HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A két testvér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Pént. Ápr. 09, 2010 12:40 am

- Hadou 33: Soukatsui!- kiabálta mintha meg lenne veszve. majd lánglabdákat lőtt rám amik eltaláltak
~ ohh hogyaza... ~ Néztem a ruhámat ami ki volt lyuggatva a támadástól. Dühöngeni kezdtem, egyszerűen nem voltam képes felfogni azt hogy minek támad rám ilyen hülye kidou-val jöjjön kidou nélkül és én meg felszeletelem...
közben éreztem hogy hogy az első támadásától egyre gyengülök. Vacak lélek mérgezés, így unalmas harcolni. Közbe még mindig a megégett ruhámat nézegettem .

-Shikon, Hadou 31: Shakkahou! kilőtt rám megint kilőtt rám egy labdát ami eltalált most már a kezem is megsérült még egy helyen ami kicsit megnehezítette a mozgásomat. A testem tele volt égési nyomokkal de azok nem voltak életveszélyesek. Az utolsó támadás nagyon eltalált, ugyanis a Wakizashi elrepült. Eleinte észre se vettem azt hogy eltűnt el voltam foglalva a ruhámmal. De nem kellett sok idő ahhoz hogy észre vegyem hogy valami nem stimmel.
-Te szemét ez meg mire volt jó?? Ezért megfizetsz- hangom ostorként csattant a csendben. tudtam hogy úgyse hagyná hogy most nyugodtan meg keressem, így inkább meg se próbáltam.
hirtelen eszembe villant hogy mit tettem Shikonnal, kb enyire eshetett neki rosszul hogy eldobtam. sonidozva felugrottam egy közeli fára, vártam a következő lépését a bátyámnak. Jobbnak láttam ha így ilyen idegesen nem esek neki mert még vesztek vagy ami rosszabb megint használni fogja a geki-t mint ahogy múltkor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Hétf. Ápr. 12, 2010 10:30 am

Nekilódultam. Mikor elértem a fát, amin állt, belehasítottam. A fa recsegve dőlt ki. Ő átugrott egy másik fára. Én felsóhajtottam, és azt is kidöntöttem. Nem messze egy másik fára ugrott… én felsóhajtottam, és kinyújtottam a mutatóujjam karmát. Felsóhajtottam. Már tudtam, mit kell tennem. Nem akartam tönkre tenni az erdőt magam körül, de muszáj volt. Feltöltöttem a karmom reiatsuval. Létrehoztam a technika alapját. Éreztem, ahogy Shikon is hozzáadja a saját reiatsuját. A karmom körül megjelent egy halvány aura.
- Hadou 33: Soukatsui!- Kiáltottam. Kilőttem egy gömböt, de nem az a fa dőlt, amin Lito állt. Hanem a jobb oldalán néhány fa. Aztán a bal oldalán döntöttem ki a fákat. A jobb oldalára shumpoztam, és az előtte, és a mögötte lévő fákat is kidöntöttem. Így ő ott maradt egy fán, és körülötte nem volt több fa, amire ugorhatott volna. Én felsóhajtottam. A fa mellé ugrottam, és kidöntöttem azt is. Még soindozva is túl messze volt a következő kvarcképződmény. Én már vártam Lito támadását. Közben végiggondoltam az utóbbi pár hét történését. Többet harcoltam Shinigamik ellen, mint az előző háromszáz évben. De nem bántam meg egy küzdelmet sem. Mert így végre rájöttem mi is az igazi jövő. Aizen és én voltunk a múlt. És ha én ezekkel az erős ifjakkal együtt indulok harcba az őrült Shinigami ellen, lehetséges, hogy képes leszek elmetszeni a torkát. Megmozdítottam a kezem. Lito feltápászkodott a földről. Én azonnal elé shumpoztam, és lesújtottam rá. Mellé ugrottam, és a lába felé lőttem egy vörös gömböt. A támadás tévesztett. Hirtelen oldalba vágott minek eredményeként elterültem. Felsóhajtottam, és felemeltem a karom. Már lesújtott volna rám. Azonnal kellett lépnem. Felsóhajtottam kifeszítettem a tenyerem.
- Bakudou 39: Enkosen!- Kiáltottam. A pajzs azonnal megjelent, és felfogta a csapást. Azonnal léptem, és elkaszáltam Lito lábait. De a pajzs azonnal átszakadt. És a kardja eltalálta a combom. Mélyen beleállt. Én azonnal kitéptem, és felkeltem… Arrébb shumpoztam. Aztán sántikálva tovább indultam. Megálltam, és megfordultam. Láttam Lito másik pengéjét. Sebesen felkaptam, és az övembe fűztem. A combom meg-megremegett. Egy ideggócot talált el a kard. Most a lábam úgy remegett, mint valami gusztustalan zselé. Közben Lito is talpon volt. Én felsóhajtottam.
-Most több kell ide öcsi!- Mondtam halkan. És előre ugrottam. Az oldala felé csaptam a jobb kezemmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Csüt. Ápr. 22, 2010 10:48 pm

