglalkozni. Máris támadásba lendül. El akarok futni, ám miközben még egyet hátra lépek, egy fa keresztezi utam, átesek az egyik kiálló gyökerén és a tövébe ülök. Jól beütöm magam. Hírtelen felindulásból még egy káromkodás is elhagyja a szám, nem valami hatalmas szentségelés, de mégis meglepő lehet, hisz nem szoktam ilyet tenni. A támadás pedig éppen a fejem fölött megy el és levágja az egyik hajtincsem. Ettől mérhetetlen dühbe gurulok, felugrok, hogy jól beolvashassak Karasunak, de nincs sehol. Fordulok jobbra, fordulok balra, de Karasu sehol. Hírtelen olyan érzésem támad, mintha egy koponya harapott volna. De hisz ez lehetetlen! Nincs olyan, hogy harapós koponya! Vállamra nézek elképedve.
- Ez fáj te barom! – A koponya már elengedte a vállam. Oda akarok nyúlni, hogy az enyhén vérző sebem ellássam.
- Ha ez meg fog látszani, kibelezlek!- De hé! Miért a lábam mozdul? A kezem mozgatom. Ehelyett elindulok az ellenfelem felé. Oké, akkor most lépjünk hátra. Lábaim nem mozdulnak, ám a fejem oldalra mozdul. Mi történt megőrültem? Vagy agyrákom van?! Nem az nem lehet hiszen már halott vagyok! Talán a koponya?
- Ez meg mi a halál?!- vonom kérdőre fekete-fehér Karasut. Szimpibb volt nekem, míg nem váltott monochromba. Mihez kezdek most? Megpróbálom megmozdítani a fejem, ennek eredményeként lépek egyet, elvesztem az egyensúlyom és hasra esek és beütöm az orrom
- EZ FÁÁJ!! Utállak, utállak, utállak!!- szerencsére a nyelvem még a helyén és irányítani tudom, nem tudom, hogy ez véletlen vagy csak nem érvényes a nyelvre. Fel kell tápászkodnom, a földön fekve száz százalék az esélye, hogy kicsinál. Nem akarok meghalni, főleg nem ilyen megalázó módon.
- Meddig tart ennek a sz@rnak a hatása? – Asszem elvesztettem az önkontrolom és kezdek hasonlítani Ribbonra. Ez már a vég kezdete? Úr isten mit csináljak? Meg fogok halni?
~ Nem kéne pánikba esned, de szerintem ezzel a tanáccsal már elkéstem… ~ Nem adom fel! Nem fogok elpatkolni egy ilyen helyen! Meg próbálok felállni, de nem sikerül. Ahogy gondoltam lehetetlen. Talán ha az összes végtagom mozgatnám, akkor könnyebb lenne. Nagy nehezen sikerül föltolnom magam a kezemmel, de a következő mozdulatom miatt ismét pofára esek. Megint az orrom bánja.
- Még nincs vége! – Ha sikerülne két kezem magam elé tennem, képes lennék kidout használni, mivel a szellemi energiám nem zavarodott össze. Még szerencse. Sajnos mind két kezem nem sikerül magam elé emelnem, de az egyikkel igen. Így legalább a Byakurait használni tudom.
- Kérlek, sikerülj! Hadou 04: Byakurai – Kék villám tör ki a kezemből, egyenesen Karasu felé. Egyértelmű, hogy hárítani fog. Kilövés után azonnal a felkeléssel kezdek törődni, de nem sikerül. Valamit ki kell találnom. Az egyik kezem már tudom mozgatni egy kicsit. Nem vagyok képes többre. Így nem tudok elugrani semmi elől. Talán, ha… Nem erre még gondolnom sem érdemes! Többet rontana a helyzetemen, mintha nem tennék semmit. De, ha támad, nincs más választásom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szomb. Feb. 26, 2011 8:36 am

