HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Hadnagyi iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Maximilian Wladhar

avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 22
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Jun. 30.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: bounto "boss"
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
5200/15000  (5200/15000)

TémanyitásTárgy: Hadnagyi iroda   Kedd Aug. 17, 2010 12:18 am

Itt található a hadnagy irodája. A kinézete nem különbözik a többi irodától. van benne egy íróasztal, egy szekrény és pár szék.
Egy jó kis beszélgetés és papírmunka után a boldog újoncok mehetnek át a kapitányhoz tüzetesebb elbeszélgetésre!


Az iroda nem sokban különbözik az előző gazdája alatt lévő állapotától. Az íróasztal és a mellé jár bőrfotel megmaradt, csupán sötétbarna lakkal lett lekenve, ebben az eljárásban részesültek a székek is, illetve a kényelem kedvéért azok ki is lettek párnázva. Ez mellé három személyes, hasonló anyaggal ellátott kanapé lett behozva a két szék mellé, mely közé egy kis asztal került. Azon mindig pihen egy virágkötészeti készítmény, mellette pedig tálcán teáskanna - melyben mindig friss, meleg ital van - és hozzá való poharak. Az íróasztal mögött egy nagyobb, kétszárnyú ablak pihen, sárga függönnyel ékesítve a forró napsütéses időkre. Ezzel szemben helyezkednek el a vendégfogadó székek, az előtt pedig egy bejárat. A jobb sarokban nagyobb méretű levéldísznövény van, s a falak mentén könyvespolcok sorakoznak. A kötetetek tartalma többnyire a kidoura összpontosít, de találni fontos iratokat is közöttük, gondosan mappákba rendezve. A szekrények előtt díszes kárpitok vannak kihelyezve a parkettára, mely különböző történeteket mesél el, ezt egy raktárban volt szerencséje találni, s gondolkodás nélkül felhasználta.


A hozzászólást Akihiro Haruya összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 24, 2011 6:48 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maximilian Wladhar

avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 22
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Jun. 30.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: bounto "boss"
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
5200/15000  (5200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Kedd Jún. 21, 2011 9:40 pm

Újonc a láthatáron! *>*
Végre megmutathatom, hogy nem vagyok én olyan hülye!


Nagy nehezen kikászálódtam az ágyamból, hogy felöltözzek, mert ha jól emlékszem mára rendeltem be az irodámba egy újoncot elbeszélgetésre. Mivel nem voltam benne biztos meg kellett néznem, de ahhoz meg fel kellett ébrednem és fel kellett öltöznöm majd át kellett mennem az irodámba és ez nekem így reggel elég sok dolog, amit csinálnom kell.
Miután kirángattam a lábam az összetekeredett takaróból a szekrényem felé vettem az irányt, hogy kivegyem belőle valamelyik shinigami rucikámat. Mikor odaértem a szekrényemhez és kinyitottam a pokol kapuját nyitottam ki ugyanis az összes ruha, amit a szekrényben volt rám dőlt. Ez olyan régen fordult már elő velem, hogy el is felejtettem, hogy milyen rossz érzés, ha egy tonna ruha alá kerül az ember. Nem kívánom senkinek se ezt az érzést még a legnagyobb ellenségemnek se. Az inkább saját kezűleg kínoznám, meg és nem hagynám, hogy a ruhák tegyék meg helyettem. Na, mindegy most nem az ellenségek megkínzása a lényeg, hanem az, hogy kiássam magam a nagy ruhakupac alól és megkeressem az alkalomhoz legjobban illő shinigami ruhát.
Nagy nehezen kiástam magam és kikaptam egy fekete göncöt a sok közül és az ágyamhoz mentem, hogy felöltözzek. Miután minden rajtam volt elindultam az ajtóm, felé mikor eszembe jutott valami. A karszalagot megint elfelejtettem felvenni a franc vigye el ráadásul a zanpakutom is ott maradt. Akkor, hogy lehet az, hogy az előbb úgy gondoltam, hogy minden rajtam, illetve nálam van? Azt hiszem, hogy ez a nap egy kicsit húzós lesz, ha így folytatom. Miután az utolsó két hiányzó tárgyat és magamhoz vettem kiléptem a szobám ajtaján és az irodám felé vettem az irányt, hogy leülhessek és folytathassam, a papírmunkákat majd megnézzem, hogy azt a bizonyos újoncot mára rendeltem be az irodámba vagy csak holnap kell jönnie. Mondjuk akkor is mára hívatom be, mert valahogy holnap nincs kedvem sokáig az irodámban ücsörögni és faggatni az újoncot. Mondjuk, még a nevét se tudom pedig tegnap az aktáját lapozgattam, és ha jól emlékszem, akkor a 8. osztag hadnagya az anyja, de nem vagyok benne biztos. Azt viszont tudom, hogy egy gyerekkel van dolgom. Remélem nem lesz olyan értetlen, mint a többi korabeli, mert akkor tökön szúrom magam. Nagyon nem szeretem a gyerekeket, vagyis inkább a hülye gyerekeket. Néha még a tisztek közül, akik felnőttnek merik nevezni magukat úgy, viselkednek, mint a gyerekek. Komolyan enne, mi értelme van? Csakis saját magukat járatják le magukat azzal, hogy úgy viselkednek a gyerekek.
Megékeztem az irodámhoz, kinyitottam az ajtót és egyenesen az ablakhoz mentem, mert iszonyatosan meleg volt és valahogy ki kéne szellőztetni, mert ez így nagyon kábító hatással bír, ha sokáig ül bent valaki ebben a fülledt levegőben. Mikor kinyitottam az ablakot egy jó kis szellő beszökött és az összes papírt, ami az asztalomon volt található lefújta a földre. Annyira örültem neki, hogy a hajamat kezdtem el tépni ugyanis mindent szépen betűrendbe raktam meg satöbbi. Miután összeszedtem a papírokat leülte az asztalomhoz, hogy megvizsgáljam a naptáramat. Igen mára rendeltem magamhoz az újoncot jól emlékeztem csak az időpontot nem írtam fel éppen ezért lehetséges, hogy egyszer már volt itt csak ugye akkor zárva volt az iroda. Na, mindegy akkor most értesítem egy pokollepkével. Tudnám másképpen is, de most valahogy lusta vagyok hozzá. Miután a pokollepke kirepült az ajtómon gyorsan z asztalommal szemben leraktam egy széket és rendbe raktam az asztalomat. Az aktáját kinyitva magam elé tettem és elolvastam a nevét. Kicsit hosszú volt és csak a Hajimet tudtam megjegyezni a többi közül.


A hozzászólást Akihiro Haruya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 28, 2011 4:11 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Szer. Jún. 22, 2011 12:54 am

