HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Vas. Okt. 18, 2009 3:51 am

Éppen a legjobbat aludtam amikor valamiért meg szólalt az az istenverte vekker.
-Ezt még megbánod te mocsok.- fordulok egyet és felülök az ágyon, totál kómásan ásítok egyet és rámutatok az egyik ujjammal.
-Hadou 04: Byakuray- A villám kitört, az idegesítő vekker maradványai pedig kirepültek az ablakon a villámmal együtt. Nos ezzel nincs több gond, de mért volt bekapcsolva gondolkodtam, bár nem sokáig mert hamar elkapott a fejfájás, a másnaposság egyik legfőbb tünete.
-Anyám talán egy kicsit túlságosan is sokat ittunk este, na mindegy most viszont ezt a fejfájást kéne kezeli valamivel.- Mondom magamnak és elindulok a fürdőbe, bemászok a zuhany alá és magamra engedem a hideg vizet. Nos ez egy igencsak nagy józanító erejű húzásvolt miután kimásztam a fürdőszobából átmentem a konyhába és nekiálltam valami ehetőt kreálni, közben főztem egy kávét. Mikor végeztem a reggelivel kimentem a szobába felöltözni menetközben megakart a szeme a naptáron amin a mai nap volt bekarikázva és aláírva az áldott szó: szabadnap. Mikor megláttam egyből eszembe jutott, hogy miért piáltunk tegnap annyit. Ezen emlékek közt merengve mentem a szekrény felé amikor nem figyeltem és beleakadtam a földre lógó takarómba. Az esést arccal tompítottam, ami nem volt kellemes, de legalább magamhoz tértem. Elkezdtem turkálni a szekrényben valami értelme gönc után a végére találtam azért egy-két normális ruhát. Felvettem őket, zanpakutomat felkötöttem a hátamra ha esetleg szükség lenne rá. Majd elindultam a városba, hogy elintézzem a bevásárlást meg az egyéb teendőimet amiket már igencsak rég beterveztem. Amíg az utcákat róttam azon gondolkodtam, hogy mit kéne csinálni de nem jutott eszembe semmi érdekes. Miközben ezen gondolkodtam véletlenül nekimentem az utcán velem szembejövő lánynak aki kis híján el is esett ettől.

______________A hozzászólást Himura Takeshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 23, 2009 10:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Vas. Okt. 18, 2009 4:43 am

- Matsuki! Ne ökörködj te barom!
Na, ez az én hangom volt. És épp a legjobbkor kajabálok így annak a baromnak az osztagomból. Mivel éppen akkor majd keresztül esek egy másik osztag kapitányán. Gyors bocsikát dobok neki, aztán rohanok azután az istenverte barom után, aki lelécelt a frissen szerzett hacukámmal. Az én kedvenc kis piros rucimmal...
~ Ez barom.... Elment ennek az esze? Minek kell mindig az én nyakamon lógnia?
- Matsuki!
Kiáltok utána, de a dilinyós halálisten egy laza piruett bemutatása közepette elillan a kanyarban. Mint valami drog hatása alatt álló idióta.... Legalábbis az én szememben így fest Matsuki. Mint egy elmebeteg, aki balettmozgásokkal parádézik itt az utcákon. Futok, mint állat utána, de az a bitang elrejtette a lélekenergiáját. De az egyik ház tetejéről meghallom hangját:
- Nyah törpi... Visszakapod, ha szépen kéred!
- Micsoda?
Most tényleg úgy nézek rá, mint egy elmebetegre. Arra is meg mernék esküdni, hogy az idegtől még a szemeim rángani kezdtek. Na jó... ez enyhe túlzás. De az bizti, hogy a fejem már paprika vörös. Mint mindig, amikor Matsuki kezdi kiírtani az idegeimet.
- Te meghibbantál... Szépen kérjem? Én? Tőled?
Ajkaim gonosz vigyorrt préselnek ki magukból, és már támadok is. Villámgyorsan tűnök el társam szemei elől, és épp ilyen hirtelen jelenek meg mögötte. De az az agyatlan számíthatott rám, mert vigyorogva pördül meg, és hárítja zanpakutom csapását. Már csaknem vicsorogva nézek vele farkasszemet.
- Add ide a ruhámat! Vagy szusit csinálok belőled.
Erre Matsuki vihogva dobja a tetőn odébb a piros rucimat, és el is illan a szemeim elől. Míg én felnyalábolom a ruhát, persze pár nyomdafestéket nem tűrő szó kíséretében, Matsuki már a következő kanyarnál áll és ordít vissza nekem.
- Hé! Törpi! Nem kérted szépen... Így ezt megtartom...
A szemeim is elkerekednek, amikor meglátom a nagy ormótlan kezében az én kis apró parfümös üvegcsémet.
- Ne merd elcsórni! Egy kisebb vagyont adtam érte te tapló!
És újra kezdetét veszi a fogócska. De Matsuki egyszer csak megáll, és kaján vigyorral a képén jó messzire megküldi az üvegcsét. A szemeim is majd kiesnek helyükről. Hiszen egy vagyon száll a levegőben.
- Idióta!
És villámlépéssel veszem üldözőbe a parfümöt.
~Mindjárt megvagy... csak még ne ess le!
És igen! Végre lábaim érintik a talajt, miközben a falról leszaltózva ujjaim közé zárhatom a fiolát. És végre, már újra az enyém. Erre valami ütődést érzek, kis híján el is vágódom. Az üveg... Az üveg pedig kirepül az ujjaim közül.
- Nem!
Úgy hallom saját hangom, mintha lassított felvétel volna. Az üvegcse pörög a levegőben, majd a földhöz csapódva ezernyi szilánkra törik, s a benne lévő parfüm örökre elvész.
Kezeim ökölbe szorulnak, ahogy megnézem minek is mentem neki. De azt kell látnom, hogy tulajdonképpen ő jött nekem, és nem valami, hanem valaki.
- Mi a...
Aztán hallom, ahogy azt mondja: - Bocs, nem volt szándékos.
És akkor már gyanúsan ismerősnek tűnik ez a hang. Mintha már korábban is hallottam volna az osztagomnál. De ez most nem izgat. Bárki is legyen, miatta oda a parfümöm.
- Az idióta.... A parfümöm...
Fejem tuti, hogy még vörösebb lett a méregtől, és kezeim ökölbe szorulnak.
- Fizesd ki! Vagy... Neked annyi...
Végül ezt mondom. Gondolom adok egy esélyt az illetőnek, hogy jóvá tegye bénázását. Egyébként meg hülye se vagyok, mivel közben már felnéztem rá, és le is esett, hogy egy másik tiszttel van dolgom. És nem bizti, hogy esélyem volna vele szemben.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Vas. Okt. 18, 2009 6:16 am

A lány majdnem elvágódik amikor ütközünk, valami pedig kirepül a kezéből és az utca kövén hangosan csörömpölve széttörik.
-Nem!- Hallom kétségbeesett kiáltását.
Lenézek rá hát elég idegesnek néz ki a kezei ökölbe szorulnak.
- Mi a...- Ez így nem lesz túl jó.
- Bocs, nem volt szándékos.- Mondom neki hátha ezzel egy kicsit letudom nyugtatni az idegtől már így is paprikavörös lányt.
- Az idióta.... A parfümöm...- Milyen parfüm micsoda? Nézek körbe aztán megérzem az illatot és kiszúrom a törött üvegcsét a földön. Ó te szent szar ez most komoly. Reggel pofára esek, most meg ez. Közben a lány arca még vörösebb lett az öklét pedig még jobban összeszorította.
- Fizesd ki! Vagy... Neked annyi...- Mondja miközben felnéz rám, most esik csak le, hogy ő is a 11.osztag tagja.
-Ha jól sejtem akkor nem volt valami olcsó az a parfüm de sajna nálam nincs annyi pénz, hogy megtérítsem az árát.- Itt tartok egy kis hatásszünetet, majd fojtatom.
-De a fennmaradó második lehetőség nem hangzik olyan rosszul. Ráadásul az sem árt, ha levezeted a feszültséget valakin, én pedig legalább hasznosan tölthetném a délelőttöm. Mit szólsz?- Kérdezem tőle aztán várom hogy erre vajon mit reagál majd.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Vas. Okt. 18, 2009 6:39 am