Szép vagy nem szép, nem volt kellemes, harcnak igen harc, de barátságos harcnak indult. Erre bele kell rondítani egy ilyennel? Rendben, elismerem nagyon is jó megmozdulás volt, köpni-nyelni nem tudtam miatta, és fájdalmas is volt. Egy dicséretet is megérdemelne, de valahogy nem élveztem, és nem a dicséret adása az, ami most a fejemben jár. Inkább hogy hasonlóan fogok neki válaszolni.
- Nem volt éppen jó vicc. – tudok jobb viccet is ennél. Mint hogy „Egy rabbi és egy pap szomszédok. Ugyanolyan a kocsijuk, és egy reggel tévedésből a pap lemosta a rabbi kocsiját. Feltűnik neki a dolog, de ha már belekezdet úgy volt vele, hogy akkor befejezi a dolgot. Meg is csinálta és elment a dolgát intézni. Másnap, amikor kimegy, az udvarra látja, hogy a rabbi egy fűrésszel darabolja a pap kocsiját. Rákérdez, hogy mit csinál, mire azt a választ kapja. – Te tegnap megkeresztelted a kocsimat, ezért én körül metélem a tiedet.” na, szerintem ez egy vicc, és nem az hogy majdnem arcba lőnek egy kidouval. Ezért is kezdtem bele az erő felszabadításba.
- Várj már meg, had fejezem be. – ej, nem kell ennyire türelmetlenek, lenni. Végig húztam a tenyeremet Orgo pengéjén, és kimondtam a parancsszavakat. Mire körülöttem fekete por kezdet örvényleni, és a testemet teljesen ellepi, és utána érzem a kis fájdalmat, ahogy átszakad a bőröm, és megjelennek a csontok a testem több pontján. Kész is. Majd ha sikerült a támadásom válaszolok neki, de komolyan. Ő se találkozott eddig arrancarral? Ahogy Anao-chan se, mit tanítanak nekik? A helyükben már elfognék egy arrancart és rajta mutatnám be az erő felszabadítást, meg pár dolgot, és akkor talán már képben is lennének. De nem teszik, ezért is tudatlanok a shinigamik. Shizuka hátrálni akar, de nem sikerül neki, csak elesik. Káromkodik is egyet, amire csak megforgatom a szemeimet, a természet nagy ellensége lehet Shizukának. De ennek köszönheti, hogy mellé ment a támadásom, és mint egy fodrász levágtam egy keveset a hajából. Hiába ugrott fel hirtelen, igaz nem elterelésnek szántam a támadásomat, de még is az lett. Szerencsére nem talált meg, és megtudtam csinálni a harapásomat. Ügyes kis koponya, na, nálam a nagy előny. Ha nem tudja irányítani a mozgását, akkor a harcban nem nagyon van esélye.
- Az volt a célom. – az hogy fájjon neki, vagyis részben volt a célom, a többi az már más volt. S sikeres volt, most már ördögi vigyorral az arcomon nézem Shizukát.
- Gyere és pakolj fel. – cukkolom egy kicsit. Jól esik nézni, ahogy a fejét mozgatja, miközben biztos nem azt akarta. Most már adhatok választ neki.
- Amit láttál az én resurecctionom volt. Mi így használjuk a kardjainkat. Teljesen más, mint a tiétek, mi az eredeti alakunkat vesszük vissza részben, és a saját képességeinek használjuk. Te most éppen megszívtad, mert használtam rajtad egy technikámat. Aminek köszönhetően a mozgásod összezavarodott. – na, már tudja mit csináltam Orgoval, és miért nem tud rendesen mozogni, most pedig én nevetek egyet. Tudom milyen rossz érzés ez, egyszer magamon is kipróbáltam, és igen csak érdekes volt. Nem tudtam sehova eljutni, szenvedés volt.
- Engem utálsz? Ne már, most is megölhetnélek, de nem teszem, mert rendes vagyok. – most komolyan, rendes vagyok, mert simán megölhetném így kiszolgáltatott állapotban, és nem teszem meg. S Ő mit csinál? Káromkodik és kérdőre von.
- Az titok. –mondom vigyorogva, nem árulom el hogy olyan 15 perc a hatása. Szegény próbálkozik azzal, hogy felálljon, de helyette megint orra esik. Komolyan nagyon vicces a látvány, amit ilyenkor leművelnek azok, akiket sikerült megharapnom. Mire készül most? Nocsak, egy Byakurai? Ennek a nevét már megjegyeztem egy másik harcomban. Orgoval hárítom a támadását, majd oda Sonidozok hozzá.
- Mit csináljak veled? Megvan. – nézek rá vigyorogva. Meglendítem Orgot és Shizuka feje mellet áll bele a pengéje a földbe. Lehajolok és megragadom Shizukát, és felállítom. Ismét kézbe veszem Orgot, de most már megsebzem vele, kihasználom az alkalmat, és mindkét vállát megvágom, majd hátra Sonidozok, már kissé nyugodtabb vagyok.
- Na, és most várunk, megvárjuk, hogy elmúljon a technikám hatása, olyan 15-20 perc. És ha rendes kislány leszel, és nem csinálsz addig semmi marhaságot, akkor nem halsz meg, de ajánlom hogy utána használd a shikaiját a kardodnak, mert ha nem…akkor vesztesz.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szomb. Feb. 26, 2011 12:48 pm

Tovább vonaglok a földön. Ez olyan megalázó. Tennem kell valamit. Ahogy ezen mérgelődök, észre sem veszem, hogy Karasu elindul felém. Mire észreveszem késő a reagálásra. Lepereg előttem az életem és a halálom is. Szerencsére az Orgo nem a fejem vágja le. Azért elég sokkos fejet vágok. Nagy boci szemekkel nézek, az előttem lévő mélyedésbe, melyet a kasza hagyott maga után.
- Ez… ijesztő volt…- hebegem akadozó hangon. Nincs időm felocsúdni, mivel Karasu következő mozdulatát kell figyelnem.
- Mégis mi a fenét művelsz? He? - Igazán meglepő, hogy segít felkelnem. Vajon miért csinálja ezt? A következő lépéséből egyértelműen rájövök.
- Itteeeeee~ - jajdulok fel hangosan. Nem tagadom ez most fájt. Ráadásul a további harcban is hátráltatni fog. Legszívesebben most rögtön Karasu torkának esnék anélkül, hogy bármit átgondolnék, de ennek ismét egy esés a végeredménye…
- Basszus! – Most már tényleg felhúzott ez a helyzet, amint rendbejövők feldarabolom. Most már igencsak kezd elfajulni a helyzet. Nem fogok kegyelmezni, ha egyszer képes leszek rendesen mozogni. Nem shinigami, így még bűntudatom sem lesz. Pedig igazán jól is kijöhettünk volna. Sikerül bal kezemmel a jobb vállamhoz nyúlni. Eléggé vérzik, ha nem látom el ennek rossz vége lesz. Szerencsére nem olyan mély, de ha sokat mozgatom abból baj lesz. Dühös szemekkel nézek ellenfelemre. Ha a tekintetemmel ölni lehetne... Nem ez így is elég durva lehet. Miután Karasu befejezi monológját, csend telepszik a helyre. Meg kéne törnöm a csendet, mert a kabócák már idegesítenek
- Egyébként… nagyon finom volt a csirke…- bököm ki rosszkedvűen, majd oldalra fordítanám fejem, de nem sikerül, így e nélkül folytatom. – Máskor is hozhatnál ide…- El sem hiszem, ha a kajára gondolok, egyből megenyhülök. Ekkora zabagépet. Észrevétlenül szeretném próbálgatni a testrészeim, ezét a lábujjaimmal kezdem, így nem keltek feltűnést. Tíz perc után már egész jól megy a mozgás. Még várom kell.
- Ha sikerül rendesen mozognom, kibelezlek. – Gyors témaváltásom meglepheti. Már elég türelmetlen vagyok. Nagy nehezen a katanám felé nyúlok szép lassan. Megfogom a markolatát, de még nem húzom elő, a mozgásom még nem biztos.
~ Végre, itt az én időm! Húzz elő és öld meg! Végre gyilkolunk~ Végre gyilkolunk! ~ mondja a végét kicsit dalolva. Megértem, hogy ennyire vérszomjas. Végre tudok mozogni úgy ahogy. Most eljött azén időm. A másodperc töredéke alatt előrántom a kardom és magam elé tartom.
- Tobikomi, Hineri, furutte jibun kudasai Ribbon-chan! { Ugrás, forgás, kérlek mutasd magad Ribbon-chan} – A kardom helyén négy szalag jelenik meg.
- Táncoljunk! – szalagjaimat ostorként kezdem használni, hogy míg gondolkodok, megragadjam Karasut. A legjobb lenne az egyik képességem használnom. De előbb be kell biztosítanom, hogy talál. Kezemet magam elé emelem és jobb kezemmel egy kanjit írok a levegőbe
- Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat! Bakudou 09: Geki –Ellenfelem körül vörös fény jelenik meg és megbénítja a mozgását. Ekkor jön csak támadásom java. Kezemben még egy szalag jelenik meg, így már öt szalagot tarok magamnál.
- Toripurujampu: {Tripla ugrás}- mondom ki a vezényszót, majd csapok egyet és két szalag ellenfelemre csavarodik. Mivel igazán erős az ellenfelem, kicsit több szalag kell, hogy elérjem egy belső szervét, ezért ismét két szalagot használok fel, mely a mellkasát célozza meg. A következő lépésemmel, megpróbálom megsebezni a tüdejét, bár csak egy szalagom maradt. Legalább egy kis sérülést tudok neki okozni ezzel a támadással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szomb. Feb. 26, 2011 2:08 pm

