HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A befejezetlen csata

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: A befejezetlen csata   Szer. Márc. 31, 2010 6:25 am

Ma reggel is jól kezdődött. Lito, az öcsém beugrott. Apáról beszélt… Azok a rohadt emlékek… Nem sok tért vissza, de ha ezzel kínoz, mindig megfájdul a fejem… Persze, mikor kidobtam, megjelent Darema. Csak arról beszélt, mennyire hálás, azért amit tettem érte. Valóban, felszedtem a sivatagban és meggyógyítottam. Segítettem neki, rájönni mire is képes. A szövetségesemmé vált ő is. Néha többnek is érzem… Olyan nekem, mint egy kishúg, akit mindig nevelni kell. Két testvér, és egy veszélyekkel teli erdő. A legrosszabb párosítás. A reiatsum is mindig rejtenem kellett. Ezért nem is fejlődött már mióta. A karjaim is vékonyak maradtak, bár izmosabbá váltam. A napi rendszeres rohanás, és a drága testvéreim edzése, engem is erősebbé tett. A Kidouim, még mindig nem érték el a tűrhető erősséget, de ezen is dolgoztam.
~Elég volt a lustálkodásból~ morogtam. Felkaptam a kardom, az emberi ruhám. Póttestet kellett használnom, hiszen olyan helyre indultam, ahol jó ideje nem jártam. Az emberek világába indultam.~ Mit is akartam még vinni? Oh, persze, ezt sosem hagyhatom itthon, ha oda megyek!
Megragadtam a gitárom, és elindultam.
~Shinigami, te lenni hülye! Shikont is vinni! Ott van te rokon, nem hagyni itt, én rokon között!~ Kiabálta a kardom.
~Nem rokonokhoz megyek, az emberek világába, pihenni. De ha, így könyörögsz, viszlek!~ Válaszoltam neki, és unottan az övembe dugtam. Tudtam, merre találom Daremát, ezért elindultam… Pár perc múlva, az utcán sétáltam. A póttestemben, egy gitárral a hátamon. A ruhám ismét a régi volt. Egy szakadt farmer, egy fekete koponyamintás póló, és egy kopott öreg bőrdzseki. A szememen a napszemüvegem. Körülnéztem a városban. Minden olyan új volt. Több éve nem voltam itt, de ennyi meglepetésre nem számítottam. Nem érdekelt már semmi. Elvánszorogtam egy hangszer boltig… Berobbantam.
-Hello, Erősítőt vennék, hordozhatót, és hangosat! Régebbi bemenetű jobb lenne, ha van!- Mondtam vigyorogva. A fickó hátra ment, és előhozott egyet. Megláttam az árát.
-Tessék, ennyit ér!- Mondtam, és letettem a pénz felét az asztalra. Röhögve kimentem. A Boltos nem indult utánam, mert belátta, régi motoros vagyok a szakmában. Már csak egy áramforrás kell… Egy egyszerű gondolattal eljátszva, rákötöttem az erősítőmet az utcai lámpára. Levettem a hátamról az öreg gitárt. Rákötöttem az erősítőre. Ezt korábban sokszor eljátszottam, akkor persze még ismert voltam, és nem mertek bevinni, de már nem számít. A régi számok közül kiválasztottam a leggyorsabbat, legzúzósabbat, legnehezebbet, és elkezdtem játszani. Fura látvány lehettem, mert senki sem jött közel. De valami megzavart. Még befejeztem a számot, aztán szétkaptam az egészet. Reiatsut érzékeltem. Ez persze nem zavart volna, de egy régi „barátom” lélekenergiája volt az. A legutóbbi harcunkat, hollowok szakították félbe, meg a rendőrség. Persze, az emberek nem láttak, de a semmibe lövöldöztek. Erre még rájött a százas létszámú hollow sereg… De most reméltem bepótoljuk. Épp azon gondolkoztam, miként is szólítottam régen, hiszen hosszú fájdalmas évek teltek el, vajon ő emlékszik még a becézgetéseinkre?
-Aiko Shin, még emlékszel rám?- kérdeztem mosolyogva…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Szer. Márc. 31, 2010 7:16 am