Újonc érkezik.
Ismerjük meg a Kidoushuu Fukutaichout…
A mai napom nem éppen indult zökkenő mentesen, amiért a Kidoushuu hadnagyának való bemutatkozás pontosan mára volt kitűzve. Engem nem zaklatott fel annyira a dolog, mint ahogy Anyut. Nem értem mire fel aggódik ennyire, bár nincs ellenemre, hisz a sütemények mellyel elhalmozott emiatt a reggeli mellett igazán finomak voltak. De az kevésbé tetszett, hogy a Vén Varjú is meg volt hívva és közelharcot kellett vívnom vele a kedvenc falatjaimért, bár hála a gyorsaságomnak mindig sikerült megszereznem a nekem kellő édességeket. Lehet, hogy mágiában jobban jeleskedik, de legalább gyorsaságban felülmúlom az öreget. Ne aggódj... lesz még nap, mikor jobb leszek nálad!
Unott arccal hallgatom végig beszédüket a hadnagyokról, elég jól neveltek, nem szokásom magas rangúaktól megvonni a tiszteletet, amit megérdemelnek, persze az a tiszt hozzáállásától függ elsősorban. Főleg, nincs is mitől aggódnom, hisz mindkét szülőm hadnagyi rangban jár, nem egy másik e pozícióban elhelyezkedő idegentől fogok beijedni. A becsületem amúgy sem engedi meg.
Nyugodtan falatozva Anyu legjobb süteményeiből figyelek fel az ablakon beröppenő fekete lepkére, mely a Fukutaichoutól hozta az üzenetet nekem. Felvont szemöldökkel hallgatom végig az ujjamra letelepedő Pokollepke szövegét. Ezek szerint a hadnagy nem korán kelő típus, viszont lehetne kicsit éberebb is, bár mi tagadás már reggeli előtt megtettem hozzá a kitérőt, de akkor még nem volt jelen az irodában. Öreg hiba egy Fukutaichou rangú tiszttől, viszont inkább nem jegyzek meg semmit sem hangosan, mielőtt Anyu magára venné, Vén Varjúnak mondjuk nem ártana, hogyha a munkáját végezni mivel Ő nincs az osztaga területén, vagy direkt emiatt vették volna ki a szabadnapjukat? Ki tudja… kinézem belőlük. Neutral
Egy apró köszönést elejtve és Anyu kisebb monológját végighallgatva indultam el végül a Kidoushuu osztag területe felé, amint Zanpakutomat az oldalamra függesztettem jó szokáshoz híven, hisz mindig magamnál kell, hogy hordjam, ki tudja mik történhetnek. Elég csekélyke információkkal rendelkezek. Anyutól tudok egy-két dolgot a Kidoushuu osztag hadnagyáról, de többet sem, szóval valószínűleg a hadnagy előnyben lesz, mivel Ő megkap minden papírt ilyenkor, amely tartalmazza az új tisztről szóló adatokat. Jómagam már csak tudom, ismerkedtem eleget az iratokkal. Villámtánc segítségével egész hamar sikerült végül odaérnem az irodához, ahol megejtettem az illendő kopogást, majd ha engedélyt kapok rá, be is nyitok…
- Shitsureishimashita… – mondom szokásos komoly hangvételemmel, ahogy belépek, közben tekintetemet körbevezetem a szobán, míg végül lélektükrömet a hadnagyra vezetem.
– Hajimemashite. Az új tiszt vagyok Hayakawa Yuki Hajime. – hajolok meg tisztelettudóan, miközben magamban már vázolom is fel a saját véleményemet az idegenről, bár látásból nem szeretek ítélni. Végül is így többé-kevésbé szimpatikus, de viselkedése… ki tudja? Inkább megvárok egy-két mozzanatot tőle.
- Elnézést a késésért, bár már korábban is próbálkoztam a látogatással. – osztottam meg vele a reggeli esetet, mikor gondolom még javában húzta a lóbőrt. Tény elég korán kellő típus vagyok, de szerintem az első találkozó az osztag egyik fő tisztjével eléggé jelentős esemény és jobb szerettem volna minél előbb letudni, hiába vagyok csupán egy-két napja gyökeres tagja az osztagnak. Számomra jelentős esemény és szerintem minden újonc tisztnek az, szóval azt se mondhatom, hogy egyedül vagyok e téren. De igazán érdekelne, hogy vajon a Kidoushuu osztag hadnagya miféle Démonmágiákat ismerhet. Biztos, hogy sokat, remélem legalábbis, vajon… ha megkérem, mutat egy-kettőt? Nem tagadom, hogy a kidouk elég közel állnak hozzám és Vén Varjúból kiindulva – mivel Anyu meséje alapján anno Ő is tagja volt az Kidoushuu osztagnak - itt eléggé nagy fokon gyakorolhatják ezt a részét a Shinigami képzettségeknek. Szóval nem csoda, hogy kíváncsi vagyok egy magasan képzett kidou alkalmazó teljesítésére.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maximilian Wladhar

avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 22
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Jun. 30.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: bounto "boss"
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
5200/15000  (5200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Kedd Jún. 28, 2011 4:10 pm

Újonc a láthatáron! *>*
Végre megmutathatom, hogy nem vagyok én olyan hülye!


Halál nyugodtan rendezkedtem az asztalomon és az irodámban ahhoz képest, hogy most fogok elbeszélgetni az első újonccal pályafutásom során. Muszáj lesz a legjobb oldalamat adnom, hogy megkedveljen, és ne azt halljam vissza mindenkitől, hogy a kidoushuu hadnagya egy semmirekellő szar alak. Senki se örülne neki, ha ezt hallaná vissza… ráadásul olyan emberektől akik tulajdonképpen azt se tudják, hogy mi volt az elbeszélgetésen és ahogyan ismerem a népet biztosan átköltik majd valahogyan… ilyen ez a szájról-szájra dolog… csak aztán nehogy elkapjanak nekem itt valami herpeszt vagy valami rosszabbat a sok pletykából meg stb..
A szék a helyén volt a felesleges papírok szépen toronyba helyeztem majd beraktam az íróasztalom mellett található kis faszekrénybe, hogy ne foglalja a helyet az asztalomon. A már elvégzett papírmunkák szépen mappákba és betűrendbe helyezve az asztalom bal felső sarkában voltak meglelhetők, míg az asztal közepén az ifjú újonc aktája volt nyitva az első oldalnál. Miután reményeim szerint tökéletesen rendbe raktam mindent és egész szép kis rendet alkottam magamnak lehuppantam a székembe. Ekkor jutott eszembe, hogy mi van, ha teát is kérni fog? Gyors előkaptam két teáscsészét és egy vízforralót, amit még egy éve szerváltam az Emberek Világából. micsoda szerkentyű és semmi démon mágia... Ez maga az emberi tudomány. Csodálatos, hogy hova fejlődnek ezek az emberek. Gyorsan feltöltöttem vízzel a forralót és bekapcsoltam, hogy pont kész legyen mire Hajime megérkezik.
A víz pont akkor lett kész mikor kopogásra lettem figyelmes. Kikapcsoltam a vízforralót és szóltam neki, hogy szabad. Egyből köszönéssel kezdte. Aranyos kis figura, de ennyiből még nem lehet megítélni.
- Szerbusz. Akihiro Haruya vagyok, de szólíts csak nyugodtan Harunak, neked megengedem. - mondtam kedvesen majd jeleztem neki, hogy üljön le. Széles mosoly virult az arcomon, mert éreztem, hogy egész jól indul ez az egész.
- Nos, tudom, hogy ki vagy hála az aktádnak. Teát kérsz? - kérdezem kedvesen miután ráböktem az aktájára. Szerintem ő is tudja, hogy tudom, hogy kicsoda, de ezek szerint jól van nevelve. Mondjuk, mit várhatnék két hadnagy szülőtől? Ha jól olvastam, akkor az apja a hatodik osztag hadnagya, aki korábban szolgált az osztagban. Elég érdekes pedig nem is hallottam még akkor róla. Lehet, hogy akkor még a 3. osztag kötelékeiben voltam.
- Nos, igen elnézést érte. Sose fordult még elő velem ilyesmi, hogy ilyen csúnyán elaludtam és azt is tudni kell, hogy előző este sok volt a munkám. Mivel este már senkit sem akartam ugráltatni úgy döntöttem magam végzem el a meghibásodott senkai kapuk javítását és mit nem mondjak kicsit tovább tartott, mint gondoltam, mert valaki mindig megzavart. - mondom neki kedvesen, majd ha elfogadja, a teát átnyújtom neki a csészét. ~Remélem nem lesz rosszul a teámtól Sajátos ízlésem szerint csináltam, ami annyit takar, hogy egy kg cukor van benne.~ gondoltam majd helyet foglaltam Hajimevel szemben.
- Nos, kezdjük a papírokkal… ráérünk utána beszélgetni. – mondtam majd előkaptam pár papírt meg egy tollat és odanyújtottam neki. - Itt kéne aláírnod, itt és itt. – mutattam meg neki azt a három helyet ahova majd le kell írnia a nevét. Miután remélhetőleg megbirkózott a feladattal átveszem a papírokat és beillesztem a mappájába, amit ezek után becsukok.
- Mesélj… miért pont a kidoushuu?

