HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Vas. Jan. 23, 2011 7:50 am

Cehh… Utálom ezt a várost. Legalábbis a lakóik többségét. Szerencsétlen bagázs, nem beszélve az espada többi részéről leszámítva persze Cephit és azokat, akik a fracciónjaim voltak. Semmi máshoz nem értenek, csak ahhoz, hogy mások nyomdokaiban lépve majmolják őket és olyan hú de eredetinek képzelik magukat. Röhejes egy bagázs. Komolyan, tök szánalmasak, ahogy pattognak… És még csodálkoznak azon, hogy az egész világ rajtunk röhög. Rajtunk, főleg az espadán. Márpedig ez így marhára nem lesz jó. Erősödnünk kell… És amíg együtt élni is képtelenek vagyunk, terveink eleve kudarcra vannak ítélve. Igenis, ideje végre tenni valamit az ellen, hogy valami nyaralóhelynek nézzék végtelen, kietlen, ám gyönyöröket mégis magába rejtő sivatagunk.
Ezzel csak a motiváció teljes hiánya az, ami problémát jelenthet. Kemperek… Arra nem képesek, hogy néhanapján megeddzék magukat, inkább csak dőzsölnek a mesterséges napfényben, hogy ez milyen jó. Kifejezetten nyűgösen, zsebre vágott kezekkel, hanyag testtartással caplatok végig a folyosókon, csak hogy újra és újra rámorduljak azokra a nyavalyás, arrancar létre teljesen méltatlan, vergődő kis szerencsétlenekre, akiknek legnagyobb bűnük, hogy szimplán rosszkor vannak rossz helyen. Nem én tehetek róla, hogy épp előttem téblábolnak akkor, amikor épp (egyedül az espada sorai közül) kis közösségünk tényleges problémáin töröm a fejem.
Olybá tűnik, valaki ismét sikeresen elcseszte Ranil napját is; annyira rámordult az egyik lidércre, hogy az kis híján összepisilte a nadrágját. Csóri… Még mindig nem kedvelem jobban Ranilt, ám amióta van kit közösen utálnunk, azóta már nem olyan vészes a helyzet. Bár időnként egy-egy megjegyzése hatására ismét viszketni kezd a tenyerem, azonban valahogy csak sikerült kibírnom. Talán pont Cephinek hála, mert folyton ott van mindegyik espada gyűlésen, ahol Ranillal a leggyakrabban futunk össze.
- Szép napot… Bár sejtem, ennél szarabb már neked sem lehet. – veregetem hátba istenesen s vigyorgok rá – már amennyire az tőlem telik. Bizonyára sikerült teljesen ledöbbentenem, ha pedig nem mutatja, akkor is így van, csak nem meri bevallani, Olyan nincs, hogy nekem ne legyen igazam. :/
- Mit szólnál, ha befejeznénk a nálunk gyengébbek pesztrálását? Te is espada vagy, én is… Olyan nagy kárt csak nem tehetünk egymásban. Legalább a populáció is megmarad. – rángatom magammal kifele az épületből. Nem hinném, hogy sokat kell győzködnöm. Meg legalább felpofozhatom anélkül, hogy bárki is megsértődne. S amíg végső technikákat nem vetünk be, minden bizonnyal nem teszünk komoly kárt egymásban. Különben is, espada, csak tud vigyázni magára.


______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ranil Carrolobacco
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches...
Registration date : 2009. Nov. 25.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 3. Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11500/25000  (11500/25000)

TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Hétf. Jan. 24, 2011 6:24 am

