HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kamioka Rosa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kamioka Rosa
5. Osztag
5. Osztag
avatar

Female
Virgo Rooster
Hozzászólások száma : 219
Age : 24
Tartózkodási hely : Az 5. osztag, vagy a Kamioka birtok környékén
Registration date : 2010. Mar. 19.
Hírnév : 7

Karakterinformáció
Rang: Hadnagy // A Kamioka-ház feje
Hovatartozás: Gotei 13
Lélekenergia:
16400/30000  (16400/30000)

TémanyitásTárgy: Kamioka Rosa   Szomb. Márc. 20, 2010 6:11 am

~ Adatlap

Név: Kamioka Rosa / Hotaru
Nem:
Kaszt: Shinigami
Rang: 5. osztag hadnagya, valamint a Kamioka-ház jelenlegi vezetője.
Kor: ~18

Szint: 2
Lélekenergia: 15.000
Tőke: 0 ryou.

Kinézet: "Egy elég szokatlan egyenruhát visel. Az alapszíne fehér, amit fekete csíkok tarkítanak ami egy vörös és egy fekete szalaggal van átkötve a derekánál, illetve a ruha belső fele is vörös. A kari rész nem csatlakozik a törzsi részhez. Ez a kari rész két fekete, a válláig felérő, karvédő. Valamint egy stílusos fekete fehér cipőt visel. Haja hosszú és fekete aminek egy részét vörös szalaggal felkötve hord. Szeme színe kék, ugyanakkor egy vékony szemüveget visel, mivel a zanpakutou hatására a látása gyengült. A jó dizájnnal ellátott ruha, Rosa szerint, a kelleténél is jobban kiemeli a női mivoltára utaló jegyeket. "
Addigi ruháját lecserélte a normál shinigami egyenruha egy kissé módosított formájára. Haját most már szabadon hordja, csak akkor köti össze, ha az a küldetésre nézve akadályozná. Ugyanakkor viseli azokat a kellékeket, amelyek a nemesi "származására" utalnak. Mivel látása sokat gyengült, ezért egy vörös selyemmel fedi el a szemeit, hogy akaratlanul se használja őket.

Jellem: "Ismeretlen okok miatt Rosa személyisége kettészakadt. Az egyik fél Rosa, a másik viszont nem sokkal létrejötte után új nevet választott magának, mégpedig a Hotaru nevet.
Rosa mosolygós, kedves lány, ám többnyire csendes és visszahúzódó. A másik személyiséggel ellentétben szemérmes, ezért is utálta eleinte a ruháját.
Hotaru Rosa szöges ellentéte. Nyílt, szeret a figyelem középpontjában lenni (főképp a férfiakéban), szemérmesség szinte egy csepp sincs benne. Viszont ha harcra kerül a sor akkor kíméletlen és visszafoghatatlan. A két személyiség tud egymásról és gyakran Rosa lelki világában egymásnak is esnek. "
Sokkal nyitottabbá vált, most már inkább keresi az emberek társaságát. Depresszióját, miben férje elvesztésének emléke miatt szenvedett, mostanra nagyjából legyűrte, mindössze akkor bukkan fel újból mikor nagyon maga alatt van. Szerencsére ennek száma közelit a soha felé.

~Shikai

Neve: Tsuin tsu hoshi no tasogare(Iker esthajnalcsillag)
Parancsszava: Terasu (Világíts)
Kinézet: Normál alakban: A zanpakutouk fekete markolatú ezüstszürke pengéjű katanák, amik vörös, fekete szalaggal díszített sayában foglalnak helyet.
Shikai alak: A parancsszó kimondása után a Rosa-t zöld színű reiatsu fonja körbe. A shinigami uniformis eltűnik, helyette a lány ruházata olyan lesz, mint a zanpakutoujának a lelkéé. A két kézfeje és a lábai is olyanok lesznek, mint amilyen a lélekölő szellemeinek van, valamint a szemét is hasonló maszk takarja el. (lásd zanpakutou lelkének kinézete)
Shikai hatása: A látás teljes mértékű elvesztése.

Shikai képességek:

Homon! (Visíts!): A zanpakuto zavaró és őrjítő, gyakran erős fejfájást okozó, hangot ad ki, ha más tárgyhoz vagy testhez ér hozzá. A hang forrásához közel, nagy esélye van rá, hogy az ellenfél dobhártyája és hallása sérüljön.

Bunri ni naru! (Válj ketté!): A szavak kimondása után materializálódik egy második „Rosa” aki rendelkezik az eredeti képességeivel. Ennek a technikának a lényege, hogy a klónt Rosa másik személyisége irányítja, Hotaru.

