HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Golfpálya a Döglött Mufflonhoz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Tui Giobbe Zuolgo
Espada
Espada
Tui Giobbe Zuolgo

Hozzászólások száma : 36
Registration date : 2010. May. 25.
Hírnév : 20

Karakterinformáció
Rang: 8. espada hell yeah
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te14000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (14000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyCsüt. Jún. 17, 2010 4:34 am

Gondolkoztunk már rajta, hogy vajon mi hiányozhat a világ legunalmasabb féregtanyájáról? Van már pocsolyaegyüttesünk, egy koszos csehónk, és végül is már ez is változatosságot vihet szánalmas kis életünkbe, de még mindig nem tökéletes... Igen, igen, a kedves olvasó is minden bizonnyal sejtheti már, hogy ezt a töklohasztó sivárságot csak golfpálya fokozhatja tovább!
Las Noches büszkesége, ez a barombapuffadt, csodálatosan irgalmatlan paraméterekkel bíró létesítmény egyik legnagyobb dobása a kezdők számára fenntartott, bóvli műnappal megvilágított füves pálya. A kellemesen szénnéaszott gyepen minden kedves önként vállalkozó elsajátíthatja ennek az egyedülállóan kurvaunalmas sportnak az alapjait, ám ha mégsem sikerült öt perc után egy életre kiábrándulnia belőle, nincs más hátra mint előre, irány a haladó és profi pálya! Ez a két részleg természetesen már nincs kivilágítva, elvégre világosban a hülye is tud golfozni. A leleményes játékos pár perc hunyorgás után simán kiszúrhatja a homokba ágyazódott hollowmaszkokat, amik az egyes lyukakat jelzik, ám sosem árt vigyázni néhány kevésbé döglött lidérccel, akik a pályák szintjeinek növekedésével egyre nagyobb létszámban igyekeznek tökéletesen elcseszni az ember szórakozását(?).

Végezetül pedig pár fotó az amúgy nagyon csecse prospektusból, csak hogy ne lehessen azt mondani, hogy egy felszínes köcsög vagyok:

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Gods-golf-course

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Desert-night-img_4084-by-le-jeune-e

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 2qxtdtuGolfpálya a Döglött Mufflonhoz 14agen9
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asharoth
Arrancar
Arrancar
Asharoth

Female
Libra Rat
Hozzászólások száma : 6
Age : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Aug. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 21. Arrancar; Sierra Montero fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te5000/10000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (5000/10000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyPént. Aug. 13, 2010 11:01 am

°° El zorro y el asesino múltiple ~ o la introducción °°

Nyál. Tömény mennyiségű, és visszaszívhatatlan, átlátszó folyadék, ami pepszint tartalmaz. Igen, ez a lé, ez a folyadék lepte el párnáját. Testéből szökött, és zavarba ejtően sok volt! Mindezt egy éjszaka alatt, ideges rángása közben. de megérte, mert így láthatja a nedves huzatot, ami fénylett. Megéri a selyemhuzat, megéri a sok pénzt... Bambulva ült ágya szélén, és remegő keze a pipa után nyúlt, melyet csak ritkán tömött meg dohánnyal. Külsőleges változásait nem kívánta megmagyarázni... indoknak elégnek tartotta azt, hogy megunta selyemfiús, filozofikus külsejét. Bár szemüvegét hiányolta... folyton nekiment valaminek, és ez kellemetlen szituációkba sodorta! belekötöttek, s bár néhány másodpercnyi csevej után partnere fejet vakarva arrébblépett, őt az esetek tovább bosszantották. Kétségtelen, bármiből képes magát kibeszélni, hiszen néha már olyan szavakat használ, amiket rajta kívül senki sem ismer.... S hősünk helyzete kezdett kilátástalan enni! Kezében papírt szorongatott, s felvont szemöldökkel nézte. A futár kereket oldott- arckifejezése nem volt túlzottan barátságos. Vállat vonva összegyűrte, kukába helyezte... s lenyelte a mondatot. Mától fogva fracción! Újabb bizonyítéka annak, hogy fiatal kora ellenére is jócskán vannak értékei. Bár mellőzte a harcot, mégsem félt tőle, s bár nem szerette, ha csicskának nézik, lenyelte! Negyedik espada, nevezetes Sierra! Neve szépen csengett, bár nem sokat látta, nem is emlékezett rá- ami valljuk be, nem csoda, hiszen Hannibal ideje jelentős részét könyvek között töltötte. Az utóbbi időben leginkább egy Lechter nevű alakról olvasott, akivel neve miatt folyton összekeverik. Bosszantó! Hol van ő holmi nevetséges emberevő pitiáner alaktól? Némán, pipáját markolva indult útnak, miután bézs színű, szakad táskát vetett vállára. Unalom... Szórakozást! egy esernyőt lopott el, mint egy bolond néger lány a régi Amerikában, és azt magasra tartva, arcán fenséges- azaz hősünk szerint elfuseráltan arisztokratikus- kifejezéssel tartotta magasra. A tulaj, egy alacsony, ám felettébb széles és morcos alak máris elé pördült, s pörölt.
- Jó uram, kérem! Hogy hívják magát, és milyen ügyben akar az esernyőmhöz fordulni? Nem, kérem! Napernyő! Ön rosszul hallott! Napernyőt mondtam... No, mindegy, Ön nincs kihallgatáshoz öltözve... Nem! Nem foglalkozhatok önnel, mikor ilyen piszkos ruhában ténfereg! Ejnye, barátom, ezt az ernyőt tisztességes úton találtam! - legyintette képen a legyeskedő alakot, és lépett arrébb. Tekintetével követte a szárnyalást, mely a magasba tört, és az alak végül néhány alacsony rendű arrancar és néhány zsák markáns káromkodás árán fékezett pár méterrel arrébb. Ernyőjét tökéletesen használva lépett előrébb, s haladt útján- közben nem foglalkozott vele, hogy öltözéke és kelléke teljességgel nem összeillő. Pipáját kezébe fogva, jobbra-balra lengetve ernyőjét fixírozta az egymásra hajazó alakokat, és fékezett le a Golfpályán. Valamiért eszébe jutott, mikor cukor-túltengése során svéd cowboynak öltözött, s nekiállt Karakurában kavicsot árulni cukros papírba csomagolva. száját húzva fékezett, és kereste a hajat, ami árulkodott. Végül meglátta, és mellé lépve torkát köszörülte.
- Kegyes kisasszony, üdvözletem! Szép napja legyen, nevem Hannibal van de Sande Bakhuyzen, 21. arrancar, az Ön fracciónja! Hahó! Kellemes szórakozásra invitálhatom, kérelmet nyújthatok? - bolond volt hősünk, kétségtelen. Vagyont költött ostobaságokra, s képes volt mindent kifizetni, csak hogy egy síró törpét vigasztaljon. Szíve szerint fürdőbe invitálta volna felettesét, legalább idomokban gazdag kilátása lehetett volna… No de! Az olyan vendégekre, mint ő… egyből virágfürdős helyet kell bazírozni, mert különben még a Nagybácsi közbelépése ellenére is pofozkodás lesz. A legjobbat akart, meg is kapta… Pénze volt, több, mint amennyi kellett. Inkább költ esztelenül, semmint hogy tanácstalanul álljon kezében egy köteg pénzzel. Ezzel kívánja kifejezni, mai szórakozást ő állja, lovagiasságról kell bizonyítania…
- Ne fékezzen, kegyed! Utunk a végtelenbe visz, és tovább! Jó szolgálója kívánok lenni, rendelkezzen velem! - peregte, s közben dohányt tömött a pipába, napernyőjét Sierrának ajándékozva. A füst, mely hamarosan felszállt a kellékből, inkább esztétikai célt szolgált, semmint valós függőség tanúbizonyságául szolgált…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuo Sachiaru
Shinigami
Shinigami
Kazuo Sachiaru

Female
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 80
Age : 36
Tartózkodási hely : Las Noches ~ Szobám ~ Játszóházam // Karakura town
Registration date : 2008. Sep. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te5000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (5000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyPént. Okt. 08, 2010 3:57 am

~ ₪ ~ Így mutatkozik be egymásnak a róka, és a sorozatgyilkos ~ ₪ ~

Halkan dudorászva sétálgattam a szobámban, és próbáltam kicsit rendet tenni. Nem mintha akkora felfordulás lenne, de azért jól esik néha pakolászni. Valahogy mindig is megnyugtatott, és ha éppenséggel nem olvasgattam, vagy sétáltam, elkezdtem rendezgetni a dolgaimat. Ennek következtében általában igen nagy rend volt lakosztályomban. Járt is nekem, hiszen végül is Espada vagyok, így meg kell kapnom a hozzá járó plusz dolgokat. Csinos kis szobámban szerettem, ha én magam tehettem rendet. Valami miatt nem voltam képes elviselni, ha valaki más nyúl berendezési tárgyaimhoz. S ha ez valami úton-módon mégis megtörtént, nos… az illető nem biztos, hogy ép bőrrel jutott ki a szobámból. Utána meg bezzeg nekem kellett eltakarítanom a vöröslő folyadékot a hófehér padlómról. Szörnyű, milyen arcátlan néhány arrancar. Amellett, hogy elmozgatják a dolgaimat, még össze is vérezik a padlót, melyet természetesen nekem kell felmosnom. A gyönyörű szép, makulátlan, és hó fehérségű padlómat… Borzalmas! Igazából jobban örülnék, ha ezt valahol máshol kellene minden alkalommal eljátszani. Van ehhez sokkal jobb helyem. A szobámat óvni kell minden hasonló balesettől, de egy-két apróbb hiba mindig becsúszik, s valahogy mindig sikerül néhány apróbb, vagy éppenséggel nagyobb vöröslő foltot összeszednem.
Halkan sóhajtva húzom le puha kezemről a gumikesztyűt, majd elindulok végre készülni, hiszen elhatározásom szerint, mindenképp meg kell látogatnom a golfpályát. Régóta gondolkodtam rajta, hogy ideje lenne megtekinteni, hogy mégis mit alkottak ismét a buzgó arrancarok, vagy épp Aizen-sama, kiben lassan meg-megrendülni látszik eddig oly’ erős hitem. Tiszta, hófehér ruhát öltök magamra, majd a fürdő felé lépdelek, s a tükör elé állva hajammal kezdek bíbelődni. A csinos ruhához a frizurát is be kell állítani, máskülönben elég súlyosan romlik az összkép. Magában a szép, fodros ruha semmit se ér, hiszen csak úgy lehet teljes az öltözet, ha mellé még a csodálatos, sötétlila hajkoronámat is gondosan kifésülöm, s feltűzöm.
Amint végzek minden aprósággal, máris felkapom a kellékeimet, s indulok, hogy jó alaposan kigolfozhassam magam. Hiszen némi szórakozás nekem se árt, s ki tudja… talán még valami jóravaló gavallérral is találkozok, aki lesz olyan kedves, és megmutatja, miként is játsszák ezt a játékot. Igen, én még sose golfoztam, de úgy döntöttem, hogy ideje megtanulnom, mit is kedvelnek ebben a sportban olyan sokan.

