HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Bejárat és kapu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Bejárat és kapu   Csüt. Jún. 17, 2010 9:27 am

Egy gyönyörűen megmunkált vaskapuról van szó, melyen keresztül be lehet jutni a kastély területére. A kapu túloldalán, tőle néhány méterre helyezkedik el a porta, melyet nem is olyan rég újítottak fel. Lényegében teljesen újjá építették, viszont még így is kitűnően passzol a kísérteties kastélyhoz.
A kapu jobb oldalán, egy kisebb harang foglal helyet. Az érkező ezzel jelezheti, hogy szeretne belépni a birtokra. Hangja erős, így könnyedén meghallhatja az is, aki az első kertben sétálgat.
A kapu bal oldalán egy tábla helyezkedik el, melyen kalligrafikus írással a következő mondat áll: "Bátor az, ki be mer ide lépni, de még bátrabb az, ki szembe száll a gonosszal és saját démonaival."

Spoiler:
 

Ha valakinek sikerült bejutnia a kapun, és átverekedte magát a sötét, és kanyargós sövénylabirintuson, elérheti a kastély főbejáratát. Az ajtón egy hatalmas, oroszlánfej alakú kopogtató látható, valamint egy kisebb ablak, melyen keresztül nyugodtan meg lehet lesni az érkezőket. Ezen kívül itt is van egy kisebb harang, ami csengőként funkcionál.

Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Oichi Reika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Female
Pisces Monkey
Hozzászólások száma : 45
Age : 26
Tartózkodási hely : Az osztag területén belül, vagy Kami-kun mellett *3*
Registration date : 2010. Jun. 04.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Kidoushuu osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Vas. Jún. 20, 2010 9:50 pm

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt§

~ Miért pont nekem kell elmenni? De miért is gondolkodom ilyesmin mikor más nem ér rá a családból. Vagyis a húgom biztos ráérne, csak őt nem engedik. És milyen szerencse, hogy a nagynéném pont ilyen kihalt környéken él. Illik is hozzá.
Ezekkel a végeláthatatlan gondolatokkal sétáltam Karakura városának egy eléggé elhagyatott környékén. A házak erre fele jóformán mondhatni, csak dísznek voltak, hiszen senki sem lakott bennük. Legalábbis ember nem... Az egyetlen valamire tartható építmény az az a vár volt aminek a kapuja mellet készültem elmenni, de valami furcsa okból megálltam előtte. Kis idő után arra eszméltem, hogy a kaput vizsgálom.
~ Mi ütött belém? Ez csak egy romladozó vár semmi több. De azért...-tettem a kapu irányába pár lépést és benéztem a rácsok között.~ Érdekelne mit rejt a belseje. A nagynéném tud várni. Addig biztos nem dobja fel a talpát... remélem.
Eme gondolatok után újra a kaput vizsgálom valamiféle csengetési módszer után, hisz biztos van egy őr vagy valami, csak azért, hogy ne lopják el a vár kőfalait, mint ingyen építészeti erőforrás. A szemem lassan megakad a vésett szövegen. Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy elrettenteni próbálnak. A felirat fejben való elemzése után megvakarva tarkómat a kapun lévő harangra emeltem tekintetemet.
~ Na igen. Látom nem sokat változtattak a városlakók ezen az épületen. Vagyis jóformán semmit az ég egy adta világon. De próba cseresznye... hátha nem szakad a fejemre az a harang.
Lassan megkongattam a harangot. A kezem a fülemhez kaptam, hisz erősnek erős hangja volt. Ezután arra vártam, hogy megjelenik egy nagydarab kék egyenruhás őr, balján gumibottal jobb kezében pedig egy méretes fánkkal. Hát nem ez történt, vagyis... semmi sem történt.