Hikari o konran sa seru! (Borulj fénybe!): A parancsszó kiejtése után a „két” Rosa erős vakító fényt bocsájt ki magából. Amíg pedig az ellenfél ezen erős fény hatása alatt van, ergo elvakítódik, addig a „két” Rosa két-két ütést és rúgást visz be az ellenfélnek. [Csak a "Bunri ni naru!" technika alkalmazása után használható!]

~ Bankai

Neve: Tsuin tsu hoshi no tasogare no kishi(Iker esthajnalcsillag lovagjai)
Parancsszava*: Yozora ni kagayakase! (Világítsd be a sötét égboltot)
Kinézet: "Mindeközben a testem a valóságban önálló életre kelt. Felemelve jobb kezemet a levegőbe az ölemben fekvő két kard magától a levegőbe emelkedett, majd a két kard nagy erővel összekapcsolódott a véggomboknál, egyúttal egy gyengébb lökéshullámot előidézve. Jobb kezem elegánsan ért hozzá az így egybeforrt markolathoz, aminek hatására kisebb széllökés és fényhatás kíséretben először a két kard alakult át, egy hosszú lándzsává, melynek a végén egy apró karika és hosszan mindenfelé fehér fém szárnyak és fehér vagy lila színű szárnymotívumok keletkeztek. Ezt követően a testem is, a fegyverhez hasonlóan széllökés és fényhatás kíséretében borult páncélba. Lila-ezüstszín páncél borította be az egész testemet. A hátamon egy lila színű palást jelent meg, melyen a családi ház címere volt mintaként felhelyezve fehér színnel, valamint egy kisebb, lila tollakkal ellátott szárny is megjelent a hátamon. A vállaimon egy-egy madárfejhez hasonló fej jelent meg. A fejemet teljes egészében sisak fedte melyen az öt apró lyuk, mindössze a levegő szabad beáramlásáért volt felelős."
Zanpakutou lélek: Kép

Képességek:

Klón: A shikai "Bunri ni naru! (Válj ketté!)" képességének a fejlettebb és erősebb változata. Ennek köszönhetően a bankaiban használt páncélnak létrejön egy teljes és pontos másolata, azzal a különbséggel, hogy a páncél belül teljesen üres lesz. Ezt a második páncélt, akárcsak a shikai képességben a klónt, Rosa másik személyisége Hotaru irányítja. A klón is rendelkezik azokkal a képességekkel amikkel az eredeti páncél.

Fegyver létrehozás: Temérdek mennyiségű apró fémtoll áll rendelkezésére a használónak, hogy bármilyen, általa ismert fegyvert vagy pajzsot létrehozhasson, viszont egyszerre maximum csak két fegyvert/egy fegyvert és egy pajzsot/két pajzsot tud használni. (a klón technika alkalmazása közben, mind a két páncélra külön-külön vonatkozik ez)

Pontozás: A bankai két képzettségen alapszik. Zanjutsu, a fegyverek miatt, és értelemszerűen a zanpakutou képzettségeken.

Zanjutsu: 12-től 18 pontig két pontonként egy új féle fegyvert képes megidézni 19 ponttól pedig pontonként kettőt. (összesen 18) A zanjutsu csak a fegyverek típusát befolyásolja, a megidézhető mennyiséget nem!
Jelenleg használható/megtanult fegyverek:
- Lándzsa


Zanpakutou: Ez a képzettség befolyásolja, hogy bankai állapotban hány fegyver áll a használó/használó rendelkezésére. (10-től 20 pontig pontonkén 1 fegyver) A két páncél összesen tud annyi fegyvert megidézni, ahány a rendelkezésükre áll a zanpakutou pontoktól függően. Ha mind a két páncél rendelkezik 2-2 fegyverrel, akkor egy újabb megidézéséhez az egyiket alkotóelemeire kell bontani, vagyis azt újra megidézni nem lehet. Ugyanakkor az erre a képzettségre tett pontok száma befolyásolja a megidézett fegyverek ellenállóságát/törhetőségét. (minél magasabb, annál magasabb képzettség kell a széttöréshez Surprised)

* A parancsszó szükséges része a bankainak. Ennek az elmondása nélkül lehet használni a bankait, viszont abban az esetben a klón nem jelenik meg és nem jeleníthető meg. Viszont az utólagos pótlása feloldja ezt a tiltást.