A szabadidőmben elmentem meglátogatni a régi házunkat. Karakurán keresztül mentem, mert még valamit el kellett intéznem a városban. Miután végeztem a dolgommal az enyhe szellő halk zenét hozott valahonnan. Elindultam a zene irányába, mert volt egy sejtésem. Nem akartam megint belefutni, de azóta erősebb lettem. Persze valószínűleg ő is. Egyre hangosabb lett a zene és egyre biztosabbá vált, hogy ő az. Az előző harcunkat hollowok és rendőrök szakították félbe. De most be fejezzük, ha a sors is úgy akarja.
~Rajin Loraine, még nem felejtettelek el. - egyre jobban éreztem a reiatsuját. Végül megérkeztem és megláttam. Egy villanyoszlopra kötött erősítőbe dugott gitáron játszott. Tény, hogy nem rosszul, sőt nagyon is jól játszott. Tudtam, hogy zenész volt, ráadásul a jobbikból. Egy darabig néztem ahogy játszik, majd megszólaltam.
-Rajin Loraine, én sem felejtettelek ám el. - mondtam és már a Zanpakutomra is helyeztem a kezem, minden eshetőségre felkészülve. Nagyjából ismertem a képességeit, de jobb félni, mint megijedni alapon nem bocsátkoztam feltételekbe. Sok idő telt el azóta a harc óta.
-Nagyon satnya lettél. Mi a fene történt veled? - kérdeztem, mert ahogy végignéztem rajta, teljesen megváltozott. Nem az volt aki régen, de nagyon jól tudom, hogy nem szabad a külső alapján megítélni. Azért mert így néz ki, lehet hogy jóval erősebb nálam.
-Befejezzük, amit sok évvel ezelőtt félbehagytunk? - kérdeztem egy csalafinta mosollyal az arcomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Szer. Márc. 31, 2010 10:16 am

A Jófiú, még mindig olyan volt, mint régen. A mozgása, a külseje… Bár józanul ritkán láttam, de a harcban nagyszerű. A zanpakutoujára néztem. Persze az emberek hülyének néztek, hiszen a semmit figyeltem. A semminek köszöntem. Én a gitártokomat a földre tettem.
-Nagyon satnya lettél. Mi a fene történt veled?- kérdezte. Láttam, hogy már készülődik is. Felsóhajtottam. Legutóbbis csak egy kis csipkelődéssel kezdtük, de most ezt is kihagyja. Én megy csak álltam a póttestemben. Gyengébben, de kidout tudtam volna használni.
-Satnya? Néztél tükörbe barátom?- Kérdeztem.- Én a menosok erdejében élek, mióta harcoltunk, és te, mit is értél el? Hányadik tiszt vagy?
Tudta, hogy viccelődöm. Régen is így húztuk egymás agyát. Persze, nem viccelődhet mindig az ember. Legutóbb is addig ittuk magunkat, hogy a viccelődés már nem ment, de az ötletellés igen. Akkor döntöttük el, hogy harcolni fogunk. Pár nap múlva, mikor kijózanodtunk, el is kezdtük. Persze közbeszóltak a Hollowok. Most már csak a befejezés hiányzik. Abban a harcban, több reiatsut vesztettem, mint ő. Nem hagyhatom, hogy megvágjon. Tehát ha közel engedem végem… Viszont ő tudja, hogy Kidoushuu tiszt voltam. Közelharcra kényszerít majd. Én lassan a zsebembe nyúltam. Két dolog volt benn, egy lélekkapszula, és egy üveg…
-Befejezzük, amit sok évvel ezelőtt félbehagytunk?- kérdezte. Én kivettem a zsebemből az üvegcsét, és kinyitottam.
-Sietős a dolgod?- kérdeztem, és beleittam az üvegbe, majd bezártam. Odadobtam neki az üveget.- Nyugi, csak egy kis Sake…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Szer. Márc. 31, 2010 9:51 pm

Hiába. Még mindig tud élni. Ezt le se mtagadhatná. De hát miért is ne. Sokat már nem árthat, úgyis halott vagyok. Elengedtem a Zanpakutom és elkaptam a felém dobott flaskát. Kinyitottam, majd jól meghúztam. Éreztem, ahogy a nedű végig gördül a torkomon és az alkohol ereje végig marja a torkom. A világ legjobb érzése. Közelebb léptem hozzá, majd jobbom nyújtottam.
-Nem akarsz kiszállni ebből a hülye testből? - kérdeztem, mert nagyon jól tudtam, hogy ha valaki elmegy mellette és ránéz, hülyének fogja nézni, amiért a semmivel beszélget. Visszaadtam neki az üveget.
-Merre jártál azóta, hogy eltűntél? Mivel töltöd a napjaid? - kérdeztem, mostmár barátságos hangenmben és leültem a betonra a hátamat a villanyoszlopnak támasztva. Régen jóban voltunk. Sokat ittunk együtt és mondhatni, hogy együtt fejlődtünk. Aztán száműzték. A pontos okát, mai napig nem tudom, de majd most.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Csüt. Ápr. 01, 2010 9:04 am