A hozzászólást Saito Hiraku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 23, 2010 2:27 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rosablogja.p8.hu/
Eve Lachance
Ember
Ember
avatar

Female
Cancer Dragon
Hozzászólások száma : 41
Age : 30
Registration date : 2008. Oct. 04.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
3500/12000  (3500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Hétf. Jún. 21, 2010 4:02 am

°\°/° Fedezzük fel a Szellemkastélyt °\°/°

Kissé morcosan vágódtam be kedvenc Audimba, amit alig néhány hónapja kaptam apától. Természetesen csak ki akart engesztelni, amiért nem tudott eljönni a saját szülinapi bulijára, mert hogy szerinte olyan sokat foglalkoztam, hogy tökéletes legyen a parti. Hát amúgy nem, csak kétszáz vendég volt ott, meg egy rakat étel és ital. Igaz, nem kéne felháborodnom emiatt, mert nem is az én pénzem bánta, hanem apáé, de akkor is. Ahelyett, hogy költöttük volna valami sokkal értelmesebbre, inkább elpocsékoltuk, mert így semmi értelme nem volt ennek az egész partinak. Mindegy, innentől nem érdekel, hogy mit csinál, vagy mit mondd… Majd ha kell neki valami, akkor megszervezi magának, nem én leszek a kiskutyája, aki minden parancsára ugrik.
Gyorsan hajtottam a város széle felé egészen addig, amíg egy kis leágazást nem találtam, majd ráhajtottam. Néhány percig eltelt, míg végül elkavarodtam egy hatalmas területhez, melyet magas kőfallal kerítettek körbe. A közepén elhelyezett épület teteje túl nyújtózott a kerítésen, és még épp hogy látni lehetett. Ahogy közeledtem, egyre kisebb részt láttam belőle, míg végül a kapuhoz nem értem. Ott aztán már teljesen láthattam a gyönyörű, kísérteties kastélyt. Lényegében mostanában ez a hely lett második otthonom. A kapuban egy fiút pillantottam meg, aki épp a haranggal szórakozott. Vagy nagyon hülye, vagy kíváncsi, vagy meg egy olyan szövetséges, aki tud a kastélyról és a benne tevékenykedőkről. Úgy tűnik az elrettentésül szolgáló felirat nem igazán hatotta meg, tekintve hogy a harangot rángatta, ami nem kis hangzavart csapva a madarakat is elkergette a környékről. A bejárat felé hajtva dudáltam neki, hogy lehetőleg úgy álljon, hogy még véletlenül se kerüljön a szélvédőmre. Ismét dudáltam, de ekkor már nem neki, hanem a kapuőrnek, hogy jöjjön kinyitni a bejáratot, had gurulhassak tovább, s ez meg is történt. Az ajtó kinyílt, szabaddá téve az utat. Mielőtt még behajtottam volna a birtokra, megálltam, és a fiúhoz fordultam.
- Ha be akarsz jönni, ülj be – mondtam neki, majd kinyitottam az anyósülés felőli ajtót.
A kormányon dobolva várakoztam, míg beül, közben pedig azon agyaltam, hogy minek is érdeklődhet a kastély iránt. Biztos nem megvenni akarja…
- Mielőtt bemegyünk, – kezdem el a mondandóm. – lenne néhány kérdésem.
Néhány? Inkább egy raklapra való, élen azzal, hogy mi a fenét keres itt egy kölyök az erdő közepén, egy kísértetjárta kastély kapualjában?
- Tehát, első kérdés: Ki vagy? – teszem fel igazán meghökkentő kérdésemet, és pillantok kíváncsian a fiúra.
Igazából nem érdekel, hogy bármelyik pillanatban rám vetheti magát, hiszen úgyis sikerül kiütnöm úgy, hogy nekem ne legyen bajom, elvégre azért csak mégis űztem valamikor küzdősportokat…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oichi Reika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Female
Pisces Monkey
Hozzászólások száma : 45
Age : 26
Tartózkodási hely : Az osztag területén belül, vagy Kami-kun mellett *3*
Registration date : 2010. Jun. 04.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Kidoushuu osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Hétf. Jún. 21, 2010 6:03 am

