HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptySzomb. Júl. 03, 2010 6:50 am

Harmadjára is arra vet a sors, hogy ismételten Karakura városába mennyek. Nincs mese. Ha vele akarok találkozni, akkor egyre gyakrabban kell lejárnom. Most kivételesen Adán jószívűsége miatt ruccanhatok ki ismét a szép nyári fényében tündöklő városba. Úgymond kutatok, és szemlélődök, és majd letehetem a jelentésemet neki. Viszont ezen úton is reménykedem, hogy végre felbukkan és megtudok vele küzdeni. Mióta Arrancar lettem, azóta egyszer sem láttam. Nincs más föl s alá járkálok a városban. Lélek energiámat még véletlen sem rejtegetem. Hisz végkép nem az a célom, hogy bújócskát játsszak az esetleg a városban tartózkodó shinigami-val, vagy shinigami-kkal. Bár megérkezésemkor egy úgymond lélekvédő sem jelent meg, így feltételeztem, hogy vagy nincs senki, vagy valami gyenge kis ficsúr felelős, aki csak akkor mászik elő, ha megérkeznek mellé vagy ötvenen. Utam a parkba vezetett, ahol lassú léptekkel haladtam végig. Egyáltalán nem törődve semmivel és senkivel. Az egyszerű emberek mint aki mit sem sejt sétálgatva haladtak el. Nem kellet sok idő, és egy elég régi fa tövében megláttam valakit. Egy fiú volt, aki a nagy és nemes shinigami öltözéket viselte magán. Egyáltalán nem zavartatta magát a jelenlétem miatt. Ugyan olyan nyugodtsággal heverészett, mint ha nem is lennék látótávolságban. Szép lassan, de felé vettem az irányt. Kisebb lélek energia lökettel jelezvén, ha még nem vette volna észre, hogy itt vagyok. Bár az éppenséggel nehéz lett volna.
~ Itt fekszik ez a szerencsétlen a fa tövében, és még arra se méltat, hogy észre vegyen? Kinek képzeli ez magát. Vagy ennyire berezelt, hogy mozdulni sem mer? De az a haláli nyugodtság nem ezt tükrözi az arcán.
Mikor elég közel értem hozzá, akkor fölé álltam.
- Nocsak egy shinigami. Mi van? Az uraság túl felsőbbrendűnek érzi magát, hogy egyáltalán észrevegyen bármit is? - mintha rám se figyelne - Hallod amit mondok?! - rúgtam meg kicsit erőteljesen a szandálját - Jobb ha leszállsz a magaslóról, és végre felállsz. Vagy már annyira ellustultál, hogy képtelen vagy ilyesmire?
~ A lélekenergia szintjéből ítélve nem egy egyszerű kis shinigami, akiket kiszoktak küldeni egy egy terület őrzésére. Nem ő keményebb ettől. De ez nem jogosítja fel arra, hogy így bagózzon egy vele azonos szinten levő Arrancrar-ra. Vagy tényleg ennyire lusta lenne? Délutáni szunyokájában megzavartam?
- Rendben akkor ha magadtól nem állsz fel, akkor majd én felsegítelek.
Már lendült is a lábam az arca bal oldala felé. Ha más nem is, de legalább tudatosul, hogy egy Arrancar vagyok, és nem szeretem, ha nem figyelnek rám, még akkor sem, ha a világ leglustább emberéről is van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptySzomb. Júl. 03, 2010 9:53 am

- Mért mindig én? – dühöngtem magamban miközben áthaladtam a Senkai kapun. – "Jó munkát végeztél, ezért megint mehetsz az Emberek Világába!" – mondtam magamnak gúnyosan, hogy mért küldenek engem. – Most nem fogom a kisujjamat sem mozdítani, hagy garázdálkodjanak a hollowk. Engem az se érdekel, csak persze akkor, ha engem támadnak meg. – beszéltem tovább magamba, amikor megérkeztem célomhoz.
Szerencsémre minden rendben volt, nem éreztem egy hollowt sem a városban, bár mondjuk az se érdekelt volna ebben a helyzetben, ha minden lángokban állt volna, mert betartom a magamnak tett ígéretem, ha ők nem bántanak, én sem bántom őket, habár annak mégse örülnék, ha minden lángokban állna. Egy az, hogy akkor túl meleg lenne, amit nem szeretek, kettő, pedig, hogy akkor leégett volna az összes fa, aminek a tövében szundíthattam volna és három, ha tűz lenne mindenhol, a fának nem lenne árnyéka és nem lenne értelme a tövében lenni. Ja és még valami, ezúttal elhatároztam, hogy maradok a fa tövében a múltkori incidens miatt, amikor leestem az idióta bounto kiáltozásától. Végül megint, abban a parkban kötöttem ki, ahol legutóbb voltam és megláttam az előző fák, amit megfagyasztottam, majd megégettem, a végén pedig teljesen eláztattam vízzel. Keresnem kellett egy másikat, de ez nem volt nehéz, mivel volt több is ebben a parkban, tehát kerestem egy hasonlót a régihez. Szokásomhoz híven pedig ledőltem a tövébe szunyókálni, de mikor lehunytam a szemem egyből éreztem egy nagyobb lélekenergiát. Balszerencsémre elkezdett felém jönni, mikor már elég közel ért, bevetettem a jó színészi képességeimet és eljátszottam fapofával, hogy én alszok. Sajnos ő még mindig nem adta fel és elkezdett hozzám beszélni:
- Nocsak egy shinigami. Mi van? Az uraság túl felsőbbrendűnek érzi magát, hogy egyáltalán észrevegyen bármit is? Hallod amit mondok?! Jobb ha leszállsz a magaslóról, és végre felállsz. Vagy már annyira ellustultál, hogy képtelen vagy ilyesmire? – miközben pedig ezeket mondta elkezdte rugdosni a lábam, de én nem hagytam magam és tovább játszotta az alvót. - Rendben akkor ha magadtól nem állsz fel, akkor majd én felsegítelek. – mondta és, ahogy láttam a szemrésemen a lábával akarta megrúgni az arcom, ezért egy oldalra fordulással kitértem, de nem bírtam tovább ezért felálltam.
- Na, jó, essünk rajta túl gyorsan! Mit akarsz? – kérdeztem a most először látott arrancartól, amire a maszk maradványból jöttem rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyVas. Júl. 04, 2010 11:29 am

A rúgásomat nem a kezével vagy bármi mással védte ki, hanem szimplán elhajolt. Majd feltápászkodott, és így szólt:
- Na, jó, essünk rajta túl gyorsan! Mit akarsz?
~ Most forr fel az agyvizem. Az előbb világos voltam nem? Vagy ennyire lusta ez a Shinigami?
- Süket vagy, vagy én nem beszélek érthetően?! Vagy szimplán olyan kicsi az agyad, hogy el se jutott odáig?!.... Azt szerettem volna, hogy felállj, és végre úgy tegyél, aki tudomást vesz arról, hogy valaki előtte áll! De tudtommal a hozzád hasonlóaknak az a feladatuk, hogy legalább úgy tegyenek, mintha védenék a kis városkát. De te aztán olyan lusta vagy, hogy erre sem vagy képes! Tudod egyáltalán, hogy mi vagyok?! Meg mi ez, hogy essünk túl rajta gyorsan, meg mit akarok?! Kerestem valakit, de nem találtam, viszont egy utálatos Shinigami-t nem hagyhatok életben, ha már erre jártam.
~ Nem szokásom bárkibe belekötni. Általában a Shinigami-k, akik szorgosak, és amint itt megjelenik valaki, azonnal ráugranak. Viszont ő felőle lerombolhatnám az egész várost, akkor se nagyon mozdulna. Most is olyan, mintha nem is érdekelné, hogy mi és ki is vagyok egyáltalán, csak gyorsan mondjam mi bajom, és mennyek tovább. Az ilyesmi igen is felhúz. Hiába tudom, hogy nem vagyok sokkal erősebb nála, de nem fogom hagyni magam, és megmutatom, hogy engem nem szabad semmibe venni.
Mivel rúgásomat kivédte, ezért most a jól irányzott ütéssel akartam meglepni, de ő meglepetésemre elég gyorsan reagált, és megragadta az ütő kezemet.
- Ugye nem mondod komolyan, hogy azt hitted ennyivel megúszód? - mondtam egy ördögi mosoly kíséretében.
Lefogott kezemre támaszkodva egy jól irányzott kettős rúgással telibe találtam. Közelharcban viszonylag egész jó vagyok, bár öklöm helyet inkább lábaim jobbak, és ezt ki is használom. Nem is kellet sok hozzá. Egy gyors mozdulattal elé kerültem, kezeimet a földre téve egy felfelé irányuló rúgással állon találtam. Majd vissza felegyenesedtem, és egy fordulattal megerősített kézmozdulattal próbáltam ismételten egy ütést bevinni, már ha ezt is meg nem fogja, vagy kitér előle.
- Azért bízták rád ezt, mert másra már képtelen voltál?! Ha a közeli támadásaimat nem tudod kivédeni, akkor már most csomagolhatsz, vagy írhatod a végrendeletedet. - másik tenyeremből egyenesen a szemébe fújtam az apróbb kristályokat, és egyben már lendült is a kezem, hogy karmolás sebeket ejtsek az arcán.
~ Nem szívlelem a Shinigami-kat, így vele sem finomkodom. Egyenlőre úgy érzem, hogy ez a düh hajt előre. Mérges vagyok, mert ismét lehet, hogy nem érem el a célomat, de lehet, hogy ez a harc egy lépéssel közelebb visz hozzá. Kíváncsi vagyok mikor dönt úgy, hogy előhúzza a Zanpakto-ját. De koránt sem szabad alá becsülnöm. Figyelnem kell, hisz nem tudom, hogy ő illetve a kardja mire képes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyHétf. Júl. 05, 2010 3:08 am

