HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Sierashi vs Miyanaga

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Sierashi vs Miyanaga   Szomb. Okt. 30, 2010 5:53 am

Kéne valami értelmeset is csinálnom. Bár az edzést már újrakezdtem, de így is rengeteg szabadidőm van. Ha lenne póttestem az nagyban megkönnyítené a dolgomat, de nincs. Na mindegy, majd csak történik valami előbb-utóbb. Már napok óta bolyongok ebben a városban céltalanul, várva hogy beleakadjak egy shinigamiba és megpróbálhassak szerezni valamennyi információt, de elkerül a szerencse, még a lidércek sem abajgatnak, bármit is teszek. Csak az az emberlány. Szegény, a végzetébe futott bele azzal, hogy összeakasztotta velem a nemlétező bajszát, sajnos nem tudtam megakadályozni, hogy baja essen. Én ugyan nem tettem vele semmit, de ez a bigyó a fejemben... azt hittem már irányítom, de ezek szerint mégsem. Sebaj, megoldom, miért pont ezzel vallanék kudarcot? Akkor is én leszek a domináns személyiség, ha a fene fenét eszik is, az ilyen kihívások elől sosem hátrálok meg, és sosem vesztek Cool Jól esne mondjuk, ha ez az egész nem úgy hangzana mintha elmebajos lennék Surprised Mondjuk az is ilyen lehet, mármint amikor el van nyomva egy személyiséged és csak figyeli az eseményeket, amik a külvilágban történnek anélkül, hogy be tudna avatkozni. Kissé morc vagyok a bankaiomra, amiért ilyen képességet adott, nem használhatom felelőtlenül, mert még a végén hozzám vág valami más meglepit is Surprised Lehet attól a Yuitól is kaptam valamit, bár se csuklópengét nem sikerült még megidéznem, se láthatatlan pajzsom nincs. Nem mintha szükségem lenne bármelyikre is, mire mennék mondjuk két pajzzsal? Semmi értelme.
Egy méretes ásítás után tápászkodtam fel a padról, ahol eddig ültem, és egy jóleső nyújtózkodás után kényelmes léptekkel indultam el a belváros felé a folyópartról. Azon logikát követtem, hogy ahol sok ember van, ott nagyobb esély van rá, hogy megjelenik egy hollow, és ahol lidérc van, ott előbb-utóbb lesz shinigami is! Vág az eszem, mint a borotva, semmi kétség Cool A csípős, őszi széltől meg-megborzongtam, nem valami meleg ez a ruha, pedig a shihakushoum mellett ott van a haorim is. Egy sál még minimum kéne ahhoz, hogy ne fázzak, de az sem elhanyagolható szempont, hogy így legalább próbára tehetem a tűrőképességem. Ahogy haladtam az utcákon, körülöttem egyre nagyobb lett a forgatag, családok, párok, haveri körök, magányosan kóborló alakok vettek körbe, de engem persze leginkább az ellentétes nem társaságát nélkülöző nőnemű egyedek érdekeltek, még ha jelenleg csak nézelődés szintjén is. Kicsit nehézkes úgy az ismerkedés ugyebár, hogy a másik fél nem lát, arról nem is beszélve, hogy bármikor közbejöhet egy hollow felbukkanása, és hiába szeretek lányok körében tartózkodni, most az első és legfontosabb dolgom, hogy felvegyem a kapcsolatot Soul Societyvel - még ha nem is direktben. Tudnom kellett, hogy mi ott a státuszom jelenleg. Meg hát vazz, azt sem tudom mennyi ideig voltam fogságban Surprised Nem úgy néz ki, hogy csak pár évig. Ekkora változás nem következhetett be az emberi világban egyik pillanatról a másikra, de kétségtelenül pozitív a fejlődés, például ami a lányok ruházatát illeti szemöldökrángatás Egy dolog viszont nem változott, még mindig ugyanúgy átmennek rajtam az emberek, mintha levegő lennék, ami persze nem is csoda, nem atomokból állok hanem lélekrészecskékből. Legalább nem kell kerülgetnem vagy folyamatosan a lábam elé figyelnem. Ám ahogy elmennék egy újabb járókelő mellett, meglepetésemre a válla beleakad az enyémbe, azaz a gyengébbek kedvéért összeütköztünk.
- Warui... - kezdenék el mentegetőzni, de hamar kapcsoltam - Álljunk meg egy pillanatra, te látsz engem? Szuper, végre valaki akivel tudok kommunikálni! Miyanaga Kyousuke, rokubantai taichou, yoroshiku!
Villantottam meg háromszáz wattos mosolyomat bemutatkozásként miközben kezet nyújtottam az idegen férfinak. Érzékeli a szellemvilágot, nem eresztem a fickót, amíg meg nem tudom, hogy van-e valami számomra hasznos információja, nem érdekel hogy ha sürgős dolga van vagy antiszociális. Csak abban nem voltam biztos, hogy van-e ahhoz jogom, hogy kapitányként mutatkozzak be, de ilyen apróságokon nem fogok fennakadni. Persze ki tudja, ha fogalma sincs mi az a Gotei 13, akkor aztán marhára sokat jelent számára a rangom... volt rangom... vagy mittomén most mi vagyok >< De én érzem, hogy ez az alak hasznos lesz számomra, másképp mi az istenért ütköztem volna vele össze, ha nem azért, hogy megoldja a jelenlegi legégetőbb problémámat, nem de bár?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szomb. Okt. 30, 2010 7:41 am

Fájdalmas ugyan bevallanom ezt, de tökéletesen elszoktam az éjszakai élettől. Először nagyon is jó ötletnek tűnt kimozdulni otthonról, egy kicsit szórakozni menni és végre elfeledkezni az összes égető problémámról, már ha csak egy rövid időre is. A Karakurában eltöltött hónapok alatt elég behatóan megismerkedtem a várossal, így tisztában voltam vele, hogy hova is járnak a fiatalok. Igazán kirittyentettem magam, ráadásul még egy új zakót is vettem a nevezetes esemény alkalmából, egyértelmű volt, miszerint felszedek valami fruskát. Nagyszerűségem teljes tudatában indultam meg, majd lépteimet a legfelkapottabb szórakozóhely irányába kormányoztam. A bejutás nem volt kérdéses, elég szép summa lapult a zsebemben, ráadásul kétségtelenül egy elkényeztetett úrikölyök benyomását keltettem. Minden tökéletesnek indult, azonban ismét megmutatkozott, miszerint már nem vagyok mai gyerek. A zene idegesítő volt, valamint egyetlen lánnyal sem tudtam közelebbi kapcsolatot létesíteni, mivel meg se hallották, amit mondtam. Mérgelődve kértem ki italaimat egymás után, melynek egyenes következménye volt a részegség. Ezzel nem is lett volna probléma, hisz’ kit zavartam volna bánatomban iszogatva, ám az egyik kigyúrt állatnak nem tetszett a képem, mert a nője egyfolytában Engem stírölt. Yakuza volt a szerencsétlen, azt gondolta meg tud félemlíteni, ám sajnálatos módon csalódást és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket kellett Neki okoznom. Ezután persze kidobtak a klubból, csak mert eltörtem néhány csontot, nagy dolog. Rolling Eyes Mostantól kizárólagosan nyugdíjas házakba járok, ott remélhetőleg nem akar senki sem megölni. Ámbátor egy feldühödött, járókeretes bácsikával nem mernék ujjat húzni, volt már szerencsém közelebbről is megismerkedni a vének szatyorforgatási tudásával.
Nos, ilyen akciódús hajnalt tudhatok magam mögött, most pedig mogorván, karikás szemekkel gyalogolok haza, hogy végre megpihentessem elfáradt tagjaimat. A lábaimat már alig érzem, talán rossz ötlet volt lecserélni a tornacsukát egy elegánsabb darabra, viszont az összképre adnom kellett, nem is gondoltam arra az eshetőségre, mely szerint nem egy kényelmes hotelszobában fogok éjszakázni valami ledér hölgyemény társaságában, hanem egész éjjel keringeni fogok a városban, mint egy holdkóros. Érthető okokból semmi kedvem nincs a társasághoz, így ügyesen kerülgetem a Velem szemben hömpölygő tömeget, ami agyatlan robotként araszol a munkahelyére, ahol minimálbérért még a szart is kidolgozza magából. Fejcsóválva szemlélem a sok idiótát, bár itt-ott feltűnik egy-egy szemrevalóbb teremtés is, s meg kell mondjam, imádom a rövid iskolai egyenszoknyákat. Csendes szemlélődésem persze nem mehet végbe, mert ez nem egy olyan nap. Alig fordítom vissza arcomat a menetirányba, valami bunkó máris Nekem jön, csupán különlegesen jó egyensúlyérzékemnek, valamint erős testfelépítésemnek köszönhetően nem pattantam le támadómról, mint a gumilabda a falról. Úgy érzem, ez az utolsó csepp a pohárban, itt a vége tűréshatáromnak. Már venném is a nagy levegőt, amivel elküldöm a búsba ezt a szerencsétlent, amikor tekintetem megakad a hófehér köntösön, ami csak egyet jelenthet. Ez a nyurgaképű, cingárgyerek egy Őrosztagos főmanusz. Jól láthatóan fogalma sincs kilétemről, elég elkeserítő a Gotei 13, hogyha még a vezetők sem képesek felismerni a körözött bűnözőket. Biztosan istenesen be van füvezve, mert úgy szorongatja a kezem, mintha gumiból volna. Jobbnak látom megszüntetni eme kontaktust, mielőtt még túlságosan belelovalja magát az örömködésbe.
- 8. osztag ex-kapitány, Sierashi Yuusuke. – mutatkozom be magam is szűkszavúan, míg egy alig észrevehető kézmozdulattal feloldom a kidout, ami elrejti a hátamra erősített lélekölőt. – Megtudhatnám, mi járatban van errefelé, Taichou-san?
Ez egy nevetségesen könnyű összecsapásnak ígérkezik, már ránézésre is magasan túlszárnyalom a haoriban feszítő bohócot. Mostanában már mindenkire ráaggatják a hentes köpenyt, aki kicsit ért a harchoz, bezzeg az Én időmben még némi tudás is kellett hozzá, s nem kevés vezetői hozzáértés. Nos, ha másra nem is lesz jó, legalább meghallgatom a legfrissebb híreket a Seireiteiből, mielőtt még visszahajítanám a szeretett világába. A járókelők már fel sem veszik, hogy ismét a semmivel társalgok, úgymond nevezetességé váltam a környéken, mindenki csak szellemekkel suttogónak hív, pedig nincs is hosszú barna hajam és melleim se nőttek. Mindenesetre akkor sem ugrik szét a tömeg rémülten, amikor szemmel alig követhetően előrántom Zanpakutou-mat, majd halálos precizitással szegezem áldozatom nyakának. A lehető legrosszabb pillanatban kapott el, amúgy nem szoktam ilyen bunkó módon rátámadni az összes shinigamira, akivel összehoz a balsors, ám ez a mostani egy kivételes alkalom, s a csávó is elég ellenszenves számomra, így egy cseppnyi megbánást sem érzek tettem miatt. Míg szándékozik válaszolni, gyorsan előkaparok egy cigarettát, azután balom mutatóujján megidézek egy néma Haient, amellyel később beizzítom az energiarudacskámat. Hamarosan már száll is a füst az ég felé, ezáltal jómagam is lenyugszom egy kissé, ellenben nem feledkeztem meg kérdésemről, ezért tetetett érdeklődéssel pöfékelek tovább. A nevét sajna már elfelejtettem, mostanra csak a fontos információk ragadnak meg az agyamban. Neutral