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt§

Lassan kiegyenesedtem és szét néztem de sehol semmi nem volt. Lassan közelebb léptem a kapuhoz, majd kicsit gyengébben ráztam meg a csengőt, de ismét semmi. Az egyetlen ami történt az az engem magamhoz térítő dudaszó hangja volt. Megfordulva egy Audi állt mögöttem. Gondolom azért dudált, hogy álljak félre. Így is tettem, bár furdalt a kíváncsiság, hogy egy ilyen csodaszép jármű mi a fenét keres egy ilyen helyen. A következő dudaszóról azt hittem ismét nekem szól, hogy menjek el, de a kapuőr megjelenése megnyugtatott. Az autó begördülni látszott, de megállt. Egy igen csak fiatal hölgy vezette a járművet. "Beinvitált" az autóba. Kapva kapva az alkalmon, az autót körbejárva beültem az anyósülésre. Továbbra is a kapu alatt álltunk miközben megnyugtatott, hogy az azonosításomon kívül még lesz amire válaszolnom kell.
- A nevem Saito Hiraku. Épp erre jártam és felkeltette a kíváncsiságom ez a hely. Túl sok benne az ellentmondás.
Jelent meg apró mosoly az arcomon. Hazudni nem hazudtam, hisz minek kell egy ilyen hangos csengő egy elhagyatott hely kapujára. És mit csinál itt egy ilyen jó módú nő mint az aki, most mellettem ül a kormány előtt. Nem hiszem, hogy ez lenne a karakurai maffia székhelye. Ahhoz túl feltűnő lenne. Habár... amíg nem támadnak addig én sem.
- Ha nem haragszol megkérdezhetem én is a neved?
Fordultam én is felé magam előtt keresztbe rakva a kezeimet és várva a választ illetve az újabb kérdéseket.


A hozzászólást Saito Hiraku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 23, 2010 2:27 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rosablogja.p8.hu/
Eve Lachance
Ember
Ember
avatar

Female
Cancer Dragon
Hozzászólások száma : 41
Age : 30
Registration date : 2008. Oct. 04.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
3500/12000  (3500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Kedd Jún. 22, 2010 12:53 am

°\°/° Fedezzük fel a Szellemkastélyt °\°/°

- Aha… szóval Hiraku. – jegyeztem fel gondolatbeli noteszembe, azonban ezen kívül semmilyen más információt nem árult el magáról, csak azt, hogy kíváncsi, meg hogy szerinte túl sok ellentmondás van ezen a helyen. Igazán érdekelne, hogy miféle ellentmondásokat talált benne… Mondjuk másoknak fel se tűnik annyira a kastély, tekintve, hogy a városon kívül van, és az erdőben. Nem sokan járkálnak erre, maximum azok, akik kirándulnak, vagy csak úgy sétálgatnak az erdőben. Épp ezért viszonylag kevesen látogatnak el felénk, ami nem is nagy probléma.
- Eve Lachance, újságíró. – mutatkozok be minden fontosabbnak vélt információt elmondva. Azért azt ne várja, hogy elmondjam ittlétem okát, mert vagy hazudni fogok, vagy meg egyszerűen elküldöm melegebb éghajlatra a csimpánzokhoz nyaralni. Még jó, hogy a születési adataimat nem kéri el… Jó, lehet, hogy kicsit túlreagálom a dolgot, de ha nem tenném, akkor nem én lennék, hiszen mindent sikerül túlreagálnom, amit csak lehet.
Hangosan sóhajtva dobolok a kormánykeréken, és gondolkozok el azon egy pillanatig, amiket mondott. Majd ezt követően meg is fogalmazódik bennem a következő kérdés:
- Itt jön a következő kérdés: Honnan tudsz a kastélyról?
Persze nem mintha érdekelne, csak azért mégse csapjanak már ki feleslegesen a második otthonomból, holmi jött-ment miatt, aki azt se tudja, merre van az arra… Ha valami szövetségeshez tartozik, mondjuk egy shinigami, vagy egy quincy, akkor oké, felőlem bejöhet velem, de ha valami egészen más, akkor hagyjon engem békén nyugodtan dolgozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oichi Reika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Female
Pisces Monkey
Hozzászólások száma : 45
Age : 26
Tartózkodási hely : Az osztag területén belül, vagy Kami-kun mellett *3*
Registration date : 2010. Jun. 04.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Kidoushuu osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Kedd Jún. 22, 2010 4:09 am

