HomePortálGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Szer. Dec. 30, 2009 11:05 am

*A csapdába esett hölgyemény lélekenergiája a vér bódító illataként hat; beleszippantok a párás levegőbe, mely élő bizonyítéka annak, hogy otthon vagyok. Élő... Itt minden fa, minden virág, minden egyes vízcsepp kapcsolatban áll egymással. És velem. Megtörhetetlen kapocs, melyet más nem tud felfogni. Ezt csak tapasztalni lehet. Csak akkor lehet átérezni ennek a súlyát.
Ha megérintek egy fát, kapcsolatba lépek vele; gondolati úton beszélgetek mindennel, és ők is közvetítenek nekem. Pontosan tudom, hol mozog az ellenség, ha meg is vakítanak. Egyszerűen érzem. Nincs szükségem szemekre ahhoz, hogy tudjam, épp mit csinál, hisz a növények megteszik helyettem. Na persze, a sárgás, kétoldalt elhelyezkedő szemeimmel azért még így is gonoszan pislogok arcomat pikkelyszerűen elfedő maszkom mögött. Ez a tér az otthonom, az én játszóterem. Tökéletesen idomul hozzám. És én is hozzá, hisz lelke van - még ha nem is a szó szoros értelmében.
A lány, az áldozat pedig hezitál. Morbidan forgatom el fejemet, ami biztosan nem szép látvány, de nem érdekel. Emberi alakomban sem mondhatni, hogy kifejezetten kényes lennék a külsőmre. Nem, ez nem igénytelenségből adódik, csupán abból, hogy nem érzem szükségét annak, hogy arcomat sminkekkel csúfítsam. És itt... itt már rég nem a külső a lényeg. Hanem az, hogy mit tud a másik, és mennyi időbe telik, mire kedvenceim, az indák rákulcsolódnak bokájára, majd az egész testét körbefonják, hogy végül felemésszék lélekenergiáját. Valóban, ha egy olyan ellenséget, mint Maya, be tudnék kebelezni ilyen módon, akkor már bátran indulhatnék harcba Watanabe Yuusuke ellen. Talán még a büszkeségem is viszsaszerezhetném azzal, hogy nem kell segítséget kérnem Ryuunosukétól. Sose szerettem másokra támaszkodni. Nem másnak akarok bizonyítani, csak saját magamnak. És addig nem leszek elégedett, amíg a mocsaram el nem nyeli azt a kapitányt tudván, hogy egyedül dolgoztam meg az eredményért. Akkor talán... Aizen-sama espadává is kinevezne. Ki tudja, hogy leszek-e olyan erős valaha. Mégis csak egy álmom válna valóra vele. Hisz tudom magamról, hogy megfelelő vezető vagyok.
Bankai? Szóval mégis csak erősebb, mint azt a rangja mutatja. Úgy hallottam, hogy akadnak olyan shinigamik, akik rangjuk ellenére képesek használni ezt a technikát. S hogy örülök-e neki? Nem mondhatnám... Még egyszer sem láttam ezt a képességet, még nem volt alkalmam szembe kerülni vele. Az a Yuusuke túl nagy falat volt nekem. Gyenge voltam és gyarló. Nem jutottam tovább néhány jégcsap megtekintésénél.
Felszisszenek, és egy másik, magasabb ágra ugrok, hogy onnan figyeljem, mit művel a kislány. A tűz, ami most körbeveszi, cseppet sem tetszik. Bár még mindig jobb, mint az a sok hideg. A meleget, forróságot jobban viselem, mint a fagyot. Talán Hueco Mundo szoktatott erre. Bár valószínűbb, hogy a félhüllő mivoltom tesz olyanná, amilyen vagyok. Mindig is jobban tűrtem a helyi időjárási viszonyokat, mint az átlag. Ám a tűz... A túz az más. Csak a pusztításra jó, és az, aki arra használja, érdemtelen az erőre. Pusztítás... Tisztában vagyok azzal, hogy egy-egy eltévedt lángocska elég ahhoz, hogy minden a tűz martalékává váljon. A legtöbb növény így távolabb húzódik, egy hatalmas és sík teret képezve a láp számára. Szinte szabályosan körbeveszik a mocsarat; csak néhány benyúló ág az, ami teret ad számomra a fákon való mozgáshoz. És persze a lángok pont affelé az ág felé süvítenek, amelyiken én tartózkodom...
A tűz felperzseli a lombot, én pedig egyből hátrahúzódom. Egy nagy csobbanással esik az égő fadarab a mocsárba, hogy a tűz ne terjedjen tovább. Pupillám látványosan még vékonyabb csíkra szűkül; ezután még inkább a növények takarásába fúrom magam. Félek attól, hogy az egész egy kazánná változik, hisz itt majdnem minden égő. Könnyen lángra kaphat gyakorlatilag bármi.
Majd egy másik, a mocsárba belógó ágra lopakodok; látom jól, hogy Mayát körbeveszik azok a pengék, amikkel az imént is találkoztam. Ám hiába, ennyi sérülést kockáztatni kell. Hierrom az egyetlen esélyem - a csapdáimat nem merem ráküldeni Mayára, a lángok miatt. Csupán a homok az, aminek megkérem, hogy nyelje el a shinigamit. Minél nehezebb a mozgása, annál jobb. S persze minél jobban kapkod, minél többet mozog, a homok annál inkább süllyeszti magába. Na persze, rám ez nem vonatkozik.
egy nagy ugrással vetem magam a láp közepébe, és egy rúgást próbálok intézni Maya felé. Valószínű, hogy a pengék védőpajzsként védik, de nem várhatok egy örökkévalóságig. Mayának mozognia kell ahhoz, hogy a tervem sikerüljön. Vállalnom kell a kockázatot.*