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Vas. Okt. 31, 2010 5:17 am

Húha, nagy örömömben sikerült levetkőznöm az összes elővigyázatosságomat o.O Hát, legalább gyorsan kiderült hogy mi a véleménye rólam Soul Societynek. Mondjuk nem hittem volna hogy ha összefutok egy halálistennel, az rögtön egy kapitány lesz, ez igencsak megnehezíti a dolgomat, de nehezen tudtam elképzelni, hogy egy efféle zöldfülű kölyök ártani tudjon nekem. Sebhelyes ábrázata ugyan arról tanúskodik, hogy túl van már egy-két csatán, de olyan nagyszerű nem lehet mint én, hiszen anno én legyőztem egy adjuchas-szintű hollowot teljesen egyedül Cool Plusz a neve sem ismerős, ergó tuti nem valami legendás vérvonal szülötte. Jó, én sem, de az most mellékes, engem a tehetséges tett kiemelkedővé, egyformán magas szinten űzöm mind a négy harcstílust, semmiből sem vagyok gyenge.
- Kerestem valakit és meg is találtam. Bár nem számítottam kapásból efféle fogadtatásra, de ha harcolni akar a tejfölösképű kolléga, akkor nem fogok visszakozni. Javaslom váltsunk helyszínt, nem akarok ártani az embereknek.
Vigyorogtam továbbra is a férfi képébe, miközben felemeltem a karom és félretoltam a nekem szegezett pengét. Az utca kövéről elrugaszkodva a magasba szökkentem, így kezdve meg a helyváltoztatás procedúráját, és kis keresgélés után végül egy emeletes ház tetején kötöttem ki, ott bevárva ellenfelemet. Ha így áll hozzá a személyemhez a taichou, akkor felesleges kibújnom a küzdelem alól, úgy sem fog tágítani, és amíg szépen elverem, addig legalább kitapogatózom a nekem kellő információkat. Egy már megvan, nem fogadnának tárt karokkal, ha megpróbálnék visszamenni a Tiszta Lelkek Városába, szóval akkor gondolom kapitányi címemnek is annyi. Pedig annyira jól áll a haori, amíg nem kényszerítenek rá, addig le nem veszem, az biztos Surprised
- 8. osztagot említettél ugye? Mondd, Kyouraku Shunsuival mi lett?
Kérdeztem Yuusukétől, miután megérkezett ő is, eközben pedig szép lassan előhúztam hátam mögül zanpakutoumat, kiélvezve az adrenalinnövelő fémes búgást, mely megütötte a füleimet a folyamat közben. Magabiztos mosolyra húzódott a szám, ahogy küzdőpozícióba helyezkedtem, az ellen a lány ellen nem akartam harcolni, mert mégiscsak egy ember volt, de most más a helyzet. Most vissza akarnak vinni, és semmi kedvem a Soukyokut testközelből látni működés közben o.O Ráadásul ellenfelem kapitány szintű, tehát még csak attól sem kell félnem, hogy a bankaiom hozzám vág egy meglepit győzelmem után. Csupán azt véltem furának, hogy a férfi nem lépett ki a póttestéből, de ezek szerint gondolom fejlesztettek pár dolgot, amíg "aludtam" és lehetségessé vált a harc így is.
- No, remélem felkészült az uraság, nem szeretnék túl könnyen nyerni, abban nincs elég élvezet ^^
Toltam fel a szemüvegem az orromon, majd előreléptem és magasan a levegőbe szökkentem. Kidouval szándékoztam nyitni, így kardommal megcéloztam a kapitányt, és a "Gaki Rekkou" szavak kiejtése után elégedetten figyeltem, ahogy a penge hegye körül megformálódik a zöld korong, amiből aztán számtalan zöld energiasugár lőtt ki, mind-mind Yuusukét célozva. Igen gyorsnak kell lennie annak, aki mindet ki tudja kerülni Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Vas. Okt. 31, 2010 8:24 am

Megjegyzésére egy hitetlenkedő horkantást kap válaszul, nem tudom, kinek képzeli magát ez a kölyök. Tejfölösképű? Még életemben nem láttam, azonban már sikerült levonnom a következtetést, miszerint ezt az újoncot sem kedvelem. Túlságosan a fejébe szállt a hatalom, amivel a magas rang jár, egyszerűen nem képes reálisan felmérni a kettőnk között lévő különbséget. Javaslatát hallva egyetértően bólintok, s míg Ő könnyedén felszökken a zsúfolt utcáról az egyik emeletes ház tetejére, addig Nekem kell egy kis kerülőt tennem, mivel póttestemet nem szándékozom levetni, így is tökéletesen tudok harcolni. Tekintetemmel követem a nagyképű alakot, majd miután befordultam az egyik sikátorba, már semmi akadálya nincs, hogy jómagam is kövessem. A Gotei 13-ban egyedül Hanae-chantól tartok, nincs más személy a Seireiteiben, aki képes lenne felvenni erőmmel a versenyt, ebből kiindulva ez a majom sem jelenthet kihívást számomra. Az utolsó slukk elszívásával egyidejűleg landolok az építményen, ezt követően pedig lazán ellövöm a használhatatlanná vált csikket, s remélem, nem gyújt fel semmit a lenti kisutcában, mert elég szemetes a környék. Valljuk be, Karakura tisztasága nem épp a legjobb, írni fogok az önkormányzatnak, hisz’ ezen sürgősen változtatni kell. Kérdését nem tudom mire vélni, az öreg Shunsui már évekkel ezelőtt nyugdíjba vonult, azóta nem egy személy követte már Őt a kapitányi székben. Emlékeim szerint Én voltam a második a sorban, előttem pedig egy nő birtokolta ezt a címet, kinek nevéről már megfeledkeztem, azonban egykori hadnagyom fülig belé volt bolondulva, szóval biztos jó nő lehetett, de szerencsémre előléptették, így szabad utat nyitott Nekem, amiért végtelenül hálás vagyok. Szerénység nélkül állíthatom, Kyouraku büszke lett volna Rám! Cool
- Már legalább egy évtizede nem teljesít szolgálatot. Hol éltél eddig, egy barlangban? – érdeklődöm nem kevés gúnyt vegyítve hangomba, mivel úgy érzem nem tart egyenrangúnak. – El kell keserítselek, de kettőnk közül nem Én leszek az, akivel most fel fogják most törölni a padlót. Nem tudom mikor neveztek ki, azonban hamarabb fel kell kelned ahhoz, hogy felülkerekedj az egyik legnagyobb Taichou-n, aki valaha szolgálta a Tiszta Lelkek Városát.
Nem kiabálok, szavaim mégis fenyegető éllel csattannak a pillanatnyi csöndben. A katana érces búgását hallva erősebben megmarkolom saját fegyverem tsukáját, Ellenben a várt lépés helyett gyorsan a magasba szökken, azután egy számomra ismeretlen kidouval nyit. Felvont szemöldökkel figyelem a Felém közelítő zöldes fénynyalábokat, lövésem sincs, hogy mi lehet ez, ennek köszönhetően a lehető legerősebb védekezést húzom elő tarsolyomból, amit eddigi pályafutásom során elsajátítottam. Lélekenergiám egy másodpercre ezüstösen kékben felvillan alakom körül, miközben elmémen végigszalad a „Bakudou 81: Dankuu!” parancs, aminek köszönhetően láthatatlan védőfal emelkedik előttem, amelyen egyszerűen semmisé lesznek a lövedékek. Elégedett vigyorral lépek át pajzsom széthulló darabkáink, mialatt már koncentrálom is saját támadásomat szabad bal kezembe. A Raikouhou izzó fergetegként csap ki a már előbb is említett testrészből, hogy aranysárga fényével egy nagyobbacska lyukat égessen ellenfelem mellkasába. A becsapódás után felszabaduló füstfelhő miatt látómezőm szinte minimálisra csökken, ám tisztában vagyok vele, miszerint ellenfelem nem patkolt el. A haori nem csak egy igen drága kelme, hanem a megfelelő erőszintet is jelképezi, ezért egy Bankaira mindenképp számítanom kell, persze csak abban az esetben, ha nem sikerülne korábban mozgásképtelenné tennem a fickót. Úgy érzem, ez megfelelő bemutató volt, ennek hála talán realizálódik benne, mennyire is különbözik a súlycsoportunk. Nem vagyok szerény alkat, viszont ez a férfi még Rajtam is túltesz, pedig ez már nagy szó. Egy felfújt hólyag, nem csodálnám, hogyha önmagától is képes lenne lebegni, mindenféle technika nélkül. Most biztosan inába száll a bátorsága, s fejvesztve menekül majd vissza a Főkapitány hakamájának aljához, segítségért könyörögve. Felőlem az egész pereputtyot a nyakamba szabadíthatják, akkor sem tudnak legyűrni!
- Szóval 6. osztag, ugye? – intézem kérdésem a felhőhöz ezúttal valós érdeklődéssel, mivel érthető okokból sosem került szóba a megnevezett divízió. – Suzumiya Shoko netalán tán meghalt volna?
Az említett shinigami Velem egyidőben teljesített szolgálatot a Gotei 13-ban, s elég jó kapcsolatot alakítottam ki Vele, persze még mielőtt dezertáltam volna. Utolsó emlékem az ősz hajú sráccal kapcsolatban a szellemkastélyban történt bounto-mészárláshoz köthető, amire mind a mai napig életem egyik legrosszabb tettjeként gondolok. Abban az időben teljesen kifordultam önmagamból, leginkább hollow énemre hasonlítottam, holott olyan soha sem szeretnék lenni. Szívtelennek fog tűnni következő kijelentésem, de akkor tanultam meg igazán elvonatkoztatni a személyes érzéseimtől és csak a feladatra koncentrálni. A Sors Dárdájának megszerzéséhez is pont erre van szükség, hisz’ a világ jövője forog kockán!

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Hétf. Nov. 01, 2010 1:16 am

Remek humora van ennek a krapeknak, minden szó ami elhagyja a száját, röhögést csal ki belőlem Surprised Legalább azt megtudtam tőle, hogy a legkevesebb idő amit fogságban töltöttem az tíz év, de gyanítom több is lehetett ez Emberi Világ különbségeiből adódóan. Plusz jó tudni, hogy mindenki kedvenc szoknyapecére nem elpatkolt, hanem csak visszavonult, elég nyugtalanító lett volna, ha őt le tudja valaki győzni. Mindenesetre Yuusukét nem kell félteni ha önfényezésről van szó, elég nagy egóra vall minden idők egyik legnagyobb kapitányának neveznie magát legfeljebb mindössze egy évtizednyi kapitánykodás után scratch Én se voltam ugyan tovább kapitány, de hősies és nagyszerű tetteimnek köszönhetően ÉN joggal nevezhetem magam legendás kapitánynak... aki most menekülni fog. Egy fenét, szembeszállok én még Yama-apóval is ha a szabadságomról van szó, nem igazság hogy amiatt ítélnek el, amiről nem tehetek! Surprised
- Jó humorod van öcsi Wink Nálam korábban senki sem kel, tehát én vagyok a tökéletes ellenfél számodra Cool
Fenyegető hangneme alapján úgy vélem hogy kicsit túl komolyan veszi a dolgokat, harc közben nem szabad görcsölni, élvezni kell minden pillanatát. Védekezése és visszatámadása alapján két következtetést rögtön le tudok vonni: az egyik az, hogy kidou-specialista, hiszen szavak kiejtése nélkül is képes magas szintű mágiákat alkalmazni, a másik pedig az, hogy nem ismeri a Gaki Rekkout, mert ha ismerné, akkor valószínűleg nem egy Dankuuval védené ki így, hogy idézés nélkül indítottam útjára. Legalább elővigyázatos, ez egy jó pont, a felelőtlenség nem olyasmi amit díjaznának a Gotei 13-ban. A sárga energianyaláb amit megindított felém, elég erősnek és gyorsnak tűnik ahhoz, hogy inkább ne vesződjek védelem felállításával és csak szimplán elkerüljem, különben is ciki lenne ugyanazt a technikát használni, amit ő épp az imént használt, mivelhogy így shikai nélkül más védelmem nem nagyon van a 81-es számú bakudounál :/ A pusztító mágiához mindig jobban értettem, és akárhányszor megfogadtam, hogy tanulok valami hasznos bakudout, mindig közbejött valami. Annyi baj legyen, ilyen távolságból nem fogok megizzadni egy kitérő manővertől az én sebességemmel Cool A becsapódás okozta porfelhő rejtekét kihasználva egy Fushibit alkalmazva elrejtem lélekenergiámat és a lányok számára igazán vonzó testemet is láthatatlanná teszem, majd közvetlenül Yuusuke háta mögé shunpózok.
- Hová nézel, he? Bocs, de én nem ismerek semmiféle Suzumiya Shoukót. Hyouga Seiran.
Fedtem fel a jelenlétemet hangommal, és késlekedés nélkül a szeme közé nyomtam a katanám éléből kicsapódó jégvihart. Ezt védd ki, nyehehe Twisted Evil Szó szerint az arcára fagyasztom az önelégült vigyorát, lefotózom, és megmutatom neki hogy mekkora lúzer. Még hogy minden idők egyik legnagyobb kapitánya, ugyan már Rolling Eyes Viszont nem hagy nyugodni, és egyre inkább böködi a csőrömet, hogy valami nem stimmel. Az előbb lehet hogy nem viccelt a barlangos megnyilvánulásával és tényleg nem tudja hogy én ki vagyok? No de akkor miért emelt rám kapásból kardot? Különben is, annyira sokáig csak nem "aludhattam" hogy elfelejtsenek egy olyan híres-hírhedt hőst, mint amilyen én vagyok?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Hétf. Nov. 01, 2010 7:17 am

