HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Lito vs Yamato (>.> vs <.<)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yamato Katsurou
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 30
Age : 22
Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town
Registration date : 2009. Jul. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11500/15000  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Szomb. Jún. 05, 2010 11:52 pm

Itt láthatjátok majd Rajin Lito és Yamato Katsurou ádáz küzdelmét.
Állójegy: 1500
Ülőjegy: 10.000


Reggel volt. A nap heted hét országra sütött és hirdette a jó időt. A sok gyerek az utcán futkorászott, biciklizett vagy csak egyszerűen sétálgatott. De volt egy „ember” aki még ilyenkor nyugodtan szunyókál. Az ágyamban heverészek és próbálok életet lehelni abba a kába burámba, de az istenért sem tudtam normálisan felébredni. Egy kibaszott órán keresztül próbálkoztam kiszállni az ágyamból. Miután sikerült kikászálódnom oda mentem a szekrényemhez és megpróbáltam felöltözni. Útközben átestem egy széken.
- Ó, hogy az isten baszná szét azt a kibaszott anyádat!- Ordítottam majd felelltem a földről és végleg felöltöztem. Miután ez megvolt kezembe vettem a gitáromat és bekapcsoltam az erősítőt. Miután elkezdtem játszani egy kikúrt jó kis számot mindenhonnan hallottam az ordibálást, hogy kapcsoljam, már ki azt a szart különben kifiléznek. Miután mindenkit felidegesítettem előkaptam egy szél cigit és meggyújtottam. Olyan jó érzés volt, hogy a füst szétárad, a tüdőmben majd kifújom. Az volt a baj az egésszel, hogy körülbelül négy slukkal elszívtam. Miután ezt az élvezetet is megengedtem magamnak elsétáltam a tükörhöz és belenéztem. Sikító frászt kaptam a látványtól. A hajam össze visszaállt.
- Ó, hogy az a büdös krisztus gatyája. – Fogalmaztam meg a problémámat miközben elkezdtem keresni a tüzes vasat, hogy igazítani tudja a sérómon, mert most körülbelül úgy nézhettem ki, mint pumukli. Mindent áttúrtam az után a kibaszott tüzes vas után, de sehol sem találtam mikor eszembe jutott, hogy az ágy alatt meg sem néztem azt a gecit. Lehajoltam és benéztem az alá a kibaszott ágy alá és mit láttam? Ott volt az a kibaszott geci hajvasaló, amiért áttúrtam az egész kibaszott szobát. Kikaptam az ágy alól és egy ugrással a tükörnél teremtem. A tükör mellett len a föl közelében volt egy konnektor és oda bedugtam a hajvasalót és vártam, hogy felmelegedjen. Addig kifésültem a fésülhető részeket. Miután elérte a tüzes vas a kellő hőmérsékletet elkezdtem csinálnia hajam. Miután elérte a szög egyenességet minden egyes kibaszott hajszálam kihúztam a konnektorból a hajvasalót és az ágyamra basztam. Miután a kinézetem megfelelt körbenéztem, hogy megkeressem a zanpaktoumat ami az ágy mellett foglalta a helyet. Felkaptam és már indultam is a konyhába reggelizni ugyanis farkas éhes voltam. Kikúrtam a hűtő ajtaját, és amit találtam összebasztam egy szendvics formájában majd kicsit nagyon lendülettel a kelleténél becsaptam a hűtő ajtaját, ami egy nagyobb csapódással érte el azt, hogy bezáródjon. Miután ez is megvolt gyorsan befaltam a hamikámat és elindultam egy nagyobb sétára ugyanis elkezdtem unni a fejemet. Séta közben azon reménykedtem, hogy találok egy shinigami vagy egy arrancart akivel eljátszadozhatok, de sajnos egyet sem találtam ezért még hosszabbra alakítottam a sétautat hátha találok valakit, akivel összemérhetem az erőmet. Már három órája sétálgattam mikor úgy döntöttem, hogy visszafordulok és hazamegyek. Már haza vezető úton voltam mikor megéreztem egy különös lélekenergiát. egyből tudtam, hogy ellenfél ezért elő húztam a katanamat és elindultam arra felé amerről érzékeltem a reiatsut. Mikor megérkeztem láttam, hogy nem shinigami ugyanis maszk maradvány volt az arcán. feldobott, hogy végre van egy ellenfelem, akivel kedvemre szórakozhatok.
- Szevasz, te Aizen csicska. - Ordítottam oda neki majd nagy vigyorral az arcomon meglegyintettem a kezemben lévő katanat jelezve, hogy kurva gyorsan ki fogom belezni. Csak álltam s vártam a válaszát.
- Mi a búbánatos fasz van veled te szerencsétlen? Elvitte a cica a nyelved? Vagy miért áll úgy ott, mint egy fasz?- Ordítottam neki kicsit idegesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Vas. Jún. 06, 2010 6:11 am