Spoiler:
 


A hozzászólást Akihiro Haruya összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 19, 2012 12:11 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Szomb. Júl. 23, 2011 12:28 am

Újonc érkezik.
Ismerjük meg a Kidoushuu Fukutaichout…
Hátborzongató. Képtelen vagyok elfogadni, hogy még mindig vannak olyan tisztek, akik külsőmről ítélkezve vonnak le cseppet sem pozitív állításokat. Szavaiból egyértelműen kihallom, hogy egy „ostoba” gyereknek néz, pedig már messze vagyok az élet azon létrájától. Bár testileg nem is, de gondolkodásban már ezerszer lekörözöm a velem egykorú fiatalokat. Ezt pedig cseppet sem tagadom, így el is várom, hogy mások nem egy gyerekeknek szóló beszédstílust vegyenek fel felém, hanem mint egy egyenrangút: ahogy a felnőtteket, úgy kezeljenek.
Akihiro Haruya… ezt a nevet nem csak azért fogom megjegyezni, mert az osztag Fukutaichouja az illető, hanem a miatt is, mert most szépen, képes volt belevésni magát elmémbe, ahogy iménti mondatával oly’ könnyedén elvágta magát nálam. Pedig a kezdeti mínuszok ellenére adtam volna változtatási lehetőséget a róla kialakított képről gondolataimban, bár erre most már nem sok esélye van…
- Gomenasai. De ha megkérhetném, ne kezeljen gyerekként. - lehunyt szemmel viselem el tejbe tök mosolyát, s közben jelzésének eleget téve indultam meg az ülőhely felé, ahogy megosztottam vele problémámat, mely böki a csőrömet.
Helyet foglalva vele szembe nyitottam ki végül lélektükrömet, hogy rideg szemet ráemelve nyomatékosítsam előbbi szavaim súlyossággát, hiszen ezzel az önértékelésemet rontotta. Összefonom karjaimat mellkasom előtt, majd fölényeskedően hátradűlök a székben, miközben hűvös tekintetemmel szuggerálom a Kidoushuu hadnagyot. Ahogy hallom megjegyezni tőle, miszerint ismer engem azoknak a bizonyos aktáknak köszönhetően, melybe a fontosabb információim vannak leírva, felvont szemöldökkel veszem ezt tudomásul. Nem szívlelem az ilyen helyzetet, ahol az egyik fél semmit nem tud a másikról, míg a másik egész az életrajzodat ismeri. De legalább van ízlése italok terén.
- Igen, kérnék szépen. – bólintottam rá kérdésére a teát illetően, majd amint nyújtotta a csészét átvéve tőle, nyugodt szívvel kortyoltam bele. Szeretem a teákat, s sokat is iszok belőlük bár nagyon gyakran a Mami által készítettek vannak nálam előnyben, de ennek ellenére sosem utasítok el egy új íz megismerését. S most szembesülhettem eggyel. - Hm… jól érzem, hogy ez egy „kicsit” túlédesített fekete tea lenne? - könnyen le tudtam vonni az italból, hogy a hadnagy kissé édesszájú, bár jómagam is odavagyok a süteményekért, viszont azért nem túlzom el annak bevételét, hiszen a régi korban sem volt valami kedvező, hogyha egy férfi szerette az édességet. Gondolataimból a Fukutaichou további beszéde zargat ki elmémből. A magyarázata, hogy később állt munkába, ahogy az elő van írva, cseppet sem nyeri el tetszésemet, hiszen nem azért van a Kidoushuu, hogy annak tagjai henyéljenek, hanem a miatt, hogy elvégezzék kötelességüket. A csészét letéve az asztalra, az eddiginél is komoly arccal kezdek vizslatni a hadnagyra.
- Már megbocsásson Haru Fukutaichou-san, de cseppet sem tartom megfelelőnek ezt, hiszen a Kidoushuu pontosan azért van, hogy megoldja a senkaimonokkal kapcsolatos problémát, lehet az akár kora reggel, avagy késő éjjel. – jegyeztem meg rosszmájúan, hiszen mi másért lenne az osztag, hogyha nem ezért egyrészt. Másrészt pedig a kidou után érdeklődök is továbbfejleszthetik így tudásokat, no meg a bizonyos pajzsokhoz, meg továbbiakkal kapcsolatos dolgokat is eme osztag tagjai végzik, ahogy jómagam informálódtam erről, ezzel gyakorolhatják is a mágiát. S hiába szakad a Kidoushuura e munka, mégis örülök, hogy ide kerültem és szerintem mások is így vannak, aki ezen osztag tagjai. Biztosra veszem, hogy bármikor elvégzik kötelességüket. Mindenesetre, ennek ellenére nem hagyhatom figyelmen kívül bocsánatkérését, bár azt hiszem ezzel már jócskán elkésett. Viszont a hirtelen hozzáállását a munkához díjazom, hiszen minek a beszéd, hogyha vannak fontosabb dolgok is a jelentkezéssel kapcsolatban?
Egy bólintással jeleztem, hogy helyeslem azt, hogy az íratok elintézéseit tesszük előtérbe. Átvéve a lapokat, illetve a tollat már meg sem lepődöm, az írat tartalmán, hiszen ezerszer összefutottam e kitöltött másával a Hachibantainál, amikor Mami által elhalasztott papírmunkáját igyekeztem jómagam elintézni. Nem is kellett volna megmutatnia a hadnagynak hol is írjam alá a papírost, de azért „játszottam” a tehetetlen újoncot hagy ringathassam abban a tényben, hogy még egy kicsit sem konyítok az osztagok dolgaihoz, mely két hadnagy szülővel eléggé hihetetlen elképzelés lenne, de ki tudja, hogy rájön e, erre. Amint aláírtam több kilométer hosszú nevemmel azon három helyen, a lapot visszanyújtottam a Fukutaichounak, s kezembe véve az asztalra helyezett csészét, ismét kortyoltam belőle, mielőtt válaszoltam volna feltett kérdésére.
- Miért a kidoushuu? – ismételtem el a kérdését, bár csak úgy magamnak, ahogy egy kicsit elmerengtem ezen. Nem valami nagy történet, hiszen csak egy jelentkezést adtam fel a Tanácshoz, akik végül ide soroltak. Azt hiszem, sejtem is, hogy miért… - Valójában a 46. Tanácsa osztott be a Kidoushuuba, miután felvételt kérvényeztem egy osztagba, amint Zanpakutommal elértem a shikai szintet. Gondolom részletesebb oka az lehetett, hogy egész jól értek a Démonmágiához. – feleltem neki monoton hangon, ahogy sikerült jómagamnak is levezetni ennek valószínűsített okát. Valóban értek a mágiához és nagy érdeklődésem irányába végül mondhatni fanatizmussá vált ennek továbbfejlesztése számomra. A kidoukról való merengésem során jut eszembe a nemrég gondoltak, így nem haboztam egy kérdéssel előhozakodni a hadnagy irányába.
- Haru Fukutaichou-san, tessék mondani. Ön milyen kidoukat ismer? Gondolom Kidoushuu hadnagyként eléggé szerteágazó lehet tudása e téren. – csillan meg kék íriszem, ahogy kíváncsian felé tekintek, ezzel kimutatva a kidoukkal kapcsolatos „mániámat” előtte.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maximilian Wladhar

avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 22
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Jun. 30.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: bounto "boss"
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
5200/15000  (5200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Vas. Júl. 24, 2011 5:22 am

Újonc a láthatáron! *>*
Végre megmutathatom, hogy nem vagyok én olyan hülye!