Biztos valami kriptából szökött ez a szemüveges bohóc, mert olyan technikákat nyomat, amikről eddig nem is hallottam. Nem kevés magabiztosságra vall, ha eddigi megmozdulásaim után is egyenlő ellenfélnek tartja magát, holott ez teljes abszurdum. A lélekenergia elrejtése valóban jó ötlet volt, azonban nem csak a hangja, hanem lépéseinek zaja is elárulta. Ezért is válik lehetségessé még időben felkészülnöm a kitérésre, így a természet törvényeit meghazudtoló gyorsasággal hajolok el a kicsapódó jégförgeteg elől, mely még így is megfagyasztja zakóm jobb vállrészét. Elégedetlen morgás kíséretében szökkenek megfelelő távolságba, miközben néhány csapással kiszabadítom karom felső részét a fogságból. Rendesen megfagyott a levegő, azt kell mondjam, kicsit váratlanul ért ez a támadás, de pánikra semmi okom. Ellenben az elgondolkodásra ad okot, hogy egyáltalán nem ismeri az elődjét. Jó, hallottam már olyan történeteket, melyek szerint az újoncok nem voltak tisztában a korábbi kapitányokkal, viszont egy Taichounak azért illene legalább névről ismerni a volt kollégákat, már ha az arcukra nem is emlékezhetnek. Nevetséges mit meg nem engednek maguknak a mai fiatalok, legszívesebben most azonnal rögtönzött illemórát tartanék ennek a ficsúrnak, ám sajnos szerény személyem sincs teljesen otthon ebben a témában. Tarkómat vakargatva indulok el Nekem balra, eközben katanám pengéjével vékony vonalat húzok a betonba útvonalam mentén. Töprengésem közepette tökéletesen kizárom a külvilágot, nem tartok túlságosan ettől a nagyszájú lúzertől; még ha álmomból keltenének ki, akkor is kin tudnám iktatni, ehhez kétség sem fér. Egy másodpercre megtorpanok, acélkékben játszó íriszeimmel pedig a 6. osztag vezetőjére összpontosítok.
- Melyik évszázadból szalajtottak, öreg? - szólalok meg nemtörődöm hangom, mialatt lélekölőmet ismét fenyegetően mellkasom elé tartom. – Eléggé el lehetsz tévedve, mert olyan egyértelmű dolgokkal nem vagy tisztában, amit még a legeslegutolsó tiszt is tudna. Kezdem azt hinni, hogy Te valójában valami imposztor vagy. Nem szép ellopni más haoriját, hallod-e!
Kétségtelenül egy nagyképű halálistennel hozott össze a sors, aki abban a tévhitben él, miszerint egy egyszerű köpeny felvételét követően máris rendelkezik azokkal az előjogokkal, amelyek megilletik a jogos tulajdonost. Természetesen Nekem ez már nem sokat számít, de azért mégis másképp nézek egy olyan személyre, akivel egykor együtt szolgáltam. Az ilyen férgek miatt tart ott a Seireitei, ahol, ez a pápaszemes idióta mindennek kinéz, csak megbízható irányítónak nem. Való igaz, kinevezésemkor Engem sem tartottak túl sokra, még saját hadnagyom is Nekem támadt, pedig életemben akkor láttam először. Lövésem sincs, mi lett azóta Kataijal, biztos megbolondult a sok papírmunkától és most lepkének képzelve magát szökdécsel valamelyik réten Rukongai határában. Az ideától önkéntelenül is elmosolyodom, azonban örömöm nem sokáig tart, mivel ellenfelem még mindig itt, valamint életben van. Vonásaimat ismét a kifejezéstelenség maszkjába rendezem, azután egy új stratégián kezdek el agyalni. Hozzám hasonlóan Ő is Kidou-specialista, viszont démonmágiái vagy túlságosan újak, vagy elképzelhetetlenül ősiek, ezek miatt fogalmam sincs, milyen hatással rendelkezhetnek, hiába mondja ki nevüket. Erőteljesebb fegyverekhez kell nyúlnom, amikkel feladásra kényszeríthetem. Némi gondolkodást követően ismét támadásba lendülök, szabad végtagom öklébe ismét reiatsut áramoltatok. Egy kombinált elképzelés született meg a fejemben, ami remélhetőleg sikeres lesz. Nem szabad elapróznom a dolgot, ezért nem is kívánok Byakuraiokat lövöldözni, az csupán energiapocséklás volna ehelyett erősen koncentrálok a „Bakudou 61: Rukujyoukourou!” és a „Hadou 73: Souren Soukatsui!” parancsokra. Amennyiben minden megfelelően működik, hat fénypallos fogja közrefogni, s abban az esetben, ha megpróbálná megtörni a béklyót, egy szép kis robbanás lesz a jutalma.
- Már ne is haragudj, de még bemelegítésnek is kevés vagy! – kiáltok ellenségem felé egy gúnyos vigyorral karöltve. – Kicsit önelégült kijelentésnek tartom, hogy egy magadfajta lenne a tökéletes ellenfél számomra. Ennyi erővel adjuchasokat is kaszabolhatnék hallomra, körülbelül ugyanannyi kihívást érzek a lidérccsürhe, valamint a Te megleckéztetésedben… :/ Elmúltak már azok az idők, amikor még volt Velem egyenrangú ellenfél.
Igazából ez az előbbi kijelentés egy kicsit sántít, viszont azt Kyousukenak nem kell tudnia. Elégedett vagyok művemmel, elég régen volt szükségem egy kombó-támadásra, leginkább szimpla technikákkal operálok, sokkal egyszerűbb és kevésbe fárasztó. Ám ha már egyszer elsajátítottam ezt is, akkor illik használni. Az Akadémia után a Kidoushuu szinte könyörgött, hogy csatlakozzak hozzájuk, azonban Nekem már elképzeléseim voltak, így fájó szívvel, de nemet kellett mondanom. Jobb is így, hisz’ nem is olyan rég űzték el onnan az egykori kapitányt, valami Shinobut vagy kit. Elég gerinctelen alak lehetett, legalábbis legújabb értesüléseim szerint Aizen beépített spiclije volt. Ebben a mai világban szinte már senkiben sem bízhat meg az ember, ezt a legfontosabb megtanulni. A másik dolog pedig, hogy ne húzz újat egy felbőszült vaizarddal kora délelőtt. Mad

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szer. Nov. 03, 2010 6:37 am

Nocsak, ez az alak lehet hogy mégis tud is valamit. Komoly bűvésztudományra vall egy ilyen nagy volumenű támadást így elkerülni közvetlen közelről, őszintén szólva úgy vélem meghazudtolja a fizika törvényeit a férfi tette. Úgy tűnik kidouval nem fogom tudni lelohasztani a harci kedvét. Ugyan nem mondhatnám hogy ez volt a legerősebb támadás, amit ezen a téren tudok, de közel van hozzá, szóval nem valószínű hogy értékelhető sérülést tudok okozni neki, hacsak nem lesz szerencsém Surprised Éppenséggel miért is ne lehetne mázlim egyszer harc közben? Eddig rendszerint tudásom égbeszökő brillianciájával nyertem meg küzdelmeimet, nem árt néha a változatosság! Igen, ezt a győzelmet be akarom mákolni *.* És be is fogom, ha én azt mondom!
- Háh? Becsületesen megdolgoztam érte, tudod én a kapitányi címet nem ivászaton nyertem, mint mondjuk te! Tudsz róla, hogy alkesz képed van? Surprised
Már csak a feltételezés is sértő rám nézve, hogy nem becsületes úton szereztem az egyenruhámat takaró kelmét, mely vezetői... khm... egykori vezetői pozíciómat hivatott jelezni. Így hát teljesen jogosan csipkelődöm én is, ha szópárbajt is akar folytatni a harc mellé, én állok elébe! Van ebben is bőven tapasztalatom Cool Viszont még mindig nem tudom, hogy Yuusuke poénkodik-e, vagy tényleg homályban van a kilétemet illetően? Ugyan honnan is tudhatnám milyen ripacsok szolgáltak utánam kapitányként? Egyik sem lehetett nálam jobb, ez teljesen nyilvánvaló, teljesen felesleges rájuk fecsérelni a szót. Elmélkedésem közben azért persze figyelemmel követem ellenfelemet, hiszen legyek bármennyire erős, szép és okos, na meg szerény is, a harcmezőn a figyelmetlenség az ember legnagyobb ellensége. Azonban összpontosítás ide vagy oda, a felemelkedő kézben villanó kékesfehér fényt követő jelenség ellen nem tudok mit tenni. Átkozott legyen aki kitalálta, hogy a démonmágiát nem csak pusztításra lehet használni! A hat fényrúd között mozgási lehetőségeim igencsak korlátozottak, így villámgyorsan szabadulási módszer után kutatok elmémben, és fel is villan a megfelelő ellenlépés. Az egyetlen probléma az, hogy ez a Rikujoukourou nem úgy néz ki mint az a Rikujoukourou amit én ismerek, habár abban biztos vagyok, hogy ez bizony a 61-es számú bakudou. Le is vonom a következtetést, hogy kombinált mágiával van dolgom, kérdés hogy mivel fűszerezte meg a fénybörtönömet. Szerencsére van időm ezen járatni az agyam, mert Yuusuke ostoba módon ahelyett hogy levágna a száját kezdi el koptatni. Süt róla hogy nem vesz komolyan, és azt hiszi hogy ezzel meg is nyerte a küzdelmet. Kétségtelen tény, hogy tudása a kidou területén igazán figyelemre méltó, korábban csak Kidoushuu-tiszttől láttam ilyen bonyolult és magas szintű technikát, ráadásul a legidegesítőbb a dologban, hogy mindezt némán hozta létre, emiatt pedig most totóznom kell.
- Adjuchasokat kaszabolni halomra? Jó vicc, láttál te már valaha menos grandét? Ilyet csak olyan mond, aki még csak a tankönyvben látott gilliant.
Jegyeztem meg teljesen komolyan, fennhéjázó kijelentései alapján azt hiszem nyugodtan bekategorizálhatom a férfit a beképzelt hólyag kategóriába. Némi időhúzási cél is dolgozik bennem amikor ismét megszólalok, de egyébként is úgy éreztem itt az ideje tisztázni a dolgokat.
- Mondd csak, neked komolyan fogalmad sincs ki vagyok, ugye?
Miután e szavakat kiejtettem úgy döntöttem, hogy itt az ideje befejezni a találgatást, és aktiváltam az efféle kötözős mágiák elleni fegyveremet, azaz a Hankit. A fényrudak technikám hatására tucatnyi apró darabkára törtek, ám felvillanásuk és az azt követő robbanás jelezte számomra, hogy rossz tipp volt a Soukatsui a kombináció második elemét illetően. Szívás egy detonáció közepében lenni, ez elég erőteljesen meg is látszott rajtam, ahogy lihegve a földre rogytam kisebb-nagyobb égési sérüléseimtől szenvedve. Azt hiszem ez most akkor azt jelezte, hogy vége a bemelegítésnek, szóval kardomra támaszkodva lassan fölkeltem romjaimból. Noha úgy éreztem kissé kóválygok és a fülem is csengett-bongott, mégis vidámság volt leolvasható az arcomról. Nem abból a fából faragtak, aki ennyitől sírva menekülne haza, innentől lesz ez a küzdelem érdekes és élvezetes Surprised
- Mekurumeke, Shinkyou...
Ejtettem ki vigyorogva a parancsszót a számon, felszabaduló lélekenergiám pedig felkavart és elsöpört a környékről minden füstöt és port. Mikor ismét láthatóvá váltam ellenfelem számára, kezemben már egy méretes kétélű csatabárddal pózoltam, melyet úgy nyújtottam ki Yuusuke felé mint Toldi Miklós azt a bizonyos rudat.
- Hajime no senkou, Kakera.
Nyitottam ismét szólásra a szám, előttem pedig lassan négy, kábé másfél méteres tükör tűnt fel a semmiből, melyeket egy istenes csapással zúztam azonnal sok-sok aprócska szilánkra, és ezek a kicsiny üvegdarabok egyszerre lódultak meg a kapitány felé közönséges shinigami számára követhetetlen sebességgel. Még holnap is húzgálni fogja a bőre alól a szilánkokat, ha sikerrel járok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szer. Nov. 03, 2010 10:50 am