______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Csüt. Dec. 31, 2009 10:00 pm

Támadásom csupán annyira járt sikerrel, hogy sikerült leégetnem egy fadarabot. Érzelemmentesen figyelem, ahogyan a mocsárba hullik, hogy megakadályozza a fellobbanó tűzet. Olyan ez, mintha egy nagy élőlény belsejében lennék. Vajon, ha megérinteném a fa törzsét, érezném, ahogyan lüktet? Ahogy pulzál benne az élet, és keringnek benne a gondolatok? Valamiért nagyon biztos vagyok benne, hogy így van. Minden beszél Slarinhoz, aki a lombok közé húzódott. Reiatsujának hála pontosan tudom hol van, és nem mondom azt, hogy nem szívesen támadnám meg. Milyen furcsa... általában sosem állok meg így, pajzsommal körülvéve a harc során. Talán pont azért rostokolok itt egy helyben, mert ez csupán egy gyakorlat? De Slarin nem így kezeli. Ahogyan én sem. Ez már egy másfajta gyakorlat. Csak egyetlen, vékony hajszál választja el ezt az egészet attól, hogy én is ugyanúgy kezeljem, ahogyan alkalmi partnerem: véres, komoly küzdelemként. Tekintetemet a lombok közé fúrom, és ágról-ágra vándorol. Itt minden ellenem van, tehát van mitől félnem. Ha be kell vallanom a dolgot, ez az arrancar az, aki a legfélelmetesebb számomra az eddigiek közül. Pedig voltam már helyzetekben , fiatal korom ellenére is. Ténnyé vált, hogy mennyire vonzom a bajt. Joggal feltételezhetik, hogy ha valahol baj van, akkor én ott vagyok. Két lábon járó baj-mágnes vagyok. Most éppen módosult ez a szemléletem, jelenleg az lenne a baj, ha véletlenül kinyírnám Slarint. Neki ez tanító jellegű is lehet, nekem meg... puszta szórakozás. Nem, ez nem egészen jó kifejezés rá. Inkább felkészítés egy ennél is erősebb ellenfél ellen. Nekem ez egy tanfolyam. Ahhoz, hogy le tudjam győzni az ellenfelemet, eggyé kell válnom azzal, ami körülöttem van. De... mit tegyek akkor, ha ami körülöttem van, az ellenem van?
Hátraugrottam, és hagytam, hogy a tűz, ami körbevesz, lelohadjon. Hátha közelebb tudom magamhoz csalni... Ha mást nem, hát majd adok neki helyzeteket. Hátha beválik ez az új taktikám. Ami elég veszélyes, mert így állandó, egy helyben levő célpontként lehet ellenem aljas kis terveket szövögetni. Nem mintha ezt feltételezném Linzerről...
Amikor elkezdtem süllyedni, villámgyorsan lefelé kaptam a tekintetem. Nem tetszett a dolog, de arra még emlékeztem, hogy a helyzet csak rosszabb lesz, ha mocorgok és visongok. Igyekeztem mozdulatlan maradni, és csak a levegővételemre koncentrálni. Egyre lassabban, egyre mélyebben lélegeztem. Még a szemem is lehunytam: ahogyan lefelé haladtam, úgy éreztem egyre rémesebben magam. Mi lesz, ha ez a vég? Gyorsan kiszorítottam a fejemből a gondolatot, és reiatsumat a talpam alá koncentráltam. Elég instabil dolog, és nem is biztos, hogy beválik. Vajon hányan akarták eddig még - rajtam kívül - kilőni magukat egy mocsárból a reiatsujuk segítségével? Bár én azzal is megelégedtem, hogy pillanatnyilag megálltam a lefele menésben. Ebből sehogyan sem tudok jól kijönni... innen kell őt legyőznöm.
- Bakudou 91: Maindokonroru Sakkaku. - mondtam, és lehunytam a szemem. Nem szoktam ezt használni, viszont tudtam, hogy tökéletes koncentráció kell hozzá. ezzel valóban nem okozok neki fizikai fájdalmat, csupán kicsit kínzom. De mi van akkor, ha segítek vele neki? Van még pár dolog a tarsolyomban, amikről nem tud Slarin. Talán, jobb is.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Vas. Jan. 03, 2010 1:11 pm