-De a fennmaradó második lehetőség nem hangzik olyan rosszul. Ráadásul az sem árt, ha levezeted a feszültséget valakin, én pedig legalább hasznosan tölthetném a délelőttöm. Mit szólsz? - Ezeket mondja a fickó, és ahogy elnézem még komolyan is gondolja.
- Hasznosan... Már hasznossá tetted magad.
Ujjaim lassan ellazulnak, majd egy lépéssel hátrébbról nézek föl Takeshi-ra. Kissé kábán, és lehet, hogy eléggé bambán nézek rá még az előző sokkhatás miatt, amit parfümöm megpurcanása váltott ki belőlem, de a szavai valami jót is ígérnek végre. Ha már Matsukin nem vezethetem le a mérgemet... Mert ugye miért ne szívódna föl az ilyen helyzetben? Hiszen mindig ezt csinálja. Kikészít engem, aztán úgy ügyeskedik, hogy valaki mással kelljen összeakaszkodnom.
~ De, ha már a kedves 6. tisztünk is ilyen lelkes támogatója a második verziónak... ~
- Mit kap a győztes?
Eközben úgy néz rám, mintha valami elképzelhetetlen dologról faggatnám.
- Ne nézz így rám! Csak a győztes díja érdekel. A vesztes itt nem én leszek...
De a válasz érkezése előtt már elő is rántom zanpakutomat, és villámlépéssel eltűnök a fiú elől, hogy aztán fölötte megjelenve támadjak.
Már ettől jobban érzem magam, s ez látható is kárörvendő vigyoromon.
Közben csapásomat hárítja Takeshi, s én gyorsan kámforrá válok, hogy most hátulról próbálhassam meg becserkészni. De azért a számat még nem létfontosságú csukva tartanom. Elvégre nem vagyunk víz alatt.
- Hadou 04: Byakuray!
És már sercegett is a levegő a meginduló fehér villámtól. Nem várom meg míg célba ér, már ha célba ér, inkább villámlépéssel más irányba távozom, és Zanpakutommal ismét lecsapok.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Kedd Okt. 20, 2009 5:13 am

- Hasznosan... Már hasznossá tetted magad.- Mondja miközben kiengedi ökölbe szorult ujjait és hátrál egy lépést, hogy jobban megnézzen magának szemeiben némi kábultságot látok.
- Mit kap a győztes?- Teszi fel a kérdést amire én csak felhúzom a szemöldököm.
-Ehh...mi?- Nyögöm ki egy igazi WTF? kifejezéssel az arcomon.
- Ne nézz így rám! Csak a győztes díja érdekel. A vesztes itt nem én leszek...- De nemigazán várja meg, hogy kitaláljak valamit, inkább előrántja zanpakutoját a tokjából és egy shunpoval fölém kerül.
- Kis heves...- Megropogtatom a nyakam, az egyik kezemmel megmarkolom a hátamon lévő zanpakutom markolatát, a másik kezemmel pedig egy rántással eloldom a zsineget amely eddig a helyén tartotta.
-...akkor kezdjük.- Mondom jókedvűen és ki sem húzva kardomat a tokból hárítom a csapást. Nem volt benne sok erő, inkább amolyan bemelegítésfélének szánhatta. Közben megint eltűnt és ezúttal mögöttem került elő.
- Hadou 04: Byakuray!- mondta ki a kidou nevét aminek következtében egy kellemetlen villám indult meg egyenesen felém.
Mielőtt még eltalálhatott volna egy egy gyors mozdulattal elálltam az útjából. Mindeközben a lány egy újabb shunpoval közel került és megint lesújtott zanpakutojával rám. Ebben a csapásban azért már lényegesen több erő volt mint az előzőben, de ezt is könnyedén hárítottam a tokkal.
-Mit szolnál mondjuk ahhoz, hogyha te nyersz akkor veszek neked egy olyan parfümöt amilyet csak szeretnél, de ha én nyerek akkor...-
Elléptem tőle és kirántottam kardomat hüvelyéből.
-...tudod mit ezt rád bízom.- És ezzel támadásba lendültem, az első csapásom a bal vállát célozta meg.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Kedd Okt. 20, 2009 6:59 pm

-Mit szolnál mondjuk ahhoz, hogyha te nyersz akkor veszek neked egy olyan parfümöt amilyet csak szeretnél, de ha én nyerek akkor...
Na, ennél a résznél egy pillanatra felcsillannak szemeim.
~Ohó... egy tetszés szerinti parfüm? Hehehe... tetszik a gondolkodásmenete.
-...tudod mit ezt rád bízom.- közli velem, majd támadásba is lendül, célba véve a bal vállamat.
Teljes lelki nyugalommal állok ott továbbra is, mint, aki nem is óhajt elmozdulni a csapása elől. Arcomon viszont egy szempillantás alatt jelenik meg ravaszkás mosolyom, s Takeshi felé fordítom fejem.
- Bakudou 39: Enkosen!
Lélekenergiámból erős pajzs jelenik meg, mely könnyedén hárítja a csapást.
Nem vágok valami elégedett arcot. Sőt, a fiú támadását becsmérlendő, még cöngetve meg is csóválom a fejem. De ekkor már zanpakutom is lendítem, s a pajzs megszűnésekor félre ütöm a támadó pengét.
- Ejnye! Hát illik egy tiszttel ilyen visszafogottan bánni, kedves Himura Takeshi uram?!
Ajkaimról egy pillanatra el is tűnik a szemtelen vigyor. Helyette amolyan sértett képet igyekszek vágni, de választ nem kivárva tűnök el az orra elől egy shunpoval, hogy aztán a legközelebbi, szomszédos háztető oldalán megállva szóljak le neki.
- Miért nem engeded ki az erődet? Látni akarom, mire is képes az osztagom 6. tisztje!
Közben halk vihorászás üti meg füleimet, melyek a szemközti ház kéményének tövéből jönnek. Odapillantok, persze fél szememet továbbra is ellenfelemen tartom, s kit látok? Hát azt az idióta Matsukit, ahogy oldalán elterülve heverészik a kémény tövében.
- Mutasd meg neki, törpi! - hangzik a kiáltás Matsuki szájából, mitől újfent rák vörösre változik a fejem az idegtől.
- Te csak fogd be! Utána úgyis te jössz! - kajabálok vissza neki.
Ez a kis szösszenetnyi figyelem elvonás elég is ahhoz, hogy ellenfelemről elfordítsam tekintetem, aki ezt kihasználva el is illan előlem.
- A fene...
Ennyit morgok csak, miközben elkerülöm a fiú újabb csapását. Matsuki meg röhög, mint egy elmeháborodott.
- Nocsak... Ez már igen!
Elismerően vigyorgok a tisztre, de már odalentről teszem ezt.
- Ha egy pillanattal korábban jössz, még szorongatva is érezhettem volna magam.
Újabb shunpo használat részemről, majd egy újabb villám szaggatja felé a levegőt, ami Takeshi mellett csapódik be, apró darabkákra robbantva azt, amit csak ér. Jelen esetben a cserepeket, végig szántva a fél háztetőt.
- Nos... Mi lenne, ha a vesztes fizetné a károkat?
Ezzel villámlépés segítségével eltűnök, hogy több irányból indítsak fényvillámokat, s igyekszem minél pontosabban célozni az igen csak sebesen helyet változtató ellenfelemre. A villámok, melyek nem érnek célba, mind jókora lyukakat ütnek a talajba.
Mindeközben végig úgy tartom zanpakutomat, hogy bármelyik pillanatban használhassam támadásra, vagy védekezésre.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Szer. Okt. 21, 2009 8:09 am