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt§

-Szóval újságíró vagy. Szép szakma.-mondtam, majd gondolatban hozzátettem.- Az enyémnél biztos szebb.
Jóformán szótlanul és csendben ültünk, bár ezt a kormánykeréken való dobolása meg-meg zavarta. Érdekes... egy ember mit keresne egy szellemkastélyban... hacsak.... Egy pillanatra behunytam a szemem, majd élesítve érzékeimet az általa kibocsájtott reiatsu mennyiségét próbáltam meghatározni. Kis idő múlva sikerült is. Az arcomon végighúzódó apró mosoly jelezte, hogy arra számítottam amire jutottam.
~ Több a lélekenergiája, mint egy átlagos embernek. Egyszóval látja a szellemeket, hollowokat, shinigamikat és akkor biztos a quincykről is tud. Vagy hanem mit keresne egy szellemkastélyban.
Futott át a fejemen ez az általam megfelelőnek tartott eszmefuttatás, amiből az ismételt dobogás hangja térített magamhoz és kinyitottam a szemem, majd egyenesen a kastély irányába néztem.
- Itt jön a következő kérdés: Honnan tudsz a kastélyról?
- Sehonnan. Idáig nem is tudtam, hogy létezik. Most is csak véletlenül keveredtem el erre a részre és megtetszett az épület és nem tudtam visszafogni a kíváncsiságomat. Meg gondolom te se turistáskodni jársz ide, ha tudtad, hogy van kapuőr... aki a csengő hangjára nem, de az autód dudaszójára már kinyitotta a kaput. És ha nem tévedek azért te is tudsz valamicskét a fajtámról.
Kissé elégedett mosollyal bogoztam ki eddig összefont karjaimat és a könyökömet az ajtóra támasztva ráhajtottam a fejem és beszélgetőpartnerem felé néztem. Most már biztos voltam a következő kérdésében, így az nem okozhatott nekem meglepetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rosablogja.p8.hu/
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Szer. Jún. 23, 2010 9:37 am

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt avagy Rin-chan is felbukkan.§
Szép idő volt odakint. Talán pont ez az oka annak, hogy rávettem magamat egy rövidke sétára, amiből már lassan két órás séta sikeredett. Már indultam volna haza mikor rájöttem, hogy eltévedtem. Ez nagyon jó volt ugyanis egyetlen élő személyt se láttam a közelben csak egy nagy Várat, ami egy kicsit fura volt. Nem tudom, hogy miért nagyon kíváncsi lettem rá, hogy mi is lehet odabent. Ez a baj velem. Túl kíváncsi vagyok. Nem tehetek róla anyai ágon örököltem és semmit se tudok tenni ellene. Ezért utáltam én az anyámat, mert tőle örököltem az összes hülyeségemet. Megmondom őszintén sokkal jobban örültem volna annak, hogy ha apámtól örököltem volna a jó harci tudományát, de sajnos nem… Nem tudok harcolni vagyis, tudok, de nem vagyok a harcok mestere. Ez biztosan azért van, mert soha sem gondolkozom harc közben. Ez pedig azért lehet, mert még csak tizenkilenc éves voltam. Aztán meg ki tudja… sokkal jobban szeretek zenélni, mint harcolni. Általában eljárok karaokézni és nincs is olyan rossz hangom, mint az átlagnak. Sőt az is lehet, hogy én eredetileg nem is harcosnak készültem, hanem zenésznek, de útközben megváltoztam és így lettem egy olyan harcosa, aki nem szeret és nem is tud harcolni. Istenem, hogy mennyit tudok a kínjaimról pofázni… Ezt is biztosan az anyámtól örököltem, mert neki sírt állandóan a szája minden kis problémája miatt. Ráadásul ő volt felháborodva mikor apával rászóltunk, hogy jó lenne, ha befejezni az önsajnálatot erre tessék, most én csinálom azt, amit anyánál is iszonyatosan utáltam. Na, most már tényleg elég az önsajnálatból. Itt az ideje visszatérni a kastélyhoz, ami nagyon tetszett és tényleg felfedezném. Szépen, lassan odasétáltam a kapuhoz és elkezdtem szemügyre venni. A kapun egy feliratra leltem, ami el akart rettenteni. Egy kisebb mosolyjelent meg az arcomon, mert ha valahonnan el akarna ijeszteni, akkor ott jó dolog lehet és nekem ott a helyem. Elkezdtem keresgélni a kapucsengőt, de nem találtam csak egy harangot. Mivel semmit sem találtam, amivel csöngetni tudnék fogtam és megkongattam a harangot. Olyan hangosan szólt, hogy muszáj volt befognom a fülemet. Miután elhallgatott meglepett, hogy senki se jött elő. De ha senki sem jön, elő akkor mi a fasznak van kint az elijesztő szöveg?! Ez egy kicsit felidegesített, hiszen ha nincs itt senki, akkor minek van ott az a nyamvadt szöveg? Na, mindegy inkább elkezdtem nyugtatni magam, mert ha nem nyugtatnám le magam, akkor biztos az lenne a vége, hogy valamilyen módon berobbantanám a kaput és csak besétálnák úgy mintha semmi sem történt volna. De az is lehet, hogy van bent valaki csak süket és ezért nem hallotta a csengőt, és ha berobbantanám, a kaput biztosan agybajt kapna, és ki akarna nyírni. Erről az jut eszembe mikor megtudtam, hogy Quincy vagyok. Nem tudom, hogy miért pont ez ugrott be, de azért jó visszaemlékezni arra a napra. Mondjuk az is igaz, hogy már nem teljesen emlékszem és ez nagy baj, hiszen egy ilyen emléket meg kell őrizni életünk végéig, de nekem valahogy nem sikerül fejben tartani a legfontosabb emlékeimet sem. Miután befejeztem az emlékezést körbenéztem, de még mindig egyedül voltam. Ez nem tetszett ezért elkezdtem kiabálni.
-Hahóóó…. Van itt valaki?!