Egyértelmű, Én pedig megvetem az alkohol mindennemű formáját. Eszemben sincs elhinni a sok hablatyolást, amit ez a pápaszemes muksó motyorász itt Nekem, olyan eredményeket sorol fel, amiket már tisztkoromban kisujjból meg tudtam csinálni. A kinézetemet ért sértő megjegyzést egyszerűen nem tudom komolyan venni, csak rá kell nézni, s rögtön lerí Róla, hogy csak az irigység beszél belőle. Persze nem mindenki lehet jóképű, ezzel tisztában vagyok, ellenben ha már szerencsétlennek a Gondviselés átlagos fejet adott, akkor nem kell fújni azért a másikra, mert az valamennyivel különlegesebb. Esetünkben sokkal, de itt most nem ez a lényeg. Való igaz, kicsit megviseltnek tűnhetek, mivel egy elég hosszú este van mögöttem, azonban véleményem szerint még így is simán bealázom, ebből kiindulva nem tudom mire fel pampog annyira. Másrészről észrevettem a tekintetében felvillanó tanácstalanságot, valószínűleg egy alacsonyabb szintű démonmágiára tippelhet, mivel magasabb szintű kombinációkat csak Kidoushuu képzett tagjai képesek létrehozni, de jelenleg egy kapitánnyal van dolga, aki szinte az össze shinigami művészetben tökélyre fejlesztette tudását. Kérdését meghallva akaratlanul is kitör belőlem a kacagás, ilyen jó viccet is régen meséltek már Nekem. Következő kijelentése azonban valós, tényleg lövésem sincs ki Ő, csupán abban vagyok végletekig biztos, miszerint azt a haorit lopta valahol, mert kizárt dolog, hogy ennyit romoljon a Gotei 13 színvonala két év alatt, mióta elhagytam a Seireitei-t. Ezzel egyidejűleg hanyatlásba taszítottam az egész város, álmaimban sem fordult meg elmémben a gondolat, mely szerint ennyire megsínylik lelépésemet. Ilyen vezetőséggel gyászos idők várnak Soul Societyre, de ezt már nem egyszer kifejtettem.
- Menos grandékat? – kérdezek vissza meglepődöttséget színlelve, azonban eme arckifejezésem hamar átvált a maró gúny álarcába. – Egy sem képes elegendő ideig életben maradni ahhoz a közelemben, hogy jobban megfigyelhessem Őket. Hallottál már az Espadáról? A legerősebb arrancarok gyülekezete, s ennek élén a Primera áll, aki mindközül a legnagyobb. Hiszed vagy sem, de már három ilyenen is felülkerekedtem, Nekem nemigen tudsz olyan ellenfelet mutatni Hueco Mundoban, akivel nem bírnék el. Aizen persze más tészta, viszont már csak idő kérdése és Őt is le fogom győzni. Másik kérdésedre válaszolva tényleg fogalmam sincs ki vagy, ám igazából nem is nagyon érdekel. Számomra egy újabb legyőzött ellenfél vagy, semmi több.
Alig tudom befejezni mondandómat, amikor megpróbálja megtörni a béklyót. Ezzel egyidejűleg lép működésbe a bakudou-ba rejtett hadou, aminek köszönhetően csakhamar eltűnik a monumentális robbanásban. Elég jó állóképességgel rendelkezik a kapitány, legalábbis ezt a következtetés tudom levonni, miután kiverekedi magát a füstből, s csak kisebb-nagyobb égési sérülésekkel gazdagodott. Normál esetben ennek a kombónak derékban ketté kellett volna szakítania, szóval ez nagy szó. Következő megfigyelésem szerint ez a csávó teljesen meggárgyult a találattól, vagyis úgy vigyorog Rám, mintha előrehozták volna a karácsonyt vagy mi az isten. Ismét hallatja a hangját, azonban szavainak semmi mással össze nem keverhető hatása van. Ez már nem Kidou, ez egy lélekölő feloldásának parancsszava. Gondolatomnak megfelelően máris érzem ellenfelem növekvő reiatsuját, amely elsodor minden törmeléket és egyéb zavaró tényezőt a küzdőtérről. A csatabárdot meglátva gúnyos fintor jelenik meg az arcomon, tudtam, hogy nagy tuskó, s íme, itt a fejsze is mellé. Következő cselekedetével négy egészalakos tükröt idéz meg, ebből is levonható a tanulság, miszerint egy végtelenül narcisztikus alkattal állok szemben. Támadása ellenben egész impozáns, más ellenféllel szemben talál esélye is lenne ezzel sérülést okozni, ám most Velem áll szemben. Első ránézésre nem is mozdulok meg, ennek hála már biztos elkönyveli magában a találatot, és ha ez így van, akkor bizony csalódnia kell. Ezüstösen kék lélekenergia fut keresztül Zanpakutoum felületén, miközben az idő lelassulni látszik. Természetesen a valóságban minden a normál kerékvágásban megy tovább, csak Én látom így a világot. Testem körül körülbelül másfél méteres körben egy tornádótölcsér kezd kialakulni, ami néhány másodperc alatt eltakarja alakom a kíváncsi tekintetek elől.
- Me ga sameru, Dotonryuu! Sabaku no Arashi! – kardom pillanatok alatt változik át igazi formájában, azonban egy tizedmásodpercen belül máris rengeteg apró, különösen éles kőszilánkra robban szét. Épp az utolsó pillanatban sikerült kiviteleznem az aktiválást, máskor sokkal gyorsabban kell reagálnom, különben jobban is megjárhatom. Nehezemre esik bevallani ugyan, de a két technika tökéletesen kiegyenlíti egymást, egyetlen lövedék sem képes eljutni se hozzám, se hozzá. Ekkor igencsak örültnek tűnő megmozdulásra szánom el magam, nem törődve különösebben a következményekkel. Villámtáncomnak köszönhetően ugrom be a fergetegbe, a Földsárkány pikkelyei persze rögtön körém gyűlnek, ám még így is beszerzek néhány csúnya karcolást. Szemmel alig követhetően jelenek meg Kyousuke felett, jobbomban az ismét materializálódó pallossal. Eszemben sincs töprengeni, inkább a lendületre bízom magam, s minimum tippelni tudok, hogy vajon csont vagy bárd fogja-e megállítani csapásom.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Csüt. Nov. 04, 2010 6:01 am

Nem akármilyen sokként hatottak rám Yuusuke szavai. Fogalma sincs ki vagyok. Fogalma sincs ki vagyok?! Hát nem tanítanak történelmet az akadémián? Nem vittem véghez olyan dolgokat, amik tananyaggá tettek volna? Nem forog már a nevem közszájon? Nem mesélik már a gyerekeknek a rólam szóló legendákat? Ennyire sokáig lettem volna fogoly hogy... hogy... egyszerűen elfelejtettek? Ez képtelenség, egészen biztos vagyok benne, hogy csak ez a ficsúr lógta el az akadémiai órákat és jár csukott fülekkel. Vallana is rá, amilyen beképzelt, biztos csak saját maga önfényezése érdekli, csak magába tudna beleszeretni, meg ilyesmik ><
- Szóval nem azért támadtál rám, mert felismerted bennem Soul Society ellenségét? Akkor meg mi a jó fészkes fenéért emeltél te rám kardot? Különben is, milyen kapitány vagy te, ha fogalmad sincs ki vagyok? Eh, pedig abban reménykedtem hogy kiderül hányadán is állok a Gotei 13-mal :/ Mindegy. Inkább azt mondd meg, mi az isten az az espada, az az arrancar meg az az aizen amiről hablatyoltál! Valami új ellenség? Már nem lidércek ellen háborúzunk?
Könnyen lehet, hogy hülyének fog nézni ezekért a kérdésekért, de ezzel már garantáltan nem rontok a rólam kialakult képen, így is semmibe vesznek. Sebaj, minél jobban lebecsül egy ellenfél én annál könnyebben tudok meglepetést okozni neki. A bankaiom ereje úgyis erre épít, csak könnyebb lesz őt legyőzni, ha arra kényszerít, hogy használjam zanpakutoum végső formáját. Látva azt, hogy miképpen hárítja szilánkjaimat, erre jó esélyt láttam, ugyanis úgy tűnt shikaiom ezen támadása pontosan kioltja az övét. Biztos azt hitte, hogy majd jól elhiszem neki, hogy hagyja magát eltalálni, nyilvánvaló volt hogy készül valamire, és azért nem mozdul. Mindenesetre elég jó összhangra vall lélekölő és használója között, ha így tudja irányítani támadását, nekem elég sok időbe tellett, míg tökéletesen elsajátítottam ezt a képességet, és bár az üvegdarabkák mozgása fölött nincs teljes hatalmam, azt mikrométerre pontosan meg tudom nekik mondani, hogy mit célozzanak ellenfelem testén, amikor útjára indítom őket. Ennyi szilánkkal és bigyóval a levegőben nem gondolná az ember, hogy van aki keresztül mer rajtuk shunpózni, de úgy tűnik Yuusuke rendelkezik az őrültség ezen fokával, csak hogy megtámadhasson. Egyre több párhuzamot vélek felfedezni közte és Daichi közt, annak az idiótának is kábé pont ennyi esze volt, és a beképzeltség is stimmel. Ha a férfi felszedne olyan... ötben kiló izmot, akkor már az alkatuk is hasonló lenne alighanem. Gyorsasága kellően meglepett ahhoz, hogy ne maradjon időm védekezni kardcsapása ellen, így a fegyver felhasította vállamat, a penge nyomán pedig vér fröccsent a világba testemből, beszennyezve egyenruhámat és haorimat. Legalábbis Mr. Én Vagyok A Legkirályabb szemében ez történt, így gondolom kellő meglepetéssel szolgált neki, hogy képem elhomályosodott, majd semmivé foszlott előtte. Valójában csupán az utolsó pillanatban sikerült eltáncolnom a támadás elől, igaz azt olyan gyorsan tettem, hogy ő úgy látta, ottmaradtam. Imádom ezt a shunpo-technikát, tökéletesen alkalmas a szivatásra Twisted Evil
- Még csak ragozni sem tudsz japánul, az agyad helyén káposztalé lötyög? Csodálom, hogy a zanpakutoud hallgat egy ilyen... "parancsra". Biztos erőszakra jártál az akadémián. Engedd meg hogy kijavítsalak, me ga samero lenne a helyes felszólítás! Nem, nem kell megköszönni, csupán kötelességemnek teszek eleget, mint ékes nyelvünk védelmezője.
Igazítottam meg a szemüvegem gúnyos szavaimmal felfedve hollétemet Yuusuke előtt, azaz mögött, hogy pontosabb legyek, majd meg se várva a reakcióját máris támadásba lendültem, és a magasba szökkenve szándékoztam elemi erővel lecsapni bárdommal a férfira. Ha elkerüli, és egy kisebb krátert teremtek a tetőre, akkor mindenképpen utánaküldök egy vízszintes csapást, ha meg hárítja, és a lábai alatt fog kicsit bemélyedni a talaj, akkor meg átlendülök felette és hátulról kínálom meg fegyverem éles pengéjével. Jé, talán most először csaphatnak össze a zanpakutouk ténylegesen Surprised
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Csüt. Nov. 04, 2010 9:21 am

Nos, akkor azt hiszem, ez ennyi volt. Képemen elégedett vigyorral veszem tudomásul a kifröccsenő vér látványát, amiből természetesen a ruhámra is jut egy kevés. Szitkozódva próbálom letörölni magamról, miután sikeres támadásom feletti örömömben kissé hátrébb lépdelek. Már épp raknám el fegyverem, amikor legnagyobb megrökönyödésemre a súlyosan sérültnek hitt férfi képe elmosódik, azután véglegesen is eltűnik. Hallottam már erről a technikáról, azonban még sose láttam használat közben. Nem kis sebességre vall úgy mozogni, hogy még egy élethű hasonmást is hátra tudjon hagyni. Kétségtelenül jobban ért a shunpóhoz, mint Én, csupán a hatalmas erőkülönbség miatt tudok gyorsabban mozogni. Valójában jómagam is a villámtánc mestere vagyok, minden képességem a gyorsaságra épül. Ennek köszönhetően reflexeim is fürgébbek az átlagnál, ezért is vagyok képes hárítani a felülről érkezett csapást, amelynek menetszele kisebb krátert képez az épület tetején. Elszámoltam magam, a lendület miatt nem tudtam tökéletesen hárítani a bárdot, ami ennek köszönhetően a vállamba mélyed, bíborszín vérrel itatva át pillanatok alatt zakómat. Ez egy drága kabát, szóval remélem, megtéríti a káromat, mert különben meg fogja emlegetni, amit Tőlem kap. Gúnyos élcelődését fel sem veszem, a szavak csupán megerősítésként szolgálnak, ha nem helyesen ragozok, akkor ez van, Dotonryuu érti, mit szeretnék, egy kis tájszólástól pedig nem dől össze a világ. Átlendülése már nem olyan váratlan, mint az előbbi próbálkozása, szóval egy gyors pördülés után lélekölőink ismét összecsapnák, ám ezúttal nem hagyom, hogy megsebezzen. Elmémben mégis a klónos eset előtti monológja jár, amiből le tudok vonni néhány következtetést. Ez a fószer azt se tudja hol van, s ami a legfontosabb, mikor.
- A Seireitei ellensége? Mi a fenéről zagyválsz itt össze-vissza? – kérdezek vissza értetlenkedve, miközben félszemmel leellenőrzöm vállam állapotát. Szerencsére nem túl mély a vágás, éppen csak felületi. – Mondd, nem csak pápaszemes, de még süket is vagy? Nem vagyok már kapitány, elhagytam a Gotei 13 köteléket. Azt hittem Te is egy újabb jelentkező vagy, aki megpróbál visszacipelni, természetesen teljesen feleslegesen. Aizen is taichou volt egykor, azonban olyan hatalomra tett szert, mellyel könnyedén leigázta a lidérceket és új erőket adott Nekik. Az arrancarok olyan hollowok, akik le tudták venni maszkjukat, ennek hála némi shinigami erőre tettek szert. Az Espada pedig azok gyülekezete, akik ezek közül is a legerősebbek.
Utálom ismételni magam, viszont Kyousukénak feltehetőleg értelmezési problémái vannak, talán nem is érti pontosan azt a nyelvet, aminek védelmezéséről az előbb olyan szenvedélyesen hablatyolt. Mindenesetre már nem érdekel, hogy ki fia-borja, megsértett és ezért lakolnia kell. Kétségtelenül elhamarkodott és botor lépésnek tűnhet olyan démonmágiához nyúlni, aminek működtetéséhez nagy lélekenergiára, valamint tökéletes irányításra van szükség, ellenben ezek közül mindegyikkel rendelkezek, ezért sem tartok különösebben a dologtól. Reiatsum kavargó orkánként válik láthatóvá testem körül, majd örvényleni kezd bal kézfejem körül. Néhány nagy levegővétel előzi meg az idézés elhadarását, itt nem szabad bohóckodnom. Gondolatban kimondom a „Hadou 91: Senjuu Kouten Taihou!” parancsot, de az szövegelésből már biztos rájött mivel áll szemben, ezzel csak gyengítettem kicsit rajta, mivel nem akarom az egész városrészt a levegőbe repíteni, holott képes lennék rá, ehhez kétség sem fér. Szavaimat követően több száz aranyló fénydárda indul ellenfelem felé, ahol egy pontban egyesülve, gigászi robbanás kíséretében tüntesse le ezt a beképzelt pojácát a föld színéről. Hirtelen jött túlzott agresszivitásomat ugyan nem tudom mire vélni, azonban kisebb bajom is nagyobb ennél jelenleg. Ez szinte kivédhetetlen attrakció, még a Dankuu sem képes megállítani egy kilencven feletti pusztító mágiát, mivel azokat igen kevesek tudják alkalmazni, ráadásul egy olyan csatában, ahol ilyenek repkednek, semmi értelme nincs védekezni, minden energiát az ellentámadásba kell fektetni. Valószínűleg jobban járt volna szerencsétlen csóka, ha nem akar mindenáron kérdezősködni, bár igazából a rengeteg félreértés vezetett el idáig. Szörnyű, mostanában olyan fiatalon halnak a kapitányok!
- Ég Veled, Miyanaga Kyousuke! – a végszóra azért csak eszembe jutott a neve, a végtisztesség azért Neki is kijár, ha már a maradványaiból nem lehet majd annyit összekaparni, amennyit érdemes lenne eltemetni. Újabb szál fekete cigarettát csúsztatok a számba, miközben Zanpakutoumat lazán pörgetve indulok meg hátat fordítva, ellentétes irányba. A robbanás hangjaiból egyértelmű a találat, igazából jó kis küzdelem volt, még ha rövid ideig tartott is. Nyugodtan pöfékelve szökkennék tovább a másik közeli épület tetejére, amikor érdekes érzésre leszek figyelmes. Normál esetben a shinigamik lélekenergiája rövid idővel a haláluk után eltűnik, egyszerűen megszűnnek létezni. Ezzel ellentétben a 6. osztag vezetőjének jelenléte nem múlik, csupán haloványabbá válik. Megrökönyödve fordulok vissza a detonáció helyszíne felé, s kardom suhintásával kísérlem meg eltüntetni a keletkezett füstöt. Ez még akár érdekes is lehet a végén…