*Ahogy benyúlok a tázbe, hogy legalább egy kis felületen eltalálhassam a shinigamit, bőrömet égetni kezdi a tűz. Hierrom a komoly sérülésektől megvéd, mégis nagyot szisszenve hátrálok arrébb, sérült karomat a másikban pihentetve. Minden esetre a shinigami legalább süllyed tovább; ez nem egy olyan egyszerű kis mocsár, amiből ki tudod repíteni magad egy ilyen egyszerű trükkel. Ha így lenne, akkor nem tudna megvédeni a hely semmitől. Akkor csak egy közönséges mocsár lenne. Nem pedig fegyver.
A végső csapást az adja meg, amikor figyelmetlenné válok, és egy újabb kidouval találkozok. Furcsa mód ez nem robban, és még csak nem is fénylik. Valami egészen mást csinál... Dühösen csapok ki hosszú nyelvemmel, és próbálok valamilyen sebet érni vele Maya testén. Így legalább egy kis mérget tudok juttatni a szervezetébe. Ami bőven elég ahhoz, hogy gyakorlatilag harcképtelenné tegye a lakomámat. Bár félő, hogy ellenfelem túl erős ahhoz, hogy olyan könnyen lebénuljon ettől. Talán sak az érzékei tompulnak, a reakciói lesznek lassabbak és szédülni fog nagyon. Már ha sikerül eltalálni egy nyílt sebet.
Én pedig karmokban végződő, pikkelyes mancsaimat a fejemhez szorítom, és összehúzom testem. Most egy kis visszavonulásra van szükségem. S nem azért, mert a tűz olyan súlyos sebet alkotott volna rajtam, hanem a kínzó képek miatt, amik megjelennek előttem. A szemem becsukom, s próbálom kizárni a rémképeket. Érzem, hogy rengeteg inda, lomb és növény gyűlik hirtelen körém, teljesen behálózva. De a tapintásuk, az óvó szándékuk nem elég ahhoz, hogy kizárjam ezt a külső hatást.
Arcokat látok. Gonoszul vihogó arcokat. Köztük van Ryuunosuke és az a Yuusuke is. Valamint az a tárgy, amit én soha senkinek a kezébe nem szeretnék adni. A naplóm. Talán gyerekes dolognak tartod a naplóírást? Nekem az életem részévé vált, ahogyan leírom minden tapasztalatomat. Az érzelmeim ugyanúgy megfogalmazom, ahogyan a harcban szerzett élményeket. Számomra mind a kettő ugyanolyan fontos. De az, hogy valaki elolvassa ezeket, és ezen vihogjon, már sok.
Dühítő a gondolat, hogy az a Yuusuke beleolvas a naplómba. Ahogyan Maya kezében sem akarom látni. Igen, rettegek attól, hogy ez valaha is megtörténik. Ám a félelmem nálam haragként ütközik ki.
Az indák lefogják a végtagjaimat, hogy nehogy valami meggondolatlanságot csináljak így, a félelemtől és dühtől elvakultan. Kínkeserves ordítás rázza meg a mocsarat. Iszonyatos fájdalom az, ami a mellkasomon átsuhan, s emellett a környezet is egyre instabilabbá válik. Egy-egy pillanatra a futóhomok is mintha sokkal gyengébb lenne, s a növények, a fák is elfakulni látszanak. Valamint én is, ingadozok a resurrección és a normál alakom között. Hogy miért, azt ebben a pillanatban nem fogom fel. Valószínűleg az érzelmi instabilitásom okozza ezt; dühös gyakran vagyok, de nem félelemből adódóan. Ez az érzés más... Máképp vagyok dühös, mint eddig. S egész testem rázkódik a gondolattól, miszerint egyesek többet tudnak meg rólam, mint amennyit én szeretnék megmutatni nekik. Tán gyerekesnek vagy kislányosnak tartanak a gondolataim miatt. Meg azért, mert egyáltalán naplót vezetek. A lelkem zártam ezekbe a füzetekbe. Nem, soha nem adnám ki őket senkinek...*