A lány teljesen nyugodtan várja támadásom, majd egy mosoly jelenik meg arcán és megszólal.
- Bakudou 39: Enkosen!- Aminek következtében egy pajzs jelenik meg előttem és megállítja csapásom. Ő csak rázza a fejét becsmérlően.Miután megszüntette a pajzsot kardjával félrelökte az enyémet.
- Ejnye! Hát illik egy tiszttel ilyen visszafogottan bánni, kedves Himura Takeshi uram?!- A vigyor helyét egy kis sértődöttség veszi át. Majd egy shunpoval felugrott az egyik közeli hát tetejére és onnan szól újra.
- Miért nem engeded ki az erődet? Látni akarom, mire is képes az osztagom 6. tisztje!- Hirtelen egy halk vihogásra leszünk figyelmesek, ami az egyik szomszédos ház tetejéről jött.
- Mutasd meg neki, törpi! - Hallottam a nevetés irányából.
- Te csak fogd be! Utána úgyis te jössz! - Kiabál vissza a hangnak az idegtől teljesen elvörösödve. Mikor láttam, hogy nem figyel azonnal mögé kerültem egy shunpoval.
- A fene...- Másra már nem jutott ideje mert lesújtottam kardommal és neki védekeznie kellet. A csapás közben volt egy kis időm megnézni, hogy ki az aki ennyire jól szórakozik. Egy másik shinigami aki ez egyik szomszédos ház tetején feküdt féloldalasan a kémény tövében.
- Nocsak... Ez már igen!- Mondja egy elismerő vigyorral miután leugrott az utcára.
- Ha egy pillanattal korábban jössz, még szorongatva is érezhettem volna magam.- Egy újabb shunpoval eltűnt, majd egy villámot indított meg felém, amit egy ügyes mozdulattal kikerültem, aminek következtében a villámcsapás lebontotta a fél tetőről a cserepeket.
- Nos... Mi lenne, ha a vesztes fizetné a károkat?- Veti fel az ötletet és belekezd egy shunpo villámcsapás kombináció sorozatba. Ami alapvetően nem rossz, csak ellenem édes kevés. Még csak nem is volt szükségem a shunpomra, hogy elkerüljem a csapásokat, egyszerűen elugrottam előlük. Egy shunpo segítségével átugrom annak a háznak a tetejére ahol az a másik shinigami fetreng.
-Szóval azt mondod szeretnéd látni, hogy mit tudok.Hümm... és ugye a vesztes kell megtérítse a károkat is, igaz? Nos... nekem ez teljesen megfelel.- Mondom Ayuminak és megindulok a fekvő fickó felé akinek először csak az idétlen vigyor fagy le az arcáról majd szépen elfehéredik és elkezd szabályosan visítani ahogy közeledek felé. Minél jobban látom rajta, hogy fél én annál inkább húzom a számat egy kissé őrült vérszomjas mosolyra.
-M-mi...mit akarsz tőlem?- Nyögi ki nagy nehezen mire én elkapom a gallérjánál, félkézzel felemelem magam elé a levegőbe.
-Rohadtul útban vagy ugye tudod.- Mondom neki amitől még fehérebb lett a színe. Ezután feldobom a levegőbe és csinálok egy nagy körívest, amivel egyenesen gyomron rúgom és a srác vagy jó három háztömbbel arrébb ér földet valami kis utcában, Már ha jól láttam. Bár az is könnyen elképzelhető, hogy bement valamelyik ház falán, kitudja megrántom a vállam és nézem Ayumit aki még mindig a leesett állát keresi a rúgás miatt.
-Most már nincs senki a környéken aki miatt vissza kéne fognom magam.- Mondom neki egy eléggé pszihó nevetés kíséretében, az eddig igencsak visszavet lélekenergiámat hagyom egy kicsit jobban szabadjára garázdálkodni aminek az lett a következménye, hogy egy páran összerogynak a nyomásától, mindenki más pedig sürgősen a távozást választja a környékről.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Csüt. Okt. 22, 2009 9:47 pm

Zanpakutommal kezemben állok meg a kissé romossá vált háztetőn. A változatosság kedvéért, még bele is rúgok egy törött cserépdarabkába, ami megindul lefelé a tetőről, magával sodorva még jó pár egészségeset.
Takeshit hallgatom, majd meglepve nézem, ahogy letámadja szerencsétlen Matsukit. Viszont, egy mozdulatot sem teszek a bolond védelmében. Mi több, kaján vigyorral nézem végig, ahogy jó messzire száll az az idegesítő fickó, és csak még jobban elmosolyodom, amikor eljut hozzánk becsapódásának hangja.
- Hát... Rombolásból kiváló...
Halkan fűzöm ezt a dologhoz, majd leugrok a tetőről, közvetlenül amellé a ház mellé, melyen Takeshi nyakon csípte az előbb Matsukit. Aztán már érzem is, hogy a tiszt kezdi szabadjára engedni lélekenergiáját.
Az egyik villámom ütötte lyuk közepéig ugrok el, és onnan nézem, ahogy Takeshi teljesen kiengedi eddig visszafogott lélekenergiáját.
- Baró...
Nem vacakolok tovább, én is szabadjára engedem lélekenergiámat, s ettől a még itt lébucolók is elhúzzák a csíkot. Két tiszt erejéhez nem csoda, ha nem fűlik a foguk. Az összecsapásukhoz meg pláne nem.
- Bírom a stílusod Takeshi! - jegyzem meg egy fanyar mosoly kíséretében, utalva arra, ahogyan Matsukival elbánt.
De miért is orrolnék meg emiatt, hiszen magam sem cselekedtem volna másképp. Csak azzal még vártam volna pár percet. De a végeredmény ugyanaz lett volna: Matsuki bolygó körüli pályára állítása.
~ És tessék, most itt állok, farkasszemet nézve az osztagom egyik tisztjével, akivel pillanatokon belül komolyan egymásnak ugrunk. Persze, azért az gáz volna, ha valamelyikünk valóban kifektetné a másikat...~
Egy pillanatra még a kapitány is eszembe jut.
~ Wow... Totál kicsipkézné a fülünket... már annak, aki túlélné.~
Ettől a gondolattól még jobban megjön a kedvem egy kis harchoz. Hiszen ez éltet minket, a 11. osztag tagjait. A harc...
- Tsumetai Sendo...
Olyan halkan suttogom zanpakutom nevét magam elé, hogy talán még a velem szemközt álló sem érti szavaim. Minden esetre a fegyverem az érti, mivel hirtelen hűs áramlatot érzek keresztül futni rajta, s ezzel szabadon engedem. Jeges Halál ott lebeg előttem, s én lassan keresztül húzom fölötte tenyerem. Arcomról szinte lefagyhatatlan a mosoly. Hiába... Imádom azokat a szavakat kimondani, ami most el fog hangozni.
- Tarolj, Tsumetai Sendo!
Ezzel Jeges halál a másodperc töredéke alatt megsokszorozódik. Immár újra láthatom, ahogy sok tucatnyi Jeges Halál forog körbe önmagán.
Felpillantok a fiúra.
- Kezdődjön a móka!
Azzal elillanok előle, s példámat követve, Tsumetai Sendo száz felé illanva repül szerte küzdőterünkön, hogy a legváratlanabb helyeken, és időben bukkanjon fel valamelyik példánya.
A következő pillanatban megjelenek közvetlen Himura előtt, s velem egy időben néhány Tsumetai Sendo is feltűnik körülöttünk, s szemmel alig követhető sebességgel süvít ellenfelem felé. Shunpoval eltűnök újra, hogy közvetlen a fiú orra előtt felbukkanjak még néhány Jeges Halál kíséretében, s támadok is. Lendületből, s rutinos gyorsasággal ragadom meg a legközelebbi fegyver példányt, és már súlytok is le vele. De ez még szinte csak bemelegítés, viszont amihez Tsumetai Sendo csak hozzá ér, az azonnal érezheti is, hogy egy jégtípusú fegyverrel van dolga, mert menten fagyni kezd az érintkezési felület.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Pént. Okt. 23, 2009 10:48 am