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szomb. Nov. 06, 2010 1:59 am

No, hát ez mindent megmagyaráz. Szép kis változások mondhatom, egy egykori kapitány uralja a lidérceket, lol Surprised Erre tényleg nem tudok más reakciót adni, annyira nevetségesen hangzik ez az egész. De mivel ennek az alaknak nincs oka hazudni, ezért nincs más választásom, hinnem kell neki. Alig várom hogy képébe röhöghessek az első ilyen aranykárnak, amivel összefutok rofl Micsoda erőket birtokolhat az, aki képes leigázni a Hueco Mundo népét! Mit nem adnék érte, ha megküzdhetnék vele, ahelyett hogy ezzel a díszmajommal bohóckodok T_T Eleddig csak kidouban tudott fölém nőni, bárdommal egészen könnyedén megsebeztem, még ha a második csapásomat hárította is. Ha csak ennyire képes zanjutsu terén, akkor nem fog sokáig tartani a küzdelem, és annak nem örülnék hiszen ha nincs ló, jó a szamár is alapon nekem végül is megfelelt Yuusuke. Bemelegítésnek legalábbis elgémberedett tagjaimnak. Ezen túl most hogy tudom, ő nem akar visszavinni, most már tényleg csak a puszta szórakozás kedvéért harcolhatok, és olyankor vagyok a legjobb, ha felszabadultan tudom élvezni az ellenfelem gyepálását Cool
- De voltál kapitány nem? Tehát attól még hogy már nem vagy az, illene ismerned engem ^^"
Kötök beléje újfent csak mert miért ne? A büszkeségem nem engedi, hogy annyiban hagyjam egy ilyen zöldfülű tudatlanságát. Arra viszont már nincs időm, hogy ismertessem vele "bűneimet" mivel a megemelkedő lélekenergiából nyilvánvalóvá válik, hogy itt valami nagy tűzijáték készülődik, ráadásul idézéssel, szóval nem fog kímélni engem, bármilyen kidout is kezdett el kántálni. Ennek megfelelően jómagam inkább hátrébb ugrom, és én is elkezdek egy idézést mormolni, amelyet éppen azelőtt fejezek be, hogy a férfi körül sok-sok fénydárda jelenik meg.
- Bakudou no hachijuuichi, Dankuu!
Kiáltom, mire máris megjelent előttem az áttetsző kidou pajzs, amellyel védekezni szándékoztam. Azonban ahogy a dárdák elérték a mágiám felületét, az villámgyorsan repedezni kezdett, rádöbbentve engem arra, hogy amivel szemben állok az egy 90 feletti kidou o.O Ez a pacák meg van őrülve?! Valamiért nagyon berághatott rám, ha képes ilyet használni úgy, hogy tudja, csak egy félreértés az egész o.O Még ha el is rontotta, akkor is kiüt, ha meg nem, nekem annyi o.O Mintha lassított felvételben nézném, ahogy darabjaira hullott a kidoum, és ezzel együtt úgy éreztem, hogy valami átveszi a testem felett az irányítást és tudatomat bezárja egy kis sufniba a sarokban. Persze jól tudtam mi ez a valami, hiszen egyszer már átéltem ahogy a belső világomban tanyázó hollow átveszi a testem felett az irányítást. Bár a fájdalmat átélem, csupán tehetetlen nézőként figyelhetem azt, hogy a robbanás által szerzett súlyos, bizonyára halálos sebeim hihetetlen sebességgel kezdenek gyógyulni, és a szavakat sem én mondom ki, melyek közben elhagyják a számat.
- Úgy bizony, ég veled Kyousuke, egy öröm volt te nyomorék! Vissza se gyere! Te meg készülj fel, te másik nyomi, mert hamarabb megdöglesz, mint hogy ki tudnád mondani a bankaiod nevét. Én nem fogok veled cicázni, mint ez a lúzer, háh!
A maszkos alak mely a testemet bitorolja, valóban nem pazarolja az idejét. Rögtön Yuusuke mögé kerül, és addig csapkod a bárddal, amíg el nem éri hogy a két fegyver egymásnak feszüljön. Csontos száját ördögi vigyorra húzza, majd szélesre tátja, felfedve ellenfelem előtt a narancsos-pirosas energiagömböt, amely egyre növekszik és végül hatalmas erővel és sebességgel kilő egyenesen a férfi feje felé. A bennem rejlő lidérc sokkal erősebb és gyorsabb mint én, ellene már biztos nincs esélye a fickónak. Nagy kár, hogy átvette az irányítást, szerettem volna én legyőzni Yuusukét, és akkor az élete is megmaradna. De azt hiszem ezzel csak jól jár a Gotei 13, hiszen ő szökevény shinigami, aki ki tudja miféle bűnöket követett el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Vas. Nov. 07, 2010 12:23 am

Tökéletesen kivitelezett lépésemet egyszerűen lehetetlen volt kivédeni. Legalábbis nagyon hittem ebben, egészen addig, amíg meg nem éreztem a semmi mással össze nem keverhető érzést. Az eltűnő füstön keresztül megszemlélhetem támadásom eredményét, ezt egyszerűen képtelenség túlélni. Ettől függetlenül a pápaszemes él és virul, ráadásul sebei pillanatokon belül a múlté lesznek. Instant regeneráció?! Hihetetlennek tűnik, azonban mégis megtörténik. Sosem gondoltam volna, miszerint ez a szerencsétlen vaizard lenne, túlságosan visszafogta ahhoz az erejét, hogy efféle következtetést le tudjak vonni. Nos, valójában ez nem sokat számít, így legalább nagyobb kihívást nyújt legyőzni, mint amúgy lett volna. Elképesztően gyors, de azért Én se most tanultam meg járni, s shikaiomnak köszönhetően kétszer olyan sebes is vagyok, mint előtte. Az eszeveszett csapkodás a belső hollowok harcstílusára vall, egyszerűen nem képesek kimérten harcolni. Csapásait némi nehézség árán, azonban hárítani tudom, ekkor formálódik az energiagömb kitátott pofájában. Gondolkodás nélkül ragadom meg a torkát, azután testi erőmet kihasználva próbálom feljebb tolni a fejét, hogy még véletlenül se pörkölhessen meg azzal a Ceroval. Amint a halálsugár kivágódik a szájából, villámtáncomnak köszönhetően Én már a tető másik felén vagyok. Kissé lihegve a megerőltetéstől kísérlem meg egészében átlátni a helyzetet, azonban több helyen is homályos a kép. Egy ismeretlen kapitány, aki nem ismer se Engem, se Én Őt, mégis rendelkezik azzal az erővel, amit Aizentől kaptunk kölcsön. Talán egy új kísérlet végeredménye, ami feltehetőleg balul sült el, mivel elég könnyedén átvette az irányítást a fickó fölött. Mondjuk, ehhez kellett egy halál közeli élmény, ami jómagam szolgáltattam. Gratulálok, máskor is így fogom megoldani a problémákat, egy nagy bumm és utána minden rosszabb.
- Nagy szavak egy hozzád hasonló söpredéktől. – reagálok kijelentésére egyszerűen, attól hogy villog itt a maszkjával, nem fog Felém kerekedni. – Mielőtt még feltörölném Veled a padlót, érdekelne, milyen módon tett szert az a Keljfeljancsi ilyen erőre. Ha nem akarsz válaszolni, Nekem az is jó, akkor szétverlek és a probléma meg lesz oldva. Ja, és még valami… Naiyajin Dotonryuu!
Utolsó szavaim parancsként értelmezhetőek, hisz’ pillanatokon belül gigászi mennyiségű lélekenergia szabadul fel, ami ezüstösen kék oszlopba emelkedik az ég felé, néhány percre esti sötétségbe borítva az eget. Amint a fények ismét visszatérnek az eredeti felállásba, már új fegyveremmel válok láthatóvá. A durva kőfelület nyom nélkül eltűnt, tökéletesen megmunkált gyémántnak adva át a helyét. A faragvány visszahúzódott, most már csak egy dombornyomatra emlékeztető jel szimbolizálja a sárkány fejét. Tökéletes gyilkoló eszköz, nem is tudnék jobbat elképzelni magamnak ennél. Balomat lazán nadrágom zsebébe rejtem, miközben ráérősen lépek előre egyet és ezzel eltűnök a megveszett férfi szeme elől. Bankaiomnak köszönhetően immáron ötször olyan gyors vagyok, mint az első feloldást követően, itt már csak azok képesek rendesen követni a mozgásomat, akik hasonló hatalommal rendelkeznek, mint szerény személyem. Rémítő hirtelenséggel tűnök fel ismét Kyousuke előtt, kardomat pedig csapásra emelem. Újra megpróbálkozom azzal a kombinációval, amivel a klónját sikeresen kinyírtam, szóval egy méretes barázdára készülhet a mellkasára, mivel most biztosan elérem a célom. A penge végén lévő három tüske valószínűleg akkor is meg fogja sebezni, ha valamilyen módon mégiscsak ki tudná védeni támadásom, ám erre kevés esélyt látok. Ellenben ilyen iram mellett lassan tényleg le fogjuk rombolni ezt a városrészt, gyorsan ki kell találnom valamit, amivel ezt megelőzhetem. Attrakcióm eredményességével mit sem törődve tornázom magam a levegőbe, majd miután kialakítottam kettőnk között a megfelelő távolságot, egy démonmágia idézésének mormolásába kezdek. Ezen a szinten már nem szabad a hangtalanul kivitelezett Kidoukra bízni magam, mert a végén még megütöm a bokám.
- Bakudou 62: Hyapporankan! – fejezem be végül a kántálást egy kiáltás kíséretében, aminek köszönhetően fehéren izzó fénydárda jelenik meg szabad kezemben. A régi spártaiakat idéző mozdulattal hajítom el a technikát, ami félúton legalább kéttucatra sokszorozza magát. Találat esetén egy másik lekötőmágiával elszállítanám a helyszínről, azonban nem sok esélyt látok erre. Emlékszem annak idején Hacchi barikádja alól is könnyedén kitörtem, pedig Ő mérföldekkel jobb ilyen téren, mint Én, valamint a Kidoushuu hadnagyaként szolgált évekig. Néhány fogást ugyan megtanított, mióta a Vaizardlakban tengetem mindennapjaimat, de még mindig lenne mit tanulnom. Habár elértem shinigami létem korlátait, mégis vannak olyan dolgok, amiket még nem tudok. Jó példa erre az a shunpó-klónozás, amit még ellenfelem mutatott be küzdelmünk elején. A lidércerőket pedig még annyira se térképeztem fel, mint a többit. Valószínűleg Gargantát is tudnom kéne nyitni, viszont eddig egyszer sem sikerült. Talán beszélnem kéne Kisuke-vel, Ő mutálódás nélkül is képes átjárót nyitni Hueco Mundoba. Ámbátor amennyi füvet elszív, szerintem mindig más dimenzióban kering… Rolling Eyes