Szokásomhoz híven megint csak untam a fejem és egy árnyékosabb helyen pihentem. Egy hülye szokásom hogy minden 20 évben eljövök erre a nyomortanyára és egy két napot itt fekszek a fa oltalmában és nézem az embereket. Utálom ezt a helyet, még lélegezni is nehéz ezen a szemét telepen. Valahogy nem volt kedvem most enni, szóval csak néztem azokat a kis nyomoroncokat. Néztem őket a gyerekeket, és a szülőket. Figyelmemet nagyon felkeltette amikor az a szerencsétlen kis csicska leesett egy vár féleség valamiről. Legalább egy fél órája röhöghettem azokon a kis emberi húscafatokon, amikor meguntam a szenvedő sírós fejét, és végre feltápászkodtam a földről. Felállva gondoltam magamon egyet és annak a kölyöknek elnyeltem a lelkét. Nem esett jól, valahogy nagyon nem ízlett.
-Bazdmeg, soha többé ilyen kölyköt.-ordítottam és idegességembe elindultam keresni egy hülye ellenfelet.
~Szét szedem a kurva anyádat,~ Mondtam magamba Idegbajosan. Reiatsummal nem is törődtem mert mi a fasznak.
- ha jön valaki azt ketté vágom.-Morogtam magamban és csak roham léptekben jártam az utcákat.
Nem is figyeltem hogy hova megyek csak mentem mint a buldózer, elérkeztem a volt otthonomhoz, illetve ami maradt belőle. Étterem épült a házunk elé. felment bennem a pumpa. De megmozdulni nem tudtam csak álltam éz néztem semmit se észleltem semmit se hallottam.
- Szevasz...- hallottam valami morgást a távolból de semmi mást nem arra gondoltam hogy mi történt a házunkkal.
~Ha a bátyám ezt látná... ~ gondoltam magamban. Majd hirtelen elöntött a düh.
-Mi a jó édes anyádat, hogy az isten vágná ketté azt a vadbarmot aki ezt művelte. - mondtam olyan halkan amennyire csak lehetett.
- Mi a búbánatos fasz van veled te szerencsétlen? Elvitte a cica a nyelved? Vagy miért áll úgy ott, mint egy fasz?-kiabált valaki olyan intenzíven hogy a dobhártyám beszakadt. Eleinte arra gondoltam hogy egy köcsög kölyök pofázik valakinek. Körbe néztem láttam egy furcsa alakot kardal a kezében. És csak ekkor érzékeltem a lélek energiáját. Vagy két percen keresztül a füleimet fogtam majd megszólaltam.
-Anyukád hogy van? Úgy ahogy tegnap este hagytam fasz láma geci?
- Ordítottam el magam, egyszerűen nem tudtam elképzelni hogy mi a szarnak kell kiabálni amikor hallok rendesen, illetve akkorra már megsüketültem.
-Te hülye nyomorék Shinigami mi a faszt akarsz te itt? Húzzál vissza és ott nyald a kapitányod seggét te csicska!-Mordultam rá.


A hozzászólást Rajin Lito összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 09, 2010 4:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamato Katsurou
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 30
Age : 22
Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town
Registration date : 2009. Jul. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11500/15000  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Vas. Jún. 06, 2010 7:02 am

Eleinte azt hittem, hogy az a buzi fejű süket, mert nem akart válaszolni, de aztán rá kellett jönnöm, hogy tökéletesen hallja azt, amit mondok.
- Anyukád hogy van? Úgy ahogy tegnap este hagytam fasz láma geci?- Magyarázta és láttam rajta, hogy ideges, ami tetszett ugyanis az azt jelentette, hogy harc lesz. Viszont a beszólása nem nagyon tetszett. Ezen annyira felidegesítettem magam, hogy elkezdett remegni a kardomat tartó kezem.
- Na, ide figyelj te seggtitán. Még egy ilyen beszólás és sushit csinálok, belőled vágod?- Ordítottam oda neki majd elraktam a kardomat. Lehet, hogy ez megbántott egy kicsit, de szartam rá. Egyáltalán nem érdekelt, főleg azért mert anyázott.
- Hadou 04: Byakuray - Kezdtem el a harcot. Tudtam, hogy nem fog örülni neki, ha kard nélkül harcolok ezért ismét előhúztam és vigyorogtam.
- Te hülye nyomorék Shinigami mi a faszt akarsz te itt? Húzzál vissza és ott nyald a kapitányod seggét te csicska!- Mordult rám. Elkezdtem röhögni, hiszen komolyan azt hitte, hogy shinigami vagyok. Megpróbáltam abbahagyni a röhögést, de nem ment. Biztos voltam benne, hogy megkérdezi, min röhögök ezért egy gyors vágást indítottam ellene. Nem voltam benne biztos, hogy célba ér, de kezdésnek jó. Miután elvégeztem az első közelharci támadást visszahúzódtam és vártam a válaszát.
- Ugye nem baj, hogy ha én most rágyújtok?- Kérdeztem kicsit ingerlő hangnemben majd előhúztam egy szál cigit az öngyújtómmal együtt és meggyújtottam.
- Mi a faszt nézel ennyire te nyomorék? Esetleg te is kérsz egy kibaszott szálat? Remélem, tudod, hogy az istenért sem adnék neked még egy slukkot se, de ha megszereznéd, a cigim azt kívánom, hogy fulladj meg a füsttől. - Mondtam majd elkezdtem röhögni. – Ja és még valami… Nem vagyok shinigami. - jelentettem ki lazán majd elkezdem kisebb slukkokkal szívni a tüzes rudat. Eltettem a gyújtómat és két kézre fogtam a kardomat.
- Ó, Nagyúr a hús és csont burka, Minden teremtmény, szárnyak suhogása, Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán Engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. - Mondtam az idézést.
- Hadou 33: Soukatsui – Ordítottam a Hadou nevét, amit használni akartam az ellenfél ellen. A kezemet kinyújtottam és távozott is belőle a jó kis hadou. Megéreztem, hogy használtam két hadout ugyanis kevesebb lélekenergiám marat a kelleténél. Mivel tudtam, hogy nem egyből fog visszatámadni elővettem még egy szál cigit é azt is meggyújtottam.
- A kurva életbe. Már csak három szálam van. Ha elfogy, a harc folyamán esküszöm, hogy kibelezlek te geci. - Ordítottam le a fejét ugyanis cigi nélkül elég nehezen tudnék megélni. Egy óráig se bírom ki, hogy ha a tüdőm nem kap elegendő füstöt. Ha nem kapok, egy napig biztosan bekattanok és mindenki kinyírok.
~ Ha ennek a harcnak vége biztos, hogy veszek még cigit.~ Gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Vas. Jún. 06, 2010 7:54 am