//remélem nem baj, hogy beraktam a postot ^^"//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eve Lachance
Ember
Ember
avatar

Female
Cancer Dragon
Hozzászólások száma : 41
Age : 30
Registration date : 2008. Oct. 04.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
3500/12000  (3500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Szer. Jún. 23, 2010 9:44 pm

°\°/° Fedezzük fel a Szellemkastélyt °\°/°
Gondolkoztam, miközben hallgattam Hirakut, mert amint kiderült, ez a neve. Azon agyaltam, hogy vajon honnan tudhat a kastélyról, s egyáltalán mit kereshet itt, ha nem tud róla. Egy pillanatra megdermedtem, mikor azt állította, hogy tudok valamicskét a fajtájáról. A fajtájáról vagyis nem egy sima, mezei ember, már ha egyáltalán ember… Megpróbáltam kicsit koncentrálni, hogy bemérhessem a lélekenergiáját, és tessék! Meg is lett a kérdésre a válasz. Tényleg nem csak egy egyszerű ember ül mellettem, mert ő egy quincy, akik állítólag teljesen kihaltak. Elkerekedett szemmel néztem rá, és próbáltam feldolgozni az új információt, mely valamiért ebben a pillanatban kifejezetten nehezen ment. Egy quincy… itt… igaz, tudnak a szervezetről, meg a kastélyról, de még egyet se láttam közülük errefelé, ráadásul ez azt állítja, hogy még nem is látta a kastélyt. Mondjuk igaz, hogy attól, hogy a kastélyról nem hallott, még ismerheti a szervezetet hallomásból. Sikerül egyik meglepetésből a másikba esni, hiszen újabb „vendég” érkezik a kastélyhoz, aki látszólag olyan vak, hogy még csak fel se tűnt, hogy ott vagyunk egy csodaszép Audiban. Ráadásul még üvölt is, amivel képes lenne a holtakat is felébreszteni. Igaz, a harangszót nem üti, de akkor is…
- Jézusom, mi van itt? Átjáró házzá vált a Raion birtoka? – nyomom meg néhányszor a dudát, hogy feltűnjünk az újabb érkezőnek. Komolyan kezdem azt hinni, hogy nem is annyira titkos a Raion birtoka, mint amennyire azt szerették volna. Elvégre nem egyszerű megtartani egy ekkora titkot évszázadokon keresztül. Lehet, hogy túl sok a pletykás vénasszonyutánzat újabban. Viszont az is lehet, hogy ő is quincy, akárcsak a másik, aki mellettem ül. Érdekes lenne, hogy eddig egy quincyvel se találkoztam itt, most meg kapásból kettőbe is belegabalyodok.
Kocsim ablakát letekerve hajolok ki, és kezdek el beszélni az újabb látogatóhoz, miközben megtudakolom, hogy mit is szeretne:
- A birtok zárva van, hacsak nem vagy shinigami, Raion tag, vagy quincy. – mondtam szokásos lenéző stílusomban. Nem értem, hogy mi a fene folyik itt, hiszen eddig egy teremtett lélek nem járt erre. Legalábbis új arcok nem, most meg… mintha valaki azt mondta volna nekik, hogy „Gyertek az erdő szélére sétálni, és lessétek meg a szellemkastélyt, amit mindenki ismer, de csak kívülről!”. De most komolyan… Mi lehet olyan érdekes, hogy ennyire felcsigázza őket?! Hiszen ez csak egy nyamvadt kastély! Jó, kicsit kiborultam, hiszen nem én érdeklem őket, hanem maga a hely. Igen, ez idegesít… Mindegy, inkább próbálok ezzel nem foglalkozni.
Ha az újabb ismeretlen a három felsorolt csoport egyikébe tartozik, megmondom neki, hogy üljön be ő is a kocsiba, és beviszem, akárcsak Hirakót, és körbevezetem a birtokon. Vagyis csak azokon a helyeken, amiket én is ismerek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oichi Reika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Female
Pisces Monkey
Hozzászólások száma : 45
Age : 26
Tartózkodási hely : Az osztag területén belül, vagy Kami-kun mellett *3*
Registration date : 2010. Jun. 04.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Kidoushuu osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Szer. Jún. 23, 2010 10:06 pm

