HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 10, 2010 6:19 am

Futok. Menekülök egy adag shinigami elől, akiket azzal bíztak meg nyilván, hogy engem elkapjanak. Kettőt már elintéztem, de nem igazán tudom, hogy igazából mennyien vannak. Az erősítés bármikor megérkezhet nekik. Első ránézésből és a nyomokból a 9. esetleg a 8. osztagra tippelek. Már látom is magam előtt azt a papírost, amit nekik adtak arra, hogy fogassanak el. Szép kis summa van a fejemen amúgy is. Most még ezt is rám verik. Hajjaj. Szép kerek 0-ák kerülnek az összeg mögé megint. Nem hiszem el. Ráadásul ez a vastag páncélzat is nehezítette mozgásom. A negyed tempóm meglepően lassú volt még nekem is, a kardomat meg egyszerűen nincs kedvem aktiválni. Egy felkiáltást hallottam magam elől. Megjelentek a hollowok is a reiatsu miatt. Egy barna hajó lány shinigami sikoltott fel, amint a nála erősebb lidérv lefegyverezte. Ilyen kezdőket küldtek ellenem, akik egy ilyen erősebb szörnyeteget sem képesek lenyomni. Úristen. Ki lehet a csapat felfedezője. Az is szóba jöhet, hogy ezeket akarták kiírtani, csak megjelentem én és az én egyértelmű fehér hajam. Zanpakutom gyorsan kicsúszott a tokjából és ennek hála ellenfelem fele a porba hullott.
- Menekülj, sokan jönnek még- figyelmeztettem, és ő megszeppenve láthatta, hogy nem is vagyok olyan gonosz, mint ahogy azt mondták. Nem kellett kétszer mondanom neki, azonnal neki iramodott. Én tovább folytattam az enapi elfoglaltságom, aminek hála, még mindig élek. Egy tisztásra értem ki, ahol több mint 30 szörny várt rám. Na ezek most csak szórakoznak ugye? Shunpo és vág. Shunpo és vág. Több elkapott a vállamon és néhány még belém is rúgott. Nem voltam képes sérülés nélkül megúszni a dolgot. Most engedjem szabadon a reiatsumat és mutassam meg mit is tudok? Még mit ne! Észre vesznek a shinigamik és megint nekem rontanak. Én meg megígértem Mayának, hogy nem ölök shinigamit, de ez valahogy jót tett nekem. Fenébe! Nemes vagyok. Tart a szavam. Kezdtem fáradni. Ezek a lidércek most nagyobb problémát okoztak, mint valaha. Úgy éreztem magam, mint ezek a kezdők. Vissza illesztettem a kardomat a helyére, és lazítottam a páncélomon. Leültem a fűbe.
~ Vajon mikor lesz már ennek vége T_T. Folyton folyvást az életemért gürcölök minden nap. Nem vagyok én annyira veszélyes bűnöző, csak oda megyek ahová akarok ><~ gondoltam magamban, mikor mögöttem egy újabb reiatsu bukkant fel. Felpattantam, és a szemébe néztem a férfinak.
- Először is, én vagyok Tamachi Yukezo, a Tamachi ház tagja. Más néven Raiden Fuyuu Tamachi. //Villám vándor Tamachi//. Másodszor, gondolom te sem beszélgetni jöttél ide hozzám- mutatkoztam be, majd kirántottam mondani valóm második felénél a kardomat. Érdekes fazonnal álltam szembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 10, 2010 7:08 am

Éppen, hogy végeztem az akadémián és még gyakorlaton szenvedet sérüléseim se gyógyultak be, de máris feladatot kaptam. El kell fogni egy volt shinigamit. Az eligazítás után pár órával rá is bukkantunk és üldözőbe vettük a társaimmal. Nekem nem igazán tűnt úgy, mint ha komolyan venné, ezt az üldözősít, mert két embert az osztagból ugyan kifektetett, de semmi komoly sérülést nem szenvedtek el. Már egy ideje kergettük szerencsétlent, amikor arra lettem figyelmes, hogy előrébb egy másik shinigami bajban van, mert egy hollow megtámadta. Ekkor elkezdtem gondolkodni, hogy segítsek a társamon, vagy a parancsra koncentráljak és kövessem tovább az ex- shinigamit. Szerencsémre nem nekem kellett döntenem, mert valami oknál fogva egyetlen vágással végzett a lidérccel. Ekkor elkezdtem megkérdőjelezni a parancsot, hogy minek is kéne elfogni azt a volt shinigamit. Ha tényleg olyan komoly fenyegetést jelentene Soul Society-ra akkor nem hiszem, hogy megmentette volna a társunk. Mindegy, a parancs az parancs és követtem tovább. Azonban a többiektől elszakadtam és ő is lehagyott.
~ Na, szép, most mitévő legyek?~ gondoltam magamban. Ekkor viszont megéreztem a reiatsu-ját és elkezdtem abba az irányba menni, amerről éreztem. Pár pillanattal később egy tisztásra értem és úgy néz ki, mint ha várt volna rám. Megálltam és jobban szemügyre vettem. Elég fura fickó volt első ránézésre, fura páncélt viselt és fehér haja volt. Eközben-e szavakat monda:
- Először is, én vagyok Tamachi Yukezo, a Tamachi ház tagja. Más néven Raiden Fuyuu Tamachi. //Villám vándor Tamachi//. Másodszor, gondolom te sem beszélgetni jöttél ide hozzám. - mondta.
~ Hm, erre nem számítottam, hogy be is fog mutatkozni. ~
- Üdvözletem, engem Morita Kyousuke-nek hívnak és a 8. Osztag 5. Tisztje vagyok. És igen, jól gondolod, de azért még most megkérdezném, amíg nem esünk egymásnak, hogy miért mentetted meg azt a lányt, ha egyszer az ellenségünk vagy? – kérdeztem tőle és mondandóm közben elővettem a kardomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 10, 2010 7:30 am

