HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 La lucha de sentidos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: La lucha de sentidos   Szer. Jún. 30, 2010 5:40 am

Lassan már nem győzöm számolni az órákat, melyeket edzéssel töltünk el Sawaoval a barlangban. Nem mintha panaszkodnék, hiszen mindenem a harc, ám az ellenfél partner kezd számomra kicsit unalmas lenni. Lassan kiismerem Sawao minden egyes lépését, tehát valami friss hús után kellett néznem sürgősen. Kihasználtam az alkalmat, hogy Sawao elengedett az edzés alól, de azzal a feltétellel, hogy a következő edzésünk még keményebb lesz, mint eddig bármelyik. Na de oda se neki.
Sötétlila köpenyemet magamra aggattam, majd alkonyatkor útnak indultam oda, ahol a legtöbb esélyem van arra, hogy valamilyen erős ellenfélbe ütközzek. Hueco Mundoba. Édes mindegy volt számomra, hogy egy tucat mezei Hollowot teszek végső nyugalomba, vagy egy Espadaval ismertetem meg a 'Férfit félelem nélkül'. A lényeg az volt, hogy minél erősebb legyen. Bár, ha kívánhattam volna inkább egy Espada tagot szerettem volna ellenfél gyanánt, mert izgalmasabb és nagyobb a kihívás. Gargantámat bezárom magam mögött, majd körbetekintek az előttem elterülő homok rengetegben. Mély levegőt veszek, majd hosszan kifújom, s villámgyors sonidozásba fogtam egyenest Las Noches felé. Remélem szívesen fogadnak, mint ahogy mindig, hiszen az Arrancarok a vendégszeretetükről voltak híresek. Az első idegen létforma, ami megközelíti a területüket arra azonnali halál, viszonylag még udvarias, ha úgy vesszük.
Felkészültem, hogy esetleg pár kisebb Hollowba is belefutok, ami majdhogynem természetes is azon a területen, s nem is lett másképp. A homokban megbúvó Adjucasok kiéhezve lapultak a dűnék közt, vagy alatt, s kivárták, míg eljön az alkalom. Ugyanakkor a nagyon alábecsülnek, ha azt hitték, hogy elkerülte a figyelmem jelenlétük. Szagukat már az idejövetelemkor megéreztem. Nincs olyan lény, mely elmenekülhetne az én szaglásom elől. Az első homokféreg, amelyik kitört a többi közül, az éhség miatt volt az első a hullalistán. Nem jelentett nagy kihívást. Hosszú teste nem csak előny, de jelentős hátrány is volt, épp ezt kihasználva könnyedén félrehajoltam, majd kardomat elővéve rejtekhelyéből végighasítottam a oldalát. Azonnal kiterült, majd elporladt. De a következők már nem voltak ilyen udvariasak, hogy csak egyedül jönnek, egyszerre kettő. Nos ez már egy fokkal komolyabb a nehézség terén, ám közel sem elég. Kardomat ekkor földbe szúrtam, majd pusztakézzel kaptam el a felém érkező lidércek fejét. Mindkettő hatalmas lökettel érkezett, mégis mikor a kezeim közt megtorpantak elernyedtek, akárcsak a kicsontozott hal. Kezeimmel könnyű szerrel összeroppantottam még maszkjukat, ám máris jött az utolsó hullám ezekből a kukacokból. Az elsőt karmaimmal véreztettem ki, majd hasonlóképp a rákövetkezőt, végül az utolsót kézzel lefogtam, majd egyetlen harapással kettéharaptam a méretes nyakat, mely ha úgy nézzük egész törzse is volt, hála kiakasztható állkapcsomnak. Kicsit már éhezett a legbelső Hollow mivoltom, így hát a még el nem porladt tetemeket neki láttam elfogyasztani. Pár perc elteltével furcsa illat üti meg az orrom. Nem a vér. Ez édes volt. Fejemet felemelem a már csak fél darabban lévő hulláról, s fekete szemöldökeimet összevontam.
-Virág...