Az első labdám elütésével próbálkozva egy ismerősnek tűnő ismeretlen jelenik meg, majd igen udvariasan be is mutatkozik. Stílusa igazán kedves, s talán kissé mulattató is, azonban látszik, hogy igen jó neveltetést kapott. Amellett, hogy szórakoztató, igen udvarias is, ami igencsak tetszik. Néhány pillanat múlva arra a tényre is fény derül, hogy valójában egyik, újonnan hozzám csapódott fracciónom, s minden bizonnyal épp ezért tűnik olyan ismerősnek. Kacifántos nevén jót mosolygok, majd én is bemutatkozom, habár már valószínűleg úgyis tudja a nevem.
- Üdvözlöm, kedves Hannibal. Az én nevem Sierra Montero, s ahogy azt minden bizonnyal tudja, én leszek a felettese. Örvendek a szerencsének. – mosolygok rá olyan barátságosan, amennyire tőlem telik. Semmiképp sem akarom elijeszteni, hiszen talán még a későbbiekben hasznomra válhat. Ugyan úgy, ahogy Rodrigez, vagy Akki is, ő is hű beosztottam lesz majd. Legalábbis remélem, s amennyire eddigi „beszélgetésünkből” le tudtam szűrni, jó kapcsolatot fogok vele ápolni, s ha jól irányítom a dolgokat, talán hű követőmmé is tehetem.
Mosolyogva hallgattam mondandóját, mely’ egyre furcsábbnak, és furcsábbnak tűnt, de valahogy mégis tetszett, s talán épp ezért is mulattam rajta olyan jókat. Napernyőjét örömmel elfogadtam, s boldogan emeltem fejem fölé, hogy még csak véletlenül se kaphassak napszúrást, az amúgy igen kellemes időben.
- Volna kedve velem golfozni, és megismerkedni, kedves? S ha ismeri a játékot, talán még segítségemre is lehet. – kérdezem hízelgően, miközben szempilláimat felé rebegtetve forgatom kezemben az ernyőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asharoth
Arrancar
Arrancar
Asharoth

Female
Libra Rat
Hozzászólások száma : 6
Age : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Aug. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 21. Arrancar; Sierra Montero fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te5000/10000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (5000/10000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyPént. Okt. 08, 2010 11:20 pm

°° El zorro y el asesino múltiple ~ o la introducción °°

Roppantul elbűvölő, kénytelen beismerni! Kellemes kis színjáték kialakítása, amit Ő nagy lelkesen folytatott. Valójában tökéletesen hidegen hagyta az egész, megismerkedési- behízelkedési forma. Nevetséges bolondok, akik körülöttük táncolnak, majmot csinálva magukból! Természetesen ő nem tartozott közéjük, mivel felettük állt. Kedve igencsak megcsappant valami érthetetlen okból, de nem volt szíve egyik pillanatról a másikra hangulatváltozást megjátszani. Pipáját szórakozottan forgatta kezében, majd úgy tartotta, mint egy nő és hátsóját meglehetősen riszálva indult el. Így neki is ütközött egy ismeretlennek, majd csodálkozva fordult vissza Sierra felé.
- Madaa~m! Kiskegyed nem óhajt hozzám csatlakozni? Összetöri a szívem, ha nem mulatunk egyet. Azonnal, máris, most! Sőt, kérem, vezessen be ezen játék rejtelmeibe! - csámpázott hozzá vissza, majd karját kínálta, miközben olyan grimaszt ragasztott a képére, mint amilyet a beképzelt arisztokraták vágnak. Orrát ráncolva harapott rá a pipára, és indított vissza a pálya felé. Tapasztalatainak mély hiány hatalmas űrt hagyott lelkében- bár felrémlett előtte egykori feleségének képe, amint egy oktatóval borultak egymás nyakába egy-egy sikeresebb ütés után. Eme képet gyorsan elhessegette magától, és azzal vidította magát, hogy otthon egy vaskos, izgalmas Nietzsche várja. Érdektelennek tartotta, hogy hűségéről térden esedezve biztosítsa Monterro kisasszonyt, ez magától értetődött! Természetes rajongással fordult felé, ami valószínűleg barátsággá mélyül majd, amennyiben hagynak rá esélyt. Olyan jól belejött a játék játszásába, hogy zsebéből egy újabb cukorkát juttatott a szájába, majd egy másikat Sierrának kínált. Ezután már nem is jelentett problémát a bolondozás: egyik ütőt a másik után kapta fel és járt velük charlestont a hölgyemény szórakoztatására, és hogy a fílingje is meglegyen, egyik körülöttük tébláboló alak fejéről a fekete kalapot a szemébe húzta. Apró problémájáról- melyet a cukor vált ki belőle-, ráér később is felvilágosítani a kis hölgyet, jelenleg minden magával ragadta, és Wonder hangjainak utánzásával csodálkozott rá egy vödörre a tánc befejezése után, melybe Sierrát is bevonta. Táncolni mindenkinek kell, ha akar, ha nem! Nincs olyan ember, aki ezt ne élvezné... Skandalum! Surprised Néhány pillanat múlva azonban kiábrándították, sajnos. Nem bűbájjal, csak egy pohár vízzel, amit a képébe locsolt egy nőszemély, miután akaratlanul is, de belerohant. Fogalma sem volt egyébként, hogy honnan került hozzá a folyadék, de ha már nála volt... Surprised Ezután kihúzta magát, és zavart képpel vetett egy oldalpillantást főnökére, majd halk torokköszörülés után elő is terjesztette mondókáját:
- Bocsánatáért esedezem, kisasszony! A cukor hatására kissé elvesztem az irányításomat, és eléggé... olyan leszek, mint az előbb. - jelent meg pofázmányán a zavart vigyor, majd pipáját száránál fogva beledugta kék farmerjébe. Fehér pólóját nem viselte meg különösképpen a vízzel való találkozás- rövid időn belül úgyis megszárad.
- Lenne kedve velem tartani egy röpke reggeli erejéig, kedves hölgyemény? Igyekszem majd az elfogadhatóság keretein beül szórakoztatni kegyedet! - szaladt elő belőle egy apróbb vigyor, majd karját ismét felkínálta. Kis semleges, mégis jelentős mozdulat, az udvariasság legalapvetőbb és megkövetelhetőbb formulája.


______________

When it gets dark, in Pigeon Park
Voice in my head, will soon be fed
By the the vultures, that circle round the dead!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kazuo Sachiaru
Shinigami
Shinigami
Kazuo Sachiaru

Female
Gemini Pig
Hozzászólások száma : 80
Age : 36
Tartózkodási hely : Las Noches ~ Szobám ~ Játszóházam // Karakura town
Registration date : 2008. Sep. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang:
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te5000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (5000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptySzomb. Okt. 30, 2010 3:12 am

~ ₪ ~ Így mutatkozik be egymásnak a róka, és a sorozatgyilkos ~ ₪ ~

Igazán mulattatt ennek a bizonyos Hannibalnak a stílusa, s talán az ember azt is hinné, hogy még rá is játszik erre az egészre, de engem nem zavar. Kedvesnek, és jó modorúnak látszik, s számomra ez már pozitívum. Ráadásul többszörös pozitívum, aminek mindenki csak örülhet, legfőképp ő, hiszen ez már azt is jelenti, hogy nem végzi a kínzópadon. Szerényen elmosolyodok, mikor meghallom invitálását, s azonnal el is fogadom, akárcsak a felkínált kart s barátságosan mosolyogok bele újdonsült játékpartnerem arcába. Így indulunk el kettecskén az első lyuk felé, majd amint megérkezünk, és lepakoljuk holminkat, boldogan rugaszkodom neki az első ütésnek. Hatalmas sajnálatomra az első ütés kicsit magasra sikeredik, így nem találom el a labdát, csupán kicsit meglegyintem azt. Búslakodásom azonban nem tartott soká, hiszen fracciónom azonnal bevetette minden adottságát, hogy felvidítson. Vagy talán csak bemesélem magamnak, hogy az én kedvemért játszotta a bolondot mindenki szeme láttára. Mosolyom lassan halk kuncogássá, majd harsány kacagássá válik. Hosszú idő óta igazán jól érzem magam, s talán Hannibal lesz az, aki kiránt eddigi mély depressziómból. Vagyishát… A depressziószerű valamimből, amiből már azt hittem, sose lábalok ki. Természetesen azonban mivel lényegében egy alkalmazottamról van szó, így semmi esetre se szerethetek bele, csupán baráti kapcsolatról lehet szó kettőnk között. Boldogan társultam be a táncba, melybe kedves dolgozó méhem rántott. Kacagva táncoltam vele mindenki szeme láttára, s nem érdekelt, hogy ki mit is gondol rólunk. Most, hosszú idő óta először nem érdekelnek mások gondolatai, és ez valahogy felszabadít.
- Ugyan, nincs miért bocsánatot kérnie, igazán jól éreztem magam. – mondom mosolyogva, majd hozzá teszem: - Ne vegye sértésnek, de Ön igazán vicces, kedves Hannibal. Rég nevetetett meg bárki is, és igazán örülök, hogy Önnek sikerült. – mondom két kacagás között, miközben próbálom Hannibalról zsebkendőmmel felitatni az arcába locsolt folyadékot.
- Igazán örömömre szolgálna, ha Önnel reggelizhetnék. – mondtam mosolyogva, majd ismét belekaroltam. Igazán udvarias, ami csak imponál számomra. A vészcsengő folyamatosan búg fülembe, jelezve: Ne szeress bele saját alkalmazottadba. Igazából semmi esély nincs rá, hogy ez megtörténjen, hiszen azért mégiscsak van bennem annyi tartás, hogy nem alacsonyodom le holmi Arrancarok szintjére. Többször is megfogadtam magamban, hogy többé nem fogok alkalmazottakba bele szeretni, s mindenképpen ehhez fogom magam tartani. Semmiképpen sem akarom, hogy ismét megtörténjen az, ami még emberi életem alatt történt. Semmiképp se akarok ismét egy ilyen hatalmas hibát elkövetni. Csupán barátok leszünk, kivel bármit megoszthatok.
A golfpálya étkezőjéhez érve azonnal helyet foglaltunk az egyik asztalnál, majd amint megérkezett a pincér, máris leadtuk rendelésünket. Én csupán egy pohár gyümölcslevet, és egy adag szalonnás tojást rendelek magamnak, hiszen fontos a kiadós reggeli.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te43000/45000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (43000/45000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyCsüt. Dec. 02, 2010 4:55 am

