HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Központi Terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Raidon Akasun
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 18
Tartózkodási hely : Lelkek világa
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : -2

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag 6 tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Központi Terem   Kedd Szept. 14, 2010 11:41 pm

Bár eléggé snassz kis helyiségnek látszik ez a Juuniibantaion belül, de az osztag számára igencsak jelentős, amiért itt tartatják meg a fontos megbeszéléseket, esetleges rendezvényeket stb…. A terem egy hatalmas asztalból áll, melyet rengeteg szék vesz körbe, illetve a falaknál is húzódik jó pár padsor. Hogy ne legyen túlontúl unalmas, illetve egyszerű pár virág dobja fel a hatalmas termet. A falon itt is megtalálhatóak a nagy hangszórók, hogy az esetleges híreket hallani lehessen, és ne maradjanak ki belőle az éppen itt tartózkodó tisztek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Masamune Raiden
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Gemini Dragon
Hozzászólások száma : 177
Age : 30
Tartózkodási hely : valahol a bárhol és a semmi között
Registration date : 2010. Aug. 03.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Juunibantai ex-taichou Saizensen - Tenshi
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
21500/30000  (21500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Központi Terem   Szer. Szept. 15, 2010 4:08 am

Már egész eddig csöndben üldögéltem a terem sarkában, de még senki nem szólt a dologhoz hozzá, nekem viszont akad hozzáfűzni valóm mindehhez, ezért meg köszörültem a torkom és meghajoltam a jelenlévők előtt. szemövegemet megigazítva hozzá is látok a beszédhez.

-Üdv minden osztagtársamnak! -
Hozzám képest nem bárgyú, de kedves mosolyt engedtem meg mindenki felé.

-Szerény véleményem szerint tényleg jó lenne párbeszédes formában itt megbeszélni a csak minket érintő dolgokat. A magam részéről ,lelkes támogatója lennék a kutatásoknak, szívesen segítek, s mivel amúgy is imádok ilyet csinálni minden ökleltet szívesen látok ebben a tekintetben. Eredetileg nekem már van is egy félig kész kutatásom:- Előhalászok a köpeny alsó zsebéből egy lapos képernyős zsebmonitort, azon háromdimenziós diagramon felvillannak a statisztikai ráták.
- A kutatás célja meghatározni a holow-k, arrancarok fejlődésének adeptusait, lépéseit, és mértékét.
Egyenlőre a sivatagból vett lélekenergiákat vetettem össze, és most éppen kontroll begyűjtési munkálatokat csinálok ^^. Tiszti feladatot, ha lehet nem nagyon szeretnék e tekintetben, Very Happy de ami a labort illeti, ott csapatmunkán múlnak az ilyen dolgok, és szerintem nem feltétlen szükséges a hierarchiai felépítés, hiszen mindenki gondolatai előre segíthetnek egy elméletet.
Az Edzőtermek tekintetében is egyetértek, miért ne jöhetne be akárki, ismerősök, barátok satőbbi... de szerintem irreális lenne, ha egy vadidegen csak úgy ide besétálna. Valamit szerintem a kutatóknak is kéne valami külön jogosultság a labor területére való belépéshez, mert hát valljuk be, egy olyasvalakinek aki nincs előképezve, ott olyan mint egy elefánt a porcelán boltban ^^. Köszönöm, hogy meghallgattak!-
mondom és én ezennel vissza is ülök a helyemre, elégedett képpel. Továbbá figyelmesen hallgatok a többiekre.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raidon Akasun
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Male
Hozzászólások száma : 18
Tartózkodási hely : Lelkek világa
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : -2

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag 6 tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Központi Terem   Szer. Szept. 15, 2010 9:51 am

Egy kicsit meglepődtem, hisz nem gondoltam volna Masamune Raiden-ról a labor fiatal zsenijéről, hogy ennyire talpraesett. De jó is ez a fiatalos temperamentum, legalább színt visz a labor életébe. Nagyon meglepett az, amit az új kutatásáról mondott:

- A kutatás célja meghatározni a hollow-k, arrancarok fejlődésének adeptusait, lépéseit, és mértékét.
Egyenlőre a sivatagból vett lélekenergiákat vetettem össze, és most éppen kontroll begyűjtési munkálatokat csinálok.