Kérdése helyén való volt, bár kétségkívül fölösleges. Egyszerű rá a válasz -> Megvontam a vállam. Nem érdekelt a shinigami lány sorsa. Csak egyszerűen az utamba volt a hollow. Ha látott, akkor azt is tudta, hogy beszéltem hozzá, szóval ez nem igaz. Már én sem tudom hova tartsam magam. Nem akartam bántani őket, de sajnos ezt a gyereket most el kell küldenem a 4. osztagba. Megcsóváltam a fejem.
- Szerintem menekülj amíg még megteheted. Nem akarok neked sem ártani- vártam pár másodpercet, és mikor megláttam az elszántságot a szemében, valahogy elment a kedvem az egész menekülősdiből. Aktiválni Paragont? Minek. Én voltam az egész 7. osztag leggyorsabb tisztje. Sőt. Majdnem egész Seireitei leggyorsabb tisztje voltam. Most, hogy Yuu nem volt ott, már lassan Hanae kapitány és pár kapitány rendelkezett fejlettebb Shunpoval. Ez a gyerek, meg csak így nekem ront. Nem igazán tudja, hogy mire is vállalkozott. Most fáradt voltam, és ez hatalmas előny számára. Jó esély van rá, hogy engem visznek kórházba, majd egyből a bitóra. Tárgyalás nélkül. Reiatsum igen magasasbb az övénél, de ha tovább használom, talán nem lehet sokkal több hasznos dolog belőle, mintha ő beleadna apait anyait. Összeségében egészen kiegyenlített küzdelemnek nézünk elébe. Mindenesetre meg kell neki mutatnom miért is vagyok Raiden Fuyuu Tamachi. Átpörgettem kidouim tárát, és kiválasztottam a legmegfelelőbbet.
-Hadou 45: Kohaku koutetsu- kiáltottam el magamat, aminek hatására a reiatsu metarelizálódott a kezemben egy fénypont képében. Ha kibocsájtom, akkor több száz fénytű-penge szóródok szét... De én kombinálom a technikáim java részét a gyorsaságommal. Egyelőre szemmel követhető shunpoval közelítek felé, hogy aztán kicsit gyorsítsak, majd előtte közvetlenül szabadítsam el a poklot tenyeremből a hasa felé tolva. Ha találatot kap, akkor a harcnak elég jó eséllyel itt a vége, így nem is akartam eltalálni, ha úgy láttam, hogy esélytelen, hogy kikerülje akkor félre kapom a kezem, így mellé lőve ezt a démonmágiát. Azért kap belőle, de nem halálos dózisban. Másrészről ki is kerülheti. Ebben az esetben megpróbálom az alkarommal blokkolni a visszaütést, és ajándékba az öklömet nyújtom. Ezt akkor teszem meg, ha a bal, vagyis a kidout használó karom irányából támad. Ha a másik irányból próbálkozik, akkor találkozik a két fém egymással, és kardtusába keveredek vele. Egy ellenkidout, vagy kikeülős szemből támadást bizony súlyosan benézek, ha ez történik, akkor megtántorodok, és hátrébb ugrok, egy újabb mágiára gyúrva. A legjobb esetben ő fog hátra ugrani, és ezt az egész herce hurcát könnyedebb gondolkodással folytathatjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 10, 2010 8:28 am

Eléggé közömbösen válaszolt a kérdésemre, csak egy vállvonás. Reménykedtem, hogy valami konkrét választ kapok, de sebaj, legalább nem húzzuk egymás idejét. De ahogy ezek a gondolatok átvillantak az elmémben azért mégis megszólalt és arra kért, hogy távozzak.
- Sajnálom, de ez nem járható út és ugyebár a parancs az parancs. – mondtam. Izgalmas harcnak nézünk elébe, főleg harci tapasztalataim híján. Hollowwal alig harcoltam, nem hogy shinigami ellen.
~Egyből a mélyvízbe csodás. ~ Még jobban szemügyre vettem az ellenfelem és láttam, hogy meg van sérülve.
~ Ezt talán előnyömre fordíthatom. ~ gondoltam. Azonban éreztem, hogy ő reiatsuja nagyobb az enyémnél, ami valószínűleg még gondot fog okozni. De ez most nem számít, parancsot kell teljesítenem. Nem is kellett soká várnom, nem habozott és ő támadt elsőnek.
- Hadou 45: Kohaku koutetsu – kiáltotta és egy fénypont jelent meg a kezében.
~ Végre kezdődik a móka. ~ Gyorsan átfúttak a lehetőségek az agyamon, hogy most mégis mitévő legyek. Mivel elkezdett felém shunpozni, úgy véltem, hogy közvetlen közelről akar egyetlen csapással elintézni. Hát ezt a lehetőséget valahogy nem akartam megadni neki. Sikeresen kitértem a támadása elöl azzal, hogy hátraugrottam. Azonban valami ellen támadás nem ártana, ezért nem akarok már az első komolyabb küldetésemen fűbe harapni. Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálkozok a kardommal megsebezni. Shunpoval közelítek felé, és amikor a jobboldalához értem reménykedtem, hogy meg tudom vágni. Ha sikeres a támadásom, akkor meg tudtam vágni a jobb karját és reménykedek, hogy eléggé megsebesítettem ahhoz, hogy ne tudja a kardját használni. Azonban ki is védheti a támadásomat a kardjával és akkor vagy ellentámadásba lendült és folytatjuk a közelharcot vagy elugrik, hogy megint valami távolsági támadással próbálkozzon. Esetleg támadásomat észrevéve simán ki is térhet előle illetve hátraugorhat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 10, 2010 9:01 am

A páncélomon megcsúszott a kardja, és kicsit mélyebben belecsúszott az alatta lévő láncingembe. Szét pattantak a láncszemek és megvágta a könyök hajlatom. Áuu, ez fájt! Szerencsére nem tett bennem nagyobb kárt, így folytathattam támadásaim sorozatát. Kombinációk villantak fel előttem, és rengeteg lehetőség a támadásra. Ezt a tapasztalat adja, és mivel bennem röpke 200 évnyi volt, így könnyedén kezelve a helyzetet felugrottam felé, és a kidou nevén gondolkodtam. 'Csába elfelejtettem, pedig jó lenne, ha eszembe jutna, áh megvan.
-Hadou 54: Haien- és a nevére egy kisebb tűz keletkezett alám, majd mivel tudtam, hogy ez a kidou nagyon gyenge, így nem is hagytam abba a dolgot, kombinálom azonnal valamivel!
-Bakudou 28: Feiku- ezt már suttogva ejtettem ki, aminek következtében a tűzben az az illúzió keletkezik, hogy én oldalról repülök felé párhuzamosan a talajjal, vagyis 90°-kal elfordítva a valóságot. Egy kis logika alapján tudhatja, hogy én felette maradtam, és épp csapni készülök. Ha nem védi ki, bizony csúnya vágást ejtek a vállán, hacsak nem hibázok... pedig hibázok, mivel nem figyeltem arra, hogy én továbbra is esek. Ha nem ugrik el, rá fogok esni! Akkor a válláról lököm el magam, ha nem, akkor biza csúnyán elnyalok. Akkor gurolva távolodom el ismét fenn tartva a biztonságos harcomat. Felppattanok a földről majd ismét neki megyek a kardjának. Letesztelem milyen a kardforgatásban, hátha kisarkallom belőle a Shikai alakot. Megmutatom neki milyen, ha találkozik egy fejlettebb kardforgatóval. Sokkal lassabban vagdaltam, de mindig a védelmére csaptam, csak hogy érezze mekkora fasza gyerek. Felmerült bennem a kérdés, hogy mikor váltsak a negyedes tempómra. Még ráérek vele. Talán még lecsatolom ma a láb-controllomat is. Akkor sajnos észre fogja venni az első hátrányát velem szemben... hogy nem vesz észre semmit! De ezt még későbbre szeretném hanyagolni. Nem szeretnék összeesni csak azért, mert izgi harc előtt állok. Eljött egy újabb kidou ideje, még befejezésül, aztán átadom a lehetőséget neki.
- Hadou 88: Kuro Jaza- ezzel erőt koncentrálva egy hiper erős ütést tudok megtestesíteni, egyenesen a bal válla felé. Ha ez talál, kevés a sansz rá, hogy ne törjön el. Minden bizonnyal megpróbál visszacsapni. Ezért a bal oldalára céloztam, hogy ha a kardjával suhint, akkor egy laza vágással megússzam a dolgot, ha öklével csap, akkor az fájni fog ismételten. Egy kidou ellen csak a páncélom segíthet, de erősebb lövést már ez is csak nagy nehezen tompíthatja el, hacsak sehogy sem. Azért ezt jó lenne elkerülni, csak esélytelen. Jó lenne ha távolodna tőlem és megmutatná a kardja képességét, vagy különben fájni fog nekem a reakciója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 10, 2010 10:18 am

