HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szer. Júl. 14, 2010 9:53 am

Ez a nap is olyannak indult, mint a többi, szokásos semmittevésemmel voltam elfoglalva. Reggel nagyon nehezen ébredtem fel és nem vágytam másra, mint egy kis szunyókálásra, ezért a többi átlagos napomhoz hasonlóan, egyből az osztag kertje felé vettem az irányt. Kedvenc fám tövében letelepedtem és már el is bóbiskoltam. Nem tudom, mióta alszom, mert alvás közben elvesztem az időérzékemet, de arra ébredtem, hogy valaki szólogat. Amint felkeltem láttam, hogy a hadnagy az.
- Hé, álomszuszék, reggel is itt voltál, nem? Megint visszafeküdtél, vagy még fel sem ébredtél?
- Mért, mennyi az idő? – kérdeztem, miközben az álmot próbáltam kitörölni a szememből.
- 2 óra van most. Te, már ebédeltél már, különben? – kérdezett továbbra is kedvenc hadnagyom.
- Mennyi? – ámultam el. – Ebéd? Még reggelizni sem reggeliztem? – ekkor pedig elkezdett korogni a bendőm, jelezve, hogy már tényleg enni kéne valamit.
- Akkor mars, ebédelni! Ez parancs!
- Igenis értettem! – és már pattantam is fel és szaladtam el.
De csak addig szaladtam, amíg a hadnagy látótávolságában volt, majd lelassítottam és csak battyogtam célom felé. Nem sokára oda is értem egy étterembe, ahol egy doboz onigirit vettem, útközben pedig elkezdtem enni. Miután végeztem az evéssel, megpillantottam egy shinigamit, akit mintha már láttam volna valahol, de nem voltam benne biztos. Mivel hajtott a kíváncsiság, ezért megszólítottam.
- Hé, te! – kiabáltam neki, közben pedig futottam, igen futottam, tudom nehéz elhinni, hogy futottam, de ilyet is tudok, de nem sokszor szoktam csinálni. – Nem találkoztunk, mi már valahol? Olyan ismerősnek tűnsz. – értem oda hozzá, majd lihegtem egy sort neki és az előzőket nyögtem ki.
Gondolkozzunk hol is találkozhattam én vele? Nem szoktam nagyon kimozdulni, ahhoz túl lusta vagyok. Talán egy küldetésen találkoztam vele? Nem hiszem, nem voltam még csapatban küldetésen. Akkor biztos valamelyik előző osztagomban volt benne. Esetleg a 11. osztag? Nem, ahhoz túl nyugodtnak tűnik és nem tűnik harc mániásnak sem. Ekkor ugrott be, hogy hol is láttam.
- Eszembe jutott. Te is voltál a Kidoushuu-ba, nem? Tudtam én, hogy láttalak már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Csüt. Júl. 15, 2010 2:55 am

A magasságomnak megvannak a maga előnyei, de ezek könnyen hátrányba is fordulhatnak egy óvatlan pillanatban. Így történt meg, hogy a délelőttöm nagy részét azzal kellett töltenem, hogy az osztag raktárában segítettem felpakolni a dobozokat a legmagasabb polc tetejére. Persze az is az élet nagy rejtélyei közé tartozik, hogy miért egy 160 centis zsebcirkáló kap ilyen feladatot, de betudtam valami adminisztrációs hibának. A súlyos dobozok miatt kissé megterhelő munka után mindenképpen valami pihentető elfoglaltság után kellett néznem, és a választásom a játékterem meglátogatására esett. A törzsvendégek már jól tudták, hogy velem nem érdemes játszani, mert elviszem mindenféle őrült fogadás irányába a játékot, legyen az biliárd, darts vagy kártyajáték, amiből rendszerint én jövök ki nyertesen, de mindig volt valami szerencsétlen kezdő, akit meg lehetett kopasztani. Így van ez most is, a lassú, halálosan nyugodt játékom és a nyomás, amit a különböző fogadásokkal az ellenfelemre helyezek, könnyedén nyeri meg nekem a biliárdjátszmát, én pedig a fizetésem felének megfelelő összeggel gazdagabban távozom a klubból. Arcomon szokatlan elégedettség látszik, hiszen hasznosnak ítéltem az elmúlt néhány órában elvégzett tevékenységemet. A szokatlan grimasz azonban gyorsan tova is tűnik, mihelyst egy felém szálló megszólítás jut el a hallójáratomba. A 'Hé, te!' jellegű figyelemfelkeltéseket általában nagy kegyesen ignorálom, de mivel a forrása futóléptekben közeledik felém, elfutni meg még nagyobb bunkóság lenne, ezért kénytelen vagyok megállni, és meghallgatni a mondanivalóját. Ha segítséget akar kérni, muszáj leszek lepattintani, a napi jó cselekedetem már megvolt reggel. Más lenne a helyzet, ha egy csinos hölgyemény rohanna felém lélekszakadva, esetleg megtépett, hiányos öltözékben, de ilyen csak a filmekben van, itt a 13 Őrosztag területének a közepén ilyesmit nem várhat az ember.
- Azért ki ne köpd a tüdődet.
Javaslom a sötét hajjal megáldott kollégának, míg kilihegi magát, aztán végre megtudom azt is, hogy miért tette ki magát ekkora erőfeszítésnek. Unott tekintettel mérem végig a férfit, majd a fejemet vakarászva az ég felé fordítom szemtükreimet. Fél évszázadnyi Kidoushuu-szolgálat után elég sok embert láttam már, ám ők rendszerint engem nem vehettek észre. Tehát ha ez a fickó ismer engem, akkor neki is szolgálnia kellett a mágia-specialista alakulatban. Valamikor... Olybá tűnik, hogy ő is erre a következtetésre jutott, mikor vakító fény gyúl a fejében és közli is ezt a nagyszerű felfedését.
- Voltam.
Jelentem ki nemes egyszerűséggel, megerősítve a gyanúját. Hogy ez mennyire jó nekem, az majd kiderül hosszútávon. Vagy rövidtávon, ha kiböki hogy mit is akar tőlem.
- És? Azért jöttél hogy megoszd velem ezt a már általam is ismert információt, vagy szeretnél valami mást is?
Segítem előre fáradt hangon feltett kérdésemmel a kiváló hangulatban kezdődő társalgást, amely minden bizonnyal egy új, és gyümölcsöző barátság kezdete lesz, amennyiben véget ér körülbelül fél percen belül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Csüt. Júl. 15, 2010 9:31 am