Elég... elég... elég! Egyszerűen elegem volt már abból a mételyítő idiótából, szánalmasan balga marhából... s nem, nem Kárzusról van szó jelenleg, pillanatnyilag, ebben a percben. bár az a marha sem jobb ennél a pitiáner csicskánál... agyatlan! nyála a lábam alá folyik, csizmám neki hála megcsúszik s ezáltal veszélyeztet! Ne, nem mintha elég lenne nekem, a harmadiknak ennyi ahhoz, hogy önbecsülés sérüljön. De akkor is... ez a senki.... ez a porfészek... már megint. Ma hajnalban is azzal költ hogy falamat fúrva kopácsolja buzi párjával a szeget a téglába, s arra undorítóan giccses képeket aggaszt. Hiába tépem én vörösen csillogó számat neki? Hányszor rágjam még a szájába, hogy ha élni akar, rohadt gyorsan húzza meg magát? Alsógatyáit széthagyó, kiszolgálást elváró Őnagysága így sem hagy aludni, s ezek után még ezt is toleráljam? S mindezt köszönhetően a Pápaszemesnek, aki parancsba adta, hogy húzzam meg magam. Ő is csak fel tud idegesíteni ezzel... mert kezeim miatta vannak gúzsba kötve. Üvölteni, ordítani, tajtékzani tudnék a bennem tomboló mérgezett haragtól... S nem tehetem, mert szavakkal vagyok leszedálva. Igen, félek... mert ki ne félne? Melyik pitiáner arrancar ne húzná magát össze riadtan annak láttán, ahogyan Aizen ránéz? Mert erősebb mindünknél... s Slarin is hiába fújtat rá, s hiába erősebb nálam: az igazság is hiába bassza a csőrét... erősebb nála is. Láttam, mire képes, amikor csak szemöldöke megrántásával küld a porba másokat... s hiába vélem szánalmasnak, hiába sajnálom le, ettől még a tény tény marad. Ajkamon azonban üdvözülten részegítő mosoly szalad szét, amint mérgem egy utamba kerülő idióta balgán tölthetem ki leordítással- s magamban nyugtázva könyvelem el, hogy még így is feljebbvaló vagyok. Feljebbvaló, mint a Las Nochesben döglő marhák jelentős része. Végülis csak öten erősebbek nálam... s abból egy az én szövetségesem. Rendben, legyen a hibám... nézzem be, de Raúl a barátom, s egyben ezzel a szövetségesem. Nem... mégsem olyan baszottul reménytelen a helyzetem.
- Rólad is lerí hogy elbaszták a napod...- vigyorgok vissza éppoly kedvesen s viszonozom a verekedést, majd a kezemben tartott dobozt megint a kuka felé dobom. leszarom... leszokok. Nem is... elfelejtem. Nevetséges, mert egyáltalán nem vagyok rászokva, csupán néha gyújtok rá, s akkor mégis... olyan erős éhség tör rám, hogy szinte fuldoklok bele. Éppen ezért, nekem ez nem kell. nem követem ebben is Krázust... s elszántságom pillanat alatt omlik nevetséges elolvadássá- elég rá gondolnom, s dühöm hol fellángol, hol elpárolog. Csak hogy aztán a következő pillanatban az abvivalencia még élesebben lobbanjon fel újra...
- Nekem aztán... úgyis régen oszthattam ki egy-egy pofont anélkül, hogy megróttak volna érte.- vontam fel vállam a magasba, és gúnyos vigyor terült szét a képemen. Ó, hogyne tudtam volna, hogy ugyanúgy utál, mint annak előtte? S mi sem lesz jobban kedvére aló a kis kúltudatosnak, hogy szétverjen... s legyen! De ígérem, nem maradok adósa... asok neki én is. S az meg kinek fáj, ha kicsit megpörkölik a szemöldökét? Sosem voltam az a rinyálós picsa, mint amilyen az a szőke Privaron maca, akiért Raúl annyira lohol. Fujj... ereimet vágnám fel azonnal, ha csak a hajlamot, ha csak annak gyanúját fölfedezném magamban. Különb vagyok ezeknél az anyaszomorító plázakurváknál, akik a fényben táncolva tipegnek topogó tűsarkaikban a boltokból a hajszalonokba miközben szuperpinki karmaikat csillogtatják lakkozott retiküljükkel...
Nyakamat ropogtatva nyúltam bele zsebembe egy fekete gumiért, mellyel összefogtam a hajam- bocs, szerettem a széles látókört. Márpedig most az kell ahhoz, hogy néhány seggberúgást adjak Rinyaribanc elleni szövetségesemnek. S bár tény, én sem rajongtam érte még mindig, a helyzet jobb volt... s ezek után gondolom, még rózsásabb lesz, miután leépítettük egymást egy csöppet.