Játék szüzesség elvesztése

Unalmas nap…ismét. Rákell jönni az embernek, vagyis az arrancarnak, hogy egy dög nagy sivatagban nem sok elfoglaltság lehet. Esetleg homokvárakat építeni, vagy szobrokat a homokból. De sok más érdekes elfoglaltság nem lehet. Nem érdekel, márpedig én jól fogom magamat érezni, ha ebbe valakinek bele is kell döglenie. Remélem, nem én leszek majd az a valaki, mert sajnos nem én vagyok a sivatag legélesebb pengéje. Ruha, mint olyan az arrancar uniformis van rajtam. Ja meg a zanpaktuom van a hátamra csatolva. Számomra tökéletes és kényelmes, csak annyit módosítottam rajta, hogy a felső két gomb hiányzik. Egy kis szellőzés nem árthat, mert bele izzadok, és akkor kidörzsölődik a bőröm. Akkor pedig majd viszketni fog nagyon, vörös lesz, kenhetem mindenféle kenceficével. S nevetség tárgya leszek, én leszek a bolhás. Na, azt már nem, inkább legyen két gomb mínusz. Annyira jól elgondolkodtam, hogy észre sem vettem hova is keveredtem. Nini, egy golfpálya, nem gondoltam volna, hogy Aizen lesz ilyen kedves és külön nekünk csinál egy ilyen szabadidős tevékenységet. Irány ez a csodás építmény. Alig tudok csodálkozni, mennyi minden van itt. Bár hogy szerezték be? Na igen, ez jó kérdés, de inkább nem firtatom, még olyan dolgokat tudnék meg, amik nagyon is kellemetlenek lesznek. Inkább játszunk. Szerzek pár labdát, ütő az nem kell. Nekem tökéletesen megfelel a kezdő pálya is, leszúrom, a labda tartott ráhelyezem a labdát, és a zanpaktuom lesz az ütöm. A lábaimat kissé széjjelebb teszem, magasra emelem az „ütőmet” lendítem….és sikerül mellé ütnöm. Sebaj, majd a következő. Ez se talált, még nagyjából tíz próbálkozás, és kezdek ideges lenni. A következő próbálkozásnál elszakad a cérna, hangosan kezdem szidni ezt a játékot.
- HOGY AZ A MOCSKOS ZSIRÁF KUR.A ANYÁDAT, HOGY BA…NÁD TELIBE AKI KITALÁLTA EZT A JÁTÉKOT. TE ,HOGY SZÍVD SZÉJJEL AZ ÖSSZES FA..OMAT. TE TRÁGYA TE, KÖSZÖND MEG ANYUKÁDNAK HOGY NEM VÁGOT A FALHOZ, AMIKOR MEGSZÜLETTÉL .


______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adora Luna
Arrancar
Arrancar
Adora Luna

Female
Libra Pig
Hozzászólások száma : 57
Age : 95
Tartózkodási hely : Hueco Mundo, Eli nyomában *.*
Registration date : 2010. Nov. 29.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 22. arrancar, Rinaaya kaguja *.*
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te8000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (8000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyPént. Dec. 03, 2010 1:41 am

Golfoktatás ismerkedéssel fűszerezve – avagy találka a 87. Arrancarral

Micsoda nap… reggel összefutottam egy nagyszájú kis barommal, aki azt képzelte, hogy erősebb nálam. Idegesítő volt. Nem lett volna hozzá elég türelmem, bár én tökéletes vagyok, a hibáimat leszámítva Very Happy Ami mondjuk azért érdekes, mert tökéletesen tudom játszani a tökéletest, de én magam nem vagyok az… micsoda filozofikus gondolatok! Úristen… komolyan, mehetnék akár gondolkodónak is vagy, hogy hívják azokat, akik állandóan mindenen agyalnak. Ami azt illeti, biztos elég unalmas lehet. Egyfolytában egy helyben ülni, néha elmenni valahová és állandóan a dolgok eredetén és miértjén gondolkozni. Komolyan, ha állandóan azon agyalnék, vajon hogyan keletkeztek a dínók, aztán mikor rájöttem, áttérnék arra, hogy miért utálják egymást eredendően az arrancarok és shinigamik, amire valószínűleg soha életemben nem jönnék rá, az azért unalom lenne a köbön. De én utálok unatkozni. Inkább megyek világgá, mint hogy egy perc ilyen süppedt érzés erőt vegyen rajtam. Most sem tudom, mi a fenét csináljak. Csak fekszem színekkel telített szobámban található ágyamon és ilyen hülye gondolatokon jártatom az eszem, mert fogalmam sincs, mi a fenét csinálhatnék… újra meglátogathatnám Eli-t, de… ahhoz sincs kedvem. Életemben nem voltam még ilyen tespedt, mint most. Mi legyen velem, a fene egye meg? Eli teljesen kikészített… azt hittem, meg fogok halni, komolyan. Slarin meg csak úgy általánosan bunkó. Néha már sajnálom komolyan, hogy arrancar lettem. Vajon az összes Espada ilyen? Komolyan mondom, végig fogom őket járni, hogy kinek milyen személyisége van. És talán én is mutatok nekik a valódi Adorá-ból. Bár ez nem valószínű. Eli-samanak már megmutattam a gyáva oldalam és nem akarom, hogy bárki megismerje még a félelmeimet, rajta kívül. Ő is csak azért tudta meg, mert láthatóan remegtem, mikor beléptem hozzá és véletlenül kicsúszott a számon ez az apró, mégis hatalmas dolog. Hogy mitől félek. Aztán persze nem totojáztam neki elmondani mindent, az életemről. Az jól esett. Persze nem tudom, hogy ő mennyire élvezte, de csak úgy ömlöttek a szavak a számból, nem is tudott volna közbeszólni, mert egyszerűen nem hagytam neki. Talán még levegőt sem vettem közben. Azért elég durva volt így mindent egyszerre a nyakába zúdítani és már szégyellem is magam miatta, de… akkor annyira jó volt. Talán vissza kéne mennem hozzá, bocsánatot kérni a hirtelen kirohanásomért, és amiért ennyire érzelmi roncsnak mutattam magam előtte, pedig nem is vagyok az. De én vissza nem megyek abba a szobába, az ezer százalék! De mégis… na, feladatra fel! Nem veszem fel az egyenruhámat, mert még mindig véres. Kimostam, de nem akar kijönni belőle egy pár csepp még mindig. Lehet, hogy kérek egy újat Aizen-samatól. Biztos lesz olyan kedves és ad nekem egyet. Az én uram nagyon nagylelkű! Hallottam, hogy építetett egy golfpályát is, hogy kicsit a kedvünkre legyen. Olyan, mint én *.* Szereti a hatalmat és igen megnyerő személyisége van *.* Őt sokkal jobban szeretném, ha a bátyám lenne, mint az igazit. De ha már a testvérem nem lehet, furán is nézne ki, sokkal idősebb nálam, már kinézetre is, de akkor a nevelőapám had legyen már! Meg a főnököm. Természetesen csak Eli után. Ami mondjuk azért fura, mert úrnőm nem túlzottan kedveli a férfit, én pedig mindkettőjükhöz hűséges akarok lenni… Nehéz lesz, de megoldom. Legalábbis jó lenne megoldani, mert még én sem tudok kettészakadni. Egyelőre. Aztán persze biztos képes leszek arra is, de mindent csak szép sorjában. Hiszen ugyebár én a kis földi férgek felett állok, így tudnom kell olyan dolgokat, melyekre ők nem képesek. Ez is bizonyítja felsőbbrendűségemet. A rémálmaim pedig azt, hogy valahol még bennem is van félelem, tehát nem lettem teljes egészében szörnyeteg, mivel egy szörnynek nincsenek érzelmei. És akinek nincsenek érzelmei, az egyes esetekben helytelenül dönt, hiszen csak a hűvös és száraz logikát nézi, ám a logika is lehet néhai esetekben rossz, mivel a rossz logikázás, rossz döntéseket követel. Ha pedig valaki rossz döntéseket hoz, az hibázik, a hiba pedig gyengíti, így képesek lesznek áttörni tökéletlen páncélján. És ha ő hagyja ezt, akkor nem termett uralkodásra, így nem s képes rá. Akkor pedig csak egy kis gyenge, erőtlen féreg, aki irányítható és én az olyanokat megvetem, mert könnyen eltaposhatóak. Azok pedig, akik ilyenek még az életre sem érdemesek. Bár mondjuk, igaz, ami igaz, ha valóra válnának a gondolataim, nem lehetnének bábjaim és az Emberek Világának, Soul Society-nek és Hueco Mundo-nak sokkal kisebb lenne a népessége, mint most. Ami azt jelenti, hogy nem lenne kin uralkodnom és akkor felettem uralkodnának, de akkor inkább öngyilkos leszek. Már nem azért, de úgy mégis. Nem akarom, hogy bárki is csak úgy parancsolgasson nekem és elvárja tőlem, hogy én feltétel nélkül teljesítsem azt. Akkor én is csak egy gyönge, ostoba, irányítató báb lennék. Ami úgy alapból nem vagyok, mert mint kardom neve is mutatja, én vagyok bábmester. Az, aki a színfalak mögött van és irányítja a színészeket. A rendező, ki csak parancsokat ad és a háttérben meghúzódva figyeli az eseményeket, míg a színészek a színpadon elvégzik helyette a piszkos munkát. Gondolatmenetemet megszakítván válogatni kezdek a ruháim között, hiszen a véres, vizes uniformist csak nem vehetem fel. Végül megállapodom egy citromsárga mini rakott szoknya, egy ugyanilyen színű harisnya és cipő, illetve egy égkék, közepes kivágású, rövid ujjú póló mellett. Nagy nehezen végül ráveszem magam, hogy először látogassak el Eli-hez és csak utána nézzem meg azt a híres golfpályát. A folyosók, utcák szövevényén keresztül hágva kopogtatok be végül úrnőm ajtaján, de nem érkezik válasz. Félénken benyitok és körülnézek. Senki. Megkönnyebbülést érzek, de hamar le is szidom magam miatta. Igazán illene magamhoz méltón viselkednem és bátran az Espada elé állnom, hogy megmondjam neki, sajnálom. Nos, de akkor irány a golfpálya.
Odaérvén, beszerzek egy pár labdát és néhány ütőt. Először irány a kezdő pálya, hisz bár profinak mondhatom magam, nagyon rég nem játszottam, így jó lesz egy kis bemelegítés. Amint belépek a pálya hatókörébe, megérzem egy hozzám hasonlóan magas lélekenergiájú Hollow jelenlétét, majd meghallom hangját is, amint nem épp a szép beszédbe tartozó szavakkal illeti a játék kitalálóját, mely szerintem egy fantasztikus ember volt. Nem ismertem, de egy ilyet kitalálni nem mindennapi dolog. Egy kedves mosoly kíséretében kocogtatom meg a férfi vállát, jelezve, hogy beszélni szándékozom vele.