Úgy tűnik, hogy jó volt a feltételezésem, de mért ne lett volna jó, hiszen az enyém volt; de abba is hagyom az önteltségek, mert már így is túl sok van belőle az előtte álló személyben. Nem nagyon örült, annak, hogy én ilyen felfedezéseket teszek, pedig én nem csináltam semmi olyat, amiért megérdemeltem volna a bunkó viselkedést és a nemtörődöm stílust. Mondjuk a nemtörődömség rám is jellemző néha, de most kivételesen nem, mert túl sokat aludtam és kivételesen jól érzem magam. Mivel éppen most ettem, ezért van 1-2 feles kilóm, amit valahogy le kéne adni. És itt van előttem egy vállalkozó szellemű egyed, aki remélhetőleg csatlakozik hozzám egy kis edzésre. Úgysem harcoltam már régóta egy Kidoushuu taggal, aki hozzám hasonlóan rendszeresen alkalmazza a démon mágiát. De ne is agyaljak rajta tovább inkább rákérdezek.
- Azért nem kell olyan ellenségesnek lenned egy régi kollégával. Ha pedig mégis ellenséges akarsz lenni, akkor küzdjünk meg, úgyis tele vagyok energiával kivételesen. Na, mit válaszolsz? – kérdeztem az előttem álló, unottan néző shinigamitól, majd megveregettem a vállat, hogy tudja, hozzá beszélek és tőle várom a választ.
Olyan mintha magamat látnám benne kívülről, én is biztos így nézek ki általában, unott ábrázattal és semmitmondó tekintettel. De eszembe jutott, hogy még a nevét sem tudom leendő ellenfelemnek és ő sem tudja az enyémet, ezen gyorsan akartam változtatni és bemutatkoztam neki.
- Ja, el is felejtettem, még be sem mutatkoztam. Én a tízedik osztag 6. tisztje vagyok, Nara Shiratori. Örülök, hogy megismerhetlek. – mondtam és felé nyújtottam a kezemet a kézfogáshoz.
Most, hogy túl vagyunk az illedelmes bemutatkozáson, jövet jöhet a harc. De még kell egy hely, ahol nyugodtan kiengedhetjük teljes erőnket, akkor eszembe jutott a 10. osztag edzőterme, az tökéletes erre a célra, ezért meg is osztom újdonsült ismerősömmel.
- Ha neked is megfelel, használhatjuk a 10. osztag edzőtermék, Vera hadnagy biztos megengedi, ő nagyon kedves, vagy ha van jobb ötleted, akkor szívesen meghallgatlak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szomb. Júl. 17, 2010 2:20 am

A számomra legoptimálisabb válasz egy határozott 'nem' lett volna, és akkor csak azért moroghatnék hogy egy ilyen apróság miatt állított meg a fiatalember, és akkor jelenleg céltalan kóválygásomat is egészen nyugodtan folytathatnám. Azonban úgy tűnik, a Nara-san névre hallgató tiszttársamnak esze ágában sincs otthagyni engem, sőt, kihív egy párbajra. Irigylem az ilyen energikus embereket, én valahogy sosem szenvedek ebben a betegségben.
- Hidd el, nem akarod tudni milyen az, ha ellenséges vagyok veled.
Jegyzem meg, majd hosszas töprengésbe kezdek, és hogy ne kapjak több vállveregetést ez idő alatt, előveszek a zsebemből egy doboz cigit, és megkínálom vele Shiratorit. Akár elfogadja, akár nem, én kiveszek egy szálat és kedvenc öngyújtóm segítségével neki is kezdek a benne lévő dohány elfüstölésének. Időközben pedig átgondolom, hogy akarok-e én most olyan megterhelő dolgokat csinálni, mint egy küzdelem. Abból a szempontból mindenképpen hasznos lenne, hogy a pakolászás miatt nem tudtam részt venni reggel az osztag edzésén, továbbá egyébként sincs semmi dolgom, amivel elüthetném az időt.
- Küzdjünk. Kawashima vagyok, 5. osztag 4. tiszt. Örvendek.
Felelem végül, miközben megrázom a felém nyújtott kezet. Remélem megelégszik a vezetéknevemmel és a rangommal, túl erőtlennek éreztem most magam ahhoz, hogy a teljes nevemen mutatkozzak be. Túl hosszú.
- Megfelel.
Válaszolom a felvetésre, majd mélyet szívok a cigimből és egy kisebb sóhajtás kíséretében engedem a levegőbe a füstöt a számból. Suwun hadnagy meg a kedvesség, arról igen sokat lehetne elmélkedni. Máig nem értem, hogy az a némber hogyan vált azzá az angyali teremtéssé, aki most a 10. osztag második legbefolyásosabb shinigamija. Igaz én is rengeteget változtam az emberi életem óta, azóta már rájöttem hogy hülyeség mindenkiben a hibát keresni, mivel tökéletes jellem nincs. És ami azt illeti, sose gondoltam volna hogy egyszer még cigi fog lógni a számból. Ha apám most látna, minden bizonnyal nagyon komoly büntetést szabna ki rám, amiért ilyesmivel mérgezem a szervezetemet.
- És? Meddig szolgáltál a kidou-osztagban?
Kérdezem, hogy elüssük az időt valamivel, ameddig sétálunk. Szép emlékek kötnek ahhoz a helyhez, ha nincs Kurosawa, akkor még mindig ott szolgálnék, hiszen jól éreztem magam ott, amíg ő át nem vette a kapitányi posztot. Ha maradok, most talán én lennék a hadnagya, de azt a posztot most senki sem tölti be. De ki is akarna hadnagy lenni egy olyan kapitány mellett, aki puccsal kerül hatalomra? Zaraki Kenpachit is megvetették anno, amiért olyan barbár módon szerzett magának kapitányi széket. Teljesen jogosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Kedd Júl. 20, 2010 3:33 am

Végül beleegyezett Kawashima a harcba, ezért elindultunk a 10. osztag felé, közben pedig, hogy ne unatkozzunk elbeszélgettük az időd.
- Hát ő… - gondolkoztam rajta egy ideig, majd kinyögtem. – Olyan 5 évig kb., és te? – kérdeztem vissza.
Csak úgy repkedtek a kérdések-válaszok ide-oda és annyira elszaladt az idő, hogy már oda is értünk a tízedik osztag épületéhez. Mielőtt az edzőterem felé vettem volna az irányt, beköszöntem Verához, hogy elmondjam, kölcsönvesszük az edzőtermet egy időre. Természetesen nem volt ezzel neki semmi baja és még azt is mondta, hogy vigyázzak magamra, ne hajtsam túl magam. Miután megköszöntem a kedves szavakat, utunkat most már az edzőterem felé vettük. Mikor odaértünk nyújtózkodtam egy nagyot.
- Átengedem neked a kezdés jogát. – mondtam, közben pedig előhúztam a zanpakutom és felkészültem ellenfelem támadásának kivédésére és egyben a harci stílusának elemzésére.

/Bocsi, hogy kevés lett, most nem nagyon jutott eszembe semmi, majd a következő hosszabb lesz. Sad /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szomb. Aug. 07, 2010 11:25 pm

Öt évig... ez azt hiszem megmagyarázza, hogy miért is nem emlékszem rá, ha hosszabb ideig szolgáltunk volna együtt, akkor biztos megjegyzem legalább az arcát. Viszont kíváncsi volnék, hogy mivel tettem én őrá akkora hatást hogy kiváltottam belőle az emlékezést. Mindegy, nem fontos végül is, annyira nem érdekel hogy rákérdezzek.
- Hogy én? Úgy ötvenig...
Felelem elgondolkodva, miközben mélyet szippantok a dohányrudamból. Egyesek számára még egy fél évszázad is rövid idő, ahogy nekem az öt év tűnik egy pillanatnak. Érdekel, hogy ennyi idő alatt vajon mit is tudott elsajátítani a démonmágia tudományából. Öt esztendő talán annyira elég, hogy egy-két kidou használatát valaki mesterfokra emelje. Én jómagam se számítok annyira erősnek 50 évvel a hátam mögött, de amit elsajátítottam eddig, azt tökéletesen tudom alkalmazni bármilyen szituációban. Mire odaérünk a 10. osztag főhadiszállásához, már csak a füstszűrő marad a cigimből, így unott képpel pöckölöm el magamtól az elhasznált élvezeti cikket, valószínűleg egy fokkal boldogabbá téve a takarítással megbízott shinigamikat. A juubantai azon kevés osztagok egyike amelyet tisztelek, sokkal nagyobb a fegyelem itt, mint a legtöbb alakulatnál. Watanabe kiváló kapitány, ez kétségtelen, és Verashu hadnagy is nagyszerű munkát végez minden bizonnyal. Türelmesen megvárom, amíg Nara-san elintézi az elintéznivalót a hadnaggyal, majd komótosan elsétálunk az edzőteremhez. Az osztag területén belül még sosem jártam, így legalább művelődöm egy kicsit az itteni körülményekkel kapcsolatban. Tisztaság és rend, pontosan olyan minden mint amire számítottam. Még az edzőterem is csillog, igaz valószínűleg már nem sokáig.
- Ahogy gondolod.
Vakarom meg a fejemet, azonban én nem a lélekölőmet húzom elő, hanem a másik kardom. Bár ő nem tudhatja, hogy a díszes Kurai Tenshi nem a zanpakutóm, sőt, akár el is tudnám hitetni vele, hogy tényleg ez a kard a fő fegyverem, hiszen ennek is van különleges képessége. Alaposan végigmérem ellenlábasomat, majd a félperces művelet végén felemelem bal karomat, és lélekenergiát koncentrálok a tenyerembe, mely egy növekvő vörös gömb formájában mutatkozik meg.
- Hadou no sanjuuichi, Shakkahou...
Ejtem ki a mágia nevét, és a tűzgömb kilő, egyenesen Shiratori felé. Persze orbitális hiba lenne azt gondolni, hogy az akadémián tanult legalapvetőbb kidou segítségével akarom őt megfogni, a hadout csupán arra használom, hogy eltereljem a figyelmét arról, ahogy mögéshunpózom és felülről lesújtok rá kardommal, akár kivédi valamivel a lövedéket, akár kitér előle.