______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Vas. Jan. 10, 2010 4:05 am

Amikor meglátom, hogy a növények körbefonják Slarin testét, mintegy gubót alkotva körültötte, komolyan megrémülök. Nem, nem az a fajta rémület ez, ami akkor kerít hatalmába, amikor egy szerettedet félted... Sokkal inkább olyan, amikor valakinek az életéért aggódsz. Legyen az akár ismeretlen is. Voltál már olyan helyzetben, hogy láttál valakit összeesni, a kíntól vergődik? érezted már úgy, hogy az életed adnád azért, ha ő jobban lenne, ha életben maradna? Én éreztem már így. Ismeretlennel szemben is. Ez annyira természetes, mindenkiben benne van ez az érzés. Ez ébredt fel bennem most is.
- Slarin... - szinte ijedten ejtem ki a nevet. Nem, nem segítettem neki. Sokkal inkább ártottam. Éreztem, hogy fáj neki, és szenved. Bár pontosan ez volt a kidoutól várt hatás, most ijedten szüntettem meg. Nem akartam, hogy szenvedjen. És ha egy nap, harc közben én vesztek? Akkor meghalok. Nem fog számítani, ha a barátom jól lesz. Lehet, hogy őrült vagyok. Miért lennék én ép elméjű? Hiszen, meghalni nem nagy dolog. Ha másnak jobb lesz - olyan másnak, akit szeretek - akkor nem fog fájni, és nem lesz mit megbánnom. Úgy tűnik, Slarin is közéjük fog tartozni. Csak abban reménykedek, hogy egy nap megjön az esze, és meglátja, hogy egy patkányt szolgál. Nem érdemli meg őt. Remélem, egy nap ő fogja átdöfni Aizen testét, miközben az értetlenül nézi...
Kezemmel megigazítottam a ruhám, aminek szalagja kioldódott. Majdnem láthatóvá vált fekete topom, amit a ruha alá vettem fel. Nem mintha lenne bármit is rejtegetnem, bárki elől.
Evrthing do you want...- kezdtem el dúdolni magamban egy dalt, majd éreztem, hogy süllyedek lefelé. Nos, ha ennek így kell alakulnia...
Megszüntettem a shikait, és hagytam, hogy elnyeljen a homok. Előtte eltettem a zanpakutuomat, és tenyereimet lefelé fordítottam. Már majdnem elnyelt a homok, de még sikerült elmondanom az idézést:
- Ó, Nagyúr a hús és csont burka,
Minden teremtmény, szárnyak suhogása,
Te, ki az Ember nevét hordozod,
Faragj iker lótuszt egy fényét vesztett kék lángon.
És várj, míg a lángoló tűz eléri a távoli mennyországot.
Hadou 73: Souren Soukatsui!
- kezeimből kirobbantak a gömbök, és már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e kiszabadulnom...