Ayumi leugrik a tetőről egyenesen annak a háznak a tövéhez ahol én is állok.
- Baró...- Mondja amikor megérzi a belőlem áramló lélekenergiát. Aztán ő is szabadon engedi erejét, amitől a környéken maradt emberek maradéka is elhúzza a csíkot.
- Bírom a stílusod Takeshi! - Mondja egy fanyar mosollyal az arcán. Épp farkasszemet nézünk egymással amikor valamit halkan elsuttog maga elé, ezt is csak azért vettem ész re mert mozgott a szája. Aztán rájöttem, hogy mit csinált amikor megláttam a zanpakutoját.
- Szóval már most kiengedi... kezd érdekesen alakulni a dolgok állása, nem gondoljátok?- Kezd bele Hoshi.
- Jah... eléggé úgy néz ki a dolog.- Mondja a szokásos stílusában Ryuu. Közben a lány arcán egy nagy mosoly alakul ki.
- Tarolj, Tsumetai Sendo!- A parancs hatására a kard meg sokszorozódik és Ayumi rám néz majd megszólal.
- Kezdődjön a móka!- majd eltűnik a kardok pedig szétrepülnek mindenfelé. A következő pillanatban pont előttem jelenik meg egy pár kard kíséretében amik egyenesem felém száguldanak. Én egy arcrezzenés nélkül kiugrom közülük. De a lány megint elém shunpozik egy pár kard kíséretében majd megragad egyet közülük és mit sem veszítve lendületéből lesújt vele, a penge egyre csak közeledik felém amikor kissé lehajtom a fejem annyira, hogy ellenfelem a hajam miatt nem látja szemeimet csak azt a széles vigyort amire éppen számat húzom és egy shunpoval mögé kerülök.
-Hadou 33: Soukatsui- Mondom ki az igét aminek következtében egy kék tűzlabda hagyja el tenyerem nagy sebességgel egyenesen a lány hátát célozva. Mihelyst a kidout kilőttem egy nagy ugrással eltávolodok tőle.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Pént. Okt. 23, 2009 11:53 am

Örömöm nem tart sokáig, hiszen mielőtt elérném, a fiú shunpot használva elillan előlem. Arra sem marad időm, hogy földet érjek, és már hallom is azokat a szavakat a szájából, melyek nem a legkedvemre valóbbak.
- Hadou 33: Soukatsui. - mondja Takeshi egy ördögien ravasz mosoly kíséretében.
Épp csak bal lábam érinti még a talajt, amikor hátra pillantva látom a kezéből kitörő kék tűzlabdát.
A kezemben lévő fegyvert továbbra sem eresztem. Ellenben az a jópár tucatnyi, amely eddig nem volt látható, most egyszerre robban be a tűzlabda és közém. Tsumetai Sendo veszettül forgó pengéi azonnal védellmi állásba helyezkednek, hogy ne juthasson el hozzám az a forrónak tűnő labda. Egy részük nekilódul s folyamatos körözéssel hasítják a tűzlabdát, ahol csak érik. Szemmel még követni is nehéz. De aztán Tsumetai Sendo hátamat védő pengéinek érintésétől teljesen kialszik a tűz, s némi sistergés közepette semmivé válik az a kék tűzlabda.
- Nem sokon múlt. - közli velem zanpakutom lelke, amint lábaimmal stabilan földet érek.
Ekkorra már újra elillan zanpakutom összes darabja, s folytathatjuk is a küzdelmet.
~ A fenébe... Mit bambáskodom itt? Nem szokásom elbízakodottan, s pláne nem szoktam elhamarkodottan cselekedni. Tehát... Jeges Halál mostani helyzetét figyelembe véve... Összpontosított támadást akar. Hát akkor adjuk meg a tisztünknek, ami jár neki. ~
- Szép próbálkozás Takeshi. Ha nem lenne zanpakutom, akkor most jókora lyuk díszelegne a ruhámon...
Azzal nevetve illanok el szemei elől egy újabb shunpoval.
- Égi csapás Tsumetai Sendo!
Ezzel már meg is kezdem az újabb támadást, s körülöttem suhogó hangot hallatva zúdulnak a föld felé, s Takeshi felé a suhanó veszedelmek tucatjai. Folyamatos döndüléssel érintik a fiú körül a talajt. Mozgásunk következtében az utcának egyre nagyobb területét kezdi beborítani a tompán csillogó jégpáncél, mely észveszejtően sikamlós is, ha csak rálép valaki. Hiszen ezért is jó a jég. Pláne ha az ember, vagy shinigami netán imádta is valamikor a jégpályákat.
Így aztán könnyed lépéssel értem a jégre, s hagytam lendületem hagy vigyen csak Tsumetai Sendo támadásának helyéhez, mivel a repdeső pengék szakadatlan hévvel záporoztak a tisztre.
~Ha egy is érinti... bárhol... akkor megnehezül a dolga. Nehéz is átfagyott, merev testrészekkel harcolni.~
- Remélem, nincs kifogásod egy kis korcsolyázás ellen... Hadou 04: Byakuray!
Mondom ki hangosan, s már rohan is Takeshi felé egy jókora adag fényvillám. A fényvillám érkezéséig Jeges Halál sok-sok példánya tartja mozgásban a fiút, majd a villám érkezésekor hirtelen utat engednek támadásomnak, s a menekülési irányba csoportosítja át teljes támadói létszámát. Már, ha beszélhetünk létszámról egy zanpakuto esetében.
Én újra villámlépéssel kerülök a másik oldalára, ahol gyengébbnek ítélem meg a a támadásunkat, s már megy is a következő fényvillám Takeshi hátát véve célba.
- Érdekes... Ismerős valahonnan ez a felállás... hmmm... Ja megvan! Te próbálkoztál hátbatámadással az előbb.
És úgy vigyorgok rá, mint a vadalma. Aztán újabb shunpo segítségével eltűnök a helyszínről, s közben már mondom is a következőt:
- Vashomok-fal, a papi alak pagodája, a vas csillámló szentjánosbogarai, megtelnek csöndes végig.
Mire elérek az egyik ház kéményének rejtékéig, már nem is érzi ellenfelem a lélekenergiámat ennek a kidounak köszönhetően.
Hát egyelőre várok ott az árnyékban, és jókedvűen filózok a küzdők felé. Hiszen még mindig odalent játszik vele Tsumetai Sendo.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Pént. Okt. 23, 2009 11:55 pm