//bocs a késlekedésért//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Vas. Aug. 08, 2010 2:11 am

Ellenfelem először előhúzta kardját, majd egy egyszerű Shakkahout lőtt felém, amit gondolom csak elterelésnek szánt, mert egy volt Kidoushuu osztagos persze, hogy ki tud védeni egy ilyen gyenge varázslatot. Végiggondoltam a lehetséges lépeseimet és elvetettem az arrébb futást vagy az elshunpozást, de ekkor eszembe jutott legutóbbi ellenfelem mozdulata. Igen, Eliana-ra gondoltam, aki csak úgy félbevágta az én Shakkahoumat és ezzel meg is lepett, hátha most is bejön ez a módszer.
- Ennél többre lesz szükséget ellenem! – mondtam, majd kettévágtam a tűzgolyót és sejtettem, hogy most valahonnan támadni fog, ezért bevetett a szokásos taktikát az ilyen esetekre.
Az esetek többségében hátulról szoktak támadni, ezért azt az elsődleges megnézni, ha nincs ott, akkor vagy felülről támadnak, vagy jobbról, vagy balról. Ha egyik helyen sincs, akkor vagy elmenekült, vagy a föld alól próbál támadni. Szerencsémre hátranézve egyből megtaláltam, amint éppen a kardjával akart lesújtani rám, erre én csak hátranyújtottam a kardomat és azzal hárítottam a támadását. A kardjaink csak úgy szikráztak, amikor egymáshoz értek, ezért oldalra fordultam, majd elrúgtam magamtól és utána küldtem egy kidout.
- Hadou 54, Haien! – akár kivédi, akár nem biztos nagy port fog kavarni ez a támadás, ezért a porfelhőbe egy ráadás ajándékot is küldök neki. – Bakudou 4, Hainawa! Majd megnézem, hogy ez, hogy véded ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Kedd Aug. 17, 2010 8:10 am

Hát, a vörös energiagömb kettévágása nem tartozik a szokványos védekezési módszerek közé, de ez engem nem különösebben zavar meg a tervemben. Az már annál inkább, hogy nem volt megfelelő elterelő mozzanat, mivel még időben reagálni tud ellenfelem. Vagy jók a reflexei, vagy gyors a gondolkodása, esetleg én voltam túl... bizakodó. Mindenesetre kardjaink a szokásos fémes csattanás kíséretében összecsapnak, és a súrlódás komoly szikraesőt hány, érdekes fényjátékba vonva arcunkat. Míg azon ügyködök, hogy én kerüljek fölénybe, mikor a pengék végre szétválnak, váratlanul gyomrom táján erős nyomást érzek, lábaim pedig elemelkednek a talajról. Megrúgtak, hogy a rosseb egye meg! A hakuda nem tartozik az erősségeim közé, de földet érni azért még tudok, így ha némileg sietősre is kell vennem a figurát, de azért még el tudok ugrani a felém küldött Haien elől. A bakudou estében már azonban nem vagyok ilyen szerencsés, a sárga kötél rám tekeredik, megakadályozva engem a szabad mozgásban.
- Hopp, úgy tűnik sehogy... fordítva ötletesebb lett volna.
Kommentálom a történéseket a magam nyugodt hangján, miközben magamban azon bosszankodok, hogy nincs túl sok kedvem erőfeszítést tenni a kiszabadulásomért. De így mégsem maradhatok, sőt meg kéne próbálni azelőtt tenni valamit, mielőtt esetleg eszébe jut kihasználni a szorult helyzetemet. Erőlködni abszolút nincs hangulatom, így inkább a lélekenergiámat kéne fogyasztanom azt hiszem.
- Hanki...
Ejtem ki a technika nevét a számon, miután addig ügyeskedem, míg hozzá nem tudok érni az ujjammal a Hainawához. A kötél pillanatokon belül szertefoszlik, én pedig ismételten szabadon tudok mozogni legnagyobb örömömre. Ezt kihasználva rögtön talpra is pattanok, majd hogy mutassak valami újat is, a kardomon lévő ékkövet megérintve reiatsut juttatok a fegyverbe. Hátamon abban a pillanatban materializálódnak a fekete szárnyak, melyek segítségével rögvest a levegőbe is emelkedek. Itt, a Soul Societyben a szárnyaim hatalmas előnyt jelentenek harc közben, hiszen itt nem lehet a levegőn járni, mint mondjuk Karakurában. Most is ezt használom ki, amikor a mennyezet környékén lebegve elmormolok egy idézést, majd mint egy sólyom az áldozatára, úgy csapok le Shiratorira, és csak akkor ejtem ki a technika nevét, amikor igazán közel érek.
- Hadou no yon, Byakurai.
Az ujjamból kicsapódó villám a 10. osztagos lábát veszi célba, ha talál, kicsit megnehezítem ellenfelem mozgását. Mindenesetre most jobb másodlagos támadást eszeltem ki a kidou mellé, hiszen ahogy elrepülök mellette, úgy csapok vissza kardommal némileg talán váratlanul számára. A pengével is végtagra célzok, méghozzá a felkarjára, a két támadás között pedig nem hagytam sok időt, minden elismerésem, ha megússza sértetlenül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Kedd Aug. 17, 2010 10:49 am