Azt hittem hogy mindjárt meghalok, alig bírtam visszafojtani a röhögésemet. Remegni kezdtem, már nem bírtam kivárni hogy mikor támad rám már végre és kezdjük el a harcot.
- Na, ide figyelj te seggtitán. Még egy ilyen beszólás és sushit csinálok, belőled vágod?- Makogott rám. Láttam, a szemében hogy komolyan gondolta. Nem érdekelt semmi már csak az számított hogy harcolni akart. Idegességemben elővettem a nodachimat és idegességemben ketté vágtam azt a nyomortanyát aminek a helyén valaha a házunk volt. Elégedettséggel töltött el ahogy láttam hogy porba hull.
~Végre az a kurva ház megsemmisült!~ Gondoltam magamba és behunytam egy pillanatra a szememet.
- Hadou 04: Byakuray.-Mondta ki a szavakat, majd egy erőteljes fényt közeledett felém. Én meg reflexből ugrottam el, így bennem nem okozott kárt, bár nem sokon múlt.
-Ugye nem baj, hogy ha én most rágyújtok?-kérdezte kicsit idegesen. én csak néztem rá hogy mi a faszt csinál ez a nyomor hozó.
- Mi a faszt nézel ennyire te nyomorék? Esetleg te is kérsz egy kibaszott szálat? Remélem, tudod, hogy az istenért sem adnék neked még egy slukkot se, de ha megszereznéd, a cigim azt kívánom, hogy fulladj meg a füsttől.- hallatta hangját, én még mindig csak néztem egyszerűen nem értettem hogy mi a faszt akar ez tőlem.
-Tudod ki a fasznak kell a tetves cigid! Hallod, te köcsög. Tudod mit te nagyon hülye dohányos geci? A sírodra majd egy cigit teszek meg egy kis gazt! -Mondtam neki, majd a nodachimat leszúrva a betonba figyeltem mi lesz a reakciója. Ő egy kis idejig figyelt és csak nézett a nagy fejével. majd megszólalt.
– Ja és még valami… Nem vagyok shinigami.- Mondta halálos nyugalommal. Elkezdett pörögni az agyam, Nem volt maszkja. Arra gondoltam hogy talán ember lehet. Ezt nem is titkoltam.
- Nem vagy Shinigami? Akkor mi vagy? Ember??? Vagy tán kutya?
Kérdeztem tőle miközben kihúztam a kardot a betonból és megindultam felé. A kardot a vállamra fektetve indultam meg kissé oldalazva mintha egy nagy kört akartam volna tenni körülötte. Neki más volt az elképzelése.
- Ó, Nagyúr a hús és csont burka, Minden teremtmény, szárnyak suhogása, Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán Engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából. - kezdett bele valami kántálós geci szövegbe. akaratlanul is megálltam azt hittem hogy valami hülye szokása ez a rettenetesen unalmas hülye szöveg, arra gondoltam hogy mi lenne ha most gyorsan levágnám. de túlságosan izgatott voltam ahhoz hogy levágjam akkor amikor még egy kicsit beszélget magával.
- Hadou 33: Soukatsui.- Kiáltotta majd kilőtt rám egy kék labdát. Az a technika alaposan meglepett annyi időm maradt hogy a kardomat a labda útjába húzzam. a lövedék becsapódott a füst és a por ellepett engem.
amikor kissé szétoszlott és megjelentem, megszólaltam.
-Ez szép volt ha a kardom nincs a kezembe most akkor nagyon megsérültem volna, Grat. -Dicsértem meg az ellenfelemet.
Éreztem hogy most már nekem is be kell mutatnom valamit. Már épp támadtam volna amikor láttam hogy még egy cigit elő vett. Így inkább visszafogtam magam, nem lett volna tisztességes ha megtámadom. Így megvártam amíg ez a bolond elővette.
- A kurva életbe. Már csak három szálam van. Ha elfogy, a harc folyamán esküszöm, hogy kibelezlek te geci.- Morgott majd el eltette a kibaszott hülye köcsög cigit. Most már kezdtem nagyon ideges lenni ez a buzi már kiakasztott a harchoz se volt már nagy kedvem.
-Jól van te csicska, anyukáddal szórakozz.- Morogtam és eltettem a karom.- Nem fogok harcolni egy olyan hülyével aki egy harc közbe megáll és cigizni kezd. Na szevasz.- Mondtam neki és elindultam vissza a parkba.
Neki más volt az elképzelése ugyanis amint elindultam ő máris előttem termett és a kardjával felém csapott.
Nem gondoltam volna hogy meg fog támadni, annyi időt hagyott nekem hogy előrántsam a kardomat. A csapás erős volt a lendület miatt a beton beszakadt alattam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamato Katsurou
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 30
Age : 22
Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town
Registration date : 2009. Jul. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11500/15000  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Vas. Jún. 06, 2010 8:41 am