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Kedd Jan. 12, 2010 3:48 am

*Ez a fájdalom visszaemlékeztet arra a pillanatra, amikor hollowwá változtam. Életem és halálom legnagyobb időszakára egyáltalán nem emlékszem, de nem is lényeges az, hogy hány lelket, hollowt, majd shinigamit szippantottam magamba az idők során. Viszont az a pillanat, amikor lélekből hollowwá változtam most mintha az agyamat akarná kisütni. Legnagyobb és leggyerekesebb félelmem képe váltakozik annak a pár másodpercnek az emlékével, amikor kitéptem magamból dühömben azt a láncot, ami akadályként állt az utamba, közém és a gyilkosaim közé. Düh... mindig is voltak problémáim a temperamentumommal, de ezzel tisztában is vagyok. Mégis, ki hinné el pont rólam, hogy egyetlen igazi félelmem az, hogy belehatolnak a lelkembe, megismerik a gondolatmenetem és érzelemvilágom, egy hülye füzet segítségével? Rólam, aki mindig olyan magabiztosnak akarja mutatni magát… és erősnek. És most nem fizikai erőről van szó. Hanem a jellemről. Egészen más a kettő. Mégis… hiszem, hogy csak akkor vagy képes erőssé válni, ha a személyiséged is stabil lábakon áll.
Ordításom végül hangos lihegéssé torzul, ahogy az indák engem fognak le, hogy maradjak nyugton. Hirtelen megszűnik ez a hatalmas fájdalom, de az emlékek még mindig bennem élnek. És gyengítenek.
Mayának így már nem nehéz kilőnie magát a mocsárból; amikor földet ér, azt már a sivatagi homokban teszi. Az egész fás és lápos területből már csak egyetlen egy nagy halom maradt, melyet különböző növények alkotnak. Egy arra járó hollow nagy szerencsétlenségére. Valószínűleg megérezte a nagy lélekenergiát és a harcot és azt remélte, hogy majd táplálkozhat a maradványokból, azonban a dolog fordítva sül el. Megannyi kacs süvít villámgyorsan a szerencsétlen felé, hogy kiszívják az összes lélekenergiát, ami benne rejlik. Most szükségem van erre az energiára. Csupán táplálkozási célból ugyan, de elveszem ennek a szánalmas teremtménynek az életét.
Végre ismét tiszta fejjel tudok gondolkozni; a szívem hevesen lüktet, alakom pedig lassan visszaveszi eredeti formáját. Eltűnik a köd, ami eddig akadályozta azt, hogy józanul tudjak gondolkozni. Már nem táplálékként tekintek Mayára, bár belegondolva akkor sem tettem ezt, amikor a hollowt kebeleztem be. Akkor, abban a pillanatban félig ismét önmagam voltam. Hála annak a kidounak, amivel Maya eltalált. Mert valóban arról lehetett szó, de legalább ismét tanultam egyet s mást a shinigamik technikáiról.
A következő egy percben némán igyekszem összeszedni magam. Immáron az emberibb formámban, kicsit megtépázott ruhával ugyan, de egyre tisztább elmével. Még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Nem kell látnom továbbra is a képeket, az emlékeik így is égetnek. Zihálásom egyre halkul, levegővételem is kezd egyenletessé válni, a rémület pedig lassan bár, de átalakul közönyös arccá. Ha Maya akarna, most könnyűszerrel végezhetne velem, de nem fogja megtenni. És hogy miért? Egyszerűen érzem rajta. Hezitál, nem tudja, kihez is tartozik. Nem merné megtenni, és nem számít az, hogy a fajtámat amúgy nem kedveli. Kár, hogy nem arrancar, igazán jó barátok lehetnénk.*
- Ugye nem esett komoly bajod? - *kérdezem meg, most már nyugodtan az eget bámulva. A szemhéjaim lesütöm, hogy a nap ne zavarjon annyira. Na persze, tudom, hogy úgy sincs semmi baja, nem okoztam rajta semmilyen komoly sérülést. Csupán úgy érzem, hogy illik megkérdezni. Aztán pedig még egy mosoly is látható az arcomon. Élvezem a napsugarak simogatását. Igen, én szeretem Hueco Mundot.*
- Ha nem hezitáltál volna annyit, már az elején végezhettél volna velem. Erőd nagy részét visszafogtad, éreztem. Nem tudod, hova tartozol. Nem vagyok pszichológus, meg ilyesmi, de ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor végre eldöntöd, hogy mi a fontos neked. Jegyezd meg, hogy az arrancarok nem ilyenek. Én a másik alakomban szemrebbenés nélkül végeztem volna veled. - *pihenek tovább élvezve, ahogy a beszippantott hollow energiája gyógyítgatja a sebeimet. Arra elég lesz, hogy ne tűnjek annyira megtépázottnak, amikor visszamegyek Las Nochesbe.*
- Már az is hihetetlen, hogy a második shinigami is élve jutott ki a mocsaramból. Nehogy magadra vedd. Na persze, nem mintha lett volna esélyem egy kapitány ellen. - *mosolygok tovább a vereségemen, kezeim pedig összekulcsolom a tarkóm alatt, ezzel kényelmesebbé téve a hassüttetést. Elismerem a mostani vereségem, de tudom, hogy ha Maya kicsit is komolyabban veszi a harcunk, most már csak por és hamu lennék.*