Mikor elrúgtam magamtól ellenfelem láttam rajta, hogy erre nem számított és nem nagyon tudott vele mit kezdeni, ezért csak sodródott az áradattal. Ebből arra tudtam következtetni, hogy nem valami jó lehet hakuda terén és sajnos ebben hasonlítunk, mert én sem vagyok benne valami jó, de néha, azért szoktam használni, mert ezt is kéne fejlesztenem. De egy rúgásból ezt nem lehet megállapítani, szerintem egy ilyen rúgást én sem tudtam volna kivédeni, ezek szerint hakudába talán egy szinten vagyok, de biztosra kell mennem, ezért miután a kidou-im célba értek, megpróbálom kiütni a kezéből a kardját és hakudát kezdeményezni.
A Haien elől sikeresen kitért, de a Hainawa fogja lett, ezért elindultam felé, de akkor kiszabadult a kötél fogságából és hirtelen szárnyai lettek és felszállt a levegőbe. Ez lenne a kardja shikai alakja, de hát kisem mondta a nevét és a parancsszavát. Ha legalább a nevét kimondaná, akkor tudnám, hogy van bankai-a és, azért nem kell kiejtenie a parancsszót, de ő nem mondott semmit. Vagy talán kidou-t használt volna, ami nem kizárt, mivel egy volt Kidoushuu osztagosról van szó, de ekkor váratlanul bevillant, hogy mit is csinált mielőtt szárnyai nőttek. Pont a kardján lévő ékkőhöz nyújt és koncentrálta a lélekenergiáját, tehát akkor az biztos, hogy nem egy zanpakutou, hanem valamilyen különleges kard és ez a képessége, hogy szárnyakat ad. Így már mindent értettem és meg is pillantottam a balján, ami bizonyára az zanpakutou-ja.
A levegőben elkezdett egy idézést mormolni, majd elkezdett felém repülni és közelről egy Byakurait küldött a lábamra, ami elől éppen csak elléptem, de nem figyeltem eléggé és közben sikerült megvágnia a karomat. Bár nem volt olyan vészes a vágás, de reflexből odaraktam a kezem és mialatt a sebemet fogtam elkezdtem én is mormolni egy idézést. Mikor befejeztem a kántálást ellenfelem felé fordultam, egymásmellé raktam a két kezem és felé nyújtottam őket.
- Hadou 33, Soukatsui! - kiáltottam és egymás után több kék lángnyalábot is kilőttem Kawashima szárnyai felé, mert nem szeretem, ha előnnyel indulnak ellenem.
Ha ez nem válik be, akkor sem csüggedek, mert van még egy tervem, ami teljesen biztos, hogy sikeres lesz. A shikaiom még tartogatom későbbre majd, ha már kifogytam az ötletekből, addig is rá kell vennem, hogy használja a zanpakutou-ját a mostani kardja helyett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szer. Aug. 25, 2010 10:52 am

Úgy éreztem a kardom ejtett egy sekély karcolást, és amikor visszafordulok néhány szárnycsapást követően és megpillantom a karját fogó Shiratorit, bebizonyosodik hogy jó volt a feltételezésem. Ezek szerint a gyors egymásutánban érkező támadások ellen lehet hogy nem tud jól védekezni. Ez elég kedvezően hangzik, hála a zanpakutóm alakjának, képes vagyok ilyen harcstílust is alkalmazni. A fiú azonban nem sokat teketóriázik, és amíg én körbeszállok a teremben, ő Soukatsuikkal kezd bombázni. Ám meglepően könnyű az energiagömböket kimanőverezni, olyan mintha nem is közvetlenül rám célozna az ellenfelem.
- A szárnyaimban nem lehet ilyen alacsony szintű kidouval kárt tenni.
Jelentem ki közömbösen, miután levonom a következtetést, hogy alighanem a földre akar kényszeríteni, de erre talán már ő is rájött közben, miután pár gömb átrepült a sötét szárnyakon. Beszédem azonban kissé elvonja a figyelmem és a nagy igyekezetemben sikeresen belerepülök az utolsó Soukatsuik egyikébe, amely telibe kapja az oldalamat egy kisebb robbanás kíséretében. Köhögve kerülök ki a füstfelhőből és állok meg a levegőben, hogy a kellemetlen fájdalomtól kissé eltorzult arccal megvizsgáljam a vesém tájékát. Szerencsére a mágia jelentős külsérelmi nyomot nem hagyott azon túl, hogy a becsapódás picit megszaggatta a ruhámat, de azért most még érzem a találat helyét.
- Tch... Ajándék Karácsonyra, a Húsvéti Nyúlra azért ne várj.
Vakarom meg a fejem, aztán úgy döntök, hogy nem ártana kicsit komolyabban venni a harcot és leginkább jobban odafigyelni arra, amit csinálok. Akiyama kapitány nem lenne túl boldog, ha az egyik legtapasztaltabb katonáját kivonnák a forgalomból pár napra, csak mert a figyelmetlensége miatt összeszedett egy-két nehezebben gyógyuló sebet párbaj közben. Tekintetem egy pillanatra a lélekölőmre téved, ám egy gyors fejrázással elvetem a használatára vonatkozó ötletemet. Még nincs itt az ideje, előbb ki akarok próbálni valamit. Hakuda szárnyakkal. Ilyet még sose csináltam, leginkább azért mert Kurai Tenshi még nincs meg túl régen, és egyébként is csak az alapképzettségem van meg pusztakezes harc terén. De hátha feltalálok valami új stílust most. Váratlanul egy villámtáncot indítok és kerülök Nara-san bal oldalára, hogy felülről támadva a feje felé küldjek egy rúgást, amit egy mellkasra szánt csomag követ szintén lábbal. Hogy kardommal se maradjak tétlen, a kombinációt egy váll irányába indított döféssel fejezem be, majd pár méterrel hátrébb kerülök, hogy ha mindent ki tud védeni, ne tudjon számomra kellemetlen kontrát indítani.
- Hadou no sanjuuni, Oukasen!
Kiáltom, hogy még ráadásként megkínáljam egy sárga színben pompázó energiahullámmal, melynek széles folyama nagyjából derékmagasságban érkezik meg ellenfelemhez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Hétf. Aug. 30, 2010 9:39 am

A Soukatsui-k többsége elől sikeresen kitért, amik elől pedig nem, azok pedig úgy láttam, hogy átmentek a szárnyain. Ez nagyon meglepett, mert azt hittem, hogy ezek igazi szárnyak, ezek szerint akkor csak gyenge utánzatok, amit egy kevés lélekenergiából csinált. De amit utána mondott még jobban kételyek közé vitt, hogy ilyen gyenge kidou-val nem tudok kárt tenni a szárnyaiban. Akkor talán arra akar utalni, hogy egy magasabb szintűvel megsebezhetem; de ha ez átment rajta, akkor az erősebb is keresztül menne. Lehet, hogy csak meg akart zavarni ezzel, hogy továbbra is a szárnyaira koncentráljak, de engem nem fog átvágni ezzel. Ha a szárnyai helyett, őt magát támadom és legyőzöm, akkor már nem tudja használni a szárnyait és két legyet ütök egy csapásra. Miközben ezen elmélkedtem láttam, hogy az utolsó Soukatsui eltalálta ellenfelem oldalát. Legalább volt értelme ennek a támadás sorozatnak, az információ szerzésen kívül is.
Ezután ő kezdett támadni, hirtelen elshunpozott, de még időben észrevettem, hogy a fejem felé közeledik, amit mindkét karommal blokkoltam. A támadás sikertelensége után újból támadott, most a mellkasom volt a célpont. Ezt többé kevésbe sikerült kivédenem, mert az érintkezés pillanatában pont hátrébbhajoltam, így csak egy kisebb lökést éreztem, bár gondolom egy külső szemlélőnek úgy tűnhetett, hogy telibe talált. A támadás után pár lépést hátraléptem, mert majdnem elvesztettem az egyensúlyom, de nem volt időm ezzel foglalkoznom, mert ellenfelem megint támadott, most viszont katanájával próbált egy szúrást bevinni. Hirtelen leguggoltam, a két kezem a földre raktam és ellöktem magam mindkét lábammal harcostársam irányába. A dupla rúgásom után ellenfelem hátrált pár métert, majd egy Oukasen-t lőtt ki felém. Én gyorsan reagáltam és majdnem ugyanabban a pillanatban előttem egy másik kidou-t.
- Hadou 33, Soukatsui! – lőttem ellenfelem támadásába a már korábban használt kidou-t.
A két hadou egy robbanás kíséretében kioltották egymást, egy füstfelhőt hagyva maguk után. Most hogy rosszabbak lettek a látási viszonyok, olyan támadásra volt szükségem, ami elég gyors, hogy ne lehessen kivédeni.
- Hadou 4, Byakurai! – lőttem ki az ujjamból sorozatba a villámokat.
Mivel ez csak a tervem egyik része volt, ezért úgy lőttem el őket ellenfelem köré, hogy ne tudjon sokat mozogni, bár egyel azért megpróbáltam jól célozni, hogy ne legyen olyan gyanús. Kawashima remélhetőleg úgy gondolkozik, hogy ezt betudhatja a füstnek, hogy nem nagyon sikerült eltalálnom és részben igazi is lesz, mert tényleg nem láttam teljesen és lehet, hogy amit mellé akartam lőni eltalálja véletlen. Miután megpróbáltam elaltatni a gyanúját, kilőttem egy kék villámot, amit a Byakurai és a Soukatsui kombinálásával csináltam, majd a Fushibi-vel elrejtettem. Meg sem vártam a végeredményt, hanem magamat is elrejtettem a Meimei Kamen-nel és ellenfelem mögé shunpoztam.
- Hadou 58, Tenran! – indítom Kawashima felé a forgószelet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Csüt. Szept. 23, 2010 4:04 am

