HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Fujimoto Masayoshi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
Szayel Aporro Granz

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 29
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Fujimoto Masayoshi   Szer. Feb. 16, 2011 7:18 am

~ Alapok

Név: Fujimoto Masayoshi
- Kanjival: フじもと マさよし
Kaszt: Shinigami
Osztag: 1. osztag
Rang: Főkapitány
Felszerelés:
 • Zanpakutou
 • Egy pipa, valamint kevés dohány
Születési dátum: 12.31
Kor: 700, azonban testileg csak negyven évesnek néz ki.
Neme: Férfi
Jellem: Egy külső szemlélő számára Fujimoto-san egy olyan embernek tűnik, akinek semmi keresnivalója sincs a Gotei 13 élén. Kényelmes, nem siet el semmit. Bohókásnak látszik, mindene a szép nők, s az italt sem veti meg. Osztaga tagjait szinte az őrületbe kergeti nemtörődömségével, ám ez csak a felszín. Masayoshi több száz év tapasztalatát tudhatja maga mögött, ezen idő alatt a létező legtökéletesebb stratégiai érzékkel rendelkező halálisten vált belőle. Pillanatok alatt képes átlátni bármilyen harci helyzetet, s a kidolgozni egy megfelelő tervet, melyeket általában siker koronáz. Megjelenése tiszteletet parancsoló, még azok is bíznak tudásában, akik nem szívlelik túlságosan a különc főkapitányt. Szabad idejében szeret a természetben ücsörögni és sajátkészítésű pipájával pöfékelni.

~Kinézet
Magasság: 203 cm
Tömeg: 112 kg
Szemszín: borostyán
Hajszín: barna
Különleges ismertetőjel: Sötét bőrszíne miatt szinte lehetetlenség eltéveszteni, de ha ez sem lenne elég, szájából kilógó pipája immár védjegyévé vált.
Kinézet: Kétségtelenül a Gotei 13 legtermetesebb, valamint fizikai erőben is kiemelkedő kapitányáról van szó. Bőre kreol színű, ám olyannyira napbarnított, hogy már-már fekete hatást kelt. Hosszú, barna haját kibontva hordja, ami hátul körülbelül a lapockájáig ér le. Mindig viseli a kapitányi haorit, azonban ez alatt szokásához híven egy másik kabátszerű ruhadarabot is hord, melyet különféle motívumok díszítenek, kék színnel. Katanáját bal oldalán viseli, ám ezt általában eltakarja a rangját jelző köntös. Szemei borostyán, akár a jól ismert kőzet, markáns arcvonásain pedig többnapos borosta lelhető fel. Néha-néha némi alkoholszag is körbelengi, ám csak szabadidejében hódol az italozás szenvedélyének, szolgálatban színjózan… remélhetőleg.

~ Zanpakuto
Neve: Hagane no Oni (鋼 の 鬼, Acéldémon)
Fajtája: fém
Lelke:
Spoiler:
 
Belső világa:
Spoiler:
 
Shikai parancsa: Yabure, Hagane no Oni! (破る, 鋼 の 鬼!; Zúzd szét, Acéldémon!)
Shikai kinézete: A parancsszavak kimondását követően a katana feketén felizzik, azután felveszi egy méretes buzogány formáját. A fegyver sötét-arany színekben pompázik, és rendkívül nehéznek néz ki. Masayoshi amúgy sem elhanyagolható méretének körülbelül a felét teszi ki, egyszerű shinigamik meg se tudnák emelni, de talán még a gyengébb kapitányok sem. Ennek ellenére használója különösebb megerőltetés nélkül forgatja, azonban akit eltalál, az valószínűleg nem kel fel többet.
Támadások:
 • Mivel egy erőalapú lélekölőről van szó, így külön képességei nincsenek, csupán nagyobb testi erővel ruházza fel a használót. A Főkapitány hakudája nagy szerepet játszik harcaiban, ezért egy ilyen kiegészítéssel amúgy is elsöprő tulajdonságai csak tovább növekednek.
Bankai neve: Hakaiteki Hagane no Oni (Pusztító Acéldémon)
Bankai kinézete:
Támadások:
 • A testét beborító fémet bármilyen formába át tudja alakítani, így akár hatalmas karókat is képes teremteni, azután pedig kilőni az ellenfél felé. Ezenkívül hatalma van minden fémből készült tárgy felett, egyfajta mágneses mező gerjesztésére képes, amivel irányítani tudja ezeket.
 • Yougantama (溶岩玉, Lávagömb) – Szájából maximum 20 cm átmérőjű golyók kilövésére képes, amelyek a becsapódás pillanatában szétrobbannak, így tűzforró magmával borítva be az ellenfelet. Súlyos égési sérülések okozására képes, nagyszámú találat esetén halálos.