Sajnos nem úgy tűnik, mint ha jelentős kárt tettem volna a karjában.
~ Francba azzal a rohadt páncéljával! ~ Azonban észrevettem, hogy a kardom hegye véres lett, legalább valami sebet okoztam neki. Sok kicsi sokra megy, max szép lassan kivéreztetem. Mondjuk, ez lenne a világon a legostobább taktika úgy, hogy jó lenne valami ésszerűvel előállnom. De sok időt nem hagyott a gondolkodásra, mert máris ellentámadásba lendült. Felém ugrott és valami kis tüzecskét idézett meg, ahhoz kevés lenne, hogy komolyabb kárt tegyen bennem azonban ekkora valami fura történt. Kifordult a világ önmagából. Pontosabban szólva 90°-al megdöntve láttam mindent és olyan volt, mint ha párhuzamosan lenne talajjal. Hát, mint ne mondjak, erre nem számítottam és eléggé meglepett. Szerencsére azért átláttam a dolgokat, vagyis reménykedtem benne. Nem voltam benne biztos, de ez, mint ha valami illúzió lenne. Kitértem a támadása elől, de akkor azonnal nekem ugrott és elkezdett hadakozni a kardjával. Sajnos nem túl nagy erősségem a közelharc ezért meg kellet magamat emberelnem, hogy hárítani tudjam a támadásait. A nagy hadakozás közben egy újabb kidout akar bevetni ellenem.
~ Csodálatos, megállás nélkül kapom a nyakamba az erősebbnél erősebb démonmágiákat. ~
Ekkor a bal vállamat akarja megütni, csak mert miért ne azt, ami sérült. Na, mindegy. Megpróbáltam kikerülni az ütését azonban nem voltam elég gyors és elég szépen megsúrolt. Hát mit ne mondjak piszokul fájt. Kész szerencse, hogy nem talált be teljesen, mert akkor egy karral kevesebb lennék most a harc folyamán. Megpróbáltam ellentámadást kezdeményezni, még pedig a kardommal. Gondoltam, hogy megpróbálom megszúrni testét valahol a veséje környékén. Ha sikeres a támadásom, akkor akár egy komolyabb sebet is ejthetek, ha nem akkor megint elkezdem szidni azt az istenverte páncélt. Miután véghezvittem ezt a támadást, hátra ugrottam és a következő kidout használtam.
- Hadou 04: Byakurai. – A mellkasára céloztam reménykedve, hogy így már egy fájdalmasabb sebet is ejthetek a testén. Ha minden jól megy, akkor átütöm vele a páncélját és egy kisebb lyukat ütök rajta, csak hogy egy kicsit hasonlítson a hollowokra. Azonban ki is térhet előle vagy egy kidouval ki is védheti a támadásom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Szer. Május 12, 2010 4:29 am

Találat. Amikor a hátamra támadt, és szemből a byakurayyal, az amúgy is meglazított páncél leesett rólam. A testem védelme most leborult, már csak a láncing védett meg. Fenébe. Még fájt is! Lehet elő kéne csalogatnom Paragont... Neeem. Akkor tényleg esélytelenné válna ez a küzdelem. Megpróbáltam élvezni a dolgot, így csak egy könnyed csapással most már komolyabbancéloztam meg. Ezek a lassú shunpok még láthatóak, de már észreveheti, hogy én nem szoktam enélkül támadni. Még a kidoujának az égető hatása rándította meg a gyomromat, de többé nem volt az akadályom. Úgyis visszacsatolom még magamra egyszer. Tehát KO-t kell neki adnom. Fenébe. Lassan kezdtem elveszíteni a fejemet, és hülyeségeket csapkodni, így hátraugrottam, és egy jó 10 méteres távolságba shunpoztam tőle. Elővettem a cigimet, meg a zippomat, és a kardomat a földbe szúrva lepihentem.
- Ezt a kis szünetet hagyd már meg nekem. Támadhatsz, de semmit nem érsz el vele. Ha kérsz adok. Djarom Black! A kedvencem Very Happy - és szívtam a cigit. Ha bármivel támadna, felkapom a kardomat, és hihetetlen gyors shunpval megint csak 10 méterre helyezkedek el. Ha kér cigit, akkor odashunpozok, és a kezébe adok egy szálat. Egyenletesen fújtam ki a füstöt, és végig nyaltam a szám szélét. Mintha valamilyen cukorral kentem volna be, olyan jó érzést adott. Ismét küldtem a tüdőmnek egy slukkot, majd megismételtem a folyamatot. Addig amíg véget nem ért. Utáltam eldobni... mégis csak Djarumról volt szó. Utsó slukk, majd egy pöccintéssel elküldtem a még félig égő csikket. Ő is pihenhetett ez idő alatt, meg én is. Főként én. Kifújva a maradék füstöt, felemeltem kardomat, és az élét felé szegeztem.
- Aktiváld a kardod! Látni akarom, hogy mire vagy képes vele- ez igaz is volt, meg nem is. Tehetséget éreztem belőle, az eddigi cselekedetei alapján, de vajon mire lehet képes a fegyvere, hogy ha eddig még nem használta. 8. osztag hmm... Valószínüleg valami aktív képessége van. Lövöldözik, vagy területet rombol. Kevés az esély rá, hogy illúziókkal, vagy átkokkal nyomuljon. Megvontam a vállam, majd szabadon engedtem egy kis reiatsut a tartalékaimból, hogy komolyan vegyen. Van még benem kraft még. Gondoltam egyet, és Paragont szólítottam magamhoz.
-Ébredj, Paragon- mosolyogtam el, majd mikor ketté vált a penge, csak a következőt mondtam- Csak aktiváltam, hogy tudjad magad mihez tartani, használni nemhinném, hogy megteszem- a kard kettős pengéjének a végén megjelent a 100%-ba betöltött csík. 15 egység. 15-ször használhatom az alapvető képességemet, amit egyelőre még titok fed előtte. Majd jól meglepődik ha kiderül mit is tudok vele. Eddig lassú shunpot használtam. Ha kilő rám valamit azt most nagy sebességgel kerülöm ki, és szemmel követhetetlenül odatermek elé, hogy megvágjam. Ha nagyon odafigyel, akkor azt az elmosódó foltot észrevehette belőlem, így számíthatott rám. Szóval akár lő, akár nem, én odashunpozok elé, és csapok. Megmutattam neki az erőm egy kis részét, és most megkapja a negyedét... Előszörre sem érheti nagy trauma. Majd akkor ha használom Paragon bármelyik támadó erejét, akkor meglepődik majd. Keresztre feszítsem, vagy illúziókba küldjem? Nem is tudom sok lehetőség van...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Szer. Május 12, 2010 6:00 am

