HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Vas. Dec. 20, 2009 3:00 am

Nagyon vidáman fejeltem le az órám, és szerényen pislogtam a macskámra, aki a képembe tolta a fejét. Nem mondhatni, hogy nagyon kedves volt, mivel karmait a combomba eresztette. Tökéletesnek nem nevezhető reggeli ébredés után/előtt/között álltam. Kómásan néztem fel az égre, majd tudatosodott bennem, hogy hol vagyok. Hana segítségével átrendezett kapitányi szobámban. Magyarán kapitányt csináltak belőlem.
- Hát SS is képes ilyenekre... - morogtam, miközben nagy nehezen eltámolyogtam zuhanyozni, és felvettem a shinigami ruhát meg a haorit. Aztán a zanpakutuomat is felkötöttem, és elindultam első kapitányi körutamra Soul Societyben. Gondosan becsuktam magam mögött az ajtót, még a kulcsot is ráfordítottam: Yuke drágám úgyse jön ma látogatni, ezer dolga van a szentemnek a nemesi cuccaival kapcsolatban. Azt meg tudja, hogy nekem mi a véleményem a nemesekről... a nagy részükről legalábbis. Arrogáns mocsok.... Inkább felsóhajtottam, mielőtt megint a végletekig felhergeltem volna magamat, és elindultam az osztag folyosóján - persze a mai nap a közelébe se fogok menni az irodának! Mindenütt bólogató, hajlongó tisztek, páraktól még " Jó reggelt, Chikuzi kapitány!" - kiáltást is kapok. Nem, nem véletlenül ejtik hibásan a nevem: még nem tisztelnek eléggé. Még. Nem tudják, hogy ki is vagyok valójában. Csak a kedves oldalam ismerik... a vérszomjas gyilkost még nem látták. Igaz, Maya? Megint visszatértél hozzám, és most élénkebben figyelsz engem, mint eddig...
- Jó reggelt drágaságaim! Délután jelentkezzenek Hana hadnagynál büntetőmunkára! - integettem negédesen vissza nekik. Drága kis vacakok... Mint annyira sokan még. Nem ismerik el, hogy nem minden arany, ami fénylik. Biztos azt hiszik, hogy könnyen befolyásolható vagyok a hallgatagságom és a szelídségem miatt. Mennyire tévednek... Végülis, ha jobban meggondolom, az utóbbi időben mintha jobban tisztába jöttem volna magammal. Köszönhetem ezt az én drága immár espadává avanzsált barátnőmnek, Slarinnak. Az emberek jellemét ok apró rész teszi egy darabbá, lélekdarabokból áll a lélek is. Amikor vele harcoltam, ez is nyilvánvalóvá vált. Az a részem, amit elveszettnek hittem, csupán türelmesen visszavonult, és átalakult. A rideg dög, egy szexista állattá... aki élvezi, ha másokat bánthat. Mindegy neki, hogy az a személy nekem fontos-e, csak jól akar szórakozni. Ez olyan természetessé vált. Most már tudom, miért fogom rejtegetni hollow énem.
Vidáman dúdolva táncolgattam az utcákon, közben számba dugtam egy epres nyalókát. Réges-régen ettem már ilyet, még egykori hadnagysági - korom alatt. Mosolyogtam mindenkire, aztán miután az édesség elfogyott, elhajítottam az első kuka legaljába a műanyag pálcikát. Aztán észrevettem valakit, és felcsillant a szemem. Már mesélt nekem róla valaki, de már nem emlékszem, hogy ki. Igazán aranyos kis pofikája volt innen távolról, és nagyon megörültem, hogy megláttam. Ideje volt, hogy megismerjem! Tehát halkan mögé lopóztam, majd a hátára ugrottam:
- Sziaaaaa~a! De jó téged így megismerni! - nyomorgattam meg hátulról, majd egy ügyes kis ugrással elétoppantam.
- Sokat hallottam rólad! De édes kis pofid van! Amúgy Chizuki Maya vagyok, a 3. osztag kapitánya! - hajoltam meg, majd néztem rá szélesen mosolyogva.

______________

Spoiler:
 
A hozzászólást Chizuki Maya összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 25, 2010 2:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Vas. Dec. 20, 2009 9:51 am

(Ha nem baj egy kis címet is tennék hozzá^^!)

°°oO Picinyke változtatás Maya módra ^^ Oo°°


Hogy is ne mondhatnám, hogy van, hogy visszasírom azokat a szép napokat, mikor én is a górék közé tartoztam. Tres Espada! Még kiejtése is dicsőséggel tölt el! De ma már mi vagyok? Csak egy a 13. osztagosok közül. Félreértés ne essék, nem mennék vissza és nem is cserélném el semmire a mostani életemet, de volt alkalom, hogy elképzeltem magam kapitányként. Első dolgom rögtön az lenne, hogy megszabadulnék teljes maszkomtól, hiszem már így is épp elég gusztustalanul néz ki az arcomon, de sajna ez nem ilyen egyszerű. Szép fehér haoriban virítani, egy mellé járó pompás kapitányi iroda, bár ami azt illeti a papírmunkával még mai napig sem sikerült megbékélnem. A múltkor is Hanae taicho kiosztott rám egy raklapnyi feladatot, mivel a hadnagy beteg volt. De visszatérve a kapitányi cuccra én mégis eltudnám képzelni magamat, mint a Gotei 13 egyik tagja. De sajna erről az álmomról le kell mondanom, hiszen még csak annyira sem bíznak meg bennem, hogy meghívjanak a gyűlésekre.
De miért is filózom én ezen? Lehet elnéztem a topic címét elnézést! Azthittem a kívánság listába írok. Na de már látom is! Áhám... Hmm, akkor neki kéne kezdenem ennek is! Nosza!
Reggelire nem jutott ki sok mivel éhség sztrájkolok! Méghozzá abból az okból kifolyólag, hogy Hanae engedélyezze a ,,Meztelen Csütörtök" ötletemet, bár ami azt illeti idáig még nem jártam sikerrel, pedig már csinálom pár hete, de nem adom fel! Előbb utóbb meg kell törnie!
Az utcán pöfékelve rontottam a levegőt, s mivel kedvem is rossz volt, ezért minden előttem elrepülő rovart lefújtam egy jó adag toxikkal, majd jól rátapostam. Nem tudom miért, jól esett. Azt hiszem kezdem megunni ezt az életmódot. Minden nő elkönyvelt már magának, hogy én egy szoknyapecér vagyok, pedig ez nem teljesen igaz, csupán megbecsülöm az életet, mivel emberként rövid, valamint a nőket, amiért gyönyörűek, egy nőt leszámítva kit nem nevezek nevén mert beleborsódzik a hátam, hacsak rágondolok!
Szóval nagyban sétálgattam az utcákon, amikor egyszercsak észreveszek egy esőtócsát, ami a tegnap előtti zivatarból maradt meg, s megtekintettem benne magam. Arcomat bámultam benne, s elszégyenkeztem, amiért mindenhol éktelenkedik rajta valami szarság. A maszkom az arcom baloldalát csúfítja teljesen el, hosszú hajammal nem lenne gond, ami belelóg a szemembe, de már az is kezd eltorzulni, s ott van az arcom jobb oldalán lévő hármas szám, ami aztán igazán randa látvány. Nem tudom miért vagyok ma ilyen letargikus állapotban, de ez van, ha változásokat szeretne az ember. Lehet meglátogatok majd egy fodrászt, hogy legalább ne legyek ilyen divatmúlt.
Mindenesetre bal kezemet lassan a maszkomhoz emeltem, majd végighúztam rajta ujjaim, s idegességem közepette megpróbáltam letörni belőle egy darabot, ami részben sikerült, de csak az egyik tüskét tudtam leszedni róla. Nagyszerű! Most már legalább csövesnek is nézek ki evvel az izével! A csonkot, amit leszakítottam belehajítottam a pocsolyába, majd elviharzottam, hogy ne is gondoljak ilyesmikre, hisz nem vagyok én egy depis fajta. Szépen is néznék ki, ha egy ekkora csicska lennék, vazzeg!
A piactér felé bandukoltam, de hirtelen, mikor a cigisdobozom felé nyúlnék, észre veszem, HOGY NINCS IS CIGIM! Jól eljöttem megint otthonról! Megint elfelejtettem bagót venni! Picsába! Na, de sebaj! Van nálam annyi lé, amennyiből örök időkre elfutja! Nem látszik rajtam, de valójában igen nagy a buxtárcám kerete, szóval a pénz nem akadály.
Amikor azonban elindultam volna, hogy bevásároljak, érzem, hogy valaki rám veti magát és hangosan kiált, amitől jól be is szakadt majdnem a dobhártyám.
-Sziaaaaa~a! De jó téged így megismerni! -na jó, de te kivagy? Fogalmazódott meg bennem a kérdés ekkor, de hamar megkaptam erre is a választ, amint leszállt rólam és elém állva bemutatkozott. -Sokat hallottam rólad! De édes kis pofid van! Amúgy Chizuki Maya vagyok, a 3. osztag kapitánya! -na szép! Még egy kapitány! Csak jó helyre írtam azt a bekezdést! De most nem idegeskedtem ezen, helyette kicsit elszégyelltem magam, amiatt az ,,édes" kifejezés miatt.
-Ehh... ugyan. -fordultam el, s egyik kezemmel próbáltam eltakarni arcomat, de muszáj volt vissza tekintenem ugyanis a lány szépsége felkeltette figyelmemet, azonban nem abban a perverz módon. Végül leemeltem kezemet, majd a lány felé fordultam. -Én is nagyon örülök taicho! A nevem Zel Syneza Kaabel! -hajoltam meg előtte, majd mikor kihúztam magam széles mosollyal kísértem bemutatkozásom. -Mit óhajt tőlem? Csak azt ne mondja, hogy papírmunkát kíván már maga is osztani!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Dec. 21, 2009 1:07 am

( Nem probléma az alcím^^ Ami csak tetszik... ^^)