- Helló. Ha megengeded, bemutatom neked, hogyan is csináld. – mondom, majd válaszát meg sem várva bebújok két karja közé és gyengéden megfogom azokat, majd meglendítve a kaszát, melyet ütőként használ, kiszámított erővel, az ő kezével közvetve, megütöm a labdát, amely gyönyörű ívben elrepül, és a lyukban köt ki.
Mondtam, hogy profi vagyok. Ezután gyorsan kicsusszanok a két kar közül, mielőtt még azt hinné, akarok tőle valamit. Jelenleg nem vagyok éhes, bár ha elvarázsolom fantasztikus megnyerőségemmel, hagyná magát, ebben biztos vagyok. Ami azt illeti, ilyen bábom még nincs, és úgyis hiány van belőlük.

- Üdvözletem. Adora Luna, 22. Arrancar, Eliziana Aberquero fraccionja. És téged hogy hívnak? Megtanítsalak golfozni? – szólalok meg, még mindig kedvesen mosolyogva.

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Alsigg
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te43000/45000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (43000/45000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyPént. Dec. 03, 2010 8:08 am

22-es részéről meggyőzés hogy ez igen is jó játék.

Miért, mondja meg nekem valaki. Miért? Miért talál ki valaki egy ilyen idegesítő sportot, mit élvezhetnek benne, és miért nem kaptak már idegbajt? Hiába próbálkozok az ütéssel nem sikerül. Egyre erősebben szorítom Orgo ”nyakát”, a vér már kifutott a kézfejemből az egész lefehéredett. Fogcsikorgatva készülök az ütéshez, magasra lendítem, ütök és…..nem talált. Hogy lehetek ennyire béna? Ha egy ilyen kis ostoba célpontot nem találok el, akkor a harcban, hogy találnék el bárkit is? Sehogy, hamar veszítenék, és akkor mások jóindulatára lennék utalva. Ha ez megtörténne, és életben hagynának, tartoznék az illetőnek, és ha tartozok neki, megkell hálálni is majd. Akkor pedig megkell tudnom valamit arról, aki megkímélt, ehhez pedig az ismerőseivel kell beszélnem, és akkor már nekik is tartoznék. Persze akkor már megint kérdezhetném meg az ismerőseiket nekik is, akkor újabb tartozás, és a végén az egész világnak tartoznék. De ez csak a fajtámra igaz, mivan ha egy shinigami hagyja meg az életemet? Már megint bonyolódnának a dolgok. Az ő ismerőseit nehezebb lenne megtalálni, ha sikerül rákell őket vennem, hogy ne öljenek meg, és ha erősebbek, mint én, akkor lehet, megölnének. Tehát hogy a shinigaminak is megtudjam hálálni, hogy nem ölt meg, ahhoz nekem is erősebnek kell lennem. Akkor pedig harcolnom kell, és tessék, az egész elején vagyok már megint. Megint kímélés, hálálkodás, és a világnak tartozás…fenéket inkább öljenek meg. Most kaptam egy vállba kocogtatást. Oké, ha most ütöttem volna szegény Orgo biztosan messze szállt volna, eltalálva valakit, aki megharagszik rám, és lehet harcolni, akarna. Akkor lehet, én lennék az erősebb, de ha nem, akkor megint baj van, ha megkímélne, akkor megint az előző eset áll fent. Szerencsére nem repül el Orgo. Helyette egy kis fiatal lányka mászik be a karjaim közzé és már meg is fogdos. Ejha, ennyire kapós lennék?
- Ö…helló. Oké mutasd.
Persze csak megakarja mutatni igaz? Ismerem én az ilyet. Közben kikezd velem, és majd összeakar jönni meg miegymás. Persze, csak kiakar használni. Aztán ha megtörténik az első intimebb aktus, és majd utána nem értek egyet vele valamiben, akkor az arcomba vágja az ajtót, és azt mondja, hogy egy érzéketlen f.sz vagyok. Jéé a labda de szépen repül, és még talál is. Van aki tudja ezt a játékot játszani? S még nem tépte ki mind haját, amiért nem sikerült elsőnek vagy tízedjére? Elismerésem neki. Én már közel álltam ahhoz, hogy használjam Orgot, és használjam a feltámadást, és ezt a helyet darabokra verjem. Persze ha megengednék, könnyedén megtörténhet, hogy közbe avatkoznak Aizen pár pribékje. Nem értem őket se. Addig rendben van, hogy ő teremtet minket újjá. De ezért megkell alázkodnunk? Ezért felkell adni a méltóságunkat? Ezért a talpát kell nyalnunk? Szerintem nem, ha mind összefognánk, akkor letudnánk győzni. De inkább nem lesznek ilyen rebellis gondolataim. Netalán valaki itt tud gondolatot olvasni. Akkor pedig könnyedén megütöm a bokámat, vagy rosszabb, bedobnak a laborba és kísérleti patkány leszek. Tesztelnének egy csomó vírussal, és a végén tényleg patkánynak érezném magamat. Túl sokat elmélkedtem megint, majdnem elfelejtem, hogy vannak a karomban. Vagyis csak voltak, hamar kisiklott ölelő és szerető karjaim közül. 22. Arrancar, és ráadásul egy fraccion? Na ezt se tudom megérteni, mi visz rá valakit, hogy fraccion legyen? Szerintem én nem lennék képes rá. De ez csak én vagyok. Sajnálatos módon jelenleg pedig engedelmeskednem kell mind az Espada és Aizennek. Ezért kell erőt szereznem, had legyek független, és had lóbáljam a lábamat, amikor csak akarom, had csináljak, amit akarok.
- Karasu Vex 87. Arrancar, senki fraccinja. Nem is tudom…- húzom el a számat. – Már azon voltam hogy feladom és tönkre verem ezt a helyet. De ha eltudod nekem magyarázni, hogy mi is ebben a jó, akkor benne vagyok, hogy megtaníts. S kérhetsz cserébe majd valamit, és ha képes vagyok rá, akkor teljesítem neked.
Visszonzom a barátságos mosolyát. Ez még megy nekem is. De hogy megtanuljak golfozni? Lehet csak azért egyeztem bele, hogy kedveskedjek neki? Mégis milyen hollow vagyok? Elég selejt, ha ezzel foglalkozok. De mint tudjuk, senki nem lehet tökéletes… sajnos.
- Te mi járatban erre? Ne hogy azt mond, hogy szereted ezt a játékot.