Kicsit meglepett pár dolog Hajimével kapcsolatban. Azt tudom, hogy még gyerek, de a kisugárzása azt próbálja velem megértetni, hogy ő már sokkal több, mint egy egyszerű gyermek. Mondjuk, lehet, hogy korához képes értelmes meg minden, de szerintem ő még nem ment át olyan éles küzdelmeken, mint például én. Most speciel nem fényezni akarom magam, de azért említésre méltó volt az a küldetésem, aminek elvégzése után megkaptam a Kidoushuu hadnagy irodáját. Az viszont más tészta, hogy tulajdonképpen majdnem belehaltam a küldetésben, de az ember így edződik minden lelkileg mind testileg. Vagy legalábbis én így fogom fel eme dolgokat. Meg van egy olyan érdekes hozzáállásom a dolgokhoz, hogy ami nem fáj, az nem használ, de az is lehet, hogy a fájdalom már az őrületbe kerget… na, mindegy ez most nem lényeg. Meg most nem is az a dolgom, hogy a saját viselt dolgaimat elemezzem ki hanem, hogy megismerjem eme ifjú már-már a zseni kifejezést súroló gyermeket.
- Ó…. bocsáss meg nekem Hajime-kun. Nem tudtam, hogy ennyire nem szereted, ha a korosztályodhoz hasonlóan kezelnek. Nem állt szándékomban megbántani, de ha sikerült nézd el nekem. – mondtam neki egy kicsit megrémülve. Hiszen még éppen, hogy személyesen is megismertem, de már ha jól vettem ki a hangsúlyából, akkor sikerült egy „kicsit” megbántanom. Esküszöm, ha tényleg sikerült megbántanom, akkor én vagyok a világ egyik leghülyébb embere. A végén még rám küldi a szüleit! O.O Na, jó azért túlzásokba ne essünk, maximum kapok egy levelet, hogy miért vagyok olyan senkiházi, hogy megbántottam Hajimet.
- Huupsz… elnézést ezek szerint azt a teát is sikerült a saját ízlésem szerint édesíteni. Ha problémát okoz, hogy túl van, édesítve nyugodtan csinálhatok egy másikat, de akkor az édesítést már rád hagyom. Egyébként igen fekete tea lenne. – próbáltam magam kimagyarázni a helyzetből. Hogy lehetek ekkora barom, hogy csak úgy a saját ízlésem szerint készítem el vendégem teáját ahelyett, hogy megkérdezném, hogy mennyi cukrot kér bele. Nos, ezen látszik, hogy még bele kell tanulnom ebbe az egészbe, hiszen hadnagyi pályafutásom kezdete óta ő az egyetlen tiszt akit megvendégelek az irodámban. A többit lecsapta a kezemről a kapitány és inkább a papírmunkával jött át. Mondanom se kell, hogy mennyire örültem neki. Sokkal inkább beszélgettem volna az újdonsült tisztekkel, minthogy azokat a nyamvadt papírokat töltögettem. Szívem szerint valami kidouval eltűntetném a föld felszínéről őket, de azzal meg az osztagot vinném a rosszba és ahhoz nagyon nincs kedvem. Nekünk nem azt kell bemutatni, hogy hogyan tudunk rongálni, hanem azt, hogy még ebben az ínséges időben is képesek vagyunk a saját lábunkra állni és példát mutatni egyes embereknek.
- Figyelj Hajime-kun. Legközelebb, ha gondolod, szívesen felébreszthetlek, hajnali kettőkor mikor indulok senkaimon javításra ugyanis előbb nagyon ritkán tudok elindulni hála a papírmunkának. Ezt nem azért mondom, mert utálom a papírmunkát, meg hogy nem értek hozzá, hanem nekem oly nagy szívem van, hogy van, amikor felajánlom a kapitánynak, hogy megcsinálom helyettes is ő pedig él ezzel a lehetőséggel így még plusz három nagy adag papír kupac került az asztalomra. Ráadásul van, amikor körbe kell néznünk, hogy a várost körülvevő védőfal épségben van e, hiszen mint az köztudott annak a karbantartása is a Kidoushuubantai feladatköre. - mondtam kicsit komoly, de mégis kedves hangsúllyal majd kihúztam egy fiókot, amiben a tisztek aktái voltak majd megfogtam Hajime aktáját és beraktam a többi közé. Majd ha lesz lehetőségem átfutom a tisztek névsorát, és ha valakit még nem ismerek, meginvitálom majd egy kedves beszélgetésre.
- Akkor, ha jól értelmezem a szüleid és te tulajdonképpen ráhagytátok a 46-ok Tanácsára a döntést? Mondjuk, én örülök neked. Jó látni, hogy a feltörekvő nemzedékben vannak még olyanok, akik érdeklődést mutatnak a kidou szerteágazó és rejtélyes tudományára. – mondtam, mint valami nyugdíjas shinigami pedig nem így van. Nem is vagyok, én olyan öreg csak 119 éves vagyok. Az nem is olyan sok… szerintem. Már készültem arra, hogy megkérdezem, kér e valami harapnivalót mikor meghallottam a kérdését, amiben az általam használt kidoukról érdeklődött-. Elmosolyodtam és felálltam, hogy egy kis chipset bányásszak elő az egyik szekrény tetejéről. Miután megtaláltam a zacskó ropogtatnivalót elővettem egy tányért és kinyitottam a chipset és az asztal közepére raktam pont úgy, hogy mindkettőnktől ugyan olyan távol legyen.
- Ha kérsz, nyugodtan vehetsz. Ami az általam alkalmazott kidoukat illeti. Szerintem nem azért ültünk itt össze, hogy az én képességeimről beszélgessünk, hanem rólad, az elképzeléseidről az osztaggal kapcsolatban meg sorolhatnám még. A kidoumat majd ha óhajtod, megmutatom egy közös edzés alkalmából. - mondtam majd a szemébe néztem és eleresztettem ismételten egy mosolyt.


A hozzászólást Akihiro Haruya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 19, 2012 12:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Vas. Aug. 07, 2011 2:14 am

Újonc érkezik.
Ismerjük meg a Kidoushuu Fukutaichout…
Magamban jóízűen mosolyogva hallgattam végig a rémült bocsánatkérést Haru Fukutaichou-santól. Természetesen ügyelve arra, hogy az arcomon semmiféle örömre utaló mimikát ne lelhessen fel, nem mintha annyit mosolyognék, maximum egy sanda vigyort sikerülhetne kihozni abból, mely jelenleg gondolati önön magam arcára húzódott. Mindenesetre ijedelme jócskán csak feldobta kedvemet. Még ha ez nem is egy megfelelő szituáció az örömre.
- Semmi probléma. – legyintettem egyet, hogy ejtsük ezt a témát, mivel nemigen kívánok ebbe ennél is jobban belemerülni. Valóban… a baj ott kezdődik, hogy sokan nem gondolnák el ezt egy velem egykorúról, hogy egy ilyen „apróság”, minthogy gyereknek kezelik, piszkálja a csőrét. Szerencsére a témaváltást könnyedén áthidalta a Fukutaichou-san egy csésze tea felajánlásával, melyet természetesen elfogadtam. Mindig is szívleltem a teát, a kedvenc innivalóm, így egyértelmű miért is nem utasítottam el, viszont egy ritka, érdes fekete tea ízzel futhattam össze ezúttal. Mely persze nem probléma, hiszen szeretek tea téren minél több változatos aromát megismerni, csak kicsit váratlanul ért eme változat.
- Nem szükséges újat készítenie. Semmi probléma vele, csupán meglepett, enyhén édes változata a fekete teának. Ne vegye sértésnek, nem annak szántam. – helyesbítettem iménti feltett kérdésem után, amiért látszólag kicsit félreértette költői megszólalásomat. Jómagam a tea változatában szerettem volna biztos lenni, természetesen nem kötekedésképp kívántam felvetni a túlzottan édesre való utalást. Ezután kicsit rizikósabb téma lett felvetve, bár jómagam csak igyekeztem közölni a meglátásomat evvel kapcsolatban. Valóban úgy gondolom, hogy a Kidoushuu efféle munkákat is képes hajnalok – hajnalán elvégezni, hiszen részben tőlük függ Soul Societyba vezető utak karbantartása, illetve a védelme is.
- Ne haragudjon de… ez olyan volt, mintha a Taihcoura kívánná kenni ezt a hibát. Bizonyára úgy vélhette, hogy azért ajánlja fel Ön a segítségét, mert a papírmunka, melyet kézhez kap, nem rendelkezik akkora mennyiséggel. S ennek fényében küldi át az iratokat. – vonok le monológjából egy afféle kikövetkeztetést ezzel kapcsolatban. Legalábbis gondolom emiatt vállalhatta túl magát papírügy terén és szerény véleményem szerint ezt a Taichouval meg tudná beszélni, hogy egy kicsivel kevesebb elvégezendő írat adagot küldjön hozzá pluszmunkaként. Esetleg a mennyiségben egyeztethetnének, vagy amelyik nekik kényelmesebb, ez már rajtuk állna, de az Én szemszögömből ez megoldható probléma.
- Ano… javítson ki, hogyha tévedek… a senkaimon karbantartása nem a sanseki kötelessége? Utána olvastam a Könyvtárban a Kidoushuubantai tisztek feladatköreiről és úgy emlékszem ez rangban közvetlenül a Fukutaichou után elhelyezkedő tiszt feladata. – merengtem el még inkább ezen, előfordulhat, hogy régebbi adatok kerültek kezeim ügyébe és az óta már más rendszer van érvényben a Kidoushuubantaion belül. Ennek fényében jobbnak láttam feltenni eme kérdést, mielőtt tévhitekben élnék. Nem kívánok tájékozatlan lenni az osztaggal kapcsolatban, szóval igencsak remélem, hogy kijavít, amennyiben rosszul tudtam az utóbbit. Bármennyire nem is szívlelem, ha beleszólnak a meglátásaimba.
- És… a rokuseki feladata az erőterek helyes működésének a figyelése. Avagy ezt Fukutaichouként napi rendszerességgel helyben ellenőriznie kell? – bővítettem ki kérdésáradatomat, ahogy egyre jobban belemerülök gondolatban ebbe a témába és élénken kezdem látni lelki szemeim előtt a pár napja olvasott könyv tartalmát, mely ezzel foglalkozott.
Kérdésére, melyben érdeklődött a Kidoushuubantai választásomnak az oka felől, egyszerű volt, hiszen nem jómagam döntöttem, hanem a 46-ok Tanácsa határozott így. Viszont előttük nincs titok, ezáltal az sem lehetett rejtély számukra, miszerint Démonmágiában való jártasságom eléggé kiemelkedő a velem egykorúakhoz képest.
- Hai. – bólintottam Haru Fukutaichou-san kikövetkeztetésére ezzel kapcsolatban. Bár nem hiába mutatok érdeklődést a mágia iránt, azon kívül, hogy elég kiemelkedő hozzáértésem van hozzá, más magyarázatom is van erre, méghozzá bizonyos személyek védelmezése. Elsősorban pedig talán őrültség, de a Zanpakutom az, amit meg kívánok védeni. Yuki~onna nem egy erőre, pusztításra hajló Lélekölőkard, ezért próbálom Démonmágia útján kiküszöbölni azt, hogy bárminemű baja is essen, avagy gyakran alkalmaznom kelljen.
Ahogy egyre inkább belegondoltam a kidou rejtelmeibe, mint ahogy az oly’ sokszor megesik, egy engem foglalkoztató kérdést tettem fel. Miféle Démonmágiákat ismer konkrétan, mint Hadnagy rangú Shinigami. Úgy vélem biztosan van pár igencsak magas szintű kidou a tarsolyában, de valójában a használata, illetve alkalmazása az mely kifejezetten érdekel. Nem igazán szeretem bevallani, de Vén Varjú kidou idézései csodálatosak szoktak lenni, ez némiképp ösztönöz is arra, hogy egyszer jobb, szebb Démonmágiát legyek képes megidézni, mint Apám.
- Eddig úgy tudtam, hogy ez az ismerkedés oda – vissza szól és nem csak egy irányba. – jegyeztem meg felvont szemöldökkel, de a chips hívogató szavának nem voltam képes ellenállni, így vetem belőle, amint engedélyt adott rá a Fukutaichou. Tudom, édesszájú vagyok még úgy is, hogy igyekszem eme oldalamat féken tartani. De nem bírtam ellenállni a kísértésnek. – Vannak közös edzésről szóló programok? – tettem fel a kérdést, amint megettem a kezembe vett fűszerezett krumpli tallért. Eddig jómagam egyedül edzettem, csak néha – néha kértem segítséget a Hachibantaiban megismert tisztektől, így igazán felkeltette a figyelmemet eme dolog, s kíváncsian vártam az erről szóló dologról a részleteket.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maximilian Wladhar

avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 22
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Jun. 30.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: bounto "boss"
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
5200/15000  (5200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Szer. Okt. 05, 2011 12:52 pm

Kicsit furcsán éreztem maga ugyanis életemben először most voltam összezárva egy légtérbe egy gyermekkel. Nem is.... ez nem jó jelző rá hiszen csak a kinézete hasonlít egy gyermekére... ő több mint egy gyermek. Egy gyermek testbe száműzött felnőtt a pontos jelző eme ifjú tisztre aki szemben ül velem a saját irodámban és tulajdonképpen teljesen jogosan kioktat. Soha, de tényleg soha nem gondoltam volna, hogy majd egy gyermekfog kioktatni engem és ami még jobban meglep, hogy teljesen igaza van.
Az egész tulajdonképpen amit itt összehordtam a saját felmentésemre tettem és nem gondolkoztam. Mondjuk az is igaz, hogy inkább beletemetkezek a munkámba mert a saját életem valahogy unalmasnak minősül mióta szakítottam Chikucival. Már nem is emlékszem, hogy mikor lazítottam egy jót mikor minden fáradságomat kipihentem. Mostanában tulajdonképpen majdhogynem az egész napomat az irodámban töltöm vagy küldetésen vagyok ha úgy hozza a sors. Ráadásul még az osztag többi tagjának a feladatát is elvégzem csak azért, hogy ne kelljen egyedül maradnom a szobámba.
- Hmm... ahhoz képest, hogy gyermek vagy elég sok mindent tudsz a dolgokról. Egyébkét nem szándékoztam a Parancsnokra kenni a dolgokat. Tulajdonképpen arra akartam kilyukadni, hogy szeretem a munkámat amiért nagyon sok mindent meg kellett tennem. Többek közt majdnem meghaltam mielőtt kineveztek a Kidoushuubantai Alparancsnokának, de ezt most hagyjuk majd később elmesélem a történetet. - mondtam kicsit komolyabbra véve a szót. Mivel elég értelmesnek tűnt a srác úgy döntöttem, hogy mostantól teljes értékű felnőttnek tekintem mert valahogy nem tetszik neki az, hogy ha úgy kezelik mint egy gyermeket... még ha az is.
- Nem tévedsz tényleg a 3. tiszt feladatköre a senkai kapuk felügyelése, de néha én is szeretek körbenézni mint Alparancsnok. Ugyan ez vonatkozik az erőterekre is. - mondtam majd kortyoltam egy jó nagyot a már lassan hideg teámból. Meglepett, hogy ennyi mindent tud, de végül is az anyja és az apja is hadnagy szóval van kitől tanulnia.
Miután láttam, hogy Hajime vett a chipsből úgy döntöttem, hogy itt az ideje, hogy én is egyek a ropogtatni valóból. Lassan, de biztosan emeltem fel egy nagyobbacska darabot és helyeztem a számba. Egyből éreztem, hogy hagymás tejfölös vagy milyen ízesítésű. Két hangos roppanás jelezte, hogy megrágtam és lenyeltem majd öklömre téve fejemet egyenesen Hajime szemébe tekintettem.
- Nos, tulajdonképpen még nincs teljesen kidolgozva az közös edzésterv, de dolgozom rajta. Vagyis a Parancsnokkal együtt dolgozunk rajta. Egyenlőre még az időpontokon gondolkozunk és utána kezdjük el kidolgozni a teljes edzéstervet, amiben ha gondolod segíthetsz. - mondtam kedvesen majd megropogtattam a nyakamat és folytattam a mondani valómat. - De jól tudtad ez a bemutatkozás kölcsönös, de egyenlőre én kérdezek és te válaszolsz. Aztán ha én kifogytam a kérdésekből akkor te teheted fel a sajátjaidat velem, illetve a osztaggal kapcsolatban. Jut eszembe... édesanyád melyik osztagban is szolgál?


A hozzászólást Akihiro Haruya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 19, 2012 12:13 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Kedd Nov. 22, 2011 4:41 am