És itt állt meg nálam a tudomány. Mert az addig teljesen oké, hogy letámadom, megölelgetem. Ez már lassan olyan mindennapossá vált esemény. Sőt, az lenne a furcsa, ha nem művelnék ilyeneket. És most mit kezdjek szegénnyel? Itt állok előtte kukán, biztos azt hiszi, hogy egy újabb elmebajos kapitányt sóztak Seiretei nyakára. Ebben nem is tévedne akkorát, de hát na. Csak kellene valami infóval szolgálnom még neki. Összeráncoltam a szemöldököm, és kis idő múlva leesett az is, hogy intézett hozzám egy kérdést.
- Ja, mi? Ja hogy az. Nem, dehooogyiiis! Tudniillik, én is pontosan azelől menekülök jelenleg. - mosolyogtam szélesen, aztán megint a felmerült probléma megoldására összpontosítottam az agysejtjeim. Talán kellett volna egy megelőző haditervet kieszközölnöm? Minden bizonnyal. Talán nem ártana egy kis gyakorlás! De most hogy hozakodjak fel neki vele? Ehh, mindegy... Inkább invitálom kávét inni!
- Zel baba, van kedved kávét inni? - ragadtam karom, és kezdtem el húzni magam után. Kicsit búvalbaszottnak tűnt a szentem feje. De egy kávé kitűnő alkalom arra, hogy felvidítsam! Nem is szükségeltetik ide más, mint egy kevéske a remekül pattogó jókedvemből! Ami érdekes módon azonnal megrohant, mikor kiléptem az osztag épületéből.
- És mielőtt elfelejtem, jut eszembe! Hagyjad csak a magázást, tegezzél nyugodtan! - paskoltam meg a vállát. Eredetileg a fejét akartam megborzolni, de egy kicsit magas személy volt nekem. Pedig nem számítottam aprónak a 173 cm-emmel... De ez lényegtelen, persze! A célt elértem.
- Na és mesélj szépen, mi van veled mostanság? Apró popó, nincs majd kedved péppé verni engem majd egy harc alkalmával? bújtam hozzá és megölelgettem, majd betuszkoltam a kávéházba, és már rendeltem is magamnak a több-benne-a-tej-mint-a-lává kávémat jó sok cukorral, és még egy rakat brióst is kikönyörögtem mellé.
Érdekesek ezek a Privarionok. Olyan ez a Zel is, mint az én Linzer babám. Biztos hülyének néznek, de tojok hogy ki milyen fajhoz tartozik. Mindegy az, hogy ki hova tartozik. Shinigamik közt is vannak gonoszak, ott a kiváló, és -még- élő példa erre: Aizen. Már a neve hallatán is görcsbe ugrik a gyomrom, de sebaj! Lehúzok pár korty kávét, és lecsüccsenek egy szabad asztalkához. Megtaláltam a napi tökéletes célomat: barátkozás. Bár tény, hogy nem valószínű, hogy igényt tartanak a barátságomra...

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Dec. 21, 2009 4:18 am

°°oO Picinyke változtatás Maya módra ^^ Oo°°

Kérdésemre szerencsémre nemleges választ kaptam, amitől kicsit megkönnyebbültem. Bár még egyenlőre mindig fogalmam nem volt mit is akarhat tőlem egy kapitány.
-*Phew*, megkönnyebbültem! De akkor mégis mit óhajt? -perverz gondolataim közül most kivételesen egy sem rohamozott meg válaszok tömkelegével. Mi van velem?! Ez enyhén szólva morbid már, hogy pont nekem nincsenek mocskos elképzeléseim! Majd mikor megkaptam a kávés felkérést szememben apró fény gyúlt az örömtől, hogy egy ilyen csinos kis teremtés meghív egy kávéra, általában pedig mindig nekem kell noszogatnom a nőket, hogy jöjjenek el valahova velem, szóval nekem még ez is új! Kezdek szánalmas lenni vagy Watta Fakk?! Ha még több ilyesmi fog történni pár órán belül, lehet elmegyek egy személyiség vizsgálatra!
-Ömm... persze, hogy van! -de még be sem fejeztem mondatom és máris megragadta a karomat és húzott maga után.
-Ahogy gondolod! Elárulom, hogy amúgy sem bírom sokáig fent tartani az illendő oldalamat, tehát a tegeződéssel nem lesz gond! -válaszoltam magam módján, majd az újabb kérdésre ismét ledöbbenés kísérte válaszomat.
-Végül is... De ahhoz a kávé után rögtön el kell indulnunk, mivel nekem ma még dolgom akad bőven, ha nem bánja. -szóltam, majd éppen belefejeltem a kávézó üvegajtajába, ami kicsit megtördelte a porcot szaglószervemben. Majd egy határozott ,,aucs!" után előreengedtem Mayat és helyet foglaltunk.
-Nem tudom mellesleg mit mondhatnék... Kicsit furcsán is érzem magam... -vakartam meg tarkómat, majd én is rendeltem egy jó forró feketét, de nem egy csészéből, hanem egy bögréből és egy korttyal le is húztam, mivel már nagyon kellett, hogy felpörögjek.
-Én készen is volnék! -mosolyogtam elégedetten, majd megvártam míg ő is megissza a sajátját. Remélem nem sokkoltam le, hogy nálam ennyi egy ,,igyunk egy kávét", mivel én mindent úgy iszok, mint, ha csak vízről lenne szó. Saját szervezetemet tönkre amúgy sem tehetem. Bár néha, ha belegondolok elég gusztustalan, hogy összeiszok mindent és még csak vissza sem kívánkozik.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Dec. 21, 2009 4:48 am

Javában ropogtattam még a brióskáimat, amikor Zelgadis mester benyelte a kávéját maximum két másodperc alatt. Ezzel aztán jelezte, hogy menjünk szépen... Én pedig hatalmasra tágult szemekkel pislogtam rá. Szóval... ennyi? A briósaim... nem ehetem meg? Ez lényegem eddigi legsötétebb tragédiája... Hiszen az én létem az evés! Még ha nem is olyan sokszor, de ha kaja közelébe kerülök, az... az egy rítus! Amikor az ízek ezreit ízlelem, különböző állagú ételeket elfogyasztva! Ez egy művészet! És Ő képes ilyen gyorsan átlépni felette? Kenőmájasom! Hát hogyan tehette ezt velem?
Befelé bőgve álltam fel, és tettem le a maradék két briósom. Csak négyet tudtam megenni... Mi lesz ezzel a két árvasággal? TT-TT
- Te, Zelgadis, te mindent ilyen gyorsan intézel el? - néztem rá kérdő szemekkel, miközben igyekeztem nem asszociálni az elárvult, otthagyott, megcsalt kajámra. Aztán nyugodtan lépkedtem hol mellette, hol mögötte- ő tudta hova visz. Én még mindig a folyamatos sokk miatt voltam kikészülve.
- Jut eszembe! Mitől érzed magad furcsán? - léptem mellé, és fogtam meg szegénykém kezét, jelezve, hogy rám számíthat ha szar a kedve. Hát mi bánthatja ezt a jótétlelket? T-T Be kell mutatnom majd egy - két ügyes kis ismerősömnek... egy alapos party biztosan felvidítja szegénykémet. Sajnálkozva tipogtam egy sort, aztán belefogtam a kis mondókámba.
- Mondd csaaaak, szereted a szakét? - nyaggattam kissé idegesítő módon. Legalábbis szerintem. Én minden bizonnyal készséggel válaszolnék egy vadidegen személy kérdéseire. de ez én vagyok. Kellene egy... ép elméjű egyén tanácsa ez ügyben. Elgondolkozva lépegettem, aztán kezdett olyan érzésem támadni, hogy lehet, hogy engem sokan utálnak. Így hát gyorsan be is fordultam, és egy kicsit elkezdtem dípelgetni - persze ezt nem mutattam! Hogy még jobban letörjem az én újdonsült barátkozási-alanyomat? Mert ugye barátokból sosem elég!
- Idegesítelek? - álltam elé teljes kapitányi komolyságommal - vagyis inkább annak hiányával, és nyomtam a kezébe egy mogyorós csokit. A cink már csak az lesz, ha nem szereti... Én pedig totális lelki nyugalommal kezdtem el eszegetni az epres nyalókámat.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Vas. Jan. 03, 2010 12:07 am

A kérdést mely kicsit sértő volt felém nézve furcsa fejjel illettem.
-NEM ÉN! A kaja és a rossz harc... na azokat gyorsan... Minden egyebet elhúzok, hogy minél tovább tartson! -rögtön eszembe ötlött, hogy én vagyok az, aki kifejezetten elnevezte magát Sex Machine nak mivel jó sokáig képes vagyok kibírni és ennek a nők örülnek is és nem hiszem, hogy ezt ilyen szóval meg kéne sérteni! Tényleg! Kell egy Sex Machine tatkó a 3as szám helyett! Milyen jól is nézne ki, amint a bicepszemen feltűnik egy csillogó felirat a nemi aktivitásomra utalva! Szerintem remekül hangzik! No, de most nem kalandozhatok mindenfele! Épp beszélgetek... De jó, hogy ilyenkor jutnak mindig eszembe ilyenek...
-Várjunk csak! Zelgadis?! Te jó ég!... -aggattak már rá igen "szép" neveket, de ez...!? Köbö egy türkiz-szürke bőrszínű kérges bőrű félgólemre emlékeztet, akinek lilás, kőkemény haja csak úgy csillámlik, folyton egy randa barna köpenyt hord és borzalmas a stílusa, hogy a beszédéről ne is beszéljek.
-Ömm hogy is fogalmazzam meg magamban a választ...? Talán, ha legjobb, ha úgy mondom ki, hogy megutáltam az Arrancar létemet. -ekkor azonban feltűnt a kicsit szomorkás ábrázata Mayának, majd elgondolkozva mi is lehet a baja megálltam. Ezt követően visszaszaladtam a kávézóba és alaposan bevásároltam. Kijövet a kezemben tartottam két zsáknyi süteményt és miegymást a másik kezemben pedig két hordót, név szerint teát és kávét hoztam.
-Remélem nem volt baj, ha nem tudtad megenni azt amit kifizettél. -mosolyogtam rá kedvesen, majd megmutattam neki mit is hoztam számára. Fizetésemet, mint az alkoholt úgy szeretem!
-Hogy szeretem-e a szakét? Naná hogy! És felelve a másik kérdésedre, egyáltalán nem idegesítesz! -teljes gyermetegi mosolyommal vigyorogtam az arcába, hogy ki is mutassam mennyire kedvelem, annak ellenére, hogy alig pár perce ismerem. -Mehetünk? Gondolom még a harcra is szeretnénk sort keríteni! -kaptam fel a zsákokat, majd elvezettem egy kis placcra, ahol nyugodtan megehette a finomságokat és utána el is kezdhettük a baráti párbajt. Remélem izgi lesz! Kapitánnyal ritkán harcoltam és imádom az erős ellenfeleket!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Vas. Jan. 10, 2010 3:44 am