Na, végre valami látható jele is van a támadásaimnak. Ennek felettébb örültem és a kisebb vigyor a szám szélén is ezt bizonyította. Ekkor viszont valami olyan történt, amit ép ésszel egyszerűen alig lehet, vagy szinte már-már lehetetlen felfogni. Hátra shunpozik, kardját a földbe szúrja és rágyújt.
~ Hát ez nem százas az már fix. ~ Éppen hogy be tudtam fejezni a gondolatmenetemet máris hozzám szól. Kijelentette, hogy ő most kis szünetet tart, és ha akarok, még rá is támadhatok. De ekkor még egy fordulat, még a cigijével is megkínált. Ekkor hangosan felnevettem.
- Hallod, de te vagy komplett, és ha nem lennénk ellenségek szerintem még jól ki is jönnénk. Amúgy meg nem vagyok olyan gerinctelen, hogy cigizés közben rád támadjak. Mellesleg egy kis szünet nekem is jól jön és köszönöm, de vissza kell utasítanom a cigarettát, nem dohányzom. – Egy hihetetlenül vigyor még mindig ott éktelenkedett az arcomon. Alig bírtam visszafogni magam, hogy ne röhögjem el magamat még egyszer. Már a számat kellet harapdálnom. De jól van, ha már pihen én is kapok az alkalmon és lehuppanok a földre. Mondjuk miközben figyeltem, hogy úgy pöfékeli ki magából a füstöt a kisebb, nagyobb slukkok után, mint a gyárkémény, szinte már én is megkívántam egy száll cigit. Ezzel mondjuk problémák adódtak volna, mert már az első slukkba megfulladtam volna így megkönnyítettem volna a dolgát és annyi a szórakozásnak. Amikor végzett a cigijével, nemes egyszerűséggel elpöccintette a cigaretta csikket.
~ Király, nem csak a levegőt szennyezi a füsttel, de még szemetel is. ~ Azonban ez legyen most a legkisebb problémám. Mert, ahogy elpöccintette a csikket már is nyúlt a kardjáért és megint hozzám szólt. Sőt, már-már rám parancsolt, hogy aktiváljam a kardom. Egyre furább lesz ez az ember. Amikor az előbb kérdeztem egy vállvonással elintézte az ügyet, most meg milyen beszédes lett hírtelen. Lehetetlen kiigazodni rajta. Nem számít. Ekkor viszont szabadjára engedett némi reiatsut és aktiválta a kardját.
~ Na, azt hiszem, hogy most fog elkezdődni az igazi móka.~ Ekkor viszont villámcsapásként hasított belém következő mondata, mégpedig hogy csak aktiválta, de használni nem fogja.
- Nagyon úgy néz ki, hogy még mindig nem veszel komolyan. De ha te így látod jónak, legyen, azonban ha veszítenél ellenem, ne merd ezt ki fogásnak használni! – Ekkor én is szabadjára engedtem némi reiatsut és aktiváltam a kardom.
- Nyílj, Burakku Ro-tasu. – Ahogy-e szavak elhagyták a számat a kardom alakja megváltozott. Most már inkább hasonlít egy szablyára, aminek érdekes mód a belső íve a vágófelület. A belsőív végénél keletkezett egy amolyan kampóforma és a kard hegye is megnyúlt, némileg hogy ha muszáj azért szúrni is lehessen vele. Plusz az egyik technikámhoz is kell, de ezt majd úgy is látni fogja nagyvalószínűséggel. Pár pillanat múlva támadásba is lendült. Eltűnt a szemem elől egy pillanatra megy közvetlen előttem tűnt fel. Nem is teketóriázott sokat és lesújtott a kardjával, amit éppen, hogy de azért sikerült hárítanom. Nagyon nem lesz ez így jó, ha nem koncentrálok 100%-osan rá illetve a harcra, akkor nem hogy a feladatomat nem tudom teljesíteni, de vajnyi esélyem lesz arra, hogy élve ússzam meg ezt az összecsapást.
De muszáj lesz valami ellentámadást kezdeményeznem. Ezért megpróbálom ellökni magamtól, amennyiben ez sikerül akkor én kezdeményezek támadást a kardommal és egymás után többször is lesújtok. Azonban ha nem sikerült, akkor csúnyán benézhetek egy vagy akár több vágás, ütést, rúgást, aminek nemigen örülnék…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Szer. Május 12, 2010 6:57 am

Na végre aktiválta a kardját. Úgy néz ki azt hiszi nem veszem komolyan. Ha most használnám a kardom, úgy ahogy Yuu-san ellen használnám, itt tényleg vége lenne a mérkőzésnek. Érdekes lenne. Bankai. Nemhinném, hogy be tudnám adni, ha mégis, akkor Paragon megöli. Én hetven évig küzdöttem vele az ő szintjén. A kezdésemtől mostanáig. Messzebbre mentem, majd:
- Csak mert annyira kéred Nemesek haragja!- elmosolyodtam, mikor szikrázva megjelent a gömb, amit a kard forgatásával és pörgetésével egy sarló alakká változtattam, majd előre engedtem. Gyorsan haladt felé. Ezt nem lehet egyszerűen kikerülni. Messzire kell menni tőle, különben magába szippant a dimezió örvénye. A földön már látszódott, hogy ez a támadás nem egy egyszerű lövedék, hiszen az utat amit vájt magának egy méter széles bevágás jellemezte. Ha megközelíti is, beszívja egy részét, és levágva azt kiköpi valahol a messzi távolban. Hát harcoljunk! Ráhozom a frászt, de magas szinten! Mögé teleportálok Paragonnal, majd megpróbálom megvágni. Ha levédi bármivel is, akkor őt teleportálom el 500 méterre az égbe, ha kiugrik, azonnal mellé teleportálok, és tovább vagdalom. Gyorsakat szeletelek rajta, majd végül aktiválom az első támadást is. 8 maradt a képességemből.
-Jelenj meg, Paragon!- mellé shunpoztam, és szétterjedt a dimenzióm. Ha elkapom, akkor sikerült a frászt ráhozni. Azonnal egy kereszten találja magát feketelángokkal alulról pörkölődve. Ténylegesen megégethette, és még a ruhája is pörkölődött. A kavargó felhős falakból Paragon kardszelleme jelenik meg.
- Ki ez a szépfiú?- kérdezte az állig felpáncélozott hölgy, aki arcát most a rostéllyal elfedte. //előtröimben megtekintheted... még az adatlapomban is benne van//. Mosolyogtam, majd teremtettem a levegőbe egy kardot, egyenes a szíve felé tartva.
- Ő egy az engem üldöző shinigamik közül, úgy döntöttem komolyan veszem őt. Tudod az a gond, hogy itt én Isten vagyok, és csak akkor szabadulhatsz ha felülmúlsz reiatsuban... ezt jelen helyzetetdben kétlem, hogy megtudod tenni, hiszen az ittlét pusztítja az ellenfelem erejét, és minimumra csökkentheti akár- mutattam a felhőkre, ami az ő reiatsu színét vette fel alapnak, és egyre mélyűlt a szí becsúszott a testén, és halál élménybe lehetett része. Agyát illúziókkal bombáztam, és testén mindenhol fájdalom gyötörte, majd az egész mintha szilánkokra tört volna a szeme előtt semmivé lett. Kacajomat még búcsúzásul hallhatta még. Odakint a külvilágban nem látott magán semmilyen fizikai sérülést, de mentálisan mindezt átélni nem egy nagyon jó szórakozás. Engem sehol nem látott, még ez is fusztrálhatta. Ha nem sikerült beküldenem Paragonba, akkor addig próbálkozok, amíg sikerül. Én bennt maradtam a dimenziómban. A düh eluralkodott ismét rajtam. Narancssárga reiatsu lilás villámokkal, plussz a szemembe a piros körök megjelentek. Bal szemem mutatta ezt az állapotot, míg a karom is égett a fájdalomtól. Lihegtem, és szenvedtem. Kiteleportáltam elé, és még az ég is elszíneződött a gonosz lélekenergiától.
- Ezért vagyok fenyegetés számotokra. Utálom Seireiteit, és ha erősebb leszek, talán még porrá rombolom... Vagy megvédem mindentől, még nem döntöttem el. Fej vagy írás alapján fogok dönteni valszeg- mondtam haragos hangon, miközben Paragon hangja egybe olvadt az enyémmel, így még hátborzongatóbbá esetleg nevetségessé téve azt. Közben lenyugodtam, és eltűnt ez az egész közjáték. Végül a fehér reiatsu is eltűnt. Megemeltem a kezem, és intettem neki. Támadj!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Szer. Május 12, 2010 8:36 am