Jó, azt hiszem a hakudát tényleg mellőzni fogom, mert ez az akció nem sikerült túl jól, sőt ha nem hátrálok ki időben, minden bizonnyal még engem találnak el. Egyedül talán a mellkasra szánt rúgásom sikerült, de azzal se stimmelt minden, hiába tűnt úgy, hogy megrúgtam. Mindegy, akkor nem teremtek új stílust. Ez van, engem mindig is a kidou érdekelt, nem ezek a fárasztó hadonászások, vívni is csak azért tudok rendesen mert a zanpulelkem nem hagy vele békén. Mondjuk abszolút jogosan, elvégre én is rosszul érezném magam, hogy ha valakinek a társa lennék, erre még csak rám se hederítenének. Bár... lehet hogy nem is érdekelne? Fene tudja, mégsem tudom magam a zanpakutoum helyébe képzelni. Oukasenemet egy Soukatsuival védték tüzet a tűzzel elven, bár nem egészen, hiszen a csak egy méretes robbanás lett belőle ahelyett hogy kioltották volna egymást a mágiák. Jobb lett volna robbanás nélkül, most ugyanis egy árnyon kívül semmit sem lehet látni az ellenfélből, márpedig elég fárasztó így harcolni. Néhány erőteljes szárnycsapással próbálom eloszlatni a füstfelhőt, de annyit ér, mint halottnak a csók. Panaszos sóhajtással adom a világ tudtára, hogy semmi kedvem ehhez az edzéshez, nem is tudom miért döntöttem úgy, hogy beleegyezem. Na mindegy, ha már itt vagyok, akkor csinálom, ez van, ezt kell szeretni. Váratlanul Byakuraiok sora kezd el cikázni körülöttem, de a pontos célzás úgy tűnik gondot okoz a fiúnak, de erre még a rossz látási körülmények sem adnak mentséget, annyit neki is kel látnia belőlem amennyit én látok belőle - egy sötét, alaktalan pacát sem olyan nehéz végül is meglőni, ráadásul a Fehér Villám az egyik legjobban irányítható technika, hiszen arra megy, amerre mutatsz az ujjaddal. Itt valami suskus van, a kidou-osztagba amúgy se vennének fel olyat, aki nem tud célozni. Gondolkodásomban az is megerősít, hogy az egyik lövés "véletlenül" pont felém száll, a találat elkerülése érdekében gyorsan ki is térek felfelé, miközben rájövök hogy mi a célja ezzel az egésszel Nara-sannak. Nem vagyok egy nagy zseni, de azt még én is észreveszem, hogy ha nem tudok arra mozogni amerre akarok. Valami nagyobb dolgot készít elő, ebben biztos vagyok, és amikor végül egy a szokásosnál nagyobb szünet következik be az utolsó Byakurai után, azonnal elkiáltom magam:
- Bakudo no sanjuukyuu, Enkosen!
A kerek reiatsu-pajzs épphogy csak elnyeri végleges formáját amikor millió apró darabra robban a belecsapódó kidoutól. Jó megérzésemnek köszönhetően kevesebb lettem egy sérüléssel, de az önnön zsenialitásom okozta mámort át sem élhetem igazán, hiszen Shiratori rögtön mögöttem terem. Igaz nem látom, de érzem hogy ott van, és máris szabadjára engedi a következő kidouját, egy Tenrant. Az erős forgószél azonnal belekap a szárnyaimba és ha nem szüntetném meg őket azonnal, minden bizonnyal a túlsó fal állítana csak meg. Minden ügyességemet bevetve fordulok át a levegőben, hogy aztán talpra érkezhessek a jó néhány méteres magasságból leesve.
- Túl sok lélekenergiát pazarolsz el. Minden egyes kidou ami nem készteti védekezésre az ellenfeled, kidobott pénz az ablakon.
Közlöm a fiúval immár szemtől-szemben, hiszen a Tenran eloszlatta a füstöt is, nem csak a szárnyaim használatát tette lehetetlenné. Azt hiszem a megmaradt energiát, ami még ott van Tenshiben már csak alkalmanként fogom használni, hiszen ha ismét aktiválom, csak megint lelőne a kidoujával. Kardomat vissza is helyezem a hüvelyébe, és kényelmes mozdulatokkal nyúlok a zsebembe, hogy elővegyek egy szál cigit és a számba helyezzem azt. Miután a dohányrúd füstölögni kezd az öngyújtómnak köszönhetően, nyugodt tekintettel mérem végig az ellenfelemet és úgy döntök, hogy itt az ideje véget vetni a bemelegítésnek. Kezem a zanpakutoum markolatára vándorol, és a fegyvert fémes búgás kíséretében előhúzom. Minden különösebb trükközés nélkül, szemből támadom meg, és egy felfelé irányuló rézsútos vágással akarom megvágni, majd egy gyors szúrást intézek a válla felé. Oldalra pördülve kerülök ki egy esetleges kontrát, majd egy keresztvágással megpróbálom oldalba találni, de innentől kezdve minden egyes csapásomat úgy intézem, hogy keletkezzen egy rés a védelmemben. Ha megpróbálja kihasználni, azonnal aktiválom az időközben előkészített kidoumat, mely a Geki és a Byakurai keveréke. A pajzs nem csak vissza fogja őt dobni a támadása erejétől függően, de még meg is rázza őt a tetejében. Ha sikeres lenne az akcióm, normál esetben utána tennék még egy erősebb kidout vagy csak szimplán megvágnám, kihasználva a pillanatnyi sebezhetőségét, de ez csak egy edzés, így ezt a lépést természetesen eszem ágában sem volt bevetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Kedd Okt. 19, 2010 6:40 am


Kawashima egy magas rangú tisztre jellemzően átlátott a támadásomon és kivédte egy Enkosennel. Nem is vártam el mást egy kidou mestertől, mint, hogy átlát a kis trükkömön. Az eddigi elméletem, hogy egy erősebb kidou is átmenne a szárnyaim, megdőlni látszott, mert miután megidéztem egy Tenrant, eltüntette a szárnyait és ismét a földön járt. Miután landolt megosztotta velem az egyik javaslatát a kidou használattal kapcsolatban.
- Nem kell aggódnod, van még bőven lélekenergiám és amúgy is az előbbi Byakurai-okba nem sokat fektettem csak egy leheletnyi volt bennük. – nyugtatom meg ellenfelem, hogy nem merülök ki egykönnyen.
A jó tanácsa után elrakta eddigi kardját és előhúzta a másikat, majd minden csel nélkül nekem ront. Egy támadás sorozatot indít ellenem, amik közül a legtöbbet sikerül is kivédenem, talán volt egy, amiből szereztem egy kisebb vágást, de az sem volt vészes. Ezután sokkal esendőbb támadások következtek, amit nekem gyanúsak voltam, mert minden akció közben egy rést hagyott a védelmében. Erről úgy gondoltam, hogy egy visszavágás akar lenni, ezért nem dőltem be neki és figyelmen kívül hagytam. A roham után egy kicsit meguntam a normál kardhadonászást és kész voltam aktiválni a shikaiom, ezért hátrébb ugrottam és felvettem a szokásos állásomat.
- Hiyase, Shinten’ou! – a kardom felvette igazi alakját és közben a teremben a hőmérséklet elkezdett gyorsan csökkenni.
Vártam néhány pillanatot, hogy megcsodálhassa ellenfelem a kardom shikai alakját, majd neki rontottam vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szomb. Okt. 30, 2010 10:21 pm