Nem igazán tudtam mire vélni Zel baba azon cselekedetét, mely szerint egy fél boltot fuvarozott elém úgy fél perc alatt. Azért hallottam én már ról ezt meg azt, és be kell vallanom, hogy igazán meglepett a kis cukormókus. Egy perverz állatra számítottam, erre egy tök aranyos meg kedves kis srácba futok bele *>* Ennél kizárt, hogy jobb legyen a napom!
- Húúú te szentséges... de kedves vagy! - néztem rá hatalmasra tágult szemekkel, amikből úgy ezer wattos ragyogás áradt. Szégyen, de nem nehéz kitalálni a gyengém: egy kis kaja - ég ha száraz keksz is - és kenyérre lehet engem kenni. alaposan megöllelgettem hát kedvenc új barátomat, és utána bólogatva igyekeztem neki kifejezésre juttatni, hogy mennyire igaza van.
- Nem sok ember van, aki képes elviselni az örökös pofázásom, és értelmetlenségem. Igazán örülök, hogy rokonlelket találtam! - nyomtam a kezébe egy péksütit, és lépkedtem mellette. Közben egy brióst falatoztam, és újfent megállapítottam, hogy mennyire is reménytelen a helyzet. Csomó morzsa virított a tiszta, viola illatú ruhámon. Gratulálok magamnak.
- Zeeeeeeeeeeeeelgadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! Hova megyünk? Jahajj, és bocs, az előbbi kérdésért! Nem akartalak vele sértegetni, biztos nem értetted félre, és hitted azt hogy a szexuális képességeidet piszkálom! - veregettem nagyon vidáman, és töröltem le a számról a morzsákat. Aztán lelki szemeim előtt megjelent a hűtőm, ami tele volt szakéval. Igen, még egy üveg sem fogyott el. Bár Hanával megcsapoltuk a készletet, de azért bőven maradt még a lefoglalt piából. Hogy régen mennyire vaskalapos voltam... Te jó ég...
- A harc után adok neked egy halom piát, oké? De csak ha előtte megiszunk legalább egy üveggel! - veregettem meg a kezét.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Kedd Jan. 26, 2010 1:11 am

Hááát, hogy a fenébe ne lenne jó?! Egyre jobban éreztem magam a lány közérzetében. Persze nem fogom megterrorizálni, de azért lassan igyekszem a jobbik felemet mutatni.
-Persze! -vigyorogtam immár önfeledten, majd elindultam, hogy lecuccoljak egy kis térre, ahol nem zavar senki és elfogyaszthatjuk az ételeket. A szakét nagy vigyorral az arcomon hajtottam fel, majd egy elégedettséget kifejező hang és máris örömmel pattantam fel, hogy neki álljunk annak a bizonyos verd le a feszültséget fajta harchoz.
-Nos, akkor kezdhetjük? -kicsit komolyabb vigyor, de továbbra is szórakozott, mivel érdekesnek találtam a dolgot, hogy egy kapitánnyal fightoljak. Ha én nyerek tuti leiszom még ma este magam! Várj csak pijjjjjaaaa! Megyek egy pillanat!
Első lépésként hátrasonidoztam egy jókora távolságot, hogy ne kezdjük túl közelről. Majd a a gyönyörű társamért nyúltam, ki már égett a vágytól, hogy harcolhasson végre!
~Nem szép dolog, hogy így csodálod ezt a kis fruskát!
~Nani? Eheheeeehe... ~ekkor megvakartam volna a tarkómat, de jobbnak láttam, ha nem csinálok magamból hülyét.
Előhúztam kardomat markolatából, majd a pengéjét magam elé tartottam. Megvártam míg a lány is fegyvert ránt, majd máris a mozdulatait figyeltem. Hibákat és gyenge pontokat kerestem rajta, de nem túl sokáig nehogy feltűnő legyen, majd megindultam egy nagyobb lendülettel és mielőtt elértem volna a lányt elsonidoztam, hogy ne legyen túl egyszerű dolga. Az égben tűntem fel újra, majd kilőttem vagy négy Barat és utánuk jöttem én, hogy lecsapjak a pengémmel. Ha kivédi akkor is jókora erejű krátert kreálok alá, de kíváncsi vagyok mit választ az elugrást, vagy a védekezést. Ígéretes egy csatának tűnik és szeretném kiélvezni

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Kedd Jan. 26, 2010 9:06 am

Miután ettem pár falatot, a mostanában nagyon megszokott arckifejezésemet felvéve álltam fel. Igen, ez az újonckoromból nagyon jól ismert éles, mégis kedves, figyelő tekintet. Pontosan olyan, amit az avámon is látsz! Kihúztam a zanpakutuom, és megszokott mozdulattal az ajkamhoz emeltem az acélt.
- Kezdjük csak, ha annyira szeretnéd, Zöldhusom! - mosolyogtam, majd hátra is ugrottam az én lelkem sonídoja elől. Nem szerettem, amikor így el-eltünedezett mellőlem az aktuális barát-egyénke, és a szívrohamot hozta rám. Azért, elég komoly volt, amikor csak annyin múlott az életem, hogy meghallottam, hogy merre lép... Kicsit sem frusztráló a shinigamik élete, ugye? Gyorsan hadonászni kezdtem, majd elröhögtem magam a saját szerencsétlenségemen. Még jó, hogy néha képes vagyok lehiggadni. Éppen kezdtem fellélegezni, amikor felülről jött vagy négy darab Bara, amitől megállt a szívverésem. Rejtély, hogy miért vagyok ilyen fostos személy. régen bezzeg az se érdekelt volna, ha lepörkölődik a hajam. Nem mintha ilyesmin aggódnék most is... Csak szívbajosabb vagyok.
~ Hülye retkes kurva. Mi a faszt gecizel már itt? Verd már szét a retkes kis buzi mocskos pofáját!- hallottam meg fejemben kedvenc szellememet. Olyan régen hallottam már ilyen kedvesen beszélni hozzám... Természetesen nem maradhatott el az odaillő és kulturált válasz.
~ Fogd be a pofád te kangörccsel bélelt degenerált faszfej. Mégis mit képzelsz hogy itt pattogsz, te gennyedék?! Barátokat nem bántok, de téged... téged herétleníteni két másodperc alatt tudlak! - ujjongtam lelkendeztem magamban, és igyekeztem védekezni. A vége az lett, hogy egyensúlyt vesztve pottyantam popóra, az alattam elterülő kráter örömére. Úgysem sokszor pottyantam még ama testrészemre. Gyorsan felpattantam, bal kezemmel leporoltam, közben vágtam egy-egy grimaszt, ami az elkövetkező lila és zöld foltoknak szólt.
- Domaaaaaaaasuuu! A popóm... T.T - motyogtam, majd shunpoval ugrottam ki a kráterből. Azon törtem magam, hogy valami elbűvölő és frappáns kis mityusszal bűvöljem el Zöldmuffinkát. Szórtam felé pár Byakurayt, majd Shunpoval elindultam, és a hátát céloztam meg egy megcsikizésre, aztán a lábát akartam alóla kirúgni...

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Szomb. Feb. 06, 2010 10:36 pm

Hát nem igazán mondanám hogy egy seggre esést akartam kiváltani a támadásommal, de úgy tűnt ez sem a legkellemesebb érzés neki. Bár ennek azért nem örültem, mivel szegényke ott küszködött a földön, de azért nem kellett hozzá sok, hogy összeszedje magát a kis drága és máris egy shunpoval kiugrott a kráterből, amit azonban jó jelnek vettem az a támadási lendülete volt. Kicsit hasonlított az én mozdulatsoromra, csak annyi különbséggel, hogy Byakurayokat szórt felém. Na ez pont kapóra jött, meglepetés lesz neki, mint ezelőtt mindenkinek, hogy nem fog rajtam a Kidou, legalábbis a legtöbb, s így csak megálltam, mint a cövek, s Mayát követtem szemmel, hogy vajon mire is készülhet. Éreztem, hogy a hátam mögé ért és hagytam is, hogy beváljon, amit eltervezett, mivel nekem különlegesebb tervem volt, bár ezt csak abban a pillanatban éreztem, amikor elég közel ért hozzám, hogy már a reiatsuját is érezzem.
Tudtam, hogy ismerős valahonnan ez a fajta reiatsu. Különleges bukéja van és enyhe beütéssel is jár. Hasonlít Yuusuke lélekenergiájára, bár nem a megegyező. Ezek szerint Vaizard, mily nagy öröm ez a számomra. Tehát mégsem csak egy szende kis kapitánykával dolgom. Ekkor óriási mosoly fakadt az arcomra, ami megfeszengette az arcizmaimat is, s mikor a lány kirúgta a lábamat én egyik kezemmel megtámasztottam magam, majd elrugaszkodtam a földől, hogy lábra érkezzek. A lány feltehetőleg nem tudta, mitől jött ez a hirtelen jókedv az arcomra. Ekkor már tudtam, hogy valóban jó harc fog kialakulni, de ahhoz előbb ki kell csalnom belőle a dolgot. Nyelvemmel, most kivételesen csak a szemfogamat nyaldostam, ez egyfajta izgalom, vagy érdeklődés következtében előforduló dolog nálam. Zanpakutomat magam elé tartottam, s ekkor kicsit komorabbá vált az arcom. Szememmel továbbra is csak a lányra fókuszáltam, majd látni lehetett, amint a sötét magenta színű reiatsum elkezd gyűlni körülöttem. A szíjak ezúttal nem voltak rajtam, teljes mértékben én kontrollálom az erőmet, ami nem lesz könnyű, ugyanis hajlamos vagyok túlmenni a célon, de mindent el kell követnem, hogy ne változzak azzá a bestiává, ami vagyok. Lassan ökölbe szorítom szabadon lévő kezemet, jelezve, hogy összpontosítok, majd halkan a lány felé szólok.
-Vedd elő! -hangzott el a felszólítás a számból, de rögtön azután, hogy ezt kimondtam a kardomba sűrített reiatsut kilöveltem egy félkör alakú lövedék formájában, ami szélsebesen haladt Maya felé. Feltehetőleg kivédi, vagy elugrik előle, ha azonban kivédi kisebb-nagyobb ellen állás szükséges lesz hozzá, de nem az a célom most sem, mint, ami kitűnik, csupán azt akarom kiváltani belőle, hogy megmutassa valódi erejét, amit rejtve tart. Persze lehet az is, hogy még anélkül is képes lesz szembeszállni ellenem, hisz egy kapitány, de engem csak az izgat, hogy lássam a maszkját.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Feb. 08, 2010 6:58 am