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt§

Valamiért enyhe nevethetnékem támadt mikor megláttam az arcán a felismerést. Kezem a szám elé téve fojtottam el. Igen quincy vagyok. Akár bemutatót is tartok neki a képességeimről, ha nem hiszi el.
- Az arcodból látom, hogy sikeresen megelőzted a kérdést és a választ. Amint azt gondolom észrevetted quincy vagyok.
Folytatni már nem tudtam mondókámat, hiszen egy srác jelent meg és úgy tűnik se minket, de még ezt az Audit sem vette észre. Azért ehhez is tehetség kell. Ráadásul még képes megrázni azt a fülgyilkoló aparátumot és még ordibál is mellé. Gondoltam, hogy kiszállok és kérdőre vonom látási képességeivel kapcsolatban de Eve megelőzött. Dudaszóval adta tudomásul a fiúnak, hogy itt vagyunk.
- Remélem, hogy azért nem süket, ha már vak...
Jegyeztem meg félhangosan, hogy azért véletlenül se hallja meg, mert közben a mellettem ülő hölgy leengedte az ablakot és lenéző stílusban már faggatózni is kezdett. A kérdésre magam akartam választ keríteni ezért egy ismételt szemhunyás és koncentráció kombójával már készültem is kideríteni, hogy egy sima ember, vagy esetleg valami más. A most megjelenő apró mosoly azt jelezte, hogy szegény eddigi beszélgetőpartnerem újabb meglepetésben fog részesülni. Nem is csodálkozom, hisz a többség úgy tudja, hogy a Quincyk már kihaltak hála a...ennél a résznél elsötétült a tekintetem... az egyetlen lény amit a hollowoknál jobban utálok azok a shinigamik.

______________


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rosablogja.p8.hu/
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Csüt. Jún. 24, 2010 6:01 am

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt§
Az kapuban ácsorogtam és ordibáltam, mint valami flúgos. Észre se vettem, hogy egy szép kis Audi van mögöttem. Csak akkor tűnt fel mikor elkezdett dudálni. Most komolyan, hogy lehetek ennyire vakegér? Nem vettem észre egy kocsit és ebben a legdurvább, hogy ezek szerint az előbb mikor a kapuhoz mentem elsétáltam mellette. Ez már nagyon súlyos lehet. El kéne mennem orvoshoz, hogy megvizsgálják, mert az is lehet, hogy apám részleges vakságát is örököltem. Tökéletes -.- Minden hülyeséget örököltem az ősöktől. egyetlen egy értelmes dolgot sem örököltem azoktól a nyomorút ősöktől, hogy kapnák be az a sok nyavalyát. Ezért utáltam meg a szüleimet ráadásul mindentől óvtak. Egyedül sehova se tudtam menni. Mindig jött velem vagy egy haver vagy egy rokon vagy egy ismerős. Ez annyira idegesített, hogy egyszer elszöktem otthonról csak az volt a baj, hogy a szomszéd látta az egész akciót és értesítette a szüleimet, akik egyből utánam indultak. Nem tartott sokáig, míg megtaláltak ugyani azzal a kibaszott kocsival jöttek utánam. ó istenem a kocsiról jut eszembe, hogy ismét eltereltem a szót a valódi dolgokról. Hol is tartottam? Ja, igen. Ott tartottam, hogy dudált majd lehúzta a kocsiablakot és kihajolt.
- A birtok zárva van, hacsak nem vagy shinigami, Raion tag, vagy quincy.- Mondta kicsit lenéző hangnemben, ami nem nagyon tetszett. Szép lassan és „nyugodtan” odasétáltam a kocsihoz és megszólaltam.
- Üdv. A nevem Arikirinkato Rinkachiku és Quincy vagyok. -Mondtam mezei egyszerűséggel majd vártam választ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eve Lachance
Ember
Ember
avatar