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yuzuri Kouhei
Fullbringer
Fullbringer
avatar

Male
Pisces Pig
Hozzászólások száma : 50
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura
Registration date : 2010. Jun. 09.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Seitokai titkár
Hovatartozás: Raion
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: La lucha de sentidos   Szomb. Júl. 03, 2010 1:05 am

Las Noches falain kívül. Az orbitális méretű palota mellett minden jelentéktelennek tűnik, én magam is. Vigasztaló, hogy a talpam alatt csikorgó homokszemek még hozzám képest is eltörpülnek. Csak ne lenne belőlük ennyi. Vadászatra indulok, Aizen-sama mindent látó szeme spiclit érzékelt és engem szemelt ki arra a feladatra, hogy a betolakodót fogadjam. Biztos valami nagy durranás, ha espada-szintű arrancart küld. Mindenesetre tuti, hogy nem akarja kinyírni, akkor nem engem küldött volna. Harcolni nem fogok. No way! Összehaverkodok vele, aztán meggyőzöm hogy húzzon haza. Remélem nincs messze a palotától, nem akarok sokat mászkálni. Nem az a baj, hogy mondjuk eltévednék, ezt a baszom nagy kócerájt nem lehet elveszteni szem elől. De ilyenkor előtör belőlem a lustaság. Milyen jó is lenne, ha lenne valami teleportos cucc, mint a Star Trekben, aztán nem kéne gyalogolni, csak odavinne ahová akarom. Jelen esetben ehhez a téglához, akit még meg is kell kukkolni, hogy merre van, merthogy elémtáncolni biztos nem fog magától. Erre viszont legalább van skill. Rövid koncentrálás után sikerült is bemérnem a legerősebb létformát a környéken, így lépteimet abba az irányba fordítottam és kicsit megszaporáztam azokat. Unalmas percek következtek, amíg közelebb nem kerültem az erő forrásához. Fel kéne dobni valamivel a sivatagot ilyen távol a Las Nochestől is. Benzinkutakat, meg madaras Tecsókat is lehetne építeni, nem? Cool A távolban végre feltűnt a csóka, akivel dolgom volt. Homokférgek támadtak rá, de a cseppnyi reményem, hogy ezek a lidércek képesek lesznek megállítani a betolakodót, hamar tovaszállt. Olyan költői hangulatban vagyok ma, don'tcha think? Tisztes távolságban álltam meg a hollowok maradványait betermelő figurától, és megdörzsöltem a maszkom maradványát, melyről vörös virágok váltak le. A szél pontosan a férfi felé fújta a szirmokat, amelyek max dísznek meg látványosságnak jók, de annak viszont nagyon szépek *.* Ha már ilyesmire vetemedem, nagyon ajánlom ennek a fickónak, hogy tetsszen neki és ezért cserébe szépen távozzon!
- Yo! Cool Mi szél hozott erre, ahol a vuvuzelát fújkáló lelkes japán szurkoló se jár-re?
Tettem fel a kérdést kezemmel hevesen gesztikulálva, miközben megcsillantottam fantasztikus raptudásom is. Törzsemet enyhén befordítottam, hogy minél jobban látszódjon a felkaromon lévő kilences, a bizonyítékát annak, hogy Aizen-sama seregében én vagyok a kilencedik legerősebb arrancar. Ha nem volt elég a művészi tehetségem, majd ez megijeszti jól. Ugyan ki lenne olyan botor, hogy kezdjen a legcoolabb espadával? Cool
- Ya know, Aizen-sama még Fácsén se lájkolja, ha bejelentés nélkül jönnek vendégei.
Mutattam rá a férfire, csak hogy tudja, hogy itt bizony rá céloztam. Vannak olyan gyengeelméjűek, akiknek nem esik le az ilyesmi, szóval biztos ami biztos alapon nem árt kihangsúlyozni.
- Ha most visszafordulsz, meghívlak egy Budweiserre, mit szólsz, tesó? Exkluzív ajánlat, csak most, csak neked Cool
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: La lucha de sentidos   Vas. Aug. 01, 2010 12:55 pm