Láttam, hogy ő is iszik. Megnyugodtam. A régi időkben, néha valóban csak ezt láttuk. Én azt, hogy ő iszik, ő azt, hogy én. Korábban volt, hogy dalolászva mászkáltunk a Hollowok előtt. Akkor fogadtuk meg, hogy többé nem iszunk… Másnap részegen a turnébuszommal furikáztunk… Sosem komolyodtunk meg, kivéve azt a harcot…
-Nem akarsz kiszállni ebből a hülye testből?- kérdezte tőlem. Én előkaptam a lélekkapszulát, aztán lenyeltem. Kizuhantam a testemből. A módosított lélek rám vigyorgott.
-Vidd el a gitáromat! De ha be próbálnád zúzni, vagy megint megszöksz, esküszöm, odaadlak Litonak, és ő fog veled dobálózni!- Mondtam dühösen a vigyorgó önmagamnak. A shinigami ruhám volt rajtam, mert a kicsi, bosszúálló öcsém széthasogatta a hétköznapi ruháimat. A csuklómra néztem. A hármas számot vizsgálgattam…
-Merre jártál azóta, hogy eltűntél? Mivel töltöd a napjaid?- kérdezte, és leült a villanyoszlop mellé. Felsóhajtottam. El akartam neki mondani mindent… Az egész baromságot…
-Emlékszel az utolsó misszióra, mikor elküldtek Ayakoval, és Aizennel… Nos, akkor Aizen végzett a barátnőmmel… És harcoltunk… Megsérült, de egyszerűen földhöz vágott… Egy aprócska szálon függött az életem… Még a reiatsumat sem kímélte… Annyira összezavarta a reiatsum, hogy a legtöbb Kidoum elveszett. De ne örülj, már egy részét visszaszereztem. A kardom viszont… Egy darab fém… És te, hogy vagy a tiéddel? Még mindig olyan erős?
Meghallgattam, majd újra megszólaltam.
-Hueco Mundo, olyan más… Az örök sötétség… Az egyedüllét… A menosok erdejében építettem egy házat… Ott lakom… És várok… Egy nap, megölöm Aizen Sousuket… És, te milyen rangot harcoltál ki végül?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Csüt. Ápr. 01, 2010 9:40 am

Elmesélt mindent. Türelemmel hallgattam végig a mondandóját. Amikor kiejtette Aizen nevét, ökölbe szorult a kezem. Hihetetlen, hogy az a szemét ilyenekre képes. Csak mert kísérletezni támadt kedve. Miért nem ment át a 12. osztaghoz? Ott kísérletezhetett volna, amennyit csak akar. Valahogy nem tudtam magam túltenni az árulásán, de akkor ezek szerint nem én voltam az egyetlen. Aizen megölte a barátnőjét.
-Túl messzire ment az a szemét. - szitkozódtam. Aztán folytatta. A Menosok Erdejében tengeti életét. Épített egy házat és évek óta ott él. Ezen kicsit meglepődtem, hisz nem egyszerű ott az élet. Tiszteltem ezért a döntéséért és azért, mert képes a nemezise közelében élni. Megdöbbentett a története. Nem hittem volna, hogy ennyi mindenen ment keresztül.
-Ugye, mint tudod a Kidoushounál kezdtem én is, aztán, ha jól emlékszem körülbelül tizenkét év múlva átkerültem a hetedik osztagba. És jelenleg negyedik tiszt vagyok. Most pedig a Bankai-om elérésén dolgozom. Szeretnék végre teljes mértékben összhangban lenni a Zanpakutommal. - fejeztem be, és kíváncsi voltam a reakcijára, hisz elég hosszú utat jártam be.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Csüt. Ápr. 01, 2010 10:05 am