Female
Cancer Dragon
Hozzászólások száma : 41
Age : 30
Registration date : 2008. Oct. 04.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: -
Hovatartozás:
Lélekenergia:
3500/12000  (3500/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Szer. Jún. 30, 2010 2:23 am

°\°/° Fedezzük fel a Szellemkastélyt °\°/°
Már szinte meg se lepődök, amikor kiderül, hogy a zakkant, vaksi és üvöltözős új srác egy quincy. De azért az már érdekelne, hogy mit keres itt kapásból kettő úgy, hogy amúgy elméletileg már teljesen kiírtották őket a shinigamik. Urahara azt mondta, hogy pont azért lettek kiírva, mert éppenséggel nem baráti módon végeztek a hollowokkal, és ahelyett, hogy megtisztítanák a lelküket, inkább teljesen megölik őket. Hát… én komolyan nem értem ezt az egész quincy-shinigami dolgot, de az ő dolguk. Most attól, hogy ők utálják egymást, nekem még nem kell, elvégre semmi közöm a kettőjük gyerekes viaskodásához.
- Szállj be… – mondom felsóhajtva, majd a hátsó ülések felé bökök a fejemmel. Remélem, azért azt érti, hogy mivel már csak ott van hely, így csak oda tud már beülni, mert az én ölembe ugyan nem telepszik… Amint beült, máris indítom be a motort, hogy a nyitott kapun keresztül begördüljek a birtokra. Az autót egyenesen a parkolóba irányítom, majd amint megérkezünk, leállítom a motort, és kiszállok a kocsiból. Karba tett kézzel várom, hogy másik két útitársam is megtegye ezt, hiszen máskülönben nem tudnám bezárni az ajtókat. Jó, betudnám, csak akkor bent ragadnának étlen-szomjan több órára, és aztán én lennék a szemét dög, amiért képes voltam rájuk zárni a kocsiajtót. Na azt már nem! Természetesen hagyom, hogy elhagyják a járművet, így amint ezt megtették, máris mehetünk tovább az első kert labirintusán keresztül. Szerencsére a kertész nagyjából elmagyarázta, hogy mi-merre-hány-méter, szóval nagyon eltévedni nem fogunk. Legalábbis remélem… Bízok saját tájékozódási képességemben, hiszen eddig még sehol se sikerült eltévednem. Eddig… Majd ott hagyom őket valahol tök véletlenül. Igazából lenne másik útvonal is, amin keresztül elérhető a kastély épülete, de ez sokkal érdekesebb, és izgalmasabb. Én meg ugyebár szeretem az érdekeset és izgalmasat. Ez már csak abból is leszűrhető, hogy a Raion tagja vagyok különleges képességű emberként.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Oichi Reika
Kidoushuu
Kidoushuu
avatar

Female
Pisces Monkey
Hozzászólások száma : 45
Age : 26
Tartózkodási hely : Az osztag területén belül, vagy Kami-kun mellett *3*
Registration date : 2010. Jun. 04.
Hírnév : 4

Karakterinformáció
Rang: Kidoushuu osztag 3. tisztje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
6500/15000  (6500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Pént. Júl. 09, 2010 5:36 am