______________


In these dreams that should end,
our goodbye is blooming.
owaru hazu no yume ni
sayonara ga saiteru

rAnIL & kRáZuS tHeMe SoNg


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Ranil_Carrolobacco
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Kedd Jan. 25, 2011 5:25 am

Kedvelni, nem kedvelni, gyűlölni, szeretni… Nem teljesen mindegy? Ezek is csak kategóriák… Egy kapcsolatot két személy között nem lehet ilyen szavakkal bekategorizálni. Totál felesleges, pláne, hogy gyakran a gyűlölt személyeket valaha szeretted is. Bár Ranil nem tartozik abba a bizonyos arany középútba, hiszen van egy olyan tulajdonsága, amit egyszerűen nem lehet elviselni. Egy tapló paraszt. ^^ Én sem vagyok épp a kedvesség mintaképe, bevallom, de ő… Ő a bunkóságnak a földi, vagyis Hueco Mundo-beli megtestesülése, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Ha arról lenne szó, hogy valakit egyenlő félként kéne kezelnie, tuti felsülne. Azt hiszi, körülötte forog a világ, pedig nem is… mert körülöttem. S terjengjenek afféle pletykák, miszerint alfanősténységemből eredően védem annyira büszkeségem s hírhedtségem, valójában egyikük sem áll közel az igazsághoz. Egyszerű unszimpátia, s még ha sikerült is megtanulnom azt a bizonyos sündisznót a torkomban s már nem is kapok agyvérzést, amint meglátom egy folyosón a méltatlanul rangot szerzett kis utánzatom, ki egyértelműen csak nyomdokaimba kíván lépni, hogy bebizonyítsa személyes igazát (melynek természetesen nincs valóságalapja), miszerint jobb és erősebb nálam, azért még összeszorul az öklöm, ha megpillantom, s gyanakvóan, fokozott figyelemmel, enyhén paranoiáson figyelek környezetemre, amint a környéken van. Nem tudok rajta segíteni, én ilyen vagyok… A hülye feje ezt hozza ki belőlem. Igen, paranoiás vagyok, s önző, hiú. Féltem mindazt, amit kemény munkával megszereztem – hisz ő talán egyszer elveheti mindezt tőlem, ám ezt nem engedem. Nem tudhat „árulásomról”, s hogy Aizen ellen szövetkezek. Ha csak egy valaki a fejembe látna, máris gyanúsíthatna – okkal s joggal. Az én életem pedig fontosabb annál, mintsem ilyen apróságok miatt bukjak le. Hisz nekem kell önjelölt vezérünk bukását okoznom. Mert én beleszólhatok…
Talán ezért is fontos, hogy magamhoz közel tartsam azokat, akikben egyszerűen nem bízok. Ranil pedig talán a legveszélyesebb – az egyetlen veszélyes – mind közül. A többi espada? Igaz, csak azokkal jövök ki jól, akik valaha fracciónjaim voltak, meg persze Cephi, de ő olyan, mintha a fraccim lett volna, szóval értitek… A többiek viszont gyengék, arrancar létükre nem elég hataloméhesek, vagy csak pusztán nevetségesek. Nem hinném, hogy pont tőlük kéne tartanom…
- Ha nem bánnád, nem húznám az időt… – könyökölök a valamivel mögöttem lépdelő Ranil feje felé, amint cero-biztos távba érünk. Las Noches hülye törvényei… Meg azok, akik betartatják azokat. Köbö esélyük sincs ellenem, még együtt támadva sem, csak kell a francnak a kockázat. :/
Könyököm koponyáját könnyedén behorpaszthatja, ha nem figyel – lévén igyekeztem semmi jelét nem adni annak, hogy én éppen támadásom készítem elő. Nem hezitálok továbbra sem, s kardomat roppant gyorsan s egy akrobatikus megfordulást követően veszem kezembe, így ha minden igaz, egy vízszintes vágást mérhetek rá ellenfelemre. Csalódnék benne, ha nem térne ki… Ám lássuk be, a legtöbb ellenfelem túl ügyetlen ahhoz, hogy egy ilyen primitív támadást rendesen kivédjen. S vannak olyanok, kik lábuk széttárásával szolgáltak rá az espada megnevezésre… Nem azért, mert valóban képesek lettek elsajátítani a kardforgatás művészetét.