  ~Előtörténet

  1268-ban született Fukuoka városában, a Kamakura periódus alatt. Apját nem ismerte, anyja egyedül nevelte. A megkülönböztetések ellenére – hiszen potyagyerek lévén a társadalom elítélte családját – jól bírta a viszontagságokat. Hogy anyjának segíteni tudjon, már gyermekként meg kellett tapasztalnia a felnőtt lét nehézségeit. Saját állítása szerint ez nevelte őt azzá a céltudatos emberré, akivé vált.
  Gyermekkorára nagy hatást gyakoroltak a szamurájos történetek, így már egészen fiatalon fakardot ragadott, hogy a szamurájok helyébe képzelhesse magát. Ugyan családi háttere (az ismeretlen, minden bizonnyal külföldi apa révén) kétes, tehetsége és képességei miatt mégis sikerült beteljesítenie gyermekkori álmait, és a szamurájok útjára lépett. Így már emberként is első osztályú kiképzésben részesült kardforgatásból, s némi harci tapasztalatot is szerzett.
  1281-ben harcolt a mongol invázió ellen. A hét hetes harcot végül egy tájfun mosta el a japánok javára, pont, mint annak idején, 1274-ben, a mongolok első támadása idején. A harcot Masayoshi nem élte túl.
  Néhány nap bolyongás után küldték át lelkét Soul Societybe. A shinigami potenciálra azonnal jelentkezett éhsége. Pár évig azonban még nem volt hajlandó az Akadémiára jelentkezni, hisz az emberként átélt csaták nem nyújtottak számára kellemes emléket. Öt év után mégis jelentkezett, s azonnal felvételt is nyert. Ugyan ezután inkább foglalkozott a társas kapcsolatai kialakításával, mint tanulmányaival, különösebb megerőltetés nélkül végezte el sikeresen az Akadémiát. Közepes átlagot ért el, inkább a gyakorlati órákban részesült sikerélményben, az elméleti órákban úgymond „csak testben volt ott”. Figyelmét inkább a nőkre és a baráti körére irányította, mintsem arra, hogy a lehető legjobb eredményeket érje el. Különösebb megerőltetés nélkül ment át a vizsgákon. Zanpakutojának shikai szintjének kezelését is időben sajátította el, s minden adott volt ahhoz, hogy megkezdhesse szolgálatát a Gotei 13-nál.
  Ugyan szórakozott egyénről van szó, felelősség és igazságérzet bőven szorult belé, s egy-egy küldetés során mindig volt alkalma bizonyítania. A 8. osztag kötelékében kezdte meg szolgálatát, 150 év után pedig felajánlották neki az 1. osztag 3. tiszti pozícióját, amit el is fogadott. Az osztagba érdekes, közvetlen stílusa ellenére hamar beilleszkedett. Nagy rajongójává vált Genryūsai Yamamoto teapartijainak.
  A quincyk kiirtásában részt vett – igaz, nem szabad akaratából, csupán a parancsokat hajtotta végre.
  A bankai használatát több évszázados gyakorlással sajátította el. A legtöbb kapitányét meghaladó harci tapasztalatra tett szert. A megüresedett főkapitányi poszt betöltésére a 0. osztag meghatalmazott tisztje Masayoshit bízta meg, hiszen bíznak benne, alkalmas a pozícióval járó felelősségek elvégzésére
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Fujimoto Masayoshi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: NJK-k-