- Annak szántam, ijesztőnek. Megölhettelek volna, de nem az én stílusom, egy amolyan kis edző meccsen nem. – nevezzenek bolondnak, de nem ölők egy ilyen harcban. Nem mert nincs értelme. Most pedig segítek felállni Shizukának. Ha azt gondolja, hogy azért csináltam, mert önzetlen vagyok, akkor nagyon is téved. Nem azért csináltam, nem teljesen azért. Felállítottam, mert így könnyebben tudom megvágni, és mert nem hagyom abban a megalázó helyzetben. Szépen megvágom a vállait, majd elhátrálok tőle. Sejtem mit érezhet, dühöt. Dühős rám, amiért ezt csináltam. De kérem, ha igazán szemét lennék, nos, másra is kihasználtam volna a bénultságát, de nem vagyok az. Lehet nem sikerül nőt fognom magamnak, de ilyen aljas dolgokhoz nem alacsonyodok le. Minek mozgatja a kezét? Bár érdekes, arra rájött hogyan is mozog a keze, ez értékelendő. De nem jelent semmit. Még mindig a technikám fogja. Nem fog belehalni ebbe a sérülésbe. De azért kellemetlen is lesz neki. Remek, most beállt a csend, mit kéne mondani? De nem kell mondanom semmit, mert megteszi helyettem Shizuka.
- Örülök neki, hogy ízlett a csirke. Hueco Moundoba azért nem egyszerű a dolgokhoz hozzájutni, de nem is lehetetlen. Van haszna Aizennek, szerintem. – szerintem igen is van, egybe fogott minket, és egy rend féleséget is teremtet nálunk, ez szerintem igen is jó dolog. – Ha gondolod, de nem ígérem meg. Már így is harcoltam egy shinigamival, és amolyan jó viszonyba kerültem vele. Lehet, ismered is. Shiroichi Anao a neve. – vele egészen jól elbeszélgetem. Sőt, kis túlzással, barát féleségnek is nevezném. Igaz nem találkoztam vele azóta. Pedig vennem kell neki egy csomó fagyit, és egy belépőt a vidámparkba. Fene azt a rendes fajtámat. Kicsit meglepetten nézek Shizukára, de szélesen elmosolyodok.
- Már várom, de ha te így, akkor én se fogom magamat vissza. De tartsd meg ezt, ami benned van, használ ellenem. Vagy ha nem, nos, akkor hamar veszíteni fogsz. – ahogy látom, már kezd ura lenni a testének. Ideje nekem is felkészülni a harc folytatására. Mindkét kezemmel erősen tartom Orgot, és már meg is van a tervem. A csavarok egyet Orgon, mire a koponya szája Shizuka felé néz. Remek is lesz majd. Végre elő rántja a kardját, és kimondja a megfelelő szavakat. He? Négy szalag? Ez most komoly? Mit akar csinálni vele? Megostoroz?
- Rajta, ropjuk! – felkérés a Keringőre elfogadva. Tényleg ostoroz, elugrálok a csapásai elől, de Orgot nem fordítom továbbra se. Na, most meg mit csinál Shizuka? Ezt se ismerem, de megjegyzem magamnak, hogy tudjam mi a hatása. Értem, megint csak egy bénulás. Most pedig a kardja támadása jön. míg mielőtt elérne a szalagja, én is bevetek valamit.
- Claro de luna/Holdfény/ - Shizuka mögött jelenek meg a kék sarlóforma, pontosabban a lábainál. Kivárásra játszok most. Körém tekeregnek a szalagok, elég erős a szorításuk, szerencsére a koponya szabadon van, és egyenesen Shizukára néz. Hajaj, azt hittem ennyi az egész, de két másik szalag a mellkasomnak ütközik, ez a testembe akar jutni. Vért köpök fel, itt az ideje cselekedni, vagy több bajom lesz. Indítom a Claro de lunat. Ami egyenesen Shizuka lábára fonódik, ha minden igaz, meggátolva a menekülést. Gyerünk, jöhet az amit Orgoval terveztem. Gyerünk, Orgo száját egyszer csak egy Cero hagyja el. Ami egyenesen Shizuka felé kezd száguldani. Ha eltalálja, akkor nagyon rossz lesz neki, ha nem, és csak annyit érek el, hogy kiszabadulok, már az is megérte. Bár szerintem, ha talál, akkor is szabad leszek majd, és még meg is sérül. Ez a barátságos mérkőzés már korántsem barátságos. Ha végre szabad leszek háta ugrok, és a bal kezemet a mellkasomra teszem.
- Ez fájt, ez tényleg fáj. – csapok egyet Orgoval, és kimondom ismét az Abdominalt. Rendbe kell raknom magamat amennyire csak gyorsan tudom, és fojtatni a harcot. Kezdek attól tartani. hogy itt az életem a tét.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Vas. Márc. 06, 2011 6:36 am