______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ranil Carrolobacco
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches...
Registration date : 2009. Nov. 25.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 3. Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11500/25000  (11500/25000)

TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Csüt. Jan. 27, 2011 5:58 am

Nevetséges és szánalmas. egyszerűen nem vagyok az, aki megjátssza magát, ha valakit nem bír.... úgyis elárulom magam. Szemöldökfelvonás, gesztus, mimika.. mi a francért játszanám meg magam? Miért fognám magamat vissza bárkiért is.... főleg Slarinért? Mai napig nem vagyunk puszipajtások, s nem is leszünk. Nem vagyok hajlandó változtatni magamon- megtehettem volna, megtehetném- de nem éri meg. Nem vagyok a fangirlje, ő sem az enyém- s ez nem fog nagy lelki törést okozni nekem. Egyszerűen elviseljük a másikat... mert 'muszáj'. S pontosan tudom, mit rinyál rólam a mai napig is... ami miatt legszívesebben koponyájába verném az öklöm, és összezúznám öklömmel az agyát, hogy csak pép maradjon az egykori cerebri helyett. Igen, élvezném ha végre porba hullana az a kétszínű dög, aki a hátam mögött felvértezi magát kreált sértésekkel, megszívja magát mellre, s azt hiszi, még Én vagyok a hibás.
Milyen könnyű az, amikor megtaláljuk azt, akivel kart karöltve dobálhatjuk a kreált sértéseket valakire... vádakat, amik nem igazak, alaptalanok. Rásütni a másikra dolgokat, mert jól esik az, ha cirkuszolhatunk, ha rágalmazhatunk, ha fröcsöghetünk. Undorodom az ilyentől- éppen ezért szorul kezem majdnem ökölbe és varázsolom fel képemre olyan nehezen azt a vigyort, mikor Slarinnal beszélek. Ohh, hogy ne tudnám azt a mocskot, amit rólam terjeszt... ha azt terjesztené alkoholista, vagy divatkövető kurva vagyok- őszintén mondom, szarnék az egészre. De ezt, hogy megbaszattam magamat a rangomért- nincs mit szépíteni rajta... ugyanezt hallottam vissza vulgárisabb formában.-, nem fogom sem megbocsátani, sem lenyelni. S igen... eltökélt célom beverni a képét. kell a francnak a rangja... hálás vagyok hogy nem ajánlották fel nekem az 5ös számot, gunyoros röhögéssel utasítottam volna vissza. Még hogy azt is híresztelje, pletykálja, nyavajyogja, picsogja, hogy Őt utánozom? Őt? Aki a legszánalmasabb az egész városban? Azt hiszi magáról, ő a tökéletes, a hibátlan, a szépséges, a legjobb mindenből... holott csak egy csicska, semmivel sem különb a többinél. Több ereje van valamivel? Hát nyomja fel magának a slagját és forogjon örömében. Egoista.... s mindent elintéz azzal, hogy 'ő ezt megtehet, másnak kuss van.' Tapló vagyok és bunkó- önvédelmi okokból. Így legalább senki sem közelít felém és nem rúgnak belém úgy, hogy fájjon. Nem tudnak olyan fájó szomatikus és pszichés sebet okozni, amit akkor okozott nekem az a féreg. A képlet ilyen egyszerű.... nem kell nekem Slarin barátnőnek- minek? Viszont higgye csak azt, hogy jóban vagyunk. Legalább majd egy szép napon váratlanul éri majd az, ha frontálisan támadva megölöm. Mert igen, örülnék, ha halálhírét venném... és annak még jobban, ha én intézhetném el. félreértés ne essék... nem ácsingózom a helyére. Sem pedig Raúléra- őt becsültem egyedül valamire az összes arrancar közül... talán még Erast; mert ő műveli olyan magas szinten egyedül a gerinctelenséget, hogy az már egyenesen... csodálatra méltó. ennyi... az összes többi csak szánalmas féreg- Slarinnal és a megalomániájával együtt az élen. S feleslegesen mérgelném magamat megint azzal, hogy mi jogon teszi ezt.... meg van róla győződve, hogy ő jobb mindenkinél, erősebb... hah, pedig mekkorát téved! Talán még a leggyengébb kapitány is kiüthetné a nyeregből, minimum életveszélyes sérülést okozhatna neki- mert tényleg ennyire drasztikusan különböznek az erőviszonyok. S hogy Aizen mily könnyen végezhetne vele és az arroganciájával.... csak nem hiszi, hogy nem találnának a helyére egy pillanat alatt mást? Mindannyian pótolhatóak vagyunk, fogyó eszközök... melyeket senki sem hiányolna, vagy hiányunkat gyorsan elfelejtenék. Messze állok tőle hogy imádjam Aizent, vagy utáljam- az ambivalenciát már rég levetkőztem. Egyszerűen sajnálom... s sajnálom Slarint is, mert annyit sem ér, hogy megmutassam neki a valódi énemet.
Meglendülő levegő, huzat, furcsa érzés... én pedig lebuktam, majd egyszerűen elugrottam. Ajkaimat felhúzva morogtam egyet, s a vak is láthatta rajtam, mennyire tetszik a helyzet.Még hogy féljek tőle... a puszta ötlet is nevetésre ösztökélt- őszintére és igazira, mert tényleg viccesnek találtam. Aztán míg felé lőttem pár Barát, s felé iramodva gyűjtöttem némi reiatsut a kezembe, hogy az ütésem egyszerűen nagyobb erejű legyen- nem mintha szükségem lenne ilyesmire, nem véletlenül lettem 3. espada... S a címemet nem azzal nyertem, hogy széttártam a lábam. Korántsem...