______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chizuki Maya
Vaizard
Vaizard
avatar

Female
Hozzászólások száma : 595
Tartózkodási hely : Karakura Town
Registration date : 2009. Apr. 13.
Hírnév : 28

Karakterinformáció
Rang: 3. osztag ex-taichou
Hovatartozás: Független
Lélekenergia:
36000/45000  (36000/45000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Vas. Jan. 17, 2010 1:46 am

Amikor láttam Slarin fájdalmát, mintha át is éreztem volna. Persze hogy tudtam: egy másik helyzetben szemrebbenés nélkül végezne velem. Ahogyan nekem is kellene, de nem tudnám megtenni. Csak akkor, ha védekezés közben sérteném meg... De az még ráér, odébb van. Nincs rá szükség, hogy ilyeneken gondolkozzam. Megráztam a fejem, talán azt remélve, hogy gondolataim visszatalálnak a helyes irányba. A szalag a hajamból kiszakadt, így a kicsit koszos és horzsolt arcomra ráhullott a hosszú, kékesfekete hajam. Igazán örültem volna egy kis szellőnek, de egyenlőre csak a Nap sütött, feltartóztathatatlanul. Igazából nagyon szomjas voltam, és mostmár eljutott a tudatomig az, hogy a szerzett sebek fájnak. Nem is kicsit, de nem törődtem velük. Majd begyógyulnak, és nem is annyira súlyosak, hogy elkezdjek miattuk sírni. Nem vagyok az a típus. Attól, hogy idiótának tüntetem fel magam... A megtévesztéshez kell. Higgyék csak, hogy szerencsétlen hülye vagyok, és majd éri őket a meglepetés. Szeretem a meglepetést. Kiderül, hogyan reagálnak rá, és hogy én hogyan reagálok rá. Zanpakutuom szalagja leoldódott a karomról, és gy láthattam, hogy a sebek már nem véreznek, elég erős volt a szorítás. Espada... már csak egy kicsi kell hozzá. Nagyon, nagyon kicsi.
Abból, ahogy Slarin megtámadta azt a hollowot, világosan láthattam, hogy ennek a harcnak vége. Nem igazán érdekelt, hogy ki nyert, nem tudtam volna megmondani. Mindkettőnknek volt még ereje bőven, amit tudtunk volna mozgósítani. Míg ő végzett a lénnyel, nem tudtam róluk levenni a tekintetem. Mintha ahhoz kellett volna neki ez az egész, hogy visszanyerje az öntudatát. irigyeltem őt, és csodáltam, hogy ilyen állapotában képes gondolkozni, és a jobbik énjévé visszaváltozni. Igazából, tanultam tőle. Nem csak a harcban szereztem gyakorlatot, hanem máshogy is kaptam valamit. Még mindig nem tudom, hova tartozok igazán. Már nem gyűlölöm a hollow énem, vonzódok az itteni élethez, legalábbis nem gyűlölöm. Tetszik a homok , a forróság, a nap... Ugyanakkor már sóvárgok az otthoni