§Fedezzük fel a Szellemkastélyt§

Hűvös nyugalommal várom, míg a srác beszáll közben a tekintetemmel követem. A vérem pezsegni kezdett. Alapjába véve elég nyugodt és megfontolt vagyok, kivéve olyan esetekben mikor nem tudom megállni, hogy ki ne nyissam a szám. Ezt biztos, hogy az anyámtól örököltem, de örülök neki. És ez most sem történt másképp. Mielőtt az autó motra ismét jelezte volna, hogy igenis ott az autóba és kész az indulásra jobbomat hátranyújtva "kedvesen" üdvözöltem az újabb személyt.
- Üdv nyelvtörő nevű vaksikám. Az én nevem Saito Hiraku.
Egy elengedhető széles vigyort is sikerült az arcomra varázsolni. Lehet, hogy ha a srác rossz néven veszi a barátságosnak nem mondható üdvözlésemet akkor megtaláltam azt az embert akivel csatát nemcsak szóban fogunk végezni. A kézfogás után visszahúzom a kezem, vagy ha nem fog kezet, legalább lesz még egy dolog ami miatt majd szekálhatom. Hamarosan elérjük a parkolót és kiszállunk. A lányt követve egy labirintusban mászkálunk. Mondhatom volt valakinek ideje és pofája ilyen kusza labirintust csinálni. Mondjuk biztos, hogy az eredeti időnél többre lett volna szüksége, ha sövény helyett mondjuk téglából vagy éppenséggel márványból csinálta volna meg. Így viszont, ha nem strapabíró a sövény akkor bárki átvághatja magát rajta, vagy az én esetemben átlukaszthatja magát. És ha más nincs, akkor egy kis ugrándozással át lehetne valahogy hidalni, majd a srác csinálhatná a tolvajlétrát. Persze ez mind a fejemben játszódott le. Az is lehet, hogy a kertész varázsbabot ültetett és mégsem olyan könnyű a kiskapuk megtalálása.
- Gondolom nem tévedek, ha azt feltételezem, hogy nem ez az egyetlen út ami a kastélyhoz vezet.
Szólaltam meg végül. Hisz csak nem lehet az, hogy csak egy út legyen... taktikailag nem kielégítő. Mert tegyük fel, hogy esetleg megtámadják az épületet akkor, a sérülteket és a harcképteleneket valahogy ki kell hozni az ellenségtől távol és azt csak egy másik kijárattal lehet megoldani...

______________


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://rosablogja.p8.hu/
Hiroshi Kaito
Quincy
Quincy
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 38
Age : 22
Tartózkodási hely : Csatatér
Registration date : 2009. Aug. 30.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: Quincy
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
4900/12000  (4900/12000)

TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   Kedd Aug. 03, 2010 9:53 pm

Fedezzük fel a Szellemkastélyocskát *.*

Miután bemutatkoztam az idegen gazdag néninek szemügyre vettem a kocsit, ami elég dögös volt kívülről. Szerencsére megkaptam a lehetőséget, hogy belülről is megnézzem a csodás járgányt. Sajnálatos módon csak hátulra tudtam ülni, mert már valaki volt az anyós ülésen. Mikor kinyitottam az ajtót a szám tátva maradt. Honnan lehet ennyi pénze ennek a néninek, hogy egy ilyen kocsit vegyen? Ráadásul ilyet most látok először Karakurában.. Lehet, hogy valami import kocsika? Miután beszálltam és kényelmesen elhelyezkedtem, becsuktam az ajtót. Az anyós ülésen lévő fiúcska hátra fordult és bemutatkozott. Kicsit bunkó stílusa volt, de istenem nem mindent férfi tökéletes.
- Örvendek a találkozásnak Saito-kun. - mondtam nyájasan, majd elmosolyodtam, és kezet fogtam vele.. Még szerencse, hogy nem vagyok az a pirulós fajta, mert akkor most biztos, hogy olyan vörös lenne a fejecském, mint a mikulás bácsi ruhája. Miután Saito-kun visszafordult még jobban szemügyre vettem a tuti kis kocsikát. Bárcsak nemem is ilyenem lenne. Nem lenne probléma az iskolába ment se semmi, ha egy ilyen isteni kocsika lenne a popsikám alatt. Meg kell hagyni, hogy nagy szerencsém van, hogy itt voltak mondjuk az is igaz, hogy jó vaksi vagyok, hiszen ott álltak előttem és még el is mentem előttük és észre se vettem őket pedig egy ilyen szép kocsit mindenki észrevesz. Bárcsak valamelyik felmenőm gazdag emberecske lenne, mert akkor tudna nekem venni egy ilyen csodálatos kocsikácskát, de mivel nem vagyok ilyen szerencsés ez csak egy álmocska, marad.
- Amúgy köszcsike, hogy beviszel gazdag néni- köszöntem meg előre is a fuvart, hiszen nem vagyok én bunkó kis csajszi aki mindent, lekakil jó magasról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Bejárat és kapu   

Vissza az elejére Go down
 

Bejárat és kapu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Emberek Világa :: Karakura Town :: Kokoro no Shiro - Lelkek kastélya-