Kezdtem élvezni a dolgot, mert láttam rajta, hogy egyre idegesebb. A cigiket sorra gyújtottam kivéve egyet. Az a hazafelé útra hagytam, vagyis nem a hazafelé útra, hanem a bolt felé vezető útra. Eleinte nem is rám volt ideges ugyanis az éttermet, ami előttem volt elpusztította.
- Te nem vagy normális, bazdmeg. - Ordítottam le a fejét majd elindultam szépen lassan gyalogolva felé. Tudtam, hogy erősebb vagyok nála és éppen ezért nem féltem tőle. Hogy honnan tudtam, hogy erősebb vagyok nála? Én tudtam kezelni az indulataimat és ez sokkal nagyobb előny egy harcban, mint az, ha szabadjára engedjük. Erre jó példa, hogy elpusztította az éttermet valami olyan dolog miatt, ami miatt ideges vagy szomorú volt. Én személy szerint csak az ablakot törtem volna be nem pusztítottam volna el az egészet a gecibe.
- Nem vagy Shinigami? Akkor mi vagy? Ember??? Vagy tán kutya? – Ordítottam. Láttam rajta, hogy nem érti az egészet. Tudta, hogy erősebb vagyok egy embernél, de mégsem vagyok shinigami. Teljesen értelmetlenül nézett rám. A sok hülyeségen, ami az előbb ordított elnevettem magam.
- Ezek szerint nem tudod, mi vagyok. Nem baj majd megtudod. - Mondtam vigyorogva. Hogy még jobban idegesítsem elraktam a katanamat és leültem a földre. Lehetett látni rajta, hogy még idegesebb lett.
- Jól van te csicska, anyukáddal szórakozz. - Morogta miközben elrakta a fegyverét. - Nem fogok harcolni egy olyan hülyével, aki egy harc közbe, megáll és cigizni kezd. Na, szevasz. - Mondta majd elindult a park felé. Nem nagyon tetszett ez a hozzáállás. Az ilyen emberekre úgy tekintek, mint a hangyákra és elpusztítom őket. Ráadásul duplán felidegesített ugyanis még sértegetett is. Utána mentem bevágtam elé.
- Na jó. Akkor megmutatok, hogy mi is vagyok.- Mondtam majd előhívtam a maszkomat és lecsaptam rá.
- Vaizard vagy és ez itt a vég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Vas. Jún. 06, 2010 9:29 am

Nem tudtam hogy mi a fene ez a emberkutya akármi. De már nem is érdekelt, de amikor hirtelen ahogy elállta az utamat elárulta nekem.
- Na jó. Akkor megmutatok, hogy mi is vagyok.- Mondta majd előhívott egy maszkot. A reiatsuja hirtelen megugrott. Sose éreztem ilyent még. Mintha csak megkövültem volna. Egyből lecsapott rám olyan erővel amire nem számítottam, időm nem is volt reagálni hogy elővegyem a nodachimat ha azért nyúltam volna akkor semmi képen nem élem túl. Ezt jól tudtam, igy a Wakizashimért nyúltam amivel hárítottam ugyan, de a lendület miatt a szembe lévő házba csapódtam. A wakizashi meg a ház előtt a földbe szúródott. El kellett telnie egy kis időnek amíg képes voltam újra talpra állni. Kijöttem leporoltam magam.
- Vaizard vagyok, és ez itt a vég.- Mondta baljósan egy eltorzított hangon. Én még mindig sokkolt az iszonyatos lélekenergia megugrás. Egyszerűen felvett valami buzi maszkot és máris sokkal erősebb.
-Látom már megfelelő az ellenfél, nem foglak alábecsülni már. -Egy újabb hátra szaltóval az épület megmaradt falrészletére ugrottam, majd faltól elrugaszkodtam, és az ellenfelem felé ugrottam. Szinte már szárnyaltam, a wakizashit feltépve a földből neki rontottam az ellenfelemnek. Két csapást leadva a mellkasára támadtam meg nem voltam biztos a találatban ezért inkább fölé sonidoztam majd lecsaptam a fejére.
Úgy gondoltam hogy ha ezek a támadásokat túléli akkor valóban megfelelő ellenfél lesz. És akkor már mindent bele adok a harcba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamato Katsurou
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 30
Age : 22
Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town
Registration date : 2009. Jul. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11500/15000  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Hétf. Jún. 07, 2010 7:22 am