Láttam rajta kíváncsi az életemre. Minden szót, amit kiejtettem meghallgatott. De amikor rátértem arra a szörnyetegre dühös lett. Hát persze, ő is áruló már. Míg engem megfigyeltek, őrá nem is ügyeltek. Feltűnőbb volt egy shinigami, aki még az akadémián is kapitány szintű kidoukkal játszott. De nem is ez volt a meglepőbb. Úgy lépett be Hueco Mundoba, mintha mindig itt élt volna. Darema felbukkanása után döntöttem el, hogy nem mehet ez így tovább. Én sosem gyűlöltem a Hollowokat, vagy az Arrancarokat, de Aizent igen. Ők úgy néznek rá, mint az istenükre, pedig ő csak egy undorító féreg. Azt hiszik valóban segít nekik, pedig ő csak hatalmat akart. Fel akartam szabadítani az Arrancarokat is. Hiszen a saját öcsém is közéjük tartozik…
-Túl messzire ment az a szemét.- Mondta a mellettem ülő shinigami. Megértett, és én is őt. Erős volt mindkettőnk gyűlölete. Erőt kellett szereznem, de nem minden áron. Ha így érném el a hatalmat, Aizenné válnék. És ennél förtelmesebb gondolat nem jutott eszembe.
-Ugye, mint tudod a Kidoushounál kezdtem én is, aztán, ha jól emlékszem körülbelül tizenkét év múlva átkerültem a hetedik osztagba. És jelenleg negyedik tiszt vagyok. Most pedig a Bankai-om elérésén dolgozom. Szeretnék végre teljes mértékben összhangban lenni a Zanpakutommal.- Elmosolyodtam a szavai hallatán. Még mindig erősebb akart lenni. Tudtam persze, hogy az én osztagomnál szolgált, hiszen a felettese voltam. És ami bántott, azaz áthelyezése volt. Tehetséges volt. Akár még az én rangomra is pályázhatott volna. De így alakult.
-Negyedik tiszt mi? Legalább rendesek a mostani kapitányok? Azt se tudom, ki a hetedik osztag kapitánya most… Rég volt már, hogy valóban megtudtam valamit Soul Soceity rejtélyes dolgaiból. Még mindig az összhangra vágysz? Látod, én is csak megvagyok a vasammal… De ha elérem a Bankait, és persze visszaszerzem az erőm, elkapom Aizent! Tudom, hogy nem kéne téged is belekeverni, de ha egy ilyen bajtárs, mint te, állna mellettem ott. Talán több esélyünk lenne...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Csüt. Ápr. 01, 2010 10:24 am

Aizen egy féreg. És a férgeket el kell taposni. Ez volt Rajin mondandójának a lényege, és ezzel egyet értettem. Valakinek meg kéne fékeznie. A másik kettőt pedig valahogy visszatéríteni. Ha meg nem akarnak visszatérni, akkor velük is végezni.
-Ez nem kérdés. Veled megyek. Ugyan nem végzett senkimmel, de az, hogy átcseszte egész Soul Society-t és elárulta a Shinigamikat, nekem elég indok. - gondolkodás nélkül csatlakoztam volna a bosszú hadjáratához. Aizennek ezt nem fogom megbocsájtani.
-Hogy őszinte legyek, én már gondolkodtam ezen. És van egy kiindulási alapom. Először is le kell nyúlnunk a Hogyokut. A másik pedig Kyouka Suigetsu. Te láttad már a shikai-át? - kérdeztem barátomtól, majd felálltam és miután átadta a flaskát, húztam belőle egy nagyot.
-Már érzek valami változást a kardommal. Különbözik az energiája, ha nagyon belevetem magam a harcba. Remélem nem sokára meg leszünk. - váláaszoltam az előbbi kérdésére, ami mellett valamiért elsiklottam. És tényleg más volt a dolog, de egyelőre nem tudtam még mire vélni. Mazenta Tsubame Bankai-a még messze van tőlem. Rengeteget kell még fejlődnöm, míg meg fogom tudni idézni Zanpakutom erősebb alakját.
-De tulajdon képpen hajt is a kíváncsiság, hogy milyen lehet a Zanpakutom a második szinten. Te hogy állsz a dologgal? - kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Csüt. Ápr. 01, 2010 11:28 am