Az arrancar látszólag nem örült a kérdésemnek, mert elkezdett velem kiabálni, bár nem sok sikerrel mivel nem nagyon figyeltem rá, csak néztem ki a fejemből, érzelemmentes tekintettel a nagyvilágba. Közben néha ásítottam egyet-kettőt és gondolkoztam, hogy nem a legjobb volt kikezdeni ezzel a cserfes lánnyal, mert túl gyorsan felkapja a vizet. Mikor befejezte én is elkezdtem kioktatni egy kicsit:
- Befejezted? Először is nem érdekel, hogy sértegetsz, csinált csak nyugodtan, másodszor meg te mondod nekem, hogy én felsőbb rendűnek hiszem magam, akkor te mi vagy? Idejössz és nem tudod elviselni, hogy nem egyből ugrok, hogy veled foglalkozzak.
Azután, hogy befejeztem a mondandómat rögtön egy jól irányzott ütéssel akarta meghálálni a szép szavakat, amit szerencsémre sikerült megállítanom, de utána egy kettős rúgással telibe talált. Miután pedig elengedtem a kezét, alulról támadta az állam, amit megint nem tudtam kivédeni. De amikor még egy ütés akart rám mérni, hátraugrottam, mert nem szeretem a közelharcot, sajnos ő nem így volt és valami a kezéből rám akart fújni, plusz még homályosan láttam, hogy a támadás mögött ő is készült a karmaival megsebezni, ezért bevetettem a kidou tudásomat.
- Bakudou 39, Enkosen! – ezzel kivédtem az első támadását. – Hadou 33, Soukatsui! – ezt még a lányra irányítottam, ezután pedig tudtam, hogy ez a támadás nem nagyon fogja megsebesíteni, ezért próbáltam még egy kis időd nyerni. – Bakudou 4, Hainawa!
Végül pedig előhúztam a zanpakutomat és vártam, hogy mit fog lépni, közben pedig még gondolkoztam egy stratégián.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyHétf. Júl. 05, 2010 11:07 am

- Befejezted? Először is nem érdekel, hogy sértegetsz, csinált csak nyugodtan, másodszor meg te mondod nekem, hogy én felsőbb rendűnek hiszem magam, akkor te mi vagy? Idejössz és nem tudod elviselni, hogy nem egyből ugrok, hogy veled foglalkozzak.
- Még koránt sem fejeztem be, és ha ezt hiszed, akkor nagyon tévedsz! Jobbnak gondolom magamat hozzád képest, de a felsőbbrendűség nálatok népbetegség. Meg nem mi rohanunk a másik után, amint idejön, hogy ott van, és öljük meg, mert egy szörnyeteg!
Az arcát nem sikerült megkarmolnom, és az ütésem se teljesen ért célba. Viszont egyértelműen látszott rajta, hogy egyáltalán nem az a harcos, aki közelharcban verhetetlen. Ezért is amint tehette hátra ugrott, és a kidou segítségével próbált elégtételt venni az előbbi támadás sorozatért.
- Bakudou 39, Enkosen! – ezzel kivédte az támadást – Hadou 33, Soukatsui! - máris támadt a shinigami-k által kedvelt támadással.
A pajzsra számítottam, viszont nem hittem volna, hogy szinte azonnal képes egy visszavágó támadásra. Ha másból nem is de a kidou-t az ismeri. Sonido segítségével kitértem a 33. támadás elől, de nem úsztam meg ami ezután következett.
– Bakudou 4, Hainawa! - a kezeim egymáshoz kötözte.
Előhúzta a Zanpakto-ját, és mint aki megállt volna a támadás menetben. Nem rontott rám vele. Mintha megtorpant volna.
- Azt hiszed, hogy ha a kezeimet lekötözöd, akkor vége is? ... Látom nem teketóriáztál előhúzni a Zanpakto-dat. De kihagytál egy lehetőséget.
Megkötözött karokkal Sonido segítségével ott termettem, és egy jól irányzott rúgással próbáltam gondolat menetéből kihozni. Összekötözött kezeimmel próbáltam egy nagyobb ütést mérni a fejére.
- Azzal, hogy megkötözted a kezeimet, attól még nem hiheted, hogy végeztél is velem.
~ Egyértelműen minél messzebb tőle, hogy én ne tudjak hozzá se érni, viszont neki legyen ideje kidou-t használnia ellenem. Ez most az ő taktikája. De muszáj kiszabadítani a kezeimet. Meg ha ez némi lélek energia felszabadítással is jár.
Sikeresen szétszakítottam a kötést, melyek hatására a kezeimet nem tudtam úgy használni, ahogy szerettem volna. De most már elővette a Zanpakto-ját, és bármikor előhívhatja az erejét.
~ Nem az a típus, aki fejjel megy a falnak. Szerintem egy kombinációtól se riadna vissza, ha arról lenne szó. Nem tudhatom, hogy a kardja milyen erőt birtokol. Óvatosnak kell lennem. De az elején a viselkedése egyértelműen olyan volt, mint akit egyáltalán nem érdekli, hogy ki és mi az ellenfele. Még meglephetem.
Gyorsaságom mindig is jó volt, és most is ezt kell kihasználnom. Először gyenge kis ütésekkel, mégis gyorsan próbáltam megtéveszteni, majd egy újabb ütés helyett eltűntem, és magasról egy rúgással próbáltam a földbe ütni ellenfelemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyKedd Júl. 06, 2010 7:50 am

Ahogy gondoltam a Soukatsuimat könnyedén kivédte, hát nem olyan gyenge ez a lány, de ha nem is védi ki, akkor sem okoztam volna túl nagy sérülést, mert az arrancarok hieroja elég kemény és felfogta volna a támadást. A Hainawám viszont sikeres volt, bár így is tudott mozogni és nem nagyon lassította le.
- Azt hiszed, hogy ha a kezeimet lekötözöd, akkor vége is? ... Látom nem teketóriáztál előhúzni a Zanpakto-dat. De kihagytál egy lehetőséget.
- Nem hiszem, csak le akartalak lassítani. És nem baj, hogy kihagytam ezt a lehetőséget, majd lesz másik, mert nem szokásom megkötözöttekre támadni. – még alig fejeztem be, de már jött is felém egy rúgással, ami telibe találta az oldalamat, de szerencsére nem volt olyan erős, hogy ellökjön vele. Utána pedig egy ütéssel próbálkozott, összekötött kézzel, kevés sikerrel, mert nem hagytam annyiban.
- Bakudou 8, Seki! – vertem vissza a támadását.
- Azzal, hogy megkötözted a kezeimet, attól még nem hiheted, hogy végeztél is velem. – mondta, majd kiengedett egy kisebb mennyiségű lélekenergiát, amivel eltépte a kidou kötelemet.
- Már mondtam, hogy nem hiszem, de túlbecsültelek, azt hittem, hogy előbb kiszabadulsz belőle. – mondtam egy kicsit lenézően.
Ezzel a beszólásommal feldühítettem és a gyorsaságát vette elő, amivel el is tűnt a szemem elől. Az utolsó pillanatban vettem észre, hogy fölöttem van és egy rúgással akart földbe döngölni. Azt hiszi, hogy gyorsabb nálam, majd én megmutatom neki, bevetettem a shunpomat és én is eltűntem a szeme elől. Hozzá hasonlóan én is felé kerültem és az eltűnésem közben elkezdett varázsigét befejezve rátámadtam.
- …Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indulj dél felé. Hadou 31, Shakkahou! – lőttem egy tűzgolyót az arrancar felé.
És mivel gondoltam, hogy nem sokat ér ez a támadás, de álcának megteszi, ezért a kidou után én is neki indultam zanpakutommal, hogy megvágjam a kis arrancar barátomat a Shakkahou füstjéből előtünve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyKedd Júl. 06, 2010 11:01 am