Újonc érkezik.
Ismerjük meg a Kidoushuu Fukutaichout…
Ugyan, nem állt szándékomban megvádolni Haru Fukutaichou-san teljes valóját, csupán felhívni figyelmét a mondandóiban tett némi logikai bukfencekre, melyet végül sikerült átterelnem az osztagról való információk konkrét megtudására. Hiszen csupán könyvekből, feljegyzésekből ismerem a Kidoushuubantaiban ügyködő tisztek feladatköreit, amelyek amennyiben hibásaknak találtatik, csak – csak nem alapozhatok rájuk! Főleg, hogy célom megfelelően betölteni a Taichou és a Fukutaichou által rám kiosztott szerepet, s a Gotei rendszerébe is tökéletes tisztként szándékozom beépülni, mint vérbeli shinigami. Már mióta az eszemet tudom elköteleztem magam e felől, s míg nem ismertem meg Yuki~onnat, akkor is szívesen vetettem bele magamat a halálistenek terebélyes életébe. Nem kívánok lehetőséget adni senkinek és semminek sem elhatározásaim romba döntésére. Mi azért vagyunk, hogy vigyázunk az élet oly’ könnyen felborítható egyensúlyára és e feladat elvégzése büszkeséggel tölt el. Tenni egy kis jót is a létezésed során már az is kiemelkedő, de hogyha állandóan ezt teheted, szinte már – már mámorító, ugyanbár veszélyes több szemszögből is. Mégsem hátrálok meg, nincs olyan dolog, mely visszalépésemet idézné elő.
- Nem vagyok gyerek! >.> - csattanok fel váratlanul elkalandozott gondolataimból, félbeszakítva ezzel faragatlan módon Haru Fukutaichou-san mondanivalóját, bármennyire sem állt szándékomban ezt tenni. De ahogy hallottam kiejteni általa azt a jelzőt, melyet annyira, de annyira gyűlölök hallani… nem tudtam visszafogni indulataimat és hát, ez lett belőle. Megrázkódva vágom magam egyenesbe ültemben, s zavartan kezdem kémlelni hirtelenjében a padlót, tekintetemmel keresvén egy pontot, amit figyelhetek a következő magamból kipréselendő szavak során. Mire megállapodott kék íriszem valahol, szinte már – már teljesen kiizzadtam a hirtelen tehetetlenség rám nehezedő hatására. Nem tehetek róla! Az előbbi miatt szégyellek, a feletessem tekintetébe nézni, hiszen mindez ellent mondott Okaa-san által felsorakoztatott tanácsoknak a felől, hogy miképp is kell megfelelően viselkedni egy ilyen rangos pozíciót betöltő személy előtt. Khm… szóval… akarom mondani. Anousumimasen, hogy a szavaiba vágtam, de… legyen szíves mellőzni ezt a lealacsonyító jelzőt, rendben? Csak is a kellemetlen szituációk elkerülésének érdekében Neutral - megköszörülve torkomat, nehézkesen ugyan, de sikerült megtalálnom a helyzethez illő megbánó hangfekvést, illetve a hozzá kellő némileg illedelmes szöveget, mely inkább hangzott hivatalosnak, mintsem egy illendő kérésnek egy egyszerű tiszttől a Fukutaichou irányába. De ez is több mint a semmi!
Ezt követően türelmesen hallgatom végig mondandóját a témával kapcsolatban, s hangoztatott valamit, mely jócskán csak fellendítette bennem a mélyen lapuló kíváncsiságomat. A történet, hogy Haru Fukutaichou-san miképp is lett eme rang betöltője? Roppant érdekesen hangzik, Kaa-san története is igencsak rendkívüli volt előléptetésével kapcsolatban, így nem meglepő, hogy buzgón kérdezősködni kezdek az eseménnyel kapcsolatban. Hiszen miféle szituáció lehetett az, ahol majdnem otthagyta a fogát? Egy Hollowal szemben, avagy más ok miatt vesztette kis híján életét az előtt, mielőtt eme dicső székbe ülhetett volna?
- Ne, kérem! Ne váltson témát, engem érdekel miképp szerezte meg a hadnagyi pozícióját, Haru Fukutaichou-san Surprised – próbálom visszatéríteni, s kicsalni belőle a „hős történetet”. Reménykedve, hogy sikerrel járhatok és megtudhatok valami érdekeset a Fukutaichouval kapcsolatban.
Felelete a tiszti posztok feladatköre terén kis büszkeséggel tölt el, ahogy ilyen tájékozottá sikerült válnom az osztaggal kapcsolatban, csekélyke információknak köszönhetően, melynek nem kis részét végül is Vén Varjúnak köszönhetem. Szóval ezúttal hálás lehetek neki, bármennyire is nem tetszik ennek a dolognak a puszta gondolata sem.
- Sokka… elnézést az előbbi megvádolásért. Mindenesetre igen kedves Öntől, hogy így kisegíti az osztag tagjait. – kortyolok bele a csészémben lévő teába, miután végigmondtam, s élve édesszájúságra hajazó hajlamaimnak vettem egy – két újabb krumplis tallért a tálból, hogy eszegessek is közben, ha már megkínált velük. Addig sem beszélek fölöslegesen, így is igen ritka alkalom, hogy ennyit fecsegek fölöslegesen egy mondhatni számomra még „idegen” személynek magamról. Még ha eme találkozó lényege is a részletesebb megismerése a másik félnek.
Tekintetem megcsillan, ahogy egy ilyen szerény lehetőséget vetett fel nekem Haru Fukutaichou-san, bár félő, hogy hozzáértésem a mágiához még nem egészen elegendő ahhoz, hogy komolyabban kivegyem a részem az edzéses munkálatokból, de az elméleti síkon szívesen segédkeznék, hiszen nem egy mágiával foglalatoskodó kötetet fésültem át a tanulmányaim gyarapításának érdekében. Így csak nem lehet nehéz az adott gyakorolni kívánt mágia, elméleti megmutatása a gyakorlók előtt.
- Hai! Szívesen részt vennék az edzésterv kidolgozásában, amennyiben nem probléma. Köszönöm a lehetőséget Surprised Ezzel kapcsolatban azért lenne egy kérdésem: egy konkrét technika elsajátítását, vagy csupán a mágia használatot kívánják edzésprogramokon keresztül gyakoroltatni a Kidoushuubantai tisztekkel? – érdeklődöm a részletek után, hogy valami használhatót is hozzá tudjak fűzni a tervezéssel kapcsolatban, mely talán segítheti a Taichou és a Fukutaichou munkálatait.
- Hogy Okaa-san? – lepődök meg a kérdésen, s közben hátra vetem magam a székben. Igen váratlan témaváltásként ért, ahogy szobakerült Kaa-san, Gotei juusantai rangosai között elfoglalt helyzete. Ez megdöbbent visszakérdezésem is alátámasztja, amiért hagytam, hogy meglepettségem legyőzzön, s felszólalkozzon belőlem. - A… a Hachibantai Fukutaichou-i rangját tölti be jelenleg Surprised Esetleg nem ismeri még személyesen? – felelek kérdésére, miután sikerült legyőznöm meglepettségemet, s ismét uram alá sikerült helyeznem hidegvérűségemet. Ennek fényében jómagam is bátorkodtam felvetni ezzel kapcsolatban egy kérdést, bár lehet, hogy tolakodó kissé. Viszont már jó ideje, hogy Okaa-san fukutaichoui szerepet tölt be, így ha nem más, maximum, talán… látásból biztosan ismerheti! :<

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maximilian Wladhar

avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 47
Age : 22
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Jun. 30.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: bounto "boss"
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
5200/15000  (5200/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Szomb. Május 19, 2012 6:13 am