Tudtam, hogy mellém áll. Elég Soul Soceity szeretete, hiszen ő a legnagyobb áruló a történelemben. És valóban semmit sem ér az élete. A hatalma túl nagy volt legutóbb is, de mostanra megerősödhetett. Ám, ha valóban képesek leszünk kivégezni, akkor elérhetjük a helyes utat. Sehol sincs ugyan megírva, hogy az arrancarok gonoszak. Egy gonosz embert követnek, de ők valójában nem lehetnek születésüktől fogva gonoszak. Lito, és Darema sem gonoszak, és ha ők nem azok, akkor a többi Arrancar sem feltétlenül gonosz. Eldöntöttem, hogy nem ölök meg többet, kivéve, ha az életemre törnek. Shikon is ezt akarja, és most az egyszer igaza van ennek a vasdarabnak.
-Hogy őszinte legyek, én már gondolkodtam ezen. És van egy kiindulási alapom. Először is le kell nyúlnunk a Hogyokut. A másik pedig Kyouka Suigetsu. Te láttad már a shikai-át?- Kérdezte tőlem. Számítottam a kérdésre.
-Nem, azt mondta, még arra sem vagyok méltó, hogy rápillantsak…- A kezem ökölbe szorult. Végül felsóhajtottam.- Egyszerű Kidout, és a puszta kardját használta. De így előnyben vagyok vele szemben… És te, láttad az erejét?
Megvártam, míg felel.
-És ami azt a Hogyokut illeti… Sosem láttam, nem is éreztem az erejét, de erős lehet. Egyedül akkor sikerülhet elvenni, ha valahogy megtörjük a védelmét! Sikerülhet… De végül el kell pusztítanunk azt is…- Mondtam halkan. Végül, a kardomra néztem.
-Már érzek valami változást a kardommal. Különbözik az energiája, ha nagyon belevetem magam a harcba. Remélem nem sokára meg leszünk.- Gondoltam, hogy ő sokkal közelebb áll a kardjához, mint én, hiszen az én kardom Hollownak képzeli magát.- De tulajdon képpen hajt is a kíváncsiság, hogy milyen lehet a Zanpakutom a második szinten. Te hogy állsz a dologgal?
-Shikon, és én, közel jártunk… De Nem enged a Bankai közelébe. Attól tart, hogy Hollowokat ölnék vele. Megmutatta a Bankait, de használni nem engedte… Soha… Viszont Aizen ellen meg fogja engedni. Megesküdött nekem… Viszont, ha visszanyerem a régi erőmet, már büszkén állok ki Aizen elé… Elárult mindenkit. Megölte az első szerelmem… De ne beszéljünk erről… Az emlékeim kisé zavarosak erről az időszakról…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Csüt. Ápr. 01, 2010 12:02 pm

-Nem, még én sem láttam. Aizennel csak hivatalos ügyben találkoztam. - örültem ennek, hisz aki látja Aizen shikai-át, az már nem szabadul, és végleg az illúzió hatása alá kerül mindörökre.
-A Hogyokut ellophathatjuk az Arrancarokkal is. Ők biztos tudják merre van. - vetettem fel, majd végig hallgattaom a Zanpakutojáról. Érdekes egy fegyver. Egy Shinigami Zanpakutoja, ami Hollownak képzeli magát. Ezen egy kicsit elmosolyodtam. Sosem hallottam még ilyet.
-Én is javasolni, akartam, hogy fejezzük be. Ez még a jövő zenéje. Viszont elkezdhetnénk az edzést. Ha le akarjuk győzni Aizent, akkor minél előbb erősebbé kell válnunk, mert minél tovább húzzuk, annál nagyobb lesz az ereje és a hatalma. És ezt nem engedhetjük. - fejeztem be a mondandómat, majd mit sem törődve Rajin reakciójával egy-két lépést hátraléptem és elővettem a Zanpakutomat.
-Shikai-al, száz százalék erőbedobással. Hozzuk ki magunkból a legjobbat. Aztán befejezzük azt a Sakét. - vetettem fel az ötletet, az üvegre bökve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Pént. Ápr. 02, 2010 9:19 am