A támadás egyértelműen arra ment ki, hogy le lassítson. De nem tudhatta, hogy ez engem nem üt szíven annyira, hisz úgymond az ütéseim nem, inkább a rúgásaim a veszélyesebbek.
~ Lesz még lehetőséged. Azt majd meglátjuk. De ezek szerint az a nagy becsületes típus, aki az aljas támadó módszereket megveti, és nem használja.
- Bakudou 8, Seki! - védekezett - Már mondtam, hogy nem hiszem, de túlbecsültelek, azt hittem, hogy előbb kiszabadulsz belőle.
- Túlbecsültél? - pattant el az ideg - Ha szeretnéd tudni, akkor előbb is kiszabadultam volna ebből a kis mágiából, amit produkáltál. Csak meg akartam mutatni, hogy így is képes vagyok harcolni.
A magasból jövő támadásom elől a shunpo segítségével kitért, majd hallottam, hogy felém érkezve egy kidou-t előkészületét mormolja.
~ Meglepően gyorsak a reflexei, de továbbra is úgy veszem észre, hogy gyorsabb vagyok nála, bár ezzel meglep, hogy már jön is az ellentámadás a fejem fölül.
- …Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indulj dél felé. Hadou 31, Shakkahou!
- Hányszor hallottam már ezt ... Ne nevettess, hogy egy ilyen kis gyenge labdával akarsz ellenem valamire jutni.
Nincs mese, előrántom a kardomat, és annak a segítségével egyszerűen kettévágom a felém száguldó lánglabdát. De valami olyan történt, melyre nem számítottam. A labda csupán csak elterelés volt, és már jött is a kardjával a vágás. Szerencsémre tudtam hárítani a saját kardommal, de iszonyat közel volt. Az ereje pedig még inkább meglepőbb volt. Ő egyértelműen elkönyvelte, hogy ez biztosan eltalál. A két kard csak úgy szikrázott, majd a shinigami hátraugrott.
- Jaj de kis aranyos. Azt hitted nem számítottam valami ilyesmire? - mondtam teljesen magabiztos arccal, és egy még aljasabb mosollyal - Ahhoz, hogy az ilyesmit elnézzem, ahhoz korábban kell felkelned. De ha te előhúztad a kardodat, akkor én is megmutatom az enyémet - emeltem magam elé, hogy úgymond a szeme végig futhasson rajta - Remélem a tiéd sem csak dísznek van nálad. Akkor nézzük milyen vagy kardforgatásban. Mert a kidou-ba nem is vagy rossz. De ha nem figyelsz, akkor könnyen a második csapásom levághatja a fejedet - fenyegettem
Én már végignéztem a kardján, valószínűleg koránt sincs még shikai szinten, így úgy néz ki, mint egy egyszerű kardocska.
~ Előhúzta, de ez koránt sem minden, amit tud. Valószínűleg a shikai-t is elő kell majd csalogatnom belőle. Érdekel mégis milyen karddal állok szemben. Én most úgymond lebuktattam magam, hisz a kardom pengéjén ott van, és a támadásom, mellyel ideglenesen elvakítottam, hogy aki velem packázik az nem megégeti magát, hanem halálra fagyhat.
Vártam egy kis ideig, majd szó nélkül támadtam. Egyszerű fentről jött támadás volt, melyet hárított. Kardot elemeltem, és ő egy előre szúró mozdulattal próbált ellen támadni. Elléptem előle, és egy forduló mozdulattal, a nyaka felé suhintottam.
~ Gyorsaságom ki kell használnom - agyaltam magamban, és gondolkoztam, hogy mivel lephet meg.
Hátra ugrottunk mindketten. Sonido-val mögé ugrottam, és már jobbról jött is a fentről lefelé srégan a hátán végig suhanó csapás. Nem tudom pontosan, hogy sikerült e, mert a csapás elég gyors volt, és erőteljes, és a vége elég nagy port kavart előttem. Nagyra nyitottam a szemem, mikor a por leültével egy gyors szúró támadásnak lettem áldozata. A bal kezemet sértette meg. Mindketten távolabb ugrottunk.
~ Nocsak. Mégse olyan reménytelen. A karom vérzik, de koránt sem vészes. Ugyan úgy tudom mozgatni. Vajon én is sikerrel jártam?
Kíváncsian nézek fel ellenfelemre, és nézem az állapotát.
- Nem annyira rossz, de ez csak egy kis karcolás, és még nem végeztem.
Álltam vissza támadó pozícióba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptySzer. Júl. 07, 2010 9:45 am

Nem vártam, hogy a kardjával vágja ketté a Shakkahoumat, ezzel egy kicsit meglepett, azt vártam, hogy csak kitér előle vagy kézzel próbálja blokkolni, de már mindegy.
- Jaj de kis aranyos. Azt hitted nem számítottam valami ilyesmire? – mondta teljes magabiztossággal, bár én láttam, amikor megpillantott, hogy ott vagyok a Shakkahou mögött, akkor meglepődött, még ha most azt is mutatja, hogy teljesen magabiztos.
- Nem hittem azt, hanem tudtam, bár én is meglepődtem, hogy előhúztad a kardod, azt hittem az arrancarok bőrének nem árt ilyen kis varázslat, vagy félreinformáltak?
- Ahhoz, hogy az ilyesmit elnézzem, ahhoz korábban kell felkelned. De ha te előhúztad a kardodat, akkor én is megmutatom az enyémet. – mutatta felém a kardját.
- Szerintem ez a veszély nem fenyeget, hogy korábban felkeljek, mint te. – mondtam, majd végignéztem a kardján.
- Remélem a tiéd sem csak dísznek van nálad. Akkor nézzük milyen vagy kardforgatásban. Mert a kidou-ba nem is vagy rossz. De ha nem figyelsz, akkor könnyen a második csapásom levághatja a fejedet.
– Az ott egy hópehely lenne ott a kardod pengéjén, akkor jól gondoltam, hogy az a támadás, amit a kezedből fújtál azok hókristályok voltak és meg akartál vakítani egy időre vele, mi? Szép trükk lett volna, ha bejött volna, elismerem. Tehát egy másik jég használóval állok szemben. Hoppá, most elmondtam, de így kittek vagyunk. De még nem mutatom meg a shikaiomat, még várok a megfelelő pillanatra. És köszönöm a dicséretet, kardforgatásban nem vagyok, annyira jó mint a kidouban, de attól még nem kell féltened.
Miután befejeztük a bájcsevejünket, ő támadott először, amit éppen hogy, de sikerült kivédenem, majd én támadtam egy szúró mozdulattal, ami elől egy forgással ellépett és már támadott is és sikerült egy kisebb sérülést ejtenie a nyakamon. Ezután mindketten hátraugrottunk, viszont ő egyből sonidoval mögém került és hátba támadott, de én elshunpoztam előle és a földet találta el. Amikor pedig nem számított hátulról megvágtam a kezét, úgy mint ő a nyakam.
- Így kvittek vagyunk. – gondoltam magamban.
- Nem annyira rossz, de ez csak egy kis karcolás, és még nem végeztem. - mondta és visszaállt támadó pozícióba.
- Te se panaszkodhatsz, te is ejtettél rajtam egy karcolást. – mondtam neki és támadásba lendültem.
Shunpot és a zanpakutomat használva rontottam neki, de a kardjával megállított. Eztán még sokszor kereszteződtek kardjaink, sok csattanó hanggal együtt. Közben pedig gondolkoztam a következő lépésemen és arra jutottam, hogy a shikai nélkül nem leszek képes folytatni. Már nagyon kifáradtam, nem szoktam hozzá ehhez a sok kardozáshoz, de olyan könnyen nem adom fel és még egy csel is az eszembe jutott a shikaiommal kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptySzer. Júl. 07, 2010 10:22 am