~ Technikák/eszközök

Bakudouk:

-Bakudou 01: Sai { Fogság } : Olyan technika, ami az ember háta mögé köti a kezeit.
-Bakudou 04: Hainawa { Kúszókötél } : Egy lélekenergia-kötél, ami gúsba köti a célpontot.
-Bakudou 09: Geki {Csapás} : A célpontot vörös fény borítja be, ami teljesen lebénítja.
Hullj szét, Rondanini fekete kutyája! Nézz végig magadon és égj; tépd fel saját torkodat!
-Bakudou 12: Fushibi { Rejtőzködő kitörés } : Pókháló-szerűen kifeszíthető kidou, melyet ha megérint a célpont, egyszerűen hozzáragad és megbénítja a mozgását.
-Bakudou 26: Kyokkou { Görbült fény } : Elrejti a használót, vagy a használó által meghatározott objektumot. A lélekenergiát is teljesen elfedi.
-Bakudou 39: Enkosen { Körpajzs } : A használó a lélekenergiáját pajzsszerűen idézi meg, így blokkolva az ellenfél támadásait.
-Bakudou 61: Rikujoukourou { Hat rudas fénybörtön } : Ez a Kidou a nagyon erős ellenfelek ellen használatos, hasonló a fogvatató akadályhoz, csak sokkal erősebb.
Villámokon érkezel és üres rokkán, hasítsd hat részre a fényt.

Hadouk:

-Hadou 01: Shou { Döfés } : A használó eltaszítja magától a célpontot ezzel a kidou-val.
-Hadou 04: Byakurai { Fehér villám } : Fényvillám szerű, erőteljes támadás.
-Hadou 31: Shakkahou { Vörös tűzágyú } : A kidou a használója kezéből jön ki, erős labdaként vagy hatalmas robbanásként.
Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Pokol és Zűrzavar. Tenger hullámzó akadálya indul dél felé.
-Hadou 32: Oukasen {Sárga Tűzvillám } : Széles ívű sárga energiát lő az ellenfélre.
-Hadou 33: Soukatsui { Pusztító kék tűz } : Ez a fajta kidou is a használója kezéből távozik, mint a szellemi erő megnyilvánulása nagy kék labdaként.
Ó, Nagyúr a hús és csont burka, minden teremtmény, szárnyak suhogása. Te, ki az Ember nevét hordozod, Az Igazság és Mértékletesség nevében. Az álmok ezen bűntelen falán engedj szabadjára egy keveset karmaid haragjából.

Egyebek:

- Shunpo { Villámtánc } : A shinigamik használják, ami rendkívűl gyors helyváltoztatást tesz lehetővé kis távolságon belül.
- Konsou { Lélektemetés } : Ezt végzi el minden shinigami, amikor lelkeket küld Soul Societybe.
- Hakufuku { Fehér kúszás } : A célpont körül virágszirmok jelennek meg, majd ha a használó szemébe néz, az áldozat eszméletét veszti.
- Keikatsu { Megsegített győztes } : Gyógyító technika.
- Klóntechnika: A használó teljesen valósághű klónokat hozhat létre maga körül egy rövid időre (számuk a gyorsaságtól függ), melyekkel megtévesztheti és megzavarhatja ellenfelét. 9.500 LP felett minden 500. LP után egy klón jeleníthető meg.
- Utsusemi { A kabóca vedlése } : Lehetővé teszi egy utókép hátrahagyását a villámtánc használatát követően, melynek viselkedése teljesen valósághű, akár még sérülést is elszenvedhet, miközben a használója valójában sértetlen.

~ Felszerelés(ek)

- Shunpo ampu: A kidou ampuhoz hasonlóan működik. A lábakra csatolható pánt serkenti a lélekenergia áramlását, ezáltal megnövelve sebességüket.
- Kidou ampu: Egy apró medál, amit a kézre lehet szíjazni, s felerősíti a Kidoukat.

~ Ajándékok, jutalmak

- 1500 lp és 2500 ryou (Lélekrablók c. küldetés)
- 500 ryou (Omnitskidou krízis)
- 1500 lp és 2000 ryou (WW - Eliana del Barros elleni küzdelem)
- 500 lp (Februári Statisztika)

~ Dokumentumok

ELŐTÖRTÉNET: ~ITT~
WIKI: ~ITT~
PÁLYÁZAT: ~ITT~
HYL: ~ITT~


A hozzászólást Kamioka Rosa összesen 18 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 12, 2013 1:32 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kon

avatar

Hozzászólások száma : 333
Registration date : 2011. May. 01.
Hírnév : 6

TémanyitásTárgy: Re: Kamioka Rosa   Hétf. Május 02, 2011 7:01 am

Összesen: 46 pont

  • 5 pont jár minden képzettségre összesen
  • 31 pont az LP után
  • 3 pont a Gotei 13-ba tartozás végett
  • 5 pont a hadnagyi rang nyomán
  • 1 pont a nemesi státusz miatt
  • 1 pont a Nőegylet tagság

Képzettségek:

11 pont zanjutsu
10 pont hakuda
4 pont kidou (+1 pont tárgyi bónusz)
11 pont shunpo (+3 pont tárgyi bónusz)
10 pont zanpakutou
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Kamioka Rosa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Nyilvántartás :: Adatlapok-