A csirke után Anao kerül sorra. Miért kell neki szóba kerülnie. Ezzel felszínre tör a sértett büszkeségem. Elsötétül a tekintetem, a negatív energiák csak úgy repülnek ki belőlem, mintha egy nyomasztó felhő terjedne ki belőlem. Felnézek mérgesen.
- Anao? Azt mondtad Anao? Azt kérdezed ismerem-e? Én vagyok a legnagyobb riválisa! Erősebb vagyok nála, legutóbb csak hagytam nyerni, nehogy összetörjön! De legközelebb nem leszek ilyen kedves, nem én! Nem hagyom, hogy megússza, ott hagyja majd a fogát. De nem egyet, ahogy múltkor, hanem hetet!- Megint elragadtattam magam. Folyton ez van, mikor rá gondolok, olyan mérges leszek. Ráadásul ez nem is így történt, bár ezt hallani lehetett a reakciómból. Mindegy térjünk vissza a harchoz.
A támadásom közepén, valami elkapja a lábam, hírtelen lenézek meglepetten. Remélem, nem egy bogár, mert akkor elájulok. Na jó talán ennyire nem vagyok bogárfóbiás. Bár most, hogy jobban belegondolok, mégis. Szerencsére nem bogár, hanem egy.. mi is ez? Bután nézek lábamat fogvatató, kék valamire. Ennek biztos van valami más funkciója is. Nem lenne jó megtapasztalni. Szerintem ez nem támadásra való. Akárhogy is nézem, csak fogja a lábam. Ennek így nem túl sok értelmét látom. Még csak fájni sem fáj, aminek persze örülök. A következő támadásának már kevésbé. Egy hatalmas Cero. Még az ütő is megáll benne. Ilyen monumentális támadást lőni felém, ez kegyetlenség. Fel fogom jelenteni a shinigami jogok megsértése miatt. Ki kéne kerülnöm, ha itt maradok könnyen a fűbe haraphatok. Márpedig az rossz ízű és a fogaim közé szorulhat. Meg van! Mutató ujjammal a lábamra mutatok.
- Hadou 04: Byakurai – Villám tör ki az ujjamból egyenesen az engem fogvatartó támadás felé. Elég erősnek bizonyul ahhoz, hogy kiszabadítsam magam. Ám késve, a cero már csak pár méterre van, mivel elég gyorsan mozog ez nem jelenthet többet pár másodpercnél. Gyorsan kell mozdulnom. Olyan gyorsan próbálok elugrani amennyire csak tudok, ám sikertelenül. Hátra repülök, a földön is csúszok egy kicsit, mikor megállok, egy kicsit még fekszek a földön. Próbálom elrejteni az érzéseimet, de szerintem egyértelmű, hogy mindjárt megőrülök, úgy fáj. A lábam csúnyán megégett, még a ruhám alja is lángok martalékává vált. Megpróbálok fölállni, de visszaesek a földre. Dühösen és nézek Karasu felé. A lábam jobban megsérült, mint hittem. Nagy nehezen feltápászkodok. Eléggé fáj, de kénytelen vagyok ráállni, egy lábon mégsem harcolhatok tovább. Ez elégtételért kiállt. Miért pont a lábam? Sietve elsősegélyt nyújtok magamnak. Nem lenne jóm, ha ennél is használhatatlanabbá válna a lábam. Szerencsére Karasu is magával van elfoglalva, így nyugodtabb vagyok, de azért fél szemmel figyelem.
- Ezért megfojtalak! – Elvesztem az önkontrolom. Ez nem sűrűn fordul elő, bár érthető. Sok időt töltöttem gyakorlással, erre megsérül a lábam. Így hogy csillogtatom meg tudásom? Most komolya meg fogom támadni, csak figyeljen!
- Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt. Bakudou 61: Rikujoukourou – Megint ezt a támadást használom. Biztos untatom vele az ellenfelem. Nem érdekel, olyan dühös vagyok, hogy nem tudok tiszta fejjel gondolkodni. Ha sikerül elkapnom, használom a kidou amput, így még erősebb lesz a következő támadásom.
- Bakudou 67: Satsu mizu eirou – ez a legerősebb kidoum, biztos, hogy legalább kis kellemetlenséget okozni fog ellenfelemnek. Amennyiben az első támadásom elkerüli, megpróbálkozok egy idézett Bakudou 09: Gekivel és utána használom a legerősebb bakudoum. Amíg ellenfelem fuldoklik, remélem lesz több időm is a sebeim rendbehozatalára, ugyanis elég sok van már. Ha hazaérek, biztos, megtanulok valami gyógyító kidout.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Vas. Márc. 06, 2011 10:45 am