Na, jó, most így átgondolva lehet, hogy felelőtlenség volt arra buzdítanom, hogy vegye komolyra a szitut. De az olyan harc meg mit ér, amibe nem adunk bele mindent és csak játszadozunk egymással? Nem is habozott sokáig, már is megindította az első támadását. Elkezdte pörgetni a kardját majd egy gömböt kreált és rám szabadította. Iszonyatos ereje lehetett mivel elég szép vájatot kreált a talajba és még gyors is volt. Ezt nem lenne jó bekapni, mert nagyon megjárhatom, és könnyen megeshet, hogy itt lesz végem. Gyorsan kellett cselekednem. Két kisebb shunpo jobbra, de mivel már előzőleg egy kidout kis híján bekaptam, ami már így is meg-megszaggatta a ruhám ujját, hát azt most ez a támadás letépte és magába szippantott. Basszus, mázli, hogy ez nem talált, mert nem tudom, hogy mi lett volna velem. Azonban sok időm nem maradt a gondolkozásra, mert ellenfelem azonnal mellém shunpozott és újra támadni készül. Ekkor viszont teljesen máshol találtam magamat. Egy kereszten lógtam, alattam lángnyelvek égették meg a ruhámat vagy a testemet.
~ Ilyen nincs, hogy kerültem ide, mi ez a hely? ~ Gondolkodni is alig bírtam a hőség és a lángok okozta fájdalom miatt. Felnéztem és ott volt az ellenfelem és egy nő. Megkérdezte, hogy ki is vagyok. Elmagyarázta neki, majd közölte velem, hogy akkor juthatnék ki innen, hogy ha felülmúlnám őt reiatsuban, ami hát teljességgel lehetetlen, még erőlködnöm is fölösleges lett volna. Ráadásul még a reiatsumat is elszívja és mutatott a fölöttem lévő, bordós felhőkre. Ekkor a testembe kezdett mélyedni a kard, amit még a mondókája előtt elém idézet. Piszkosul fájt, nincs is rá megfelelő szó. Szinte már biztos voltam benne, hogy itt fogok meghalni, amikor ismét a való világban találtam magamat. Lihegve a földre rogytam. A verejték csak úgy folyt rólam. Gyorsan átvizsgáltam a testem, de egyetlen egy újabb sérülés nincs rajtam. Se tűz által okozottak, se a kard pengéje állttal. ”Csak” egy illúzió volt. Borzalmas volt, kín és gyötrelem. Levegőt még mindig nehezen kaptam, de azért sikerült felállnom, azonban sehol se láttam az ellenfelemet. Egyszer csak megjelent előttem, és ahogy megláttam eluralkodott rajtam a félelem, nem egyszerű félelem, halálfélelem. Már kezdtem megbánni, hogy nem hallgattam rá az elején és hagytam nyugodtan meglógni. És ha ez nem lett volna még elég, választ adott az előző kérdésemre. De olyan eltorzult hangon, hogy még jobban megijedtem. Az előző nő és a sajáthangjának az egyvelege volt. Végül intett, hogy most rajtam a sor. Ám legyen. Pár pillanatba bele telt mire újra ésszerűen tudtam gondolkozni. Meg is van, hogy mit teszek. Elé shunpoztam ütöttem párat a kardommal majd elkiáltom magam.
- Lángolj! – Vízszintesen suhintok egyet a kardommal és egy bordószínű félkör jelenik meg, ami ha minden jól megy, akár elég komoly sérülést is okozhat neki. Kikerülni nem lehet egyszerű mivel ez közvetlen közelről kapta. Azonban ha mégis sikerülne kitérnie illetve hárítani ezt a támadásomat, akkor elshunpozok tőle jó messze és még egy támadást intézek ellene.
- Lángolj. – Suttogtam. Kinyújtottam előre a kardomat egyenesen az ellenfelem felé. Először csak egy kis gömb jelent meg a kardom hegyénél, majd egy pillanattal később egy energia nyaláb haladt egyenesen felé eléggé gyorsan. Reménykedtem, hogy betalál, és hogy valami komolyabb sérülést okozhatok neki. Támadásom végeztével lihegve szúrtam kardom a földbe és támaszkodtam rá, várva arra, hogy mi is történhetett ellenfelemmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Pént. Május 14, 2010 9:10 pm