Elárulta, hogy az ő kardja is hó, vagy jég típusú lehet. Ez pedig elég jó információ a számomra. Legalább már ezt is megtudtam.
- Igen. Még jó, hogy felismered a mintákat. Elterelésnek szántam azt a mozdulatot. De jó következtetések. De ha sokáig vársz, az az életedbe is kerülhet.
Ő a kezemet, és pedig a nyakát sértettem meg. Elég érzékeny pont, így elég nehéz lehet neki. De ha nem használja a kardjának a képességét, az azért is lehet, mert az én lépésemre vár, vagy neki ez a stílus is megfelel.
- Sajnálom, hogy nem sikerült végül is végig szépen megvágnom a hátadat, és a nyaki támadásból is csak egy kis sérülés lett a fejvesztés helyett. Ez lehet jele annak, hogy mégse vagy annyira szerencsétlen? De vajon ez a szerencse elég lesz ahhoz, hogy élve távozz? ... Az információid meg helyesek igen elég kemény a bőrünk, hogy a semmis kis támadásokat kivédjük. De mint mondtam. Ha te már előhúztad, akkor én miért különcködjem?
Ő a shunpo-t, én meg a Sonido-val segítettünk rá a gyorsaságunkra. A kardok csak úgy szikráztak, és csattogtak, mikor összeértek. Általában én támadtam, és ő védekezett, bár hozzáteszem ebbe tényleg jobb volt. Látszott rajta, hogy a folyamatos védekezés, és az én gyorsaságommal való lépéstartás eléggé kimeríti. Bár én is egyre inkább kifáradtam a folyamatos támadásokba.
- Jól bírod bár én jobban szeretném látni már azt a hasonló erőt. Érdekel, hogy mégis mennyire hasonlít a kettőnk ereje. Ha jó vagy, akkor te is láthatod az enyémet.
Támadtam, és ő ismételten kivédte, majd ismét elvettem a kardomat, és ahelyett, hogy arrébb ugrottam volna egy oldaltól érkező vágás elől, inkább leguggoltam. Ellenfelem követett a szemével, ekkor vetettem be ismét a kis hókristályokat, melyet az előzőhöz képest sokkal többre sikeredett. Majd egy lentről jövő szúrással próbáltam a pengét könyörtelenül belé döfni, és ezzel úgymond eldönteni a dolgokat.
- A hókristályok tőlem függenek. A mostani épp elég, hogy megismerkedj a végzeteddel! Shinigami!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyCsüt. Júl. 08, 2010 1:13 am

- Jól bírod bár én jobban szeretném látni már azt a hasonló erőt. Érdekel, hogy mégis mennyire hasonlít a kettőnk ereje. Ha jó vagy, akkor te is láthatod az enyémet.
- Köszönöm, de még légy egy kis türelemmel, majd időben meglátod. – még be sem fejeztem, de ő már támadott is, amit sikeresen hárítottam, de amikor én támadtam oldalról ő leguggolt és megint a hókristályokkal próbálkozott
- A hókristályok tőlem függenek. A mostani épp elég, hogy megismerkedj a végzeteddel! Shinigami!
- Ne becsülj alá! Arrancar! – mivel a hókristályokat túl közelről fújta rám, nem tudtam teljesen kivédeni, de amit tudtam elshunpoztam onnan, azonban így is egy kicsit homályosan láttam.
Hogy húzzam az időt, amíg kitisztul a látásom elkezdtem beszélni:
- Már elég ideje harcolunk, ahhoz hogy bemutatkozzak. Én a 10. osztag 6. tisztje vagyok, Nara Shiratori.
Megvártam, amíg ő is bemutatkozik, bár még nem látok teljesen tisztán, de majd út közben kitisztul minden, ezért a kidoumat vettem elő elterelésnek, hogy ő se lásson többet, mint én.
- Hadou 31, Shakkahou! Hadou 33 Soukatsui! – indítottam két támadó kidoumat ellenfelem felé, bár a Shakkahout egy kicsit lejjebb, hogy nagyobb port keverjen fel.
Mikor becsapódtak és megvolt az álcám is, elindultam az arrancar felé, közben pedig aktiváltam a shikaiom.
- Hiyase, Shinten’ou! – kiáltottam, majd a következő parancsszót halkan mondtam, hogy ellenfelem ne hallja meg. – Nobore, Shinten’ou. – és elküldtem a körpengét, hogy még ne látszódjon.
Utána pedig kiengedtem egy kisebb lélekenergia mennyiséget, hogy fagyos legyen a környezet és folytattam utam a shikaiban lévő fehér kardommal, majd újra összecsaptak kardjaink.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyCsüt. Júl. 08, 2010 6:55 am

A támadásom egy hajszállom múlt, hogy nem döfte át, viszont sikerült egészen jól elvakítanom, hisz még most is dörzsölte a szemét. Gondolom időhúzás miatt mondta, hogy itt az ideje bemutatkoznunk.
-... Én a 10. osztag 6. tisztje vagyok, Nara Shiratori.
- Örvendek az én nevem Eliana del Barros. 24-es számú Arrancar - és már indultam is, hogy ismét támadjak.
- Hadou 31, Shakkahou! Hadou 33 Soukatsui!
~ Egyszerre kettőt is tud lőni? Tényleg egy kidou mestert sikerült kifognom. Viszont vissza akar vágni azzal, hogy a földbe lövi a támadást, és ezzel port kavar?
- Ha én csökkentettem a látás viszonyaidat, akkor te válaszul ugyan azt teszed? Tudod a por nem nagyon zavar.
- Hiyase, Shinten’ou!
~ Egy újabb támadás? Ideje kikeveredni ebből a porfelhőből.
Karlegyintéssel el is söpörtem az egészet, és ismét kardjain egymásba akadtak. Viszont most a kard más volt. Sokkal másabb. Amit hallottam az a kard kiengedése volt. A penge teljesen fehér volt. Érdekes most némileg hasonlít az enyémre.
- Ez lenne a Shikai-d? Fehér színű penge. A környezet meg nem rossz. Én is ezt jobban szeretem.
Majd az egyik csapásnál a kardját kiforgatva közelebb léptem hozzá, és kezemet a mellkasára tettem, és ahol a kezem hozzá ért ott kezdett hűlni a teste.
- Szeretem a hideget, de te még mindig elég sebezhető vagy. - ugrott hátra ellenfelem - Mi a baj? Te nem szereted a hideget?
Nem tudom nagyon magabiztosnak tűnik, mintha számítana valamire. Egyszer csak suhanó hangot hallok a hátam mögül, mikor megfordulok egy kör alakú penge száguld felém. Kardom maga mellé téve próbáltam kivédeni, de olyan erősen ütközött a két penge, hogy néhány méterere elsodort, majd sikerült magam mellé a földbe állítanom.
~ Erre számított. Elég gyors, és nagyon erős. Alig tudtam hárítani. Ez is a Zanpakto-jához tartozik? Vagy eleve két külön részből áll a kardja? Ez az egy száguldó része van, vagy van még ehhez hasonló? Résen kell lennem, különben ha nem figyelek, az az életembe is kerülhet.
- Azt hittem valami jegesebb támadásod lett. Nem hittem, hogy száguldó pengékkel fogsz itt trükközni. Van még vagy ennyi volt?
~ A penge eléggé a földbe ágyazódott, így ha más nem nyertem pár percet, hogy újból elkezdjen száguldozni. Viszont valami nagyobbat kell kitalálnom. Vagy más most ki kell engednem az erőmet?
Először fölé ugrottam, majd mivel védekezésbe állt, így Sonido-val mögé ugrottam, majd mikor hátra fordult, akkor megint eltűntem, és oldalról próbáltam megvágni. Shonpo-t használva kitért, és ismét hátulról szűrt. De fordultam, és pengére felugrottam, majd rúgással egyenesen a fejét céloztam. Mikor erőteljes rúgással egyben megfordultam, a penge már teljesen le volt engedve, és a mellkasa felé próbáltam egy oldal irányú vágást okozni neki. Nincs több időm, mert hallottam, hogy a száguldó penge már közeledik is, és Sonido segítségével arrább ugrottam, hogy elkerüljem a találkozást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyCsüt. Júl. 08, 2010 10:03 am

- Ez lenne a Shikai-d? Fehér színű penge. A környezet meg nem rossz. Én is ezt jobban szeretem.
- Még nem láttál semmit, várd ki a végét. Igen, ebben hasonlítunk.
De eközben alább hagytam a védelmem és a közelembe férkőzött, majd a kezét a mellkasomra tette és elkezdte hűteni valahogy.
- Szeretem a hideget, de te még mindig elég sebezhető vagy. – hirtelen hátraugrottam. - Mi a baj? Te nem szereted a hideget? – mondta az ördögi mosolyával.
- Csak reflexből ugrottam hátra. És, mi van, nem tetszett a shikaiom? Vagy nagyon látszik, hogy ez nem minden. – ekkor ellenfelemhez küldtem a körpengét, amitől nagyon meglepődött.
Habár a körpengém első rohamát sikeresen hárította és beleállította a földbe, most én állok nyerésre és ezt ki kell használnom.
- Azt hittem valami jegesebb támadásod lett. Nem hittem, hogy száguldó pengékkel fogsz itt trükközni. Van még vagy ennyi volt?
- Jegeset akarsz, hát nem bánom kaphatsz. – de akkor hirtelen támadásnak lendült.
Az elején nem nagyon támadott folyton elsonidozott, ezért én meg elshunpoztam, nehogy csak ő csinálja ezt. Mikor beleunt a sonidoba felugrott a pengémre és fejbe rúgott, ezért egy pillanatra elvesztettem az egyensúlyomat, de láttam, hogy megint támadni akart, emiatt a kardomat oldalamhoz raktam, hogy hárítsam. Ezután ő hátrált, mert hallotta, hogy újra itt a körpengém. Ismét visszaálltam harci pózba, szembe az ellenfelemmel, a körpengémet pedig a baloldalára küldtem.
- Ha szereted a hideget, akkor ez tetszeni fog! – mondtam, majd megszokásból előrenyújtottam az egyik kezem. – Yuki dageki! – elkezdett a kezem helyett a körpengéből áramlani ki a havas szél.
Látszólag még élvezte is az arrancar, látszik rajta, hogy már hozzászokott, ezért magam elé irányítottam a körpengét és felturbóztam egy kicsit.
- Hadou 58, Tenran! – így egy sokkal pusztítóbb jeges szelet kapott az arrancar.
Mikor vége volt a támadásnak, nem is néztem, hogy hogy hatott rá, hanem neki rontottam a kardommal és a körpengémmel két irányból, hogy ne unatkozzon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyCsüt. Júl. 08, 2010 10:56 am