A kardjai egészen jól megvédték ettől a kidoutól.
- Szép próbálkozás Takeshi. Ha nem lenne zanpakutom, akkor most jókora lyuk díszelegne a ruhámon...- Mondja, majd nevetve elillan.
- Égi csapás Tsumetai Sendo!- adja a parancsot amitől az össze kard felülről kezd el bombázni, amikor eltalálták a földet befagyasztották azt. Nem sok kellet hozzá és az egész utcát jégpáncél borította.
- Remélem, nincs kifogásod egy kis korcsolyázás ellen... Hadou 04: Byakuray!-
Mondja és megindít egy villámot felém. Én ismét elvigyorodok majd megszólalok.
-Nincs, én is szeretek korcsolyázni.- Mondom és fogást váltok a kardon ami abból áll, hogy kissé feldobom és a markolat végén lévő lánc utolsó szembe dugom az ujjam és elkezdem pörgetni magam felet, így minden olyan kardot blokkoltam ami eltalálhatott volna. A kard eső egy kis helyen megritkult és a villám besüvített rajta én villámgyorsan félreütöttem a tokkal amit egész ideáig bal kezemben tartottam. Hirtelen a másik oldalra shunpozott, pont mögém és egy újabb villámmal áldott meg.
- Érdekes... Ismerős valahonnan ez a felállás... hmmm... Ja megvan! Te próbálkoztál hátbatámadással az előbb.- Mondja egy nagyon durva vigyorral az arcán. Mikor meglátom rávigyorgok.
- mutatok valami vicceset jó Kuokanteny!- amint kimondtam a technika nevét a villám megfordult és nem sok híján leszedte a fejét, de még időben kapcsolt és egy shunpoval kereket oldott.
- Vashomok-fal, a papi alak pagodája, a vas csillámló szentjánosbogarai, megtelnek csöndes végig.- hallom ahogy kántálja az idézést.
- Ez most komolyan gondoltad?- Kérdezem miután sikeresen elrejtette a lélekenergiáját.
-Na jó ez így kicsit unalmas lesz.- morgok magamban.
-Akkor mi lenne, ha feldobnánk a hangulatot egy kicsit?-
-Végül is mért is ne, már amúgy is uncsi ezalatt a jégkocka automata alatt maradni. Takerikurue! Hoshiryuu- És ezzel egy időben a kezemben lévő tok eltűnik, jobb kezemmel visszafogok a markolatra és bal kezemmel is megfogom azt majd egy egyszerű mozdulattal szétrántom a markolatnál fogva két karddá amit a markolat végén lánc köt össze, majd egy shunpoval könnyedén kikorcsolyázok a kardzápor alól és felugrok az egyik ház tetejére. Megállok a kémény tetején, becsukom a szemem egy rövid időre majd olyan hangosan megszólalok, hogy Ayumi is hallja.
-Nos addig jó, hogy rejtőzködsz csak az a gáz, hogy nem ér sokat.- A többit nem mondom el neki nehogy lelőjem a poént, helyette inkább a jobb kezemben lévő támadó kardot kissé feldobom és elkapom a láncot ,majd elkezdem pörgetni magam mellet. Aztán hirtelen abba az irányba fordulok ahol Ayumi rejtőzik és oda hajítom a pörgő kardomat, ami reptében kissé olyan hangot ad mint egy rotorlapát. Majd becsapódik a kéménybe ami mögött eddig ott rejtőzött a lány, aki igencsak gyorsan kapcsolt és félrevetődőt a kéményt félbehasító húsdaráló elől.

______________A hozzászólást Himura Takeshi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 13, 2010 1:17 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Szomb. Okt. 24, 2009 2:41 am

Némi bosszankodással hallgatom a fiú szavait.
- Ez most komolyan gondoltad?- Kérdezi tőlem miután elrejtettem lélekenergiámat.
~ Bahhh... Még szép, hogy komolyan. ~
Gondolataimba mélyedve kutakodok a jókora kémény mellett.
~ Hol lehet? Pedig megesküdtem volna rá, hogy ez a kémény volt az...~
Tovább matatok, aztán egy halk kattanás, s már be is fordul az egyik tégla.
Közben hallom újra Takeshit megszólalni.
- Nos addig jó, hogy rejtőzködsz csak az a gáz, hogy nem ér sokat. - hallom a tiszt magabiztos hangján.
~ Csúcs... ez tényleg azt hiszi, hogy a harc elől bújkálok? hehe... Ez jó...~
Egy pillanatra oda is filózok, de csak annyit látok, hogy valamiben mesterkedik a kardjával. Erre földöntúli mosoly szegődik arcomra.
~ Végre... kiengedi hát...~
Ennek felettébb örülök, de azért még van egy kis dolgom itt a kéménynél. Hát bentebb fordítom a mozgó téglát, és benyúlok a résen.
- Bújj elő! Naaa...
Halkan motyogom ezeket a kéményben rejtőző dolognak. Bár, nem hinném, hogy válaszra is fog méltatni egy hülye tárgy. Mert azt kajtatok... egy tárgyat. Már egészen könyökömig matatok odabent, amikor hallok valami nagyon fura, és felettébb idegesítő hangot. Mintha egy helikopter jönne. De ekkor ujjaim végre megérintenek valami kellemesen hűs dolgot a sötétségben.
- Megvagy!
Ezt már szinte kiáltom nagy boldogságomban. Elárulom, hogy egy kis különlegességet tárolunk itt mindig Matsukival. Épp az ilyen alkalmakra, amikor frankó jól szórakozunk.
Már kezdem kihúzni, amikor vészesen közelről meghallom a rotorra emlékeztető hangot. Vészesen közelről... Hogy pontos legyek, már hallottam a kémény enyhe roppanását, amikor el shunpoztam onnan. Pechemre az üveg nélkül, amit eddig próbáltam onnan kiszedni. A szomszéd ház tetején támaszkodva néztem végig, mi maradt a néhai kéményből.
- Kár érte... Jó rejtekhely volt. - jegyzem meg egy sanda pillantással, a kezemben árválkodó üveg nyakára.
~ Ennek kampec... Oda a finom itóka...~
De, már el is húzok egy shunpoval, hogy megjelenjek Takeshitől alig tíz méterre, s hátam mögött összekulcsolt kezekkel, laza csúszkálással közeledek felé. Tsumetai Sendo út közben vissza pörög hozzám, s úgy billeg körülöttem, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy görbe penge ott cikázik egy lány körül. Nem csinálok most éppen semmi extrát, csak nézem, a két kardot a fiú kezében, mivel időközben az eldobott is vissza került hozzá.
- Már sokat hallottam az erő típusú kardokról... De muszáj volt a saját szememmel is látnom egyet harc közben.
Némi hatásszünet után szólalok meg ismét, s már alig néhány méternyire vagyok tőle, ezért egy hirtelen mozdulattal megállok.
- Megjegyzem a parfümömön kívül már egy üveg Jim Beam Whiskey-vel is jössz...
Látom értetlen pillantását, ezért a néhai kémény irányába bökök fejemmel.
- Csak nem azt hitted, hogy annyira berezeltem tőled, hogy elbújok? Szó sincs ilyenről... Csak gondoltam, ha már ilyen szépen bemutatkoztunk, nem árt valamivel meg is ünnepelni...
Azzal kezem elő veszem a hátam mögül, és egy vállrándítással félre dobom a törött üvegnyakat. Persze amolyan "gyászoló" pillantást is vetek néhai Mr Jim Beam-re, de ez alig pár másodpercig tart csak.
- Nos Himura Takeshi... elég a mókából, vagy folytassuk? Esetleg kiegyezünk döntetlenben?
Azzal lassan körözni kezdek körülötte, s úgy várom válaszát. Siklás közben gyors mozdulattal kapom el Jeges Halál markolatát, s így ismét magamnál tudhatom.
- Még várjunk Tsumetai Sendo... Még várjunk, mit mond a kedves tiszt úr.
Lefegyverző mosollyal, s egyik kezemet zsebre dugva korcsolyázom tovább, majd újra megállok. Láthatóan nem tartott attól, hogy beszéd közben megtámadom. De, nem is ez volt a szándékom. Így végül ott állok előtte, és ravaszdi mosolyommal arcomon szólalok meg ismét.
- Ha mégsem akarnád félbe hagyni... akkor csak szólj! - és ugrásra készen figyelem minden egyes kis rezdülését. Hiába... szerintem a szeme se áll jól a fiúnak. Bár, nekem sem nagyon szokott.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Szomb. Okt. 24, 2009 6:43 am