Milyen különös, hogy egy lidérc maszkja képes illatot kibocsátani magából. Ám ez az illat számomra egyáltalán nem volt finom. Sokkal inkább felhergelt. Ocsmány bűzét csupán a forró vér mámorító illata nyomta el, ám kezdtem egyre inkább úgy érezni, hogy ez a szag elmúlik, míg a másik csak erősödik.
-Undorító! -kiáltok fel, miközben lenyalom a vért a kezemről, hogy még egy kicsit elviseljem a förtelmes szagot. Szememet is alig akartam levenni arról a virágról, de végül sikerült magára az Arrancarra koncentrálnom. Micsoda pondrók állnak már Aizenhez? A törpét meg nem hazudtoló méretekkel rendelkező egyén akár még bábszínházba is állhatott volna szerény véleményem szerint, jól lehet hozzám képest mindenki hasonló méretekkel rendelkezik. De ez azért már már zavarba ejtő volt. Ráadásul még férfi is! Habár nem éppen valami matyó hímzet, sokkal inkább valami szende gyerekre emlékeztetett. Ez aztán tényleg vicc volt. Ereje alapján pedig könnyű volt behatárolnom, hogy egy Espada állt előttem, nem pedig egy közönséges mezei Arrancar. Ez mondjuk egy kis vigasztalást nyújtott nekem, habár azt a gusztustalan szagot továbbra sem tüntette el a levegőből. Elég ideges természetet vettem fel az alatt a negyed perc alatt. Az ér már hatszorosára dagadt, mióta csak elkezdtem érezni a szagot, de mostanra már kifejezetten hasonlított a homlokom egy domborzati térképhez, igaz kék szín kicsit megtévesztő lehetett, s így olyan lehetett volna, mintha a tenger magasodott volna ki, de ez mondjuk teljesen lényegtelen információ. Egy szó, mint száz, büdös van! S ezt a gondolatot az ábrázatomról is lehetett olvasni. Ennek a pasasnak nem volt ízlése annyi szent.
Ám csak ekkor ért el agyamba a mondata, melyet lehet, hogy jobb lett volna, ha megtart magának. Fogamat csikorgatva néztem rá, teljesen összezsugorodott szemmel, mely az ész vesztett állapot jeleként lehetett elkönyvelni, s kezemet egy spontán ellőt Cero hagyta el, mely alig centikre haladt el a férfi feje mellett. Bár jobban szerettem volna, ha leviszi a fejét, de ez van, ha önkívületi állapotban cselekszek. Fejemben több tucat lehetőség futott végig, hogy miképp végezzek ezzel a söpredék Espadaval. Kibelezzem? Vagy harapjam ketté? És ha felfalnám? Esetleg egy humánus agyonverés? Bár szívem vágya mégis az lett volna, hogy letépjem a virágot a fejéről és lenyomjam a torkán, ám ez nehezen megvalósíthatónak tűnt, szóval hanyagoltam az ötletet, s egy szimpla agyba-főbe verés kellemes gondolatában melengettem felrobbanni készülő homlokeremet.
-Mi lenne, ha inkább kiszedném a beleidet és felakasztanálak egy fára vele? Akkor legalább elnyomná a förtelmes maszkod szagát a vér kellemes illata! -rivallok rá, de nem sokat várok arra, hogy válaszoljon nekem. Előrehajoltam majd kitátottam számat, s egyet felöklendeztem, s kardom markolata kibukott a torkomból. Erősen megmarkoltam jobb kezemmel, majd kirántottam, s a suhintás ereje kisebb szelet keltett, mikor lecsaptam a földhöz a hegyét. Balomat magam elé tartottam, s ujjaimat tördeltem, hogy felkészüljek széttépni körmeimmel a fickó mellkasát. A beszólás nem maradhatott megtorolatlanul, így hát mindenféle egyéb kérdés nélkül neki vetettem magam a férfinak. Először egy erőteljes suhintást kíséreltem meg, ám a penge még a teste előtt megáll, mivel csupán arra kell a támadás, hogy egy széllökettel elrepítsem, s talán kisebb zúzódást okozzak testén, majd ha ez bejött egy sonido segítségével heves csapkodásba kezdek kardommal, hogy pár vágást tudjak ejteni rajta, ha ez nem válik be, megkísérelek egy újabb lökést, csupán más irányból, mígnem összejön, ha pedig ellentámad könnyű szerrel háríthatok, ugyanis másik kezem is tart markában egy kardot, s csak a megfelelő alkalmat kell kivárnom, hogy előránthassam azt is. Ha pedig kivédem egy Ceroval megkísérlem lepörkölni a gazt a fejéről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yuzuri Kouhei
Fullbringer
Fullbringer
avatar

Male
Pisces Pig
Hozzászólások száma : 50
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura
Registration date : 2010. Jun. 09.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Seitokai titkár
Hovatartozás: Raion
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: La lucha de sentidos   Kedd Szept. 14, 2010 9:47 am