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adora Luna
Arrancar
Arrancar
Adora Luna

Female
Libra Pig
Hozzászólások száma : 57
Age : 95
Tartózkodási hely : Hueco Mundo, Eli nyomában *.*
Registration date : 2010. Nov. 29.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 22. arrancar, Rinaaya kaguja *.*
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te8000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (8000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptySzomb. Dec. 04, 2010 6:42 am

Golfoktatás ismerkedéssel fűszerezve – avagy találka a 87. Arrancarral


Szerencsére nem küldött el francba, amint hozzá értem, így bizonyítva azt, hogy máris a markomban tartom. De hozzászoktam már az efféle irányítható hülyékhez, akik még gondolkodni sem képesek, csak parancsot teljesíteni. Szükségük van egy erősebb személyre, hogy legyen mit csinálniuk, hiszen egyedül nem tudnának élni, az fix. Ami azt illeti, korábbi életem bábjai is ebből a közegből kerültek ki, csak néhányan nem. Ami azt illeti, kár hogy a bátyám nem lett annyira szerencsétlen, hogy lesüllyedjen idáig. Akkor még szerettem is volna, mint testvért. Persze anyuék úgy tudták, imádjuk egymást, de kérlek! Én egy áruló férget nem tudnék szeretni. Főleg, hogy eddigi életemben nem szerettem senkit. Még Aizen-samat is csak tisztelem, ami nagyon messze áll a szeretet definíciójától. Kitartok korábbi kijelentésem mellett, hogy a szeretet csak gyengíti az embert, esetünkben Arrancart. Mivel akkor fel tudják használni ellened azt, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, még ha az nem is szerelem. Csak mondjuk testvéri vagy baráti szeretet. Szóval ott tartottam, hogy milyen módon lehet ellened fordítani, akihez vonzódsz. Szóval… el lehet rabolni és megkínozni, amíg meg nem teszed, amit kérnek. Aztán meg lehet ölni, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzanak neked. Aztán hazudhatnak, hogy ellened forduljon és semmilyen unszolásodra ne térjen vissza hozzád és örökre megutáljon. Aztán… most más nem nagyon jut eszembe. Ő is illedelmesen bemutatkozik és bele is egyezik a golfoktatásba. Óh… cserébe lehet egy kívánságom, és ha tudja, teljesíti? Mi ez a srác? Egy török lámpásból előbújt Gin? Gin… ha már róla beszélünk… az a rókaképű, sunyi kis dög! Utálom, rühellem, megvetem. Legszívesebben elvonszolnám Eli-hez és vele együtt élve felboncolnám és hagynám, hogy elvérezzen, aztán csak szaggatnám és sátánian nevetnék a félhomályban, a vérrel borított padlón a húscafatok között fetrengve! Igen, de jó is lenne az. Már ha Aizen-sama megengedné. Akkor a kis korcsnak még aznap élnie kéne az utolsó szó jogával, ebben biztos vagyok. Visszatérve új ismerősömre. Mosolyog… ennek három magyarázata van. Egy, jól nevelt és mivel én is egy meleg mosollyal koronáztam meg mondandómat, kapok egy vigyort tőle is. Kettő, beindult rám. Ha igen, akkor könnyen bábommá tehetem, bár a későbbiekben már gondjaim lennének vele, ha állandóan rám akarna mászni, hiszen valószínűnek tartom, hogy máskor is be kell vetnem csodás vonzerőmet annak érdekében, hogy valaki teljes egészében a kezemből egyen. Aztán meg persze jönnének azon kijelentései, hogy a barátnője vagyok, ebből pedig csak féltékenykedés kerekedne ki és a bábjaim szerencsétlen elvesztése. Ha pedig ő visszajön, akkor utána már mindent elhisz nekem, hiszen elhiteti magával, hogy csak őt szeretem. Ismerem én már a csábítás minden fortélyát, senki nem jobb nálam ebben, ez száz százalék. Ja, a harmadik pedig az, hogy van benne valami olyan cucc, ami kicsit meggyárgyítja. Például alkohol, vagy éppen nagyobb mennyiségű tudatmódosító szer. Nem akarok egy drogossal haverkodni, bár a vigyora nem tűnik olyan elvarázsoltul hülyének, hanem inkább csak kedvesnek. Legalábbis kedves próbál lenni, ahogy észreveszem. Na, de akkor tanítok is neki valamit, a már megígértem.
- Figyelj. Ehhez sokat kell gyakorolni, mire olyan leszel, mint én. Szóval… tessék, itt egy rendes ütő, mert azzal csak haladó szinten fogod tudni normálisan eltalálni a labdát. – adok a kezébe egy ütőt a sok közül, melyeket magammal hoztam és veszem ki gyengéden hatalmas tenyerei közül a kaszát, majd szúrom le mellénk a földbe.
Oldalamon most is ott van teleszkopikus botom, mely egy érintésemre teljes hosszát venné fel, ha akarnám, de most nincs szándékomban használni. Ez a srác Maestro nélkül is belém bolondul, ha elsütök még egy pár olyan trükköt, mint az előző volt. Plusz különleges gyengédségem, mellyel mintha csak őt tisztelném meg, pedig már vagy húsz férfi fejét csavartam el ezzel.

- Nos. Állj így, nézd meg, azonosítsd be, hogy hol van a lyuk, majd a távolságot körülbelül kiszámítva lendítsd meg az ütőt és találd el a labdát a közepén. Így. - magyarázok neki, miközben újra előtte termek és segítem a pontos tartását és az ütést.
Mivel most jobban ráhagyom a dolgot, nem talál bele, de majdnem. Az egész csak miattam van. Ha a srácon múlna, el sem találta volna a fehér golyót, az tuti. De nem mondom neki, csak megdicsérem milyen ügyes is volt.

- Ügyes vagy! Látod, egy igazi csiszolatlan gyémánt áll előttem! … vagyis mögöttem. – mondom pironkodva, majd kicsit arrébb csúszom, hogy ne fogdosson már annyit.
Tipikus férfi. Amint a közelében van egy szép lány, azonnal meg akarja taperolni. Találkoztam én már ilyennel. Volt is dolgom vele… de büszkén kijelenthetem, még mindig szűz vagyok! De azok az állatok… meglátnak egy rövid szoknyát és azonnal beindulnak. Megfektetik a lányt és másnap már mással vannak. Ők is bábmesterek. Képesek úgy irányítani a lányokat, mintha azok csak agyatlan, gondolkodásra képtelen állatok lennének, akiket pórázon kell vezetni. És ők az orruknál fogva irányítják őket. Olyanok, mint én. És ezért tisztelem őket. Mert képesek a saját maguk földi gyengeségén és egyszerűségén felülemelkedni, hogy irányíthassák azokat, akikben nincs meg a képesség, hogy ezt megtegyék.

- Ami azt illeti, korábbi kérdésedre válaszolva, de igen, szeretem. Tudod, ha jól megtanulod játszani, akkor remek feszültség levezető és egyben szórakozás is. Engem, még apám tanított meg rá. Azt mondta, őstehetség vagyok, de hidd el, rosszabbul csináltam, mint te, így felfejlődhetsz az én szintemre. – mosolygok rá a mellettem álló férfira és kicsit távolabb állok tőle, jelezve most egyedül próbálja meg.
Úgysem fog sikerülni. Mellesleg, hogy olyan szar voltam, mint ő? Soha. Én ötödjére találtam el a labdát és utána már könnyen tudtam megtanulni a fortélyokat. Hogy mostani „tanítványomnak” sikerül-e? Nem hiszem, de még bármi lehet…

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Alsigg
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te43000/45000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (43000/45000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyHétf. Dec. 06, 2010 1:50 am