Mivel láttam, hogy nem olyan erős is igazából fogtam és levettem a maszkom. Mi értelme lenne annak, ha most itt helyben a harc legelején kinyírom? Semmi… Láttam, hogy nagyon meglepte az, hogy hollow maszkom van és az is, hogy sokkal erősebb is lettem, de biztos voltam benne, hogy maszk nélkül is tudom vele tartani a lépést. Tudtam, hogy a meglepettségtől nem tud majd úgy koncentrálni és ezt akartam kihasználni.
- Látom már megfelelő az ellenfél, nem foglak alábecsülni már. - Mondta majd, mint egy akrobata egy hátra szaltó segítségével felugrott a ház tetejére. Elkezdtem röhögni ugyanis ez azt jelentette, hogy eddig lenézett. Mondjuk kicsit ideges is lettem.
- Megmondom neked az igazat. Én még így is lenézlek. - Mondtam neki vigyorogva majd mikor láttam, hogy támad. Egy egyszerű shunpoval eltávoztam a helyemről és a levegőt csapkodta. Egyenesen annak a háznak a tetejére mentem ahonnan elindult. Mivel tudtam, hogy eltart egy ideig, míg észbe kap elővettem az utolsó szál cigimet és rágyújtottam.
- Mit szólnál ahhoz, ha engem ütögetnél a karoddal és nem a levegőt?- Ordítottam oda neki majd elraktam a gyújtómat és vártam a reakcióját. A cigit most még kisebb lassúsággal szívtam ugyanis ez volt az utolsó szálam. Ez kicsit felbosszantott, ugyanis ha továbbra is csak a levegőt ütögeti, akkor mivel fogom magam éltetni? Meg fogok halni, ha nem, juttatok nikotint a vérembe. Egyre jobban kezdtem ideges lenni és ez azon is meglátszott, hogy egy slukkal elszívtam a fél cigit. Mivel megígértem neki, hogy kinyírom ha a harc folyamán elfogy a cigim megmarkoltam a katanam és egy shunpoval ott teremtem mellette és egy erő teljes szúrást indítottam ellene.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Hétf. Jún. 07, 2010 7:44 am

Támadásaim sikertelenül végződtek. Biztos unatkozni kezdett ezért a maszkját levette inkább. Egyszerűen nem tudtam eltalálni. Meglepve tapasztaltam hogy a háztetőn van, azon ahonnan én indultam. Ahogy ránéztem láttam hogy megint szívja azt a szájba baszott cigijét, és onnan röhög.
- Megmondom neked az igazat. Én még így is lenézlek. Vigyorgott rám, és egy hatalmasat slukkot szívott a cigiből. Az igazat megvallva nem számítottam rá hogy megint rágyújt. És arra se hogy ilyen gyors. Nem volt más lehetőségem muszáj volt már hogy mutassak ennek a faszfejnek valamit. Csak nem tudtam hogy mit tegyek. Kezdett eluralkodni rajtam az őrület. Ilyenkor vagyok a legveszélyesebb, mert akkor már nem érdekel sem isten, sem ember. Hanem csak a pusztítás. Behunytam a szemem, próbáltam lenyugodni és kissé higgadtabban összegezni a dolgokat.
- Mit szólnál ahhoz, ha engem ütögetnél a karoddal és nem a levegőt?- Törte meg a csendet ez a vadbarom. Felnéztem rá. Kezdett idegesíteni, hogy az a vadbarom ennyire semmibe képes venni engem. Egyszerűen nem hittem a szememnek, csak lazán cigizik.
-Na jól van utoljára fogom lenézni ezt a kis buzit. Morogtam, direkt olyan hangosan hogy meghallja. Közben szép, lassan elő csúsztattam a nodachimat is, ezt általában akkor teszem amikor már tényleg nem tudok mit tenni, vagy nagyon élvezem a harcot. Úgy látszott, kezd megbolondulni a csávó, egyre idegesebb lett, feszülten vártam hogy mit tesz most. Hirtelen mellém ugrott majd szúrt, a támadás váratlanul ért ugyan, de már a nodachimat előrántottam, a wakizashival hárítottam, és a nodachival visszatámadtam, egyenesen a nyakára céloztam, mivel már kezdett elborulni az agyam nem figyeltem semmire se, csak arra hogy megöljem ezt a köcsögöt. A vágást követően mögé sonidoztam, és hátba támadtam, tudtam hogy el fog ugrani ezért már egy kisebb meglepetéssel is készültem. Megvártam amíg elugrik onnan majd hirtelen elé ugrottam, és megkíséreltem megrúgni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamato Katsurou
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 30
Age : 22
Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town
Registration date : 2009. Jul. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11500/15000  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Pént. Jún. 11, 2010 10:25 pm