Bármit is mond ellenfelem, a pazarlás akkor is pazarlás, ha csupán egy keveset vesztegetünk el. Különben is, sok kicsi sokra megy és nem csak a Byakuraiokról van szó, hanem a Soukatsuik használatának sem volt sok értelme. Ilyen akciókért egészen biztosan komoly feddést kaptam volna a Kidoushuuban, lehet pont ezért nem maradt meg ott sokáig a fiatalember. Vagy csak az is lehet, hogy nekem túl magas a logikája, elvégre arra nem tudok magyarázatot találni, hogy miért nem használja ki látszólagos hibáimat. Le kell szűrnöm a következtetést, hogy Nara vagy idióta vagy zseni, mert épeszű ember azonnal kihasználná a rést a védelmemben. Szokták is volt mondani, hogy a kettőt csupán egy hajszál választja el, vagy még az sem, ha a 12. osztagos őrült tudósokra gondolok. Váratlanul a 10. osztagos shinigami hátraugrik és ahogy felszabadul a lélekenergiája, már sejtem mi következik. Hűvös szél feltámadása jelzi, hogy jeges momentumok elé nézek azzal, hogy Shiratori aktiválta a shikai szintet, én viszont nem vagyok olyan ostoba hogy kardom első szintje nélkül próbáljak meg harcolni egy shikai ellen.
- Tomose, Senkai Rensei.
Hagyja el a számat a parancs mihelyst lassan megpörgetem a kezemben a fegyvert, a zanpakutout pedig teljes egészében sárga fény veszi körbe, ahogy hossza a kétszeresére nyúlik és felveszi igazi alakját. Frontális támadását lusta mozdulattal hárítom, majd egy gyors csuklómozdulattal fordítok egyet a fegyveren és a másik pengével félreütöm a fiú kardját, hogy aztán előrelépve megkíséreljem átlósan végighasítani a kosodéjét. Amennyit gyakoroltam ezzel a fegyverrel, egyáltalán nem okoz gondot egy ilyen precíz vágás végrehajtása, ilyenkor vagyok hálás kardom lelkének, bármennyire is egy szadista, maximalista állat. Ha meg hátralép és elkerüli a csapást, akkor így jártam, nem fog megrázni ha esetleg nem sikerül a tervem. Előkészített kidoum azonban még mindig készen áll arra, hogy bevessem, és ha újra meg akar majd vágni a hófehér karddal, nem a pengémet hanem az elektromossá tett pajzsomat fogom beletenni a támadásába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Vas. Nov. 28, 2010 3:12 am

Miután előhívtam zanpakutoum shikai alakját Kawashima sem volt rest és ő is ugyanúgy tett. Kardját sárga fény vette körül és ráadásul a kétszeresére nőtt eredeti méretének. Támadásom egy könnyed mozdulattal hárította, majd megfordítva kardját a másik pengével ellöki az enyémet. Ezután ő próbál egy vágás végrehajtani rajtam, de én sem hagytam fel a figyelmemet és a pengéje elé nyújtom az egyik kezemet.
- Bakudou 39, Enkosen! – jelenik meg a vékony körpajzs a kezem előtt, amivel sérülés nélkül megúszom ellenfelem eme akcióját.
Miután sikerült kivédenem az előző vágást én lendültem támadásba. De amikor próbáltam csapni egyet a kardommal a sajátja helyett a kezét nyújtotta oda, amin egy Geki tűnt fel. Amint jobban megnéztem láttam, hogy az nem csak egy egyszerű visszaverő pajzs, hanem egy kis elektromosságot is véltem felfedezni benne. Gyorsan kellett reagálnom, a kardomat már nem tudtam megállítani, mert túl nagy volt a lendületem, ezért az első dolgot tettem, ami az eszembe jutott.
- Nobore, Shinten’ou! – kiáltom el gyorsan magam és választom le a körpengét, így nem lesz részem felvillanyozó érzésben, csak a körpenge kap egy kis elektrosokkot és repül neki az egyik falnak.
Amint levált a körpenge hátrébb ugrottam, hogy a visszaverődésnél ne találjon el és ne kapjak elektromosságot. Ezután elkezdtem gondolkozni egy új stratégián, mert ha egyszerű kardforgatással próbálkozok semmi esélyem ellene, mivel ugyanaz történne, mint legutóbb. Sima kidoukkal sem érek sokat, hiszen ő is Kidoushuu osztagból való és egyszerűen kivédi őket. Maradt a pusztakezes harc, amit most inkább nem próbálok meg használni, talán ha eljön a megfelelő alkalom, tehát a gyorsaságom vetem be. Bár nem szoktam hosszabb ideig alkalmazni a shunpot, mert elfáradok a használata közben, most mégis megpróbálkozok vele, hátha nem tud lépést tartani velem. Ahogy befejeztem az elmélkedést elkezdtem alkalmazni a technikát és ellenfelem körül véletlenszerűen megjelentem, megpróbálva egy csapást mérni rá. Először hátulról támadtam, mert az volt a legegyértelműbb támadási felület, akár sikerült a csapás, akár nem, egyből mentem a következő helyre a támadás után, nem hagyva időd Kawashimának az ellentámadásra. Ezt a módszert úgy számoltam, hogy mér 3 csapásig bírom folytatni, mert ha dupla ennyit csinálnám, teljesen kimerülnék. A második támadást felülről indítottam, a harmadikat pedig a bal oldalára szántam. Az utolsó támadást szintén felülről indítottam, de nem egy kardcsapás volt ezúttal, hanem egy kidou.
- Shakkahou! – mondtam éppen csak hallhatóan ki a nevet és egy kicsiny láng labda hagyta el a kezem, mivel szám és idézést sem mondtam el, de nem hagytam ennyiben és elkezdtem utólag az idézést elmormolni. - Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indulj dél felé.
Miközben mondtam a varázsigét egyre növekedni kezdett a tűzgolyó, ami egyre közelebb ért Kawashimához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Vas. Dec. 12, 2010 10:39 pm