Ayumi átugrott a szomszédos ház tetejére. onnan pedig nem sokra rá egy shunpoval lejött hozzám és hátratett kézzel kezdett el felém csúszkálni miközben kardja körülötte repkedett. Mit ne mondjak eléggé érdekes látvány volt. Eléggé bámulta Hoshiryuut amit én is észrevettem.
- Már sokat hallottam az erő típusú kardokról... De muszáj volt a saját szememmel is látnom egyet harc közben.- Mondja miközben már csak egy- két méterre volt tőlem ekkor hirtelen megállt és folytatta.
- Megjegyzem a parfümömön kívül már egy üveg Jim Beam Whiskey-vel is jössz...- Hogy mi van? Nézek rá értelmesen, mire Ayumi fejével az előbbi kémény felé bök.
- Csak nem azt hitted, hogy annyira berezeltem tőled, hogy elbújok? Szó sincs ilyenről... Csak gondoltam, ha már ilyen szépen bemutatkoztunk, nem árt valamivel meg is ünnepelni...- Mondja majd az eddig a kezében háta mögött tartott üvegnyakat felém dobja mint bizonyítékot.
-Szívás.- Mondom magam elé egy nagy sóhaj kíséretében.
- Nos Himura Takeshi... elég a mókából, vagy folytassuk? Esetleg kiegyezünk döntetlenben?- Közben elkezd körülöttem csúszkálni mintha csak valami jégpályán lenne. Bár most már inkább hasonlít a környék egy nagy korcsolyapályára, mint egy utcára. Egyik kezével elkapja a körülötte repkedő kardot, majd megszólal.
- Még várjunk Tsumetai Sendo... Még várjunk, mit mond a kedves tiszt úr.- Mondta és zsebre dugott kézzel korcsolyázik egy darabig, aztán megáll és egy számomra igencsak érdekes mosolya az arcán folytatja a beszédet, én meg gondolataimba mélyedve figyelem.
- Ha mégsem akarnád félbe hagyni... akkor csak szólj! - És közben látom rajta, hogy eléggé feszülten figyeli minden mozdulatom. Erre az utolsó mondatra kibillenek gondolataimból és egy nagy sóhajjal válaszolok.
-Hát látom nincs más választásom.- Mondom és a jobb kezemben lévő kardot megfordítom és a földbe szúrom és elkezdek kotorászni a ruhám belső zsebében, majd ránézek és elvigyorodok.
-Mind-járt.. meg is.. lesz...áhh meg is van!- Mondom kissé szórakozottan, Ayumi meg csak néz rám, hogy most meg vajon mi a francot szerencsétlenkedhetek.
- Amúgy, ha lehet hanyagoljuk ezt a Himurázást, meg a tiszturazást. Jobban kedvelem, ha tegeznek.- És szinte azzal egy időben, hogy befejezem mondatomat kezemet is kihúzom ruhám belsejéből és a lánynak most kicsit elkerekednek a szemei attól amit kezemben tartok. Egy nagy kulacs szakét és két poharat.
-Nos ezt eredetileg nem mostanra szántam, de ha már nálam volt és te ünnepelni szerettél volna akkor nekem nincs ellenemre, hogy most elfogyjon.- mondom egy szórakozott vigyorral az arcomon és már nyújtom is neki az egyik poharat.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Szomb. Okt. 24, 2009 9:52 am

- Mind-járt.. meg is.. lesz...áhh meg is van!- Mondja szórakozottan, én meg nézek rá, mint egy bírka, hogy most mi a fenét kereshet.
- Amúgy, ha lehet hanyagoljuk ezt a Himurázást, meg a tiszturazást. Jobban kedvelem, ha tegeznek.
Ahogy ezt elmondja, már ott is virít a kezében egy kulacs szaké, és két pohár.
- Nos ezt eredetileg nem mostanra szántam, de ha már nálam volt és te ünnepelni szerettél volna akkor nekem nincs ellenemre, hogy most elfogyjon.- mondom egy szórakozott vigyorral az arcomon és már nyújtom is neki az egyik poharat.
- Te pohárral ugráltál itt, meg szakéval?
Most tényleg úgy nézhetek rá, mitnha magamban vitatnám meg, vajon épelméjű-e a fiú?
- Mondtam én, hogy bírom a stílusod Takeshi!
S beszéd közben, na meg egy széles mosoly kíséretében lenyúlom a mancsából az egyik poharat. Közben Tsumetai Sendot is visszatuszkolom helyére, és végül, de nem utolsó sorban kiveszem bal kezemet a zsebemből, amiben a kunaiom is lapult. Persze egy amolyan "bocsika" pillantást mellékelve dugom hátra az övemhez.
- Ez csak vésztartalék volt arra az esetre, ha még harcias kedvedben volnál...
És zavartan kuncogva vakargatom meg tarkómat.
- Azért Matsukit jól megküldted. Talán estére se kapja össze magát. Hmmm... Ha jól belegondolok, akkor ezért én tartozok hálával, hiszen ma estére biztonságban lesz a hűtőszekrényem Karakura Townban.
És valóban, ha Matsuki nincs teljesen magánál, akkor nem fog átpofátlankodni az emberek világába, és még úgy sem tolja a képét a lakásomba, s azon belül a frigóba.
- Voltál mostanában küldetésen? - ez csak azért érdekel, hogy tudjam, mással is így kitolnak a tisztek közül, vagy csak engem szivatnak azzal, hogy örökösen odaát kell kajtatnom a hülye lidércek után.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Vas. Okt. 25, 2009 7:58 am

- Te pohárral ugráltál itt, meg szakéval?- Kérdezi tőlem teljesen elképedve.
-Mért vagy úgy meglepődve, nem úgy jöttem el otthonról, hogy ma harcolni fogok veled.- Mondom magamban mintha ez nem teljesen egyértelmű lenne.
- Mondtam én, hogy bírom a stílusod Takeshi!- Közben elveszi az egyik poharat és kardját vissza tuszkolja a helyére. Közben a másik kezét kiveszi a zsebéből, egy kunai-késsel együtt. Mikor megpillantom kapok egy bocsánatkérő tekintetet és bedugja a háta mögött az övébe.
- Ez csak vésztartalék volt arra az esetre, ha még harcias kedvedben volnál...- Zavarodottan kuncog és vakargatja a tarkóját.
- Azért Matsukit jól megküldted. Talán estére se kapja össze magát. Hmmm... Ha jól belegondolok, akkor ezért én tartozok hálával, hiszen ma estére biztonságban lesz a hűtőszekrényem Karakura Townban.-
-Szóval így hívták azt a röhögő idiótát. Ami azt illeti elég idegesítő volt azt a vihogást hallgatni még örülhet is hogy visszafogtam magam.- Mondom miközben töltök mindkettőnknek egy pohárral az italból.
- Voltál mostanában küldetésen? - Kérdezi érdeklődve. Mielőtt még válaszolnék lekapom a vállamról az eddig ott lógó védekező pengét és halkan megszólalok.
-Bocs Hoshi. Higo!- Mondom mire kardom pengéje ezernyi kis pikkelyekre hasonlító felhővé válik és egy mellettünk lévő padon végigsöpörve teljesen lejégteleníti azt, majd visszatér eredeti alakjába. A két kard kissé fehéren felizzik és visszaalakul elzárt formájába amit egy ügyes mozdulattal félkézzel visszadugok a tokjába.
-Nem ülünk le?-Kérdezem és mutatok a frissen pucolt padra. Mikor mindketten helyet foglaltunk folytatom.
-Hát engem annyira nem szeretnek az emberek világába küldeni, mert a fejesek szerint túl sok kárt okozok ott, ezért általában ha megyek is akkor sem nagyon nézik jó szemmel, ha használom a shikai szintet.- Itt tartok egy kis szünetet, hogy igyak egy kortyot.
-Ha jól értettem akkor neked van egy házad Karakurában is. Nem is olyan régen még amikor én is élő voltam ott laktam abban a városban én is. Azért elgondolkodtam rajta, mi lenne ha most így három év után benéznék a családomhoz biztosan néznének egy nagyot.- Mondom kicsit nosztalgikus hangulatban és egy újabb kortyot húzok italomból.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Soi Ayumi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Female
Aquarius Horse
Hozzászólások száma : 83
Age : 28
Tartózkodási hely : Talán épp mögötted...
Registration date : 2009. Mar. 09.
Hírnév : 3