______________


In these dreams that should end,
our goodbye is blooming.
owaru hazu no yume ni
sayonara ga saiteru

rAnIL & kRáZuS tHeMe SoNg


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Ranil_Carrolobacco
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Csüt. Feb. 10, 2011 12:02 pm

Meggyőződéseim tesznek azzá, aki vagyok. Persze, hogy hiszek bennük! Hisz felépítettem őket, hosszú és kemény évtizedek alatt! Formáltak, faragtak, s egyben én is alkottam. A pusztítást valami szebbé, jobbá, nagyobbá, méltóvá… Valamivé, amire büszke lehetek, amitől büszkén emelhetem fel állam, ha társaságban kívánok megjelenni, s amitől fenntartások, kételyek nélkül, határozottan, magabiztosan húzhatom ki magam, bárhol is járok. Igen, büszkeségem talán jóval nagyobb annál, amit egy normál arrancar el tudna viselni, de… kit érdekelnek, ha cserébe az én kicsiny világom sértetlen marad?
Bizonyos tekintetből Ranil és én nagyon hasonlóak vagyunk; csupán én addig erősködöm, míg ő fejet nem hajt, még ha a Pokol legmélyebb bugyrába is kell taszítanom. Mert én ilyen vagyok… Vállalom: elnyomok másokat. Egoizmusomnak köszönhetően képtelen vagyok elviselni, ha más, hozzám hasonlóan karizmatikus személyiség van a közelemben, ezáltal veszélyeztetve alfanőstény szerepem. Különösen, ha másik nőről van szó, hiszen amúgy se jövök ki más nőnemű lényekkel, legalábbis korlátozottan, hiszen azért akad egy-két kivétel (és utálok ilyet mondani, de Cephi is jobb lenne lánynak; úgy tűnik, a karácsonyi ajándékomból semmit sem használt azóta, vagy pedig annyira uke, hogy még a szteroidokra és a pornómagazinokra is immunis). A kivétel pedig erősíti a szabályt alapon ismét eljutottunk a fő problémához, miszerint Ranil és én sosem leszünk kebelpajtik, sőt, ha így folytatjuk, eljön az az idő, amikor végre letéphetjük egymás fejét *.* Jelen pillanatban azonban túl értékes szövetséges… Szövetséges, és nem alárendelt. Hiszen szabad akaratát, ha akarnám, se tudnám megtörni. S hogy bizonyos céljaink véletlenül egybeesnek? Tényleg csak a véletlennek köszönhetőek. Szabad akarathoz pedig motiváció s egyéni – bár kétség kívül megkérdőjelezhető – ötletek párosulnak. Érzem, hogy a jövőben még kelleni fog a tudása. Ha Aizent végül kipucolhatjuk innen, talán ő lesz az egyetlen, akin „támaszkodhatok”; talán csak benne van annyi potenciál, hogy ezt a csőcseléket összetartsa. Csupán a bunkóságából kéne leadnia… végleg… hiszen változnia kell, ha el akar érni valamit az életben. Bizonygathatja meg hangoztathatja felőlem, hogy az én kedvemért nem fog megváltozni, de az Élet nem olyan elnéző, mint én. Ha nem én csinálom ki egyszer mérgemben, akkor a pofájának köszönheti majd végzetét, s persze attitűdjének, meg amiért senkit az ég világon nem tisztel.