Felvonom a szemöldökömet, ezzel meg most mi lett? Mármint miért ilyen? Ja, Anao a riválisa? Erősebb lenne, mint Anao? Csak hagyta nyerni? Nem vagyok egy okos alak szerintem, de erre azért én is rájövök, hogy nem igaz, hiszen Anao erősebb volt, mint én, és nyert ellenem, de Shizukában nem érzem, hogy erősebb lenne, mint Anao. Bár sokkal én se vagyok erősebb, mint Shizuka, minimálisan csak. Fogásznak akar állni Shizuka, hogy fenyegeti Anao fogait? Az jó lenne, nekem is van egy lyukas fogam, talán tudna mit kezdeni vele. Lehet meg kéne kérdeznem? Á nem hiszem, mert lehet érzéstelenítés nélkül tépné ki, akkor meg csak rosszabb lenne a helyzet. Ha innék rá valami alkoholt, akkor szerintem a fájdalomtól elbőgném magamat.
- Oké-oké csak érdeklődtem, de ezek szerint ismered? Riválisod? Miért? Valami pasit lenyúlt tőled, vagy miért? Én is harcoltam vele, és legyőzött, az a sárkánya meglepet egy kicsit, nem volt jó amikor szépen eltalált valami sugárral vagy nem tudom mivel. Az fájt, de azért én is adtam rendesen az áldást neki. – vigyorgok, bár elég félreérthetően mondtam az egészet, de remélem, azért nem érti félre. De ha félre is érti, és nem kérdez rá, akkor nem kell majd magyarázkodnom neki. Ami pedig egy igazán jó dolog. Legalább a támadásom sikeres volt és itt a Claro de luna-ra gondolok. A Cero csak utána jött, milyen szerencse, hogy Orgoval képes vagyok Cerokat lőni. Bár ha végre én is eltudnám sajátítani, akkor egyszerre két Ceroval tudnék támadni. Az lesz a főnyeremény, ha szemből támadnak és hátulról, akkor már is nálam az előny. Nem látom mit is csinál Shizuka, de ha nem tér ki a Cero elől, akkor csúnyán megfogja járni. IGEN! A támadásom eltalálta, egy pont ide. Drasztikus lépés volt, de sajnálatosan erre volt szükség. A szalagjait kiszedem a mellkasomból. Sajnos mivel Shizuka eleset, így az Adbominal nem találta el, de ne legyünk telhetetlenek. A lényeg hogy a Cero rendesen lerendezte, mosolyogva nézem, ahogy megpróbál felállni, de visszaesik. Fáj az én mellkasom is, és hogy nézem, az Ő lába sincsen rendben.
- Próbáld csak meg. – már teljesen komolyan veszem a harcunkat, az arcomra kiül a gyilkolási vágy, már vért akarok látni, és nem a sajátomat, hanem az övét. Ketté fogom vágni, feldarabolom majd, és a vérében fogok fürdeni. Ezek a gondolatok egy gonosz mosolyt csalnak az arcomra. Elég ebből, két kézzel fogom meg Orgot, és várom mit is akar csinálni. Erre már emlékszem, tudom mi ez a támadás.
- AZT MÁR NEM!!! – üvöltőm, és el Sondiozok onnan ahol álltam. Még egyszer nem fog megszívatni ezzel a támadásával. De egy másikkal már sikerült neki, vörös fény vesz körbe és meggátolja a mozgásomat. Majd víz jelen meg alattam, fal les belőlük, és körbezárnak. Ez nem vicces, visszatartom a levegőmet. Soha nem szórakoztam azzal meddig is bírom levegő nélkül. De szerintem olyan egy talán másfél percig fogom csak kibírni. A bénítása már elmúlt, de én még mindig be vagyok zárva, a tüdőm már ég a levegő hiánytól. Hogy jussak ki? Elkeseredett, helyzetekben elkeseredett döntések születnek. A bal kezemmel elengedem Orgot, és egy barát lövök a földre, hogy a robbanás szétszedje a börtönömet. K ikell jutnom, mert ha nem meghalok, és akkor Csontos is egyedül marad. Azt már nem, elsőnek nem sikerült szétrobbantanom a börtönömet. De a tudat, hogy valakire vigyáznom kell, és a harag, hogy így halhatok meg. Arra késztet, hogy egy újabb Barát használjak. Végre sikerült kiszabadultam, csurom víz vagyok, és levegő után kapkodok. De jó érzés az, ha oxigén árad a tüdőnkbe. Bár a Bara közelsége mait én is megsérültem. Jobban mondva a lábam, de megérte, mert élhetek, és majd rendbe hozzák odahaza. A tekintetemmel Shizukát keresem, és amikor meglátom azonnal rohanni kezdek Shizuka felé, már amennyire képes vagyok a lábam miatt. Két Abdominalt is útjára indítok Shizuka felé. Ha sikerült a támadásom, ha nem, Shizukához érve felé csapok Orgoval, oldalasan a hasfalát akarom végig vágni.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szer. Márc. 16, 2011 7:17 am