Eleinte nem értettem ohgy mi a fenét csinál. De sajnos hamar rá kellett jönnöm hogy a fákat támadja. Jól tudtam hogyha kilövi a fákat körülöttem akkor nem lesz hova menekülnöm ha valami baj történik. Egyre kevesebb fa volt amire ugorhattam. Egyre kevesebb fa maradt, már csak egy-két fa maradt ami még sértetlen volt a többi mind kidőlt. Egyre rosszabbak voltak a lehetőségeim. Végül nem maradt több fa csak amin álltam. De az se volt valami sokáig ép ugyanis az én kedves bátyám kidöntötte.
~Na most mit csináljak? Valamit ki kell találnom ha nem, akkor alulmaradok. ~ közbe próbáltam felkelni a földről. Amint sikerült és felkeltem egyből megtámadott. Ez a támadás megint a vállamat érte.
~Mi a fene? csak a vállamat támadja?~ Most már nagyon megnehezítette a mozgást a vállam. De a bátyám nem hagyta abba még a támadást mellém ugrott és a lábamra lőtt egy gömböt. épp sikerült elugrani így csak egy kicsit perzselte meg a lábamat.
Gondoltam most már én jövök és oldalba ütöttem. Nagy erőt adhattam bele mert elfeküdt.
-a Harcnak vége. -mondtam és lesújtottam. Kicsit tévedtem.
- Bakudou 39: Enkosen! mondta majd egy pajzsal megállította a kardomat.
-MI??? Már megint ez a hülye kidou?-Kezdett idegesíteni hogy kidou-t használ állandóan. Nem nagyon éreztem igazságosnak hogy ő mindig használja.
Nem nagyon volt időm befejezni a mondatomat mivel kirúgta alólam a lábamat és elterültem.
A pajzs átszakadt és beleállt a lábába.
Kitépte a kardot, és elfutott mármint elkocogott. A lába igencsak lelassította.
~Legalább a kardot itt hagyta. Mondtam magamban és felkeltem.
Valamit felvett a földről. néztem hogy mi az. amint megláttam nyomban felismertem.
A kardom volt az, ő nyugodtan felvette és eltette.
-Most több kell ide öcsi!- mondta majd megtámadott.
Váratlanul ért a támadása. Nem volt időm reagálni, belemélyesztette a karmát az oldalamba.
ez már igen súlyos sérülés volt.
elkaptam a kezét mielőtt elugorhatott volna és jobb lábbal visszarúgtam biztos voltam benne hogy ha eléri a rúgásom akkor a veséjét éri el. Csak reméltem hogy eltalálom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Pént. Ápr. 30, 2010 6:59 am