Némán, döbbenten pislogtam, hogy Zelen nem fognak a kidouk. Pedig hogy szerettem volna látni táncolni előlük... Annyira jó lett volna... ő a saját technikáival jött volna ellenem, én meg az enyéimmel. Tekintetemmel örökké Zelt követem, azt nézem, hogy mire készülhet. Kezdek félni, vagy megijedni, mert ennyire halál nyugodt ellenfelet még életemben nem láttam.
- Félelmetes vagy... - közöltem egy gyors pillantás kíséretében, majd mellé léptem és a zanpakutuoval igyekeztem oldalba vágni. Bár, utólag eszembe jutott, hogy felesleges, mert Hierroja van. Nem shinigami... Meglátszik hogy mennyire régen harcoltam már Arrancarral. Amikor elkezdte nyalogatni a szemfogát, libabőrös lett a hátam. Ez a srác nagyon élvezi a harcokat... pedig az én harci szerencsétlenkedésemen semmi élveznivaló nincs. Egyenlőre még csak be sem indultam, hogy legyen kedvem... Hirtelen ötletként jött ez az egész. Mikor elkezdte maga köré gyűjteni a reiatsuját, zanpakutuomat az ajkamhoz emeltem, és meg is pusziltam a hideg pengét. Lassan lüktetni kezdett, ahogy Shirot elöntötte a küzdelem utáni vágy. Megváltozott színű reisatsum körülöttem is gyűlni kezdett, és halvány mosoly ült ki az arcomra.
- Drágaságom, mit szeretnél, mit vegyek elő? Hmmm? Mit kellene mutogatnom neked? Csak nincs valamim, ami érdekel? - mondtam visszafolytott nevetéssel a hangomban. Sejtettem, hogy mit akar látni. biztos találkozott már vaizardokkal... Biztos találkozott már Yuu-channel. de nem, tőlem nem kapja meg olyan könnyen azt a pszichopata szexőrültet... Csak legvégső esetben, vagy ha tényleg kedvem támad a mókázásra. Hiszen még Seireteiben vagyunk: nem akarom magamat lebuktatni. Előző támadását kivédtem, bár hátracsúsztam egy kicsit, és még zihálni is kezdtem.
- Játsszunk! - indítványoztam csillogó szemmel, és frontálisan indultam felé. Az arca előtt megálltam, elvigyorodtam, és a háta mögé ugorva csaptam felé a zanpakutuoval. Közben azon gondolkoztam, hogy mivel lepjem meg, aztán egy széles mosollyal aktiváltam a shikaim, hogy gyorsabb legyek:
- Hikaru oyobi iya yuurei, Tendou tetsubun! - vigyorogva néztem a karomon felszaladó szalagokat, majd megint megindultam Zel felé... Mit szólna, ha fogócskává alakítanám ezt az egészet? Bár, azt legutóbb az ex – vőlegényemmel játszottam, és hát… mindig vesztettem. Ő volt a leggyorsabb akit eddig láttam… Persze az én mostani sebességem sem semmi, remélem. Hiszen shikai nélkül sem vagyok rémesen lassú, és shikaiial megháromszorozódik a sebességem.
- Elővettem. Ezt szeretted volna? – küldtem egy gonosz kis mosolyt Zelnek. Őszintén megvallva kezdtem élvezni a dolgot, és nem csak azért, mert kicsit „gonoszan” húztam az agyát. Jó lenne valami mókát adni a játéknak… Nabe-kunnal egy hordó kukoricáért harcoltunk anno…
- Tudod mit? Ha ennek vége, csinálok neked valami finomat, meg iszunk szakét, oké? – kérdeztem csillogó szemekkel, aztán elkezdtem a harcra koncentrálni. Mély levegőt vettem, lassan kifújtam, és mosolyogva mondtam ki az első technika nevét, ami az eszembe jutott. Még ha nem is hatnak rá a kidouk… a körülötte levő tárgyakra hatnak.
- Hadou 04: Byakuray! – kiáltottam, és mosolyogva figyeltem, amint a mellette levő földbe csapódik. Reméltem, hogy egy kisebb kráter keletkezik alatta, és ő is fenékre esik… éltetett az édes bosszú reménye… *.*
Aztán persze elszégyelltem magam, és hátra is ugrottam, majd azzal az ördögi tervvel indultam el felé, hogy majd felrúgjam a levegőbe, ott meg fölé kerülve lerúgjam a földre... Igen, még mindig nem kezdtek el aktívkodni az agysejtjeim...

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Feb. 08, 2010 8:58 am

Bókokat illik jó néven venni, hátha még ilyen szépek rám nézve. Ez olyan kellemes melegséggel töltötte el szívemet, melyet nem feledek egy ideig az biztos.
Bár az a hátbatámadás nem éppen volt kellemes a számomra. Igaz, hogy talpra érkeztem, de rögtön utána sikeredett is a hátamra ütnie a Zanpakutojával, ami szép vágás nyomott szabott, a már amúgy is teljesen szét kaszabolt hátamra. Nem akartam megijeszteni a lányt azzal, hogy meglátja esetleg milyen harci sérülések is borítják be egész testemet, így megpróbáltam leplezni a dolgot. A földre estem arccal előre, s mindenem beleágyazódott a földbe, mely aránytalanul felhasadt, mikor beleékelődtem. A lány ekkor ismét előttem volt pár méterre, de én persze ezt csak hallottam és éreztem, de látni nem láttam, ugyanis arcom még mindig a földbe ágyékozódott. Ekkor, amit ő azonban nem látott, hogy arcomon továbbra is ül a kaján vigyor, mely most még rémisztőbbé vált a rám mért ütés következtében. Reiatsum gyűlni kezdett a mellkasom körül, majd egy nagy lökettel ki is szedtem magam a lyukból, egy merőleges ívben. Ekkor azonban már Maya támadt felém ismét, kezében shikai formára váltott Zanpakutojával. A másodperc tört része alatt megszemléltem magamnak a kardokat. Gyönyörű fekete színt öltöttek fel, s méretük is nagyobb lett, az persze nyilván való volt, hogy a Shikai képessége miatt vált ki kettő belőle. Ismét boldog elégedettség tűnt fel arcomon ezt látván, mivel az én Zanpakutom is hasonló színekben tündököl, s az is hasonlóan megnyerő, mint az a kettő. Gondoltam már rá, hogy esetleg nekem is Shikai használatához kellene folyamodnom, de még nem láttam elérkezettnek az időt hozzá. Azonban mikor a nevét meghallottam még az eddiginél is jobban felkeltette az érdeklődésemet a lány. Ismét egy a mennyből származó lények nevéből. Ezt a lányt biztosan nekem teremtették. Hát remélem én is hasonló képen tudom majd elkápráztatni őt, ahogy ő engem.
Ekkor érkezett meg Maya ötletének bombája, egy Byakuray, amely most nem engemet célzott, hanem a mellettem lévő talajt. A kráter ami utána maradt elegendő lett volna, hogy én is úgy járjak, mint ahogy ő is nálam, de egy reflex szerű sonidoval elé kerültem, majd lefogtam a két ujját, mellyel a Kidout használta, majd közel hajoltam hozzá és oda súgtam neki a választ kérdésére.
-Nem... és nagyon jól tudod, hogy miről beszélek! -tettem hozzá, majd ekkor már ő is látta, hogy másik kezemben éj fekete Zanpakutomat tartom, melyet nem irányítottam támadásba, hanem csak közelről szavaltam el parancsszavát.
-Agaru Uenyi Fumeiró, Kage Szan no Ankoku Hime! -hangzik el a szép hosszú, ám de csodálatos parancs számból, majd kardom azonnal füstté válik, s a környező tájat is elborítja. A penge nem látszik míg nem használom speciális támadását, de a árnyak melyek megpróbálják elragadni a lányt nagyon is látszanak a sötét füst alján. A lánynak is szemmel láthatóan feltűnt és meg is próbált gyorsan megszabadulni tőlük, s hála megnövekedett sebességének ez még könnyű feladatnak bizonyult számára, hanem azonban a füst terjedt, s a nap is már lenyugvóban, ezáltal egyre erősödik kardom, s az árnyak is sokkal nagyobb számban rajzanak. Bár egyik sem legyőzhetetlen ellenfél, szóval nem jelent nagy bajt, csak akadályozást a részére. Azonban én ekkor már készen álltam arra, hogy meginduljak egy támadásra. Egy sonidoval az égbe repültem, majd függőleges pozícióban fejjel lefele a lány fölé kerültem. Majd miután azonnal meg is indítottam egy rohamot, mellyel a két kard erejét akartam kizárólag meghatározni. Ha már úgy is egy kapitánnyal van dolgom kihozom belőle a maximumot. Elő csalom a Bankaiát is! Bármibe is kerül! Mikor arcom közelkerült az övéhez, s a pengék sikoltása már-már fülhasogató volt megszólaltam:
-Most már nem elégszem meg a másik feleddel... Mutasd meg mi rejlik az igazi erődben! -szóltam, majd a karddal hátra is löktem magam, hogy várjam a reakcióját.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Kedd Feb. 09, 2010 5:30 am