Valóban, már bennem is égett a harc tüze. Lassan Shikon markolatához nyúltam. Éreztem, hogy a keresztvas teljesen kihűlt. Ez azt jelezte, hogy Shikon kész a harcra.
-Én is javasolni, akartam, hogy fejezzük be. Ez még a jövő zenéje. Viszont elkezdhetnénk az edzést. Ha le akarjuk győzni Aizent, akkor minél előbb erősebbé kell válnunk, mert minél tovább húzzuk, annál nagyobb lesz az ereje és a hatalma. És ezt nem engedhetjük.- Elmosolyodtam, és kirántottam a kardom. Ő hátrálni kezdett. Én lassan előhúztam a pengémet, és a kardom életlen felén végighúztam az ujjam. Felmutattam. Csupa vér volt.
-Shikon, eléggé veszélyes… Gyűlöli a Shinigamikat, ezért bármit megtesz, hogy végezzen eggyel… Még ha én megsérülök akkor is! Néha bele fog szólni a csatánkba! Olyankor, belemozdítja a karjaim, sajnálom előre is… De ne itt kezdjük, sok a civil… Menjünk el egy kicsit elhagyottabb részre. Nem messze ott egy park! Ott most nincsenek, menjünk!
Elshumpoztam. Tudtam, hogy tud majd követni. Mikor a rétre értem, megálltam.
- Tsunzaku Shikon!- Kiáltottam, és aktiválódott a kardom shikai formája. A tíz penge, mindkét oldala borotva éles volt. Én elmosolyodtam.- Shimoku!
A tíz penge fénye jelezte, hogy a technika aktív. Ha megvágom az ellenfelem, azonnal megfertőzi.
-Az elkerülést is gyakorolni kell!- Mondtam neki vigyorogva…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Hétf. Ápr. 05, 2010 1:03 am

-Jól ismerem a Zanpakutodat. Emlékszel? És csak hogy teljes legyen az összkép egálban vagyunk. Mindkettőnk Shikai-a közelharcra van kitalálva. - válaszoltam neki. Shikon tényleg ki akar majd nyírni, így számítanom kell extra sérülésekre, amik nem feltétlen jelentenek jót a számomra. Meg kell próbálnom kihozni a gyorsaságomból a maximumot. MEglátjuk mi lesz ennek a vége. Rajin nem totolyázott, előhúzta a kardját és már alő is hívta a Shikai-t.
-Kicsit megleptél. Semmi előjáték? Enyje Rajin. - viccelődtem, de komolyan nem gondoltam, hogy rögtön aktiválja majd a Shikait.
-Ám legyen, ahogy akarod. Tobu, Mazenta Tsubame! - amint kimondtam a parancsszót, egy bíbor csík jelent meg, hosszában megfelezve a Zanpakutomat. Ez gyönyörű látvány volt, attól eltekintve, hogy a Shikai képessége, iszonyatosan legyengíti az ellenfelet. Amint a csík leért a kard hegyéről a markolat aljáig megtekertem a Zanpakutomat, aminek hatására a felező vonalnál az egész kard elfordult, majd két másik penge nyúlt ki belőle és végül elnyerte a Shikai formáját. A Zanpakutom immár a két Saivá alakult át.
-Ez rád is igaz. Rendben kezdjük el. - mondtam, majd kieresztettem egy kis reiatsut, hogy érezze az erőmet. Jóval nagyobb, mint legutóbbi találkozásunkor volt.
-Nem fogom vissza magam, remélem nem gond. - megeresztettem egy cinkos mosolyt és támadásba lendültem.
-Hadou 31. Sokatsui. - mondtam ki a támadás nevét, és a kék labda már száguldott is Rajin felé. Ez csak elterelő, hadművelet volt, amíg Rajin a Sokatsuival volt elfoglalva elshunpoztam egy kicsit távolább, megvártam, amíg robban, majd a porfelhőt kihasználva Rajin mellé shunpoztam és egy jelentéktelen felületi vágást ejtettem a bal vállán. Kezdetnek megteszi, játszadozzunk kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Kedd Ápr. 06, 2010 7:35 am

Már el is kezdtük a küzdelmet… Valóban, erősebb volt mint korábban, de fel akartam mérni mennyire is. Felém lőtt egy tűzlabdát. Én félre léptem az útjából, egyenesen bele a pengéjébe. Nem volt mély a sérülés, de azért súlyos volt. Ismertem a kardját, és reméltem, hogy nem ez azaz érzés, mikor a reiatsu szivárogni kezd a testből. Már rég volt, nem sokra emlékeztem. De az elterelése tetszett. Pont mint régen… Ott állt mellettem. A pengéimen még ott fénylett a Shimoku ereje. Megvágott, de már megint elfelejtette, mekkora pengék vannak a markomban. Végighúztam egyet a combján. Csak, hogy feleszméljen végre. A Shimoku biztos megfertőzte, ezért arrébb ugrottam.
-Bocsáss meg, de túl gyorsan kezdtük, már megint… El kell mondanom a versem… Tudod a babonám!- Mondtam, és felsóhajtottam.