Egy kissé megadtam neki amit akart, és gyorsan sikerült lebeszélnem róla. Közelshunpozott hozzám. Hihetetlen lassú volt... hozzám képest, de azért kiváncsi voltam a kardjának a képességére. Először még csak csapkodott egy kicsit, de nem igazán éreztem erőváltozást. Azután hirtelen megváltozott a reiatsu szint a kardjában, és egy energianyaláb szökött ki kardjának éléből egy puszta "Lángolj!" felkiáltással. Fenébe, nagyon közel volt. Karodmat elé raktam, és tolt hátra az erejével. Csak úgy repültem. A lábamat letudtam végül rakni, és egy kis lökettel megmaradtam ahol álltam, de kifordította a kezemből a kardot, és elcsapott. A füst kavalkádban ott lihegtem. Még a por is felkavarodott a földről. Szétszakadt rajtam a láncing, és egy csúnya sebesülés maradt meg csupán a helyén. Gyorsan kellett gondolkodnom.
-Hadou 50: Rei no kuron-- ezzel elintéztem, hogy egy klónom teremjen magam mellé, így készültem egy támadására. Nem akart nagyon célozni, emlékezetből is lőt rám egyet, de ez már erős nyalábként koncentrálva suhant felém. Pillanatok alatt eloszlatta a füstöt, így már láthatta, hogy ketten vagyunk. Very Happy . Beállt mellém, és egyszerre mondtuk ki a következőket.
- Kounkanteny!- levágtuk a kardunkat, és mindketten két karunkkal toltuk el magunktól a támadását. Megállt a levegőben az energianyaláb, majd jobbra mellettünk elszállt. Kombó shot jön gyerekek!
-Hadou 45: Kohaku koutetsu- mondta a klónom, és a fénygömb megjelent a kezében. Én Morita felé emeltem a kezemet.
- Bakoduo 09: Geki- a vörös fény megjelent, még esélye volt menekülni, igen csekély. Ideje végezni a dolgokkal. Miután meggyőződtem, hogy képtelen a mozgásra, shunpora váltottam, egyenesen mögé léptem.
- A kövektkező technika 90. szintű, úgy figyeld.Bakudou 92: Toransu Samenkyou- a tükrök a semmiből teremtődtek mögém. A klónom felénk futott, és készült átszúrni a fiút. Ha a kötésem feloldódott, itt álltam mögötte, és lefogtam. Ekkor egy olyan dolog történt, ami már nagyon régen nem esett meg velem. Elfogyott a használható reiatsum! A sok kidou, és a harci technikák lefogyasztották az erőmet. Úgy tűntek el a technikáim, mintha a szél fújta volna el őket. A kardom is visszaváltozott. Légzésem nehézkessé vált. Egy hete nem gyűjtöttem vissza az elpocsékolt erőmet. Egy bankai megidézése lehetetlenné vált számomra, még a kardomból sem tudnék kipréselni egy teleportálást. Vesztettem. Itt a vége! Ez nem lehet.
~ Paragon, adj erőt! Szükségem van rá!!!~ kiáltottam a szellemnek, mire ő csak egyet válaszolt.
~Akkor idézz meg neki. Használd azt! Akkor segítek neked~ a bankaira gondolt. Ha aktiválom, talán meg fogja ölni őt. Remélni tudtam csak, hogy ezt nem fogja megtenni. Plussz a reiatsu szint... fel fog ránk figyelni mindenki. Kishunpoztam mögüle, majd a Shikai megjelent magától.
-Bocsáss meg, de sajnos meg kell mutatnom a Bankait. Ha feladod, akkor nem teszek semmit- közben a saját reiatsum eltűnt, és a kevert hangom ismét megjelent. Citromsárga energia áramlott ki belőlem, és villámok cikáztak ki a kardomból. Tisztán éreztem, ez ő volt. A válaszától függött a dolog. Ha itt hagy, akkor elmenekülök, ha nem, akkor:
- BAN-KAI!- még több szellemenergia szabadult fel, a lélegzetei lelassulhattak. A kard páncéllá változott, és rámolvadt, a testem hozzá idomult, így a női szellem alakja felismerhetővé vált számára. Mikor a por eltűnt, Paragon ott állt, teljes valójában.
-Raiden Fuuyu Paragon- még kaccsintott is egyet hozzá. Én már kívülről figyeltem az eseményeket. Az 1,75 méteres pengéket úgy csapta ki, mint aki azonnal használni próbálja. Lassú mozgása volt, a shunpora, vagy bármilyen kidoura teljesen képtelen, csupán az ereje, és a harci tapasztalatai lenyügözőek. Az én hideg megfontolt harcimódomhoz képest ő egy hideg zuhany minden ellenfelemnek, aki valaha látta ezt az "alakomat", bár kétségtelenül Paragon vonzó hölgy volt. Teleportja is különbözött tőlem. Nekem csak pára marad a helyemen, némi fényjáték, és délibáb szerű csíkok. Az övé masszív energia-robbanásnak hat. Szikrák ezreire bomlik a teste, és ahol felbukkan, ott újból pattanak a kis fényjelenségek. Két szerencséje van a kölyöknek, hogy az ott az én testem, tehát sérült, és fáradt. A páncélja nehezebb, mint amit én szoktam hordani, így a mozgását még jobban nehezíti a dolog. Futásának minden léptét egyfajta csörrenés mutat. Pengéi úgy hasítják a levegőt, mintha akadály lenne neki, és azt is vágnia kéne. A másik bónusz az, hogy nem tudunk semmilyen támadását használni. A Raiden Oogi meg a Kanada Raiden megölné, szinte azonnal. Azok a támadások egy Menossal is könnyedén végeznek. Kiváncsi voltam mit kezd az amazonommal. Teleportál, vág, döf. Védelme szinte áthatolhatatlan. Egyetlen esélye, ha kihúzza 5 percig, úgyanis akkor kikapok, hiszen visszaváltozok, és még az eszméletemet is elveszíthetem. Rajta múlik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 17, 2010 4:44 am

Lihegve és kardomra támaszkodva figyeltem támadásom eredményeit. Az első támadásom sikeres volt, amin meglepődtem, de örültem is neki, ezek szerint van esély a győzelemre. A második támadásomat viszont már sikerült eltérítenie egy klónnal. Hát pont attól a támadástól vártam volna azt, hogy komolyabb sebet ejt rajta. Nem gond, egyet már így is kapott. Azonban nem volt sok időm ”gyönyörködni” a támadásom eredményében, mert ellenfelem nem volt rest és megint támadásba lendült. Ő lebénított engem egy kidouval mögém shunpozott és egy 90es szintű technikát használ. Nem semmi ereje van a srácnak, hogy 90est is tud használni. Azonban sok időm nem volt arra, hogy megcsodáljam, mert a klónja elkezdett felém futni, hogy leszúrjon.
~ Csodás, itt a vég, nem pont így képzeltem el a halálom. ~
Ekkor viszont olyan dolgot történt, amire nem számítottam, elfogyott a reiatsuja és eltűnt előlem a klónja is meg hátulról a tükrök is, amiket előzőleg idézett meg. Hát basszus, gondoltam, hogy eljött a szerencse napom. Megmenekültem a haláltól, sőt, már egyből a legelső küldetésem sikeres ráadásul egy ilyen erős ex- shinigamit is legyőztem. De sajnos hamar elment a jó kedvem, amikor ellenfelem bejelentette, hogy más lehetősége nincs, mint a bankai.
~ Még hogy bankai, ilyen állapotban? A kidoui is eltűntek, akkor honnan lenne ereje a bankaira? ~
- Hm, miért kérsz bocsánatot? Ez inkább nekem megtiszteltetés, azt hiszem. –
Vajon mennyi esélyem lesz a bankai-a ellen? Sokáig úgy se bírhatja használni, hiszen megsérült és kimerült. Na, jó, ez elválik, csak meg kell próbálnom tartanom a távolságot és nem meghalnom. Egyszerűnek hangzik, csak sajnos nem lehet olyan könnyű kivitelezni. Pár pillanat múlva elhangzott a bűvös szó, ”Ban-kai!” . Hihetetlen mennyiségű szellemi energiát éreztem felőle, ismét.
Kardja páncéllá alakult és a teste vonalát követte. Nagyon tudtam ennek örülni, éppen hogy le tudtam szedni róla az előzőt itt a következő adag. Mondjuk, hátránya is van, remélhetőleg lassabb lesz, mint az előbb, ha igen akkor van esélyem a túlélésre. Bár, az igazat megvallva érdekelne, hogy pontosan mit is tud a bankai-a, de ugyanakkor remélem, hogy nem kell megtapasztalnom, mert lehet, hogy több darabban végezném szétszórva a réten. Mindegy, most az számít, hogy tartsam távolságot és minél tovább húzzam ki, tovább kell bírnom, mint ő, muszáj! Ekkor kihúztam a kardomat a földből, pár lépést hátráltam és vártam, hogy támadjon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 17, 2010 5:23 am