- Ha szereted a hideget, akkor ez tetszeni fog! – mondtam, majd megszokásból előrenyújtottam az egyik kezem. – Yuki dageki! – elkezdett a keze helyett a körpengéből áramlani ki a havas szél. - Hadou 58, Tenran! - erősítette jeges szélviharrá.
- Kidou kell ahhoz, hogy felerősíts a saját támadásodat? - Könyörtelenül süvített a szél.
Nem kellet sok, és ő támadt, illetve a penge elvált, és ismét egy másik irányból támadt, mint gazdája.
- Akkor nincs mit tenni - hunytam be a szemem, míg a szél csak úgy kavargott és süvített - Megmutatom az én erőmet. Congelar en mi corazón Nieve Cristale - suttogtam bele a szélbe, és körülöttem elkezdett hurrikán szerű szél kavarogni. Még sejtelmesebb lett az ég, és még hidegebb lett, mint volt. Két jégtípusú kard esetében ez nem is csoda, ha a hőmérséklet lecsökken. Mikor a jéghideg szél, és az általa szállított hópelyhek eltűntek, akkor mutatkozott meg a valódi erőm. Az igazi formám.
- Remélem örülsz. Ez az én Zanpakto-m kiengedett formája - mondtam jeges hangon, és nyitottam ki a szemem, és néztem fel ellenfelemre.
A körpenge haladt is felém. Én teljes nyugodtsággal, és semmitmondó komoly arccal néztem szembe a pengével, melyet kaszám nyelével védtem. Éreztem, hogy elkezd fagyni, de nem törődtem vele, mert ugyan úgy mint az előbb eltérítettem. Majd a második csapásnál a kaszával megvágtam. Az egész megfagyott, és lezuhant.
- Remélem felkészültél, mert most vissza adom a fagyos köszöntést.
Kaszámat megforgattam, és a hideg szél már száguldott is felé. Teljesen elvakította, és mint számítottam ezt is reflexből cselekedett. Felemelte a kezét, hogy védje az arcát, én pedig rögtön odatermettem, és a támadásom gyönyörű végekén a kasza már száguldott egyenesen a mellkasába.
- Halott vagy - suttogtam fagyos hangon a fülébe.
Ha nem védi akkor akár itt vége is a harcnak. Vagy megúszhatja esetleg egy egy nagyobb sebbel, de azt már korántsem biztosított, hogy tovább fogja bírni a harcot. Ez a támadás aljas, de most is akár felém billentheti a mérleget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyPént. Júl. 09, 2010 9:45 am

- Akkor nincs mit tenni. Megmutatom az én erőmet. Congelar en mi corazón Nieve Cristale! – mondta és elkezdett körülötte kavarogni a szél és átváltozott a resurrectión alakjában, amitől először nagyon megrémültem, mert nem tudtam elképzelni, hogy egy ilyen normálisan kinéző lány, hogy tud ilyen szörnyetegszerűvé változni.
- Remélem örülsz. Ez az én Zanpakto-m kiengedett formája.
- Ezzel egy kicsit megleptél. – mondtam és megálltam a támadással, csak a körpengét küldtem oda, hogy megnézzem mire képes.
A körpengémnek semmi esélye nem volt ellene, mert simán megállította és a kaszájával megfagyasztotta.
- Remélem felkészültél, mert most vissza adom a fagyos köszöntést.
- Nem kellene miattam fáradoznod, nekem volt a megtiszteltetés.
A kaszájával hideg szelet támasztott, hasonlót az én támadásomhoz és felém küldte, ami teljesen elvakított, ezért az egyik karomat a szemem elő raktam és becsuktam a szemem. A következő pillanatba csak az vettem észre, hogy valamit a fülembe súg ellenfelem:
- Halott vagy! – erre feléledtek bennem az ösztöneim, kinyitottam a szemem és magabiztosan ránéztem.
- Nem hinném. – mondtam és nagy mennyiségű lélekenergiát fektettem a shunpomba, hogy kivédjem a támadást és felkészüljek az ellentámadásra.
- Bakudou 37, Tsuriboshi! – idéztem mag az arrancar elé, hogy legyen mit szétvágni és egy kicsit lelassítani, majd ki kellett szabadítani a körpengémet. – Shakkahou! – indítottam a tűzgolyót, hogy leolvadjon a jég, majd egyből a Tsuriboshi mögé irányítottam, hogy át tudjon menni rajta a támadásom. – Hadou 4, Byakurai! – a villám átment a körpengén, ezért kapott egy jégborítást így sokkal erősebb lett és egyenesen átment a Tsuriboshin.
A kombinált támadásom után kifáradtam, mert egy kicsivel több lélekenergiát használtam, hogy megússzam ellenfelem támadását és visszatámadjak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptySzomb. Júl. 10, 2010 5:26 am

~ Az "Ezzel egy kicsit megleptél" mondata után és, és mióta úgymond átváltoztam, azóta furcsán néz rám. Nem számított rá, hogy ilyen az alakom?
- A támadásom, amit az előbb tapasztaltál a Noche de Paz nevet viseli. Nem is rossz, hogy sikerült kivédened. Bár nagyot is csalódtam volna, ha nem így történt volna, hisz akkor vége lenne a harcnak. - mindezt olyan nyugodtsággal, mintha az érzelmeimet az alakváltással elhagytam volna - Mint látod így még gyorsabb vagyok, mint eddig. De azt hiszem arra is rájöhettél, hogy a könyörületesség nem tartozik az erényeim közé. ... Viszont meglepett, hogy ilyen magabiztos vagy még mindig.
- Bakudou 37, Tsuriboshi! - idézte meg a csillagot, melyet inkább biztonsági hálóként szoktak felhúzni - Shakkahou! - repült a labda, és kiolvasztotta a körpengét - Hadou 4, Byakurai! - engedte át a villámot a körpengén, mely jég burkolattal erősített meg.
A Tsuribishi-t egyetlen egy vágással megfagyasztottam, és olyan volt, mint egy jég védő pajzs, ha esetleg a körpengét kiszabadította és támadna. Viszont a Byakurai támadásra nem számítottam. A megfagyasztott hálót nemes egyszerűséggel kettétörte. Viszont a kaszával egy részét sikerült egy teljes fagyasztással megfékeznem, viszont jobb karom eléggé megsérült. Tudtam, hogy a körpenge mostantól szabadon száguld, és óvatosnak kell lennem, míg egy újabb sikeres fagyasztással nem sikerül megfékeznem.
- Nem rosszak a kombinált támadásaid. Felettébb jó próbálkozásoknak találom. Viszont ezzel nem tudod elkerülni a végzetedet, hogy ezt a csatát elveszted. - fenyegetőztem rezzenéstelen arccal, és hangom nem emeltem fel.
Most egyenesen a kaszával támadtam. Az első érkezésemet kivédte, viszont egy csavarással sikerült a karját megvágnom, majd néhány csapás után sikerült mindkét karját két-két vágást ejtenem, viszont én is megsinlődtem, hisz az előző sikeres támadásból megsérült karomat most a körpenge is megvágta, és az előző támadással ellentétben a seb megfagyott. Szerencsémre nem volt akkora, hogy ez akadályozzon engem. Mikor elugrottam, akkor háttal voltam ellenfelemnek, aki már eléggé kifáradt állapotban volt.
- Most ugye azt hiszed a vágásaid nem vészesek. Had áruljak el valamit. ... Ez az én második támadásom - a sebek elkezdtek befagyni, és a két kezén a két vágás összeérve megfagyott - A neve Masacre escalofriante. Ha valamit sikeresen megvágok, az bizonyos mértékig el kezd megfagyni. Most csak két vágás van a karodon. De még pár ilyen, és az egész kapod megfagy, és akkor nincs menekvés - fordultam vissza, ugyan olyan komoly arccal.
Rontottam ismét neki. Most sokkal jobban figyelt a kezeire, hisz még 2 vágás, és képtelen használni őket. Viszont így is kétséges, hogy részeben megfagyott kezekkel milyen jó. Viszont a körpenge ismét felém száguld. Az orrom előtt a nagy méretből átváltott egy olyan méretre, mely akár a tenyerembe is elférhetett volna. Az arcomat vágta meg, viszont az arcom rezzenéstelen maradt pedig nem egy kellemes dolog. A kasza és a kard csak úgy csattogtak, mikor egymáshoz értek.
- Mint mondtam a technika mindent, amit megvág, azt megfagyasztja. Ez a te Shinten'ou-dra is is igaz.
A kard elkezdett teljesen megfagyni.
- Ne aggódj. Még megmenthető. Kérdés lesz e rá elég időd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyVas. Júl. 11, 2010 8:25 am