-F..FIÚ?!- Szólalok fel meglepetten, hogy jutott erre a következtetésre? A férfiak mind azt hiszik, hogy mi csak rajtuk tudunk veszekedni?! Hát tudja meg, nem így van! Hatalmasat téved ő is, és a többi szerencsétlen férfi is, aki így vélekedik. Hangot kéne adnom felháborodásomnak, így is teszek, rázúdítom ellenfelemre feminista nézeteimet.
- Semmi fiú sem volt az ügyben! Komolyan hihetetlen, elképesztő, hogy lehettek ti ilyen együgyűek, miért hiszitek, hogy körülöttetek forog a föld?! Hát tudd meg, nem így van! Sosem veszekedtem még egy pasi miatt, és nem is fogok, ezt elhiheted!- Upsz, ezzel elárultam, hogy még sosem volt pasim? Hát remélem, nem jön rá. De, olyan ideges vagyok, hogy még a tiszta gondolkodás is nehezemre esik. Ezért nem szeretek harc közben beszélgetni, elveszi a figyelmem a harcról, az ingerlékenységem miatt. Most ölni támadt kedvem, még a sajgó lábam is elfelejtettem. Nem lényeg, most van időm erre, hisz ellenfelem fogságba esett, méghozzá nem ám akárhogy, ha minden igaz ezzel pontot tehetek a végére. De persze kiszabadul. Miért is sikerülne? Hiszen én vagyok Shizuka a szerencsétlenség istennője. El tudnám képzelni magam egy szótárban, a bénaság szinonimájaként, vagy fokozásaként. Ráadásul nem maradt több kidoum amit ellene bevethetek, annyira azért nem hülye, hogy belesétáljon újra ugyanazokba a támadásokba. Talán ha elég jól keverem a lapjaim sikerül, de ez nem valószínű.
- Nem szeretnél kinyuvadni? Sőt, nekem az is elég, ha feladod!- Tök jó, ez most olyan mintha utasítgatnám, mintha erősebb lennék és felsőbbrendű. Most nőtt az önbecsülésem, kár, hogy csak az, jobban tetszene, ha az erőm nőne, és mint valami megtáltosodott tudom is én ki, két ütésből lecsapnám, nem szeretném megölni, hiszen akkor nem vághatnám a képébe, hogy „Háhh, nyertem!” vagy lenyomathatnék egy nagy inspiráló, motiváló dumát, arról milyen hihetetlenül nagy isten vagyok, és sosem érhet föl velem. Mintha kicsit elkalandoztam volna. Hol is tartottam, ja igen, éppen harcolok, vesztésre állok, megsérült a lábam és az önbecsülésem. Sőt elfelejtettem reagálni a legfontosabb mondatára. A fene most kanyarodjak vissza? Ám legyen.
- Mellesleg, annyira kiütöttem Anaót, hogy nem volt képes fenntartani a sárkányát, így nem tudott vele támadni. – Az már mellékes, hogy utána egy erős shakkahou adta meg nekem a kegyelemdöfést. Erről jobb, ha nem tud, nem szeretném, hogy kinevessen, az egóm már így is mikroszkopikus lett, jól jön most egy kis önimádat. No de visszatérve igen érdekes és végéhez közeledő harcunkhoz, remélem a végéhez közeledik, néhány támadás és engem úgy kell majd fölsöpörni és egy szemetesbe dobni, nem vagyok én egy kolosszus, valami óriás monstrum, hogy órákig püföljenek, úgy hogy meg sem kottyan, milyen szép is lenne,de térjünk vissza a valóságba, ahol egy törékeny gyenge, vesztésre ítélt kis senkiházi vagyok. Ámde van egy kis bökkenő, hatalmas gondolataimban olyannyira elmélyedtem, hogy elfelejtettem a harcra összpontosítani, így már hatalmas hátrányból indulok, mellesleg épp közelít felém kettő óriási támadás, amit nem tudom hogy neveznek, de már láttam harcunk során, remek el tudok ugrani a két szép és egészséges lábammal. Pokolba! Tudtam, hogy elfelejtettem valamit, nincs is két szép lábam, az egyik megsérült, én balga pedig éppen arról próbálok elrugaszkodni, hála istennek ez előnyömre válik, kiesek egyensúlyomból és elkezdek előre dőlni, másik lábam előrerakásához kicsit több idő kéne, kapálózok két kezemmel, míg dőlögettek ide-oda, kikerülöm a két különös támadást. Ez biztos módfelett idegtépő lehet, ellenfelemnek, aki minimum arra számít, hogy az eszemnek, a gyorsaságomnak vagy az ügyességemnek hála kerülöm el, ha már elkerülöm, de nem nekem a topaság miatt kell kikerülnöm. Oké ez már engem idegesít. Következő lépésével egyértelműen tudomásomra hozza, ebből elege van, vagy legalábbis gondolom ezért ilyen vérszomjas. A támadása váratlanul ér, ki hinné, hogy még egy harmadik támadással bepróbálkozik. Balszerencsémre, az ügyetlenség nem segít, ahhoz nincs elég mázlim. Egy nyekkenést hallatok, ahogy a kaszája a húsomba fúródik, elfintorodik az arcom, még a fegyverem is elejtem meglepetésemben. Mindjárt elbőgöm magam, legalábbis így érzem, bár igen bután venné ki magát. Most találkozok először olyan ellenféllel, aki ilyen komolyan veszi a harcot, és aki ilyen, hogy is fogalmazzak, vérszomjas. Bár nem hibáztatom biztos szakmai ártalom. Nem is zavarna, ha nem az én oldalam bánná! Visszatámadni sem tudok, mivel a szalagjaim épp a földön vannak. Hírtelen jött ötletem támad, ami betudható az adrenalin szintem hírtelen megugrásának. Ki nem csinálna hülyeséget, ha épp a halál torkában táncol. Szóval, elkapom az Orgot, hogy ne tudja megmozdítani, nem tudom, meddig tudok fél kézzel akadályozni, egy kétméteres izomagyú férfit, de megpróbálom, elég csak pár pillanat, míg lendületet veszek. Ökölbe szorítom szabad kezem, és ellenfelem mellkasán tátongó seb felé lendítem, nem vagyok olyan erős, de ha talál, egyértelmű, hogy ellenfelemnek pokoli fájdalmakban lesz része, ráadásul tovább mélyíthetem a sérülést és ezek után szalagjaimnak szinte szabad útja lenne, feltéve, hogy a következő lépéskor még élek. Akár sikerül eltalálnom akár nem, a következő lépésemmel menekülni próbálok a kaszája elől (és persze nem megőrülni a fájdalomtól). Kirántom az oldalamból a kaszát, melyet egy hangos ordítás kísér, meg persze a fájdalom. Meg fogom a vérző sebet, ebbel rövid időn belül belehalok, elvérzek, az is előfordulhat, hogy megmérgezett, ilyenkor bármi lehet. Gyorsan felkapom a fegyverem, és menekülőre fogom. Hagyom magam után a vércsíkot, meg persze a vértócsát mikor ellenfelemtől öt méterre megállok. Körbenézek, ez a hely kezd mészárszékké válni. Vértócsák, támadások nyomai. Pedig milyen szép volt mikor idevetődtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szer. Márc. 16, 2011 9:26 am