Ez a barom azt hiszi, megtiszteltetés látni a való életben Paragont. Nem hinném, hogy örülne neki, ha kiderülne, igazából ez egy átok. A fény csak úgy szikrázott az arany páncélon. Futni kezdett a női kardszellem, és minden lépésének nyoma maradt a fűben. Élvezte a dolgot, talán még tetszett is neki a férfiú. Cöhh. 200 évnél is többet éltem, és ő sem lehet kevesebb. Tulajdonképpen ez igaz volt rám is, meg Rikára, esetleg Mayára. Mi a fene? Úgylátszik ez ragadós hmm... Lényegtelen. Az figyeltem vajon mit fog cselekedni ellene. Ha minden igaz, akkor úgy járhat, mint amikor először harcoltam vele. A teste szikrákká esett szét, és megjelent közvetlen előtte, egy lassú, de erős csapást mérve rá. Nocsak... lehet nem öli meg. Kész szerencse. Viszont rohamosan fogyott az ő álltal turbózott reiatsu is. Neki köszönhetem, hogy egyáltalán még harcképes vagyok. Nem sokáig fog tartani a dolog. Egy-két erősebb csapást, vágást megteremt irányába, abban bízva, hogy komoly sérüléseket okoz. Őszintén sokkal egyértelműbb volt, hogy a lány erősebb nála. Minden egyes csapásban megérezheti a lángoló reiatsut, ami a pengéjéből áramlik. Aztán hirtelen az egyik vállpáncélja leesett. Tehát megvan húzva az idő számunkra. Vajon mi következik akkor, ha lejár a hatalmunk. Végülis egy kezdőnek is lehet szerencséje, és most csúnyán kihasználhatja. Sikeres lehet a küldetése hmm... hát beszarok ezen. Ez lehetetlen, hogy kaphatok ki. Képtelenség! Talán gyenguska maradtam minden képességem ellenére is? A Daitenshibe ezek szerint nincs jogom megmaradni.
- Ne nevezz minket gyengének!- kiáltotta, és ezt meghallhatta ő is. Ez egy új felfedezés. Ilyenkor is hallja minden gondolatomat. Elképesztő. Igaza van! Yuu-san, Suke-san és a többiek azért bíztak meg bennem, mert erős vagyok. Persze Yuu-san ezt a vereséget nem felejtené el. Crap! Örökké csak ezt hallgathatnám. Mindeközben Paragon izzasztja Moritát a legkülönlegesebb ütéseivel, és rúgásaival. Ki-be kapcsolja azokat a hatalmas pengéket, amik olyan sebességgel változtatják méretüket, mintha az 1000 Hz-et hallgatnánk. Na mindegy. Kissé kegyetlen volt ez vele. Más Paragonnal harcolni, mint már mondottam volt korábban is. Kegyetlen. Minden mutatványa pusztításra lett tervezve. Egy kisebb közelharc túlélése után még csak azt hiheti, hogy a távolság tartás a legjobb. Hiba. Ha közel lenne hozzá, érezné a jelenlétét, és tudná hová fog ugrani. Bár ezt csak én tudhatom, hiszen vele edzettem minden nap. Le kellett győznöm őt a Bankaihoz... 70 év alatt sikerül. Amint 2 méternél távolabbra kerül, azonnal mögé teleportál, és végzetesnél végzetesebb cselekedetekkel áldja meg szerencsétlent. Csúnyán összekaszabolja, de nem öli meg. Érdekes... most először sikerült rám hallgatnia. Utána még több páncél hullik le róla, és sebezhetővé vált a közelharcban. Éreztem, most Morita jön, hogy megmutassa mekkora kárt tud okozni egy ilyen teremtményben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 17, 2010 6:13 am

Nem is szórakozott sokáig a hölgyemény azonnal támadásba lendült. A páncélja olyan súlyos volt, hogy szinte beleremegett a föld, amikor megindult felém. Jól sejtettem, eléggé lassú. De ahogy elkezdett hadakozni, azt hittem, hogy majd eltöri a karomat, olyan erővel csapott le. Nehezemre esett a támadásait hárítanom, némelyiket nem is sikerült teljesen és több helyen megvágott. Hol csak karcolásnak tűnt, de volt, egy-kettő ami eléggé mélyre sikeredet. Azonban a nagy harc közben elkiáltotta magát a nő.
- Ne nevezz minket gyengének!-
~ Micsoda? Meg se szólaltam, biztosan meghibbant. Vagy… ~
Azonban nem volt időm gondolkozni, mert még mindig szüntelenül támadott. Azonban azt észrevettem, hogy fogyóban a páncélja, talán az jelezheti, hogy mennyi ideje van még körülbelül hátra? Nos, próbálok még egy kicsit várni, hátha még lehullik egy kettő és alkalmam lesz egy utolsó támadásra. Azonban addig.
- Záródj! - ennek hatására egy bordószínű aura vesz körül, ami csökkenti az engem ért sérülések mértékén és elalítja a vérzéseimet ideiglenes. Ez most úgy három percig kitart, addig megpróbálok várakozni, hátha leesik még pár darab a páncéljából. Pár pillanat múlva hátra is ugrok, de azonnal mögöttem terem és folytatja a támadást. Észre sikerült vennem azonban késő volt és nem tudtam 100%-osan hárítani a támadását, ezért egy jókora sebet keresztbe a mellkasomra. Pokolian fájt, még szerencse, hogy kiengedtem a kardom erejét, különben ezt most nagyon megjárhattam volna. Ezen túl lehet, hogy hanyagolnom kéne a távolságtartó taktikámat, de közel se maradhatok. Muszáj valamit tennem. Már a páncélja egy jó részét lepotyogtatta, itt az ideje, hogy én is támadjak. Az egyik támadását sikerült teljesen leblokkolnom úgy, hogy a két penge folyamatosan összeért és szikráztak. Ez lesz az a pillanat. Gyorsan kikapcsoltam a kardom előző képességét, azonnal el is kezdtek vérezni a sebeim. És most jöhet az utolsó támadás.
- LÁNGOLJ! – felkiáltok, és kardom körül elkezd ”lángolni” a reiatsu. Ellököm ellenfelem pengéjét az enyémtől és lesújtok, megint a jól ismert energia szabadul ki a kardomból és elkezdi tolni ellenfelemet. Ha ezzel nem sikerült földre kényszerítenem, akkor én már nem is fogom. Ahogy végeztem a támadásommal, a földre rogyok lihegve, kardomat a földre rakom. Egy kisebb vértócsát is sikerült magam alá kreálnom. Na, nézzük, ki a legény a gáton?!...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tamachi Yukezo
Daitenshi
Daitenshi
avatar

Male
Cancer Dog
Hozzászólások száma : 552
Age : 24
Tartózkodási hely : Karakura town, Hűség tornya, Sehol
Registration date : 2009. Apr. 20.
Hírnév : 25

Karakterinformáció
Rang: Daitenshi, Középnemes, Lord Belial
Hovatartozás: Daitenshi
Lélekenergia:
52100/65000  (52100/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 17, 2010 6:44 am