Persze, talán leváltható vagyok… Elképzelhető, minden hasznom kis társadalmunknak csak beképzelem, viszont – én alkalmasnak tartom magam arra, hogy ténylegesen legyek is valaki, s megvan bennem az, ami a legtöbb espadában nincs. Tekintély. Egyértelmű, hogy nem tűrök riválisokat, kik titkon az én babérjaimat rohasztják, csak hogy azzal trágyázzák meg ama csírát, melyet ők növesztenek. Csicskák.
Nem érzem, egy espadát kéne figyelmeztetnem egy hirtelen támadásról. Fel kell tartania a lépést velem, hiszen ha valóban nem a két lába közti műszere miatt kapta a rangját, akkor tudnia kell kivédeni egy ilyen – egyébként igen primitív – trükköt. Ilyen az élet… Ez nem egy shounen, ahol majd szépen elmagyarázom, mikor hogyan fogok támadni és hogy mire vagyok képes.
Elégedett hümmögéssel nyugtázom, hogy talán mégis tud valamit; könyököm csak a levegőt suhintja – ha mondjuk a primérát hívtam volna ki, mostanra már biztos betört volna a koponyája szegénynek. A barak elől pedig meg sem próbálok kitérni; csak az elől hajtom el fejem, mely pont arcon csapott volna. Efféle égési sérülések azonban kevesek ellenem. Komoly sérülést hierromnak hála nem okoznak, talán csak némelyik perzseli meg jobban bőröm. Hátralökő erejük s sebességük ellenben könnyebben kibillentett volna egyensúlyomból. Ezt a megaláztatást megkerülendő a másodperc töredéke alatt veszem kezembe kardom s támasztom ki magam ellenhatásként, hogy egyúttal újra eldöntve fejem térjek ki az ütés elől, ami így is súrolja arcbőröm. Vékony csíkban sarkan ki a vér az érintett területen, ám ezt igazából észre se veszem. Végül is, ez csak egy játék…
- Gondolkoztál már azon, hogy szabad életet kezdesz? Tudod, parancsok nélkül. – kérdezem, miután kardomra támaszkodva intézek egy megpördüléssel ötvözött rúgást elvárván, Ranil ugorjon el a gáncsom elől. Majd egy levegőbe ugrás kíséretében célzom be másik lábammal fejét, találat esetén arcon rúgva őt, megpróbálva kiakasztani állkapcsát, ami… elég nagy fájdalommal járhat. Tekintetét ilyen módon a gyors mozgások miatt nem tudom elkapni, így a paralizálás esélytelen, így megeshet, könnyedén kitérhet előlem.