Most mit lehet arra mondani, ha egyértelműen tudom, hogy tudja, hogy tudom hogy mit akar látni? De eddig még senkinek nem mutattam meg a hollow énem, nem valami bizalomgerjesztő látvány... Ahogyan a, maszk az arcomra tapad... és az sem a legcsodásabb részem, amivé akkor válok. Apró sóhaj kíséretében léptem hátra, mert ez kezdett teljesen máshogy festeni. Lassan ez minden kezdett lenni, csak nem gyakorlás... Legalábbis szerintem. Mégis milyen az, ha csak én verem szerencsétlent, ő meg meg sem karcol? Bűnbánóan pislogtam a hátára, és elszontyolodtam. Aztán a füsttől könnyes szemmel néztem körbe, mert az égadta egy világon nem láttam semmit sem. Ezt valamiért nem tudtam díjazni, de legalább kezdett belendülni a kis drágám. *.*
- Persze hogy tudom, hogy miről beszélsz. De nem hiszem, hogy előnyös oldalamat látnád érvényesülni... -pirultam el, belegondolva, hogy akkor mégis milyen otromba dög lennék, és miket mondanék.
A támadása elől igyekeztem elszaladni, de épphogy megálltam, ő máris ott volt, és támadt, ráadásul fejjel lefele... Ez nekem biztosan nem menne... vagy fejre esnék, vagy a kard repülne ki a kezemből... Bár igyekeztem egy X - alakú védekező mozdulattal védeni magam, a kezemben mégis remegni kezdett a két kard. Egyre nehezebben tudtam magam kordában tartani, ami nagy baj volt, ugyanis tényleg nem akartam komolyan bántani. Miután hátralökte magát, elmosolyodtam. Még tovább álljak ellent a kedves kis kérlelésének?
- Te akartad... de... legyen. - Mivel mindkét kezemben zanpakutuo volt, nem tudtam volna a maszkomért nyúlni, így megszüntettem a shikait. Hiszen le se tehettem volna a kardjaimat: szorosabban tapadtak a karomra, mint a bőröm... Balomba fogtam a zanpakutuomat, míg jobb kezemmel kilazítottam a ruhám, és benyúltam a mellrész alá. Végülis, ott a helye... Kihúztam, és mielőtt feltettem volna, még meg is mutattam Zelnek:
- Nos, hogy tetszik? - én is rápillantottam, és egyik ujjammal megérintettem az egyik csontujjat az ötből. Mintha ez a csontkéz is azért nyúlna, hogy letépjen a maszkból egy darabot... Aztán az arcomra illesztettem, és egy vigyor száguldott szét az arcomon, miközben engedtem magamból előtörni valamennyi reiatsut.
- Hmmm... milyen édes illatok szállnak. Mondd csak, baby, nincs kedved kicsit izzadni? - kérdeztem vigyorogva, szinte nevetve, majd megindultam felé Shunpoval...
Mégis hol érdekelt volna engem most az, hogy ezzel akár le is ránthatom magamról a leplet? Ki a francot izgat... Izgatnak most viszont más tényezők, például ez az édes kis adonisz, akit készülök betámadni *.* (xD) hmmm... mi lenne ha betámadnám máshogy is? Most még gátló tényező sincs, úgyis értéktelen vagyok, ennél értéktelenebb úgysem lehetek...
- Játsszunk vetkőzőspókert! - indítványoztam, mikor legközelebb támadtam elölről, és az arcom közel került az övéhez. Hihetetlenül éreztem magam, majd' szétrobbbantam az energiától, ami bennem égett... ennyivel több lenne bennem? Annyira... őrjítő. *-*

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Szer. Márc. 10, 2010 12:47 am

Ügyes kis mozdulattal védte ki a levegőből indított támadásomat, majd szép a Shikai megszüntetése is okos gondolat volt. A pengém a földbe ékelődött így, de egy gyors mozdulattal ki is rántottam, hogy láthassam, amint előveszi maszkját. Habár nem az folyamat történt, amire számítottam, mégis elégedett mosoly ült az arcomon, hogy végül csak sikerült előszednem belőle. Megnéztem magamnak alaposan azt a maszkot, majd csak eztán méltattam válaszra, vagyis jobban mondva csupán reagáltam valamit.
Hangos és hosszú nevetés zendült fel, amint éreztem az energiáját, amint szétterjed, s ekkor már éreztem, hogy visszanyerem a régi formámat.
Ekkor érkezett felém a lány készen arra, hogy támadjon, s arcunk ismét összetalálkozott, amint a pengék összeértek, s egymást toltuk hátrébb.
-Hmp... Szép. -jelentem ki halkan, ahogy megnézem ismét a maszkot. -De attól tartok a vetkőzős játékra később kerítünk sort! -nézek ekkor kísértetiesen, s a immáron arcomon volt a már tőlem megszokható őrült mosoly. Kardomat csupán csak egyik kezemmel tartom, így a másikkal, mely szabadon volt, könnyedén elkapom a ruháját, s egy száznyolcvan fokos szöget megtéve az égnek hajítom.
Ekkor én is felszabadítom az erőmet, mely egy oszlopként materializálódik, s lilás árnyalattal tükröződik vissza. Nem sokáig maradok én sem a földön, s azonnal a lány mellé sonidoztam, azonban kezemben ekkor már másik kardom volt. A hosszú penge helyett, azonban csak a markolatgombbal sújtottam le, melyet feltehetőleg könnyedén hárít. De ennyivel még nem fejeztem be, s kezemben máris megjelent a lila fény, s amint alkalmam nyílt rá elsütöttem egy Cerot a lányra irányítva.
Nem tudom kivédi-e mindenesetre én továbbra is a levegőben maradtam, csak míg vártam, addig fejjel lefelé lógtam ott, s figyeltem mi fog most történni. Készen vagyok arra, hogy hirtelen támadással próbálkozik a hátam mögül, vagy bárhonnan, így most valami vártannal kellene próbálkoznia, de nem tudom mi az, ami egy Shinigami váratlanul kitudna használni, így csak figyelek, arcomon továbbra is az elégedett mosoly látszik, s szemeim keresik a lányt hátha felbukkan egyszercsak. Igaz használhatnám spéci képességeimet, hogy megleljem, de abban mi lenne az élvezet? Remélem azért siet, mert már éreztem is, hogy a vér a fejembe száll.
-Héééé Mayaaaaaaa! Gyere elő! Tudom, hogy ott vaaaagy!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Csüt. Márc. 11, 2010 3:47 am

Mint minden nőnemű lénynek, nekem is tökéletesen fosul esett érzelmeim visszautasítása. Ennyi? Hát ennyit érek én? Pedig az utóbbi időben egész sokan megdícsértek, hogy egész jó alakom van. Akkor most miért nem akar velem vetkőzős pókerezni? TT_TT
Arra meg mit lehetett volna reagálni, hogy megfogja a ruhámat, és simán átbasz a feje felett? Nem volt erőhiányban a szentem, azért duzzadt az izmoktól a kis drága *.*Legszívesebben megcirógattam volna a kis képét, hogy milyen ügyes, de hát, sajnos, nem annak volt itt az ideje. Sőt, ha jól érzem, nem is lesz ideje itt semmi olyasfélének, amit én akarnék.
- Szívtelen vagy....- jegyeztem meg, és miközben repültem, igyekeztem megfékezni magam, hogy ne törjek ripityára a valahova való beütközéskor. Mondhatni egészen veszélyes játékot kezdtünk el játszani... Vagyis csak rám volt veszélyes, mert ezt azért már a 12. osztag emberei is észrevehetik... Annyira viszont nem érdekelt a dolog, csak még jobban felizgatott.
Szépen rátapadtam a falra, méghozzá olyasformán, hogy reiatsut gyűjtöttem talpacskáimba, és széles vigyor terült el az arcomon. Milyen édes kis móka lesz ez...
A Cero elől természetes módon kitértem, csak a ruhámat kapta kicsit, de az nem is baj. Minél kevesebb a ruha, annál jobb! Majd igyekszem az én kis szöttyögőmet is megszabadítani a felesleges darabjaitól...
-Nem bujkálok én előled, darling, miért is tenném?- nyaltam meg a szám szélét lassan, és persze hogy nem azon gondolkodtam, amin kellett volna. A kis drága beállásából arra következtettem, miután elerőszakoltam a figyelmem a kellemesebb gondolatokról, mint ez a harc, hogy talán meg kellene lepnem valamivel. No, nem epres-csokis tortára gondoltam, sokkal inkább valami szédítő idiótaságra. Mi lenne, ha többféleképpen mutatnám meg magam neki? Az eredmény úgyis egyértelmű lesz...
- Hadou 50: Rei no kuron... - mindenféle erőlködés nélkül idéztem magam mellé két másomat, és ők is ugyanolyan reiatsuval rendelkeztek, mint én. A legjobb az volt, hogy még csak nem is kellett elmondanom a tervemet, mert ugyanarra gondoltak, mint én. Shunpoval léptünk mindannyian Zel felé, úgyszólván kilőttük magunkat a földből, és míg kettőjük Zelre tapadt, és a ruháját igyekezték róla lebűvölni, addig én a zanpakutuommal támadtam be. Bár, ami azt illeti, szívesen segítettem volna nekik, de hát a gyakorlás az gyakorlás. Kénytelen vagyok előbb ezzel végezni, aztán... aztán jön a vetkőzős póker *.*

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Csüt. Május 06, 2010 3:10 am

Ostobaság azt hinni, hogy elkerülte figyelmemet a két klón, melyet Maya beidézett. Hisz kitűnő érzékeimmel éreztem mindhármójuk szívverését, testhőjét és szagát, így lehetetlen volt meglepetést szerezniük rajtam, főleg, hogy ezt a technikát már ismerem, hisz egy régi barátom is előszeretettel alkalmazta ellenem, mikor még újonc voltam a Sereteiben. Legalább is azt gondoltam nem okozhat semmi olyat a lány a másolataival, amivel meglephet, ám a dolgok soha nem mennek olyan egyszerűen, mint azt hisszük.
Amikor a két másolat a felsőmet ragadta meg kicsit megzavarodtam, mivel én valami támadó reakciót vártam volna, ehelyett rángatni kezdték a ruhámat. Így az eredeti Maya könnyen lépéselőnybe került ebben a helyzetben, s a támadása betalált, s a mellkasomon kisebb vágás keletkezett. Ám, hogy ne maradjak végtelenül ott, egy váratlan sonidoval kihalásztam magam a helyzetből, azonban így felsőmet a két klón kezei közt kellett hagynom, amit azonban elakartam kerülni, ugyanis így a lány megláthatta testemet, melyeken a hegek, s mély sebek tömkelege eltorzít. Nem éppen így akartam ezt. Egy ház tetején értem földet, háttal Mayának.
-Szerettelek volna megkímélni a látványtól... -szólok halkan, majd megfordulok, kezemben pedig már ott gyönyörködik Tensi, még tokjában pihenve. Alsó tartásban, vagyis a keresztvas alatt, a saiyanál fogva tartottam a fegyvert, s fejemben akkor kezdett átfutni, lehet, hogy jobb lenne megszabadulni ettől az formától.
Hajtincseimet egyik kezemmel kisöpröm szemeimből, s a sárgábbik szememet is láthatóvá teszem a lány előtt. Mozdulataim lassúak, de látszódott, hogy készülök valamire. Ugyan Ressurreccionomat nem voltam hajlandó bevetni, hisz nem az én szokásom, s főleg nem a csata elején, ráadásul egyetlen ellenféllel szemben. Zanpakutom körül a reiatsum áramlott, mely látható is volt, csakúgy, mint sárga íriszeimben. A penge tokja szép lassan lebontakozott az élről, s a levált részek kiegészítették a kardot, hogy felvegye kasza alakját. Ekkor azonban megkísérelem jobban koncentrálni, mint általában. S jóllehet Ressurreccionomat tényleg nem vettem használatba, azonban egy részét a formának kölcsönvettem. Tudni illik az én egyik képességem, hogy képes vagyok a Ressurreccionom töredékeit is előidézni, így a hátamon elkezdett materializálódni a két Arrancar bőrréteg, melyek pont a hátam közepén, párhuzamosan jelentek meg. Eközben a kaszám is már felöltötte formáját, s csak az angyal feje hiányzott, hogy kibontakozzon azúrkék rózsájából. Amint az megtörtént, a félátváltozás is befejeződött. Arcomon lágy mosoly jelent meg, majd nyelvemmel megnyaltam szemfogamat, jelezve, hogy meglehetősen kezd érdekessé válni a harcunk.
-Folytassuk drágám... -vicsorogtam, majd váratlanul a két bőrrétegből kiváltak a szárnyaim, s rögvest az égbe emelkedtem.
Könnyed nyitószám volt terveim közt, így egyenlőre csak a kaszám által létrehozott lövedékeket soroztam meg a lány felé, majd mikor azt befejeztem egy újabb, ám erősebb Ceroval fejeztem be a támadást. Majd kaszámat védekező pozícióba helyeztem, hogy felkészüljek a váratlan ellentámadásra.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Csüt. Május 06, 2010 9:51 pm