Megrúgott. Bár nem volt erős a támadás, ahhoz pont elég volt, hogy kiüsse az övem alól a Wakizashit. Én oldalra ugrottam. Kezdtem elfáradni. A sérüléseim sajogtak. Lassan hátrálni kezdtem. Elgondolkoztam, mit tehetek. Nem akartam, hogy meghaljon, de le kellett győznöm. Próbáltam, valami jó stratégiát kitalálni. Lassan oldalra futottam, a karmaimmal mély vágást hagytam a földben közben. Mikor kirajzoltam a kört, előre ugrottam, és meglendítettem a karom Lito felé.
- Hadou 31: Shakkahou!- Kiáltottam. Még a támadás hevében előre ugrottam, és Lito felé ütöttem. Aztán átszaltóztam a feje fölött, és szúrtam. Végül a kör széléhez ugrottam, és vártam. Lassan kifújtam a levegőt a tüdőmből. Nem akartam semmit sem elsietni. Minden lépést alaposan meggondoltam. Előre léptem, és a belehasítottam a földbe. Gyorsan mintha ástam volna, kiszedtem a földet az üregből. Megint előre ugrottam. Átfordultam a fejem fölött. Pont mögé érkeztem, és hatalmasat taszítottam rajta. Pont az üreg felé lépett… Én fél térdre ereszkedtem, mert a combom rettenetesen fájt. Lassan végigsimítottam rajta a tenyeremmel. A seb túl mély volt, és túl sok időbe telt volna bezárni. Ezért felkeltem, és Lito után ugrottam. Jobbról felé ütöttem, majd balról. Végül hátra ugrottam, felemeltem a karom.
- Hadou 31: Shakkahou!- Kiáltottam, aztán lihegve a köz másik széléhez ugrottam. De nem sikerült jól leérkeznem, mert kifordult alólam a lábam. Elestem. Dühösen a földre vágtam. Felkeltem, és Litora néztem. Hirtelen a mellkasomhoz kaptam. Nemrég néhány bordám eltört, és még nem forrt össze rendesen. A rúgástól, amibe belemozdultam, így a bordáimat érte, és a földre esésem miatt. Megint megrepedtek. Dühös voltam, tudtam, hogy nem bírom majd sokáig így. Megérintettem a fülbevalóm. Lassan oldalvást arrébb mentem. Vettem egy mély levegőt, és vártam. Lito nem festett túl jól. De én sem éreztem magam a legjobban. Harcoltam a saját öcsémmel. Anyánk, már biztosan ránk kiáltott volna. De most ő nem lehetett itt. Csak Lito és én. Csak mi ketten, és senki más. Mindig túl akart szárnyalni. Egy nap talán sikerülhet is… Újra az ellenfelemre figyeltem. Teljesen olyan volt az arca, mint az enyém. De a személyiségünk más volt. Gyermekkorunkban a két végnek neveztek minket, hiszen én túl nyugodt voltam, míg Lito gyakran dühöngött semmiségeken. Felsóhajtottam. Teljesen olyan volt, mintha egy tükör ellen harcoltam volna. Egy tükör ellen, aki visszaüt. Elmosolyodtam az észrevételemen. Reménykedtem benne, hogy tudja, bármit tesz ellenem, én szeretem, hiszen az öcsém. És mindig is az marad. Amíg világ a világ…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Kedd Május 11, 2010 6:47 am

- Hadou 31: Shakkahou!- Kiáltotta majd elugrott és a szerencsétlen bátyám elesett.
~Mi...mit csinálsz te szerencsétlen?~ kérdeztem magamtól idegesen és arra gondoltam hogy nem képes komolyan venni a harcunkat.
Nem volt sok időm nézelődni mert egyből visszarántott a valóságba a földet ütötte minden ok nélkül kezdtem arra gondolni már hogy most már be kellene fejezni a harcot most olyan könnyen legyőzhetném, hiszen ahogy ott ütögeti azt a hülye földet úgy se figyelne rám de ez nagy gonoszság lenne ha ilyen kiszolgáltatott állapotban győzném le és az nekem nem lenne elégtétel. Inkább megvártam amíg feltápászkodik.
Néztem ahogy feláll majd sántinkálni kezd, de már homályosodott a látásom a hallásom tompult kezdtem nagyon szédülni.
-Francba nagyon legyengít valami. De mi lehetett az?- Morogtam halkan. éreztem hogy az erőm fokozatosan elpárolog már egyszerűen alig bírtam megállni a lábamon. Tudtam hogyha sokáig húzom a dolgokat akkor nagy bajban leszek ha elfogy a Reiatsum akkor kiszolgáltatottá válok a támadásokkal szemben.
~Ha valahogy közel tudnék férkőzni és megtudnám támadni a belső szerveit akkor minden bizonnyal lenyomnám. ~ morogtam magamban
Ez volt az elmélet és lassan megindult. néhány lépés után azonban a testem elnehezült rám törtek a sok emlékek ami még akkor volt amikor együtt ittunk együtt voltunk mindig és most? most már harcolunk egymással
Furcsamód először töltött el az a tudat hogy most épp a bátyámmal harcolok és mi lenne ha anyánk látná. azt hiszem agyon ütne engem.
Nem gondolkodtam tovább, erőt véve magamon elkezdtem futni felé de elfelejtettem valamit, valamit amit már kikerültem a kis meglepetését amit tartogatott idefele...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Loraine
Shinigami
Shinigami
avatar