Leesett még pár fémdarab, és Morita cselekedett. Tudta, hogy most gyengébb lett Paragon, azonnal kiadta az utasítást, és BUMM! Végig hasított a lányon. Repült, le sem ért a lába. Hatalmas csapást sikeredett összehoznia. Végül megállt a földön, és megfogta a lélekenergiából szánt halálosztót. Eltolta magától, és felfelé irányította. Úgy ám. Ez a páncélozott szörnyeteg ennyitől nem fog kifeküdni. Soha. Igaz sérült, vagyok, ő is kevesebb reiatsut használhat, de ettől még tömérdek erőt képvisel magában. A masszív állása ekkor megingott. A pillanatnyi stabilitás, ami a Tuba mirumot fújhatta a srác fülébe most elszállt. Szédelgett, és csak pengéinek hála tudott lábon maradni. Rostélya és az egész sisakja darabokban hevert a földön, majd párologva eltűnt, ahogy az összes eddigi fém darab. A rajta lévő maradékok is repedezni kezdtek, majd füstös aranyporként az égbe szállt. Már csak annyi maradt, hogy a 18-as karikát ne kelljen kitenni, de akkor is tisztán érthető volt a feszültség a tekintetében. Szóra nyitotta a száját, és ekkor már tudtam, hogy nem kéne hagyni, hogy ez megtörténjen.
-HOGY MERÉSZELTED, HOGY EZT TEHETED VELEM! KICSINÁLLAK TE ROHADÉK KÖCSÖG!!!- süvöltötte nyomdafestéket nem kímélva. Nem maradt ereje hosszabb szitokra. Hogy én hányszor hallgathattam végig a legkülönbözőbb káromkodásait. Szerencsétlennek tartottam emiatt magam, de most ő is megtudhatta milyen, ha gyilkos villanások látszanak a szemében. Odateleportált, majd felrúgta. Így páncélzat nélkül is hatalmas lehetett a fájdalom. Kitérhetett előle, de tekintve helyzetét kevés sansz volt rá. Jobb karján megmaradt a hosszú kardél. Messzebb teleportált, majd összegyűjtötte a maradék erejét is.
- Raiden Ochi!- kiáltotta. A képességnek még elvileg nem lenne szabad, hogy működjön. Most is csoda történt. Fenébe, ez tényleg megölheti. Villámgyorsan végig ment a villám a derült égből, ami lebénítja azt, akit eltalált. A felrúgottnak innen már tényleg a halál maradt. A golyók is megjelent a föld felett. Lehetetlen! Tágra nyílt a szemem. Azok a gömbök felrobbanak, hatalmasakat szaggatva belőle! Nem hagyhatom, hogy ez megtörténjen. Deaktiváltam a Bankait, így eltűnt Paragon, de a gömbök megmaradtak. A lábamról leestek a blokkolók, így teljes sebességemet is elérhettem. A világító csillagok szépen egyenként megsemmísítették a körülötte lévő természetet. Leshunpoztam őket, így a hangrobbanás is megmutatkozott. Moritáért ugrottam, majd kidobtam onnan, én is menekülni akartam, de a mögöttem lévő darab robbanása levitte a hátamat, így csúnyán megsérültem. Elrepültem a srác mellett. Szép mondhatom. Először tudom használni az egyik bankai támadásom, és akkor is a magam elpusztítására fog válni. Basszus! Azért még megszólalok a sötétség előtt.
- Szép harc volt fiú!- "He sent a thick darkness all over the world"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Morita Kyousuke
8. Osztag
8. Osztag
avatar

Male
Capricorn Goat
Hozzászólások száma : 44
Age : 26
Tartózkodási hely : Mindenütt.
Registration date : 2010. May. 06.
Hírnév : 2

Karakterinformáció
Rang: 5. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6500/10000  (6500/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Hétf. Május 17, 2010 7:54 am

Basszus, kivédte a támadásomat. Eltérítette az ég felé. Elég sok páncél darabkától megszabadult már, ha ez így folytatódik, abba fogok belehalni, hogy az orromból kispriccelő vérmennyiségtől eszméletemet vesztem és úgy öl meg. Esetleg a nagy izgalomtól félre ver a szívem és infarktust kapok. Mit nekem sebek, ha a női szépség végez velem?! Very Happy De azonnal kedvem szegte a szitkozódása, és még ő van felháborodódva, hogy hogyan mertem megtámadni.
- Fogd be a szád te lökött tyúk! – ordítottam rá mérgemben. Folytattam volna még a mondatom, de se erőm, se kedvem már nem volt hozzá. Legszívesebben már a kibérelt helyemen feküdnék a 4. Osztag szállásán. Egy pillanat múlva már elém is teleportált és olyat rúgott belém hogy taknyom-nyálam egybefolyt és jó pár méteren keresztül csúsztam a talajon. Kardomat még mindig szorongattam bár felemelni már nem tudtam. Teljesen kimerültem. És ha ez még nem lett volna elég, annyira felhúzta magát, hogy már tényleg végezni akart velem, ”Raiden Ochi!” hallottam-e szavakat és egy villám csapott belém, eddig se igazán tudtam mozogni, de most már végkép nem, még a levegőt is nehezebben veszem. Pár gömböt láttam megjelenni oldalt a szemem sarkából meg egyet felettem. Na, itt, szevasz, van, rövidke pályafutásom minden bizonnyal itt ér véget. Egy fél pillanattal később már hallom is a robbanásokat és… érzem, hogy megragadott az ellenfelem és eldobott. Repültem jó pár métert egyenesen be a bokrosba, bukfenceztem még párat majd fát fogtam és filmszakadás… Jó néhány órával később tértem magamhoz, mert már lemenőben volt a nap. Fájt minden egyes porcikám, még az is, amiről eddig nem is tudtam, hogy létezik. Nagy nehezen felállok, kardomat visszacsúsztatom a tokjába. Visszacammogtam az előző tisztásra ahol harcoltunk. Hát, mit ne mondjak, elég szépen leamortizáltuk a helyet. Ahogy jobban körülnéztem megláttam ellenfelemet is. Eszméletlen volt és nem valami szép látvány a sebeivel, mondjuk, én se panaszkodhatok. Megfogtam beljebb húztam az erdőbe, hogy senki ne vegye észre, bekötöttem a sebeit. Ennél többet sajnos nem tudtam tenni.
- Köszönöm a harcot és a hasznos tapasztalatokat. Remélem, még majd találkozunk a jövőben, de akkor már valami barátságosabb ok miatt. Mondjuk, elugorhatnánk sake-zni. Ahw, minek jártatom itt a számat? – Ezzel meghajoltam és elbicegtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   Szer. Jún. 09, 2010 8:22 pm

Sziasztok!

Mivel Morita szólt, hogy lezárhatom a harcotokat, így itt vagyok, mint minden egyes alkalommal. ^^

Ajándékotok: 2000 ryou, amit vásárlásra használhattok fel. ^^

Gratulálok, további kellemes játékot! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo   

Vissza az elejére Go down
 

Ilyen a kezdők szerencséje- Morita Kyousuke vs. Tamachi Yukezo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-