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szer. Nov. 10, 2010 3:27 am

Külső szemlélőként figyelni egy harcot, amit te vívsz. Meg kell mondjam, ezt az érzést még a gombakrémlevesnél is jobban utálom és sose fogom tudni megszokni. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy erőmet kölcsönvéve ez a Csonti igazán kemény ellenféllé válik bárki számára, és tulajdonképpen segít nekem nyerni, ami jó dolog, az már kevésbé hogy mivel nem én vívom a harcot, így nem tudom élvezni, ráadásul a hozzáállása miatt elég hamar véget ért eddigi mindkét küzdelmem, amelybe ő is beleavatkozott. Látva azt, hogy mennyire képzetlen, széles mozdulatokkal csapdos a bárdommal, ismét eszembe jutott, hogy mennyivel jobb lenne, ha nem akarná mindenképp átvenni a testem felett a hatalmat, hanem engedné hogy én irányítsak, míg ő megosztja velem az erejét. Azonban sajnos ez nem egy zanpakutou hanem egy hollow, így kénytelen vagyok elviselni az amatőr hadakozását amíg az akarata meg nem gyengül annyira, hogy visszavehessem az irányítást. Legalább némi stratégiája van, legalábbis jó ötletnek tartottam a cero bevetését így közvetlen közelről, de Yuusuke ezt is valahogy megúszta, akárcsak a Hyouga Seirant korábban. Már csupán ezért is kénytelen vagyok a férfit az eddigi legerősebb ellenfelemként aposztrofálnom, ami elég idegesítő tekintve hogy mennyire odavan magával ez az alak.
- Perceken belül meg leszel nyúzva, halottak kedvéért nem jártatom a szám feleslegesen.
Hallottam a választ a sebhelyes fószer kérdésére lidérc énemtől, és cseppet sem lepett meg hogy éppen ezeket a szavakat választotta. Nem hiszem hogy pontosan tudja, hogyan is vált kvázi a rabszolgámmá lelke, csupán a miértet ismerheti. Lélekölőm elég okos ahhoz, hogy elrejtse a kulcsfontosságú információkat az illetéktelen személyek elől még akkor is, ha belső világomban éppen nem ő a domináns fél, mint most. Az, hogy Yuusuke bankaira váltott azt ígérte, hogy Csonti sem fog sokáig tétlenkedni ezen a téren, az arcára kiülő eszelős vigyor is azt mutatta, hogy már előre iszik a medve bőrére. Védekezésre nem is figyelt, egyébként sem szokott, és az ellen a sebesség ellen amelyet a volt kapitány reprezentált nem is lehetett volna védekezni. Szó szerint elvesztettük őt szemünk elől, csapására pedig lehetetlen volt időben reagálni. Ám hiába a mély, méretes seb, az abban a szent pillanatban ahogy vérezni kezdhetett volna, már be is gyógyult, másik énem pedig vihogva csapott vissza. Yuusuke úgy kerülte el a támadást, mintha nem is tervezett volna tovább a közelemben maradni, és pillanatokon belül beigazolódott sejtésem, amikor most először végre hangosan is hallhattam egy mágia nevét. Virtuális fészpalmot követtem el azon nyomban, egy ilyen szintű kidou biztos nem lesz elég arra, hogy megállítsa ezt az elszabadult szörnyeteget, és a rudak hiába szegeztek a földhöz, néhány másodpercnyi erőlködést követően megrepedtek és darabokra törtek.
- Gyorsaság? Ennyi lenne a bankaiod? Szánalmas erőt kaptál a zanpakutoudtól, hallod-e, hullajelölt? Soha nem fogsz ilyen láma képességgel legyőzni, talpnyaló shinigami. Itt az ideje véget vetni a küzdelemnek. Hadd mutassam meg milyen egy valódi bankai! Saigo no Senkou, Kyoushitsu!
Miközben "beszéltem" kezem a levegőben úgy pörgette a bárdot, mint ahogy a helikopterek rotorja forog, bankaiom aktiválását követően pedig elsötétült az ég, és több tucatnyi tükör jelent meg a tetőn a férfi körül, mind-mind Yuusukét mutatva. A tükörképek kiszámíthatatlan sorrendben és gyakorisággal ugrottak ki a tükrökből és támadták meg ellenfelemet, ám mindegyikük jóval gyengébb volt mint ő, vagy mint én, erejük talán egy 3. tiszt szintjét képviselhette. Az egész technika lényege az, hogy az áldozat elkényelmesedjen, netán megunja az egészet miután már levágott néhány tucat áltámadót. Ám ekkor jött az a támadás, mely a legrejtettebb tükörből indult el és amelyiket én... azaz jelenleg Csonti képviselt, és ha még netalántán éber is tudott maradni annyira a figyelme, hogy felfedezze, ez a tükörkép komoly erőt képvisel, nincs hová menekülnie a több millió szilánk elől, amely a szélrózsa minden irányából rázúdul, amint kivédi a valódi, szíve felé irányuló támadást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Pént. Nov. 12, 2010 9:35 pm

Nevetnem kell az elképzelésen, miszerint egy ilyen alantas féreg akár csak súlyos sérülést tudna okozni Nekem. A vállamon éktelenkedő vágás elhanyagolható, a Bankainak hála már nem is érzem. Testem hihetetlen iramban gyógyul, azonban nem annyira, mint ellenfelemé. Csapásomat lehetetlen volt hárítani, ezzel tisztában vagyok, ami mégis meglep az az, hogy a találatot követően nem telik el egy századmásodperc és máris olyan épp, mint amilyen előtte volt. Ez nem a szokásos értelemben vett azonnali regeneráció, sokkal gyorsabb annál, valamint vaizardnál ilyet még egyszer sem láttam. Igazából számítottam egy ilyen válaszra, még akkor is, ha valóságalapja körülbelül Oprah népszerűtlenségével egyenlő. Lefitymáló kijelentését nem is veszem magamra, lélekölőm második szintje sokkal több mindent rejt magában, mint ahogy az első ránézésre tűnik. A gyorsaság csupán egyfajta plusz, amivel kiegészíti a többi képességemet, amelyek már nem sebességre építenek. Mindenesetre sérülésének ténye cseppet felbosszanthatta, mivel egy erősebb lélekenergia-lökettel karöltve Ő is átvált Bankaiba. Egy hollywoodi speciáliseffekt-szakértő is megirigyelné azt a műsort, amivel ez jár, az ég elsötétül, valamint körülöttem tucatnyi tükör jelenik meg. Mindegyikről saját, kissé nyúzott arcom tekint vissza Rám, ellenben nincs sok időm gyönyörködni, mivel hamar önmagamra támadok. Ez a legbizarrabb jelenség, amivel eddig találkoztam életem során, azonban nem ráz meg annyira a saját levágásom, hogy ebből hátrányom legyen. Ráadásul jól észrevehető a tény, mely szerint csak silány másolatai az eredetinek, valójában nyomomba sem érnek. Ennek köszönhetően küldöm egyiket a másik után a túlvilágra, vagy kitudja hova. Egy idő után persze ez is monotonná válik, jó lenne pontot tenni az ügy végére.
Lassan már eljutok arra a szintre, hogy ásítozva vagdalom le ellenfeleimet, amikor egy erőteljesebb reiatsulenyomatot érzek közeledni. Ajkaim gúnyos mosolyra húzódnak, ideje volt a főnök közbelépésének, gondolom egyértelművé vált számára a tény, mely szerint ilyen technikával Engem nem fog térdre kényszeríteni. A szívem felé irányzott döfést egy elegáns, felfelé tartó vágással gátolom meg, ám még mielőtt újabb barázdát rajzolhatnék hasonmásom mellkasára, valami váratlan történik. A tükrök hirtelen megrepedeznek, azután ezernyi darabra törnek. Gyors vagyok, ez igaz, viszont ennyi lövedékkel még nem volt dolgom. Sajnálatos módon a Sivatagi vihart se tudom alkalmazni, mert az csak Shikaiban működik, másrészről nem is bírna el ennyi szilánkkal. A felkockázódáshoz semmi kedvem nincs, ezért utolsó ütőkártyámhoz nyúlok, amivel kétségtelenül el fogom dönteni a harc végkimenetelét. Nem akartam a végsőkig elmenni, valószínűleg van olyan trükk a tarsolyomban, amivel ebből a kalamajkából egyszerűen ki tudnék kerülni, ellenben rohadt lusta és másnapos vagyok a gondolkodáshoz, szóval marad a „B” terv. Szabad bal kezemet a homlokom elé emelem, majd lélekszemcséket kezdek koncentrálni arra a pontra. Egy függőleges rántás után máris a képemen díszeleg a fekete-fehér csontmaszk, melynek hála lélekenergiám az eddiginél is magasabb szintre ugrik. A gyengébb tükördarabkák már reiatsum szelétől semmisé válnak, de túl sok van ahhoz, hogy ilyen módon mindet el tudjam pusztítani. Mutatóujjam hegyén ezüstkéken izzó energiagömb jelenik meg, ami hamar felveszi egy kosárlabda nagyságát. Talán még egy Espada hallsugarával is felér, habár ebben nem vagyok biztos, eddig shinigami tudásom fejlesztésére fektettem a nagyobb hangsúlyt, ám ezen a közeljövőben változtatni fogok.
- Cero! – hangom torzan, természetfelettien cseng, köszönhetően a belső lidércnek. Szerencsére már elég magabiztosan tudom kezelni ezt az erőt, valószínűnek tartom, hogy Seisuke inkább lepacsizna Kyousuke homoki férgével, s utána közös erőbedobással akarnák elpusztítani Karakura városát, mintha nem lenne más település a világon. Ettől függetlenül próbálkozásomat siker koronázza, mivel számottevő csökkenés figyelhető meg a pengék számát illetően. A maradék elől egy könnyed villámtánccal lépek olajra, viszont egyet-kettőt még így is oda kell csapnom, ha nem akarok üvegcserepet a faromba. A meglepődöttség gondolom általános lesz a megmozdulásomat követően, nem csak a 6. osztag egykori kapitánya az, aki tart a lelkében egy kis háziállatot végszükség esetére. Ám kétségtelenül nem olyan módon szerezte, mint én vagy akárki, akit ismerek, mert akkor már réges rég felvette volna a kapcsolatot Uraharával, Ő a szakértő a Hógolyóval kezelt halálistenek terén.
- Te sem gondolhattad komolyan, hogy ennyivel el fogsz tudni intézni… - szólalok meg gúnyosan, miközben maszkomat a fejem oldalára tolom. – Veled ellentétben az Én szavaim nem csupán a felesleges mellébeszélést szolgálják. Megmondtam; a leghatalmasabbak egyike vagyok, aki valaha is betette a lábát a Soul Societybe!
Felkiáltásomnak egy erősebb lélekenergia-lökéssel adok táptalajt, ami mázsás súlyként nehezedhet ellenfelemre. Hihetetlen lehet ellenségem számára, de még ennél is van nagyobb erő a tarsolyomban, azonban a SenBankai-t ilyen körülmények között nem fogom alkalmazni, megvédeni, nem pedig lerombolni akarom a környéket. Ehhez viszont a szavak már kevesek, így az előző támadásomhoz hasonló sebességgel lendülök mozgásba, majd pontosan a másik maszkos előtt jelenek meg, azután egy halálosan gyors könyökössel küldeném a levegőbe. Az ütés eredményétől függetlenül shunpót alkalmazok, csupán annyi a különbség, hogy sikerességem esetén a levegőben kell szembe nézni kardommal, míg sikertelenségemkor a földön.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Csüt. Nov. 18, 2010 5:16 am