Magától értetődőnek tűnt számomra- sajnos,- hogy a kis szépségem laza ujjgyakorlattal semlegesíti a két másik énemet. A felső leszakadása viszont némileg visszatérített az eredeti gondolkodásmódomhoz. Először csak arra fókuszáltam, hogy a felső ott lóg a két klónom kezében, akik megszeppenve pislognak el amarra. Nem értettem elsőre, hogy most mi van, aztán végre sikeresen ráfókuszáltam az én kis monamúromra *.*
Szavai csak késve jutottak el az agyamig, ugyanis le voltam kötve azzal, hogy csodálkozó pillantást vessek a felsőtestére. Egyik heg a másikat érte, én pedig megborzongtam attól a gondolattól, hogy vajon mennyi őrült csatában vehetett részt eddig, és hogy mekkora szerencséje van, hogy túlélte.
- Miféle látványtól? Ezek csak azt bizonyítják, hogy jó harcos vagy, és már számtalan dolgot túléltél. – mosolyogtam egyet, ami tényleg kedvesnek art látszani, de lehet, hogy inkább egy vicsornak hatott a maszkom miatt. Mondhatom, gyönyörű voltam így, maszkosan… De utólag már tényleg csak azon imádkoztam, hogy ne bukjak le, meg hogy ez a kis félisten jöjjön közelebb és eshessünk egymásnak istenesen **.**
Aztán jött is közelebb, bár csak egy picit, a kibontakozó eseményektől azonban még a szám is tátva maradt. Már kezdtem teljesen átadni magam a ledöbbenésnek, maikor is megráztam a fejemet, és felocsúdtam. Szárnyal, tud repülni! Nagyon szuper volt repkedő emberkéket látni, szerény személyem még soha az életben nem volt tanúja ilyesminek.
- Te elképesztő vagy…- motyogtam, és le nem vettem volna a szemem róla. Még biztos nem volt teljesen resurrecciónban, de a szárnyak láttán abban is biztos voltam, hogy igenis abban van. Szerintem ki is ült az arcomra a tökéletes megzavarodottság érzése, és meg is köszörültem a torkom, hogy megpróbáljak valamennyit összerendezni a gondolataimból. Nem jó az, ha az ember ennyire letájolódik a dolgaitól, mert akkor váratlanul érik a meglepetések, kihangolódik a dolgokból, és annak a folyamatos bénázás lesz az eredménye. Azt pedig én valahogy nagyon nem szeretem. ><
Tehát elszántam ráfókuszáltam a kardomra, és megláttam a rajta levő, kevéske vért is. Szóval megvágtam, és sikerült? Kezdett elhatalmasodni rajtam a bűntudat, amiért én tényleg csak bántom szegényt. Ha végeztünk, csinálok neki valami finomat, hogy ne érezze azt, hogy tényleg egy köcsöggel van dolga. ><
Aztán éppen időben néztem fel ahhoz, hogy meglássam a felém sorjázó lövedékeket, amiktől a frász tört ki.
- Bakudou 39: Enkosen. - szaladt ki a számon, és bár a lövedékek utója áttörte a pajzsomat, elégedett pislogást produkáltam, hogy kilőttem a támadását. Azért köhögtem is egy sort, mert hátracsúsztam, és nem volt olyan könnyű nem seggre esni. A felém közeledő Cero láttán rémülten felnyögtem, és gyorsan elsütöttem egyet én is. Szép, zöldes színű lövedék szállt a levegőben, én meg arrébb shunpoztam. Nem volt kedvem ropogósra pirulni, na…
- Hadou 25: Ikusa no hane. – motyogtam, és még idegesebben kezdtem el mozgatni a szárnyaimat. Mert az ugyebár nem járja, hogy monszőrnek van szárnya, nekem meg ne legyen. Hasznosítsuk csak a tanultakat! Bár legutóbb is csak a bankaimon repültem, azt is poénból, és max. lépkedni tudok meg rohangálni a levegőben, repülni annyira azért nem. Mégis sikeresen a levegőbe emelkedtem, és „woaaaa”-ztam egy alapos sort. Keringtem kicsit, hogy szokjam a helyzetet, és kifejezetten tetszett nekem a dolog, hogy nem kell a sárkányomat csicskáztatni, ha repkedhetnék vagyok.
- Hadou 04: Byakuray! – szólaltam fel vidáman kedvenc ellenfelemre szegezve ujjam, aztán arrébb táncoltam. Lassacskán eljön az ideje annak is, hogy majd előhívjam a shikait, mert olyan kis erős ez a Zel, hogy ilyen szinten nem sokra megyek magammal huzamosabb ideig ellene. Így belegondolva, nem is ártana shikai-támadást produkálni neki, hátha meglepődne, vagy valami *.* Mindenesetre tényleg nemsokára használom majd. >.<
Gyorsan védekező pozitúrát vettem fel, mert hát ki tudja mire számíthatok itt a levegőben…

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Csüt. Jún. 24, 2010 8:34 pm

Az arcára tekintve kicsit meglepődtem, ugyanis egészen más reakcióra számítottam. Nem fél, inkább, hogy úgy mondjam gyönyörködik, bár fogalmam nem volt miben.
~Érdekes. Ez neki bejönne? *hmp*... -társalogtam magammal, mivel mással nem igen tudtam, miközben a Kidoukat rám uszította, s bár nem igazán voltam meggyőződve arról, hogy képesek felsérteni, azért még nekem is volt annyi eszem, hogy a nagyobb támadás elől kitérjek, habár azt is csak az utolsó pillanatbaj sikerült, így a karomat még sikerült benne hagynom így meg is pörkölte azt. Nem érzek fájdalmat. Soha nem is éreztem. Ezt se fogtam fel komoly sérülésnek, s nem is vettem figyelembe. Meg persze én annak az elvnek a híve vagyok, hogy ne a sebek nyalogatásával töltse az ember az idejét, amikor vérre megy a játék, szóval egyértelmű volt, hogy én nem állok le majd panaszkodni.
-Szép... -tekintek le az égből a lányra tipikus sármőr fejjel, habár nem egészen kellett lenéznem, mivel ahogy elnéztem ő is képes volt Kidouval szárnyakat kreálni magának. Egy fütyüléssel jeleztem, hogy egészen le voltam nyűgözve, mennyi mindenre képes, ám utána egy vigyort is lejtettem, hogy lássa az érdeklődésem is megnövekedett. Hiszen a Ceromat is sikeresen kivédte, a sajátja segítségével és sikerült megsebesítenie, nem is egy alkalommal ráadásul, az ilyet én díjazom. Díjazom azzal, hogy mindent bele adok!
Egy amolyan fülig érő, kísérteties mosolyt vettem fel, mikor a Byakuray betalált és szétrobbant a hasamon. Hasztalan. A kérges bőröm miatt a Kidouk többsége meg sem sérti a testem, valamint, még a Hierro is az útjában áll, így nagyobb védelmem van ezekkel szemben. Ekkor mélyen a lány szemébe néztem, kaszámat eközben pedig magam elé nyújtottam, majd láthatóvá vált reiatsum, mely teljesen körbevett, s mint egy örvény forgott testem körül.
-Nem szokásom az ilyesmi, de Te kiérdemelted, Chizuki Maya. -szólok fel, majd kezemet a kasza pengéje felé helyeztem, mely már szintén felizzot reiatsum árnyékában, s egy finom mozdulattal végighúztam felette kezemet.
-Szakebu Tensi! -kiáltok fel hangosan, hiszen nem minden napi, hogy én felszabadítom Ressurreccionomat, mivel nem gyakran találok megfelelő személyt rá, így mikor ez a ritka alkalom előjön talán ilyenkor vagyok a legboldogabb. A parancsszót követve a fény kitört testemből és pár pillanatig elvakított mindent. Majd ahogy a fény gyengült, a méretes szárnyaim váltak láthatóvá elsőnek, melyek kitörtek a fény szívéből. Lassan előrelépkedve láthatóvá vált egész alakom, amint immáron ismét teljes formámat vehettem fel. Boldog voltam. Minden eddigi sebem beforrt, s erőm is megnövekedett. Valamint látványomban is gazdagodtam. Szárnyaim kétszeresre nőttek és végig fehér tüskés, non figuratív díszítésű lemezes Arrancar bőröm teljesen belepte testem. Kezemet magam elé emeletem, majd ökölbe szorítottam, hogy kiélvezhessem ismét valós alakomat, ám nem volt kedvem sokáig extázisban maradni, mivel nem várathattam meg a lányt, tekintve, hogy könnyen lehet, hogy már felfigyeltek a dolgokra a környéken és nem szerettem volna ha Ressurreccion alakomban meglátnak, s még kevésbé, ha ő lebukik a saját titkával.
Egy könnyed kis nyitó számmal készültem, miszerint a szárnyaimat teljesen kinyitottam, majd a tollaimat elhullajtottam, s azok mind a lány felé szálltak. A tollak mérete sem apró, legalább akkora egy pihe, mint egy ember maga, így nehéz lesz kivédeni őket, ám ezzel még nem hagyom annyiban, hisz most én is akartam látni ő mire képes még. A Bankaiára fájt a fogam. Éppen ezért mikor a támadást befejeztem egyetlen ütést kíséreltem meg bevinni, amit persze, ha úgy érzem nem képes kivédeni azonnal félrelépek, ám bíztam a lány képességeiben.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Pént. Jún. 25, 2010 3:33 am