Male
Hozzászólások száma : 100
Tartózkodási hely : Hueco Mundo alatt, Menos erdő kellős közepén, a kupiban
Registration date : 2010. Mar. 12.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: Ex-shinigami
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Szomb. Május 22, 2010 10:59 am

Már kezdett elfogyni az időm. Túl sok reiatsut lövöldöztem el vaktában, de még volt, amit pazarolhattam. Lito közeledett. Én felsóhajtottam. Lehajoltam kicsit, a karmaim szétfeszítettem. Már fáradt voltam, és sérült, de nem ugorhattam el. Már csak az maradt nekem, hogy kivédem a támadását, és fellököm. Végiggondoltam azt az utat, amit felém közeledve megtett. Hiába védtem volna ki a támadását, az utolsó lépése miatt nem tudtam volna fellökni. Hátrébb tettem a jobb lábam. Vettem egy mély levegőt. Körülnéztem. A kör szélénél álltam, rájöttem a másik lehetőségemre. Lito elém ért, felém ütött, és a másik irányba eldőltem. A jobb lábam az ő két bokája közé illesztettem, és magam felé húztam. Hallottam, ahogy eldől, de gyorsan előre futottam, és kiugrottam a körből. A kezeimen átfordulva ismét az öcsém felé néztem. Mindkét kezem fel emeltem. Már tudtam mit is, kell tennem. Lassan lélegeztem. A küzdelemnek vége volt. Tudtam ezt a lépés, már nem védheti ki, mert a földön volt, és már eléggé legyengült. Ez csak egy lecke volt. Nekem is, neki is. A hosszú évek alatt rengeteg Arrancar rontott nekem. De ők nem tértek haza. Lito viszont a testvérem volt, nem hagyhattam, hogy súlyosan megsérüljön. Ezért vetettem be azt a technikát. A lábamból csorgott a vér. De ez sem volt már fontos.
-Lito, jó voltál, de erősödj meg! Légy még jobb!- Mondtam. Felsóhajtottam, és tettem egy mozdulatot a jobb kezemmel.- Bakudou 75: Gochuu Tekkan!
Lezuhantak az oszlopok, és maguk alá gyűrték az öcsémet. Már nem kellhetett fel, hiszen a lekötés erősen tartotta. Odaléptem mellé. A nyakához illesztettem az egyik pengét.
-És, vége, most vágtam el a torkod!- Mondtam felnevetve, és eltűntettem az oszlopokat. Leültem az öcsém mellé.
-Nos, elég jó harc volt…- Mondtam.- Te még emlékszel apára, de én viszont tudom, hogy büszke lenne ránk. Nem azért, mert verekedtünk, mint régen annyiszor, hanem mert képesek vagyunk számunkra fontos dolgokat, személyeket megvédeni. Biztos vagyok benne, hogy abba a nagy Arrancar városban találsz majd barátokat. Nekem meg… Nekem itt vannak a Menosok.
Felnevettem. Visszaváltoztattam a kardom. Lassan elraktam. Megdörzsöltem a szemem. Majd hátra dőltem.
-Majd keress magadnak egy csinos lányt is!- Motyogtam, aztán hirtelen felnevettem.- De aztán értékelje az ízlésed!
Lassan lehunytam a szemeim. Ayako arcára gondoltam. Ahogy még régen megsimogattam. És lágyan megcsókoltam. Miután meghalt előjöttek a furcsa szokásaim. Talán ezzel akartam enyhíteni a fájdalmat, de nem fontos már.
-Ohó… Tényleg, még nem is kérdeztem. Hogy vagy mostanában? És nincs valakid?- Motyogtam.- Mert mint a bátyád, muszáj tudnom!
Hirtelen felültem. Ránéztem a combomra. Lassan gyógyítani kezdtem. Már fáradt voltam, de begyógyítottam. Felkeltem, és felsegítettem az öcsémet.
-Figyelj, Lito… Menj haza, aludj egy jót!- Szóltam ásítva.- Én is úgy teszek… Majd úgyis találkozunk még, de most valahogy furán érzem magam… Szóval találkozunk… Szia öcsi!
Kezet fogtam vele, és lassan hazaindultam.