Láttam ellenfelemen, hogy egyre idegesebb és ez tetszett. Ugyanis ha az ember nagyon ideges nem gondolkozik, és ez ki lehet használni ellene. A támadásaimat nem azért indítottam, hogy megöljem vagy megsebezzem, hanem azért, hogy megismerjem a stílusát. Ez azért volt jó, mert ha minden mozzanatát kiismerem, nem érhet váratlan támadás az utolsó csapásomnál. Tudtam, hogy most mindent bele fog adni abba, hogy engem kinyírjon, azért mert bunkó voltam, de pont ez volt a célom, hogy esztelenül támadjon nekem. Eleinte úgy gondoltam, hogy egy normális ellenfelet kaptam ki, de ezt a gondolatot megcáfolta az, hogy szétrombolt az a hülye, fasz egy éttermet. Miután a szúrást elég ügyesen kivédte észrevettem, hogy előhúzta a másik fegyverét is. Ez valószínűleg azt jelenthette nála, hogy itt a vég és mindent belead a harcba vagy csak abba, hogy megsebezzen. Amíg ezeken gondolkodtam észre se vettem, hogy visszatámadott. Éppen, hogy el tudtam kerülni, de még így is megsebzett. Meglepett, hogy sikerült neki. A támadása után eltűnt és én már gondoltam, hogy mire készül ezért ismét felvettem a maszkomat és elindultam előre mikor előttem termett és megpróbált megrúgni. A támadását sikerült hárítanom és a maszkomat levettem majd előre szegeztem a kardomat.
- Kurau Uva, Dzsakkaru Kiba!- Mondtam nyugodt hangon majd lehetett látni, hogy a kardom felvette a shikai alakját. Az egyszerű kis rozsdás kardból egy két pengés halálos fegyver lett.
- Ez lenne a shikaiom Arrancar. Örülj neki, hogy láthatod, mert nem lesz második lehetőség. – Mondtam majd elkezdtem vigyorogni. Miután meguntam a vigyorgást ismét megszólaltam.
- Oikakeru!- Mondtam mire a tányérok leváltak a kardról és elkezdtek körözni körülöttem. Tudtam, hogy nem jön rá egyből a támadásokra így egyből ki is használtam.
~Támadd meg a kezeit.~ Gondoltam mire a tányérok egyből elindultak szegény, tudatlan Lito felé. Már előre sajnáltam szegényt ugyanis azt se tudja, hogy hogyan indítottam el felé a tányérokat így a védekezés is jóval nehezebb lesz neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Szomb. Jún. 12, 2010 6:00 am

Rosszul tettem hogy alá becsületem ellenfelemet a harc során, sokkal ügyesebbnek bizonyult mint eleinte hittem. Nem is vettem észre azt amikor felvette a maszkját, ez azt jelentette hogy erősebb és gyorsabb lett. És én hülye nem figyeltem fel erre. Erre a tényre, csak akkor figyeltem fel amikor már késő volt. Ugyanis sebezhető pózba kerültem, ellenfelem nem habozott, nyomban kihasználta a lehetőséget. Levéve a maszkját, szúrt a kardjával.
-Kurau Uva, Dzsakkaru Kiba!- Mondta nyugodt de mégis határozott hangom majd a kardja felvette a shikai formáját. A támadása, hirtelen ért, ezért én nem is tudtam védekezni. A vállam felhasadt.
Ez lenne a shikaiom Arrancar. Örülj neki, hogy láthatod, mert nem lesz második lehetőség. -Morogta. Miközben vigyorogva kihúzta vállamból a kardot. Nem tudtam mi történt, hátrébb ugrottam. Próbáltam rájönni hogy mégis mit basztam el.
~Az a kurva maszk, ha nem lett volna ott akkor most nem sérülök meg. úgy látszik már, nem leszek képes tartani a lépést vele. Muszáj le nyugodnom, ha nem akkor ez a bolond tényleg felnyársal.~ Gondolkodásomat egy emlék szakította félbe. Akkor amikor még a bátyámmal harcoltam, az egyik harcunknál voltam ugyanilyen forrófejű, nem gondolkodtam hanem csak vágtam majd újra vágtam nem csoda ha mindig vesztettem. Bátyám mindig azt próbálta megmutatni, hogy ha nem ész nélkül támadok hanem ésszel, akkor nem lehet gond.
Lenéztem a földre, majd kis idő utána az ellenfelemre.
-Bocs, hogy várnod kellett. Most már kezdhetjük a harcot.- Mondtam nyugodt hangon.
A vállam kissé megnehezítette a Kard használatát. De nem engedhettem hogy egy ilyen karcolás miatt ne adjak bele mindent.
Tudtam hogy Shikai alakban sokkal erősebb ezért nem is kíséreltem meg frontálisan megtámadni. Jobbnak láttam hogy ha hátba támadom.
- Oikakeru!- Hallottam, majd láttam hogy valami evőtányérok le pattannak a kardról. Arra gondoltam hogy talán megéhezett. Értetlenül álltam amikor egy vágást éreztem a kezemen. Ránéztem, és ott voltak azok az izék. Most már tudtam hogy ezek miatt is tartanom kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yamato Katsurou
Vaizard
Vaizard
avatar

Male
Taurus Rat
Hozzászólások száma : 30
Age : 22
Tartózkodási hely : Mindig máshol :| || Karakura Town
Registration date : 2009. Jul. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Vaizard
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
11500/15000  (11500/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Hétf. Jún. 28, 2010 11:48 pm