Golfoktatás- találkozás a 22-eselNa, most vagy lent van a sliccem, vagy szimpátia miatt mosolyog? AZ első azért nem lehetséges, mert nincsen ezen a ruhán slicc. Tehát marad a második, a szimpátia. Máris szimpatikus lennék? Pedig még csak pár mondatot beszéltünk. Külső alapján? Hááát, nem is tudom. Nem tartom magam egy olyan „meglátlak, és már kedvelek is” alaknak. Nem igazán rajongok azért, hogy valakit külső alapján ítéljenek meg. Lehet kívülről csodás gyümölcs, de belül lehet rohadt. Nekem az pedig nem annyira szimpatikus. Ostobaság lehet egy hollowtol hogy ilyen gondolatai vannak. De én már csak ilyen ostoba vagyok, és sajnos nem mindig láttok a dolgok mögé, már ami a másik nemet illeti.
- Mint te? Nő? Hosszú haj? Bájos pofi? Kecses alak? Hát, nem tudom, hogy szeretnék e olyan lenni, mint te. Ne értsd félre, de ha férfiként kellene női testben élnem, hát az érdekes lenne, és kellemetlen…..Ja hogy te a golfra gondoltál, bocsi én értetem félre a dolgot. - vigyorgok zavartan. - Tehát a kaszám nem lesz jó, értem. – megfogom az ütött és nézegetem, ismerkedek vele. Jó a fogása, lehet vele suhintani, még verekedésre is jó lehet. Hmm, milyen érdekesen nézne ki, ha Orgonak ez lenne az alakja. Szerintem körberöhögnének. Orgoról jut eszembe. Hol van? Most vesszem észre, kivette a kezemből. Szegény kis kaszám, hogy a földbe szúrták. Kedvelem a fegyveremet, bár szerintem ezzel mindenki így van. Praktikus nagyon Orgo. Ha kell, akkor szeletelek vele, hátat vakarok, sőt, még füvet is lehet vele nyírni. Persze harcra is nagyon alkalmas, voltaképpen az lenne a fő funkciója. De találékony voltam, és megláttam benne a lehetőséget, hogy másra is alkalmazzam. Lassan ideje lenne harcolni is, befog rozsdállni, ha nem, használom arra, amire született. Csak türelem kicsi barátom, most fontosabb dolgom van…golfozni tanulok. Hmm, megint testközelség? Kiakar velem kezdeni ez a lányka? Lehet, nem tudom eldönteni, sajnos a jelekből nem olvasok valami jól, már ami a nőket illeti. Utána összejövünk, és emlékezni kell az évfordulókra, meg a születése napjára, vagy a halál napjára, hiszen amikor meghalt, akkor újjá született. Eh, fene se érti ezt. Ha meg nem emlékszem, akkor majd megsértődik, és reggel azon kapom magamat, hogy egy kést szorít a nyakamnak. Lehord mindennek, érzéketlen f.sznak.. Eh túl bonyolult. Na de ő ismét ellőttem, és megint fogja a kezemet. Azonosítsam?
- Hát, ott van tőlünk nem messze. Számoljak? Matekoznom is kell? Eh, ez a játék bonyolultabb, mint gondoltam. Reméltem, hogy annyi hogy csak ütögetem a labdát és kész. De még bonyolult dolgokat is kell csinálnom. Egyre unszimpatikusabb. - legalább már haladok. A labdát eltalálom, de csak annyi. A lyukba nem sikerült belemennie. Sokáig elfog tartani nekem, mire megtanulom ezt a játékot játszani, és még több időbe kerül megtanulnom élvezni. Kedves ez az Adora. Megdicsért, mert ügyes vagyok, sőt csiszolatlan gyémántnak nevez. Ha ő mondja, biztos úgy is van. Engedem nem is ellenkezem az ellen, hogy arrébb csússzon. Jelenleg ez nem kívánt testi kontaktus. A tapogatásról meg csak annyit, hogy jelenleg is ő az, aki az én kezemet fogja, én pedig csak a játékra figyeltem. Tehát véletlenül se taperoltam le. A régi idők szelemében élek. Én úgy gondolom, hogy udvarolni kell, bókolni, és csak utána, amikor már nyitott a hölgy a dolgokra, csak utána kell rátérni más dolgokra. Meg őszintén. Minek kellene nekem most nő? Ha szerencsém van itt a végtelen élet lehetősége számomra. Ráérek még nőt szerezni. Először erőt szerezek és utána nőt, bár megeshet, hogy fordítva fog megtörténni.
- Szerintem nem a legjobb játék levezetni a mindennapi stresszt. Hiszem már maga a megtanulása is elég idegesítő tud lenni. Persze lehet neked van igazad, lehet élvezhető, ha nem kapsz idegbajt közben, még megtanulod. Azért azt nem hiszem, hogy rosszabbul, mint én. Gondolom benned megvolt az akarat is hogy megtanuld, na, bennem az most nincs. Ha nem gondolom úgy, hogy megéri megtanulni valamit, akkor nem is fogom megtanulni. Bár ezzel szerintem mindenki így van. De a mai napomból valamennyit rászánok ennek az idegesítő játéknak az elsajátítására. – mondom nyugodt és egyenletes hangon. Majd neki készülök az ütésnek. Feldobom a levegőbe az ütött, forog, és elkapom, majd megint és megint. Kezdő rituálénak jó is lesz. Beállok a szükséges pózba, és úgy tartom a testemet, amikor ő segített nekem. Rákészülök az ütésre, nagy lendület, és megütöm a labdát. Sikerült, legalább eltaláltam, szál szál a kis fehér labda. Leesik a földre, pattan párat, majd gurulni kezd, és nem sokkal a lyuk előtt áll meg.
- EZ AZ. – örülök magamnak, legalább ez most sikerült. Lehet ezért tanulnak meg játszani? Ezekért a pillanatokért? Hát belegondolva tényleg jó érzés volt, hogy majdnem sikerült a lyukba beletalálnom. De nem lesz a kedvenc sportom, és szerintem a mai napot leszámítva nem is fogom játszani. Vigyorogva nézek Adorara. Vajon mit szol a „tanítványa” ütéséhez?
- Na, szerinted hogy sikerült? Tényleg ilyenkor mi van? Oda kell menni és beleütni, vagy mit kell csinálni? – kicsit oldalra döntött fejjel kérdezem tőle. Ő a mester ő tudja mit is kell csinálni. Kapok vajon egy újabb csábos mosolyt, vagy egy szóbeli dicséretet? Jólesne bármelyik, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki. Ugyanis, nos, egy mosoly még nem jelent semmit. Ahogy a pávián segge se rózsaszirom, úgy egy mosoly se záloga semminek.

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adora Luna
Arrancar
Arrancar
Adora Luna

Female
Libra Pig
Hozzászólások száma : 57
Age : 95
Tartózkodási hely : Hueco Mundo, Eli nyomában *.*
Registration date : 2010. Nov. 29.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 22. arrancar, Rinaaya kaguja *.*
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te8000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (8000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyCsüt. Dec. 23, 2010 2:59 am

Golfoktatás ismerkedéssel fűszerezve – avagy találka a 87. Arrancarral

Nem tudom, hogy ezeket csak bóknak szánja, vagy tényleg hülye. Mármint, hogy félreérti azon kijelentésemet, hogy olyan lehet, mint én. A kecses alak és bájos pofi megjegyzésekre elpirulok, mint holmi szégyenlős kis lányka, hadd higgye, hogy ilyen vagyok. Addig jó neki és nekem is, míg meg nem ismeri valódi énemet. Ha minden semmirekellő alaknak megmutatnám ki is vagyok, nem lennének bábjaim. Pedig én belőlük élek. Most hogy így belegondolok, kicsit olyan vagyok, mint a gomba. Rátelepszem valakire és kihasználom. De ez engem egyáltalán nem zavar, míg az illető azt csinálja, amit én mondok neki. Ha nem, két lehetősége van. Egy, meggondolja magát és visszajön hozzám, így nem esik bántódása és mindent megkap, amit csak akar. Én pedig felhasználom, amire csak akarom, továbbra is a játékszerem marad, mellyel azt csinálok, amit csak akarok és neki nincs beleszólása. Kettő, nem jön vissza és meghal. Vagy addig kínozom, míg be nem hódol. Vagy Maestro segítségével teszem újra tulajdonommá az illetőt. Az is egy kellemes állapot, csak sajnos elmúlik. Hiszen nem tarthatom fenn örökké a resurrección-t, ezáltal kardom ereje sem végtelen. Sajnos. De leszek én ennél még erősebb olyan, mint az Espada. Hiszen ők Aizen-sama tíz legerősebb alattvalója. És én egy akarok lenni közülük. Akkor nem kéne többé elviselnem Eli titkolózását és végre kiszakadhatnék ebből az idegesítő szerepből. Már eléggé utálom, hogy állandóan nyaliznom kell neki és az idegesítő, kis félős lányt mutatom neki. Igazán nagy megtiszteltetés lesz számára, ha igazából megismerhet. És én ezt majd meg is fogom neki adni. De csak idővel. Majd később. Ha erősebb leszek. Ki tudja, talán az ő helyét veszem majd át. De ezen van még időm gondolkodni. Hiszen egyelőre, bár szégyellem még magamban is kimondani, de csak egy gyenge kis féreg vagyok hozzá képest. De lesz ez még máshogy is. Igen. Bár lehet, hogy inkább Slarin trónját veszem el, hiszen tudom ez szánalmas, de egy icike-picikét megszerettem Eli-t. Nem tudom, hogy történt, csak egyszerűen… nem! Nem szeretek senkit és semmit. Egyszerűen csak félek tőle. Egész gyorsan vezettem le gondolatmenetemet, hiszen a srác még mindig annak ecsetelésénél tart, hogy miért is nem lenne ő jó nőnek. Már nyitnám a szám, hogy jelezzem neki, nem erre gondoltam, de előbb leesik neki a dolog. Zavart vigyorára csak egy megértő mosoly a válasz, hiszen nem szúrhatok el semmit azzal, hogy nevetni kezdek, pedig valljuk be, elég vicces volt.
- Ugyan. Mindenkivel megeshet, hogy félreért dolgokat. – mondom neki, míg ő próbálgatja az ütőt.
Az első kísérletnél jó magam is segítek neki, bár nem annyit, mint előző alkalommal és majdnem be is talál. Dicséretem mellé még egy biztató mosolyt is kap, hadd örüljön. Megnyilvánulására, miszerint a labdát csak ütögetni kell, kuncogva megrázom a fejem, hisz ez egyáltalán nem így van. Na de egy ilyen különleges bábért mindent, ha kell türelmem, mint a tenger, így aztán tőlem napokon keresztül ütögethetjük a labdát, engem nem zavar. Kérdés, hogy neki mennyi kitartása van.
- Jaj, ugyan. Ha megtanulod a játékot és sokat gyakorolsz, akkor már észre sem veszed, a fejedben azonnal kialakul a pontos számítás, így nem kell bajlódnod vele. – szólalok meg, majd együttes erővel megütjük a fehér kis golyót és bár nem talál bele, de majdnem.
Miután arrébb csúszom, ő felém fordul és elkezd arról magyarázni, hogy csak akkor tanul meg valami, ha akarja is, amivel tökéletesen egyet tudok érteni. Jó magam is így vagyok a dologgal. Nem is egy agyatlan bunkó ez a srác, mint ahogy először gondoltam. Mondandója közben egész végig bólogatok, majd mikor egymaga is megpróbálkozik elütni a labdát, figyelemmel kísérem minden mozdulatát. Ügyes, hamar megjegyezte, amit tanítottam neki. Bár nem talál be, de egész jó. Talán még meg is kedveli a játékot. Egy kicsit elbízza magát, az első sikernél még nem szabad ennyire örülnie.
- Ügyes vagy. Nem tévedtem azzal kapcsolatban, ki is áll előttem^^ - mosolygok rá kedvesen.
Egyelőre nem találom szükségesnek, hogy kioktassam. Kérdései teljesen jogosak, hiszen a szabályokat ugyebár meg kell tanulni, de ő ezekkel még nincs tisztában, így kérdez. Jobb, mintha csak hülyeséget csinálna.
- Igen, odamegyünk és óvatosan beleütöd a lyukba. De vigyázz, mert most sokkal kisebb, kiszámítottabb erőre van szükség, mint mikor először elütöd. – magyarázom neki és kritikus szemmel végigkövetem, mit csinál.
- Amúgy általában mit szoktál csinálni? Mondd, szereted a karácsonyt? És ha igen, mit szeretnél kapni? – kérdezem tőle, miután végzünk az ütögetéssel.