Láttam Yuusuke arcán az egyre növekvő dekoncentráltságot, ahogy saját klónjait sorban vagdosta lefelé, haladva az elkerülhetetlen vég felé. Ő a negyedik, aki bankaiom áldozata lesz, és pont úgy reagált ahogy anno az adjuchas, aki most testem birtokolva használta a technikát, illetve ahogy a 11. osztag kapitánya tette. Mindannyian nagyszerűen alájátszottak legerősebb képességem sikeres alkalmazásához, hiszen a Tükörszoba fő aspektusa a váratlanságban rejlik. Egyedül az a lány nem volt hajlandó lankadni bármennyit is "vártam" de nála annyival erősebb voltam alapból is, hogy esélye sem volt, csak én nem akartam bántani szemben a Csontival. Csupán az a meglepő számomra, hogy négyből semmi azoknak az aránya, akiket megrázott a saját képmásuk megölése. Pedig a pszichikai aspektus is egy igen kellemetlen része ennek a technikának, amelyet egyébként nem igazán szeretek, lévén tétlennek kell maradnom egy jó darabig, mégis eddig csupán olyanokkal szálltam szembe nemkívánt társammal, akiknek lelke elég erős volt ahhoz, hogy hezitálás nélkül végezzenek saját magukkal. Hollowom végül csak elérkezettnek látta az időt a támadásra, viszont ahogy egyre közelebb kerültünk ellenfelünkhöz, úgy temettem volna egyre inkább arcomat a tenyerembe, ha tehettem volna. Kis barátom, akárcsak Daichi ellen, elfelejtette rendesen álcázni magát, holott én képes vagyok úgy használni a bankaiom, hogy a reiatsum másolja a tükörképekét, és nem csak a külső legyen ugyanaz. Nos, csontmaszkos énem erre megint képtelen volt, így a meglepetés ereje elveszett és Yuusuke gond nélkül hárított. Hiába, kettőnk közül mégis csak én vagyok a profi, ideje lenne már belátnia a pajtinak hogy be kéne fejezni az ellenállást :/ Ami maradt, az a millió szilánk csapása, bankaiom második és egyben végső fázisa, melynél nagyszerűbb és hatékonyabb támadást még nem hordott a hátán a föld Cool Bárhogy is védekezik az ellenfél, pár száz szilánkot minimum kap a bőre alá, az üvegdarabkák pedig izmokat hasítanak el, mozgásképtelenné téve az áldozatot, a kínzó fájdalomról és a vérveszteségről nem is beszélve. Persze akár instakill is lehet, ha olyan helyen találnak a töredékek. A szilánkviharon kívül vártunk az eredményre, ám fájdalmas üvöltés helyett váratlanul egy ezüstkék energianyaláb csapódott ki a tetőt pusztító porfergetegből, melyet rövidesen egy árnyék követett - Yuusuke árnyéka. Csonti döbbenetét tisztán éreztem, ahogy engem sem hagyott hidegen a férfi szabadulásának ténye, hát még a cero jellegű támadás és a hollow-maszk az arcán. Lehetséges, hogy ahogy a lidérceknek is adott az az Aizen shinigami erőket, úgy a halálistenek is kaptak hollow-erőt válaszlépésül? Ez akár azt is jelentheti, hogy már nem számítok törvénysértőnek és ezért szabadulhattam ki a börtönömből *.* Viszont most nem volt időm ilyesmivel foglalkozni, ugyanis a bitorló magabiztossága megremegett, így esélyt láttam arra, hogy kitörjek vegetatív állapotomból végre és visszavegyem az irányítást. Amíg fuldoklott a reiatsu alatt és jó alaposan gyomron könyökölték, nekem sikerült akaratommal felülkerekednem és a lidérc fábaszorultféreg-stílusú üvöltése mellett letéptem arcomról a maszkot és ezzel megszüntettem jelenlétét. Végre azt csinálhattam amit akartam, és ezt arra használtam ki, hogy némi reishit gyűjtöttem a lábam alá és támasztékként használva azt felugrottam, így elkerülve az érkező kardcsapást. Erősen lihegve, féltérdre ereszkedve értem földet a tető szélén, és úgy is maradtam egy darabig, hiszen szervezetemet megviselte a legerősebb támadásom alkalmazása. Ez az utolsó ugrás kivette belőlem az összes maradék erőmet is, és a megvágott combomra pillantva az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem voltam elég gyors még így sem.
- Nem kis szerencsére vall... hogy lényegében sértetlenül jöttél ki a támadásomból. Van itt mázli... és van tehetséged is, kölyök. Ha szabad érdeklődnöm, egy ilyen erős shinigami... miért hagyja el a Gotei 13 kötelékét?
Pillantottam fel beszüntetve a talaj intenzív bámulását, miközben megpróbáltam összeszedni magam. Bámulatos sebesség, fejlett kidou-használat... talán vissza kéne vonnom a korábbi megjegyzéseimet és méltó ellenfélként számon tartani Yuusukét, szerencse ide vagy oda. Bár végtagjaimban alig-alig leledzett valami erő, én mégis talpra kényszerítettem magam csatabárdomra támaszkodva. Elhatározásom nagyobb annál, hogy ennyitől a földre kényszerüljek! Nyerni akarok és nyerni is fogok, a minap kezembe akadt egy olyan olvasmány, valami manga nevű dolog, amiben a riport alanya csupán akaratával felülkerekedett a sokkal erősebb ellenfelén. Ha ő meg tudta tenni, én is megmutatom, hogy képes vagyok rá!
- Kapitánnyá kinevezésem előtt megmentettem Soul Societyt egy adjuchastól. Legyőztem a bankaiommal, ő pedig a zanpakutoum természetének köszönhetően, amely megengedi számomra hogy a vesztesek erejét a magam javára fordítsam egy bizonyos szintig, tovább élt a belső világomban. Az, amit tapasztaltál annak az eredménye, hogy kiszabadult a börtönéből. Nem akar velem együttműködni, így kénytelen vagyok elnyomni, pár nappal ezelőttig úgy hittem hogy sikerrel is jártam, de mint láthatod, tévedtem.
Magyarázkodtam az előbbi jelenséggel kapcsolatban, csak hogy válaszoljak a korábban feltett kérdésére. Miközben tettem egy lépést előre, arra számítottam hogy sebesült lábam meg fog rogyni, de csupán egy kevés fájdalmat éreztem. Kissé meglepődve tekintettem le a combomra, melyen sérülésem most kisebbnek tűnt, mint az előbb. Némi töprengés után döbbentem rá, hogy attól a Yuitól ezek szerint a gyors regenerációját örököltem. Öcsém, ez király! Cool
- Mondd csak kölyök, hány éve alapították a Shinigami Akadémiát?
Érdeklődtem a zöldfülűtől most, hogy eszembe jutott egy olyan kérdés, amivel be tudom lőni hogy nagyjából mennyit alhattam. Fájt bevallani, de lábaim elég nehézkesen tartottak meg, így védekezésre kellett berendezkednem, ha továbbra is le akar engem nyomni ez a mamlasz. A legoptimálisabb az lenne, ha használna valami kidout, vagy megdobna egy ceróval, de addig is kap tőlem egy újabb mágiát egyfajta provokációként. Bárdomat megpörgettem magam előtt, majd amint megállítottam, kimondtam a "Hadou no gojuuhachi, Tenran" szavakat, és egy erős forgószelet küldtem a férfi irányába, így megpróbálva őt távol tartani tőlem és távolsági harcra kényszeríteni őt. És ha netán elsütne valamit, máris előttem a lehetőség, hogy visszatükrözzem rá a technikáját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szomb. Nov. 20, 2010 11:30 pm

Támadásaim sorra sikerrel végeződnek, ám ebben annak is nagy szerepe van, hogy ellenfelem közben saját magával is megküzd. Végső csapásom elől azonban mégis el tud ugrani valamilyen módon, ami igencsak meglepő ismerve milyen sérüléseket kapott be. Arcomon nem látszik különösebb reakciót ezt látva, inkább ismét irányba fordulok, nehogy eltaláljon valami váratlan támadás, amire egyáltalán nem számítok. Kyousuke kétségtelenül nem tudja még megfelelően uralni a belső hollowját, bár véleményem szerint teljesen más módon tett szert erre az erőre, mint Én vagy társaim. Hamarosan választ is kapok erre a kérdésemre, így még inkább örülök annak a ténynek, miszerint sikeresen kivédtem Bankaija támadását. El se tudnék képzelni annál rosszabb sorsot, minthogy legyőzésemet követően annak kelljen szolgálnom, aki diadalmaskodott felettem. A 6. osztag volt kapitánya nagyon is jól járt volna Velem, ha be tud kebelezni a tükörszobában, legalább sokkal jóképűbb lett volna utána, mert lássuk be, jelenleg elég otaku feje van. Egy adjuchas leverése valóban nagy tettnek számíthatott, ám biztosan nem mostanában, mivel a beszéd képessége nem jelenti azt, hogy sokkal erősebbek, mint egy Gilian. Persze Nekem már kicsit más elképzelésem van az erőviszonyokat illetően, de ettől függetlenül el tudom képzelni, mekkora hőstett is lehetet ez, mondjuk ezer-kétezer évvel ezelőtt. Miyanaga ellenben nem látszik ennyi idősnek, még a Seireiteiben született lelkeken is meglátszik a kor, úgy kellene kinéznie, mint Genryuusai-nak, azaz a tökéig kéne lógnia a szakállának. Kérdését hallva egy laza intéssel eltűntetem a fejemről a maszkot, ami ezüstszínű lélekrészecskékké szétesve dematerializálódik. Egy pillanatra ugyan megrogy a térdem, azonban nem esem úgy össze, mint ellenségem.
- Fogalmazzunk úgy, hogy céljaink nem egyeztek, ezért lépnem kellett. – szólalok meg halkan, miközben kardomra támaszkodok. – Megpróbáltak megállítani, így muszáj voltam három Taichout is megsebesíteni, csak így tudtam ellógni. Sokakat megöltem a sajátjaim közül, mert rosszkor voltak rossz helyen. Haláluk szükséges áldozat volt, egy sokkal nagyobb gonosz közeleg, amit csak Én tudok megállítani. Másrészről vaizardságom miatt is száműztek volna, mivel tilos egy halálistennek lidérc erőket használni. Gondolom, most már egyértelmű, miszerint Téged sem fognak tárt karokkal fogadni.
A begyöpösödött nemesek miatt kell a magunkfajtának bujkálnia, mintha előtte nem tettünk volna oly’ sokat a Tiszta Lelkek Városáért. Az érdemek hamar elévülnek, ha olyasmit teszel, ami nincs ínyére a vezetőségnek. Ezen csodálkozni felesleges is, valószínűleg Rólam is titkosítottak minden lehetséges adatot. Az Akadémia létrejöttét firtató talányon egy kicsit gondolkodnom kell, sosem volt erősségem a tanulás, de biztosan említették valamelyik órán, csupán már nem emlékszem rá. A töprengésre kellő időt biztosít az irányomba tartó forgószél, ami igencsak elfecsérelt erőnek látszik, miután megmutattam a démonmágiában való jártasságom nagy részét. Ellenben ezzel puszta kézzel is elbírok, nincs szükséges semmilyen pajzsra vagy kitérésre. Lélekölőm kékesen felizzik, majd egy suhintást követően egyszerűen kettévágom a Tenrant, ami erejét vesztve válik semmissé. Úgy érzem, egy kicsit eltúloztam a dolgot, mivel a vágás által keltett légáram egy nagyobb részt is lenyes az épület tetejéből. Elégedetlen morgolódás közepette nézek le az utcára, nem lenne a szerencsés, hogyha a lezuhanó kődarabok agyonütnének valakit. Természetesen ezt a bűnömet ismét csak Soul Societyben jegyeznék, mert ugyan ki lenne az a rendőr, aki elhinné az itt történteket? Rövid úton beutalnák valami szanatóriumba, ehhez kétség sem fér. A friss szellő legalább kifújta az agyamból a felesleges gondolatokat, ezáltal eszembe is jutott a megfelelő válasz. Számomra a magolással töltött órák időpocséklásnak tűntek, ámbátor a történelmet mindig is szerettem hallgatni, viszont a kötelességtudatosság sose volt az erősségem. Inkább a vívási képességeimet fejlesztettem, míg a többiek a könyveket bújták, ezért is van az, hogy Belőlem kapitányt is csináltak, míg Ők aktákat rendezgetnek ide-oda.
- A Shinōreijutsuint körülbelül 2100 éve alapították, jómagam pedig úgy ~120 éve vizsgáztam el. – szólalok meg némi fejszámolást követően, s reményeim szerint nem tévedtem sokat. Utálom a matekot… - Tudod, egyáltalán milyen évet írunk? Shunsui-san említése, s az efféle kérdések csak azt a feltevést erősítik bennem, mely szerint időutazó vagy!
Vonásaimon a teljes komolyság tükröződik, más választ nem tudnék elképzelni, ezért csak ezt tartom lehetségesnek. A múltkor láttam is egy ezzel foglalkozó filmet, ott valami Meglégy vagy ki száguldozott az utcán teljesen felelőtlenül, ráadásul megolvasztotta a betont is, amit utána persze nem fizetett ki. Felelőtlen suhanc! A további harcnak már nem sok értelmét látom, egyértelműen szerény személyemmel van ma az Erő, felesleges tovább csépelnünk egymást, miután a legutolsó ütőkártyájával se tudott megsebezni. Ezzel szemben jómagam még egyetlen támadást sem mutattam be Zanpakutoum második szintjéből, s szerintem már nem is lesz rá szükség. Remélem van annyi esze, hogy nem öleti meg magát a nagyképűsége miatt.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Csüt. Nov. 25, 2010 8:48 am

Nos, nem sokáig pislákolt a reménysugár, Yuusuke elmondásából hamar kiderült, hogy immár tényleg nincs helyem a Gotei 13 kötelékeiben. Jó volt, szép volt, de egyszer mindennek vége szakad, így egy képzeletbeli könnycsepp elmorzsolása után túltettem magam a dolgon. Csupán az fájt, hogy ilyen könnyen a felejtés martalékává lett ragyogó sziluettem, melyre megannyi lány és asszony nézett fel epekedve, ahogy haorimba bele-belekapott a friss szellő. Bizony, ha a seireitei fehérnépek nem lettek volna ennyire félénkek és szemérmesek, akár háremet is tarthattam volna, ám erre irányuló törekvéseim rendre kudarcba fulladtak az erkölcsök széles és végtelen folyamában. Mindegy is, nekem elég lett volna az egyetlen örök és igaz szerelmem, ám közvetlenül azután, hogy annyi tagadás után végre felfedte valódi érzelmeit, elnyelt a kidou fogsága, így kapcsolatunk nem virágozhatott ki. Furdal a kíváncsiság, hogy vajon Mikoto él-e még és vajon boldog-e, vár-e még rám, vagy már megtalálta a párját egy másik férfi személyében? Hú, ha Daichi lecsapta a kezemről én esküszöm kibelezem azt az izomagyú balféket Mad Már persze ha még van mit kibelezni rajta o.O
- Ez elég ostobán hangzik. Tudomásodra jut egy nagyobb gonosz közeledte, erre te ahelyett hogy megpróbálnál társakat találni és bebizonyítani a Gotei számára, hogy tényleg érdemes odafigyelni a veszélyre, inkább vérengzést rendezel és meglépsz csak mert nem értettek veled egyet? Vagy csupán azért menekültél el, mert megijedtél attól, hogy mi lesz ha rájönnek a kis titkodra? Bajtársaidat feláldozni a saját önző célod érdekében, na ez igen! Nem vagy te nagy harcos, csak egy szánnivaló, komplexusos gyáva féreg.
Közöltem a férfival majd hogy szavaimat nyomatékosítsam, még pöktem is egyet a földre. Undorító alak, ki saját társait képes feláldozni akármilyen célja is legyen, talán ezért is rühellem például az Onmitsukidout. Igaz én is öltem már shinigamit, de akkor nem voltam a saját testem ura, egyébként is csak akkor végzek valakivel, ha már abszolút nincs más választásom. Szemben ezzel a csontival a fejemben, én nem vagyok az a vérengző típus, csupán a harcot szeretem és a vele járó izgalmat.
- Fogalmam sincs, de ezek szerint vagy két évezredet töltöttem egy kidou-börtön fogságában, szerinted honnan tudhatnék bármit is a mai Gotei 13-ról? Mondd csak, nem hallottál esetleg egy Himesaki Mikoto nevű kapitányról?
Próbáltam kicsikarni belőle egy választ, noha gondolom felbosszantottam az előbbi megnyilvánulásommal és a mostani megvető hangnememmel. Innentől kezdve nem voltam hajlandó egyenrangúként kezelni ezt a fickót, és itt nem arról van szó, hogy erősebbnek képzelem magam nála, mert nyilvánvalóan nem vagyok az, csupán arról, hogy egy ilyen gerinctelen alakkal nem igazán emlegethető egy lapon velem, akinek nemes cselekedeteitől visszhangzott Seireitei... kétezer éve. Ecsém, ez nagyon soknak hangzik, végül is nem csoda hogy már nem tudják ki vagyok, biztos sokan eltávoztak az örök vadászmezőkre ennyi idő alatt. Mondjuk ezek szerint Shunsui nem, szóval remélem Mikoto sem ><
- És ha nem bánod, még egy kérdésem van. Úgy tűnik számomra, te el tudtad érni hogy a benned élő lidérc megossza veled az erejét. Hogy csináltad?
Kérdeztem, miközben a vállamra támasztottam a bárdomat és feljebb toltam a szemüvegemet az orromon. Látszólag már nincs szándékában támadni, gondolom azt hiszi hogy azzal, hogy a bankaiomat megúszta, már győzött is. Legalább lesz egy kis időm összeszedni magam, hogy azért így utoljára megpróbálkozzak valamivel még, persze csak azután hogy választ kaptam a kérdéseimre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sierashi Yuusuke
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 914
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura városa
Registration date : 2009. Jan. 19.
Hírnév : 127