- Nem rosszak a kombinált támadásaid. Felettébb jó próbálkozásoknak találom. Viszont ezzel nem tudod elkerülni a végzetedet, hogy ezt a csatát elveszted. – miközben néztem rá dühösen és egyben kétségbeesetten, ezeket mondta.
Ezután el is kezdett támadni, az első támadását még ki tudtam védeni, de a következővel sikerült megsebeznie a karomat. Nemsokára pedig már mindkét karomon volt két-két seb, de ellenfelem is beszerzett egy sérülést a körpengémtől, majd hátrébb ugrott.
- Most ugye azt hiszed a vágásaid nem vészesek. Had áruljak el valamit. ... Ez az én második támadásom. - a sebeim elkezdtek befagyni - A neve Masacre escalofriante. Ha valamit sikeresen megvágok, az bizonyos mértékig el kezd megfagyni. Most csak két vágás van a karodon. De még pár ilyen, és az egész karod megfagy, és akkor nincs menekvés. – mondta, közben pedig én kiagyaltam egy tervet, de félbeszakított, mikor el akartam kezdeni, így még vártam egy kicsit.
Megint nekem rontott, de most nem hagytam, hogy megvágjon, helyette én vágtam meg a körpengémmel az arcát, de mintha észre se vette volna, majd közbeavatkoztam a kardommal és kereszteztem a kaszájával.
- Mint mondtam a technika mindent, amit megvág, azt megfagyasztja. Ez a te Shinten'ou-dra is igaz. – majd a kardom elkezdett megfagyni, majd elhatároztam, hogy elkezdem kivitelezni a tervem, ezért elkezdtem mormogni egy dupla varázsigét. - Ne aggódj. Még megmenthető. Kérdés lesz e rá elég időd.
Utána még próbáltam védekezni, amíg be nem fejezem a mormolást.
- Azt hiszed, hogy árt egy jég típusú kardnak, ha megfagyasztod, csak egy kicsit nehezebb lesz, ennyi. – mikor befejeztem hátraugrottam és elsütöttem az első kidout. – Hadou 33, Soukatsui! – indítottam útjára a kék tüzet, majd egyből utána küldtem a körpengémet is és végül használtam a másik kidout. – Bakudou 4, Hainawa! – ezt is ellenfelem felé irányítottam.
Remélem egy ideig lelassítom ezzel, múltkor is sikerült, mondjuk most resurrectiónba van és így erősebb, de most az én kidoum is erősebb, mert elmondtam hozzá a varázsigét. Nem is néztem meg, hogy sikerült-e, mert nem volt sok időm, meg kellet gyógyítanom a sebeimet, de ehhez több kellett egyszerű gyógyító kidounál, ezért egy eddig ki nem próbált kombinációval próbálkoztam.
- Keikatsu! – elkezdett zölden fényleni a kezem, majd Shakkahouval vontam körbe így gyorsabban megolvad a jég és végül hatásosnak bizonyult ez a kombináció.
Amíg gyógyítottam magam teljes figyelmemet az arrancárra irányítottam, bár nem nagyon láttam, mert nagy volt a por körülötte, de ha támadna bevetnék egy védekező kidout.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyHétf. Júl. 12, 2010 6:49 am

- Azt hiszed, hogy árt egy jég típusú kardnak, ha megfagyasztod, csak egy kicsit nehezebb lesz, ennyi.
- Pont ez a lényeg. Gondoltam, hogy egy jég típusú Zanpakto-nak az ilyesmi meg se kottyan, viszont ugyan úgy mint a többi nehéz, és teher lehet majd a gazdájának.
– Hadou 33, Soukatsui! - ismerős - Hainawa! - viszont most sokkal erősebbek voltak, mint az előző támadásokban.
~ Sikerült elmormolnia mindkettőnek az idézését elmondania? Nem rossz. Bár ezzel is csak annyit ér el, hogy lelassít, bár így elég előnyre tehet szert, hisz lehet, hogy gyógyítással próbálkozik.
Soukatsu elől egyszerűen kitértem, a másikat pedig első vágásra megfagyasztottam, majd a másodikkal összetörtem az egészet. Természetesen ez elég sok port kavart. Viszont a körpenge most kivételesen nem száguldott felém.
Jól sejtettem egy gyógyító kidou-val próbálta magát gyógyítani, és a megfagyott részeket felolvasztani. A nagy porból Sonido-val jobb oldalán jelentem meg, és könyörtelenül lecsaptam, hogy ezzel megszakítsam a további gyógyítással.
- Claro de luna - mondtam és karommal felé intettem.
A karomon levő karkötőből hold alakú világosszürke energia száguldott és a kétszeri indításnak köszönhetően sikerült megkötnöm a végtagjait. Szép lassan elindultam felé. Közben a talpam alatt megfagyott teljesen a talaj. Majd mikor közelebb értem, akkor elé raktam a kaszát.
- Ha a szívedbe vágom a kaszát, azzal akár az egész testedet megfagyaszthatnám. De a körpengéd hol tartózkodik? - nem vártam meg a választ, és már száguldott a kasza, hogy újabb sebet ejtsen az áldozaton.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyKedd Júl. 13, 2010 4:02 am

Úgy tűnik alábecsültem ellenfelemet, mert nem sikerült megállítanom csak egy-két pillanatra és már ott is volt mellettem. Így csak félig tudtam megolvasztani a jeget, gyógyítani pedig nem volt időm, mert előtte el kellett távolítani a jeget, de ennek ellenére már is könnyebbnek éreztem magam és ez is valami.
- Claro de luna! – mondta és a karkötőjéből két világosszürke hold alakú energia jött elé, amivel megbénította a végtagjaimat, ezért nem tudtam folytatni a gyógyítást és a hátsómra estem.
Lassan elkezdett felém jönni, közben pedig a lába alatt elkezdett megfagyni a föld, majd amikor ideért hozzám, elém rakta a kaszáját.
- Ha a szívedbe vágom a kaszát, azzal akár az egész testedet megfagyaszthatnám. De a körpengéd hol tartózkodik? – nem is akarta megvárni a választ, hanem már sújtott volna le kaszájával.
Bár nem volt kíváncsi a válaszomra, de én mégis válaszoltam egy ujjmutatással felfelé, mert éppen arra készültem, hogy megfagyasszam mindkettőnket, a nagyméretű körpengémmel, ami immár olyan nagy, hogy két ember simán belefér, azonban én nem szándékoztam megfagyni a saját kardom által.
- Bakudou 74: Kohaku Enjintou! – kezemben elkezdett koncentrálódni a lélekenergia, amivel képes voltam a béklyóim közepét elvágni, így már gyerekjáték volt eltörni őket. Gyorsan a lábamon lévőket is eltüntettem, majd elshunpoztam a körpenge alól, hiszen már nem tudtam megállítani, mert minél nagyon a penge átmérője annál nehezebb irányítani. Miközben arrébb shunpoztam felkészültem a következő technikára, mert nem gondoltam, hogy ellenfelemet ezzel sikerült elintéznem. Mikor megálltam háttal voltam neki, ezért megfordultam és a szemébe néztem, hogy sikerüljön a technikám.
- Hakufuku! – elkezdett elmélyülni a tekintetem, miközben továbbra is ellenfelemre néztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyKedd Júl. 13, 2010 8:45 am