//Kösz a játékot!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rajin Lito
Arrancar
Arrancar
avatar

Male
Hozzászólások száma : 32
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 32. arrancar
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/10000  (5000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Szer. Május 26, 2010 1:55 am

Közelebb léptem, láttam rajta hogy már fáradt. Nekem a vállam már sajgott és nem tudtam koncentrálni eléggé.
Figyeltem ahogy felsóhajt amit már alig veszek észre mert már annyira megszokott tőle. valami fura pózt vett fel amikor támadásra szántam el magam, a támadás nagy hiba volt. nem tudom mi történt csak ütöttem és a következő dolog amit láttam illetve éreztem hogy az volt hogy kirántotta alólam a lábaimat. Nem várt arra hogy felkeljek hanem felemelte a kezeit. És megszólalt.
-Lito, jó voltál, de erősödj meg! Légy még jobb!- mondta a maga nyugodt hangján. Tudtam hogy itt már legyőzött nem szokta magát elbízni és ilyeneket mondani egy ellenfelének még ha a testvére is.
- Bakudou 75: Gochuu Tekkan!- hiretelen nem tudtam mozdulni nem értette mi történt csak akkor amikor felnéztem, oszlopok voltak.
~Má' megint ezek a hülye kidou-k?~ mérgelődtem és nem figyeltem azt hogy mellém lépett és a torkomhoz szegezte a pengéjét.
-És, vége, most vágtam el a torkod!- Mondta nevetve, számomra kissé úgy tünt mintha gúnyosan mondta volna.
majd eltüntette az oszlopokat. Megtámadhattam volna de képes vagyok elfogadni a vereségemet most nem jött össze hát így még erősödhetek és egy nap legyőzöm ha addig élek is.
ő leült mellém,
És belekezdett a mondani valójába.
-Nos, elég jó harc volt…mondta, ezt én elismerésnek vettem ugyan, de kicsit csalódott voltam hogy nem voltam képes legyőzni megint. - Te még emlékszel apára, de én viszont tudom, hogy büszke lenne ránk. Nem azért, mert verekedtünk, mint régen annyiszor, hanem mert képesek vagyunk számunkra fontos dolgokat, személyeket megvédeni. Biztos vagyok benne, hogy abba a nagy Arrancar városban találsz majd barátokat. Nekem meg… Nekem itt vannak a Menosok.- mondta majd nevetni kezdett.
Abban az egyben igaza volt hogy én megvédem a számomra fontos személyeket, és majd ahogy mondta talán lesznek majd barátaim. Elmerültem a gondolataimban csak az rázott fel amikor újra megszólalt:Majd keress magadnak egy csinos lányt is!majd elnevette magát.
Kis időbe telt hogy abba hagyja a nevetést majd folytatta.
-De aztán értékelje az ízlésed!- Tette hozzá még, majd lehunyta a szemét
Elmosolyodtam, igaza volt tényleg nem ártana már egy olyan lány aki hasonló érdeklődési körű mint én.
-Ohó… Tényleg, még nem is kérdeztem. Hogy vagy mostanában? És nincs valakid? Mert mint a bátyád, muszáj tudnom!- Kezdett faggatni engem.
-Nos, tutod nem találtam senki olyant aki megfelelő, és olyan mint én. Keresem az igazit, de ez most mi?? Vallatás??
kérdeztem erőteljes hangon majd felnevettem.
Ránéztem elkezdte begyógyítani a sebeit majd nagylelkűen segített felkelni.
-Figyelj, Lito… Menj haza, aludj egy jót!-Mondta ásítva.- Én is úgy teszek… Majd úgyis találkozunk még, de most valahogy furán érzem magam… Szóval találkozunk… Szia öcsi! - majd kezet fogott velem és elindult. a távolból utána kiabáltam:
Biztos hogy találkozni fogunk tesó. Addig is vigyázz magadra.- mondtam neki.
~És most menjünk haza.~ Mondtam magamba és elindultam a lepusztul, hajdani erdő területéről.


//Kösz a Játékot!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   Kedd Jún. 01, 2010 1:54 am

Hahó!

Nos, ahogy látom, lezártátok a játékot, már csak én következem. ^^ Ajándékotok 2000 ryou. ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A két testvér   

Vissza az elejére Go down
 

A két testvér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-