Akarva akaratlanul ismételten sikerült a gyermek jelzővel illetnem pedig megígértem magamnak, hogy nem fogom. Mondjuk nem is nagyon érdekel. Gyerek és kész hiába próbálja tagadni... nem értem, hogy miért jó neki az, hogy letagadja gyemekségét. Én lehet, hogy örülnék is neki ha gyerek lehetnék. Sokkal szabadabnak érezném magam. Kicsit meglepett a hangnem amiben megpróbált leszídni, hogy nem gyerek. Tekintetem még mindig üres volt és fapofát vágtam. Nem nagyon érdekelt, hogy hogyan hisztizik. Ez is arra utal, hogy Ő még csak egy gyermek. Ahogy hallgattam kiderült, hogy lekicsinyítőnek érzi gyermekségét és ezért tagadja. Ezt se nagyon értettem, de nem is kell értenem. Most nekem csak az a dolgom, hogy megismerjem. Majd később gondolkozok ezeken,h ogy vajon miért is jó neki ez az egész.
- Szóval lekicsinyítőnek érzed azt ha le gyerekeznek... különös, felettéb különös. Nem szeretsz gyerek lenni... Csak, hogy tudd a gyermek mindig a felnőtt létre vágyik, míg a felnőttek azért imádkoznak, hogy ismét gyermekek lehessenek. Én is örülnék neki ha újra gyermek lehetnék. Annyi mindent nem próbáltam ki gyermekkoromban, hogy egy könyvet írhatnék róluk... Hidd el, hogy jobb a gyermek élet. - fejezem be a mondani valómat majd kortyolok még egy nagyot a mostanra kihült teámból és ismét egy burgoyaszeletért nyúltam, hogy valamivel próbáljam túlélni a számomra nem kínos csendet. Miután lenyeltem a falatot ismét Hajimére szegeztem üres tekintetem, aki éppen arra próbált megkérni, hogmeséljem el neki miféle megpróbáltatásokon mentem keresztül amiért kineveztek hadnagynak. Nem nagyon értettem,h ogy miért érdekli ennyire. talán azért mert jobban meg akart ismerni, talán azrt, hogy a szüleivel hasonlítson össze. Bármi lehetséges. Mosolyt erőltettem kifejezéstelen arcomra és megittam a maradék teámat.
- Ne számíts hősi történetekre. Én más emberekkel ellentétbe nem árulókat likvidáltam, nem Espadákat öltem meg... semmi ilyesmire ne gondolj. Én csak a meghalt bajtársaim mellett álltam ki egy cssatában amit elvesztettem, de mégis nyertem vele valamit.. Na, de nem húzom az időt. Elmesélem.... te vagy az első akinek elmondom a tisztek közül tehát jól figyelj... - mondtam majd a szemembe lógó tincseket a fülem mögé tűrtem. - Körülbelül két évvel ezelőtt éppen szabadnapos lettem volna, de egy pokol lepke szállt be az ablakomon amiben az az üzenet állt, hogy azonnal menjek Rukongaiba pár shinigami társammal együtt mert egy hollow csapat támadta meg az ott élő lelkeket. Én mint parancstisztelő egyed felöltöztem és lélekölőmmel a kezemben elindultam a m,egadott koordináták felé egy öt fős csapattal. Amikor megérkeztünk láttuk a hollowkat, de nem csak ők voltak ott. Ott volt velük egy arrancar is aki egy trónno ült és onnan figyelte az eseményeket. Mikor közelebb értünk láttuk,h ogy a trón nem másból készült mint az elhunytakból. Egyből támadásba lendültünk. A hollowkat gyorsan kiiktattu k kivéve egyet aki rám támadt. Nagyon gyors volt, de én nyertem. Ami ekkor történt nagyon felbosszantott, de meg is ijesztett. Az arrancar megölte mind az öt társamat miközben ők a hollowkkal küzdőttek. Gondolkodás nélkül rá támadtam, de még mielőtt elérhettem volna ressurecionba váltott. Na, de lényeg a lényegben, hogy eltörte négy bordám és majdnem megölt. Elájultam a többire nem emlékszem..... a többi edig egyértelmű. Az elkötelezetségem miatt felkértek a hadnagyi pozicióra én pedig elfogadtam... ennyi lenne az én hősi történetem. - mondtam majd sóhajtottam egy nagyot és hátradőltem a székemben és onnan figyeltem tovább Hajime-kunt. Az emlékeken rágódtam és rájöttem, hogy ha gondolkoztam volna és nem csak úgy random támadtam volna az arrancarra lehetséges, hogy kevesebb sérüléssel utottam volna ki a harcból ráadásul győzhettem is volna. Mondjuk egy olyan helyzetben nem hiszem, hogy lehetne gondolkozni vagy legalábbis én nem tudtam. Lehet, hog y mások képesek ilyesmire, de én nem voltam képes és sok társat vesztettem. Öt ember életéért és egy vesztes harcért cserébe lettem hadnagy.... nem hiszem,h ogy megérte, de nem fogm leadni eme nemesi rangot már csak azért se. Ezzel kamatozok az elhunyt társaimnak.
- Nos, igen az edzés... tulajdonképpen két részre bontanánk, de még nem tudom,h ogy milyen hosszú legyen, de az most nem lényeg. A lényeg az, hogy az első felében az elmélettel foglalkoznánk, míg a második felében a gyakorlattal. Tehát amit az első részben átvettünk elméletben azt fogjuk gyakorolni a második részben. Remélem tetszik ez az ötlet, ha van valami hozzáfűznivalód akkor meghallgatlak szívesen. - mondtam egyhangúan majd ismét eleresztettem egy mosolyt. Ő az egyetlen aki eddig kétszer látott mosolyogni egy nap.
- Az igazat megvallva személyesen nem ismerem csak látásból. Sokszor találkoztunk, de a köszönésnél tovább nem jutottunk mert neki is és nekem is sok tenni valnk volt. Majd a közeljövőben lehetséges, hogy meglátogatom. - mondtam majd elvettem még egy burgonyaszirmot. - Na, most meghallgatom a kérdéseidet, ha vannak! - ajánlottam fel neki.

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Yuki Hajime
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 105
Age : 23
Tartózkodási hely : Kidoushuu osztag vagy a Hachibantai területén
Registration date : 2011. Jun. 12.
Hírnév : 10

Karakterinformáció
Rang: Fuku Kidouchou
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
20700/30000  (20700/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Szer. Dec. 05, 2012 10:59 pm

Újonc a Kidoushuunál

Mióta felépültem most tértem be másodszor ebbe az irodába, mely már jogosan az enyém. Megkönnyebbülésként fogadtam, hogy a Kidoushuunál nincs akkora papírmunka, mint a 8. osztagánál. Bár Okaa-san rendszerint felhalmozza őket, ezért is segítettem be neki mindig, még azelőtt, hogy elfoglaltam volna ezt a rangos pozíciót. Igaz, most is igyekszem némileg besegíteni, hogy ne legyenek komolyabb elmaradásai, különben is Shiranui-fukutaichounak sem lehet kellemes folyton a határidőig nem feladott iratok megszerzéséért vesződnie.
Felsóhajtva ülök le az íróasztal mögötti kényelmes székbe, az ablakból a téli napsütést világítja be az irodát. A hűvös, hideg évszakhoz képest egész világos idő van. Bár nekem sosem volt gondom a havazással és az azzal járó kellemetlenségekkel.
Merengésem során az íróasztal fiókjait nézegettem át, mit is rejtenek. Bár egy – két kósza papíroson és íróalkalmatosságon kívül semmi sem volt bennük. Annyi bizonyos, hogy az előző Fuku Kidōchō remekül végezte az iratmunkát. Midőn kellemetlen, hogy az osztag tagjaira nem fordított ugyanekkora figyelmet.
Elmélkedésemet az ajtón beszűrődő kopogás szakítja félbe. Kérdőn pillantok az irodába nyíló papírajtó felé, megejtve egy „Tessék”- et, amellyel jóváhagyom a belépést, de senki sem élt a hívó szavammal. Homlokráncolva néztem az ajtó irányába, majd megráztam a fejemet: biztosan csak képzelődtem. Legalábbis próbáltam ezzel meggyőzni magamat. De amint ezt kijelentettem magamban, ismételten kopogtak. Furcsállva ezt megismétlem az előbbit, s mikor megint csak nem éltek a kedves hívással, töprengve emelkedtem fel székemből, lassú léptekkel közelítve a papírajtó irányába.
Vajon most csak szórakoznak velem? Ez amolyan kellemetlen, beavatási rítus? Jómagam ki nem állhatom az ilyesfajta tréfákat, szóval merem remélni, hogy sejtelmem ne legyen igaz! A következő kopogásnál óvatosan feltártam az ajtót, így kevesebb fülsértő, recsegő hangot hallatott a gyönge ajtószerkezet, s körülnéztem, azonban senkit nem láttam odakint. Pedig a messzebb lévő folyosókat is fürkésztem, hátha ott bújt meg a tréfás elkövető, de nem fedeztem ott sem fel az égvilágon senkit sem, így vállamat megvonva csuktam be az ajtót, a feltárásánál hasonló hangtalan módon.
Már éppen visszafordultam volna asztalomhoz, mikor a kopogás ismét felcsendül az ajtón, halántékomon egy ér kezdett kitüremkedni, de türelmet erőltettem magamra. Példát kell statuálnom! Eme ranghoz nem csak elismerés és engedmények járnak, hanem kötelezettségek is!
Ismét felnyitom az ajtót, immáron jobban szemügyre véve a folyosót, melynek köszönhetően észrevehettem az ajtó előtt lévő szemetesládát. Döbbenten pislogva nézem a kósza szeméttározót, nem igazán tudom hova tenni. Lehet, hogy az előző hadnagy így fejezi ki negatív véleményét leváltását illetően?
Felsóhajtok, s becsukom az ajtót, s hátat fordítva a bejáratnak, halántékomat dörzsölgetve határozom el, hogy majd valakivel elvitettem a harag kifejezésének eszközét. De amint egy lépést tettem íróasztalom felé, azaz idegesítő kopogás ismét felcsendült a papírajtón. Türelmemet elvesztve rántottam fel az ajtót, mely fülsértő zajjal tárta fel a folyosóra a teret. Mutatóujjamat a szemetesláda irányába szegeztem, s égbeszökött vérmérséklettel kezdtem megidézni az egyik támadó mágiát, mellyel elsöpörhetem a szeméttározót a Föld színéről!
- Hadou no yon: Byaku… – elhűlten rekesztem be a kidou idézését, s nézek a szemetesládára, ami az imént – mert biztosan jól hallottam, ez nem volt hallucináció – megszólalt. Összevont szemöldökkel vártam, hogy újabb életjelet adjon magáról, hogy ezáltal megbizonyosodjak arról, valóban nem tévedtem és nem az érzékeim játszadoznak velem. S tényleg! A szeméttározóból egy gémkapcsokkal összeillesztett papírköteg pottyant ki a fedél apró milliméteres felemelését követően. Most már bizonyos, valaki van ebben a fémszerkezetben, feltéve ha nem Yoriko-chan újdonsült játéka, kicsit megkeverve a postaláda és a szeméttároló tulajdonságát.
Mindenesetre arcomra kiült meglepettséggel vettem fel a papírokat, hogy szemügyre vegyem azokat, talán a magyarázatot tartalmazzák mindenre. E felől, mint pár másodperc múltán kiderült, nem is tévedtem. Szerencsém volt megtudni, hogy a szemetesládában megbúvó illető egy frissen végzett diák a Lélektovábbképző Akadémiából, ki eme nagyszerű osztagba lett besorolva. Név szerint: Tsukiyami Shina, kit kellemetlen kór üldöz, mondhatni: szó szerint.
- Öhm… anou… kisasszony. Elnézést a kellemetlenségért… >///>” De fáradjon csak beljebb! Idebent akár a fedezékét nyújtó szemétfedőt is levethetné magáról a kényelmes társalgás érdekében. – vetem fel az ötletet, hiszen igen kényelmetlen lenne itt, így társalogni. S mielőtt megvétózná az iroda biztonságát, furfangos ötlettel állok elébe. - A hölgynek nem kell tartania attól, hogy kellemetlen meglepetésben részesítik! Az iroda a legkitűnőbben őrzött helyek között szerepel, a legerősebb kidou pecsétek védelme alatt áll. Jómagam pedig két méteres távolságot fogok tartani, ahogy az elvárt. Ha szavamat szegem jogosan feljelenthet a 2. osztagnál. – állok félre az ajtóból, hogy élhessen a lehetőséggel, s betérhessen szerény zugomban. Remélem, elhiszi apró füllentésemet és kivetkőzik a fémedényből. Sokat jelentene az imént feldühített idegeimnek, ha nem egy szemetesládával kell lefolytatnom életem első újoncával való párbeszédet.