Ha látnám a síkon át
e nyüzsgést, szabad nép szabad honát,
a pillanathoz esdve szólnék:
Oly szép vagy, ó, ne szállj tovább!
Ne mossa el megannyi millió év
halandó-életem nyomát. -
E boldogság sejtelme elragad,
s már üdvözít a legszebb pillanat.


Mikor befejeztem a versem, felnéztem. Kinyújtottam a Jófiú felé az egyik karmom.
- Hadou 31: Shakkahou!- kiáltottam. Meg se vártam mit lép, mögé shumpoztam.- Bakudou 09: Geki!Ezt sem vártam meg, a jobb oldalára ugrottam, és akkor álltam meg. Már kíváncsi voltam erre mit lép.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Szer. Ápr. 07, 2010 6:54 am

A kezdés nem volt rossz. Mindketten szereztünk egy egy könyebb sebet. A különbség csak annyi, hogy neki a reiatsuja szivárok, én meg a méreggel küzdök. Szép kilátások így az elején mindkettőnknek. Egy pillanatra megálltunk, mert elszavalta a verset, amit konkrétan minden harca előtt elmond. Babona. Mikor végzett hasonló módon támadt, mint én. Egy kidout használt, méghozzá az enyém testvérét. Egy Shakkahou tartott felém. Nem került semmibe egy shunpoval elkerülni, de már Loraine is megjelent mellettem és ismét egy kidou-t használt.
Bakkoudou 9: Geki! - hallottam a bal oldalamról. Ezzel szinte egyidőben megbénultam. A végtagjaim nem engedelmeskedtek az agyam által küldött parancsoknak. A testem egyáltalán nem mozgott.
-Máris be akarod fejezni ezt a csatát? Még el sem kezdtük. - próbáltam meggyőzni. Még tényleg bele sem kezdtünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Pént. Ápr. 09, 2010 6:37 am

~Valóban azt hiszi, hogy már végeztünk is?~ Kérdeztem magam, és felsóhajtottam. Ez csak egy kis gyakorlás volt, de mégis túl kellemetlennek éreztem. Nem szerettem harcolni, de ezt a harcot be kellett fejeznünk. Ha másért nem is, de a gyakorlás végett. A sérülésem sajgott, de nem ez volt a probléma. A vállamból szivárgott a reiatsu. Ez nem jelentett túl jó dolgot. Ha elfogy a reiatsum, vesztettem. Ahogy ő is… Ő is gyengült, miközben az idő telt. Ha még párszor megvágnám… Nem, esélyes, hogy akkor én is megsérülnék. Viszont így legalább begyakoroljuk a legyengített helyzetű harcot is. Shikon idegesen remegett. Néha megrántotta a középső ujjamat. Mintha csak az idegesség rángatta volna. Láttam, hogy rettenetesen kiélesítette a pengéit. Már csak az hiányzott, hogy véletlenül megvágjam magam vele. A Reiatsum lassan szivárgott, de a csatához még bőven elég volt. Felsóhajtottam. Hátra ugráltam. Tudtam, hogy mindjárt megszűnik a Geki hatása, ezért távolodtam. Be akartam vetni a Kidouimat, hiszen így távolharcra kényszeríthetem. És úgy könnyebb küzdeni. Legalábbis számomra. Megfeszítettem a kezeim. Már a nyelvem hegyén volt két támadás. Vártam, hogy végre a kötés feloldódjon. És újra felém, rontson. Én kétszer végighúztam a betonon Shikon pengéit.
~Most kicsit tompább penge kell, figyelj a Kidou vezetésére!~ Motyogtam. Shikon újra kiélesítette a pengéit, én elmosolyodtam. Kinyújtottam a jobb karomat, a mutató, és a középső ujjam kifeszítettem, egyenesen a Jófiú felé. Mindkettő végén megjelent egy-egy apró vörös gömb.
- Hadou 31: Shakkahou!- Kiáltottam. Ezzel egy időben, láttam, hogy a Geki megszűnt. A két vörös gömb elindult kedves ivócimborám felé. Én közben párszor körbe Shumpoztam. Reméltem, ezzel is meg tudom zavarni. Közben reiatsut gyűjtöttem. Már készültem a következő támadásra…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aiko Shin
7. Osztag
7. Osztag
avatar