Isten, fent az égben, én megszülök még ma... Ennyi kínlódást véghezvinni! Az összes kidoumnak annyi volt a hatása Monpadourra, mintha tök elszántan hajigáltam volna szerencsétlent popcornnal. Bár fölöttébb aggódtam érte, mert jó pár vágás és pörkölődés volt rajta, míg rajtam alig volt valami. Biztos nem fájt neki annyira, meg hát nem is az a fajta hím, aki leáll sikítozni mert megvágták... Azért egyrészt elég cink lett volna, másrészt meg tényleg nem olyannak tűnik. De nem is sápítozott, szóval erről ennyit. Mindenesetre biztos, hogy valami perverz szukának könyvel el, mert nem kaptam sikítórohamot a sebhelyeit meglátva. Nem tehetek róla, kész... örülök hogy él, ha meg ilyenje van, akkor kész! Nem értem, miért kellene rajta sikítozni, mikor egyrészt annyira jól néz ki így is, na meg izé... Gyakorlottabb nálam biztos, szóval még akár tanulhatok is tőle! Bár továbbra sem a szívem csücske a harc, és tényleg csak akkor szoktam verni valakit, ha muszáj, vagy feltosszák az agyamat. Jelenleg most egy különleges helyzetben csücsülünk, és tökéletesen nem értettem, hogy miért pislog rám Zelbaba azzal a sármőr fejjel. Nem azért, csak hát rám nem szoktak így pislogni, tekintve hogy bányaréme néni lennék...Surprised
- Mit érdemeltem én ki?! Jahogyjaaa.... Okés! - konzultáltam meg a dolgot magammal, és kicsit szájtátva pislogtam a resurreccionjára. Mint valami szushi-angyal, aki két másodperc alatt átavanzsált extrém angyallá. Mielőtt szétolvadoztam volna magam hatalmas hímsége előtt, gyorsan arrébb röppentem, mivel hát azért nem szerettem volna valami váratlan meglepetést a nyakamba. Elég volt az előbbi Cero ><
Szépen forrdogáltak be a sebei, én meg egyre inkább ledöbbentem. Bár a maszkom miatt annyira nem látszott a dolog, szóval efelől meg voltam nyugodva. Arrébbevickélésem során majdnem meghaltam, mert hát elvakított a belőle érkező fény, hogy majdnem nekiröppentem az egyik fának. Milyen szép látvány lett volna! A harmadik osztag kapitánya, amint kecsesen és méltóságteljesen megfejeli a fát, aztán lecsúszik a porba, valószínűleg valami pucsító pózban...
Miután ilyen jól belesüppedtem a belső világomba, talán ideje lett volna kisüppedni belőle... Tekintve, hogy baszottnagy tollak szálltak felém, és talán nem szerettem volna darált husi lenni... Így nagyon lelkesen visítottam el zanpakutuom nevét, meg hogy Shikai!
- Awai tate...ranpu ibara!- sápítoztam jobbra-balra, és még a szemem is behunytam hirtelen, hogy ne lássam az összeütközést, de azért jól kipislogtam utána, hogy mennyire pörköltem meg a szárnyakat. Nekem annyira nagy bajom nem lett, összességében véve csak popsira estem, de azért a lelki trauma megvan mára. T.T
Felkelni is alig volt időm ám, máris jött és ütött volna be... csakhogy ott van az én drága pajzsom, ami olyan, hogy jobb sem kell! Máris fellángolt a tűz körülöttem, és találkozott vele, azonban itt találkoztam a szomorú ténnyel: korántsem olyan könnyű vele cicázni, amikor már resuban díszeleg... Surprised
- Elnézést kérek drágaságom, azonnal folytathatjuk, csak zárjuk rövidre, okés? - mosolyogtam rá angyalian, amiből megint szinte semmi sem látszott, mert a maszk rajtam volt. Biztos őrjítően szexi voltam benne... így tegyen az emberre jó benyomást az ember lánya egy pasira! *.*
- Anjerasu chuutonjo...- sóhajtottam fel, és rápillantottam a kezemre. A zanpakutuo pengéje pillanatok alatt elkezdett visszanőni, és míg egyik lilás, a másik ezüstös fényt árasztott. máig nem voltam vele tisztában, hogy mi van a zanpakutuommal. Hiába volt az enyém, nem éreztem teljesen a sajátomnak... De ez már az én problémám, nem igaz? A felhangzó rekedtes üvöltés el is terelte erről a figyelmemet, és felpillantva meg is láthattam Shirot, amint sárkányként terpeszkedett fölöttem. Szárnyát kitárva csapott egyet, ő talán így nyújtózott ki. Vetett egy szemrehányó pillantást rám - és való igaz: hónapok óta nem engedtem őt szabadon, talán már egy év is eltelt azóta... Senki ellen nem kellett bevetnem, nem is voltam küldetésen. Most azonban kénytelen voltam, egyrészt bár lehet, hogy shikaiial is le tudtam volna győzni Monpőrt, meg akartam annyival tisztelni, hogy ráengedem az én darlingom. Na meg... jóval hosszabbra elnyúlt volna a dolog, mint amilyen hosszúságúnak tanácsos lett volna lennie. Tényleg nem szerettem volna a 12. osztag egyik eltitkolt termében kikötni, hogy mindenféle lét nyomjanak belém, és kísérletezzenek rajtam... Nem, köszönöm. Még élvezni kívántam az éltemet, még ha magányosan is. ><
Úgy éreztem, most az én köröm jött el, és kicsit bepánikoltam: végülis tényleg régen használtam már Bankait, és lehet hogy nem is vagyok benne jó...
- Ne a sárkánykámat nézd, honey... Én is itt vagyok! - vigyorodtam el, mikor betámadtam a kardjaimmal. Kettő is volt, szóval mindkét kezemmel támadhattam, szinte oda se figyelve. Szerettem, hogy jók a reflexeim, ami a való életben sajnos nem szokott érvényesülni... Igen, így szoktam kikötni a földön, amikor egyszerűen járni akarok. Így míg jobbomban tartott kardommal Zelbaba oldalát támadtam be, a ballal igyekeztem felhasítani a mellkasát, bár nem vérszomjasságból, hanem csak úgy. Közben meg azén imádott sárkányom is támadásba lendült, karmos lábacskáival megközelítette Zel hosszú haját, hogy felemelje, és nagy ívben elhajítsa...
______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Jún. 28, 2010 9:32 pm

Jól gondoltam miszerint mégsem véletlenül lett csak kapitány, mivel sikeresen kivédte a rohamot, így bebizonyosodott, hogy tényleg erős, ám csak ekkor következett, amire már úgy vártam.
Mondatára csak mosolyogtam egyet, s figyelmesen néztem, amint megidézi a lényt, mely Bankaia. Arcom most komoly, nem látszanak rajta a gyermeteg megnyilvánulások, vagy hasonló érzések. Egyszerűen higgadt voltam és határozott. Végre kitapasztalhatom az erejét és ezt váltotta ki belőlem.
-*Hmp*... -válaszom csupán ennyi volt mondatára, mivel én jól tudtam, hogy ott áll és már jött is felém. Ám a sárkány jobban érdekelt, mint két kard, mivel úgy gondoltam az jóval nagyobb kihívást jelenthet majd számomra, mint azok. S ez nem is lett másképp. A két kardos támadást ösztönösen védtem ki, méghozzá csak hangok alapján, valamint a szag erősödéséből határoltam be a közeledést, majd a pengéket megragadtam, s továbbra is a sárkányt néztem, ami immár felém jött. A hajamat célozta meg, mint fogható részt, amivel eltudna hajítani, s mivel kezeim éppen le voltak foglalva nem is tudtam védekezni ellen igazán. A falnak hajított, ám én már megszoktam ezt a fajta módszert, így szárnyamat összecsuktam egy pillanatra, hogy gyorsabban menjek, majd a fal előtt alig pár centire ismét teljesen kinyitottam, ami megállított. Hát ilyen, ha megfontoltan küzdök, igaz még nincs vége semminek, bár lehet lassan be kéne fejezni, mert már a ház közelében hallottam pár hangot miszerint furcsa fényeket véltek észrevenni a közelben.
Lassan kiegyenesedek a fal oldalán, majd feltekintek Mayára. Kezemet felé emelem. Mintha Cerohoz készülnék.
-Fejezzük ezt be gyorsan. -szólok felé halkan, s fekete szemöldökeimet összevontam. Tenyeremben összesűrítettem erőmet, ám ez nem Cero volt. Az nem csap ekkora hullámokat és sokkal elenyészőbb is a mérete. Ám tapasztaltabb harcos vagyok, mintsem, hogy egyszerűen elsüssem a pusztító ágyút. Túl sok esélye lenne kitérni előle, ezt pedig nem szeretem. Épp ezért a másik kezembe egy sima Cerot gyűjtöttem, melyet természetesen csak elterelés céljából alkalmaztam. A Cerot hirtelen kilőttem, megvártam míg a lány cselekszik rá, kivédi, vagy elugrik, nem számít. A lényeg nem változik. A háta mögé sonidoztam az épület mellől, majd kezemet hátravontam, hogy még nagyobb lökete legyen a támadásnak.
-Celestial... -majd újra kitoltam. -...Chaos! -kiáltottam, majd a hatalmas sugár elhagyta a kezemet, s mindent letarolt maga előtt. Tekintve, hogy Ressurreccionom legerősebb technikája ez igencsak nagy pusztítást vihet végre, mégsem hiszem, hogy Mayát különösebben megsérti. Magam is éreztem, hogy jóval nagyobb az ereje, mint azt nekem kimutatja és talán az is lehet, hogy baráttal nem is képes úgy harcolni, mint ellenséggel, így csak szerencsém volt, hogy úgy mondjam, mintsem tapasztalatból szerzet helyzeti előny. Nem igazán számítottam arra, hogy még esetleg valamivel váratlanul meglep, persze ez is esedékes volt, de mivel már hallottam is a lépteket a közelben, így igyekeztem eltakarítani a nyomokat magam után, s leszedtem Ressurreccionom által felszedett páncélomat egy könnyed pöccintéssel, s a kemény Arrancar bőr egy pillanat alatt ripityára tört, majd elporlad. Majd, hogy az ártatlanságot még jobban előadjam elraktam fegyvereimet mélyen, mintha nálam se lennének, majd leszálltam a földre. Ruhámat előkotortam, majd észrevettem rajta egy jókora szakadást. Ám szerencsére már tudtam mivel fogom kimagyarázni magam és persze Mayát is.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Hétf. Jún. 28, 2010 10:27 pm