Azt hiszem nem maradt más választásom, mint elfogadni azt hogy az ellenfelem ott használ kidout ahol csak tud. Ez az ő harcstílusa, így érzi jól magát. Legyen szó az ellenfél erejének teszteléséről, csapdába csalásról, vagy csupán egyszerű védekezésről és támadásról, kezében mágia villan minden percben, minden pillanatban. Még mindig úgy gondolom, hogy energiapazarlás, de ha Nara-san így tanult, így tanították meg harcolni, akkor nincs mit tenni. Nem én leszek az, aki változtat a felfogásán. Különben is, ki vagyok én, hogy meg akarjam szabni bárkinek is a harcstílusát? Egy szimpla 4. tiszt a tucatnyi osztag egyikében miért is fáradozna ilyesmivel? Ez egy kapitány feladata lenne vagy egy hadnagyé, de nem az enyém, és ami azt illeti, ha az említett rangok egyikét tölteném be, akkor sem szólnék bele ilyesmibe... azt hiszem.
Unott ábrázattal figyelem, ahogy a fiú Enkosenje villan, majd ahogy shikai szintje egyik technikájával védekezik apró kis trükköm ellen. Ez legalább hatásos és hasznos használata volt az erejének, hiszen megakadályozta velük, hogy megsérüljön. Na tessék, még mindig ezen töprengek ahelyett, hogy hagynám a fenébe. Lehet hogy mégis zavar? Eh, mindegy. Úgy tűnt számomra, hogy valamiféle stratégián gondolkozik, bölcsen elemzi az újonnan kialakult helyzetet, szeretné megtartani a kezdeményezést és fölém kerekedni a harcban. Azt hiszem jobb úgy, ha én csak alkalmazkodom, már így is túl sokat gondolkodtam ma. Talán hagynom kéne nyerni, és akkor végre mehetnék amerre akarok, elvégre nem én akartam ezt a közös edzést, hanem ő rángatott el ide. Kár, hogy ehhez viszont túl büszke vagyok, bár nem is magam miatt, hanem azért hogy az osztagomra nem hozzak szégyent. Na meg különben is, legalább tízszer annyi ideig szolgáltam ennél a ficsúrnál a Kidoushuuban, hogy nézne az ki, ha legyőzne? Mennyi gond és probléma adódik egy ilyen küzdelemnél, istenem Fészpalm
Terve hamar nyilvánvalóvá vált számomra, ahogy villámtáncával random helyeken tűnt fel körülöttem, várva az alkalmas pillanatot a csapásra. Kardomat laza fogással emeltem vállmagasságba, hogy szükség esetén a hátam mögé tudjak érni vele, és mily' szerencse, pont ott támadott először. Tőlem szokatlanul gyors mozdulattal tettem bele pengémet az övébe, majd megint, ám a második blokkot már nem követte harmadik. Védtelenebbik oldalamra már nem tudtam felülről átérni, így zanpakutouja belemart a bőrömbe, sekély vágásával vért fakasztva. Elégedetlen ciccegéssel jeleztem nemtetszésemet, talán mégis jobb lenne feladni még most a küzdelmet :/ De ez a fránya 10. osztagos nem hagyott nekem időt ilyesmire, ismét kidouval támadott. Fáradt sóhajjal emeltem fel a kezem és formáltam meg a Shakkahou neutralizálásához szükséges reiatsu-mintát, a Hanki nevű technika pedig azonnal működésbe is lépett, amint a gömb elérte a kezemet, csendesen megsemmisítve a kidout.
- Koujutsu Eishou. Valamit azért úgy látom sikerült elsajátítanod a Kidou alakulatban. Most már érdekelne, hogy miért hagytad ott az osztagot?
Kérdeztem leengedve a kezemet, és mozdulatommal a kosodém belső zsebébe nyúltam, hogy egy kicsiny flaskát vegyek elő. Úgy döntöttem, hogy ha már aktiváltam a shikaiom, használni is fogom, ehhez pedig kell a célzóvíz. Rensei-sensei most biztosan tombol a belső világomban, amiért még mindig nem bízok meg a saját célzótudásomban, és ilyen eszközökhöz nyúlok. Oh well... Egy húzás a szakéból, és máris jobban érzem magam egy fokkal, ahogy az ital kellemesen megmelegíti nyelőcsövemet és gyomromat.
- Most légy észnél ha nem akarsz a 4. osztagban kikötni.
Szólt a figyelmeztetésem, majd szárnyaimat aktiválva a magasba emelkedtem, és megpörgettem a kardot a fejem fölött, kiejtve az "Enten" szót. A zanpakutou sárgán felizzott, majd több tucatnyi kicsiny fénypengét szabadított el, melyek mindegyike Shiratori felé tartott. Sok szerencsét, fiam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Pént. Dec. 31, 2010 12:46 am

Kawashima ahhoz képest, hogy csak egy 4. tiszt, elég okosan használja a lélekerejét, így valószínűleg gyorsan fog felmenni a ranglétrán és semmi perc alatt elérheti a kapitányi szintet. Bár az is igaz, hogy nem látszik rajta, hogy nagyon beleadna mindent ebbe a harcba, holott ez csak egy edzés, de én már így is majdnem elhasználtam a lélekenergiám felét, ő meg körülbelül a negyedét se. Tehát valamit gyorsan kezdenem kell magammal, hogy legyőzzem edzőpartneremet, mielőtt még jobban belemelegedik a harcba és elkezd komolyabban harcolni ellenem.
A véletlenszerű támadásokra alapuló tervem először jó ötletnek tűnt, de miután az első két csapásomat könnyedén hárította egy kicsit elkeseredtem. Szerencsémre a harmadik vágás célba ért és egy kisebb sebet sikerült adnom harcostársamnak, ezért újra fellelkesültem és folytattam az elképzelésemet. A felülről érkező kidou támadásomat könnyen hatástalanította, persze nem vártam el, hogy meglepődjön egy után idézésen, de akkor is. A random támadások után végre ismét szilárd talajon álltam és szusszanhattam egyet.
- Legyen elég annyi, hogy a kardforgatásomat is szerettem volna fejleszteni és nem a Kidoushuu erre a legmegfelelőbb hely. – megadom, a remélem kielégítő választ Kawashima által feltett kérdésre.
Mint a legtöbb shinigami tudja a Kidou osztagosok elsősorban mágiával harcolnak és a másik három harci technika használatát elhanyagolják. Legfeljebb csak a hadnagy és a kapitány rendelkezik megfelelő képességekkel, de az ő tudások sem akkora ezekben, mint a Gotei 13 kapitányaié és hadnagyaié. Nekem pedig már nem volt szükségem segítségre a kidouk tanulásába, mert már képes voltam magam is elsajátítani egy-egy varázslatot. Bár ha el is akadnák egy nehezebb mágia gyakorlása közben, ami persze nem fordulhat elő, de tegyük fel, akkor is biztos találok valakit, aki segíthet.
Közben ellenfelem a következő támadásához készülődött és még figyelmeztetett is, hogy vigyázzak, mert ebből a támadásából súlyos sérüléseket is szerezhetek. Az óva intés után újra előhívta a szárnyait, felrepült és elkezdte forgatni a feje fölött a kardját, majd egy rakás fénypengét küldött felém. Abban biztos voltam, hogy nem lenne jó érzés, ha az összes felém közelítő kis penge mind belém szúródna és sünként végezném.
- Bakudou 81, Danku! – idéztem meg az átlátszó védőfalat, ami megállítja a legtöbb kidou alapú támadást, tehát valószínűleg ezt a technikát is. Nem vártam meg, amíg a támadás célba ér, hanem én is támadásba lendültem, hogy ne hagyjak neki időt. – Tsuriboshi! – jelenik meg a védőháló, amit trambulinként is lehet használni, így fel tudok ugrani a repülő célpontomhoz is.
Miközben a tsuriboshi felé igyekeztem, nem figyeltem eléggé és egy a védőfalam mellett elhaladó fénypenge vágta meg a vállamat, ami bár nem volt vészes, mégis olyan érzés volt mintha egy tüzes vas talált volna el. Nem fecséreltem tovább az időmet, hanem elrugaszkodtam a trambulinról ellenfelem felé. Mivel tudom, hogy kardozásban biztos ő nyerne, mert neki dupla akkora van, ezért, hogy kiegyenlítsem az esélyeket előkészítem a körpengémet, hogy mikor elértem vagy éppen elrepült előlem, megtámadjam vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Kawashima Ichika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Male
Capricorn Buffalo
Hozzászólások száma : 116
Age : 32
Tartózkodási hely : Reika-chan szerető ölelésében... jó esetben, ha Tsuki el nem rabol
Registration date : 2010. Jul. 12.
Hírnév : 13

Karakterinformáció
Rang: Gyerekmágnes || Férfiegylet elnök
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
26400/30000  (26400/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szer. Feb. 02, 2011 3:00 am