A kaszát hirtelen megállítottam, és a mutató ujjának irányába néztem. Felettünk volt a körpenge egy nagyobb formában, és felénk száguldott.
~ Csak nem akarja magát is megfagyasztani ez a bolond. Vagy ő nem fagy meg?
Mire észbe kaptam, addigra sikerült kiszabadulnia a kötésből, és elmenekült. A körpenge még gyorsabban száguldott az irányomba. Gyorsan reagáltam, hasra vágódtam, mert olyan közel volt, és kigurultam alóla. Nem sokon múlt, viszont ott tartunk, hogy sikerült elérnem, hogy a gyógyítása nem sikerült tökéletesen, és karja egy része még mindig meg van fagyva. Ha lehetőségem adódik, akkor ismét megvágom, és akkor a karja teher lesz majd a számára.
- Hakufuku! - kiáltotta és szeme megváltozott.
De már késő volt. A szemébe néztem, és elkezdtem szédülni, majd azon kaptam magam, hogy fél éber állapotban a földön fekszem.
~ Mi ez? Óvatlan voltam? Nem figyeltem egy techinkara? Szemeim egyszerűen leragadtak egy pillanatra, és most itt fekszem a földön, és egyszerűen nincs sok erőm megmozdulni is. Mi van velem? Az erőm nem fogyott el, bár a harc során eléggé kifáradtam, de koránt sem jutottam el arra az állapotra, hogy a fáradtságtól így elhagyjam magam.
- Mit csináltál velem? - kezdtem szép lassan magamhoz térni, de nem vagyok benne biztos, hogy sikerülne egy gyorsan jövő kidou támadását hárítanom.
~ Kelj fel! Muszáj ismét felállnod, különben tényleg végez velem. Kapd össze magad!
Szép lassan ismét kezdek magamhoz térni, és egy Sonido-val talán elugorhatok az esetleges támadás elől. A karját illetve a lábát kell megvágnom, és legközelebb sokkal jobban oda kell figyelnem erre a támadásra, különben ettől sokkal rosszabbul is járhatok
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyKedd Júl. 13, 2010 9:55 am

Szerencsémre ellenfelemnek sikerült belenéznie a szemembe és a technikám hatása alá került. A következő pillanatban az arrancar eszméletlen lett és összeesett. Mivel az erkölcseim ellen van, hogy védtelen ellenfélre támadjak, ezért nem bántottam a földön fekvő arrancar lányt, hanem folytattam a félbeszakadt gyógyításomat. Ez a folyamat eltartott jó pár percig, de sikerült meggyógyítanom a két-két fagyott sebet. Miután végeztem, a körpengémet visszakicsinyítettem eredeti méretére, de másra nem volt időm, mert már ébredezett az ellenfelem.
- Mit csináltál velem? – kérdezte félálomban.
- Csak egy időre elvesztetted az eszméletedet. – válaszoltam illedelmesen, de aztán rájöttem, hogy meg kellett volna kötöznöm, hogy ne tudjon csak úgy rohangálni, ezért gyorsan próbáltam cselekedni. – Bakudou 4, Hainawa! – de késő volt, mert már arrébb is sonidozott.
Gyorsan kellett támadnom, amíg még nem tért teljesen magához. Ezt a technikát, mindig is ki akartam próbálni közelharcban, de még nem volt rá alkalmam és talán most lesz is esélyem így, hogy még félig nem ébredt föl.
- Bakudou 74, Kohaku Enjintou! – már shunpoztam is ellenfelemhez és próbáltam a kaszaforgató kezében elvágni pár eret.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyCsüt. Júl. 15, 2010 11:38 am

~ "Csak egy időre elvesztetted az eszméletedet"? Meddig lehettem kómás állapotban? - Megpróbáltam tüzetesebben végig nézni ellenfelem - Ezt nem hiszem el ... Sikerült meggyógyítania magát. Tessék még se olyan gyenge eresztés, mint amilyennek elsőnek tűnt. De még egyszer nem esek ebbe a csapdába olyan nincs.
– Bakudou 4, Hainawa!- sikeresen kitértem előle, de nem hiszem, hogy biztonságban vagyok a támadásaitól - Bakudou 74, Kohaku Enjintou!
~ Ezt mintha korábban hallottam volna. Emlékszem ... Mikor Claro de luna-ból sikeresen kiszabadult. Ez valami vágási technika lehet? Nem szabad, hogy közelebb jöjjön, és engem is itt véletlen szerűen támadjon.
Shunpo-val jött közelebb, és a kezemre célzott. Nem volt más választásom, mint hogy hátra ugrottam, és igyekeztem kitérni a további mozdulatai elől. Viszont még mindig nem sikerült teljesen helyre raknom magam. Kicsit még mindig szédülök, és egyre jobban fáradok. Bár arcomon ennek egyáltalán semmi jele. Se a fájdalomnak, se az érzelemnek. Tálán a szememből lehetne bármit is kiolvasni, bár onnan se egyszerű.
- Befejezted? ... Azt hiszed, hogy sikerült egy pillanatra elkábítanod, és meggyógyítanod magad, azzal máris nyeregben vagy? Azt csak hiszed!
~ Kezdhetem tulajdonképpen az egészet elölről, annyi különbséggel, hogy fáradtabb vagyok, de ez igaz az ellenfelemre is, illetve ő sokkal inkább odafigyel, hogy mit sikerül megvágnom.
Kaszámmal szélvihart támasztok, hogy ismételten, még ha nem is teljesen, de elvakítsam. Sonodo segítségével mellé érkezem. Most számít rám, viszont nem onnan kapja támadást, hanem rögtön mellé fordulok, és a hátát sikerül megvágnom. Elég szép vágás, és szép lassan befagy. Nincs sok lehetőségem vissza kell állítani azt az állapotot, hogy valamelyik végtagja a teljes megfagyás hátárára érjen. De ahhoz ellenfelem gyengeségeit kell kihasználnom.
~ Meg van. Legutóbb is bejött, most is sikerülnie kell. A közelharcban nem annyira jó, így azt kell kihasználnom.
Nem is tétovázok. Közel megyek hozzá, és a kaszát néhány centivel az arca előtt lentről felfelé elsuhintok. Majd egy oldalsó suhintás. Ő próbál távolodni, de nem engedem neki. Még a körpengével is próbálkozik, hogy távolabb tartson magától. A rámenős technikának nem lett a hatása. Most nem a kezeit, hanem jobb lábát céloztam, és olyan elterelően, hogy ő azt alig vette észre. A az apró, mégis sok vágás elkezdett szép fokozatosan megfagyni. Hátra ugrok.
- Ilyenkor szeretem nézni az ellenfelem arcát. Mikor vívódik, hogy most mit tegyen. Megsúgok neked valamit. ... Nincs sok választásod. Vagy megválsz esetleg a lábadtól, vagy elvesztheted akár a másikat is ... Szeretem nézni, mikor az ellenfél ezen agyal. Most te is ezen fogsz Nara Shiratori. - felé mutatok a kaszámmal - De sajnos ezt nem a tűnődést nem sokáig szoktam kiélvezni. Csak úgy, hogy állok és várok, mert akkor az nem érzed át, hogy mekkora súlyt is jelenthet egy végtag elnehezedése, vagy elvesztése.
Ismételten szélt kavarok. Ezzel eltérítem a körpengét, és a tulajdonos felé száguldok úgy, hogy célom nem más, mint hogy a kaszámmal egy súlyos sebet ejtsek a mellkasán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyPént. Júl. 16, 2010 11:16 pm

Az ellenfelem bizonyára rájött, hogy milyen technikát használok, mert amit a közelébe akartam kerülni, ő egyből hátrált. De én nem hagytam magam és próbáltam támadni, de ő kivédte a legtöbbet, ezért a jobb oldalát akartam próbálkozni, talán ott gyengébb a védelme. Szerencsémre egyszer sikerült megérintenem a jobb karját, de mivel az arrancaroknak ott van a hierro, ami túl vastagnak bizonyult, ennek a technikának, ezért nehézségeim adódtak, de talán ha még egyszer sikerülne ugyanott megérintenem, akkor talán sikerülne egy eret elvágni és nem tudná használni a kezét. De nem volt időm tovább ezen agyalni, mert felém suhintott a kaszájával, ezért hátraugrottam.
- Befejezted? ... Azt hiszed, hogy sikerült egy pillanatra elkábítanod, és meggyógyítanod magad, azzal máris nyeregben vagy? Azt csak hiszed!
- Ki mondta, hogy én nyeregben érzem magam? Én csak kihasználom a helyzetet.
Kaszájával újra egy vakító szélvihart kavart, amiből tudtam, hogy megint támadni akart, de csak akkor vettem észre, hogy honnan támad, amikor már késő volt és egy sebet ejtett a hátamon, ami nem sokára be is fagyott. A következő támadást megint ő indította, én csak védekezni tudtam, mert már nagyon elfáradtam az eddigi harcban. Először közel jön hozzám, majd elkezd a kaszájával hadonászni, az első suhintás lentről jön az arcom felé, ezért hátradőlök, hogy kivédjem. A következőt pedig oldalról indítja, ezért előre hajolok, mivel ez olyan gyorsan történt, ezért nem tudtam foglalkozni a közben a lábamon ejtett sérülésekkel, bár nem voltak nagyok, de sok volt és elkezdett összefagyni az összes egy naggyá. Miután végzett a lábam félig megfagyasztásával, hátraugrott és elkezdett kárörvendeni.
- Ilyenkor szeretem nézni az ellenfelem arcát. Mikor vívódik, hogy most mit tegyen. Megsúgok neked valamit. ... Nincs sok választásod. Vagy megválsz esetleg a lábadtól, vagy elvesztheted akár a másikat is ... Szeretem nézni, mikor az ellenfél ezen agyal. Most te is ezen fogsz Nara Shiratori. - felém mutatott a kaszájával, de engem nem nagyon érdekelt, mert épp a következő támadásomon agyaltam - De sajnos ezt nem a tűnődést nem sokáig szoktam kiélvezni. Csak úgy, hogy állok és várok, mert akkor azt nem érzed át, hogy mekkora súlyt is jelenthet egy végtag elnehezedése, vagy elvesztése.
Miután befejezte monológját újból szélvihart kavart és támadásba lendült, de én ezt nem hagytam annyiban és én is elkezdtem felé szaladni. Amikor pedig közel értem hozzá a háta mögé shunpoztam és az előbb már kiszemelt helyet a jobb karján céloztam meg. Sajnos az utolsó pillanatban nem bírtam tovább és összeestem a fáradtságtól és a sérülésektől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Eliana del Barros
Arrancar
Arrancar
Eliana del Barros