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Alsigg
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Karasu Vex
Espada
Espada
Karasu Vex

Male
Sagittarius Cat
Hozzászólások száma : 479
Age : 31
Tartózkodási hely : Itt is, meg amott is.
Registration date : 2010. Aug. 11.
Hírnév : 31

Karakterinformáció
Rang: 4. Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te43000/45000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (43000/45000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyCsüt. Dec. 23, 2010 4:56 am

Golfoktatás- találkozás a 22-esel

Mindenkivel megesik, hogy félreért dolgokat. Csak sajnos én elég gyakran így járok. De mindenki a saját hibáiból tanul, de ha ez igaz, akkor én már sok mindent tanultam. Sokat hibáztam már, és ez sok mindenbe került nekem. Először az első itteni barátom életébe. Nem tehetem róla, hogy egy olyan hollow nővel volt pár dolog, amiből csak a bajok származtak. Persze utána, amikor az a nő akart többet is kezdhetem a menekülést, szegény barátom meg nem tudta miért is menekülünk. Amikor lemondtam neki megállt és röhögni kezdet. Túl sokáig röhögött, utolért minket, és amikor már készült arra, hogy meglincsel minket, olyan történt, amire nem számítottam. Felajánlotta, hogy vagy teszem a kötelességem vagy végünk. Nem nagyon akartam megtenni, amit kellet. De a barátom beáldozta magát, átvette a helyemet. Igazi barát volt. De ebből megtanultam erősebb nővel ne kezdjünk. De vissza a jelenbe, a golfhoz. Egy újabb közös ütés. Persze ez se talált bele a lyukba, de már határozottan javulást mutatok. De azért jöhet a hozzáfűzésem is a mondatához.
- Szerencsére ez még enyhébb félreértés volt. Ezért csak nem harapod le a fejemet?- nevetek egyet. Vicces is lenne, ha ez a csöpp kis lányka le tudná harapni a fejemet. Már csak azért is, mert ugrania kéne, mert én magasabb vagyok. Bár ha máshogyan nem is, ha gyomron vág, vagy érzékenyebb ponton üt, meg akkor görnyednék. De ha ez így is lenne, nem elég nagy a szája hogy meg tudja tenni, tehát le kéne fejeznie és darabokban enni a fejemet. Viszont ez már nem az lenne. Tehát a fejleharapás lehetetlen lenne, szerintem.
- Ősszintén? Első és utolsó alkalom, hogy én ezt játszom. Annyira nem nyűgöz le ez a játék. Elhiszem, hogy van, akinek ez kikapcsolódás, de nem nekem. Nekem ez túlságosan is unalmas játék. Egy labdát ütögetni egy lyukba. Valahogy nem érzem az érzést, amitől szétcsattannék. Hogy igen, betaláltam a lyukba, igen tudok valamit. Lehet, tipikus férfi leszek, vagy vagyok. De az ostoba játékok inkább lekötnek, agyatlan semmi jelentőségű játékok. De azért ne könyvelj el idiótának, csak ez a játék nem vonz. – de azért még egy közöset ütünk. Nem is tudom, aranyos ez a kis hölgy, de nem tudom. A közelsége, szokatlan, ennyire simulni egy gyakorlás közben? Még a végén tényleg azt hiszem, ki akar velem kezdeni. De már a számok közti különbség. Ő páros szám én meg nem, neki van egy Espadaja nekem nem. Ezek rossz előjelek. Rosszul is elsülhet ez a dolog. Lehet, maradi vagyok, de ő jobb „családból” való, mint én. Most pedig én ütök. Ez az ütésem nem is volt rossz. Még szerinte se, és még meg is dicsér, elégedetten mosolygok.
- Csak egy egyszerű valaki, akinek van egy száma a 87. Semmi extra nincs bennem. Volt egy szerencsés ütésem ennyi az egész. –persze az éljenzésem nem ezt árulta el. De hát az a pillanatnyi őröm volt. A találat okozta mámor hatására viselkedtem, úgy de már lehiggadtam.
- De ha közel van a lyukhoz, annyira hogy egy kis pöc kell neki. Akkor gondolom, hanyagoljam a számolgatást, elég lesz, ha csak megütöm és kész. Vagyis inkább csak megbököm. Szerinted? – először is érte megyek Orgoért és visszarakom a helyére. Ami a hátam lenne, pengékkel lefelé természetesen. Ha szükség van rá egyszerűbb elővenni, és a kezemet se vágná szét, ha érte nyúlok. Na de irány a lyukhoz,(gondolom Adora jön velem). Kezemben a golfütő, lábbak kis terpeszben, egy kis lendítés és egy másik, ütés, és találat. Sikerült a lyukba juttatni a kicsi rossz labdácskát. De vajon Aizen, ő szereti ezt a játékot? Csak azért csinálta ezt a pályát, mert ő is játszotta párszor. Vagy tévednék? Szerintem nem, a mi szórakozásunkra csak nem csinálta volna. Vagy ennyire rendes tag lenne? Ha igen akkor tényleg jó arc a tag. Kár lenne érte, és talán még rá lehet venni, hogy, csináljon pár sztriptíz bárt. Az lenne ám az igazi. Adora kérdésén pedig fintorgok egyet, mármint a karácsonyosra.
- Ha van időm, ami elég gyakran előfordul, akkor edzeni is szoktam, olvasni, és ilyen haszontalan dolgokat. Na és te a golfon kívül? Nem szeretem a karácsonyt, ebből kifolyólag semmit. De ha kérni kéne valamit, egy kis erőnek örülnék, de ha azt nem kaphatok, akkor pár fen követ Orgonak. –ütögetem meg Orgo nyelét. – De milyen lények vagyunk mi? Nem emberek, és nem is lelkek. Olyan dolgok, mint a karácsony nem kéne, hogy érdekeljen minket. Számunkra szerintem nem sok jelentősége van egy ács fiának a születésének. De aki hinni akar, ebbe nyugodtan tegye. – mosolygok barátságosan. – Na és te? Szereted? Mivel lepjenek meg?

______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 2crrfh3
Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asharoth
Arrancar
Arrancar
Asharoth

Female
Libra Rat
Hozzászólások száma : 6
Age : 82
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Aug. 09.
Hírnév : 1

Karakterinformáció
Rang: 21. Arrancar; Sierra Montero fracciónja
Hovatartozás:
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te5000/10000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (5000/10000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyVas. Márc. 20, 2011 3:32 am

°° El zorro y el asesino múltiple ~ o la introducción °°

Oh, hihetetlen! Ízes, olvad, folyik, ínyt csiklandoz! eper, málna, barack, alma, banán, kaktusz, rózsa, vagy akár menta... a skála és kategória végtelen és bőséges, választani lehetetlen! Csupán a vak szerencsének ha köszönhető hogy kezei közép kaparint egy-egy szem kemény vagy töltött, pezsgő vagy robbanó csodát, amitől máris javul mellesleg igencsak lagymatag kedve. Oh, miért is nem nyúl többször eme legális dologhoz? Miért is nem szervíroztat magának nála csicskásabb alakokkal tonnányi számra? elragadó, elbűvölő, felülmúlhatatlan! Szebb és jobb, mint a lepke csicsás szárnya, aminek fején apró maszk jelzi, hogy egy újabb beteg hollow szabadult rá apró, száraz, izzadt világukra. Oh, miért is veri a sors ugyanolyan, kissé rútabb lények létével, mint amiket otthagyott? Ott, a másik, bolond, kerge világban? Megbocsáthatatlanul piszkos és unalmas, nevetségesen ferde és szabálytalan! Nincsenek ott igazi érzelmek... Csupán pénz és becsvágy, önös érdek... Depressziósan bámulta pár pillanatig a zsebéből kilógó bilincset azon töprengve, hogyan kerülhetett oda. Megmagyarázhatatlan! Valaki az éjjel nyilván betört könyvlapokkal telített, ruhaneművel díszített kuplerájába, és belecsempészte ruházatába! Oh, minő rémület... egyszerűen nem lehet elhinni mik történnek meg manapság!
Már éppen rántotta volna magával Sierrát biztos fedezékbe a galád tolvajok előle, akik nyilván most is árgus szemekkel figyelik őket, mikor egy apróbb kőben megbotolva kiterült a földön, fejét pedig akaratlan is, de belefúrta a homokba esése közben. felülve köpködte kifelé e nedvszívó szemcséket, ám úgy tűnt, nem kívántak önként távozni szájüregéből. dühösen, szemöldökét ráncolva kaparászott hát égnek emelt fenékkel a távol gurult üvege után, eszébe sem jutva- talán egyszerűbb lenne felállnia. Nem, nem, nem prezentálható! Neki mindenképpen el kell érnie azt az üveget így, és kész! S kísérletét hamarosan siker koronázta- kiöblíthette száját és elégedett, vakító vigyorral pattanhatott fel karját nyújtva szépséges főnökének.
- Bocsánat előbbi akciómért, Kedves, az a galád kavics ellenem szegült! Aljas módon az utamba került... Mondja csak, hány fraccionja van? S viszonya velük? Meséljen magáról, hisz semmit sem tudok, ez pedig kétségbeejtő... - villantott zavart, féloldalas vigyort, míg szabad kezével szőke üstökébe túrt. Közben pedig elszántan irányította Sierrát célja, egy pad felé, mely ugyan még a távolba volt veszve, de korántsem volt elérhetetlen! Oh, nem, olyan vidék még nem született eme földre, melyet Hannibal nem lenne képes meghódítani. S feltett szándéka volt elbűvölni eme csodás küllemű nőszemélyt lila hajzatával együtt. Zsebéből áfonyás nyalókát rántott elő s nyomta felettese kecses kezecskéjébe, csak hogy ne csak ő élvezze az édesség mámorító ízét.
- Mondja, Sierra-sama, tud és szeret ön főzni? Mert ha igen, esdekelve kérem, főzzön nekem egyszer normális étket! Olyan unalmas és keserítő örökké leégetni, összekozmálni őket... vagy mi még szörnyűbb- bolti vackokon élni! Tudja, nem szívlelem a bárokat, túl nagy és hangos nekem az a tumultus... személyem jobban preferálja a csöndes, otthonban vagy parkban töltött estéket, perceket... szóval, kérem!- vágta magát térdre a dúsidomú hölgy előtt, s kulcsolta össze könyörögve kezeit, játszva szerepét talán túlságosan is jól, a bolondot.