A harc. Nem is értem, hogy mit kedvelek benne annyira. Talán azt, hogy ki tudom használni az előnyeimet, ami nem más, mint, hogy egy kapitánnyal vagyok szinten így ez a kis nyomi Lito semmi se ér ellenem. Egyetlen erősebb támadás és vége a gyönge párának. Ráadásul megmondtam mi lesz vele, ha a harc folyamán elfogy a cigim. Muszáj, leszek kinyírni, mert elfogyott miatta a cigim ráadásul már azt is tudja, hogy ki és mi vagyok, és nem engedhetem, hogy visszamenjen Aizenhez mert akkor biztos vagyok benne, hogy mindent elmond neki szóról szóra. Esküszöm, hogy semmi kedvem sincs hozzá, de muszáj, mert nem akarom leleplezni a „testvéreim”. Még mindig nem tudta, hogy hogyan is működnek a tányérok így még mindig előnyöm volt… Mondjuk így is-úgyis van előnyöm, hiszen van bankaiom is és azt maszkkal is tudom használni és akkor még erősebb. Mondjuk, bankait minek használjak ez ellen a kis taknyos ellen? Semmi értelme. Hülyeségre pazarolnám a lélekenergiámat. Hiszek benne, hogy még így is képes vagyok arra, hogy kibelezzem. Mondjuk, biztos vagyok benne, hiszen nekem százszor több tapasztalatom van harc terén, mint neki ugyanis én már rég a csatatéren voltam mikor ő még meg se született, mint arrancar. Már ösztönösen nyúltam volna a cigimért mikor eszembe jutott, hogy elfogyott. Miért nem vettem pluszba még egy rohadt doboznyit… Talán ezért mert nem tudtam, hogy összefutok egy ilyen mitugrász ki fasszal…. Esküszöm ez a csávó rosszabb, mint a vaizard búvóhely lakói együtt véve… El akar menni a harcról meg ilyenek.. tök szánalmas, de most nem? Bezzeg mikor én olyan idős voltam, mint ő… a régi szép idők… sorra pusztítottam az ellenfeleimet és soha se hátráltam meg. Hogy a holló játszana a szemeivel. Jaj, istenem, hogy én is mekkora barom vagyok. Itt álldogálok és gondolkozok ahelyett, hogy gyorsan kinyírnám azt a tetves arrancart. Előre szegeztem kardomat és egy shunpoval előtte teremtem, de közben nem húztam el fegyverem, ami azt jelenti, hogy ha sikerült, akkor átszórtam a hasát. Mivel azért arra is gondoltam, hogy azért nem ilyen hülye, hogy hagyja azt, hogy csak így oda shupozzak az egyik tányért arra utasítittam, hogy felülről támadjon, míg a másik a háta mögül. Kár, hogy csak két tányér van, mert így a jobb és baloldal szabad maradt és ezzel meg is van neki a menekülő útja, de akkor utána küldöm, mint két tányért, és ha azt is kikerüli, akkor bevetem a bankaiom. Az elől már nincs menekvés… sőt itt az ideje megmutatni, hogy milyen is a shikaim akkor mikor a maszk rajtam van.
- Figyelj mert ez rázós lesz. - Mondtam neki majd hátrébb ugrottam és ismét előhívtam a maszkomat, de most nem csak egyetlen egy támadás ereéig lesz rajtam, hanem addig, míg meg nem sebzem a kezét, de úgy, hogy ne tudja mozgatni. ~Támadj!~Adtam ki a parancsot a tányéroknak és pedig egy shunpoval ott teremtem mellett és egy szép ki vágást indítottam a jobb keze ellen. Az egyik tányér a jobboldalra küldtem a másikat pedig tartalékba raktam, hogy ha megpróbálna menekülni. Istenem, hogy megint ezt a rohadt maszkot kellett használnom. Miután befejeztem a támadás sorozatot hátrébb ugrottam és levettem a maszkom. Nem akartam olyan sokat használni és egyébként is még tartogatnom kell, ha ezt túléli. Most komolyan… miért nem próbál menekülni? Biztos vagyok benne, hogy érzi a különbséget közte és köztem, de nem akar elmenekülni… inkább a halálba rohan, mint, hogy feladja.. Ez azokra vall, akik be akarnak valami bizonyítani. Várjunk csak! Ha jól hallottam a nevét, akkor Rajin volt, és ha jól emlékszem, akkor halottam egy olyan ex-shinigamiról kit Rajin Lorainek hívtak. Lehet, hogy testvérek? Jaj, de jó lesz, ha megölöm Litot mert akkor jön a testvér bosszú és akkor mind kettőt megölhetem és így két idiótával kevesebb lesz ezen a világon. Nem is értem… Lorain vajon miért árulta el Seireiteit? Lehetséges, hogy Lito miatt mikor megtudta, hogy szegénykéből arrancar lett és nem shinigami? Ki tudja… Az is lehet, hogy valami más oka volt… Mondjuk, azt nem hiszem, hogy Vaizard… Akkor már biztos nálunk lenne… Meg kéne keresni és ki kéne faggatni, hogy mit tud Aizenről majd őt is kinyírni… Nem bízok meg az ilyen kis senkiházi faszokban.. Minek? Inkább maradok magányos harcos, mint, hogy egy ilyen csürhe banda tagja legyek. Elég nekem a Vaizard banda is nem, hogy egy arrancar meg egy ex-shinigami társa legyek, mert ha megtudják, hogy egy kapitánnyal vagyok, egy szinten biztos ezt akarják majd. Ja és nek akarok elvarratlan szálakat hagyni. Ha életben hagynám Litot elmenne Aizenhez elmondana neki mindent rólam és a Vaizardokról és annak az lenne a vége, hogy Iazen ideküldi majd az összes espadat vagy saját maga jön ide. Erre pedig semmi szükség, mert ha Aizen idejön, akkor azt Seireitei is észreveszi és ideküldi a kapitányokat és akkor ők is megtalálnak minket és akkor itt a világvége és ehhez semmi kedvem. Elég nekem az a világ vége is, ami a Vaizard lakban szokott lenni mikor Masakinak elfogy a cigije vagy beszarik valamelyik kütyüje. A kütyüről jut eszembe *.* Valamelyik nap vettem valami ipodot vagy mi a fenét és teleraktam zenékkel é ha jól emlékszem, akkor még mindig a zsebemben van, és az azért lenne jó, mert akkor a zenét tudnám hallgatni és nem azt a balfasz Litot. Elkezdtem áttúrni a zsebeimet már majdnem mindet áttúrtam mikor az egyik belősz sebben megtaláltam az isteni zene kütyüt. Kicsomóztam a fülhallgatót majd a zsinórját a kabátom alá rejtettem és beraktam a fülembe majd bekapcsoltam. Az első szám, ami ment nem volt más, mint a Three Days Grace –Pain. Egyik kedvenc számom volt így szép halkan elkezdtem dúdolni. Miután vége lett kicsit elszomorodtam, de jött a másik kedvencem a Black Veil Birdestől a Knives and Pen. Ez egy kicsit ütősebb szám, mint a TDG-Pain, de kibírom. Imádom az ordibálós számokat //a user is *.*//. Miután ez is lement az egyik fülemből kivettem a dugót és hallgatóztam hátha csinál valamit Lito. Mivel nem akartam, hogy meglepésként érjen a támadása egy shunpoval eltűntem. Nem mentem messzire. Egy másik ház tetejére mentem át és ott leültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Vas. Júl. 11, 2010 3:12 am