Female
Hozzászólások száma : 304
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. May. 21.
Hírnév : 17

Karakterinformáció
Rang: 24. Arrancar, Desmond fracciónja
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te25900/30000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (25900/30000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyVas. Júl. 18, 2010 9:41 am

Ő is elkezdett felém szaladni.
~ Kész csoda, hogy a megfagyott lábával még mindig képes mozogni. Egyáltalán nem látszik olyannak, mint akinek terhet jelenthet a megfagyott végtag.
Mikor elég közel kerültem hozzá, akkor kaszával suhintottam, de ő mögém Shunpo-zott. A kezemre célzott, viszont az utolsó pillanatban, mielőtt a keze ismét a karomhoz ért volna, akkor ellenfelem összeeset a fáradtságtól. Először csak álltam felette.
- Tiszta bolond vagy.
Resurrection-om eltűnt, és ott álltam abban a formában, mellyel elkezdtem a harcot. Kezemben a kardommal. Továbbra is a fáradtságtól és a fájdalomtól kimerült Nara-t néztem. Majd kicsit körbenéztem. Az ég kezdett tisztulni. Körülöttünk a talaj, és a közeli fák teljesen jégbe borultak. A levegő is teljesen fagyos volt. Most a környezet egyben szép, és rossz emlékeket idézett fel bennem. Majd szemem a kezemben levő kardra kanyarodott.
Tiszta seb voltam. Csak most kezdtem el igazán érezni a fájdalmat, és a kimerültséget. Tulajdonképpen én se bírtam volna már sokáig. Tulajdonképpen most egy lépést se tudnék megtenni. Még azon is csodálkozok, hogyhogy vagyok még képes állni. Harc hajtott előre, és észre sem vettem, hogy én magam is teljesen kimerültem.
Leültem, és vártam, hogy ellenfelem magához térjen. Fogalmam nincs, hogy miért is ülök ott, és miért nem mentem el, mikor már úgymond képes lettem volna elég erőt gyűjteni ahhoz, hogy vissza mennyek. Mégis megvárom.
~ Talán beszélgetni akarok vele? Egy biztos nem akartam megölni. Nagyon jó harcos. Nem is érzem magam győztesnek. Mert nem vagyok az. Vagy csak nem akartam így győzni? Ha még egy kombinált támadást bevet és akkor nekem végem.
- Azt hittem soha nem ébredsz fel – mondtam, mikor már teljesen magához tért, és észrevette, hogy még én is ott vagyok
Kérdezte, hogy miért maradtam ott, meg tulajdonképpen miért nem öltem meg, mikor megtehettem volna. Majd mikor nem válaszoltam, csak magam elé bámultam, akkor nézett körbe, és ő is látta, hogy milyen szép fagyos lett a környezet. Majd felpattant, és elkezdett valami olyasmit kiabálni, hogy most kereshet új szunyókálós fát. Nem tűrtem sokáig, majd egyszerűen ököllel fejbe kólintottam.
- Meg vagy húzatva?! A fa majd kiolvad a melegbe előbb vagy utóbb, de neked nem az őrködéssel kellene foglalkoznod?! Vagy az alvóhely annál fontosabb?! – rögtön a szemembe vágta, hogy nem válaszoltam – Jó harcos vagy – folytattam vagy öt fokkal nyugodtabban – Mikor én elájultam, akkor te sem öltél meg, sőt nagyobb sebet sem ejtettél. Miért tetted? … Ja és nem fogadok el olyan választ, hogy a becsületed miatt. …… Úgy gondolom, hogy van hova fejlődnöd. Hasonló képességek csatája meg mindig izgalmas. – mosolyodtam el, és miközben szemét néztem, addig megnyitottam a Gargantana-t – Majd ha erősebb lettél, akkor még megküzdhetnénk egymással. De akkor jobban kell figyelned.
Ezzel át is léptem az átjárón.
~ Tényleg szeretnék még vele harcolni. Viszont a jelenlegi erőmmel sokra nem mennék, ha eléri a Bankai-t. De miért ne érné el? De közel nem olyan erős, mint akit le szeretnék győzni. Jobb akarok lenni.
Ezek a gondolatok jártak a fejembe, miközben az üres térben visszafelé haladtam. Mikor visszatértem Adán-nak le is adtam a jelentésemet.
- Igen rengeteget tanultam. … - majd elmosolyodtam - A jég küzdelem nem is olyan dermesztő, mint hittem volna. Még vívhatok hó csatát Nara Shiratori-val.

~~ Vége ~~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nara Shiratori
9. Osztag
9. Osztag
Nara Shiratori

Male
Gemini Hozzászólások száma : 361
Age : 149
Tartózkodási hely : 9. osztag területe / Kapitányi iroda
Registration date : 2010. Jun. 21.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Kapitány
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Cl0te40600/45000Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) 29y5sib  (40600/45000)

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptyHétf. Júl. 19, 2010 4:35 am

Nem tudom meddig voltam eszméletlen és hogy mi történt ez alatt körülöttem, de amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy Eliana még mindig ott van.
- Azt hittem soha nem ébredsz fel. – mondta mikor látta, hogy észrevettem.
- Te, meg? Hogyhogy itt vagy még és még fontosabb mért nem öltél meg, azt hittem, hogy te ilyen kegyetlen vagy, vagy félreismertelek volna? – meglepődve kérdeztem tőle, de ő nem válaszolt semmit, csak bámult maga elé.
Erre én is megnéztem, hogy vajon mit nézhet ennyire és akkor láttam, hogy körülöttünk mindent jég borított, bár már kezdett olvadni a melegtől, de még minden fehér volt. Ekkor pillantottam meg, hogy a fa is, aminek tövében aludtam jéggé van fagyva, mint minden más. Erre elkezdtem kiabálni magamban.
- Jaj, ne, már megint kereshetek egy másik fát. – még alig fejeztem be, de Eliana már fejbe is vágott az öklével.
- Meg vagy húzatva?! A fa majd kiolvad a melegbe előbb vagy utóbb, de neked nem az őrködéssel kellene foglalkoznod?! Vagy az alvóhely annál fontosabb?! – mondta, miközben a fejemet fogtam.
- Aú, ez fájt! Jó, hogy mondod, mert álmos vagyok. De még te sem válaszoltál a kérdésemre.
– Jó harcos vagy. Mikor én elájultam, akkor te sem öltél meg, sőt nagyobb sebet sem ejtettél. Miért tetted? … Ja és nem fogadok el olyan választ, hogy a becsületed miatt. …… Úgy gondolom, hogy van hova fejlődnöd. Hasonló képességek csatája meg mindig izgalmas.
- Köszi, a bókot, de te sem panaszkodhatsz. Már mondtam, hogy nem szokásom védtelenekre támadni.
– Majd ha erősebb lettél, akkor még megküzdhetnénk egymással. De akkor jobban kell figyelned. – mondta közben megnyitott egy Gargantana-t.
- Ezt egy ígéretnek veszem, és majd behajtom rajtad. De legközelebb biztos én fogok nyerni. – mire befejeztem már be is zárult az átjáró és eltűnt Eliana-val együtt.
Még csodáltam egy ideig a fagyos tájat, majd nyögvenyelősen elindultam az Urahara Vegyesboltba, hogy lássák el a sebeimet, mert így nem mehetek vissza Soul Society-be. Pár napig tartózkodtam itt, hogy teljesen felgyógyuljak, majd hazaindultam és folytattam unalmas hétköznapjaimat.

/Vége/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://myanimelist.net/profile/LeoWyatt
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
Shihouin Yoruichi

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 28
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) EmptySzer. Júl. 21, 2010 6:01 pm

A harcotokat lezárom, ajándékotok fejenként 1500 ryou.

További kellemes játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) _
TémanyitásTárgy: Re: Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)   Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc) Empty

Vissza az elejére Go down
 

Jég ellen jég (egy nagyon fagyos harc)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-