langyos, szellős, zsivajos élet után. Mert ott sincs mindig csönd... Vaizardként ezt le kell nyelnem. Már eldöntöttem, hogy addig maradok Seireteiben, míg fény nem derül a titkomra. Bízom Nabe-kunban és a kedvesemben . Azt hiszem, nem volt hiba elmondanom nekik a titkot. Szerintem Yuke nem fogta még fel a dolgot teljesen... nem érti. De nem számít, jó ez így. Majd rájön egy napon... Nabe-kunt pedig mintha nem is érdekelné. Ő szeret így is, én vagyok a húga, és roppantul élvezem a helyzetet.
Slarin visszaalakult, én pedig megindultam felé. Közben elővettem egy -egy nyalókát, és az egyiket felé nyújtottam, utána a földre rogytam, és kiterültem.
- Nem, dehogyis. Remélem, te is jól vagy, vagy jobban leszel. Nem akartalak súlyosan megsérteni. - pislantottam rá zavartan, majd lehunytam a szemem. Következő szavait hallva kénytelen voltam mosolyogni.
- Tudom, Slarin. Ha legközelebb élet-halál harc lesz, többet mutatok majd, ígérem. ez a döntés még várat magára... Nem dönthetek két világ között. Ráadásul szánalmas lenne, ha elmenekülnék. Nem gondolod? - hangom teljesen nélkülözte a korábbi pajkosságot, már teljesen olyan volt, mint régen. Túlságosan közelinek éreztem a veszélyt. Ki tudja, hogy nem figyeltek-e engem most is? Lehet, mire hazaérek, már egy egész csapat vár, hogy kivégezzenek... Hülyeség. Hülyeség ilyenre gondolni.
Felálltam, kinyújtóztam, és megnyaltam kiszáradt ajkamat.
- Második shinigami? Nocsak. Ami azt illeti, nem volt könnyű. Legközelebb lehet, hogy bentragadok, vagy második szintre lépek. Bár, azt csak a végső estben vagyok hajlandó tenni. - néztem rá. Azt hiszem, ma gazdagabb lettem egy baráttal. Persze mindig lesz köztünk egy kis gát, ami a világaink nézetei miatt van. De ha békében élnénk egymás mellett, nem lenne itt semmi baj.
- Igazán jó fej vagy. -ezzel kifejezésre is juttattam mindent, amit akartam. Szerintem már mindent ért... Ha itt elbanzájoztunk, nyugodt szívvel fogok hazatérni.

______________

Spoiler:
 


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hu.bleachszerpjatek.wikia.com/wiki/Chizuki_Maya
Desmond Phellera
Espada
Espada
avatar

Male
Sagittarius Rat
Hozzászólások száma : 340
Age : 57
Tartózkodási hely : Las Noches
Registration date : 2009. Jul. 25.
Hírnév : 56

Karakterinformáció
Rang: Segunda Espada
Hovatartozás: Las Noches
Lélekenergia:
48500/65000  (48500/65000)

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Szer. Jan. 27, 2010 11:38 am