Karakterinformáció
Rang: Hachibantai ex-taichō| Daitenshi - Saizensen sōsui
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
68000/100000  (68000/100000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Pént. Nov. 26, 2010 10:44 pm

Egy pillanatra, mintha minden szín kifutott volna a világból, amint a másik férfi lenéző szavai eljutottak hozzám. Egy másodpercig azt hittem, hogy ténylegesen színvakká váltam, azonban hamarosan megértem a dolog miértjét. Agyamat lassacskán önti el a vörös köd, ami nem enged át semmilyen józan gondolatot. További kérdéseit meg sem hallom, vagy ha mégis, immár nem vagyok hajlandó rájuk válaszolni. Mit képzel magáról ez az arcátlan féreg?! Sosem ért még gyávaság vádja, sokan inkább őrültnek tartottak, amiért olyan akciókba is belementem, amiktől mások ódzkodtak volna. Lélekenergiám tomboló orkánná alakul körülöttem, nem érdekel már semmi és senki. Az ezüstkéken izzó aura rohamos gyorsasággal materializálódik alakom körül, majd lángoló nyelveivel bele-belekap az épület lebetonozott tetejébe. Mindent feláldoztam Soul Society és az Emberek Világának békéjének érdekében, a karrierem, a szeretteimet, az életemet! Már nem tudom és nem is akarom megállítani tombolásom, kénytelen-kelletlen, de ismét ölnöm kell. Ezt a fajta sértést már nem lehet szavakkal megtorolni, itt már csak a féktelen erőszak maradt, aminek belső lidércem úgy örül. Hatalmas ordítás közben tágul ki reiatsum, akár egy gömb, s egy szempillantás alatt romba dönti az építményt, mely egykor valamilyen gyár lehetett, viszont mostanra már csak lerombolásra váró ingatlan. Tudtomon kívül még a várost is segítve lépek előre, lábaim alatt a szellemi részecskék megingathatatlan támaszt nyújtanak. Mindig is képes volt racionálisan és higgadtan gondolkodni, legalábbis az elmúlt időszakban mindenképp. Úgy látszik, minden fájdalom és keserűség egyszerre tör elő belőlem, s ehhez egyetlen szó is elég volt, nemhogy az egész monológ, amit a tejfölösképű levágott itt Nekem. Önmaga vesztét idézte elő.
- Megvetsz talán? – szólalok meg végül maró gúnnyal, de mégis hátborzongató hidegséggel. – Azt képzeled jobb vagy Nálam? Az erkölcsi győzelem sokkal édesebb, mint a fizikai, ugye így gondolod? NEM TUDSZ RÓLAM SEMMIT! Döntéseimet meghoztam, s a miérteket elég, ha Én tudom. Döntöttem sorsok felett, mert hatalmamban állt, ezért azzá váltam, ami sosem akartam lenni. Hidegvérű gyilkos. Ne játszd itt Nekem a nemes és elfeledett hőst, egy üresfejű báb vagy, semmi több…
A mennydörgő robaj közepette összedőlő több tonna kő és tégla zaja által kísérve lélekenergiám lecsendesedik és visszatér testembe. Valószínűleg már a hatalmas nyomás is nyomott hagyott ellenfelemben, azonban ez az utolsó dolog, ami jelenleg érdekel. Íriszeimben fagyos fény csillan, ami semmi jót nem ígér. Elegem van ebből a harcból, a felesleges szócséplésből, s magából, a 6. osztag egykori kapitányából is. Eszemben sincs segédkezni Neki, hadd legyen csak kiszolgáltatott marionett-bábu a leigázott hollowja kezében, hiszen oly’ gyenge, még saját magán sem tud felülkerekedni. Bár sérülései gyógyulni kezdenek, tudok olyat okozni, amit még a gyors regenerációval sem lehet túlélni. Lélekölőm hetykén fityeg jobbomban, mintha nem is lennének támadó szándékaim. Nem vagyok jó, sosem voltam az. Tetteim mind következményekkel jártak, a levágott ellenségek pedig a túlvilágon fognak várni Rám, még ha ilyesmi talán nem is létezik. Már nincsenek rémálmaim a kiontott életek miatt, közönyösen viszonyulok az ilyen dolgokhoz. Mit számít néhány élet, miközben ezrek vagy milliók sorsa forog kockán? Mozdulnék, ám egy felismerés megtorpanásra késztet. Ebben a másodpercben pont olyan vagyok, mint amilyen Kenshin volt egykor a próféták erődjében. El vagyok telve saját nagyságomtól, sérthetetlennek érzem magam. Erős szégyenérzet áramlik keresztül tagjaimon, elkínzott fújtatásom pedig a lelkemben tomboló kétségeket próbálja kilökni. Önmagammal vívódom, itt nem Miyanaga elpusztítása a fő kérdéskör. Azt már eldöntöttem, most csupán az ártatlanok képe villant be, akiket ok nélkül vágtam le Hisou Karite megszerzése érdekében. Rászolgált a nevére a kard, mert nyomában és forgatója után is csak pusztulás, s halál a meghatározó.
Testem végül mégis megindul, ellenben úgy érzem, csupán külső szemlélője vagyok az eseményeknek. Ismerős mozdulat, amivel nemes egyszerűséggel lecsapom ellenfelem fegyvert markoló karját és a pördülés is az, amit követően vastag barázda száguld át a férfi mellkasán. Túlélni ezt, lehetetlen. Utána rúgni már szinte felesleges, a sokktól úgysem érzi már mi történik körülötte. Talpam mégis gigászi erővel csapódik a mellkasának, ennek köszönhetően süvítve szeli át a levegőt, majd hangos csattanás kíséretében csapódik be az alant elterülő törmelék közé. Egy pislogás, két pislogás. Ismét meg tudom mozdítani kezem, megint jómagam irányítok. Megkönnyebbült sóhaj szakad fel mellkasomból, miközben Zanpakutoumat egyetlen suhintással visszaalakítom katana formájába. Már nem emlékszem teljesen, hogy hova is indultam, viszont biztos nem volt annyira fontos, ha ilyen könnyedén megfeledkeztem róla. Gyors hátraarc után, vissza se nézve indulok el hazafelé, fülemben a fütyülő menetszéllel. Se időm, se kedvem nincs megnézni szerencsétlen hulláját, hamarosan úgyis fényes lélekrészecskék lesznek belőle, olyat pedig már eleget láttam. Menet közben lassan végigtekintek magamon, ruházatomat vörös nedv fedi. Vér, de nem az Enyém. Utálkozva vágok egy fintort, aztán még inkább megszaporázom lépteimet. Jól érezhetően eltompultak azon képességeim, amelyek a rendes kommunikációt segítették elő. Végeztem egy esetleges szövetségessel, ellenben elegen vagyunk még Mi, maszkosak, hogy egy ilyen fajankó elvesztése ne jelentsen problémát. Aizennel szemben gyengéknek amúgy sincs esélyük, ez a félnótás pedig az volt. Elcsépelt frázisok, elhalványuló érdemek, semmit sem érnek már. Az erősebb megmarad, míg a gyenge eltűnik, akár a dzsungelben.

______________Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Sierashi_Yuusuke
Miyanaga Kyousuke
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Scorpio Rooster
Hozzászólások száma : 48
Age : 108
Registration date : 2009. Oct. 23.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11200/15000  (11200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Vas. Nov. 28, 2010 12:35 am

Oi-oi-oi, már azt sem tisztelik, ha az ember őszintén megmondja a véleményét? A hirtelen rám nehezedő reiatsut nem bírtam megtartani, nyomása alatt gyenge lábam összerogyott, de még így is majdnem tovább bírtam, mint maga az épület. Lévén mozdulni sem tudtam, esésemet sem tudtam irányítani, de szerencsésen elkerültem a veszélyesen meredező vasrudakat, és nem is esett rám semmi, csak a hátamat ütöttem be kissé és nyeltem egy rakás port. Yuusuke nagyjából eltalálta hogy mit gondoltam róla, eszes fiú ő, amellett hogy egy beképzelt barom meg egy megalomániás őrült, arról nem is beszélve, hogy az első rossz szóra rögtön az erőszak és a megfélemlítés a válasza. Fel nem foghatom, hogy miként lett egy ilyen emberből kapitány, úgy vélem teljességgel alkalmatlan egy vezetői pozíció betöltésére ezzel a személyiséggel. Biztos fordítva vette fel a haoriját, ezt valaki meg merte neki említeni, és ezért pöccent be, mészárolt le más shinigamikat és hagyta ott a Gotei 13-at Surprised Köhögve álltam fel, mihelyst megszűnt a lélekenergia nyomása, méltatlankodva tapogatva a hátamat. Bár tombolása lecsendesedett, arcán még mindig látszott, hogy nagyon magára vette amit mondtam. Szörnyűek ezek a sértődékeny emberek, ha pillantással lehetne ölni, én már asszem halott lennék. Már-már azon voltam, hogy mindezt megemlítem neki és ecsetelem jelleme hibáit, amikor szó szerint kámforrá vált, a következő pillanatban pedig éktelen fájdalom hasított a vállamba. Oldalra pillantva repülő karomat pillantottam meg a hozzá tartozó nagymennyiségű vérrel, bár ez igazából sem jutott a tudatomig és máris újabb piros fröccsenést érzékeltem, ezúttal a mellkasomból kiindulva, aztán mire ezt felfogtam volna, már a levegőben voltam és nagy sebességgel a törmelék közé csapódtam. Számban meleg folyadékot éreztem, mellkasomban pedig erős nyomást, lélegezni is fájt, nem csak karom hiánya okozta szenvedésemet. Ahogy tehetetlenül a porba dőltem és minden elsötétült körülöttem, az jutott eszembe, hogy talán már nem is fogok felébredni egy ilyen megsemmisítő vereséget követően. Én és a nagy szám...

A Nap már a látóhatár alatt volt, amikor magamhoz tértem. Fájni nem fájt semmim, csak ilyen undorító, poros-véres csomós vackokat kellett kiköpködnöm, hogy legalább rossz íze ne legyen a számnak. Egy nagyobb kődarab elrugdosása után sikerült mozgásképessé is tennem magam, a törmelékek látványa pedig eszembe juttatta hogy miképpen is kerültem ide. Úgy tűnt mellkasomon begyógyult a seb, és nagy valószínűséggel törött bordáim és belső sérüléseim is egészségessé váltak fél napnyi eszméletlenség alatt, csupán a jobb karom helyén lévő csonk és az orrom előtt lévő vérfoltok emlékeztettek arra, hogy nagyon csúnyán elbántak velem. Azt hiszem regenerációs képességem menthetett meg, de hogy a karommal mi lesz most...? Mit fogok én csinálni, ha az nem nő vissza? Sierashi Yuusuke, milyen sorstársam vagy te, hogy képes voltál így bánni velem? Hát van neked szíved? Vagy neked is csupán egy lyuk van ott, ahol annak lennie kéne? Mit vétettem ellened, hogy csupán egy számodra fájó vélemény miatt ezt tetted velem? Ó, csak találjalak meg egyszer, majd szembesítelek én azzal, hogy milyen szenny alak vagy! Elgémberedett tagjaim és hiányzó végtagom miatt igen nehézkes volt a talpra állás, de nagy kínok árán csak sikerült a dolog. Tekintetemmel a környéket pásztáztam, zanpakutoumat keresve, de fegyveremet nem a földön kellett volna keresnem, hanem az égre pillantva. Egy relatíve épen maradt fal tetején ugyanis a Hold fényébe burkolózó árnyék kezében fedeztem fel Shinkyout. Az alak sétapálcáját lengetve ugrott le a romokról és indult el felém, így megpillanthattam ízlésficamról tanúskodó kalapját és "gyönyörűséges" zöld ruháját is. Felvont szemöldökkel vontam kérdőre a férfit kilétét illetően, és ő készségesen válaszolt is tenyérbemászó hangján. Csak tudnám mit akar tőlem egy vegyesbolt tulajdonosa scratch
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   Szer. Dec. 01, 2010 3:31 am

A küzdőtereteket lezárom, ajándékotok 1500 ryou ^^

Gratulálok, további kellemes játékot! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sierashi vs Miyanaga   

Vissza az elejére Go down
 

Sierashi vs Miyanaga

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-