______________

Zanjutsu: 11 pont Hakuda: 3 pont Kidou: 17 pont Shunpo: 12 pont Zanpakuto: 9 pont
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshida Yoriko
12. Osztag
12. Osztag
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 71
Age : 15
Tartózkodási hely : Seireitei - 12. osztag, családi otthon, látogatóban Kobaa-channál vagy Tsuki-nee-channál *.*
Registration date : 2012. Jan. 27.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: 12. osztag kapitánya *.*, ügyeletes hologramfelelős *.*
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
13500/15000  (13500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   Szer. Jún. 25, 2014 9:19 pm

Látogálgatás és kérdésecskék ^ w ^

Youko-nee-chan látogálgatása nem sikerülgélt egészen úgy, ahogy én azt sziri-szeretgéltem volna, de hát ez a nagy hilyi-helyzet, nekem meg meg kell biri-batákozgálnom vele, mert időben mozogni sijni-sajna még nem tudigálok, és egyébként is nigyi-nagyon jó tapasztalatocska volt, bizonyos problematikácskáktól eltekintgélve, amiket azért a dokumentációcskákból kihagyigálok, mivelhogy nem gyakorlati problematikák, hanem lelkicske eredetűek, amikkel sajna-majna nem is lihi-lehetséges mit kezdigélni, így aztán fili-felesleges beleveszigélni olyan papírmiki-munkába, amik kimondigáltan a gyakorlati megoldásocskákkal foglalkozgálnak, mert abszolút érdektelenkének tűnigélnek. Mégsem hagyigálnak nyugodgálni azok a dolgocskák, legalábbis bizonyos isi-eseményecskék, amik abban a másik világocskában törtigéltek, és legszíves-mívesebben az asztalkámra borulgálnék és nyöszörgélnék egy pici-micit, csak ezt kipi-kapitányocskaként mégsem tehetgélem meg, mert hogy nézigélne már ki, ha a kipi-kapitány képtelenke lenne megfili-felelően vezetgélni az iszti-osztagocskáját, és egyébként sem vagyigálok én annyira törékenyke, meg cukormindegykének kéne lennigélnie, mi történgélt odaát, ha egyszer tudigálom, hogy az nem ugyanaz, mint idehaza, és Yuki-chan nem akargál lerobbantgálni a székecskémről egy kidou-midouval, azért vannak bennem kérdésecskék, és egyre jobban nyugtalanítgálnak, meg ilyenek, szóval-móval ez így már nem mehetgél tovább. > . < Mikor már a belépigélő Yuko-nee-chan is az iránt érdeklődgél, kit kell kiiktatgálni a firi-forgalomból, kimi-komolyan elszakadgál az a bizonyos cérna-mérna és elhatározgálom magam: ma márpedig akkor is, ha törigél, én biza-miza átmegyek a Kidoushuuhoz látogatócskába, még ha nem is jelentkezgéltem be előre-merőre, és Yuki-chan ennek bizti-mizti nem fog túlontúl örülgélni, de nekem már sziki-szükségem van rá, mert amúgy is régen beszélgettem vele, és már nipi-napok óta ezen rágódgálok, szóval-móval no, kell és készecske. > . <
Az elhatározásocska ellenére azért-mazért nem olyan kinyi-könnyű, ha ilyen kis buta-muta dilgi-dolgocskával kell ziki-zaklatni egy jó biri-barátot, csakcsupán az a bajocska, hogy már a státuszkában sem vagyok bizti-mizti, és biza-miza itt kezdődgélnek jelenleg a pribi-problémák, amik miatt nem is tudigálom, pontos-montosan mikor érigéltem el a Kidoushuu kipi-kapujába, de mikor ott vagyigálok, elmondigálom, miért is jöttigéltem, elvégre van előnyöcskéje annak, ha kipi-kapitány a shinigami, több helyecskére beengedgélik, és még a kíséretecskével se fili-feltétlenül kell vesződgélni, eljutigálhatok egyedül is oda-moda, ahova tartigáltam. * w * Az irodácska ajtaja előtt viszont megtorpangálok, mert nem tudigálom, mit is kelligélne most csinálgálnom, szóval-móval veszigélek egy nigyi-nagyon mély levegőcskét, és bekipi-kopogok Yuki-chan irodácskájának ajtaján, majd mikor beengedgél, szép lassan becimi-cammogok és letelepedgélek az egyik ülőalkalmatosságocskára, és töltigélek magamnak egy csésze fini-mini teácskát, mert Yuki-channál ezt szibi-szabad és még őt is megkínálgálom a saját teájával tirmi-természetesen. ˘ ^ ˘
– Hogy vagy, Yuki-chan, nigyi-nagyon régen beszélgettünk, nem is emlékezgélek, volt-e ilyen alkalom, mióta fuku-chan lettél, szóval misi-mesélj, mi van veled? * w * – vágigálok bele, várigálhatóan teljesen misi-másba, mint amiért eredetileg jöttigéltem, de hát nem tudigálom, hogyan fogalmazgáljam meg, ami történgélt, meg aztán ahhoz előbb teázgálnom kelligél, tehát felhúzigálom a lábikóimat magam mellé, és ölecskémbe veszigélem a teáscsészikét, hogy ebből a kényelmeteske helyzetecskéből nézigéljem biri-barátomat, vagy nem is tudigálom, micsudikám ő most nekem, ez kellőképpen binyi-bonyolult. @_@ Várigálok egy pici-micit a válaszocskára, tőlem telhetően nigyi-nagyon mosolyogva és csillogtatva szemecskéimet, mert az nigyi-nagyon aranyos és vidámocska, csak éppenséggel a felvett testpizi-pózom nem egészen ezt sugallgálja, de most ez tili-teljesen mindegyecske. Mivel viszont más most nem jutigál eszecskémbe, egy idő után a teácskát kezdigélem lesigélni a kezecskémben, és tili-tulajdonképpen jobban örülgélnék egy nagy bögre forró csikinak, pillecukrocskával benne, mert az jó édeske, és akkor pici-micit jibi-jobban érezgélném magam, és nem lennigélnék ennyire pokróchiányos kis nyüssz. T ^ T
– Mondd csak, Yuki-chan... tényleg csak púp vagyok a hátadon? T ^ T – bukigál ki végül-mégül belőlem a kérdésecske, ami igazán-migazán foglalkoztat, és közben fel is nézigélek a hadnagykára, mert látni szeretném a kifejezésecskéjét, és amúgy is jibi-jobban szeretek a szemébe nézni a másiknak, ha válaszolgál, úgyhogy most kíváncsian várigálok.

______________

Aláírás elkészítéséért köszönet Anaonak :3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hadnagyi iroda   

Vissza az elejére Go down
 

Hadnagyi iroda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Soul Society :: Seireitei és környéke ::   :: Kidoushuu-