Úgy tűnt, kreativitásom nem is létezik, mivel olyan egyszerűen és könnyedén védte ki a kardos betámadásom, hogy az csak na! De a sárkányom azért elkapta, és hozzá is kente a falhoz. Párat pislogva közelítettem meg, és közben elgondolkoztam rajta, hogy lehet, kicsit elvetettem a sulykot. Nem kívántam kinyírni szerencsétlent, bár ennyitől kizárt, hogy meghalt volna- ezt mindenki túlélte volna, hiszen lényegében csak a falra lett felkenve.
- Ahogy akarod... - hagytam rá a dolgot, és vontam vállat. Mivel láttam, hogy készül valamire, úgy döntöttem, nem mocorgok semerre sem, inkább megvárom, hogy mi sül ki belőle. Csak egy egészen picike részem sértődött be, hogy ilyen lazán le akarnak rázni, ám de legyen. Legalább nem fognak leleplezni, már ha a Kutatási részleg emberei nem álltak még rám. A közeledő reiatsukból rájöttem, hogy miért kívánja lezárni az ütközetet, és be kellett látnom, hogy igaza van. Szerettem kapitány lenni, szerettem itt élni, és nem kívántam egy henger alakú tartályban kikötni, vagy éppenséggel elmenekülni. Bár ha erre kerülne a sor, akkor legalább behajthatnám a kabátom árát, amit Yuu-chan a kis háborúnk óta sem volt hajlandó kifizetni. Bár valószínűbb, hogy előbb leszek a Lelkek Királynéja, semmint hogy lássam Yuu-chant adósságot törleszteni... >.>
- Hadou 73: Souren Soukatsui!- emeltebb hangon ejtettem ki a technika nevét, majd tekintetemmel követtem a belőle elinduló két kék labdát, amik belecsapódtak a ceroba. Szép hang kísérte a kettő találkozását, és nekem olyan érzésem támadt, mintha a macskák kufircolnának az ablak alatt... Halk sóhajjal akartam nyugtázni a dolgot, amikor valami hátulról eltalált. még sikoltozni se volt időm, és rohadtul nem volt kellemes. Így jár az, aki hagyja elterelni a figyelmét, na meg nem harcol teljes erőbedobással... Mikor pár másodperc múlva nagyjából össze tudtam magam szedni, meg kellett állapítanom, hogy baj van, méghozzá nagyon nagy. Az valahogy mellékesnek tűnt, hogy a shinigami ruhám 90%-a porrá lett, de hogy a haorim is egy boleró méretét öltötte, az megsajdította egyébként vajpuha szívemet. Eszembe jutott jó pár másik küzdelem, ahol szintén hasonló sérüléseket szenvedtem el, és felsóhajtottam. Mindig csak a ruha megy le rólam a mínuszba... Ami jelen esetben nem volt teljesen igaz, ugyanis miközben megszüntettem a Bankaim - a reiatsum valószínűleg fél Seiretei kiszagolta, de annyira nem érdekelt már, inkább tovább nyígtam magamban a haori miatt. a hónapok során gyorsan hozzám nőtt, még akkor is, amikor rohadt meleg volt, és le akartam venni. Leporoltam magamat, aztán kinyújtóztam. Célszerűbb lesz Shunpoval hazavánszorogni váltás ruháért, plusz előkotorni egy másik haorit... Az azért már biztos, hogy többet nem veszem a harcokat félvállról még akkor sem, ha baráti alapon megy a küzdelem. Úgy tűnik, ez csak nekem okoz problémát, hiszen ki más lehetne ennyire instabil lelkivilágú, ha nem én?
Megpróbáltam lejjebb rángatni a megmaradt ruhát, és lélekben felkészülni a megjelenők wtf? fejére, majd szépen odasétáltam Zel mellé.
- Elég rendesen elintéztél, gratula... - veregettem meg a hátát, mivel a vállát nem értem volna el. Nem voltam alacsony, különösen japán szemmel nézve, de Őfelsége túltett az óriás fogalmán számomra. Terveim szerint az átöltözés után betérek Nabe-kunhoz vagy Chiyo-chanhoz egy kis vegetálásra, a mai napból úgyse lesz már semmi, mert hát... Olyan isten nincs, hogy én egy torna után leüljek, és tök kussban papírmunkázzak. Még hogy a kapitányi munka jutalom...! Surprised okés, vannak előnyei bőven, de árnyoldalai is... Aki ezt vitassa, annak elkenem a száját! ><
- Hajhajj, mi lesz itten... Fejmosás dögivel...- sóhajtottam fel, amikor az első felbukkanó lábat megláttam. Efeletti szörnyülködésemben még el is felejtettem beinvitálni Zelt egy kajálásra majdanra magamhoz, de hát ez van... A hirtelen szituációk nyomása alatt elvesztem a fonalat, bocsánat... ><

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Zel Syneza Ka'abel
Privaron Espada
Privaron Espada
avatar

Male
Libra Dog
Hozzászólások száma : 263
Age : 23
Tartózkodási hely : Karakura Town külvárosi elhagyatott kórház
Registration date : 2009. Feb. 25.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: Privaron Espada
Hovatartozás:
Lélekenergia:
17500/30000  (17500/30000)

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Kedd Jún. 29, 2010 12:26 am

Mikor a füst eloszlott kicsit boldogan nyugtáztam magamban, hogy szép munkát végeztem, mint gyengébbik fél egy kapitánnyal szemben. De kicsit úgy éreztem Maya hangjából, hogy csalódott volt, amiért ilyen gyorsan véget kellett vetni a harcnak, ráadásul pont akkor, mikor kezdett értelmet nyerni, de már tudtam, hogy mivel fogom kiengesztelni.
A Shinigamiból vagy egy tucat jött, fejvesztve törtek a helyszínre, majd körbetekintettek, s elképedtek a látványtól. Egy hatalmas kráter, mely legalább húsz méter széles, s kitudja milyen hosszú volt. Hát igen magam is elcsodálkoztam, hogy mire nem vagyok képes, ha összeszedem magam, ezért kissé büszkén megvakartam a tarkómat, de csak óvatosan, nehogy gyanút fogjanak. Majd az egyik, feltételeztem a csoport rangidős odalépett és faggatni kezdett minket.
-Chizuki taicho itt meg mi történt?! -kérdi rémült fejjel a kissé kopaszodó Shinigami. Ekkor Mayára pillantottam, aki úgy tűnt kicsit tanácstalan volt ötlet téren, így hát nm hagyhattam, hogy valami baj legyen.
-Izéé.... ömm... -kezdene bele Maya valami magyarázatba, de tudtam, hogy semmi ötlet nem rejtőzik abban a pillanatban a fejében, szóval éreztem, hogy most ezt meg kell tennem neki. Vannak dolgok, melyeket, egy barátnak, legyen az bármilyen kínos is meg kell tennie, még ha ez porig is alázza más szemében az eddig felállított képet róla. Nem lehet ez ellen mit tenni, kötelességemnek éreztem, mint barát, ha már volt olyan jó hozzám, hogy jobb kedvre derített a szar hangulatomból. Ennyivel igazán tartoztam és biztos voltam a dolgomban. Nagyot nyeltem, mivel már fejemben volt a gondolat menet, azonban elég nehezen szántam rá magamat, de éreztem, hogy nincs más esélyünk.
-Úristen! -kiáltok fel, mint egy elmebajos, majd szaladgálni kezdek fel és alá a kráter szélén. -Lemaradtak mindenről! -mutogatok a kráterre és a ledöntött épületekre, mintha tényleg történt itt valami olyan, amit mi láttunk csak.
-He? -hangzik fel egyszerre a kérdés, még Mayától is, de ekkor folytattam a baromságot.
-Egy Quetzalcoatlus beszabadult! Óriási volt! -kezdtem el mindenfelé forogni és tépkedni fekete fürtjeimet. Tekintve, hogy mindenki ledöbbent fejjel bámult rám vagy elhitték, vagy csak szimplán baromnak néztek, de reméltem, hogy inkább az első áll fent.
-Szana széjjel tépett majdnem! Látják, még az ingemet és széttépte! -mutattam fel a szakadásnál a pólóm előttük.
-De ekkor jött Chizu-chan és elkergette! -álltam oda Maya mellé, s megveregettem a vállát, annak a jeleként, hogy bízzon bennem.
-Ugye így volt Maya? -nézek le rá, majd a Shinigamikra, akik mint valami borjú az új kapura bámultak. De úgy tűnt beveszik a dolgot, vagy csak szimplán dilisnek néztek és úgy vették a dolgot, hogy bediliztem és tomboltam csak, ez már lényegtelen volt a számomra.
-*Phew* .. -törlöm le az izzadtságcseppeket a homlokomról. -Ez közel volt. Na akkor mehetünk ünnepelni! -kiáltok fel boldogan, majd megragadtam Maya kezét és magammal cibáltam az egyik kedvenc kis éttermembe, ami persze, hogy a legelőkelőbb étterme volt Karakurának, na és persze a legdrágább, hiszen én sosem mentem még olcsó helyekre, mert hát van miből táncol. Egyszerű keretek közt ettünk azért. Mindenből egyet. Szerintem ez elég lesz neki is. Szakéból is megbeszéltük az ivást szóval abból meg úgy gondoltam elég lesz egy olyan két hordónyinak megfelelő.
Mindent összevetve én azért nagyon megkedveltem Mayát. És attól a naptól fogva ő is az kis baráti köröm tagjává vált!

ivászat barátok ivászat

Vége >><< Very Happy!

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   Szer. Jún. 30, 2010 12:55 am

A küzdőtereteket lezárom, ajándékotok 2000 ryou. ^^

Gratulálok, további kellemes játékot! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~   

Vissza az elejére Go down
 

Zel vs. Maya: ~ privaronocska vs. vaizardocska ~

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-