Nem lep meg túlságosan Nara-san indoka az osztag elhagyására, meglehetősen sokan vannak így. Az akadémián kimagaslóan teljesítenek kidouban de a többi diszciplínában nem tudnak maradandót alkotni, így aztán a Kidoushuuban kötnek ki, ahol azonban nem ízlik nekik az ottani feladatkör, fejlődni akarnak a többi harcnemben is, és a vége az, hogy otthagyják az alakulatot. Sok ilyen emberrel találkoztam fél évszázad alatt, nem ez a fiú az első, és meg is értem az indokaikat, ha azonosulni nem is tudok velük. Tény, hogy jómagam is csak kidouban vagyok igazán jó, minden más területen van még mit tanulnom, és csupán zanpakutoum lelkének köszönhetem, hogy ezt a kardot shikai alakban úgy tudom forgatni, ahogy. Hogy az 5. osztagban mit fogok tudni elsajátítani, az még a jövő kérdése, csak annyi biztos, hogy főzni egészen biztosan megtanulok, köszönhetően Kohaku-sannak és az ő ellenállást nem tűrő utasításainak. Rabszolgahajcsár >.>
Akárhogy is, ellenfelem válaszára megértően bólintottam, majd megindítottam támadásom. A záporozó fényszilánkok ellen okos módon egy Dankuuval védekezett, ez a kidou valóban elég nagy védekezési felületet ad és elég erős ahhoz, hogy az összes pengét kivédje, sőt, talán még túl erős is, hisz maga a támadás nem lehet igazából erősebb egy 40-es hadounál, inkább a szórása a veszélyes. Éppen ezért is lep meg, amikor Nara-san egyszer csak kilép a bakudou védelméből és egy Tsuriboshit használva felszökken hozzám, nem igazán törődve azzal, hogy mit fog fel a kidouja, és mit nem. Mozgásának megtöréséből látszik, hogy megsebeztem, felelőtlenségére egy halk sóhaj és egy óvatos fejcsóválás volt a reakcióm. Azonban méltatlankodásra nem volt sok időm, hiszen a shinigami vészesen közelített hozzám, így kardomat azonnal védekezésre emeltem. Ám ő nem kardjával támadt rám, hanem a zanpakutoun lévő körpengét választotta le, és azzal rohamozott meg engem. A kiszámíthatatlanul mozgó fegyvert éppen csak félre tudtam ütni, ám az a pengémről lecsúszva még így is végighasította a vállamat, mielőtt odébb tudtam volna repülni. Fájdalmas arccal kaptam a sebre a kezemet, miközben a lehető legtávolabbra kerültem Shiratoritól. Ebben a pillanatban minden kedvem elment a harctól, kezdett túl komollyá és veszélyessé válni az edzés, ha így folytatjuk, előbb-utóbb valaki súlyosan megsérült volna. Óvatosan toppantam le a talajra és térdeltem le félig, majd tenyeremre rálesve konstatáltam, hogy működnek a természet törvényei, és valóban vérzik a vállam.
- Azt hiszem jobb lesz, ha ezt most befejezzük.
Néztem fel a 10. osztagos társamra komor arccal, majd deaktiváltam a lélekölőmet, és ismét felegyenesedve eltettem azt a tokjába. Tudtam, hogy hülye ötlet ez az egész, nem is tudom minek mentem bele. Mentünk volna el inkább kocsmázni vagy valami, annak még értelme is lett volna, így még csak meg se ismertük egymást igazán. Bolond az, aki azt állítja, hogy a harc nyelvén jobban lehet kommunikálni, én nem éreztem semmit Surprised
- Örülök, hogy megismerhettelek, de legközelebb inkább inni menjünk el, ha javasolhatom. Engedelmeddel én most távoznék, ja ne~
Intettem búcsúzóul, miután megosztottam Nara-sannal is a remek ötletemet, majd nagyot sóhajtva és a fejemet vakarva kisétáltam az edzőteremből, hogy a 4. osztag felé vehessem az irányt.


// Köszi a játékot ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
avatar

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 148
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
40600/45000  (40600/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szer. Feb. 02, 2011 8:21 am

A számításaim ellenére Kawashima nem szándékozott elrepülni előlem, ezzel megkönnyítve az én dolgomat. Ráadásul sikerült is meglepnem őt a váratlan körpenge támadásommal, amit bár próbálta kivédeni a kardjával, de ennek ellenére sikeresen sebet ejtettem a vállán. Ezután nyomban a kardommal is sérülést szerettem volna ejteni rajta, de azt már sikeresen hárította. A próbálkozásom után már nem tudtam tovább a levegőben maradni, ezért újból a földön voltam. Amikor felnéztem Kawashimára észrevettem, hogy a vállát fogja, ahol a körpengém eltalálta, és fájdalommal teli arcot vág. Ezután ő is földet ér, majd hirtelen fél térdre rogyott. Ekkor gyorsan odarohantam hozzá, hátha valami komolyabb baja esett. Szerencsére nem szerzett olyan komoly sérülést, amibe belehalhatna, de talán a körpenge által okozott seb egy kicsit mélyebb, mint először gondoltam volna. A következő megszólalásakor pedig közölte velem, hogy nem szeretné folytatni a harcunkat. Amit meg lehet érteni, hiszen ez csak egy edzés volt és a végén még halálos sebet okoznánk egymásnak.
- Egyetértek, hagyjuk abba. Egyébként meg köszönöm az edzést. – értek egyet vele, majd mutatom ki hálámat a fejlődésemben való részvételéért és tiszteletemet is egyben egy meghajlással. El sem hiszem, hogy mennyit fejlődtem, ez nekem egy nagy lépés volt előre a fejlődés útján. Még egy 4. tisztet is sikerült térdre kényszerítenem, szó szerint, 6. tiszt létemre. Most nagyon büszke vagyok magamra és képzeletben megveregetem a vállamat, hogy milyen ügyes voltam. De ekkor eszembe jutott edzőpartnerem, aki éppen sebesült és megpróbál fölegyenesedni. Én pedig készenlétbe álltam, hátha a fájdalomtól visszaesne, akkor minél előbb segítő kezet nyújthassak neki. De erre nem került sor, mert egyedül is képes volt kiegyenesedni.
- Én is örülök a találkozásnak, és remélem, hogy még találkozunk valahol. – reagálok Kawashima búcsúzására hasonlóan kedves szavakkal. Miközben pedig ő kifelé ballag, én elraktam a zanpakutoum a tokjába, majd tovább figyeltem az eltávolodó shinigamit. Azonban hirtelen eszembe jutott, hogy én képes vagyok meggyógyítani a sebeit, ami a legkevesebb lenne, hiszen én okoztam őket.
- Várj, én képes vagyok használni gyógyító kidout és meggyógyíthatnám vele a sebeidet. – kiáltok a fiú után, de ő csak egy legyintéssel válaszolt, hogy nem tart rá igényt. Próbáltam utána menni, de amikor kiértem az edzőteremből, már csak hűlt helyét találtam. Így nem tudtam neki segíteni, ezért odamentem a kedvenc fám alá és azt csináltam, amint a legjobban tudtam, lustálkodtam. De ebből megtanultam, hogy ha nagyon akarok valamit, akkor bármit meg tudok csinálni.
/Én is köszönöm a játékot/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Szayel Aporro Granz
Admin
Admin
avatar

Virgo Snake
Hozzászólások száma : 712
Age : 28
Registration date : 2010. Aug. 04.
Hírnév : 45

TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   Szer. Feb. 02, 2011 9:33 am

Üdvözlet!

A küzdőtereteket lezárom, jutalmatok fejenként 1000 LP és 1500 ryou. Gratulálok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori   

Vissza az elejére Go down
 

Kawashima Hiroki vs Nara Shiratori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-