Na most, itt van ez a fickó, aki éppen zabál. Jó, oké hogy megzavartam kajálás közben, én sem szeretem ha ugráltatnak ha éppen emészteni készülök, de egy jó sör az csak segít a húsnak lecsúszni az arrancar torkán, és erre a megállapításra még a Tuti tesó is helyeselne biztosan. Szal nem tudom hogy mi az istenért kell bepipulni, amikor én csak jót akarok ennek az akárkicsodának, meg egyébként sem akarom bántani, hiába kéne hogy távozzon innen, de marha sürgősen.
- C'mon, hogy lehet azt mondani a sörre hogy undorító? Hát milyen férfi vagy te?
Vontam fel szemöldököm kérdőn a kissé hangos véleménynyilvánításra és az azt kísérő fintorgásra. De most komolyan, a sört hogy nem lehet szeretni? Létezik olyan férfi, aki nem akar egy jó hideg folyékony kenyér mellett meccset nézni, vagy a haverokkal dumálni? Létezik? Hát bazmeg létezik, és itt áll előttem faja egyetlen példánya. Hacsak ez a valaki valójában nem Mr. hanem valami crossdresser Mrs. Na az mindent megmagyarázna, de valahogy nehezemre esett elképzelni hogy ez az alak tényleg nő, így lehet hogy mégis csak kifogtam egy ritka és különleges példányát a saját nememnek. Míg ezen vegetálok, tök váratlanul elsül egy cero, én meg ijedten ugrok odébb, mert rohadtul nem számítottam rá.
- Basszus, ember ez veszélyes, mi van ha véletlenül eltalálsz?
Vontam kérdőre a behatolót, aki amúgy marha pocsékul célzott, mert akkor se sütött volna meg, ha én nem ugrok odébb. Ha nem lett volna ilyen idegbeteg biztos kiröhögöm, de ha elborul az agya, az nekem nem jó, szal inkább takarékra tettem a ciniminisumomat vagy hogyishívják azt a dolgot, na >< Nagyon remélem, hogy csak egy kétbalkezes barom, és nem valami agresszív köcsög, mert semmi kedvem nincs valami adok-kapokba belekeveredni, ahol még akár veszíthetek is Surprised Az espadaságom nem jelentett garanciát a győzelemre, ezért is tartottam a minimumon a harcaim számát, és csak azokkal kezdtem akiket 1000000% hogy lenyomok, és azokkal is csak azért, mert éhes voltam.
- He? Ne már, te is belezőmániás vagy? T_T Muszáj kelteni a feszkót? Kérlek szépen menj vissza oda, ahonnan jöttél :/
Kérleltem a férfit, aki ezek szerint az agresszív köcsög kategóriába tartozik. Damn it, ráadásul ugyanúgy belezni akar mint Erős Vándor meg a kompániája -.- És mi az hogy büdös a maszkom??? Nincs is szaga! A vér meg nem is illatos! Nem evilági ez a gentleman, én mondom, valami alien lehet csak, annyi hülyeséget hord itt össze.
- Fúj, vazze, hogy tudsz te egy tiszta nyálas kardot... megfogni, hehehe?
Fintorodtam el, bár a mondat végén már inkább idegesen röhögcséltem látván, hogy nem gyengén vágta a földhöz azt a fegyvert. És biztos nem azért vette elő, hogy kérkedjen ezzel a pózőr mozdulattal, hanem használni is akarja T_T Fú, kell nekem ilyen csodabogarakba belefutni, akik még ráadásul nem is hívei a békés megoldásoknak :/ Feljajdulva fogtam neki a menekülésnek, amikor az alak nekem ugrott, és bár csak centiken múlott hogy ki tudtam kerülni a hadonászását, mégsem akartam elővenni a kardomat, hiszen az azt jelentette volna, hogy itt most mindenképpen harc lesz, én meg nem akartam fájtolni, és még reménykedtem benne, hogy meg tudom győzni a srácot arról, hogy nem kéne kikezdenie velem, mert Aizen-sama biztos mérges lesz rá.
- Hé-hé-héééé, álljál már meg, nem lehetne tényleg megbeszélni ezt a dolgot kardok nélkül? Bemutatkozunk szépen egymásnak meg minden? Elmondod, hogy miért vagy itt, hátha tudok segíteni? You know, problémamegoldásban király vagyok Cool Basszus, felhorzsoltad a karom T_T Ez nem szép tőled, hallod-e? :/
Próbálkoztam még egyszer a dumámmal, miután a ceróját is megkerültem sonidóm segítségével, de valamilyen rejtélyes ok folytán mégis megsérültem valahogy. Eh, talán nem halok bele ennyibe, legalábbis remélem, mert az elég gáz lenne, ha ennyitől elpatkolnék, nem? Kérdő tekintettel meredtem rá a pacákra, azért jó lenne ha legalább kinyögne egy épkézláb választ és akkor előrelépés történne ebben a kom...kommanukdiós helyzetben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: La lucha de sentidos   

Vissza az elejére Go down
 

La lucha de sentidos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-