Hozzászólások száma : 23
Registration date : 2009. Oct. 24.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 4. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Szomb. Ápr. 10, 2010 5:16 am

Loraine készült valamire. Még nem tudom pontosen mire, de biztos, hogy volt egy terve. A sebéből szivárgott a reiatsuja, ami gyengítette, ugyan, de ez közel sem volt vészes. Még kibírja egy darabig. Az ő mérge is kezdett szétáradni a testemben, és éreztem is a hatását. A pengéjét végig húzta a betonon, majd kinyújtotta a kezét felém.
-Hadou 31. Shakkahou. - mondta ki a kidou nevét, mire a Geki hatása rajtam megszűnt. Hirtelen nem tudtam mit csináljak, majd improvizáltam.
-Hadou 33. Sokatsui. - egy másik kidout lőttem ki a Zenész felé, majd felugrottam a levegőbe és ott is maradtam. Láttam, ahogy a két kidou összeütközik, majd észrevettem, hogy Loraine össze vissza shunpozik. A szemem jojózni kezdett, ahogy megpróbáltam követni, végül letettem róla és vártam a támadását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   Hétf. Ápr. 12, 2010 11:07 am

A két Kidou kioltotta egymást. De ez még nem volt minden. Az út megsérült, amit még ki akartam használni. Felsóhajtottam. Összedörzsöltem a két láncos kesztyűm. Megráztam magam. Vettem egy mély levegőt, és felsóhajtottam. Most ez egy edzőmecs, de túl fontos ahhoz, hogy elbagatellizáljuk. Már megvágott egyszer, és a seb zavart. Az égen szállt egy aprócska madár, amire lecsapott egy sólyom. Elkapta, és tovaszállt vele. Ő nem habozott. Azonnal támadásba lendült. Nekem is így kéne harcolnom, hiszen a sólyomnak is sikerült. Én lassan felfogtam mi a következő lépés. Tudtam, mit kell már tennem… Összeérintettem a tíz pengét. Majd egy vörös aura nőtt köréjük. Nem először használtam így a támadást. Ezzel csak az volt a tervem, hogy erősebb, és koncentráltabb legyen a támadás. Mint a Kidoushuu osztag tagja tudtam ezt hogy lehet elérni, ezért minden fifikámat, és leleményességemet bevetettem.
- Hadou 31: Shakkahou!- Mondtam megint. A gömb túl nagyra sikerült. Túl sok reiatsum tűnt el benne. Kilőttem. De nem a Jófiú felé. Egyenesen a mögötte lévő villanyoszlopra céloztam, ami vészes sebességgel száguldott felém. Én oldalra ugrottam, és szétrúgtam egy vízcsapot. A víz megtöltötte a keskeny utcát. Főleg a hatalmas lyukat, amit az előbbi két technika robbanása eredményezett. A villanyoszlop közben beledőlt a vízbe. Én felugrottam egy hát erkélyére. Fogtam egy fém virágládát. Ahogy a vízbe ért szikrázni kezdett. Én vigyorogva fölnéztem.
-Nem olyan magas feszültség… De egy pár órára kiüti az embert!- Morogtam, aztán kinyújtottam a karom.- Hadou 33: Soukatsui!
Kiáltottam, és a támadással párhuzamosan én is előre lendültem, de én már korábban megálltam a levegőben. Elvigyorodtam. Még körbe pillantottam egyszer. Senki se volt az utcán. Senki nem eshetett bele a szikrázó csapdámba. Felsóhajtottam. Már nem várhattam tovább.
- Shimoku!- Mondtam halkan. A pengéim megint derengeni kezdtek. Előre ugrottam, és jobbról csaptam először, aztán egy mély lábra érkező támadást küldtem. Az utolsó lépésemben a vállát vettem célba. Mikor végeztem a támadással hátra ugrottam, és lihegve megálltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A befejezetlen csata   

Vissza az elejére Go down
 

A befejezetlen csata

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-