Miután visszaült a helyére végignéztem a társaim arcán, s némelyiken csodálkozást láttam, amit az előző felszólalás váltott ki. Úgy éreztem itt az idő, hogy én is felszólaljak, felpattantam hát a helyemről:

Tisztelt tagok! Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Hasznos lenne, ha eredményeket mutatnánk fel, például támogatom Masamune munkályát, amiben szívesen segítenék, ha lehet. A minták begyűjtésében, s elemzésében szívesen segítenék. Továbbá jó ötletnek tartom azt is, hogy a laborba, csak az osztag tagjai járhassanak csak be. Ha bárki más szeretne, akkor az sztm. egyeztessen a hadnaggyal az irodájában, s kérjen tőle engedélyt, a kapitány távollétének idejében. Még szeretném megjegyezni azt is, hogy a kutatási eredményeket, s a kutatási munkánkat időközönként, ha szügséges jelezzük a 46 tanácsának a megfelelő helyen és módon. Köszönöm a szót.

Ezután visszaültem a helyemre, újra az arcokat kezdtem fürkészni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eisei Oki
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Male
Gemini Horse
Hozzászólások száma : 66
Age : 28
Registration date : 2009. Jul. 30.
Hírnév : 8

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag 3. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Központi Terem   Pént. Jan. 14, 2011 12:36 pm

~Gyűlés, gyűlés, gyűlés, már nem is emlékszem, mikor volt az, hogy együtt az osztag és nem valami ünnepség keretén belül.~ Szépen kényelmesen helyet foglaltam az egyik széken, ami a nagy nagy kör alkotó eleme volt.
Egy ideig kínos csend volt, hisz tényleg mindenki arcán ott volt, hogy most miről is lesz szó, de aztán Masamune Raiden egy kis torok igazítás után meg kezdte a tanácskozást. Ezt követően Akasun folytatta. Ezek után én se ülhettem ott némám, a kutatásaimról még is csak szót emelnék.
- Nos, akkor én is támogatnám az edzőterem kialakítását, hisz így nem kellene olyan messzire mennem a labortól- egy könnyed mosolyt eresztettem, majd folytattam- továbbá a kutatásokról szeretnék én is hozzá fűzni valókat. Mint azt sokan tudjátok, hogy a fő foglakozási területem az a hollow mérgek antitoxinkásainak a megalkotása gyógyítási célokra, valamint ugyanezekből a mérgekből és persze egyéb adalék anyagokból a lélekenergia teljesítményének növelése harci helyzetekhez. Előbbit a továbbiakban csak SE+ projektként nevezem Eddigi eredményeim arra mutattak rá, hogy szerencsére mindkettő lehetséges vállalkozás, a SE+ hamarosan nagyobb áttöréssel számolhat, amint a toxikánsok kellő kémiai folyamaton esnek át, de itt az idővel is számolnom kell. Mindezek mellet a munkáim sok terepgyakorlatot követelnek, hisz "éles" mintákat itt a laborban képtelenség beszereznem. A további kutatással más megosztani valót nem nagyon tudnék mondani, kérem mindenkinek az elnézését a terepgyakorlatok miatti gyakori távollétemnek. A SE+ projekt eddigi eredményei megtekinthetőek lesznek a központi adatbázisban és kérném, hogy a regenerálási kutatásokat folytató kollégák is foglalkozzanak velük,mert szerintem hasznos. - ~ Ejha, mindezt egyszerre, beleszólás/ kérdezés nélkül. Persze a bőrszín helyreállító kutatásomról nem szólok, az magán projekt és mást nem is érint.~ Visszaültem a helyemre, majd körbenéztem a hallgatóságon. A szomszédos alak épp most firkantott a jegyzetébe egy szép nagy SE+ feliratot. ~ Valamit csak elértem...~ majd egy elégedett vigyor jelent meg az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Központi Terem   

Vissza az elejére Go down
 

Központi Terem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: 12. Osztag-