______________

When it gets dark, in Pigeon Park
Voice in my head, will soon be fed
By the the vultures, that circle round the dead!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
River
Arrancar
Arrancar
River

Female
Scorpio Horse
Hozzászólások száma : 106
Age : 40
Tartózkodási hely : Palace of dah Bigboss
Registration date : 2009. Dec. 28.
Hírnév : 18

Karakterinformáció
Rang: Lemezlovas
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te8000/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (8000/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyHétf. Nov. 14, 2011 11:00 pm

⌠ Ugye mi jó barátok vagyunk? - egy idegbeteg agymosása ⌡


Könnyek. Előzáporozni készülnek tetemtelen, zselés lilákból, meredve erre, arra, de főleg amarra, amelyre JenJen lehet. Vérszomjas, ám szomjatlan mimika görbe csíkként vetül sápadt holdgömbre már-már kettészelve a kisbolygót, mely odabent, legbelül megannyi sötét, rothadásra ítélt Univerzumot ejt. Igen! Ez kell nekem! Élvezem, élvezem, kínzom, gyötröm, szétszedhetem! Mindig, mindig is kedvenc volt, kedves játékszer, édes húsú, cincogó kisegér – kivel minél többet játszok, húsa annál is csak édesebb, lágyabb, porhanyósabb, ízletesebb, mézesen mámorítóbb lesz. S most, ez most a játék ideje! Miért ne élvezném ki minden percét? Ha észből nem is jutott ki neki elég, pont ez a taszítóság a vonzó. Olyan egyszerű, olyan káprázatos! Én… irigylem. Lennék olyan, mint ő, lennék egyszerű, teljes, egész! S nem lenne többé mire gondom. Nem kergetnének rémképek, rémálmok, sosem volt, vagy mindig is valós emlékek, melyekről már én sem tudom eldönteni, mikor melyik milyen, valamint én magam sem lennék Rém. Talán nem is léteznék, hiszen létem? Csak egy szerencsétlen baleset. Horrort szült, s magam váltam szörnyeteggé. Pedig én nem akarok szörnyeteg lenni. Olyan akarok lenni, mint ő. Tökéletlen, teljesen tökéletlen, de ugyanakkor teljes, egész s ép. Legalább nem lennék baleset, nem lennék szörnyeteg, nem lennék senki! Ám így lennék zúzatlan, zivatar nem mosna el, nem sodorna kétely. Akkor, akkor igazán boldog lennék.
De nem lehetek olyan. Nem tudok olyan lenni. Pedig én próbáltam. Tényleg próbáltam. De ha nem engedik, hát hogy legyek? S lám… Hiába próbál JenJen is más lenni, egyszerűen képtelen. Hiába mostam át agyát, ne legyen sejtése, ki ő valójában, ennyi képzelőereje sincs, tehát misszióm talán máris elbuktam. Lényegtelen. Lényegtelen, mert én most akkor is szórakozok. Következmények? Hah! Eddig sem érdekeltek. Engem csak saját magam érdekel. A többiek, mások csak adalékok, felszínes, távoli, kívüli kőzetek repesve holdfelszínem felett. Mert én magam vagyok a Hold, melyre saját vicsorom fest sötét árnyékot. Önmagában nem elég. S a másik oldal? Azt is csak én tudhatom.
- Türelmetlenség… Szörnyű erény, vesd el, mint közönséges gátlást, JenJen. – szállok vele tovább, elégedetten forgatva kezemben golfpufoló botot. Nyugalommal kísérem veszélyes terepre, a legveszélyesebbre, az majd felráz minket, egyben biztonságot ad. Megadja a tudatot, halandók vagyunk. S annál, annál nincs magasztosabb érzet még az én univerzumomban sem.
- Hmmm, talán még Tadeo-sama ismertetett meg minket. – húzom el ajkam, és egy csücsörítés közepette mérem fel, vajon merre lehet a legveszélyesebb pont. Ha szerencsénk van, még egy közönséges hollow is csatlakozik hozzánk. Hátha lemarja JenJen karját. Kétségtelen, nekem tetszene.
- Tudod, hogy mi vagy? Vagy már azt sem tudod, kedves? Szegénykém… agyad teljesen elhalt. – állok meg az egyik homokbuckán, fél kézzel hátrasöpörve Jenny arcáról egy kósza, sötétbarna tincset, hogy legyen kicsit rendezett. Jéghideg ujjakat tapinthat arca, s szinte érzem, ahogy feláll a szőr a hátán. Vajon mit érezhet? Vajon hogyan is eshet neki? Vajon mennyire borzong bele az érintésbe?
- Nagyon fájhat… De ha szeretnéd, én megszabadíthatlak. Persze csak ha szeretnéd. – térek ki egyben válaszadás alól. Nem lényeg, kit érdekel? Komolyan segítenék… Egyszerűen megfosztanám agyától, s egyszerű bábot csinálhatnék belőle. Vajon akkor is így viselkedne? Nem, akkor végre felejthetne.
Nem fájna neki többé.


______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Riversig
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hrafn Zuniga
Exequias
Exequias
Hrafn Zuniga

Female
Cancer Buffalo
Hozzászólások száma : 52
Age : 33
Tartózkodási hely : Közöd? -.-"
Registration date : 2009. Jan. 14.
Hírnév : 14

Karakterinformáció
Rang: Exequias tag
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Cl0te13300/15000Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 29y5sib  (13300/15000)

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz EmptyPént. Május 10, 2013 4:49 am

⌠ Ugye mi jó barátok vagyunk? - egy idegbeteg agymosása ⌡


Érezhetem ennél kibaszottul hülyébben magam? -.- Szar ez a ruha, szar ez a hely, és szarul is érzem magam. Mintha egyáltalán nem én lennék, ráadásul ez a csaj is itt vinnyog nekem, mintha ki tudja, hogy milyen rég óta spanok lennék. Na jó… lehet, hogy csak én vagyok az egyetlen, aki nem tudja, hogy mióta csüng rajtam ez a kolonc, elvégre valami amnizém van, és nem emlékszek semmire. Mondom állítólag! Aztán hogy tényleg barátok vagyunk-e ezzel a gyopis csajjal, passzolom. De nagyon ajánlom neki, hogy tényleg azok legyünk, mert különben beledöngölöm a földbe, és meglocsolom, hátha gyökeret ereszt és kihajt következő tavaszra. Neutral Na jó, nem, nem átkozom meg vele szegény, szerencsétlen növényeket, mert a végén még ők is elvesztik az eszüket. Már ha egyáltalán van nekik olyan… Neutral
- A nagyanyád ízületes szottyadt térde kalácsának halt el az agya. – vágom vissza neki a kedves szavakra. Hát komolyan mindjárt lenyeletem vele az ütőt, aztán meglátjuk, hogy akkor mekkora szája lesz. Fogadok egy szó se igaz abból amit ez a picsa itt vakerál, mert hogy én tuti nem vagyok a csaja, az hót ziher. Vagy… pasija… fogalmam sincs, hogy én most melyik szerepet játszanám ebben az egész gyökérségben. Viszont egy biztos, hogy hiába mondja azt, hogy mi együtt vagyunk, én mégis érzem, hogy kifejezetten utálom. Látszik rajta, hogy valami nincs nála rendben, ráadásul idegesítően kedves is.
Érintésétől egy pillanatra kiráz a hideg. Honnan veszi a bátorságot ez a luvnya, hogy hozzám ér?! Az egy dolog, hogy azt mondja, hogy mi egy pár vagyunk, az meg egy másik, hogy én jelenleg még a felét se hiszem el annak, amit ő mond. Pláne hogy rám aggatta ezt a göncöt, amiben úgy nézek ki, mint egy mocskos plázapicsa. ._. Ha kiderül, hogy csak mindenki előtt le akart égetni, akkor esküszöm, hogy feltörlöm a szaros seggével ennek a helynek a padlóját. Vagy… lehet még sátánibb leszek, és beleültetem a mérges szömörcébe. Neutral Bár amilyen kettyósnak mazochista gyökérnek látszik, tuti, hogy élvezné. De a dolog előnye, hogy én is élvezném ahogy vakargatná a seggét, és élvezkedne rajta.
- Inkább ettől a gönctől szabadíts meg, különben én tépem le magamról, és kibaszottul leszarom, hogy utána egy szál semmiben kell rohangálnom! Inkább takarom el magam bazinagy levelekkel, mint ezzel a fossal.
Valami nagyon azt súgja, hogy utálom nem csak a szoknyát, de még az ehhez hasonló göncöket is. Hiányzik az előző ruhám, és… tudni akarom, hogy ki vagyok valójában, mert na… T.T És igen, kezdek kétségbe, vagy mibe esni, hogy ez az idióta itt nyomatja nekem a faszságait, én meg valamiért nem akarom elhinni. Tuti nem igaz egy szava se!
- Na jó… van egy ajánlatom. Ha most befejezed ezt a cirkuszt, és elmondod a kibaszott igazságot velem, meg veled kapcsolatban, akkor megígérem, hogy nem fojtalak bele a homokba. - mondom neki nyugodtságot színlelve, ám nagy valószínűséggel nem nagyon fog menni, mert valami nagyon, de nagyon kibebaszottul azt súgja, hogy sose voltam képes nyugodt lenni. Na, meg persze ha be is vallja, akkor is tudok neki más módot, hogy kinyírjam, elvégre csak azt ígértem meg neki, hogy nem fojtom bele a homokba, nem pedig azt, hogy nem próbálkozok semmi más kínzási eszközzel. Az hótzicher, hogy megfogja átkozni azt a napot, amikor engem szárnyasnak nézett, mert hogy nem tollas az a hátam, az is biztos. Neutral Hozzám valami sokkal királyabb állat illik, mint egy tyúk, vagy valami más repkedő tollgombóc.


______________

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz 9iuvrm

Font a postokhoz: >>katt<<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Golfpálya a Döglött Mufflonhoz _
TémanyitásTárgy: Re: Golfpálya a Döglött Mufflonhoz   Golfpálya a Döglött Mufflonhoz Empty

Vissza az elejére Go down
 

Golfpálya a Döglött Mufflonhoz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Hueco Mundo :: Hueco Mundo-