- Nem kell leharapni a fejemet, csak kérdeztem. Nem teljesen körülöttünk, de ha két csinos fiatal hölgy összekap, akkor általában egy férfi áll a dolog hátterében. De akkor én tévedtem, én kérek elnézést tőled. Hiszek neked, elhiszem hogy nem fogsz pasi mait veszekedni. – lehet a lányokat szeretné? Ezért kelt ki ennyire magából? Mert azt hittem a fiukat szereti? De nem tűnik olyannak aki a saját neméhez vonzódik. Bár általában nem is lehet tudni mindegyikről hogy meleg. Persze van akin észre lehet venni. Rózsaszín ruhák, kicsit érdekes járás, és sminkeli magát, de a nőknél ilyen jelekről nem tudok. De én is egészen szép téma felé terelem a gondolataimat. Inkább arra figyelek ami történik, és az pedig nem más, mint hogy foglyul ejtet egy igencsak kellemetlen kis trükkel. Inkább megiszom a vizet, vagy tisztálkodásra használom, esetleg úszom benn, de hogy meg is fulladjak? Na azt már nem, inkább saját magamnak is okozok sérülést, csak hogy kiszabaduljak. Ami sikerült is, bár a lábam hasonlóan járt mint neki, a gyorsaságom nekem is lelet korlátozva. Fáj a lábam, fáj a testem, és kezdek már fáradni, és a víz miatt a hajam sincs már rendben, néhány kosza tincs a szemeim előtt lóg. Fenébe most megint szenvedhetek a zselézéssel majd.
- Nem tervezem, és a feladást se, de ha így folytatod inkább megöllek téged, és akkor minden szuper lesz. Te se fogsz látni többet és én is életben maradok. – nagyjából hasonlóan stílusba adok neki választ. Annyi kivétellel, hogy szerintem én nem ölném meg. Miért? Mert én ilyen vagyok. Önvédelemből megtenném természetesen. De ok nélkül nem nagyon, ha parancsba adnák akkor is, csak hát nem mondta nekem senki, hogy ha ide jövök és találkozok egy shinigamival akkor azt öljem meg. Tehát nincs is parancsszegés. Annyi történik csak, hogy „edzek” egy másik személlyel, akivel piknik közben találkoztam, semmi más.
- Sajnos engem meglepet vele, de annyi baj legyen. Tanultam az esetből. – az a sárkány, már maga az se volt kellemes amikor a farkával talált el, de miután az a sugár is telibe kapott, na, az volt ám a csúcs érzés. De pont nem ott talált el ahol a hollow lyukam van. Ott csak átment volna és kész, nincs fájdalom és nincs vereség se. De hogy mondják? Az élet a legjobb tanár, és én sajnos így tanulok meg sok mindent. Majd talán a mostani harcomból is tanulok valamit, feltéve hogy ha túl fogom élni. S hogy ez megtörténjen, ezért támadok két abdominallal. Na ne, ilyen nincs. Így levédeni egy támadást? Most vagy tényleg ennyire szerencsésen volt szerencsétlen, vagy inkább ilyen jó, és csak megjátssza magát? A következő támadásomból kiderül majd, hogy tényleg megjátssza magát. Nem hiszem hogy megjátszotta magát, mert akkor eltudta volna kerülni Orgot. Ehelyett sikeresen az oldalába állítottam. Egy kis csend, hallani lehet hogy fáradtan vesszem a levegőt. Eléggé ki vagyok már én is a harc mait, a mellkasom is megsérült már, a lábam is, megint ápolásra szorulok majd. Ideje befejezni ezt a harcot, itt hagyom majd, és vagy túléli vagy nem, nem az én dolgom lesz. Kezdeném is az „Orgot ki a testből” hadműveletet, amikor olyat csinál amire nem gondoltam. Elég volt ez neki, hogy egy igen fájdalmas pontomon találjon el, azon a helyen ahol Ő okozott nekem sérülést. Elkerekedik a szemem, üvöltésre nyitom a számat, de helyette csak vér jön ki belőle, és megremeg mindkét kezem a fájdalomtól. De teljesen Shizuka se normális, kirántja magából Orgo pengéjét. Az éppen nem fegyvert tartó kezemet a mellkasomra teszem, még mindig remeg a fájdalomtól. Megremegnek a térdeim, nem bírom, fél térdre ereszkedek. Szakadozva vesszem a levegőt, az arcomon pedig a verejték folyik végig, szép lassan. Felnézek és látom magam előtt Shizukát, elindulok felé, de majdnem eldőlök, ez így nem lesz jó. A maszkomnak a mellkas része is megrepedt. Ilyen komoly lenne a sérülés? A szabad kezembe a maradék reiatsumból gyűjtök, és egy barát indítok meg Shizuka felé, persze hogy nem találtam el, olyan jó pár méterrel arrább csapódott bele a talajba.
- Te se…. állsz már… valami jól. Kár tagadni, ha…. ha így folytatjuk…te és én is…. megfog dögleni. Javaslat? Vagy… aprítsuk tovább egymást? – kérdezem néha elakadó hangon.

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamasaki Shizuka
3. Osztag
3. Osztag
avatar

Female
Aquarius Pig
Hozzászólások száma : 187
Age : 23
Tartózkodási hely : Általában Anaot üldözve / a Raizer főhadiszálláson / a 3. osztag területén
Registration date : 2011. Feb. 06.
Hírnév : 36

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
30900/45000  (30900/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szer. Márc. 16, 2011 10:03 am

Mind két kezemmel az oldalam fogom, kapkodok a levegőért. Teljesen kimerültem. Úgy érzem magam, mint egy levágásra szánt marha. Állok még a lábamon, majd mikor ellenfelem támad, megpróbálok elugrani, ám ebből csak annyi lesz, hogy leülök és nekitámaszkodok a mögöttem lévő fának. Ismét szerencsém van, a Bara inkább Karasuhoz van közel, mint hozzám. Letörlöm az arcomról a verejtéket. Fölköhögök egy adag vért, hozzátörlöm a verejtékhez. Most mondhatnám, hogy annyira megdolgoztam a jelenlegi helyzetért hogy vért izzadok. Érdemes volt ezért ennyi energiát elfecsérelni, sikeresen mélyítettem az amúgy is mély sebet az oldalamon őrült akciómmal. Szerencsére, nem csak én vagyok dögrováson. Körbenézek, választanom kéne egy halógödröt vagy egy sírt. Ám ez a hely egyikkel sem rendelkezik. Oké akkor majd valaki megtalálja a hullám és eltemet. Miket gondolok, mégis ki látna meg, ha meghalok, eltűnök. Remek, legalább a temetkezési vállalat ellen nyerhetek. Nagy árat fizettem, de ellenfelem sincs jobb bőrben. Férfiak, azonnal egyezkedni kezd. Ez várható volt. Már vártam mikor hátrál meg. Tipikus pasi. Puhány… mondjuk ő jobban viseli a fájdalmat, mint én. Előre dőlök, hogy elrejtsem arcom, nem túl szép látvány. A vérzés nem áll el. Letépem ruhám egyik ujját és megpróbálok javítani a helyzeten. Nem sikerül, ez nem egy sima vágás. Nem lehet első segéllyel ellátni. Kellene valaki a negyedik osztagból. Válaszolni szeretnék Karasu mondatára, de egyelőre csak a nyöszörgés megy, no meg persze a zihálás. Legalább adok magamról életjelet, a végén azt hiszi győzött, nem, azt már nem! Fel fogok állni, lecsapom és hazamegyek enni egyet, kezdek éhes lenni. Már az is fáj, ha elképzelem, hogy tovább folytatom a harcot. De nem engedem át a győzelmet ismét. Vagy megöl, vagy feladja. Bár, ha most végignézek magam, anélkül meghalok, hogy bármit tenne. Kis csend után végre sikerül kinyögnöm pár szót. Ha feladja, akkor kiegyezhetünk. Na jó talán ez egy kicsit meredek kérés lenne.
- Ha kiegyezünk egy döntetlenben, hagylak elmenni. – Komolyan nevetségesen festhetek, ilyeneket beszélek ebben a nevetséges állapotomban, ő legalább áll a lábán. Ezért külön csodálom és elismerem. Neki biztos jobban fáj a sérülése. A helyében ordítanék. A saját helyemben is, ha lenne rá energiám. Lehet, hogy ő is ezért ilyen hallgatag?
- Nem akarok itt meghalni... – nyöszörgök, olyan mintha sírnék pedig nem. Na jó talán könnyes a szemem, de nem sírok! Az nem való egy shinigamihoz, még akkor sem, ha rólam van szó. Míg éltem könnyen sírtam és sokat is. Bármin képes voltam elbőgni magam. Az már régen volt. Mióta meghaltam egyszer sem sírtam, és megfogadtam, nem is fogok. Megdörzsölöm az arcom, olyan mintha csak az izzadtságot törölném meg. Úgy viselkedek mint valami ovis, aki nagylányost játszik. Szégyen. Mérgesen nézek az ellenfelemre.
- Nem hittem volna, hogy ennyire jó vagy. Ha tudom az elején, elfutok a csirkével. – többet nem tudok egyhuzamban mondani. Most kéne valami jó ötlet, hogy tudnék túlélni egy ekkora vágást. Például véralvasztóval.
~Zsenikém, honnan szüljek véralvasztót? ~ Nahát! Ribbon-chan végre megszólal. Rendkívül csendes volt a harc során. Talán megijedt, végül is egy gyerek, és most került először ilyen helyzetbe, ahogy én is. Elvigyorodok. Szánalmasan festhetek. Kicsit megnyugtat a tudat, hogy nem csak én. Megpróbálok fölkelni, de csak újabb fájdalmat okozok magamnak. Vajon miért nincs nálam kötszer mikor kéne? Mikor elindultam otthonról még volt nálam, de leraktam a park elején, mikor a hollowot akartam elkapni és ott is felejtettem. Odáig nem fogok tudni elbattyogni. Megrántanám a vállam, „most már mindegy” felszólalással, ha nem fájna. Így csak gondolatban teszem meg. Majd Karasura nézek.
- Most mi lesz? Idejössz és megölsz? – Kérdezem vigyorogva. Kínomban már, csak kárörvendően nevetek a helyzeten. Persze felkészülök rá, hogy megtámad, talán ki tudom védeni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 30
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
43000/45000  (43000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Szer. Márc. 16, 2011 10:42 am