______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ranil Carrolobacco
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Female
Hozzászólások száma : 82
Tartózkodási hely : Las Noches...
Registration date : 2009. Nov. 25.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 3. Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
11500/25000  (11500/25000)

TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Kedd Márc. 15, 2011 2:11 am

Egy kapcsolat mindig is azokat a dolgokat jelentette nekem, melyekben nem volt részem eddigi életem során. Szokatlan helyzetek, meglepő problémák... melyek lereagálása valamelyik fél részéről mindig súlyosabb annál, mint ami kellene. Kénytelen vagyok beismerni, az emberek, vagy bármilyen egyéb lények alantasak. A közeledbe férkőznek, édesgetnek, megértésről biztosítanak- aztán beléd rúgnak. Baszogatnak, megszólogatnak, mert nem tetszik nekik az, amit csinálsz és az, ahogyan csinálod. Képmutatók, akik abban a képzetbe élnek, segítenek neked... közben pedig észre sem veszik, maguk alatt vágják a fát. Nem, engem nem érdekel, hány ilyen elcseszett nyomorék hiszi azt, hogy nekem segíteni kell... hogy nekem szükségem van rájuk. Ha csak sejtené valamelyik, hogy mit gondolok róluk... bőgve markolná a párnáját élete végéig és megcsonkított nyomorékként vergődne egy sarokban- mert nem több egyik sem, mint egy hulladék. Aki azt hiszi, azzal lesz több, attól tűnik erősnek és sebezhetetlennek, hogy másokat piszkál és megszól. Valójában semmi más, csak egy terhes szemétdarab... nekem ugyan nem kell. De míg hasznomra van, használom- bűnbánat nélkül. S hogy mit lát bennem, hidegen hagy: forró szeretőt, főnököt, félnótást vagy bunkó picsát- egyéni szuverén szarsága. Komolyan, leszarom. Krázus is hiába ajánlotta föl, hogy megváltoztat- mi a francnak? A bunkóságommal, nagyszájúságommal és álarcommal jutottam el oda, ahol vagyok. s igen, feljebb török... ugyanolyan hataloméhes vagyok, mint a többi és rohadtul nem szégyellem. S aki pattog nekem, örüljön, ha életben hagyom, nem marcangolom szét nyomban. Eddig sem tűrtem el, hogy velem cicázzanak, ezután sem fogom... s nekem ne próbáljon meg parancsolni senki sem- pláne nem egy olyan szuka, mint Slarin. Én nem leszek sosem olyan, mint ő- erre büszke vagyok. Nekem nem kell majd egy csapat pitiző kedvenccel körülvennem magamat ahhoz, hogy erősnek, fontosnak , ügyesnek és nagyszerűnek higgyem magam. Megvagyok talpnyalók nélkül is, köszönöm. Pillanatnyi "barátságunk"- eh, hányingerem van a szótól. de kénytelen vagyok benyelni, mivel valamilyen szinten hasznát látjuk a másiknak a Rinyapicsa ellen vívott 'küzdelemben'. Nevetséges ezt a szót használni- hiszen nem nyílt hadviselés; legfeljebb csak face-to-face anyázás és lepketiporlás. Mert nem, nem lehet szembeszállni vele nyíltan, minek azt Surprised Felesleges leütni egyetlen csapással, nem foglalkozva a ribanc esetleges hasznával. És? Hány korcsot enged még be az az istenkomplexusos Aizen? Sárkányok, boszorkányok... a következő a félmeztelen druida papnő lesz...?-.- Undorító, hogy az arrancarok szervezetét megfertőzte ez a sok csőcselék. S az elgondolás, mely kósza pillanatban lepett meg- mely szerint egy rémes nap Slarinka vezessen minket, felforgatta a gyomromat. Lófaszt fogom hagyni... nem, nem leszek a jobb keze, sem csicskása. Népünk érdekei miatt össze fogok vele fogni, de ennyi.... Tisztában vagyok vele- ő ugyanígy viszonyul hozzám - elég a lábam széttárós pletykákra gondolni-, így nem látom értelét hozzáállásom megváltoztatásának.
- Leginkább azon törtem a fejemet eddig, milyen az, ha én parancsolok. De nem... nem hagyom itt az arrancarokat, Vakangyal meg Kígyófejű kezében... normális vezetők nélkül összeomlana minden...- töröltem le képemről a vért, amit a pofánrúgás révén kaptam. De nem szándékoztam adósa maradni: sonído révén kívántam kirúgni alóla térdét, utána beverni az orrát- ha már én vérzek, vérezzen ő is. S különben sem vagyunk mi cicababák, hogy finomkodjunk... Ez nem szipcsi-szupcsi pinki-napcsi... hanem a szürke valóság, amit megszépít az, hogy beverhetem a fejét, sőt, esetleg le is szakíthatom majd egy szép napon*.* Oh, előre látom Krázus vigyorát, amint büszkén nézne rám... elvégre mást sem várhatok el tőle, csak hogy légedett legyen velem, ha már egyszer tomboltam. Egyszer látnom kell majd, hogy hogyan tombol- őrjöng. S kiváltképp, miattam... meg akarom tudni, milyen az a meghatódottság nevű érzés...
Duquesa markolatát szorítva támadom meg Slarint újból azzal a céllal, hogy Achilles-ínját legalább egyik sarkánál átvágjam- a következmény nem érdekel, s az sem, közben milyen sebet kapok.


______________


In these dreams that should end,
our goodbye is blooming.
owaru hazu no yume ni
sayonara ga saiteru

rAnIL & kRáZuS tHeMe SoNg


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Ranil_Carrolobacco
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 28
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   Szomb. Ápr. 09, 2011 1:35 am

A küzdőteret LEZÁROM. Ajándékotok 500 LP és 1000 ryou.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása   

Vissza az elejére Go down
 

Slarin és Ranil – Idegbaj kisasszonyok összecsapása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-