*Nem hiszem, hogy Maya nem látott még hollowt ebédelni, de azért igencsak kigúvadnak a szemei azt látva, hogy én éppen egy másik hollow bekebelezésével térítem magam észhez. Az energiára szükségem van; már az is csoda, hogy tudtam, hol kell megállni. Nem szeretek a resurrección formámban lenni, hiszen a hidegvér mellé vérszomj is társul. Nem mintha lenne bármi lelkiismeretfurdalásom, ha valakit meg kell ölnöm, legyen az shinigami, hollow vagy ember, de a felesleges gyilkolászásnak nem látom értelmét. Emellett túlságosan is azokra az időkre emlékeztet, amikor még menossá változásom előtt portyáztam a világban. Nem volt túl sok eszem, ha tényleg csak arra mentem, hogy minél több vér fröcsköljön körülöttem. Emlékszem, hogy különös örömöt leltem abban, ha régi barátaimat és családtagjaimat mészárolhattam le. Nem, nem arról van szó, hogy megbántam volna tettem. Csak a mostani eszemmel már egyszerűen kínos visszagondolni, hogy én ilyen is voltam. Tudod, mint amikor felnőtt fejjel és két gyerekkel a nyakadon nem akarod visszaemlegetni, hogy tinédzser korodban miket műveltél egy-egy bulin, vagy éppen az első szerelmed érdekében. Na, ez pont egy ilyen helyzet nálam.
A nyalókát hamar rágcsálni kezdem; nem vagyok kifejezetten édesszájú, de valami miatt most kifejezetten jól esik a tömény cukor íze. Persze mindenképp kell majd valami frissítő is ehhez, meg minél hamarabb egy jó, forró fürdő is, mert hát attól még, mert nem sminkelem magam, mint mások, még nem vagyok igénytelen. Égne is a képem, ha annak neveznének. >_> Nem értem, miért baj, ha valaki a természetességre ad.*
- Második szint, ehh? - *nyitom ki szemeim, és fürkészem Mayát. Ez a mondat egyértelműen elárulta nekem, hogy egy bankai használóról van szó. Bár nem meglepő, és bár ő nem mondja ki, de számomra így is egyértelmű, hogy ha kisit is komolyabban vette volna a harcot, már talán halott lennék. Csakhogy nekem még dolgom van. Feladataim vannak ebben az életben, és most nem csak a bosszúról van szó. Ha már ez a shinigami is könnyűszerrel elbánik velem, sehogy sem leszek hasznára Aizen-samának. Márpedig én szeretném, ha továbbra is a seregét erősíthetném, és hogy egyike lehessek a legjobbaknak. Csak azért, hogy kifejezhessem vele hálámat Uramnak. Soha többé nem kell attól félnem, hogy egy buta gillianné változok.*
- Akkor merre tovább? Úgy volt, hogy eszünk valamit. Van egy jó étkezde a közelben, hozhatok neked valamit. - *állok fel kardomra támaszkodva. A sebeimnek kelleni fog talán egy-két nap is, mire teljesen begyógyulnak, de azzal nem megyek semmire, ha máris patáliázni fogok, csak mert karcos lett a bőröm. Azzal csak saját nyafkaságomat bizonyítanám, én pedig nem vagyok az. Majd begyógyul alapon támaszkodok fel, és nyújtom a kezem Mayának, hogy segítsek neki felállni. Ki tudja, mikor látjuk egymást legközelebb - s hogy az lesz-e az utolsó találkozásunk.*

______________

  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shihouin Yoruichi
Admin
Admin
avatar

Female
Sagittarius Horse
Hozzászólások száma : 807
Age : 27
Tartózkodási hely : A semmi közepétől, picit balra ;)
Registration date : 2008. Sep. 05.
Hírnév : 114

TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   Szer. Jan. 27, 2010 11:00 pm

Hát, hahó!

Ezennel lezárom a harcotokat, ajándékotok 2000 ryou. ^^ Gratulálok! :3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein   

Vissza az elejére Go down
 

Maya vs. Slarin - Tánc egymás idegein

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-=Bleach Szerepjáték=- :: Egyéb helyszínek :: Küzdőterek :: Lezárt harcok-