Nincs jól és én se, ez már így maradt, legalább ezt a harcomat kitudtam hozni úgy, hogy nem csak én jártam meg de kegyetlenül. Nem csoda hogy a baram se találta el. Shizuka egy fának dőlve szenved, jó lenne ha én is ott lehetnék, pihenni és nyugton várni a csendes elmúlást. Talán pár egyszerű hollow megtalálna még pislákol bennem az élet és bennük élhetnék tovább. Gondlom hozzájárultam volna egy új arrancar megszületéséhez. De nem, ez nem fog megtörténni, nem fogok itt meghalni, és pont úgy nem fogok meghalni, hogy valaki tápláléka leszek. Túl sokat szenvedtem azért, hogy az legyek ami vagyok, végre elértem ezt az állapotot és innen csak tovább van. Csak egy helyben álok és nézem mit is csinál Shizuka, a sebét akarja ellátni, pont ahogy nekem is csinálni kéne, de nincs most erre idő. Számíthatok arra, hogy megakar majd támadni. Lassan indulok meg felé, már menni is fájdalmas, teli vagyok horzsolásokkal és elég sok vért is vesztetem. Megszólal végül Shizuka és nem csak nyöszörög, de a szavai miatt elnevetem magamat, vagyis csak porbálom, mert köhögésbe fullad, majd vért köpök a földre.
- Rendes vagy… de tényleg az vagy. – egy erőltetett vigyora még telik és folytatom a gyaloglást. Ideje befejezni ezt a harcot és haza menni. Ahol ha rendbe hoztak bevetem magamat az ágyba és vagy két napig csak aludni fogok majd. Ő se akar meghalni, és én se. Élni akarunk, megtapasztalni még sok dolgot, Ő talán azt, hogy milyen is egy pasi miatt veszekedni, én meg azt, hogy egyszer értem veszekedjen majd két nő. Egyre közelebb érek hozzá, végül lassan vele szemben állok. Kifejezéstelen arccal nézek le rá. A testemet beborító maszkdarabok lassan kezdenek lepotyogni, nem is érnek földet már a levegőben elporladnak, a fekete por is elszáll és Orgo is visszaalakul az eredeti állapotába. Leguggolok hozzá, Orgot pedig leteszem magam mellé, remegő kézzel nyúlok a ruhám épp részéhez, és egy szép nagydarabot letépek belőle. Az erőlködés miatt fájdalom cikázik végig a testemen. Nem válaszoltam eddig neki, először megcsinálom amit akarok, felé nyúlok, és ha tetszik neki, ha nem, a vállánál fogva előrébb döntöm, a ruhámból letépett darabot mögé teszem, majd visszadöntöm a fának. A sebétől elvesszem a kezeit, persze csak ha ott vannak, majd ellátom a sebét, pontosabban csak bekötözöm. Rögtönzött erős kötés, talán kibírja míg haza ér Shizuka. Most pedig ideje válaszolni neki.
- Nem fogsz itt meghalni, ez csak egy barátságos harc volt. És nem vagyok sokkal erősebb mint te, csak szerencsém volt. A másik pedig, nem minden arrancar szörnyeteg ahogy tanítják nektek. Majd ha rendbe jöttél és erősebb leszel, talán találkozunk még egyszer, akkor megint rendezhetünk egy barátságos mérkőzést. Most pedig ideje nekem is mennem, nem akarok itt meghalni. – felállok felveszem Orgot és lábra állítom Shizukát. – Siess te is haza. Viszlát Yamasaki Shizuka.
Biccentek elköszönés ként, és hátat fordítok neki, majd elindulok, kicsit távolabb tőle nyitok egy Gargantát és fütyülök egyet. Akinek szolt tudja a dolgát, Csontos mellém rohan, majd velem együtt lép a haza vezető ösvényre. Kellemes egy piknik volt.

/Köszi a játékot, élveztem Very Happy /

______________

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 28
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   Vas. Ápr. 17, 2011 6:54 am

Üdvözlet!

Ajándékotok 1000 LP és 1500 ryou. A küzdőtereteket LEZÁROM.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka   

Vissza az elejére Go down
 

Egy piknik harccal egybekötve. Karasu vs Shizuka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-