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag 8. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
5000/15000  (5000/15000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Csüt. Nov. 05, 2009 3:45 am

-Bocs Hoshi. Higo!- Mondja Takeshi, és a kardja pengéje apró, pikkelyekre emlékeztető felhővé válik és az egyik közeli padon végigsöpörve eltünteti a jeget, majd visszatér eredeti alakjába. Azután a fiú elteszi a kardját.
-Nem ülünk le?- Kérdezi a lepucolt padra mutatva.
- Üljünk... - mondom, miközben a magam módján helyet is foglalok a padon. Persze a háttámla tetejére ülve.
-Hát engem annyira nem szeretnek az emberek világába küldeni, mert a fejesek szerint túl sok kárt okozok ott, ezért általában ha megyek is akkor sem nagyon nézik jó szemmel, ha használom a shikai szintet.- hatásszünet jön részéről, és iszik egy kortyot, majd megint megszólal: - Ha jól értettem akkor neked van egy házad Karakurában is. Nem is olyan régen még amikor én is élő voltam ott laktam abban a városban én is. Azért elgondolkodtam rajta, mi lenne ha most így három év után benéznék a családomhoz biztosan néznének egy nagyot.
Egy darabig érdekesen nézek rá, amikor említi a várost, s azt, hogy ő is ott élt. Persze nem azon csodálkozom, hogy vajon miért nem találkoztunk, hiszen nem is egyazon időben éltünk ott. Legalábbis a hallottak alapján Takeshi még nem is régen élt ott.
- Három év? - mutató ujjammal az alsó ajkamat finoman ütögetem, aztán olyan vigyor ül ki arcomra, mintha megvilágosodtam volna - Tuti szívroham... Már a családodnak, ha eléjük állsz.
Jót nevetek, ahogy elképzelem azt a tömeges pánikot, amikor Takeshi belibben a régi otthonába, és sorra ájulnak az emberek.
- Hát megérne egy misét... vagy valami ilyesmi...
Továbbra is szórakozott arcot vágva pillantok rá.
- Meg kell hagyni, nem vacakoltál az előrejutással itt a Tiszta lelkek Városában. Három év... hmmm... kit kell lenyomni azért, hogy ilyen tempóban lépjek előrébb?
Persze nem áll szándékomban kiütni az osztagomban rangban fölöttem lévőket. Az nem az én stílusom. Viszont Takeshi arcát elnézve azonnal Karakura városa jut eszembe. Meg mernék esküdni, hogy a szemeiben valódi vágyat láttam felcsillanni, amikor az emberek világában élő hozzátartozóiról beszélt.
- Csak viccelek... De ez a három év alati előrejutásod nem semmi... Én itt leledzek már... - na ezen begondolkodok, hogy mennyi ideje is akadhattam össze azzal az idióta shinigamival, aki volt olyan balfék, hogy a hollow kíséretében engem is kardélre hányt, de annak talán már több évtizede is lehet - Nos... Frankón gőzöm sincs, mióta dekkolok Soul Society-ben. De tuti, hogy megvan már vagy tíz éve.
Na, erre már csak azért is tippelnék, mert az a bizonyos bankszámla, aminek néhai tulajdonosa voltam, igen csak megduzzadt. Igaz, hogy bele került némi melóba, mire elrendeztem (persze egy kis segítséggel), hogy mint egyedüli hozzátartozó megkaphassam egykori folyószámlámat.
- Kíváncsi volnék viszont valamire. Mennyire emlékszel az életedből? Csak azért kérdem, mert én, már csak halványan emlékszem rá... - elmélyülten igyekszem emberi múltamra összpontosítani, de a nevemen, a külsőmön, na meg azon kívül, hogy Karakuraban éltem, nem valami sokra emlékszem - Az életem részleteire igazából már nem is emlékszem. Ami viszont tisztán megmaradt az az, hogy jön az a rohadt hollow, na meg egy féleszű halálisten... Aztán a hollow kipurcan... Velem együtt.
Az emlék hatására egy pillanatra még ökölbe is szorul a kezem. Na nem hisztizni készülök, hanem inkább belegondolok, hogy de jó is volna újra megszorongatni annak a seggfejnek a nyakát, amiért kicsinált engem is.
~ Bár... Ha jobban belegondolok... Akkor még jól is jártam, hiszen én magam is shinigamivá váltam... Ó egek, hogy milyen mennyei érzés volt laposra verni azt a barmot, amikor összefutottunk pár év után... Ha jól emlékszem, akkor pont itt egyengettem meg a fickó hátát... hehe~
Halkan fel is kuncogok a kellemes emléktől. Na jó, én is kaptam azért rendesen, hiszen mégis csak tapasztalt ürge volt, de akkor sem adtam föl.
- Az a balfék engem is kisegített az élők sorából, aztán még volt pofája átküldeni a leglepukkantabb részére alelkek világában. De, ez már régi história...
Takeshire nézve éppen megszólalnék, amikor némi döndülés, és házomlás hangjaitól kísérve meghallom Matsuki káromkodását.
~ A baromja... Kellett neki mulatni rajtunk...~
- Azt hiszem Matsuki sikeresen összekaparta magát, és ide tart.
Szám sarkában megjelenő grimasz szerű mosolyom elárulhatja bárkinek, hogy bizony nagyon is szórakoztatott Matsuki reptetése.
- Ha lehet, akkor most ne kísérletezz azon, hogy milyen messzire tudod megküldeni... Az az én privilégiumom. Azt a marhát, csak én agyalhatom meg. hehe...
- A fenébe is... Matsukiról jut eszembe. Nekem jelenésem van a kapitány előtt...
Hunyorogva filózok körbe, hogy rájöjjek valaminek a segítségével, hogy mennyi ideje is harcolgatunk, na meg dumálgatunk, aztán hírtelen le is esik, hogy már negyed órája a kapitány előtt kéne dekkolnom.
- A francba!!!
Szélsebesen leugrok a padról, miközben sikerül is beakasztanom az egyik lábfejem a pad deszkájába, minek köszönhetően vágok is egy hasast, és közeli ismeretséget kötök a képembe nyomakodó fűcsomóval. De egy szempillantás alatt talpon termek, és isteneset rúgok azon a pofátlan növényzeten, ami az előbb még a szemeimet igyekezett kiszúrni. Erre meghallom Matsuki elmebajos vihogását.
~ Szuper... Már megint jó szorakozást nyújtok ennek a dinnyének.~
Közben vetek egy gyilkos pillantást az említett halálistenre, majd ránézek Takeshire is. Meg mernék rá esküdni, hogy azért vigyorog ilyen hülyén, mert alig bírja visszatartani a röhögését. De most szerencséje van mindkettőnek, mert már ígyis elkéstem.
- Na, majd legközelebb dumálgatunk... és talán kicsit edzhetünk is újra... De most lépnem kell, mert már érzem ahogy a kapitány kitekeri a nyakam. Hehehe...
Aztán egy "szeva" elhadarása kíséretében, már húzok is elfelé, hogy jelenthessek a kapitánynak. De, azért még annyi időt szakítok, hogy mindkettőnek kajabáljak valamit.
- Takeshi! Ha harcias kedvedben volnál, akkor az osztagnál megtalálsz!
Majd jön egy gyilkos pillantás Matsukira.
- Matsuki! Várj meg a lakásomon! Ja, ha kibelezed a hűtőmet... kitépem a gerincedet!
És már tiplizek is a kapitány irodája felé. Persze süket azért nem vagyok, így aztán hallom azt is, ahogy Matsuki vihog. Ebből már tudom, hogy kersztet vethetek a frigó tartalmára.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Himura Takeshi
11. Osztag
11. Osztag
avatar