Elém került, És már szúrt is. Arra gondoltam hogy jobb lesz ha kikerülöm már el akartam ugrani amikor megláttam a szemem sarkából azt a kibaszott kajás dobozt vagy mit. Annyi időm volt hogy kiugorjak balra majd
majd sonidozva meneküljek.Számítottam hogy a tányérok megfognak támadni így nem akartam sokat időzni. kicsit kergetőztünk a tányérokkal mire végre leszálltak rólam.
- Figyelj mert ez rázós lesz. -Mondta majd elszökdelt egy kicsit messzebb.Majd azt a tetves maszkot megint előhívta, majd megint az evőtányérok támadtak vagy jöttek bánom is én hogy rohadnának meg. Észre vettem, hogy a kezemet célozzák. Talán arra ment az a szerencsétlen hogy az inakat vágja el. Ha igen akkor vigyáznom kellett nehogy megtörténjen. Ugyanis az azonnal a harc végét jelentette volna. Nem engedhettem hogy sikerüljön neki. Megint jöttek, de nem csak a tányérok. Hanem Yamato is. Így megint menekülni kényszerültem.
~A fene nem akarom bevetni azt. De ha ez így folytatódik muszáj lesz. ~ Gondolkoztam miközben elugrottam, az ellenfelem se tett másképp. Hátrébb ugrott és levette a maszkját. Arra kezdtem gyanakodni hogy talán nem képes sokáig magán tartani azt a maszkot. Hiszen elvileg ő nem is egy Hollow. De ha ez igaz akkor kell lennie egy olyan menyiségnek amit már nem képes elviselni. Ergo nem lehet sokáig fent a maszkja. Talán ez az igazi ok hogy nem hagyja fent. Ránéztem ellenfelemre és elmosolyogtam. Majd visszatérte a földre és elraktam mind a két kardomat. Amint végeztem ismét felpillantottam és láttam hogy hogy épp zenét hallgat olyan hangosan hogy a dobhártyám beszakadt. A retinám égett ki. Gondoltam hogy ez már sok lesz. Tudtom nem illik megtámadni olyan ellenfelet aki nem figyel de. nem érdekelt. Kilőttem rá egy bara-t. Nem foglalkoztam vele hogy elugrott előle. 3-4-et kilőttem rá majd sonidoval fölé kerültem ahonnan ismét kilőttem egy bara-t. Talán fölötte 2 méterrel lehettem. Lehet bármilyen gyors, bármennyire erős, kizártnak tartottam hogy ezt kitudja védeni ezért nem is néztem meg hogy betalálok e hanem sonidoval messze kerültem tőle. Nem értem én se az embereket se a Shinigamikat. Miért élnek az emberek például. Azért hogy meghaljanak? fogalmam sincs. A Shinigamik és a Vázák vagy mik azokat se értem. Mi jogosítja fel őket hogy megöljék a hollowokat? majd egyszer talán választ kapok ezekre a kérdésekre. Tudtam hogy az ellenfelem nem döglik bele ebbe a sérülésbe. De abban reménykedtem hogy sikerült megsebesítenem. ~Várjunk csak. Az előbb már Shikai-t előhívta. akkor nekem is be kéne keményítenem. ~Nem, Nem fogom azt használni. Mondjuk azzal a technikával kiüthetem végérvényesen.~ Gondolkodtam hosszan. Miközben leültem egy kicsit pihenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hirako Shinji
Admin
Admin
avatar

Male
Leo Rooster
Hozzászólások száma : 380
Age : 24
Registration date : 2008. Sep. 30.
Hírnév : 35

TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   Kedd Május 10, 2011 5:28 am

Kérésre lezárva. Ajándékotok 500 LP és 1500 ryou.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lito vs Yamato (>.> vs <.<)   

Vissza az elejére Go down
 

Lito vs Yamato (>.> vs <.<)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-