Male
Gemini Monkey
Hozzászólások száma : 73
Age : 26
Tartózkodási hely : Soul Society
Registration date : 2009. Aug. 19.
Hírnév : 0

Karakterinformáció
Rang: 11. osztag, 6. tiszt
Hovatartozás:
Lélekenergia:
6000/10000  (6000/10000)

TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   Pént. Nov. 06, 2009 4:02 am

Egy darabig csak néz aztán visszakérdez.
- Három év? - A mutató ujjával ajkait kezdi ütögetni majd folytatja.
- Tuti szívroham... Már a családodnak, ha eléjük állsz.- Majd elneveti magát.
- Hát megérne egy misét... vagy valami ilyesmi...- Majd kissé szórakozottan engem néz.
- Meg kell hagyni, nem vacakoltál az előrejutással itt a Tiszta lelkek Városában. Három év... hmmm... kit kell lenyomni azért, hogy ilyen tempóban lépjek előrébb? Kérdezi.
-Hát a háromból kettőt az akadémián töltöttem el és utána egyből ide a 11.osztagba kerültem. De szerintem ha egy Zaraki Kenpachi kaliberű shinigamit letudsz nyomni akkor jelentkezhetnél akár kapitánynak is.- Az utóbbi mondatot már kissé nevetve mondom neki.
- Csak viccelek... De ez a három év alatti előrejutásod nem semmi... Én itt leledzek már... - Itt egy kicsit elgondolkodik.
- Nos... Frankón gőzöm sincs, mióta dekkolok Soul Society-ben. De tuti, hogy megvan már vagy tíz éve.- Böki ki végül.
- Kíváncsi volnék viszont valamire. Mennyire emlékszel az életedből? Csak azért kérdem, mert én, már csak halványan emlékszem rá... - Kérdezi Ayumi érdeklődve.
- Az életem részleteire igazából már nem is emlékszem. Ami viszont tisztán megmaradt az az, hogy jön az a rohadt hollow, na meg egy féleszű halálisten... Aztán a hollow kipurcan... Velem együtt.- Közben szemem sarkából látom amint kezei ökölbe szorulnak egy pillanatig.
-Nos... Ami azt illeti mivel még nemrég óta vagyok csak itt ezért még mindenre emlékszem az életemből.- Mondom a választ.
- Az a balfék engem is kisegített az élők sorából, aztán még volt pofája átküldeni a leglepukkantabb részére a lelkek világában. De, ez már régi história...- Miután ezt mondja mind a ketten figyelmesek leszünk egy furcsa zörgésre amiről igencsak hamar kiderült, hogy az a Matsuki nevezetű shinigami mászik ki a romok alól és iszonyatosan hangosan káromkodik is mellé.
- Ha lehet, akkor most ne kísérletezz azon, hogy milyen messzire tudod megküldeni... Az az én privilégiumom. Azt a marhát, csak én agyalhatom meg. hehe...- Mondja egy félreérthetetlen vigyorral.
- A fenébe is... Matsukiról jut eszembe. Nekem jelenésem van a kapitány előtt...- Majd egy kicsit gondolkodóra fogja.
- A francba!!!- Kiáltja el magát hirtelen, amitől kis híján félrenyelem a piát. Miközben majd megfulladtam láttam, hogy leugrik a padról, illetve ugrana csak beleakad a lába a padba. Az eredmény nem marad el, a lány orra esik majd egy gyors mozdulattal felpattan és belerúg a fűcsomóba amire imént esett. Közben a shinigami kolléga eszetlenül vihogni kezd, amit a lány csak egy gyilkos pillantással díjaz. Ezen már nekem is nevetnem kellene de inkább visszatartom és így csak egy nagyon hülyén kinéző vigyor jelenik meg képemen, erre nekem is odavág egy pillantást. Ha ilyen szemekkel tényleg ölni lehetne, akkor már vinném is Aizen ellen a csajt.
- Na, majd legközelebb dumálgatunk... és talán kicsit edzhetünk is újra... De most lépnem kell, mert már érzem ahogy a kapitány kitekeri a nyakam. Hehehe...- Mondja majd még mond egy "szevát" Már ha jól értettem és már rohant is.
- Takeshi! Ha harcias kedvedben volnál, akkor az osztagnál megtalálsz!- Mondja nekem, majd egy újabb gyilkos tekintet a másik shinigami felé.
- Matsuki! Várj meg a lakásomon! Ja, ha kibelezed a hűtőmet... kitépem a gerincedet!- Mondja az idiótának aki csak egy vihogással jelezte, hogy érti csak nem érdekli. Mindeközben A lány már el is rohant.
-Na ez jól lelépett még csak a pia sem fogyott el és a harcot sem rendeztük le még.- Morgok az orrom alatt és lehúzom a maradékot a poharamból. Majd hirtelen eszembe jut, hogy ezt itt valakinek össze kéne takarítania.
-Nos látom nincs mit tenni...- Mondom némi kis sajnálattal a hangomban miközben ránézek Matsukira akit ettől kiráz a hideg. Mutató ujjammal mutatom, hogy jöjjön közelebb, közben felállok a padról és odamegyek hozzá. Mikor elég közel kerülök átkarolom a vállát a bal kezemmel és rávigyorgok sunyi képpel.
-Hát van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?- Mondom neki amitől kissé meglepődik, majd mivel másra számított valamennyire megnyugszik és válaszol.
- Inkább a rosszal.- Mondja félénken.
-Nos a rossz hír az, hogy ezt itt össze kéne takarítani valakinek.- Mondom majd tartok egy kis szünetet, hogy lássam a megkönnyebbült reakcióját, amint megpillantottam egy gonosz vigyor kíséretében folytattam.
-Viszont a jó hír az, hogy ez a valaki nem én leszek.- Mondom és még mielőtt az az agyalágyult kapcsolt volna gyomron vágtam és elengedtem. A shinigami engedelmesen elájult és össze esett. Egy ilyen balek pont kapóra jön a ruhája a házal való kapcsolatából kifolyólak eléggé tropára ment és van egy pár sérülése is. Ha valaki megtalálja akkor azt fogják hinni, hogy ő volt a ki az előbb még harcolt, ezáltal ő is fog rendet rakni. És ezzel ott is hagyom a csata helyszínét.

______________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.   

Vissza az elejére Go down
 

Ayumi vs. Takeshi - Városnézés 11.osztag módra.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-